A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Megann! Én sem számítottam erre a rohadt hajhullásra Kép Soha nem volt hatalmas hajzuhatagom, de most baromira kevés hajam van Kép Fodrászom szerint vissza fog nőni. Ez állítólag hormonális alapú dolog.
Örülök, hogy megállt most a hajhullás, mert nagyon ideges voltam, amikor csomók maradtak a kezemben, és a kádlefolyó eldugult hajmosáskor.

Mea! Egyél sok C vitamint és nem árt, ha Livikének is adsz pár napig Cebiont megelőzésképpen.

Csajok! A ti babáitok értékelik a tükröt? Oli utálja. Odaállok vele a nagy tükör elé és azonmód elfordítja a fejét.

Évianyu! Üdv köztünk! Hogy hívják a kisfiadat?

Ildi

Kép
vrucsincá

Sziasztok!

Fúú, ez a vita, csajok Kép

Majdnem fogtam magam, és nem jöttem többet Kép
Pedig ahogyan sokan írtátok itt, ez az egyetlen hely, ahol kicsit szórakozhat az ember, még ha fizikálisan nincs is jelen Kép

Mindenki jól csinálja, akár szoptat, akár tápiz, nem ezen múlik, hogy boldog lesz-e a pici.

Ezzel kapcsolatban azért megjegyezném, hogy én születésétől fogva a hatalmas sebek ellenére is szoptattam Mátét, pedig sokszor már a gondolattól is bőgtem, annyira fájt, két hét alatt leesett a seb, utána még kb. három hét volt, mire az érzékenység is elmúlt, és Máté megtanulta, hogy nem kell ám az egészet letépni, jön az akkor is, ha óvatosan szívja Kép

Igény szerint szoptatom őt az első perctől. Ennek ellenére, vagy inkább ennek köszönhetően ma már tök jó napirendünk van, amitől hajlandó vagyok bármikor eltérni, ha nyűgje van neki.

Reggel hatkor és nyolckor kel rövid szopira, szinte fel sem ébred, és én sem Kép Ezután alszik kb. fél tízig, onnantól játék, duma, nevetés, peluscsere, öltözés, szopi, tizenegy-fél tizenkettő tájban kb. egy órányi alvás. Játék, rotyi, kettő körül szopi, aztán séta anyukámékhoz, vagy csak úgy körbe-karikába, öt körül még egy szopi, aztán már csak az esti jön, a hétkor történő fürdetés után. Ez utóbbi jó hosszú, kilenckor alszik el Máté.

A mi ágyunkban alszik. A férjem imádja, nem adná semmiért ezt az érzést, és hál istennek most ismét megbizonyosodtam róla, hogy sokakkal szemben semmi olyan férfiakra jellemző önzés nincs benne, ami azt mondatná vele, hogy az a mi ágyunk... Szexelni másként, máshol is lehet.
Ezen kívül megérti, hogy ez mindhármunknak így a legkényelmesebb, hiszen nem kell Máténak megvárni, míg a sírására ébredünk, hanem elég mocorogni, és egy hang nélkül vagyunk éjjel. Nekem nem kell felkelni a meleg ágyból, és utána még visszaaltatni őt, hiszen a szopi közben mindketten elalszunk. Férjem ezért cserébe egy sokkal kipihentebb, kiegyensúlyozottabb feleséget kap.

Na, kb ennyi, senkit nem akarok sem bántani, sem lekicsinyelni, de nekünk pl így vált be.

Úgyhogy Rókica, Jucc, hajrá!!!
Én is addig akarom szoptatni őt, amíg kéri! Hiszen attól, hogy mi, a számtalan frusztrációnktól vezérelve nagyon civilizáltan kitaláltuk, hogy mi az, ami nem illik, ők hál istennek még rendelkeznek az alapvető emberi-állati ösztönökkel, amelyek aztán az emberséget, a törődést, az együttérzés képességét hozzák magukkal, ha ki nem irtjuk belőlük idejekorán. ÉS EZT NEM A TÁPSZER ELLENÉRE ÍROM!!! Csak látom, amit látok a remek, mondern emberiségben...
Az lll oldalait én is végigolvastam.
Szívemből szólnak, rengeteg írást megkönnyeztem.

Na. Köszönöm a helyet.

Senki se menjen sehovase!!! KépKépKép

Így vagyunk jók, ahogyan vagyunk, mindenki úgy csinálja, ahogyan érzi, és amitől mindenekelőtt nyugodt anyja tud lenni annak az egyetlen csöppségnek, aki egyedül számít a világon. Mert ez a lényeg. Hogy mit kap tőlünk. NEM fizikálisan.

Bocs a kirobbanásért. Muszáj volt, különben széjjelpukkadtam volna, és akkor apának nagyon sokat kellett volna takarítani KépKépKépKép

Pusztok

Sisotris és Máté
13+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Na mégegy portré, most csakis Angelani Erhardjának (mivel bamba voltam január 3-án)

A komoly nő:

Kép

Megann

Kép

Kép
megann

Vrucsincá!

Gergő eleinte nem tudott mit kezdeni a tükörrel, nem nagyon érdekelte.
De most már hangosan vigyorog, ahogy odaállunk a tükör elé, és észreveszi magát vagy engem benne.

kuha és Gergő(18+0)

Kép
kuha

Sziasztok!

Pár mondat magunkról: Kisfiam Ákos augusztus 16-án született, van egy nagylányom is, Virág, májusban lesz 7 éves. Baján élek férjemmel és két gyermekemmel.
Írjatok magatokról nekem pár sort, kinek mekkora a gyermeke, hol lakik stb. (nekem minden új :-) ). Csak hogy mindenkit meg tudjak ismerni anélkül, hogy vissza kellene olvasnom ezt a rengeteg levelet.
Most nem tudok többet írni, megyek szopiztatni, de délután benézek!

Sziasztok: Évi
Évianyu

Évianyu! Bajai vagy? Én is Kép

Kép
vrucsincá

És most látom, hogy a kisfiaink egy napon születtek Kép
Olivér is aug. 16-án született.

Kép
vrucsincá

Végre süt a nap, úgy örülk neki!
Sokkal jobb az ember kedve is.

Évi üdvözlünk a csapatban, szép a neve a gyerekeknek.
Nekem van egy 12 éves lányom Ivett és a kicsi 13-án lesz 4 hónapos, őt Kincsőnek hívják.

Apa kiteregette a ruhákat, legalább így tudok írni pár sort. Nagylány most jött meg a 3 órai tánc után, éhes, mint a farkas.
Remélem du-án tudunk egy jót sétálni.

Gyeddel kapcsolatban. Már 1 hónappal előbb belehet adni az igényt jó a netről letöltött adatlap, csak minden oldalon alul is alá kell írni és datálni.
Szükséges: Igénylőlap, fogalkoztatói igazolás, eredeti anyakönyvi kivonatés a magánnyugdíjpénztári belépő nyilatkozat,ami záradékkal van ellátva.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Megann!
KöszönjükKép

Én még annyit szerettem volna mondani, hogy Erhard a mai napig vlünk alszik.
Egyszerűen nem bírja a magánytKép
Cicin alszik el és ha éjjel megébred, akkor csak kiszolgálja magát.
A szexben meg semmi hátránya nincs a dolognak.
Nem a gyerek fején ugrálunk.
Rosszabb esetben megteszi a föld isKép

Na eldugulok, mert Erhard ismét nyafizikKép
Ilyen szép időbenKép

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

<font color="119911">Sziasztok!
Rosee vagyok a téliektől.
Bocs, hogy idepofátlankodok.

Megann!

Nekem másfél éve gyakorlatilag két hónap alatt a hajam fele kihullott. Minden hajmosás sírással ért véget.
Cinkhiány volt az oka. Nagyon kimerült a szervezetem. Nem lehet, hogy ez áll a háttérben? A terhesség is iszonyúan lemerítheti ezeket a készleteket.
Végül egy magánbőrgyógyász hozott rendbe 6 hét alatt. Nem kisérletezett rajtam, megnézte a bőrömet és a hajhagymáimat, vérképemet és már vágta is a megoldást. Ha gondolod szívesen írok róla. Nekem a Revalid, meg ezek a dolgok egyszerűen nagyon kevésnek bizonyultak.
Rosee</font>

KépKép
rosee

Sziasztok!

Tényleg!
Nekem is csomókban hullik a hajam.
De én még nem gondoltam semmi pakolásra, esetleg csak plusz vitaminra.
Viszont sokan mondják, hogy lehetne szedni az elevitet, mert abban benne vannak a szükséges vitaminok. Azt egészen a szoptatás végéig lehet szedni.
Sőt!
Van olyan férfi, aki szedi.
Végülis nem lehet tőle baja és terhes sem lesz tőleKép
Csak nekem mondjuk nem tenne jót, ha híznék tőleKép
Lánoyok!
160cm vagyok és most 57-58kg.
71kg-al mentem szülni!
De még mindig (komoly)tök dagadt vagyok!
Igazából nem foglalkoztat, csak érdekességként írom le, hogy teljesen másképp osztódik el rajtam a felesleg.
Majd 1-2 év múlva beáll a "versenysúlyom"Kép

Pusszanccs!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Rosee! Mit kellett szedned?
Én is úgy tudom, hogy a szülés utáni hajhullás hormonális és szinte elkerülhetetlen. Látszik is, hiszen hányan küzdünk vele. Hiába szedem én is az elevitet+vasat.
A nővérem szerint, aki 3 gyerkőc anyukája kb.2 hónap alatt múlik el! Csak addig minden kihullik!KépKépKép (vicc volt)

Évianyu!Kép
Üdv. közöttünk!
Én Baján születtem, de már Bp-en élek jó ideje.
Natasának hívják a kislányomat, aki első gyermek és ma 5 hónapos!KépKép

Barbi!Kép
Kérhetek én is útvonalat? vandi01@freemail.hu
Köszi!Kép

Tzsuzsa!
Ha írsz nekem egy e-mail címet, elküldöm a tel.számomat és akkor ha nem vagy gép közelben, akkor is tudunk egyeztetni!Kép

Kuha, Vrucsincá!Kép
Nati imádja a tükröt, igazi nő!KépKép
Már a játszószőnyege mellé is leraktam egyet, mert nézegeti magát benne és vadul magyaráz!Kép

Andi&Nati

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Képzeljétek, végre Zita is elkezdett "mászkálni" a járókában!
Egyszer csak azt vettem észre, hogy a feje már a rácsnál van. Ezt eljátszotta többször, győztem mindig lejjebb tenni! Úgy örülök!
Jó ötlet volt ez a járóka, tök jól elvan benne. Aludni mindig beviszem az ágyába, így itt csak játszani fog.

Nekem is nagyon hullik a hajam, tegnap is eldugult a lefolyó! Kép Kép
Alapból is nagyon kevés és vékonyszálú a hajam. Elég gáz!
A talin rendezhetünk egy "kinek kevesebb a haja" versenyt! Én benevezek. Kép

Duda!
De jó Neked, már milyen nagylány Nati!
Léna nagyon szép babuci, és az összes többi is!
Vendég

<font color="119911">Hajhullás: nekem az Unizinc nevű készítményt kellett szednem. Vény nélkül kapható. Napi adag 1 kapszula, a doktornő mondta, hogy a dupláját is bevehetem. Vichy Dercos hajhullás elleni samponnal kellett még hajat mosnom. De mielőtt elkezdené bárki is szedni, azért beszéljen dokival. Nekem ez szüntette meg, mivel fizikailag totál le voltam robbanva. A sampon nem olcsó (kb 2500Ft volt akkor), de jó, viszont azt tapasztaltam, hogy szárítja a hajat. ja és csak patikában kaptam.
Rosee </font>

KépKép
rosee

Sziasztok! Gondolom emlékeztek rám, a 2006 tavasziaktól vagyokKép

Először is szeretném megkérni a társaságot hogy aki még nem tette meg az lécci szavazzon a kisfiamra, mert lecsúsztunk a 4. helyreKép

Itt a link

http://www.tgv.hu/index.php?foto=0&szav=1&pg=#fototop

Õ a Vagesz csávó a gyulai várfürdőnél. Előre is nagyon köszi!

A másik kérésem az lenne, hogy vki aki tudja megírná nekem Zsófy e-mail címét? Látom hogy már nem ír ide, de szeretném megköszönni a rucikat amit tőle kaptamKép

Zsófy ha olvasod, kérlek írj!

A címem: schusy@napnet.hu

Zsu
30+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szia Zsuzsófi!

Már bocs, de szerintem elég gáz szavazatokért kuncsorogni!
Megnéztem az oldalt, és inkább beküldtem a lányom fotóját!

Mindenesetre sok sikert kívánok Nektek!

Tünde
Vendég

ZsuzsófiKép

Írj neki levelet, vagy nem volt feladó a csomagon???
De nem kell itt reklámozni kinek küld csomagokat, minket ez nem érdekel itt.
Kösz

Mea
mea

Havtünde!Kép

Szavazok a csajodra ok???Kép

Mea
mea

Megann!Kép

Léna nagyon cukiKép

Havtünde!Kép

Lívi a kiságyában fordul meg teljesenKép
Olyan vicces, mikor így forgolódikKép

Sajnálom a hajhullást, bizti nekem is fog majdKép
Reméljük nem hullik ki senkinek teljesen.....

Mea
mea

Havtünde ne haragudj, én azért kértem a lányokat, mert nincs pénzünk mindent megvenni a kislányomnak, ezért az Avent csomag nagyon jól jönne. Ezt mások egész jól megértettékKép

Mea, sajnos nem írt feladót különben írnék neki. És nem reklámozom, csak leírtam miért kérem az e-mail címét. Már ne haragudj de a hozzáállásod tényleg hagy némi kívánnivalót maga utánKép

Zsu
30+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi!Kép

Sajnálom, de amúgy is megadnák itt tutira ha nem írod miért kell.

Csak állandóan csomagkról ír itt mindenki, mert mindenkinek küldKép

Na mindegy.... hosszú.

Mea
mea

Egyébként én szavaztam a múltkor a kisfiadra, lehet többször is????

Milyen Avent csomit lehet nyerni?

Mea
mea

Zsuzsófi, szavaztamKép
Itt most kicsit paprikás a hangulat, ne vedd magadra!
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsófi!

Amúgy meg írd be esetleg a nyáriba is, oda többször ír Zsófy.

Mea
mea

Sziasztok!

Emi 35 centis fejkörfogattal született, 9 hetesen 40 cm volt neki.

Szerintetek mekkora sapit vegyek, hogy kibírjuk márciusig? Most 39-es sapi van, még jó, de nem sokáig.

Mekkora egy 4 hónapos baba fejkörfogata?

Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Zsuzsófi!

Bocs, a háttértörténetetedet nem tudtam!Kép

Mea köszi!
Vendég

Szavaztam én is Kép.
malvinka

Zsuzsófi!Kép
Bocsánat nem akartalak megbántani, nem ellened szólt!!!
Csak még tart a tegnapi sokk.....
De tényleg ne haragudj, nem akartalak így letámadni, durva voltam!

Mea
mea

Uxi!Kép

Ha felébred Lívi lemérem neki, ok?
Õ pont 4 hósKép
(Mondjuk jó nagy isKép )

Mea
mea

Sziasztok!

Vrucsincá: megnéztem a profilodat, most már tudom ki vagy (a képek sokat segítettek). Mondd meg Tamásnak, hogy az én férjem a Dózsa Tibi, ő majd elmondja kik vagyunk. Amúgy hogy vagytok? Olivér jól van? Ha tudsz, tegyél be róla fotót, kíváncsiak vagyunk rá!
Bkrisztina: a te lánykáid nevei is szépek, a Kincső név nekem is tetszett, mikor még nem tudtam, hogy fiú lesz. Te honnan írsz? Nálunk nem sütött ma a nap, de az eső sem esett és ez nagy öröm, ugyanis egész héten esett. Voltunk mi is du-án sétálni, jött velem az egész kis családom.
Duda: miért költöztél Bp-re? Férjed pesti? Baján merre laktál? Gratulálok a kislányodhoz, nagyon cuki. Az én fiam 16-án lesz 5 hónapos.
Csajok, aki szopiztat! Ákos, mivel nem cumizik, mindig úgy alszik el, hogy cicizik. Nálatok ez hogy van? Tudtok esetleg vmi más megoldást? Már csak hogy ne mindig én kelljek, ugyanis nappal 3x alszik + az esti + a szoptatások. Már nagyon fájnak és érzékenyek a mellbimbóim. Ha tudtok, írjatok!

Sziasztok: Évi
Évianyu

Roosee!

Köszönöm a tippet...

Hát lányok, azt hiszem mostmár tényleg lelépek egy kicsit(néhány napra vagy hétre)KépKép....én nem tudom mire jó, hogy .......áhhhh hagyjuk..., tőlem egyre inkább idegen a mostanában kialakult hangvétel....sajnos nekem is vannak gondjaim és nem azért jövök ide, hogy egymás cikizését, leszólását, stb..olvassam...

Sajnálom hogy ide jutott a fórumunk...KépKépKépKép, mert szinte a 2. családom voltatok...

Mindenkinek jó babázást, jó egészséget kívánokKép

Megann

Kép

Kép
megann

Mea!

Mail ment!
Vendég

Zsuzsófi!Kép
Szavaztam!!

Évianyu!Kép
Gyerekkoromban laktam Baján, a Horgász u-ban. Apukám munkája révén rengeteget költözködtünk és végül Pesten kötöttünk ki.
Pár éve úgy érzem, jobb lenne valahol vidéken, ahol nincs ilyen rohanás és ahol az emberek még emberszámba veszik egymást, de egyelőre ide köt a munkánk.
Nati is cicivel alszik el este, bármit teszek, követeli. Ha megkapja, simán elalszik, így én ebből már nem csinálok gondot.
Csak nem lesz mindig így!KépKép

Tünde!Kép
Miért jó nekem? Zita is lesz egyszer ekkora, de szerintem semmivel sem könnyebb a dolgom, mint korábban volt. Ráadásul ez a fogzás....
Kicsinál.KépKép (Hát még szegény gyereket!)

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

DudaKép

Én már úgy várom mindig, hogy nagyobb legyen, és többet dumáljon!
Bár ma rekordmennyiséget gőgicsél! KépKépKépKép
Vendég

Davallia!
Most látom, mi történt Pandával. Nagyon sajnálom!
Ahogy leírtad, hogy történt a vizsgálat, azt hiszem, én elvinném egy másik orvoshoz is.
Több szem...
Az unokanővérem kislányának is kellett viselnie a kengyelt pár hetes korától kezdve és teljesen rendbejött! Õ csaszival született és rosszul emelte ki az orvos a pocakból!!!
Gondolom most nagyon rossz nektek, de fel a fejjel!!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

sziasztok!

De jó sétáltunk végre!! KépKép Az egész család! Még a kutyát is vittük! KépKép isteni volt kimozdulni, úgyhogy a nagy sétára sütiztünk egyet a cukiban Kép

Most látom megint milyen a hangulat! Ejnye-bejnye láányok! Kép Kép

Tünde!
Én is megyek szavazni Zitára! Kép

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Évianyu! Rájöttem én is du-án, hogy kik vagytok, abból, hogy a fiúk egynapon születtek, és rémlett a kislányotok neve is. Felhívtam a mamát, és megkérdeztem, hogy hívják nálatok a gyerkőcöket és akkor már biztos voltam benne, hogy Rólatok van szó Kép
Még ha személyesen nem is ismerjük egymást, Klári mama sokat mesél ám a családról Kép
Mi jól vagyunk. Olivér nagyon jó baba. Olyan kis eleven ördög lesz belőle, mint az apukája Kép
Sokáig Oli is csak cicizés közben volt hajlandó elaludni, aztán egyik napról a másikra saját magától leszokott róla. Ezt úgy vettem észre, hogy letettem a kanapéra és elaludt magától.
Ti hogy vagytok? Mekkora már Ákos? Klári mama mondta, hogy jó nagy baba Kép Csak szopizik?

Teszek fel képet Oliról

Kép

Kép

Kép

Ildi

Kép
vrucsincá

Dóri!

Tudtál szavazni?

Én nem találom Zitát, pegig én is szavaznék rá! Kép

Olyan jó napunk van, Zita egy csomót röhögött hangosan! Eddig csak nagyon ritkán volt ilyen!
Persze fotózásnál komolynak kell lenni!
Kép
Vendég

Tünde! Kép

Épp most akartalak kérdezni hol találom a fotót? Kép Jó az új cucc! Kép
Vendég

Aki járt már a Rákóczi úti angol turiba kg-os v db az ár? Amúgy hétfőn 9-én megy oda új szállítmány! Szeretnék elmenni (Kazicbarcikán ahol Anyósom lakik van egy amikor nálavoltunk 550,-FT-ért vettem egy farmernacit és egy Next dzsekit a Zsaninak. 990,-/kg ott, de nincs túl nagy választék (legalábbis akkor nem volt).
malvinka

Szia Ildi!

Hát most már jó lenne személyesen is megismerkedni, ha már hasonló cipőben járunk, nem?! Ákos szép nagy baba, 4 hós mérésen 8,5 kg és 71 cm volt. Jól vagyunk, Ákos csak szopizik, bár próbáltam már neki adni kanállal, de mindent kiköp és fintorog, megrázkódik. Várok egy kicsit, és megpróbálom újra. Azt mondják, hogy a jól szopó gyerekeket nehéz munka kanálra szoktatni, de hát senki nem maradt szopizós :-)
Ákos jó baba, egész éjjel alszik, napközben is 3x, játszogat, gügyög, szokott persze nyűglődni is, de hát ez semmi ahhoz képest, amilyen Virág volt (hát ő nem volt egy leányálom kicsinek, ezért a nagy korkülönbség). Küldök pár képet Ákosról (szerintem kicsit hasonlítanak).
Láttam valakinél, hogy Pavlikos a kicsije. Virág lányos is az volt, születésétől 6 hónapos koráig volt rajta éjjel-nappal, 7. hónapban csak éjjel. És ráadásul nyárba estünk bele, jó melegbe. Hát túléltük, de tudom akkor nagyon zavart és el voltam keseredve. Egyébként annyira megszokta a szíjat, hogy azzal együtt hasrafordult. Meg hát természetesnek vette, mivel nem tudta, hogy lehet máshogy. Így visszatekintve, ez legyen élete legnagyobb baja...
Sziasztok!
Évi
KépKépKép
Évianyu

Hát ezt elég érdekesen tette be...
Évianyu

halihó!még készült pár fotóKép
viszont addig én se szólok hozzá semmihez,amíg civakodás van!Kép
csak a babákhozKép))))))ők mind csodaszépek!!!!!!!KépKépKépKépKép\
Nyúlné és Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

VrucsincáKép

De aranyos OliKép
És milyen nagyfiú márKép

Havtünde!Kép
Nagyon édi ZitaKép
Dehát ezt tudod márKép

Évianyu!Kép

Helyesek együtt a gyerekek.

Lívi ma naygon nagyon nyűgi a foga miatt...:
Szegényke, és nagyon remélem h nem kapja el tőlem a betegségetKép

Mea
mea

Kép
Kép
Kép

Mea és 4 hós LíviKép

Mea
mea

Nyúlné!Kép

Jók az újabb fotók is nagyon.Kép

Mea
mea

Mea!
A hasalós képen Livike nagyon hasonlít rád!Kép

Nyúlné!
Kisnyúl zabálnivaló!Kép
Nekem ő a kedvenc kispasim!Kép

Évianyu!Kép
Aranyosak a gyerkőcök! Látom a kicsinél nincs gond a hajjal!Kép

Tünde!
Nekünk is van ilyen bodynk. Rózsaszínben is. Szerintem nagyon vagány!

Megann, Nyúlné!Kép
Irjatok léééécccciiii!
De tényleg! Nekem hiányoznátok!

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Jaj, most látom csak, Oliról és Erhardról is van kép! Õk is nagyon édesek!!!!KépKépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Malvinka!Kép
Hol van pontosan ez a turi?
Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok,

jó régen nem irtam, már vagy egy hónapja rossz volt a net. Hiányoztatok, bár nem vagyok benne
bizti hogy emlékeztek rám hiszen ritkán irtam, de mindig olvastalak titeket. Hát jó visszatérni,
csak rossz, hogy marakodás van.

Babák nagyon szépek!!!!
Mea, a hasalós kép tényleg nagyon hasonlit rád!

Megann, ne hagyd itt a fórumot, hiszen kislánykádat kinéztem a kisfiamnak!!! Kép

Próbáltam össze-vissza visszaolvasni, hát jó sok mindenről volt itt szó.

Szerintetek lehet enni kiwit szoptatás alatt? Azért kérdezem, mert azt tudom, hogy epret nem szabad a magok miatt mert allergizálhat, és a kiwiben is ugyanilyen, vagy az más?

Tünde,
sokat gondoltam rád, (mint szintén Audis-feleségre), nagyon helyes a lánykád. És milyen volt a tali, mert azt hiszem azon a héten romlott el a net.

A jó időt én is nagyon várom már! Kép Kép

Puszi Mindenkinek.
Rókica, megadnád a mail-cimedet, szeretnék kérdezni vmit.

Zsu + Kevin (1 hét múlva 4 hónapos)
spanci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?