2005.12.30 21:25
úgy megörültem a lakó szónak én is, sajnálom, hogy nem pocaklakó volt. Nagyon drukkolok, hogy ha megjön a mensi, akkor mielőbb megkaphasd a fagyibabákat. A február nagyon szép hónap, nekünk akkor van a szülinapunk és a házassági évfordulónk is. Sikerülni fog!
.
nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült! De fog! Nem szabad feladni. A dokik is tanultak ebből a ciklusból és a szervezeted is. Nagyon boldog új évet kívánok! Jövőre már babócával ünnepeltek! Vagy pocakban, vagy pocakon kívül
nagyon szorítok nektek a transzferhez!
végigolvastam az elúlt nap történéseit, szerencsére nagyon sok hozzáértő van itt a topikban, ezért csak néhány szót szeretnék hozzátenni
gratulálok az új házhoz! Volt itt ezen a fórumon egy lány, akinek a beköltözés hozta meg a babáját, amikor cipelt, dobozolt, nem figyelt. Bárcsak nálatok is...
bizony én is néha elszégyellem magam, ha a hányinger már szétörli az idegeimet, hogy 1000x inkább ez, mert erre vártunk már 3 éve. Ilyenkor mindig MINDENKINEK 2 hónap hányigert kívánok szolidaritásból, hasonló tünetekkel és eredménnyel 

Remélem hamar teljesül a kívánságom
nektek is nagyon boldog új évet kívánok! A főzés meg majd úgyis jön magától, ha már nem csak kettőtökre főztök
mikor tesztelsz? Nagyon drukkolok ám!
remélem jól vagy, már hetek óta nem írtál, remélem csak pihensz és hoz a karácsony és az újév valaki csodát még a következő lombik előtt
.
inkább ne jöjjön meg, jó? Küldök egy pozitív tesztet! ++++++++++++++++++++++++++++
, de minél előbb
!!! 
2005.12.30 22:21
Szilva
Manda
Tiza
Banya
Gtündi
Saci
Mot
ILdi
Vkrisz
Babcsi
2005.12.31 10:04
Gratulálok a babucidhoz. Örülök, hogy ilyen boldog vagy és ezzel erőt adsz nekünk többieknek is a küzdelmekhez... Egy kis (vagy nagy) émelygést és rosszullétet már én is szívesen bevállalnék.

2005.12.31 10:04

2005.12.31 15:59
2005.12.31 16:24
Már éppen kezdtük feladni a reményt, hogy megtaláljuk az IGAZIT, amikor a párom megtalálta a NAGY Õ-t.
És ki más is lehetne Mr Right, mint ...ACTION MAN!!!
És hasonlít is a páromra. CSupa izom, sőt még az arcán is van egy sebhely (igaz a páromnak a homlokán van)
. Az öltözéke ugyan hagy némi kívánnivalót maga után...
, de szerencsére van néhány varrónő a családban.

2006.01.01 09:16
Végre!A p.é.-nélküli ciklusomnak vége!
2006.01.01 15:10

2006.01.01 15:22
Ha véletlenül megjön Piri...valszeg megtudjuk...mivel az pé után 14 nappal kellene, hogy jöjjön. De inkább ne jöjjön meg.
...és maradjon rejtély.
Sok sikert!!!2006.01.01 16:04
2006.01.01 16:19
Én már most annyira szorítok Neked, hogy be is görcsölt a kezem!
( na igaz, ami igaz, inkább a hólapátolástól történt, de ez most mellékes...
)Biztos nem lesz semmi baj és tutira megfelelő vastagságú lesz az a fránya sokat emlegetett mnyh-d!!! Nehogy lehangolódj!2006.01.01 16:20
2006.01.01 16:29
2006.01.01 16:56
által megbeszélt kollektiv éjféli kivánságot megfogattam,sőt utána gyors gyakoroltuk is

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|