A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ha holnap már nem talákoznánk, akkor mindenkinek NAGYON BOLDOG BABÁS ÚJ ÉVET!!!
Kép
gtünde

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

******jobb 2x,mint 1x se!!!!!!!!*****
kandi72
Budapest III. kerület

Szia Mindenkinek!

Szilva Kép úgy megörültem a lakó szónak én is, sajnálom, hogy nem pocaklakó volt. Nagyon drukkolok, hogy ha megjön a mensi, akkor mielőbb megkaphasd a fagyibabákat. A február nagyon szép hónap, nekünk akkor van a szülinapunk és a házassági évfordulónk is. Sikerülni fog!
Nem akartalak zavarni kedden, sajnálom már. A szilveszteri üzim remélem jó helyre ment, és teljesülni fog Kép.
A kolléganőd nagyon jó hír, legalább nem lesz gond a szabadságokkal, hogy egyszerre hiányoztok. Gratulálok nekik. És neked is fogok nem is olyan sokára!

Mary Kép nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült! De fog! Nem szabad feladni. A dokik is tanultak ebből a ciklusból és a szervezeted is. Nagyon boldog új évet kívánok! Jövőre már babócával ünnepeltek! Vagy pocakban, vagy pocakon kívül Kép

Manda Kép nagyon szorítok nektek a transzferhez!

Mot Kép végigolvastam az elúlt nap történéseit, szerencsére nagyon sok hozzáértő van itt a topikban, ezért csak néhány szót szeretnék hozzátenni Kép
Nagyon-nagyon jó kezekben vagytok a pároddal a BMC-ben, felkészült és profi gárda, remélem, hogy hamar hozzásegítenek egy-két pocaklakóhoz. Nyugodtan kérdezgess, a kedves hölgy a recepción a Mártuska lehetett, de majd az Irént is megismered, nekünk ő a kedvenc.
Én javasolnám, hogy a BMC szakmai hozzáértését egészítsétek ki a részedről valamilyen pszichés támogatással, mert a várkozás bizony próbára teszi az idegeinket, én pszichológushoz jártam, és kineziológusnál is voltam. Meg egy csomó pozitív gondolkodással kapcsolatos könyvet elolvastam.
Sackólány szerint az egyik kedvenc idézet:
Nem azt kapjuk az élettől, amit megérdemlünk, hanem amit elvárunk.
és az én másik kedvencem:
Az élet a nagyszerű dolgokat mindig problémába csomagolja, hogy megtudja, elég érdemes vagy-e rájuk.
Nagyon sok sikert kívánok nektek az új évben!

Babcsika Kép gratulálok az új házhoz! Volt itt ezen a fórumon egy lány, akinek a beköltözés hozta meg a babáját, amikor cipelt, dobozolt, nem figyelt. Bárcsak nálatok is... Kép

Amica Kép bizony én is néha elszégyellem magam, ha a hányinger már szétörli az idegeimet, hogy 1000x inkább ez, mert erre vártunk már 3 éve. Ilyenkor mindig MINDENKINEK 2 hónap hányigert kívánok szolidaritásból, hasonló tünetekkel és eredménnyel KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Remélem hamar teljesül a kívánságom Kép

Tündi Kép nektek is nagyon boldog új évet kívánok! A főzés meg majd úgyis jön magától, ha már nem csak kettőtökre főztök Kép

Sackólány Kép mikor tesztelsz? Nagyon drukkolok ám!

Wish Kép remélem jól vagy, már hetek óta nem írtál, remélem csak pihensz és hoz a karácsony és az újév valaki csodát még a következő lombik előtt Kép.

Kandi Kép inkább ne jöjjön meg, jó? Küldök egy pozitív tesztet! ++++++++++++++++++++++++++++

Felteszek egy képet nektek, hogy lássátok, 9 hetesen már látszik a babóca feje, háta és karjai is. Elképesztő. Háttal van a drágám, úgyhogy nem tökéletesen látszik, de már felismerhető. Egy ilyet kívánok mindenkinek az új évre. Bármikor Kép, de minél előbb Kép!!!

Puszi mindenkinek
Noémi
9+1

Kép
Vendég

MaryKép
Sajnálom h, most nem sikerült!

NoémiKép
Hú, már tényleg óriás a bébid!!!Kép
Olyan jó ilyen képet látni!Kép
Múlóban már azért a rosszulét?

Szép estét mindenkinek!!!

AmicaKépSzilvaKépMandaKépTizaKépBanyaKépGtündiKépSaciKépMotKépILdiKépVkriszKépBabcsiKép
Bocsi akit kihagytamKép
Gyugyi,Wish merre jártok?

Hamár nem jönnék Mindenkinek:

Vendég

Ella Kép éjszakai műszak?
Köszönjük a dícséretet, a rosszullét enyhül néha, de örülök neki.

Gilingről tud valaki valamit? Sehol sem láttam őt.

Puszika
Noémi
Vendég

Szia NoémiKép
Nagyon szép a babód és már tényleg sokat nőtt, csak így tovább!!!Kép
Annyira lehet érezni az írásodon, hogy milyen boldog vagy, további boldog babás hónapokat kívánok!

Manda

manda

<font color="0000ff">Langy esőben,tömör ködben
holt részegen mély gödörben
szilveszternek nehéz napján
négykézláb,az árok partján átölelem a világot
Boldog Újévet kívánok!</font>

Kép

KépKép

KépKép
okr

Manda Kép a te szavaidon is ugyanígy fogja mindenki érezni nemsokára! Nagyon boldog babás 2006-ot kívánok nektek! Karcsinak is átadni, jó? Kép

Okr Kép mizújs veled?
Köszönjük a jókívánságokat!

Puszik
Noémi
9+1
Vendég

Köszi NoémiKép
Persze, hogy átadomKép
Vigyázz magatokra!

Puszi
Manda

manda

Noémi
Nagyon szép,és már nagy is a babád!!!!Gratulálok,és jóegészséget,sok kitartást kívánok!!!

Nálam semmi újdonság.A hőim megbolondítják a programokat.Bár a bromot még szedem,híre sincs p.é.-nekKépMa vagyok a 29.cn-n

Mentek bulizni vhová?

KépKép

KépKép
okr

Manda
Sajnos nem vagyok képbenKépVeled mi történt mostanában?Buli?

KépKép

KépKép
okr

Szia KrisztaKép
Én most 2-án megyek UH-ra és ha minden jó lesz, elég vastag lesz a mnyh. akkor meglesz a 3-ik beültetésem, lehet, hogy a második héten.
Buli nincs!
És te mész valahová?

manda

De jóóó!!!!Nagyon-nagyon drukkolok neked/nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi nagy szundizást tervezünk buli helyett.Talán egy kis huncutkodás beleférKép még,de más nem.

KépKép

KépKép
okr

Köszi KrisztaKép
Sajnálom, hogy így alakultak a hőid, ebben a témában nem vagyok otthon, de csak jobb lesz majd minden!Kép
A huncutkodást ne hagyjátok ki, mi se hagyjukKép
Elbúcsúzom, mert megyek aludni!

Jó éjt neked és szép álmokat!!!
Manda

manda

Jó éjt!Puszika!Kép

KépKép

KépKép
okr

Jó éjt!
Mi úgy döntöttünk edzünk a holnapi bulira. Nézünk még egy Mátrix 2-őt.
Mindenkinek nagyon boldog új évet!!!

Kép
vizkriszisback

Szép napot mindenkinek!Kép
NoémiKép Gratulálok a babucidhoz. Örülök, hogy ilyen boldog vagy és ezzel erőt adsz nekünk többieknek is a küzdelmekhez... Egy kis (vagy nagy) émelygést és rosszullétet már én is szívesen bevállalnék.Kép
Manda szorítok a jan. 2-i vizsgálatra.(Remélem, jól emlékszem.) Kép
Mindenkinek a lehető legjobbakat és kitartást kívánok a 2006-os évben (is)!
Banyus
Kép
banyanya

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Mary, nagyon sajnálom Kép

Egy picit már én is kezdtem reménykedni. Ebben a hónapban minden ideális volt, akár össze is jöhetett volna. A hőm is végre jó volt két hónap után, a mellem is nagyon fáj. Ma vagyok a 22. napon, de leesett a hőm 36,8-ra. Majd január 8-án kell kb. megjönnie, és szerintem meg is fog. Ilyenkor azért egy kicsit csalódott vagyok.

Kép
mofly

Egy marék jókívánság Mindenkinek az új évre!

Kép

Kép
Vendég

KépKép BOLDOG UJ EVET LANYOK, KOSZONOM, hogy ILYEN SOKAT SEGITETTETEK 2005 BEN NEKEM !!! KépKépKépKép

REMELEM MINDENKINEK TELJESUL AZ ALMA 2006 BAN .....

puszi: Sackolany

(noi, Kép kb jan 8 an jonne meg, szoval teszt csak utana)kb 10 nap - gratulalok a babadhoz, fantasztikus erzes lehet.
saci

Sziasztok
Boldog újévet Kívánok mindenkinek, és 2006-ra mindenkinek boldog babásodást:
Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mi is mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk és hozzon a 2006-os év sok-sok babás hónapokat, nem baj, ha hányingerrel jár, mi az sem bánjuk, csak 9 hónap után kezünkbe vehessük várva várt kis csodáinkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKép

Manda és Karcsi

Kép

manda

Sziasztok!

Sackó, iparművész diplomám van, formatervező vagyok, de egy ideje "gyerekformákat" növeszgetek a pocakombanKép

Mindenkinek szép estét, babás új évet!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Mofli
Ne keserítsen el a hőleesés...a beágyazódáskor mindig esik egy kicsit a hő...de aztán ismét felmegy ha minden jól alakul!!! Kép
Küldöm a pozitív energianyalábokat, mert látom lelombozódtál: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++

Kép
vizkriszisback

Képzeljétek! A párommal nyárra tervezzük az esküvőt...és ma a Tesco-ban sétálván megláttunk egy Ella menyasszonyi babát (olyan, mint Barbi de tizedannyiba kerül, 699 ft-ba). Fellelkesülvén elkeztünk neki megfelelő férjet keresni. Hát a fehozatal nem volt vmi fényes...kb 5 féle volt (míg lány 100 féle), és mind 4000/5000/6000/7000 ft. Kép Már éppen kezdtük feladni a reményt, hogy megtaláljuk az IGAZIT, amikor a párom megtalálta a NAGY Õ-t. Kép És ki más is lehetne Mr Right, mint ...ACTION MAN!!! Kép És hasonlít is a páromra. CSupa izom, sőt még az arcán is van egy sebhely (igaz a páromnak a homlokán van) Kép. Az öltözéke ugyan hagy némi kívánnivalót maga után... Kép, de szerencsére van néhány varrónő a családban. Kép
Íme a boldog pár: KépKép

Kép
vizkriszisback

KépMindenkinek szép estét,éjjelt....jó bulizást!Képés mivel babákat akarunk itt mind....sok ilyet is:KépSzóval Jövőre... itt Veletek !!!!és majd a babásoknál utána gyorsan!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Vizkrisz, Kandi, nem semmi..............Kép
Mi itthon leszünk, ez a nagycsalád ára, de sebaj, egyszer mi is bulizunk majdKép!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

VizkriszKép
Jó párosKép
És gratula majd az esküvőhöz!!!!!!

AmicaKép
Mi is itthon vagyunk, jó tv műsorokat nézünk majd, legalábbis remélemKép

manda

Mindenkinek Nagyon Boldog Újévet, Nagyon Sok Zebrás tesztet és még több Babát Kívánok!!!

Kép

Ági
40+2

Kép

Kép
pkagi

Mindenkinek Nagyon Boldog Újévet, Nagyon Sok Zebrás tesztet és még több Babát Kívánok!!!

Kép

Ági
40+2

Kép

Kép
pkagi

ISTEN HOZOTT MINDENKIT AZ 2006-OS ÉVBEN!!!!!!!!!!!!!!
HOZZON AZ ÚJ ÉV MINDENKINEK KISBABÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem senki nem felejtette el a kívánságát!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

manda

Szia Manda!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Kép

Ma 1 cn.KépVégre!A p.é.-nélküli ciklusomnak vége!
Most újult erővel kezdem az újat!
Holnap megyek vérvételre.Komolyan ,a legjobbkor jött meg.
Éssss a 31.napon!!!!!!!Ezer éve nem volt ilyen rövid ciklusom!!!Úgy látszik hat a bromoKép

Találtam egy jó cikket a magas prolaktinról:
http://www.forumcenter.hu//archive/index.php/t-715.html

Meg egy jó homeos szert is,amit lehet együtt szedni a bromoval.Holnap veszek is!

Puszika:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Boldog új évet mindenkinek még egyszer!!! Kép
És mindenkinek pocaklakót hozzon az új év!!!

Kép
vizkriszisback

Búék!!!

Remélem mindenkinek tartogat egy kis jövevényt az új év!!! Kép
Kép

Kép
lara26

Sziasztok!
B.Ú.É.K. !
Lara,ez nagyon jól néz ki....bárki lehet belőle!
Nekem még sehol piri 63.nap!Ez van,az idei év se lesz jobb tuti számomra...hacsak egy jótündér el nem tünteti a PCO-mat!Na ja...és most vissza megyek aludni,mert tuti még álmodozok!Kép
Legyetek jók!
pusza AndiKép
kandi72
Budapest III. kerület

Szia Lara.
Érdekes ez a fertility...én azt mondanám, hogy a 13. napon volt pé-d. Gondolom a 8., 9. nap miatt gondolja így. Azok tuti jó értékek...nem voltál ott betg vagy nem aludtál sokkal többet? De amúgy teljesen mindegy...pé volt, s ez számít. Kép Ha véletlenül megjön Piri...valszeg megtudjuk...mivel az pé után 14 nappal kellene, hogy jöjjön. De inkább ne jöjjön meg. Kép ...és maradjon rejtély. Kép Sok sikert!!!

Kép
vizkriszisback

Kandi!
Küldök egy JÓTÜNDÉRT!!!! Menj menj Tündérke Kandihoz!!! Kép
Remélem hamarosan megtalál.

Kép
vizkriszisback

BUÉK CsajokKép

Ha lehet kérnem, drukkoljatok nekem holnapra, megyek a BMC-be UH-ra, jó legyen az a frány mnyh.?!Kép
Köszi!!! Már megint erőt vett rajtam a letargia, pedig nem kéne így kezdeni az évet, csak félek az újabb csalódástól. Na, nem nyafogok, hiszen mint mondani szoktuk ÚJ ÉV ÚJ LEHETÕSÉGEK!!!

Pusszancs Mindenkinek!!!!!

manda

Szia Manda! Ne tessék elkeseredni!Kép Én már most annyira szorítok Neked, hogy be is görcsölt a kezem!Kép ( na igaz, ami igaz, inkább a hólapátolástól történt, de ez most mellékes...Kép)Biztos nem lesz semmi baj és tutira megfelelő vastagságú lesz az a fránya sokat emlegetett mnyh-d!!! Nehogy lehangolódj!
banyanya

Sziasztok
BUÉK!!!!

Nem tudtok az internetről, vagy valamit Follicle Stimulating Hormone (FSH, érdekelne, abból is az a rész, hogy nehezen stimulálható?!
Ez mit jelent???

kagyló

Köszi BanyanyaKép
Nagyon aranyos vagy, vigyázz a kezedre,nem szeretném, ha miattam fájna!Kép

Szia KagylóKép
Sajna nem tudok ebben segíteni, de azért körbe nézekKép
Nem érteni hormonokhoz!Kép Bezzeg, ha Babcsi itt lenne!Kép

manda

Manda
Köszönöm
Babcsi
Gyere légyszi!!!!!!!!!!!!!

kagyló

KagylóKép
Ha az origora rámész, és bemásolod a nevet, akkor kihoz egy csomó oldalt, hátha segít valamelyikKép
pl:

http://www.infertility.hu/hormontabla.htm

http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm

www.pirula.net/rszotar/rovf.htm

manda

Manda
Ezt én is megtaláltam. Az érdekelne, hogy ez mit jelent? Mit lehet tenni ilyenkor, sikerül-e a terhesség ettől függöen? De azért köszönöm!

kagyló

Sziasztok!Kép
Láttom az új évhez,új reményekhez egy kis félelem is társult!?

Andi!Kép
Na ne beszélj már ilyen butaságokat!
Küldök neked egy jótündért, egy kis tündérkével!Okés?

MandaKép
Mennek a mnyh növelők,holnapra pedig sok-sok drukkot!!!!

SzilvaKép által megbeszélt kollektiv éjféli kivánságot megfogattam,sőt utána gyors gyakoroltuk isKép

Mindenkinek nagyon szép babás évet kivánok!!!!!
KépKépKép
Vendég

Wish Kép tablat szeretnenk kerni !! kosziii

Amica Kép az szuper ! - formatervezo...hmhmmh - remelem tudod majd gyakorolni,addig is csinalhatsz angyalka + tuzolto jelmezeket..KépKép

Manda Kép sok sikert a hetfohoz ! utana irjalll Kép

Kandi Kép megjott mar?

Babcsi, Tundi, Szilva , Gyugyi - hogy alltok ?? KépKépKép
saci

VizKriszta! KépKépKépvárom a tündéredet!
...ja és szupi a házaspárod!
Gabi Kép
Saci Még nem!!!!!!!!!!!!!!!Kép
na pusza,megyek korán fekvő leszek most!
Holnap munka!Kép
AndiKép
kandi72
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?