Na, talán elaludt a kis bébim! Habár egy órával ezelőtt is azt hittem már egyszer, de mégsem aludt!
Annaviola!
Köszi a tippet, majd beszerzek egy dobozzal, de most már szedem a NeoCitrant!

Felhívtam a gyerekorvost, hogy mit szedhetek be szoptatás mellett és ő ezt mondta, így vettem, és ha már elkezdtem szedni végigcsinálom ezzel

. Majd veszek egy dobozzal, ha legközelebb kell (renélem nem fog kelleni

)az valami homeopátiás dolog, ugye?
Nagyon jó kis napunk volt ám ma! Vidáman ébredt Petike, jókat evett, igaz nem sokat, de ma már 3 óránként kért csak enni!

Eddig 2 óránkét cicizett, én meg itt aggódtam 2 óra után, hogy mikor akar már enni, erre 3 óra 10 perc elteltével reklamált csak a kajáért!

Meg kell valljam, nincs ellenemre, ha ritkítani akarja az evészeteit!

Nagyobb a szabadság, messzebbre is el lehet menni vele majd!
Bocs, hogy most meg be nem áll a szám, de a párom de. dolgozott, du. disznóvágáson van, baba úgy néz ki elaludt

én meg csak vagyok!
Szóval ha nem untok még nagyon, akkor leírom a reggeli sztorimat a bébivel!
Szóval reggel, ébredés, szopi az ágyban, kis dumcsi a babával, mert nem kell azonnal kirobbanni az ágyból, ha nem muszáj!

Szóval baba kék hálózsákban aludt, alatta egy hófehér hosszú ujjú badyval. Na végre felkeltünk, jöhet a tisztába tevés!

Mivel hajnali 3-kor tisztába kellett tennem, így nem számítottam ekkora horrorra! A gyermekemnek még a lapockája is kakás volt, de komolyan

Ilyen még sosem fordult elő, a Liberoból (ez most nem reklám

)
még sosem folyt ki semmi!!!! Nemhogy ennyi!!!!

Na mindegy, de a vicces az, hogy a hálózsákon nem látszott semmi, csak a badyn!
Na akkor kellően halálra untattalak Titeket, most be is fogom, és visszavonulok! Mindenkinek jó éjszakát!!! Ma már nem jövök, igérem
Viki