Vanda!
Az adat valós, de remélem, hogy már majd hamarosan lekerülhetek a lista aljára
Már csak 1 napig kell szednem a Norcolutot és pár napra rá meg fog jönni. Most ennek is nagyon fogok örülni.
Üdv, Panka
2002.05.05 12:57
Már csak 1 napig kell szednem a Norcolutot és pár napra rá meg fog jönni. Most ennek is nagyon fogok örülni.
2002.05.05 20:30

Aztán vigyázz nagyon magatokra. 2002.05.06 06:43
Feküdj türelemmel és meglátod minden rendben lesz
Nagyon örülök Nektek
2002.05.06 06:49

Gratulálok Nektek!A bokádnak meg gyógyulást. A babócának semmi baja nem lesz a röntgen után (mamám röntgen orvos) betakartak és kicsi volt a dózis, úgyhogy ezen ne stresszeld Magadat!
Mail elment a hõgörbével, jelentkezz ha megkaptad, de ha kinyitod futass végig egy vírus keresõt, mert valami gond volt az otthoni gépünkkel és cska ötödjére sikerült elküldenem.
A nyolc napon belül vagyok, Nagyon boldog névnapot Nektek! 2002.05.06 07:19
Ez a hét is milyen szépen indul
Hogy vagytok? Éreztek valamit?
2002.05.06 07:36
2002.05.06 07:54

- nagyon bízom benne. Most egy nagyobb hormonvizsgálatot végez nálam, aztán meglátjuk, hogyan tovább. 2002.05.06 07:54

Annyira el vagyok keseredve
A hõm jó, még mindig 37,2. Hétvégén kiderül minden. Pénteken voltam doktor bácsinál, megnézte a hõgörbémet (mást nem)és azt mondta, hogy nagyon szép, pont ezt várta. A görcsölgetésre nem mondott semmit, csak felírta magának. Azt mondta reménykedhetek, de ha megjön akkor se keseredjek el, mert az elsõ inszem csak 8%-ban sikeres, a második, harmadik szokott gyakrabban sikerülni. 2002.05.06 08:06

Lassan közeledünk az idöponthoz, igy egyre izgalmasabb lesz. 

Elkeseredni ne tessék!

2002.05.06 08:15

Ma megyek dokibácsihoz, genetikai megbeszélés lesz ( Már ez is valami ) Mondtam neki, hogy még nem jött meg, de szerinte nem kell aggódjak, mert 1-2 napos késés még nem jelent semmit.
))))))) 2002.05.06 08:23
De én is épp azt akartam mondani, hogy ne várjatok rám Galuskával, mert én még lehet, hogy maradok.
Pénteken délután ment a CTG vizsgálatra (egyedül, metróval és busszal kb 1 óra), ahol közölték vele, hogy lehet, hogy nem vette észre, de tulajdonképpen már egy ideje vajúdik, úgyhogy talán legjobb lenne, ha bent maradna és megszülné a babát!

2002.05.06 08:31
Ezt nevezem!!
Óriási gratula és ápolgasd a bokádat, most még nagyobb szükséged lesz rá, mint eddig!
Sajnálom, de tudjátok: új ciklus...
Most már jó kezekben vagy, ne izgulj, pikk-pakk rendbe rakja a doki a hormonjaidat!
Szerintem pont az ellenkezõjét is jelentheti a görcsölgetés! Ne keseredj el elõre, fõleg, hogy a hõd ilyen jó!
Nagyon drukkolok! Tudod, jó példával kell elöl járnod!
Veled mi újság?
2002.05.06 08:32

Pont akkora amekkorának lennie kell. 5 cm hosszú, megvan a keze, lába, az agyállománya. Van róla felvételem is. Ezen a hétvégén meglepem vele a családot, mert még nem tudják
. Tök égö
Nem volt túl vészes, de még jó, hogy nem reggeliztem és volt nálam zacskó
Most itt ülök a reggelim felett és nem merem megenni
, aztán próbáltam lelket önteni belé, hogy minden rendben lesz
, mert azért szerintem volt pé-je, mert emelkedik az a görbe csak 7-8 nap alatt, nagyon csigán éri el a 37-et. No majd a hormonvizsgálat mindent elárul. 2002.05.06 08:45
2002.05.06 08:47
Mikorra nem várjátok?
De addig amíg nem jön meg mindig van remény.
2002.05.06 08:50
Én is úgy érzem, hogy jó kezekbe kerültem. Bp-en eddig két orvosnál jártam, de egyikben sem tudtam megbízni. Fábián doktor a harmadik, de hát tudjátok, három a magyar igazság.
Aztán beszéltünk arról is, hogy milyen jó lenne egy nagy talit rendezni!

2002.05.06 08:52
Jövõ héten hétfõn kell UH-ra mennem, meglátjuk, hogy bíztat-e az orvosom vagy nem... A varrogatáshoz sok sikert
Én két dologra élesen emlékszem abból az idõbõl amikor teherbe estem. Íszonyatosan érzékenyek voltak a ciciim és reggeliznem kellett pedig elötte sosem tettem... Már a menzim megjövetelének idõpontja elött néhány nappal tudtam,hogy terhes vagyok. Remélem Neked sikerült
A matyivizsgálatos hely engem is nagyon érdekel, szerintem a következõ lépés nálunk is az lesz. A barátnõdéknek szívbõl gratulálok
2002.05.06 09:12
2 naponta akció.
Sajnos egy kissé kicsapongtunk a párommal az elmúlt héten. Hatalmas ulti-partik, éjjeli utazás a telekre (hévvel, busszal)
, késõ ébredések, így a hõmet nem mértem az elõzõ idõben. De nap és szurkálás szerint is most kellett lennie az ovinak.
2002.05.06 09:57