Ez tök jó dolog hogy ilyne közel vagyunk.
Én Pásztóra járok orvoshoz, mert S.tarjánban dolgoztam a kórházban és nem tudtam teljesen megbízni az ottani orvosokban. Meg persze nekem mint belsős másként néztem rájuk. Ezért döntöttem Pásztó mellett. Igaz az az orvos akihez én mentem csak felvett a kórházban és tovább nem foglalkoztam vele. Aztán aki a hétvégén volt ügyeletes orvos, jelenleg is Õ az orvosom, és nagyon meg vagyok vele elégedve, Õ csinálta meg végül is a vetélésem műszeres befejezését. Amig benn volt a baba, addig is minden nap a viziteken túl is bejött hozzám, nyugtatott, kedves volt. Úgy hogy pénzt nem adtam akkor még neki. Pásztóról azt mondták hogy nem pénzéhes banda, ha tudsz adsz, ha nem nem, és ha mégis tudsz adni, akkor sem a mennyiségre mennek. EGyszóval nagyon kedvesek, főleg az orvosom, a nővérekről és asszisztensekről meg ne is beszéljek. Na mindegy, ha gondolod megadom a mail címemet és ha akarsz arra is írhatsz: edszucs@freemail.hu
Hlinkáról csak annyit hogy nagyon sokan dícsérik! Remélem hogy beválltja a hozzá fűzött reményeidet és hamarosan babásodni fogtok.
Pusz: Dina

úgy, hogy : utána szóköz nélkül (
hogy : utána szóköz nélkül O
bocsi