A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Mátra
Ez tök jó dolog hogy ilyne közel vagyunk. Kép
Én Pásztóra járok orvoshoz, mert S.tarjánban dolgoztam a kórházban és nem tudtam teljesen megbízni az ottani orvosokban. Meg persze nekem mint belsős másként néztem rájuk. Ezért döntöttem Pásztó mellett. Igaz az az orvos akihez én mentem csak felvett a kórházban és tovább nem foglalkoztam vele. Aztán aki a hétvégén volt ügyeletes orvos, jelenleg is Õ az orvosom, és nagyon meg vagyok vele elégedve, Õ csinálta meg végül is a vetélésem műszeres befejezését. Amig benn volt a baba, addig is minden nap a viziteken túl is bejött hozzám, nyugtatott, kedves volt. Úgy hogy pénzt nem adtam akkor még neki. Pásztóról azt mondták hogy nem pénzéhes banda, ha tudsz adsz, ha nem nem, és ha mégis tudsz adni, akkor sem a mennyiségre mennek. EGyszóval nagyon kedvesek, főleg az orvosom, a nővérekről és asszisztensekről meg ne is beszéljek. Na mindegy, ha gondolod megadom a mail címemet és ha akarsz arra is írhatsz: edszucs@freemail.hu
Hlinkáról csak annyit hogy nagyon sokan dícsérik! Remélem hogy beválltja a hozzá fűzött reményeidet és hamarosan babásodni fogtok.
Pusz: Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!
Én is emiatt mentem Pásztóra. Anyámat is ott műtötték, jó volt a tapasztalat. De rettenetesen megijedtem, mikor láttam, hogy nem adnak más alternatívát csak a radikális műtétet. Ezért dönötöttem Gyöngyös mellett. Köszi a címet, nézd is meg nemsokára.
Majcsi köszi, igyekezni fogunk.
Már csak azt árulja el valaki, hogy hogyan lehet a mosolygó kis fejeket beilleszteni???
mátra

Mátra
Így kell:
Kép úgy, hogy : utána szóköz nélkül )
Kép úgy, hogy : utána szóköz nélkül (
ezt pedig úgy Kép hogy : utána szóköz nélkül O

Majcsi

Majcsi
majcsi

Mátra!
Mosolygó fej beillesztése: egy : és egy ) egymás mellé írása szünet nélkül. Kép
Azon kívül a "komolyabb smilekat le sajátgépről lehet feltölteni a Melléklet feltöltése gombbal... (itt fontos a file mérete)
Kép bocsi Kép

kancellárka

Köszönöm! Kép
mátra

Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni, mert rohannom kell, de muszály kiírnom magamból, mert nagyon felidegesítettek.
Tudjátok, hogy a 3.vérvételem ebben a hónapban is hétvégére esett, csak most a nővér aki levette a kórhátban az osztályon a vért nem adta oda nekem, mondván, hogy ezt nekik kell levinni a laborba hétfőn. Gondoltam milyen lelkiismeretes nővérkével találkoztam, de azért egy kicsit izgultam, hogy tényleg lekerül-e. Ma telefonáltam a hormonlaborba, hogy készen vannak-e az eredmények, hát igen az első 2 kész van, de a 3. vért meg sem kapták. Gyorsan hívom a terhespatológiát, igen a vérem még náluk van, de majd most leviszik. Ilyen a magyar egészségügy. A laborban mondta a hölgy, hogy ugyan felhasználható lesz még a szombati vér, de már csak a jövőhéten lesz belőle eredmény. Így az 1 hónappal ezelőtt kért pénteki időpontot a dokihoz elbuktam, és nem tudom eljutok-e még hozzá az idén.
Szóval nagyon-nagyon mérges vagyok, most gyorsan elmegyek a meglévő 2 eredményért, mert ár csak az a biztos ami a kezemben van.
Majd este benézek még.

dido

dido
dido

Magyar Eü. Nincs kész a november (!) 25-én levett rákszűrés eredmény. Azóta már egy másik kórházban meg is műtöttek Kép
mátra

október.
mátra

Mátra
Nem semmi azért hogy nem készült el az eredményed ilyen hosszú ideje? magkérdezhetem hogy vették le a mintát?

Dido
azért a te eseted sem semmi. Még jó hogy "kedves" volt a nővérke! Nem?

Puszi

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Pásztón... Kép
mátra

Úgy olvastam, hogy hol. Bocsi Kép
Pap kenet.
mátra

Mátra
Sajnálom, hogy így jártál, ha jól tudom, akkor a pásztói leleteket is S.tarjánban viszik, de csak ha P3-nál magasabba vagy pont annyi. Remélem, hogy a Gyöngyösi kóházzal jobban fogsz járni. Én gyöngyösről csak Nadimot ismerem, régebben míg tarjánban volt hozzá jártam, de hogy elment innen átpártoltam máshoz, ja és én is két évig szinte Esztergomi lakos voltam. Na mindegy!

Pussz

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

ezt nem értem, pap kenet?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Most mennem kell, mert valakinek dolgoznia kell menni... Kép
mátra

Na mi van veletek? Hol vagytok? Nagyon egyhandú a topik.

Kancellárka
Nagyon jók az idézetek, tényleg vannak köztük szinte "felnőtt fejjel" gondolkodó gyerekek is. Nagyon tetszettek!!! Kép

Pussza mindekinek

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!
Nekem könnybelábadt a szemem, főleg az utsónál. Azért másoltam ide.

Amúgy most értem vissza ebédből, megvettem az utsó ajándékot is a férjemét, egy eredeti fémveretes bőr tarsolyt (magyarságmániások vagyunk), kicsit húzós volt az ára, de megérdemli, bár még nem tudom mennyire mert most ugyebár épp várakozó állásponton vagyunk babaügyileg, majd karácsonykor kb kiderül.

kancellárka

Kancellárka
Hát mit mondjak, nekem is. Annyira aranyos egyik másik elgondolás.
A párom ajándékáról nekem is az a véleményem, hogy valami különlegeset kellene vennem, de nem tudom hogy mit. Mi abban egyeztünk meg hogy új telefonokat veszünk, és ez lesz az ajándékunk. De én azért ha így megegyezünk valamiben akkor sem tudom megállni hgoy ne vegyek neki valami pluszt. Kép Kép Kép
De igazándiból az lenne a legnagyobb ajándék, ha már akkorra tudnám, hgoy van-e benn babóca. Milyen csudi karácsonyunk is lenne akkor!!! Ezt nevezném igazi karácsonyi ajándéknak. Nálunk elvileg 25-én fog kiderülni, hogy mi van babaügyileg. De lehet hogy ha lesznek addigra valami előjelek, akkor veszek egy tesztet és megcsinálom és az eredményt az orra alá teszem. Lenne nagy meglepi! De nem ringatom bele magam, mert félek hogy ha nagyon akarom, akkor nem fog összejönni. Nem tudom miért de van rossz érzésem is. Kép Remélhetőleg ez hamar elmúlik majd. Olyan jó hallani a többiektől hogy van szívhang, hány hetes, esetleg mikorra van már kiírva, ill. milyen nemű lesz a picurka. De ne aggódj hamarosan mi is közéjük fogunk tartozni. Érzem!!! Bocsi egy kicsit túl hosszúra sikerült, de ha belelendülök akkor.... én így vagyok ha beszélgetni kell akkor is. Nagy dumásnak tartanak a barátaim.

Na most már tényleg megyek, dolgozni is kellene és persze tanulni is a szombati és vasárnapi vizsgákra.

Pusz: Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina! Nekem is 25-én derülne ki elvileg.
És mi is megbeszéltük a telefont, de hogy én fogok azt kapni, de a sógor egy hónapja hozott új aksit a telefonomba, úgyhogy valszeg ez ugrott, de a párom most nagyon nézi az új telefonokat, lehet mégis hoz a jézuska, bár a zebrácskának jobban örülnék és végülis azt is tőle kapom Kép.

kancellárka

Ja teljesen egyetértek veled! Te fogsz előtte tesztelni? Vagy megvárod a mensi jelentkezését?
Én még nem tudom. Majd a jövőhéttől függ. Neked mikor voltak az ovulációs napok, ha megkérdezhetem?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

A hétvégén pontosabban hétfőn voltam a 15. napon, de 29 naposak kb a ciklusaim és hétfőn éreztem a peteérés jeleit is. Nem akarok előbb tesztelni, kaptunk nászajándékba egy tesztet és azt tartogatom és csak ha már nagyon késik akkor akarom felhasználni.

kancellárka

Sziasztok!Kép

Mátra!
Igazán sajnálom a dolgot.Kép De mivel gondolom azért fiatal vagy, ezért más megoldások is vannak. Erről azért nekik is el kell gondolkodniuk.
Conizáció mellett viszont kihordható a terhesség, de tényleg csak egy idő után. Azt nem értem, hogyha ilyen rosszak az eredményeid, akkor miért nem csinálta meg már előbb, hogy tényleg ne veszélyeztesse az életedet. Ebből szerintem még 2 hónap is sok. Másrészt van egy jó hírem: én is conizáció után születtem.
Ja és a P3-ra gyulladáscsökkentő terápiát kell alkalmazni, utána még egy controll, és csak utána lehet véleményt mondani róla.
És itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy felhívjam mindenki figyelmét, hogy fél évente járjon el méhnyak szűrésre, hogy megelőzzük ezeket az eseteket. Ez mindenkinek szól lányok. Ja és a technikáról: a vattapamaccsal való levétel HELYTELEN,, csak műanyag kefével, ún, brush-al helyes a levétel, szólni kell a dokinak.

Dinadin!
Van olyan ciklus, amely tartja a 28 napot, de mégsincs PÉ, azért ezt tartsuk szem előtt. Mindenesetre kívánom, hogy ne is kelljen hőt mérned. Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!

En most vagyok itt eloszor, de nagyon jo olvasgatni ezt a sok pozitiv energiat ami beloletek arad Kép
A parommal szeptemberben hazasodtunk ossze es a baba-projecten dolgozunk ezerrel Kép Igaz csak a mult honapban adtunk bele apait-anyait, de azert remenykedunk hogy mielobb lesz pocaklako!

Drukkolok mindenkinek hogy zebrat hozzon a Jezuska :o

Kép
icus

Mátra
Üdvözöllek én is, elég aggasztó a helyzeted Kép Ezekkel a határidős teherbe esésekkel csak a baj van Kép Tiszta ideg lesz tőle az ember Kép Egyébként mi az a conizáció? SOk kitartást kívánok neked!

Icus
Üdv neked is, hát nem éppen a szomszédban vagy Kép Párod angol vagy magyar? Gartulálok az esküvőhöz, és mielőbbi pocakosodást kívánok!

Móni
Nem értem a dokidat hogy mit változtat a korodon ha 2 hónap inszem után kezdi el a lombikot. De 2 hónap talán nem a világ. Talán tényleg eséytelen az inszem, de talán nem! Ha nincs más választás, akkor próbálj ebbe beletörődni, és nyeld le a 2 hónapot, addig is tudod, hogy te tényleg megtettél mindent...!

Tündi
Vendég

Tundi,
Parom magyar, 2 eve vagyunk kint Londonba, de jovo ev vegere tervezzuk a hazamenetelt! Mindenkepp otthon szeretnek szulni Kép

Meg tudja valaki mondani mi az az inszem?

Kép
icus

Sziasztok, lányok!

Unique!
Hát igen, most már a következő, hogy arra várok, hogy végre érezhessem a mozgását!

Icus!
Üdv a csapatban és mielőbbi babásodást! Az inszem az életképes kiskatonák "fellövését" jelenti, ha jól tudom, de javítsatok ki, ha nem. Kép

Mátra!
Nagyon drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen! Mi az a conizáció?

Lányok, bocs, hogy itt okostojást játszom, de a muszájt J-vel írják!!! Ne haragudjatok, de magyaros vagyok, és ilyenkor mintha a fogamat húznák... Kép Jó nekem, mi? Más bajom sincs, mint hogy mivel írják a muszáj-t!!! KépKépKép

Ja, és ha minden igaz, akkor pár napon belül tudok felrakni képeket Mazsoláról (ha a fentiek és a sógornőm szkennere is úgy akarják...Kép)

No sziasztok

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Csajok, kérdés:

Hogy a felhőbe lehet csökkenteni a felteendő képek méretét???

HELP!!!!!

Norwell

Kép
Kép
norwell

Helló lányok!
Nem tudom,ki használja közületek a PG53-t,de nekem a hónapban 2x is volt páfrányos...na mit jelenthet? Két héten belül,meg egyszer az egyik oldalamat éreztem,máskor meg a másikon szúrt.De lehet,hogy ez már csak olyan beképzelésKép
szóljatok hozzá!Kép
üdv:zita
ebba

Norwell,

Koszi az inszem magyarazast KépKicsit le vagyok meg maradva, de ugy erzem hogy koztetek gyorsan behozom Kép

Keptomorites: Ha jol emlekszem, jobb egerrel katt a kepre, aztan lesz egy olyan hogy "resize". Megkerdezi hogy hany szazalekra szeretned kicsinyiteni es OK.
Adj uj nevet a kissebb kepnek hogy tudd melyik-melyik Kép

Kép
icus

Ebba,
Nekem is van PG53-m de sohasem mutat pafranyt, ugyhogy egy ideje nem is hasznalom. Igaz hogy en csak nyalogatni szoktam, mert nem tudom hogyan kell huvelyvaladekot venni, de nyalra nallam nem sok reakciot mutat.
Legutobb a parom mondta hogy miutan elrohantam dolgozni, o megnezte es pafranyos volt! En meg sohasem lattam....de biztos van akinek mukodik Kép

Norwell
Izgatottan varjuk a Mazsola kepeket Kép

Kép
icus

Sziasztok!
Végig olvastam, mi történt míg a népet oktattam és ajándékokat vásároltam. Remélem jövő ilyenkor már nem oktatom a népet és egyel több személynek kell ajándékot nézni. Bár szerintem csak Õ kap majd. Kép
A conizáció az, amikor a méhszájat levágják. Ilyenkor a méhből pótolják valamilyen szinten, de ez már nem tölti be a funkcióját. Így magyarázta a dokim.
Tündi köszi a biztatást!
mátra

wish

Szia Lányok!
Most csak futólag tudtalak végigolvasni Benneteket és válaszolni sincs erőm, ne haragudjatok!
Azért itt a tábla:

Kép
Kép

Jó éjt mindnekinek!
Remélem, holnap tudok jelentkezni! (hogy lesz idő és lesz erőm...) Kép
réka
Vendég

Adri!

Ti ma tudjátok meg az eredményt, ugye? Mára direkt Nektek tartogattam az összes drukkomat!!!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok! Jó reggelt!

Norwell
Én is remélem, hogy minél hamarabb láthatjuk a Mazsoládat. Kép

Mátra
Neked is szívből remélem, úgy mint a többieknek is hogy ha nem a mostani, de a köv. karácsony már pocaklakóval vagy pocakon kívüli lakóval köszöntsön rátok. Mindenki megérdemli!!! Kép

Duddu
javítanál a táblán, elszámoltam magam és ma (15) vagyok már 20 cn-en. Remélhetőleg már nálam is van valami fejlemény az előző hónaphoz képest!

Narco
Köszi a jókívánságaidat!

Icus
Üdv a köreinkben. Én sem vagyok régi felhasználó, és mióta itt vagyok nagyon sok okos dolgot tudtam meg a többiektő. Kép

Kancellárka
Remélek neked is zebrás karácsonyt!!! Kép

Lányok! Inszemet mikor csinálnak elősször?

Pusszancs Mindenkinek

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok! Jó reggelt!

Ma sem tűnik úgy, hogy sok munkám lenne, de ennek most örülök. Este vacsizni megyünk a kollégákkal, kicsi kikapcsolódás jól fog esni.

Norwell!
képet kicsinyíteni sokféleképpen lehet, én pl. ms office picture managerrel csinálom, ott van külön olyan, hogy kép tömörítése. De sokszor a sima paint-tal is lehet tömöríteni úgy hogy elmented másképp jpg-re vagy gif-re.

Icus! Üdv. Kép

Dina! Köszi

Rólam még ennyit:
Kép

Üdv: Niki

kancellárka

Kancellárka
Mit takarna az a kép itt az üzid alján, már másnál is láttam ilyent.

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina! Ovulációs vonalzó, meg kell adni mikor jött meg utoljára meg hogy kb hány napos a ciklus és akkor mutatja, hogy hány nap van még a peteérésig, a peteérés után meg azt mutatja, hány nap van még a tesztelésig Kép
Akinek van pocaklakója az pedig olyan vonalzót tud csinálni, hogy hány hetes a babója.
És van egy harmadik ami a már megszületett gyermek életkorát mutatja.
Ja és be lehet jelölni, hogy a cookie-k közé elmentse és akkor megjegyzi neked.
És innen lehet elérni: http://www.lilypie.com/
Az ovulációsat pedig asszem itt lehet elérni: http://www.lilypie.com/trying_to_conceive.php

kancellárka

Kancellárka
Hol találom a böngészőt? Melyik lenne az?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina! Ezt a kérdést nem értem!

kancellárka

A lényeg hogy hogyan tudom elmenteni az ovulációs vonalzót! Bocsi rosszu fejeztem ki magam. Egy kicsit szét vagyok szóródva!
Mivel a honlap angol, nem értem pontosan az instukciókat, nem vagyok angolból tökéletes.

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Q. How do I set my cookies in Internet Explorer so that Lilypie will be able to add a cookie?
A. To enable cookies for the Lilypie tickers in Internet Explorer:
Open your browser.
Go to Tools in the Menu bar.
Click on Options and then the Privacy tab.
Click on Sites.
In Address of Web site put in Lilypie.com and click on Allow then OK.
Ez az ami nem teljesen világos, nem teljesen tudom lefordítani.

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina
Inszemet a dokid javasolja, ha nektek ez szükséges. Ha elkezditek, akkor elvileg minden hónapban lehet csinálni.

Icus
Az inszem pontosabban: inszemináció. Én úgy szoktam emlegetni, hogy a lombik kistestvére. A nőt stimulálják peteérést elősegítő gyógyszerrel vagy injekciókkal. A végén kap egy tüszőrepesztő injekciót, a tüszőrepedés idejére időzítik a beavatkozást. A férfi spermiumait megtisztítják, és az életképes kikskatonákat visszahelyezik a méhbe, ahonnét már megy minden tovább úgy, mintha spontán lenne, csak így rövidebb utat kell megtenni a hadseregnek. Főleg olyan pároknál alkalmazzák, akik egészségesek, és hosszú idő óta nem jön össze a spontán baba, vagy összeférhetetlenség van.

Tündi
Vendég

Dina!
Áh az nem érdekes.
Ahol a vonalzó adatati megadod, meg kiválasztod milyen színűt mintájut szeretnél, utána lejjebb, van egy olyan hogy "Remember my details on this computer?" ott kell bepipálni a kockát.

kancellárka

Szia Tündi!!!

Nem tudom emlékszel-e rám de írtam,hogy nekem is volt laparom szeptemberben,mert volt cisztám.Nem kevés de a műtét sikerült,és babát várok,július 5-re.nekünk 2 hetet kellett várni és utána mehetett minden tovább,és a következő hónapba sikerült is.

Szóval csak biztatni akarlak!!Drukkolok továbbra is!!
csanita

Kancellárka
Köszike, már meg is van. Nagyon kedves vagy hogy segítettél.
Remélem hogy ha letelik a 10 nap akkor nyugodtan lehet majd ténylegesen tesztelni, mert nem lesz mensi.
Ja és neked sem!!!
Bízom benne, sikerülnie kell!!!

Puszi
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina! máskor is szívesen. És én is bizakodom.

kancellárka

Sziasztok!

Köszönöm mindenkitől az eddigi drukkokat és bíztatásokat, nagyon jólestek!Kép
Ma megyek az eredményért, csak előbb bekukkantottam hozzátok, mert már rég jártam erre. Vagyis néha elolvasom az aznapi történésekt, de már alig tudom így követni a szálakat.

Évi!
Köszi, hogy drukkolsz, és emlékszel, hogy ma megyek. Most látom, hogy pont a szülinapomra vagy kiírva a kislányoddal! Az bizony szép dátum!!

Dudu!
Január már szinte itt kopogtat, hajrá az inszemhez!

Most rohanok, délután, ha visszaértem benézek és remélem jó hírekkel.

Addig is mindenkinek szép napot!Kép

Adri+Levi
22+1

Kép

Kép
adriana

Anita
Gratulálok a babához! Boldog másállapotot kívánok! Kép
Köszi a drukkot, de biztosan olvastad, hoyg nekem a lapar egyenlőre nem adott nagyobb esélyt a terhességre, "csak" felderítettük a problémákat. Már ez is valami. Talán márciusban indulhat újra nálunk a project, addig meg kihasználjuk az életet Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok, itt vagyok!Kép

Elég nehéz volt a kedd, de túléltük és jól van a kisfiam. Köszönöm mindenkinek, aki gondsolt ránkKép

Vasárnap majd irok hosszabban, most megyünk haza, csak egy kicsit kiszellőztettük a fejünket.

Kati
Vendég

Sziasztok Lányok!
Nem tudom emlékszik-e még rám valaki, ahogy most megnéztem rengeteg új nevet látok, de talán Tündi, Te még emlékszel rám, Kinga79 néven írtam sokáig, aztán egyszer csak lebetegedtem és a háziorvosom azt javasolta, hogy amíg rendbe jövök,függesszük fel a babaprojektet,szedjek multivitamint, hogy erősödjek és majd jövő év elején kezdjük újra. Akkor nagyon elkeserített amit mondott, mert már majdnem másfél év óta szerettünk volna babát,így elköszöntem Tőletek és nem is írtam. Elkezdtem szedni az Actival Max-ot és a következő hónapban megtörtént a CSODA!Annak ellenére, hogy vigyáztunk, hogy most ne legyek terhes!!!Kép!
Ma már 15 hetes terhes vagyok!!!Kép
Eddig nem akartam írni babonából, de tegnap voltunk orvosnál, minden rendben, eddig minden vizsgálat jó eredménnyel zárult, remélem ez után is, így gondoltam, most már megoszthatom Veletek az örömöm!
Szóval Lányok Csodák márpedig vannak, mindenkinek nagyon drukkolok, azért olvasni foglak Titeket is, de lehet, hogy írni majd csak a Babásokhoz, eggyel lejjebb fogok, mert nem akarok senkinek fájdalmat okozni, tudom én is, hogy milyen Babákról olvasni, ha éppen rossz passzban van az ember...!

Mégegyszer Mindent köszönök Nektek!!!

Kinga
kinga2006

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?