Átadom neki a gratulát. Tényleg így volt, hogy már nem bízott a sikerben!
Tudom,hogy nem attól függ, de ha így együtt indulunk neki, akkor van kibe kapaszkodni. Jó a lelkünknek, bíztatjuk egymást!
2005.12.30 10:40
) de...vkinek megvan a lombikhoz szükséges gyógyszer 70000-ből, van akinek majdnem 200000.
Ez attól függ mennyire vagy stimulálható...s sokszor ez csak közben derül ki. Ha sikerül fagyibabákra szert tenni egy lombiknál az isteni...mert akkor legközelebb nem kell végigcsinálni a hormonkúrát (gyógyszeres kezelést) ami megkíméli mind a szervezeted mind a péztárcád. Régen az inszemekhez a gyógyszer nekem 7000 ft volt, de mivel nem állami intézetben csinálták, hanem a Kaáliban...összesen belekerült kb. 30000-be.
És úgy veszem észre, hogy nekem mindig van egy kis visszaesés a pé után 6-7 nappal...papírforma szerint ez lenne a beágyazódás...de mint tudjuk alacsony a progi szintem...úgyhogy nincs sok esélyem semmire.
Remélem ma ideér az a hófelhő dunántúlról.
Pedig éjjel nagy fagy volt...ezt onnan tudom, hogy elmentünk sétázni a párommal 23,00-kor és éjfél után értünk haza...csak, hogy jobban aludjunk az éjjel. Akkor bezzeg nem esett semmi.
2005.12.30 11:48
Most valahogy volt hozzá kedvem és kellemesen el is fáradtam. Nem győzök betelni a havas táj látványával.
Szegény kutyánk majdnem elmerült a hóban. Valahogy nem ez a kedvenc évszaka.
Na most már tényleg rá kellene magam szánni a tanulás folytatására... Azért nyugodtan írjatok, legalább szünetet tarthatok.
2005.12.30 12:02
Nem is kell engem sajnálni,de milyen érdekes az a tény, hogy én sosem szerettem tanulni.
Ahhoz képest még mindig azt csinálom.
Tényleg Szilva! Mit tudsz egyáltalán tök egyedül, magányosan a cégnél csinálni??? Gondolom jó kihalt lehet az épület. Egyáltalán a fűtés azért be van kapcsolva? Mit szól a portásotok, biztonsági őrötök ehhez? 
2005.12.30 12:19
2005.12.30 13:22
2005.12.30 13:29
, én is, holnapután január és mindjárt február!
!!!!!!!!!!!!!!!! Remekül számon tartják a kistesót, de annak örömére kicsit visszababásodtak, szopják az ujjukat, Janka újra pelust kér és egyebek. Idő kell nekik míg megbarátkozak az új helyzettel
!2005.12.30 13:40
2005.12.30 14:03
2005.12.30 14:18
2005.12.30 14:53
Egyetértek Amicával. Különben én sem vagyok egy konyhatündér típus. Inkább hétvégenként szoktam (szoktunk)főzöcskézni, mert mi is úgy vagyunk vele, hogy hasznosabban is el tudjuk tölteni az időt. Mi is sajnálunk több órát elvesztegetni a konyhában...
Ez a lényeg! A többiek meg le vannal sz.... Persze, tudom, hogy könnyű ontani más részére magamból a bölcsességet... Mi olyan környéken lakunk (sorházas részen), ahol mindenkinek van min. 1 gyereke rajtunk kívül. Képzelheted, hogy miket szoktak rajtunk csámcsogni, és mennyire nem tudnak minket ezért elfogadni (persze tisztelet a néhány kivételnek).
2005.12.30 15:11
2005.12.30 15:19
De mindjárt itt a február, és tök jó, hogy lettek fagyibabák is!! Bízz magadban, és sikerülni fog!
Sőt, szerintem Apa többször főz, mint én. Nagyon ritkán főzök csak én, mert általában együtt sürgünk-forgunk a konyhában. Mi is úgy vagyunk vele, hogy nem vagyunk hajlandóak a fél délelőttöt a konyhában tölteni. Sokszor nem is értjük, mit lehet egy kaján annyit piszmogni
Pedig nem vagyunk éppen nádszáltermetűek
(csak így szerényen megjegyezve
) Most már csak leginkább nyelvtanulásra tudom rászánni magam, mert az érdekel is és könnyen is megy. Neked meg kitartást a vizsgákhoz!!2005.12.30 15:21
Sajnos mindenki más mintát látott a családjában és azt viszi tovább. Még jó, hogy a párod nem ilyen. Az enyém abszolút hisz a demokráciában.
Most, hogy ennyit kell tanulnom, egy kézmozdítást sem szükséges itthon csinálnom. Minden házimunkát magára vállalt. Azért néha besegítek ám neki.
2005.12.30 17:04
2005.12.30 17:17
2005.12.30 18:30
csak most reagalaok a tegnapira - bocs 

- azt hiszem Woody Alan mondta azt, hogy a "baratokat karpotlasul kapjuk a rokonainkert"..
- eleg igaz, szerintem..2005.12.30 18:38
2005.12.30 18:55
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A gyereknevelés megint egy jó harctér

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|