A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Vanda!
Az adat valós, de remélem, hogy már majd hamarosan lekerülhetek a lista aljáraKép Már csak 1 napig kell szednem a Norcolutot és pár napra rá meg fog jönni. Most ennek is nagyon fogok örülni. Kép

Üdv, Panka

panka

Ketcsikos!!!!!KépKépKépKépKépKép
orsoly

Orsoly, erre vártam, mikor jelentkezel már, mert BIZTOSRA tudtam,hogy sikerült!!!
Nagyon-nagyon nagy gratula Nektek, minden jót!
Barbi
Egy kis reményt jelentesz nekem is, tudod miért...
Barbi

Orsoly!!! Kép

Hatalmas gratula, és vigyázz nagyon magatokra! Kép

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Szép Jó reggelt MindenkinekKép
OrsolyKép
Csomót gondoltam Rátok a hétvégén! Nagy nagy gratula a babócához és nagyon vigyázz MagatokraKép Feküdj türelemmel és meglátod minden rendben leszKép Nagyon örülök NektekKépKép
PankaKép
Drukkolok, hogy mielöbb megjöjjön NekedKép
BesztiKép
Elküldöm a hõgörbémet megnéznéd? Úgy tûnik, most kissé hamarabb volt pé-em. Varrogatni elkezdtél már?

Puszi: Doris
doris

Orsoly,

Szeretnék én is gratulálniKép, egy kicsit irigy vagyok (Barbihoz csatlakozva)Kép

Ribizli
Ribizli

Orsoly: GRATULA Kép Kép Kép
Én is csak annyit tudok mondani, hogy nagyon vigyázz magatokra. Ha ortopéd-traumatológusra van szükséged szívesen segítekKép
Jovika

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

OrsolyKépKép Gratulálok Nektek!A bokádnak meg gyógyulást. A babócának semmi baja nem lesz a röntgen után (mamám röntgen orvos) betakartak és kicsi volt a dózis, úgyhogy ezen ne stresszeld Magadat!
Vanda,Kép Mail elment a hõgörbével, jelentkezz ha megkaptad, de ha kinyitod futass végig egy vírus keresõt, mert valami gond volt az otthoni gépünkkel és cska ötödjére sikerült elküldenem.
Timici, DorisKép A nyolc napon belül vagyok, Nagyon boldog névnapot Nektek!
Mj,
Boldog névnapot Neked is. Mi volt a pénteki UH-n?
Breki
Breki

Orsoly Kép

Hatalmas ölelést küldök Nektek! Kép Kép Kép
Vigyázz magatokra nagyon!
Ugyis tudtam, hogy babás vagy.

Pusz
Noémi
noémi

Orsoly!
Nagy gratulaaaaaaaa! Vigyázz magatokra nagyon!Kép

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!Kép

OrsolyKépKépKép Gratula, nagyon vigyázz magatokra..KépKépKépKép

Nekem nincsenek jó híreim, a hõm leesett, most 36,8..gondolom ez menzeszt jelent, viszont az még seholKépKép
37,2 volt a 25. napon, ma a 30. napon vagyok..

Ildi
hercegné

LányokKép Ez a hét is milyen szépen indulKép
MóniKép
Boldog NévnapotKép
Breki, TimiciKép
Köszönöm a jókívánságokatKép
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nagyon várom már a szombatot, hogy az inszemesek tesztjének eredményét is tudjuk....Kép
Marcsi, Sien, LujzaKép Hogy vagytok? Éreztek valamit?
EdelweissKép
A héten már több idõd lesz benézni hozzánk? Remélem...

doris

Orsoly!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nagyon-nagy gratula!Kép

Doris!

Görbe jöhet!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok Lányok!!
Új vagyok erre, és a segítségeteket szeretném kérni.
A férjemnek nagyon alacsony a spermaszáma, kapott már gyógyszeres kezelést, de két hónap múlva megint ugyanolyan rossz lett a "labor". Gondoltam valamilyen természetes gyógymód után nézek. Nem tudtok valamit ajánlani?
Egy másik fórumon olvastam, hogy itt nálatok szó volt egy bizonyos perui maca gyökérrõl, ami állítólag nagyon jó. Be lehet ezt szerezni itthon?
Elõre is köszi a segítségeteket.

Tidet
Vendég

Orsoly!

KépKépKépKépKépTeljes szívbõl gratulálok!

Vanda
Ha ráérsz ma valamikor, ledobnál a táblázat aljára? Sajnos a táblázatba történt beírás sem hozott szerencsét.
5c 4cn

Köszönöm
Bea
Bea

Tidet

A készítmény neve: Maca Vibe. Ára: ahol én néztem 5100 Ft. Én pl. a Jászai Mari téri gyógyszertárban vettem. Természetes hatású, ezért mellékhatástól nem kell tartani.

Bea
Bea

OrsolyKép
Gratulálok KépKépKépKép Figyi, nem húznál magaddal??KépKép
Lujza
lujza

TidetKép
A Macát DM-ben is érdemes megnézni, mert sok helyen lehet kapniKép

doris

Orsoly!

Nagyon orulok, hogy sikerult Kép Kép Kép

kamilla
kamilla

Köszönöm szépen, keresni fogom!
Vendég

Sziasztok Lányok!

OrsolyKépKépKépKépKép
Annyira örülök, gratulálok és sokszor puszillak!
Úgy látom, bejött az akció dömping!KépKépKép
Követendõ példa tehát a kétnaponként eksön!Kép
A férjem bokája egyszer nagyon kificamodott, legalább a kétszeresére dagadt és tiszta kék volt. Õ akkor burofixes borogatást használt rá. Azóta csodaszerként emlegeti.

Ildi
Sajnálom, hogy leesett a hõd, sajna ez általában menzit jelent.

DorisKép
Az inszemes lányokra én is nagyon kíváncsi vagyok és nagyon drukkolok Nekik. Észrevetted, hogy mostanában minden hétfõre jut egy baba? Jó lenne, ha folytatódna ez a trend.Kép

GaluskaKép
Veled mi van? Hogy áll a hõd? Te is a ciklus vége felé jársz már!Kép

Lányok!
Ha nem bánjátok, én letelepszek még egy kicsit itt a topicban. Voltam pénteken orvosnál és kiderült, hogy sikeresen produkáltam egy anovulációs ciklust.Kép
Eddig azt mondták, hogy lehet, hogy PCO-m van, magyarul egy csomó félig érett tüszõ, most meg azt, hogy egy sincs! Egyre "izgalmasabb" a helyzetem.Kép
Fábián doktor amúgy nagyon aranyos volt - még egyszer köszi Moni, hogy ajánlottad és hogy elkísértélKép - nagyon bízom benne. Most egy nagyobb hormonvizsgálatot végez nálam, aztán meglátjuk, hogyan tovább.
A férjemnek el kell mennie matyi-vizsgálatra. Lányok, tudnátok ajánlani egy jó helyet, ahol ilyet csinálnak és ahová délután is lehet menni.

Köszi elõre is.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Doris
Aranyos vagy, hogy gondolsz és figyelsz ránk. Péntek óta görcsölget a hasam KépKép Annyira el vagyok keseredveKépKép A hõm jó, még mindig 37,2. Hétvégén kiderül minden. Pénteken voltam doktor bácsinál, megnézte a hõgörbémet (mást nem)és azt mondta, hogy nagyon szép, pont ezt várta. A görcsölgetésre nem mondott semmit, csak felírta magának. Azt mondta reménykedhetek, de ha megjön akkor se keseredjek el, mert az elsõ inszem csak 8%-ban sikeres, a második, harmadik szokott gyakrabban sikerülni.
Marcsi, Sien nálatok mi újság? Ti éreztek valamit? Ez a görcsölgetés mit jelenthet? Azt, hogy nem sikerül beágyazódnia?
Lujza
lujza

Zsuzsu!
Hát ez nem valami jó hir, de vigasztaljon, hogy mostmár jó kezekben vagy! Kép
Ennyire azért nem kéne hûnek maradnod a fogadalmunkhoz, hogy majd együtt, nem kötelezõ megvárni!!!

Galuska!
Veled mi újság???

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Doris!

Jó gondoltad, ez most tényleg korábbi, a 12. nap szerintem.
De az nem baj! Volt akkor akció?

Varrás: nem tabu. Most a héten már biztos konkrétan is nekiállok, mert ugy tünik, a holnap délelötti UH-n kivül nincs semmi. Most még a házimunka sem borit el, ráadásul épp ma rossz az idö (iagz, holna-holnaputánra már jót mondanak).
Jól vagyunk, minden tökéletes.KépKép Lassan közeledünk az idöponthoz, igy egyre izgalmasabb lesz.
Azért ezen idö alatt még azt is szeretném olvasni, hogy te is az "utunkba" eredtél, ugyhogy kötelezöen tessék igyekezni!!!KépKépKép

Lujza!

Hallottunk itt már az elején (ilyen tájban) görcsölgetös babásságról is!Kép Elkeseredni ne tessék!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

TidetKép

A macán kívül még van néhány dolog, amit a férjed megtehet a spermaszám növelése érdekében. Van errõl egy kis összeállításom, ha gondolod elküldöm Neked.

Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKépKép

Szerintem is menzesz elõjelKépKép Ma megyek dokibácsihoz, genetikai megbeszélés lesz ( Már ez is valami ) Mondtam neki, hogy még nem jött meg, de szerinte nem kell aggódjak, mert 1-2 napos késés még nem jelent semmit.
Mondom neki: Aggódni????? Én azt szeretném ha egyáltalán nem jönne meg..Kép

Hidd el Te már jó kezekben vagy, Fábián dr-ról ódákat zengenek, úgyhogy nincs miért aggódni..Kép)))))))
Te ma a 29. napon vagy ugye?

Ildi
hercegné

BnemethmKép

Aranyos vagy.Kép De én is épp azt akartam mondani, hogy ne várjatok rám Galuskával, mert én még lehet, hogy maradok.

A barátnõmnek szombaton kiírás szerint megszületett a kislánya.Kép Pénteken délután ment a CTG vizsgálatra (egyedül, metróval és busszal kb 1 óra), ahol közölték vele, hogy lehet, hogy nem vette észre, de tulajdonképpen már egy ideje vajúdik, úgyhogy talán legjobb lenne, ha bent maradna és megszülné a babát!Kép
Hallottatok már ilyet?
A kisbaba hajnali fél kettõkor született meg és bejött a kínai táblázat, mely szerint kislány! Réka!KépKépKép
Ma megyek meglátogatni a kórházba, csajok, szerintetek mit szokás ilyenkor vinni? Sütit vagy gyümölcsöt?

Zsuzsu
zsuzsu

Szia Orsoly Kép

Nagy nagy gratula Kép A szoritásnak végül csak meg lett az eredménye Kép Gyors felépülést és boldog babavárást kivánok!

Bnemeth_Melinda Kép

Sajnálom, de legközelebb tuti sikerülni fog KépSzoritok Kép

Puszi

Hermione_Hajni Kép
hermione

Jó reggelt Lányok!Kép

Orsoly!Kép Ezt nevezem!!Kép Óriási gratula és ápolgasd a bokádat, most még nagyobb szükséged lesz rá, mint eddig!Kép
Bea, Ildi!Kép Sajnálom, de tudjátok: új ciklus...Kép
Zsuzsu!Kép Most már jó kezekben vagy, ne izgulj, pikk-pakk rendbe rakja a doki a hormonjaidat!Kép
Lujza!Kép Szerintem pont az ellenkezõjét is jelentheti a görcsölgetés! Ne keseredj el elõre, fõleg, hogy a hõd ilyen jó!Kép Nagyon drukkolok! Tudod, jó példával kell elöl járnod!Kép
Nálam semmi különös egyenlõre, néha furcsa szurkálások a hasamban és iszonyatos mellérzékenység. Attól félek, hogy a mind a kettõ lehet a Closti vagy a tüszõrepesztõ utóhatása is. Szóval nem akarom semmibe beleélni magam elõre. A párom nagyon helyes, minden nap beszél a pocimhoz, hogy kapaszkodjon a kismanó. Remélem hallgat a papájára!Kép
Marcsi!Kép Veled mi újság?Kép

Pusz, Sien.
Sien

Hermione! Kép

Köszi! Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

Orsoly,
A szemem könnybe lábadt, a hideg ráz, annyira ÖRÜLÖK!!!!! Januári lesz a baba, pontosan úgy ahogy terveztétekKép
Nagyon gratulálok.

Doris, Timici
Így utólag is nagyon sok boldog névnapotKép

Doris,
Köszi a jókívánságodatKép

Voltam pénteken UH-nKépKépKép Pont akkora amekkorának lennie kell. 5 cm hosszú, megvan a keze, lába, az agyállománya. Van róla felvételem is. Ezen a hétvégén meglepem vele a családot, mert még nem tudjákKép

Viszont egyre rosszabbul türöm a dolgokat. Vasárnap egész nap rosszul voltam, ma reggel pedig a buszon taccsoltamKép. Tök égöKép Nem volt túl vészes, de még jó, hogy nem reggeliztem és volt nálam zacskó Kép Most itt ülök a reggelim felett és nem merem megenniKép

Pénteken voltam még szemészeten, ahol megállapították a már 2 éve megállapítottat, hogy császáros szülésem lesz, aztán Zsuzsuval minitaliztunk. Elkísértem öt FábiánhozKép, aztán próbáltam lelket önteni belé, hogy minden rendben leszKép, mert azért szerintem volt pé-je, mert emelkedik az a görbe csak 7-8 nap alatt, nagyon csigán éri el a 37-et. No majd a hormonvizsgálat mindent elárul.

Edus,
Hol vagy? Mi van veled? Hiányzol!

Pusszancs,
Moni
mj

Zsuzsu Kép

Elküldenéd nekem is a matyiszám növelõ összeállításodat?

Köszi, Judit
judit
Heves

Zsuzsu!
Igenigenigen, szeretném, ha elküldenéd, a mail-címemre, elõre is köszi.
Tidet
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kata007, Andy, Edelweiss! Kép
Mail ment a smilekkal.

KnéRita Kép
Nem találom a mail címed, ha megadod, küldöm neked is.

Pusz
Noémi
noémi

Zsuzsu!

Nekem is!!! Hátha........
bnemethm@mailbox.hu

GALUSKA!!!!
hol vagy???

pusz,
bnemethm
bnemethm

Sien, Lujza!
Drukkolok Nektek nagyon!KépMikorra nem várjátok?Kép

Zsuzsu!
Ez nem jó hír hogy nem volt peteérésed, de már legalább tudják miért nem lettél eddig babás. Kapsz peteérésserkentõt és meglátod sikerülni fog.Kép

Ildi!
Ez a hõmérséklet esés nem jó jel.Kép De addig amíg nem jön meg mindig van remény.Kép

Andy
Andy

LányokKép

Köszi a bíztatást.Kép Én is úgy érzem, hogy jó kezekbe kerültem. Bp-en eddig két orvosnál jártam, de egyikben sem tudtam megbízni. Fábián doktor a harmadik, de hát tudjátok, három a magyar igazság.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy addig menjen, amíg nem talál egy olyan orvost, akiben megbízik.

Monival tartottunk egy minitalit. Nagyon jó volt.Kép Aztán beszéltünk arról is, hogy milyen jó lenne egy nagy talit rendezni!KépKépKép
Lányok, mit szóltok hozzá?
Szerintem klassz lenne!

Zsuzsu
zsuzsu

BesztiKép
Köszi, a 9. 11. és 13. napokon is volt akció, hát a 12.-en pont nem... de azért remélem, hogy így is jól sikerült a dologKép Jövõ héten hétfõn kell UH-ra mennem, meglátjuk, hogy bíztat-e az orvosom vagy nem... A varrogatáshoz sok sikertKép
LujzaKép
Sajnálom a görcsölgetést, de ne szomorkodj, még bármi meglehetKép
SienKép
A mellérzékenység az nagyon-nagyon-nagyon jó....Kép Én két dologra élesen emlékszem abból az idõbõl amikor teherbe estem. Íszonyatosan érzékenyek voltak a ciciim és reggeliznem kellett pedig elötte sosem tettem... Már a menzim megjövetelének idõpontja elött néhány nappal tudtam,hogy terhes vagyok. Remélem Neked sikerültKép
ZsuzsuKép
Ne szomizz, bár tudom, hogy nehéz... Mi is itt vagyunk ám és nem maradsz egyedül! Hidd el a hónapok csak úgy röppennek és ha jó kezekben Vagytok az már fél sikerKép A matyivizsgálatos hely engem is nagyon érdekel, szerintem a következõ lépés nálunk is az lesz. A barátnõdéknek szívbõl gratulálokKép
Én is észre vettem, ezt a hétfõi tendenciát és remélem, hogy a következõ hétfõn legalább hárman jelentkeznek majd....!Kép
A szomorkodók ne szomorkodjanak hisz új hónap új remények....Kép

doris

Noémi!
Köszönöm megkaptam. Csak azt nem tudom hogy lehet ezeket ide másolni. Nem vagyok egy profi az ilyenekben.
A Rita csak csütörtökön jön, de nagyon várja a smile-ket.
Itt a címe:rkaraszine@mol.hu Elküldenéd neki is mert én sajnos nem tudom hogy kell.

Köszi

Andy
Andy

Sziasztok!
Utóbbi idõben nem történt velem semmi különös. Túl vagyok a 3. gynevac szurin, és a középidõn. utóbbi napokban szurkálást éreztem a pocim bal oldalán.Kép 2 naponta akció.Kép Sajnos egy kissé kicsapongtunk a párommal az elmúlt héten. Hatalmas ulti-partik, éjjeli utazás a telekre (hévvel, busszal)Kép, késõ ébredések, így a hõmet nem mértem az elõzõ idõben. De nap és szurkálás szerint is most kellett lennie az ovinak.

OrsolyKép
Gratula! Vigyázzatok magatokra!Kép

ZsuzsuKép
Nekem is elküldenéd? jalex@kyle.hu Nagyon tetszenek ezek a kis figurácskák.Kép

pussz és drukk Mindenkinek,
Alexandra
Alexandra

Noémi.Kép Elírtam, bocsi. Szóval elküldenéd?

Zsuzsu.Kép A a Te matyiszám növelõ gyûjteményedre is kíváncsi lennék.Kép

pussz,
Alexandra
Alexandra

Zsuzsu Kép
Megkaptam, köszi
Judit
judit
Heves

Andy
Nekem azt mondta a doki bácsi, hogy jövõ vasárnap kér egy telefonhívást, hogy mizujs.
Lányok!
Mikor kellene a beágyazódásnak megtörténnie?
Lujza
lujza

Moni

Sajnálom, hogy ilyen rosszul érzed Magad. De már lassan túl leszel a 12. héten és akkor azt mondják, elmúlik a hányingeres idõszak.
Onnantól kezdve pedig már önfeledten élvezheted a kismamaságot.Kép

Én azt hallottam, hogy a hányingerre jó egy korty gyömbér, elmúlasztja. Próbáltad már?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Andy Kép

Szívesen!
Ahová szeretnéd beszúrni a smiliet ezt kell írnod:

image {akarmi}

Csak ne legyen sehol "köz". Ezután a gép feldob egy ablakot, kiválasztod a filet, megnyomod a feltöltés gombot és kész! Kép

Noémi
noémi

Sziasztok!

Orsoly!

Hatalmas gratula!!!!!Kép Nemsoká én is jövök bibibi!Kép Legalábbis remélem!Kép Mitöl vagyok bizakodó? HáááátKépKépKépKépKép Na mindegy!Kép Még egy hétKép

Mamacs
mamacs

Doris!

A 11., 13. napi akció pont tökéletes!! KépKép Még a 12. napinál is sokkal jobb, mert ekkor már vártak rá a matyik, vagy ha egy kicsit késöbb repedt meg (a felszállóágban), akkor meg már volt utánpótlás!

Lujza!
Kb. 4-6 nappal az ov. (fogantatás) után ágyazódik be.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

És a beágyazódáskor már jelentkeznek tünetek? Pisilés,éhség stb?

mamacs
mamacs

Zsuzsu,
ez a kínai horoszkóp rajta van az interneten? Szavesen megnézném.
Zsuzsó
zsuzsó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?