A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kandi Kép
Átadom neki a gratulát. Tényleg így volt, hogy már nem bízott a sikerben!

Tudom,hogy nem attól függ, de ha így együtt indulunk neki, akkor van kibe kapaszkodni. Jó a lelkünknek, bíztatjuk egymást!

Kép
Kép
szilva069

Heelo!
Mot
Bár nekem még nem volt lombikom...(ne is legyen Kép) de...vkinek megvan a lombikhoz szükséges gyógyszer 70000-ből, van akinek majdnem 200000. Kép Ez attól függ mennyire vagy stimulálható...s sokszor ez csak közben derül ki. Ha sikerül fagyibabákra szert tenni egy lombiknál az isteni...mert akkor legközelebb nem kell végigcsinálni a hormonkúrát (gyógyszeres kezelést) ami megkíméli mind a szervezeted mind a péztárcád. Régen az inszemekhez a gyógyszer nekem 7000 ft volt, de mivel nem állami intézetben csinálták, hanem a Kaáliban...összesen belekerült kb. 30000-be.
Szilva
Éljen a 6. inszem a kolléganődnek!!!

Nekem a 18. napon, azaz ma is 37,0 volt a hőm. Ezt nevezem hőnek. Eddig azt hittem ki fogok hülni. Kép És úgy veszem észre, hogy nekem mindig van egy kis visszaesés a pé után 6-7 nappal...papírforma szerint ez lenne a beágyazódás...de mint tudjuk alacsony a progi szintem...úgyhogy nincs sok esélyem semmire.

Nálunk sajna még az eső esik itt észak-keleten...de az folyton..elverte a 3 nappal ezelőtt esett jó kis havat. Kép Remélem ma ideér az a hófelhő dunántúlról. Kép Pedig éjjel nagy fagy volt...ezt onnan tudom, hogy elmentünk sétázni a párommal 23,00-kor és éjfél után értünk haza...csak, hogy jobban aludjunk az éjjel. Akkor bezzeg nem esett semmi.Kép
Na..mindenkinek minden jót!!! Pusszancs.

Kép
vizkriszisback

Megy a drukk Mary-nek!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szilva
Majd tudósítasz?

Kép
vizkriszisback

Szilva!Belém kapaszkodhatsz....ha Én nem is leszek babás!KépKépKépKép
Kriszta! Hátha ez a hónap a legnyeröbb!KépKépa hőd is ezt bizonyítja!KépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Kriszta Kép
A kolleganőm is Kaális Kép
Remélem nem sokára jó hírrel szolgálhatok Mary ügyben Kép
Ja, és küldöm a havat!

Kép
Kép
szilva069

Kandi Kép
Várj, már foglak is, de akkor húzlak magammal ha babás leszek egyszer Kép

Kép
Kép
szilva069

Köszönök minden hasznos információt!

Kiskatonám hétfőn mintaadással kezdi az évet! Utánna jelenkezek, hogy mi egyebet mondtak neki!

Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet Kívánok!

Sikerüljön minden amit tervezünk 2006-ban!!!

Kép Kép
mot

Mot Kép
Neked is a legjobbakat kívánom 2006-ra! BUÉK
Már mégy haza?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Marynek mennek a drukkok!!!!!!Olyan kiváncsi vagyokKép
Éjszaka már nálunk is esett a hÓKép

MotKép
BUÉK!!!!!

AndiKép
Irtam a másikbaKép

Később még benézek,legyetek jók!Kép
hellóka
Vendég

Szilva Kép

Délben lehet hazamenni!! Hurrááá!!! Kép
mot

Mot Kép
De jó neked! Nálunk nincs ilyen ajánlat, mi 4-ig vagyunk Kép

Kép
Kép
szilva069

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! Éa nagyon sok babát és zebrásodástKépKép
Puszi IldikóKép
Marynek megy a drukkkkkkKépKép
ildikoo5

Kép

Nagyon-nagyon köszönöm a sok-sok hasznos információt!!!!!!

Kedves "társaság"-ot találtam itt ezen a fórumon!

KÖSZÖNÖM
mot

Mot Kép
Ilyen smile-t akartál?

Tényleg jó a társulat Kép

Kép
Kép
szilva069

Nemrég jöttünk be a hólapátolásból.Kép Most valahogy volt hozzá kedvem és kellemesen el is fáradtam. Nem győzök betelni a havas táj látványával.Kép Szegény kutyánk majdnem elmerült a hóban. Valahogy nem ez a kedvenc évszaka.Kép Na most már tényleg rá kellene magam szánni a tanulás folytatására... Azért nyugodtan írjatok, legalább szünetet tarthatok.Kép
banyanya

Szegény Banyus Kép

Kép
Kép
szilva069

Hmm vajon hogy lehet, hogy minden gondolatom egy (na jó gyakran 2) téma körül forog?Kép Nem is kell engem sajnálni,de milyen érdekes az a tény, hogy én sosem szerettem tanulni.Kép Ahhoz képest még mindig azt csinálom.Kép Tényleg Szilva! Mit tudsz egyáltalán tök egyedül, magányosan a cégnél csinálni??? Gondolom jó kihalt lehet az épület. Egyáltalán a fűtés azért be van kapcsolva? Mit szól a portásotok, biztonsági őrötök ehhez? Kép
banyanya

Banyus Kép
Köszönöm, hogy aggódsz értem. Már nem is vagyok egyedül, a főnököm is velem van Kép
Na ez nem nagy öröm.
Az viszont igen, hogy fűtés azért van.
Tegnap megcsináltam a dolgozók bérét, most pedig könyvelem a decemberi hónapot, mert kedves főnököm szerdára kéri az zárást. Nem unatkozom, de azért egyfolytában kukkantok a b.netre!
Én is utáltam tanulni. Főleg a vizsgaidőszakokat rüheltem.

Kép
Kép
szilva069

Lányok, rossz hírem van Kép

Marynek sajnos nem sikerült a beültetés Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilva, Mary
Nagyon sajnálom. Kép
Pedig milyen jó hír lett volna így év végén. De vannak fagyibabái, ugye?

Kép
vizkriszisback

Sajnálom Mary!!!!!!!! KépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Kriszta Kép
Van 2 fagyibabája, azoka februárban kaphatja vissza!

Kép
Kép
szilva069

Szilva! Mary!Kép Én is sajnálom!Ezek szerint a február ígérkezik a többségünknek mozgalmas (reményre okot adó) hónapnak...
banyanya

Sziasztok!
Gondoltam bekukkantok, mert épp nem csinálok semmit és a férjem sem áll a fejem felett, hogy miket írok.

MaryKép
Sajnálom, hogy nem sikerült.

SzilvaKép
Te munka hőse. Én helyetted is lopom a napot és a férjem szerint még "istentelenkedek" is. Szóval nem sok dolgom van. Főleg délutánonként le is szoktam pihizni. Eddig minden nap lefutottam a 9 km-emet, de ebben a nagy hóban nehéz lett volna, ezért felvettem a síruhámat és 2 órát sétáltam a hegyen. Nagyon jó volt, de a végére azért már átfagytam. Ja, és előtte 40 percen át havat lapátoltam és kibányásztam a kocsimat a hó alól. Úgy gondoltam ezután már megérdemlem az ebédet.
Ma vagyok a 24. napon és még nem barnázok (máskor a 21-22. napon kezdődik), de semmi terhesedési jel, úgyhogy szerintem ez a hónap sem sikerült. Most nem is nagyon érdekel, úgy látszik a karácsony mindenkinek elterelte a figyelmét. Kivéve a mai ebédet, amikor is férjem nagymamája megjegyezte rosszallóan, hogy azért nincs gyerekünk, mert én féltem az állásomat, és ha igazán akarnám, akkor már lenne. Sok mást is mondott, de a lényeg ez volt. Kiakadtam, de a végén már nem is próbáltam magyarázkodni. Ez van.

Kép
Kép
tiza

Tiza! Szerintem ne foglalkozz a nagymamával! Majd csak figyeld meg, hogy meg fog változni, ha már te is babát fogsz várni!Kép Azért még ne mondj le erről a hónapról!Kép Egy biztos, hogy semmi sem biztos.Kép
banyanya

MaryKép, én is, holnapután január és mindjárt február!

Szia Szilva, én hiába vagyok itthon, nem tudok jönni dumcsizni annyi dolgot ad nekem a család. Most épp alszik mindenki.Kép
Képzeljétek a gyerekek már számlálgatják hányan is vagyunk, Márton szó szerint már majdnem beleverte Jankába, hogy ötenKép!!!!!!!!!!!!!!!! Remekül számon tartják a kistesót, de annak örömére kicsit visszababásodtak, szopják az ujjukat, Janka újra pelust kér és egyebek. Idő kell nekik míg megbarátkozak az új helyzettelKép

Sackó, Kandi,Tüncsi, Banya, Mot, Mofly és mindenkiKép!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép Azért ne hajtsd túl magad! Tessék sokat pihizni!Kép Aranyosak lehetnek a gyerekeid.Kép Ez természetes viselkedés náluk, még meg kell emészteniük az új szitut.Kép
banyanya

BanyaKép
Próbálok nem foglalkozni vele, de amúgy is nehezen viselem a jelenlétét (velünk él), de hogy még ilyeneket is mond! És tök tehetetlen vagyok és nem is tudom elmagyarázni, hogy akkor miért nem jár máson az eszem, miért járkálok dokihoz, költök el egy csomó pénzt különböző tesztekre, vitaminokra stb. Szóval tudjátok miről beszélek.

Kép
Kép
tiza

Lányok!

Megyek haza!

Nagyon boldog újesztendőt kívánok minden pocakos és pocakosodás előtt álló topicosnak!

Ne feledjétek az éjféli kollektíve babásodási kívánságunkat!
Puszi, és még egyszer BUÉK!

Kép
Kép
szilva069

Tiza, nagyon nehéz lehet ez a helyzet, de próbáld meg nem a szívedre venni a nagyit. Úgysem tudna sajnos megérteni, kár is magyarázkodni.
Karácsonykor én is elmondtam a rokonoknál, hogy miért csak egytál étel lesz nálunk a hagyomány, nem részletezem, hát nem értettek meg! Én miért ne örülhetnék akkor a családomnak és nem a mosogatás szent örömének amit egyébként úgyis annyiszor végzek...

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Én meg tudlak érteni. Mikor a férjemmel már kezdtünk komolyan együtt élni, akkor az egész családja ki volt akadva, hogy nem főzök. Azzal senki nem foglalkozott, hogy van két diplomám, nyelvvizsgám, dolgozom stb, mert az egy nőnél nem érték. Bezzeg a főzés! Állandóan a sógornőmmel példálóztak, hogy milyen jól főz stb. Azóta sógornőm komplett idegbeteg, nem dolgozik, de már otthon is leginkább a férje és az anyósom főz és takarít, az első gyereke olyan neveletlen, hogy nem lehet vele fél órát együtt tölteni, ő meg fekszik depisen az ágyon egész nap. Most már én is (egy héten kétszer) főzök, (általában szombat, vasárnap, v. esetleg péntek), de a nagymami így is halálra szekál a főzéssel. Persze náluk mindenki 100 kg felett van. Imádok enni, de nem az a legfontosabb az életben és sokszor sajnálom a konyhában eltöltött időt sok más számomra hasznosabb dologtól elvenni. Na, ilyen lenne a gyerek is.

Kép
Kép
tiza

Tiza KépEgyetértek Amicával. Különben én sem vagyok egy konyhatündér típus. Inkább hétvégenként szoktam (szoktunk)főzöcskézni, mert mi is úgy vagyunk vele, hogy hasznosabban is el tudjuk tölteni az időt. Mi is sajnálunk több órát elvesztegetni a konyhában...
Az a lényeg, hogy mi és te + a párod tisztában vagyunk az értékeiddel.Kép Ez a lényeg! A többiek meg le vannal sz.... Persze, tudom, hogy könnyű ontani más részére magamból a bölcsességet... Mi olyan környéken lakunk (sorházas részen), ahol mindenkinek van min. 1 gyereke rajtunk kívül. Képzelheted, hogy miket szoktak rajtunk csámcsogni, és mennyire nem tudnak minket ezért elfogadni (persze tisztelet a néhány kivételnek).Kép
banyanya

BanyaKép
Hát, Neked sem könnyű. Szerencsére a párom sem követeli meg, hogy minden nap főzzek. Sőt, sokszor már vasárnap is mondja, hogy valami egyszerűt csináljak, inkább vele töltsem az időt. De a régiek nem így nőttek fel. Az én családom sosem volt ilyen, ha volt főtt kaja volt, ha nem, akkor nem. Mindig tudtunk mit enni. Csak ezek a dadégok (bocs, nem akarok senkit sem megsérteni, csak szerintem nem véletlen, hogy mindenki kövér a családban, mert más nem is érdekli őket az evésen kívül) akarnak állandóan éhen halni.
Mégegyszer bocs, ha valaki kövérebbnek érzi magát a kelleténél, nem nekik szólt, talán érthető.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Mary
Annyira sajnálomKép De mindjárt itt a február, és tök jó, hogy lettek fagyibabák is!! Bízz magadban, és sikerülni fog!Kép

Tiza
Megnyugtatásul közlöm, hogy én sem vagyok konyhatündérKép Sőt, szerintem Apa többször főz, mint én. Nagyon ritkán főzök csak én, mert általában együtt sürgünk-forgunk a konyhában. Mi is úgy vagyunk vele, hogy nem vagyunk hajlandóak a fél délelőttöt a konyhában tölteni. Sokszor nem is értjük, mit lehet egy kaján annyit piszmogniKép Pedig nem vagyunk éppen nádszáltermetűekKép

BanyusKép
Itt is olyan szuper mennyiségű hó esett egy éjszaka alatt. Szerintem olyan 15-20 centis is megvan. Tanulni én sem szeretek, ezért is nem mentem fősulira, pedig eszem lenne hozzáKép (csak így szerényen megjegyezveKép) Most már csak leginkább nyelvtanulásra tudom rászánni magam, mert az érdekel is és könnyen is megy. Neked meg kitartást a vizsgákhoz!!
gtünde

Amica
Sajnos az ember nem válogathatja meg a rokonait. Ne is foglalkozz velük! Inkább örülj a két nagy csemetédnek, és a kis picur pocaklakónak!!Kép
gtünde

Tiza kár, hogy az ember nem választhatja meg a rokonait!Kép Sajnos mindenki más mintát látott a családjában és azt viszi tovább. Még jó, hogy a párod nem ilyen. Az enyém abszolút hisz a demokráciában.Kép Most, hogy ennyit kell tanulnom, egy kézmozdítást sem szükséges itthon csinálnom. Minden házimunkát magára vállalt. Azért néha besegítek ám neki.Kép
banyanya

SziasztokKép

Mary drágaKép
Nagyon sajnálomKép De majd februárban biztos sikerül!!!

SzilvaKép
BUÉK neked is, bár tudom már haza mentél! Az a 10-es mnyh. jó lenne!Kép

manda

MandaKép
Szia! Akkor neked is izgalmasan kezdődik az újév. Kívánok Neked jó vastag mnyh-t!Kép
gtünde

Köszi TüncsibeKép

manda

Manyoka
Köszönöm a tanácsodat.Szívből gratullálok neked is!
Remélem már én is eljutok odáig. Nálatok mi volt a baj?
Kandi72
Szeretnék bocsánatot kérni, hogy ennyire félre értettem mindent.
Igazából jót tett, hogy elolvastam, és el is gondolkoztam rajta rendesen. Nagyon szeretném ha segítene, de ez majd a jövő titka. Te, hogy vagy? Hogy érted, hogy neked már nem lehet?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Lányok
Hallottatok már olyat, hogy a Kaáliba valakinek engedték volna 5. nap után vissza helyezni???

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló!
Nem történt gond,csak le szerettem volna tisztázni!Kép
Nekem nincs ciklusom,PCO-s vagyok,Fsh-Lh abnormális működésem van!Gyógyszert szedek,de nem nagyon segít!Ma vagyok a 61.napon,terhes nem vagyok!Szóval nincs peteérésem se!...ennyi!Fiam,tiszta szerencse volt,na meg akkor még nem volt ennyire gázos a szervezetem!
pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi Kép csak most reagalaok a tegnapira - bocs
ertelek, szoval 35 ig van idod. Nagyon nagyon bizom benne, hogy elotte osszejon.

imadom a havat, szep a varos !!! KépKépKép

Tunde, amica Kép - azt hiszem Woody Alan mondta azt, hogy a "baratokat karpotlasul kapjuk a rokonainkert"..Kép - eleg igaz, szerintem..
saci

Nálunk is szép havas minden SaciKép
Itt Fejér megyében elég sok helyre nem megy busz, mert befújja a szél. Gántra sem megy, sógorom ma volt dolgozni, és csak a Csákvári kereszteződésig vitte a busz, onnan még jó pár km-re van Gánt, egydarabig sétálhatott, szerencséjére csak Bányatelepig, mert onnan elvitték a volt munkatársai, akik szilveszterre mentek Gántra. Már évek óta oda járnak, most mondja a Karcsi, hogy 11-kor indultak Fehérvárról és 15 órakor értek Gántra, ja Gánt 24 km-re van Fehérvártól.
Eszményi a helyzet!Kép
Még jó, hogy tegnapelőtt hazajöttünk GántrólKép

De azért imádom a havat, olyan szép, mikor minden hófehér!

manda

Manda Kép akkor jo, hogy mar odahaza vagytok.
ilyenkor lehet am jol osszebujni a paplan alatt + forraltbort szurcsolni. Persze nem egyszerre a kettot Kép:Kép
saci

SaciKép
Ja, ja, az összebújás már volt, a forralt bor az nincs, legfeljebb majd gyerekpuncs leszKépKépKép
Hogy érzed magad?

manda

Manda, nálunk is szupi a helyzet!
Ki sem ástuk az autót három napjaKép

BUÉK mindenkinek! Nem tudom mikor tudok jönniKép

Tiza, akkor azt kívánom, hogy mihamarabb azzal piszkáljanak, hogy "mikor adsz már végre főzeléket annak a gyereknek"Kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A gyereknevelés megint egy jó harctérKép

Banya, én rengeteget kényszerülök a konyhába, nagyon elkényeztettem a családunkatKép
Pedig szép szakmám is van ám amit remélem lesz módom a gyerekek mellet is művelniKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sackó, itt vagy a közelbenKép
Remélem bejön ez a gyógyszermentes szaunás és nem önmegtartóztató változat! Én nagyon drukkolok!Kép

Megyek csajok, majd talán még benézek.

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Buék neked isKép
Kép

manda

Manda Kép - az is jo
en remekul vagyok

AMica Képmi a szakmad? es koszii !!