OFF
Moni,
kepzeld en is a Paskoliget utcaban lakom.

Bella,
sajnos ennel a doktornal 4-5 hetet kell varni a hormoneredmenyekre.
Bea,
koszi a fuvart elore is, akkor majd elotte lelevelezzuk, holgy hol es mikor, ugye?
En a Paskomliget utcaban lakom most, de Angyalfoldon szulettem, es angyalfoldinek vallom magam. Szuleim a Baber utcaban laknak (kozel a Duna Plazahoz), nagymamamek a Beke utcaban, kisgyerekkent pedig a Keszkeno utcaban laktunk. Te merre laksz?
Penteken voltam az uj dokinal (SOTE I. Asszisztalt Reprodukcios Osztaly), hat nem is tudom, mit mondjak. 4 orat kellett varni, hogy bejussak hozza, nem tudom, hogy a penteki nap volt az oka, vagy csak mindig ilyen sokan vannak(van aki Pecsrol, van aki Miskolcrol jar hozza, ugy gondolom ez csak jelenthet valamit, nem?). Egy biztos, az orvos nagyon kedves volt, megvizsgalt, kikerdezett, mondta, hogy kuldjem el a parom andrologiai vizsgalatra, mondtam, hogy az mar megvolt itt az eredmeny. Ennek nagyon orult es azt mondta, hogy akkor ezt a leletet most elfogadja. Gondolom, ha meg jo ideig nem jon ossze, akkor meg kell majd ismetelni. Megnezte a hogorbeimet es azt mondta, hogy sargatest elegtelensegre utal (Beszti

) az ive, meg ugy az egesz. Kaptam tole Bromot, amit meg aznap el kellett kezdenem ½ szemmel es, ha megjon fel kell emelnem 1-re. A mensi masnapjatol 5 napon at napi 2 Serophent kell szednem, aztan vissza kell mennem UH-ra a ciklus 11-12-13.napjan. Vettek le vert a hormokvizsgalathoz, aminek az eredmenye csak 4-5 het mulva lesz meg.
Amit nem ertek:
-en eddig ugy olvastam toletek, hogy a Boromot a prolaktinra adjak, na marmost a hormoneredmenyek meg nincsenek keszen, miert szedet velem akkor ab start Bromot.
-ugy olvastam Erazmusz topicjaban, hogy ha Serophent szed az ember akkor a ciklus masodik feleben pedig Duphastont is szedni kell, azt pedig nem irt fel.
-beleolvastam a meddoseg archiv topicba, es ott ketten is negativ velemenyt irtak errol az osztalyrol, meg az intezkedesekrol, allitolag mindenkinek az altalam emlitett fenti kombinaciot adjak. Mit gondoltok errol, nem tudom mi tevo legyek.
Velemeny?
Meg atnezek a SOTE I. topikba, hatha ott talalok mas velemenyeket is, es irok Erazmusznak, kivancsi vagyok neki mi errol a velemenye.
Bocs, hogy kicsit hosszu voltam, de ezt szerettem volna veletek megosztani.
Puszi,
Timici