Sziasztok!
Fúú, ez a vita, csajok
Majdnem fogtam magam, és nem jöttem többet
Pedig ahogyan sokan írtátok itt, ez az egyetlen hely, ahol kicsit szórakozhat az ember, még ha fizikálisan nincs is jelen
Mindenki jól csinálja, akár szoptat, akár tápiz, nem ezen múlik, hogy boldog lesz-e a pici.
Ezzel kapcsolatban azért megjegyezném, hogy én születésétől fogva a hatalmas sebek ellenére is szoptattam Mátét, pedig sokszor már a gondolattól is bőgtem, annyira fájt, két hét alatt leesett a seb, utána még kb. három hét volt, mire az érzékenység is elmúlt, és Máté megtanulta, hogy nem kell ám az egészet letépni, jön az akkor is, ha óvatosan szívja
Igény szerint szoptatom őt az első perctől. Ennek ellenére, vagy inkább ennek köszönhetően ma már tök jó napirendünk van, amitől hajlandó vagyok bármikor eltérni, ha nyűgje van neki.
Reggel hatkor és nyolckor kel rövid szopira, szinte fel sem ébred, és én sem

Ezután alszik kb. fél tízig, onnantól játék, duma, nevetés, peluscsere, öltözés, szopi, tizenegy-fél tizenkettő tájban kb. egy órányi alvás. Játék, rotyi, kettő körül szopi, aztán séta anyukámékhoz, vagy csak úgy körbe-karikába, öt körül még egy szopi, aztán már csak az esti jön, a hétkor történő fürdetés után. Ez utóbbi jó hosszú, kilenckor alszik el Máté.
A mi ágyunkban alszik. A férjem imádja, nem adná semmiért ezt az érzést, és hál istennek most ismét megbizonyosodtam róla, hogy sokakkal szemben semmi olyan férfiakra jellemző önzés nincs benne, ami azt mondatná vele, hogy az a mi ágyunk... Szexelni másként, máshol is lehet.
Ezen kívül megérti, hogy ez mindhármunknak így a legkényelmesebb, hiszen nem kell Máténak megvárni, míg a sírására ébredünk, hanem elég mocorogni, és egy hang nélkül vagyunk éjjel. Nekem nem kell felkelni a meleg ágyból, és utána még visszaaltatni őt, hiszen a szopi közben mindketten elalszunk. Férjem ezért cserébe egy sokkal kipihentebb, kiegyensúlyozottabb feleséget kap.
Na, kb ennyi, senkit nem akarok sem bántani, sem lekicsinyelni, de nekünk pl így vált be.
Úgyhogy Rókica, Jucc, hajrá!!!
Én is addig akarom szoptatni őt, amíg kéri! Hiszen attól, hogy mi, a számtalan frusztrációnktól vezérelve nagyon civilizáltan kitaláltuk, hogy mi az, ami nem illik, ők hál istennek még rendelkeznek az alapvető emberi-állati ösztönökkel, amelyek aztán az emberséget, a törődést, az együttérzés képességét hozzák magukkal, ha ki nem irtjuk belőlük idejekorán. ÉS EZT NEM A TÁPSZER ELLENÉRE ÍROM!!! Csak látom, amit látok a remek, mondern emberiségben...
Az lll oldalait én is végigolvastam.
Szívemből szólnak, rengeteg írást megkönnyeztem.
Na. Köszönöm a helyet.
Senki se menjen sehovase!!!

Így vagyunk jók, ahogyan vagyunk, mindenki úgy csinálja, ahogyan érzi, és amitől mindenekelőtt nyugodt anyja tud lenni annak az egyetlen csöppségnek, aki egyedül számít a világon. Mert ez a lényeg. Hogy mit kap tőlünk. NEM fizikálisan.
Bocs a kirobbanásért. Muszáj volt, különben széjjelpukkadtam volna, és akkor apának nagyon sokat kellett volna takarítani

Pusztok
Sisotris és Máté
13+3