A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Haliho Lanyok!

Ferjecskem ma kivaltotta az Utrogestant, ugyhogy ma elkezdem szedni. 2x1-et irt fel a dokino, illetve az elozo veteles idejeben 3x1-et. (Nem keves ez egy kicsit?) Ja es ez a szajon at beveheto formaja.

Breki! Pedig ugy volt ahogy irtam. Vandanal is igy volt, lehet hogy Szolnokon ez volt a gyakorlat?KépKépKép

Gomboc! De igen, ott is en garazdalkodomKép

Emelyges klasszul megvan, de nekem is csak ez jelzi hogy baba van. Pedig eleg szar, gyakorlatilag nem kivanok semmit, de ha nem eszem akkor meg rosszabbKép Na nem panaszkodom amKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Vanda!
Letennél a lista aljára, ma vagyok 4c 1cn. Kép
Ennek most örülök, mert így elkezdõdhet az elsõ Clostis ciklusom.

Lányok!
A Clositról mit kell tudni? Ez peteérés serkentõ gyogyi?

Szerintetek kinek higgyek? Az elsõ doki akinél voltam (belgy.-endokrin.) azt mondta, hogy a hormoneredményeim alapján val.színû, hogy PCO-m van. Másnap elrohantam UH-ra (ismerõshöz), õ azt mondta, hogy nincs PCO-m. Utána voltam a nõgyogyimnál aki szintén ezeket az eredményeket nézte és a hõgörbémet, õ azt mondta, hogy a petefészkeim nem mûködnek és felírta a Clostit. Most a héten összeakadtam egy ismerõs dokival, aki belgyógy.-endokrin., neki is megmutattam az eredményeket és õ is azt mondta, hogy PCO.
PCO-s Lányok! Nektek hogy állapították meg, hogy PCO-tok van?

Valaki nekem is elárulná a régi zebrafarm címét és jelszavát? Plíz! (Az e-mail címem megtalálható fent a nevemnél.) Én is megpróbálnék felrakni képet magamról.

Bocs, hogy hosszú voltam. Mindenkinek további jó hétvégét.
Üdv, Panka

panka

Sziasztok lányok!Kép

Üdvözlet nektek megint!Kép
Most éppen hozzájutottam egy kis kedvserkentõ babanethez a fõsulinKép
Az uccsó vizsgámat csináltam, a júniusi államvizsga van hátra.
huhh...KépKép

Remélem mindenki jól van,
mindjárt el is olvasgatom, hogy ki hol jár éppenKép

Edi írta sms-ben, hogy lesz megint tali!Kép Szupi!
Nagyon szeretnék elmenni, ha nem lesz éppen az államvizsga-elõkészítõ.

Nem is tudtam róla, hogy babás lettél Orsoly!!!!! GRATULA!!!

Én most voltam genetikai UH-n, ahol eléggé határozottan közölték, hogy egy kisfiú lakozik odabennKépKép

Mindenkinek ezer cuppa,
Ancsi és Bálint-bébiKépKép
Kép
Ancsi

Kedves lányok!

Ma voltam dokinál és 12mm-es és tökre vert a szíve. Nagyon megható volt. Mindenkinek kívánom. Sztár fotót is kaptunk és hétfõn megyek toxoplazma vizsgálatra.
Zsuzsó
zsuzsó

Üdv Mindenkinek!

Orsoly!
Most látom csak, hogy sikerült! Nagyon nagyon nagyon szuper hír! Vigyázz nagyon magatokra és örömködj sokat a babócával a pocidban.

Caldea!
Nektek külön gratula újra! Amikor újra és újra elolvasom, hogy nektek hogyan sikerült akkor tudom igazán, hogy nekünk is sikerülnie kell. Én már nem szedem a bromot, úgyhogy a prolactinom tuti megint az egekben, de úúúúúúúúúúúgy olyan nagyon szeretném, hogy én is olyan sikerekrõl írhassak mint te. Hiába mondom mindig, hogy nem érdekel, hogy majd sikerülni fog nekünk is, de amikor ide jövök és csak új neveket látok mindig magamba fordulok és csak vádolom magam, hogy miért nem járok a dokihoz újra.
A kövek a pocidon az mit jelent? Az ami a fókuszban is volt régebben? Szerinted neked volt köze ennek a sikeretekhez?
Jó lenne ha tudnál írni a magánomra, mert nem mindig jövök, de a válaszodra õrülten kíváncsi vagyok. gabobali@freemail.hu
A Ti példátok ad reményt nekem is mindig!

Andy!
Már ideje lesz nekünk is belehúzni!KépKépKép

Krisztinkáról, Pucúrról, Lottiról, Andiról semmi hír??????

Puszka Nektek: Gabó Kép
Gabómanó

Ancsi!
Most olvasom, hogy rólatok is lehet itt hallani. Szívbõl örülök, hogy jól vagytok a picinyke ficskával együt. A sulihoz egy tehervagonnal.Kép

Jó lenne a talin újra találkozni!

Puszi: Gabó
Gabómanó

Bocsi!
fiúcskát akartam írni.Kép
Gabómanó

Lányok!

Címet és jelszót én is szeretnék! gabobali@freemail.hu

Gabó
gabómanó

Jó maradék hétvégét Mindenkinek!

Igyekszem gyakrabban látogatni ezt az oldalt. Igazából azért félek jönni, mert egyre inkább nem bírok szembesülni, hogy még mindig itt vagyok. Megint jön a gödör?????????

Gabó
Gabómanó

Hello Gabomano,
Semmi ok az elkeseredesre! Meg en is itt vagyok! Kép
Gyere gyakrabban, meglatod, jobb kedved lesz! Ugyhogy egy szot sem akarok hallani a godorrol!
Ancsi,
Jo tanulast! (Pont en beszelek, meg egy konyvet sem vettem elo Kép ) Elmondod, milyen diplomad lesz?
Lanyok,
Azt a cimet es jelszot kuldjetek mar nekem is, OK! Irgum-burgum! Itt az enyem: Bll7503@netscape.net
Sien,
Nagyon drukkolok neked!
Puszi
Bella
Bella

Köszi Bella!
Gödör betömve!Kép

Puszka: Gabó
Gabómanó

OFF
Moni,
kepzeld en is a Paskoliget utcaban lakom.KépKépKép

Bella,
sajnos ennel a doktornal 4-5 hetet kell varni a hormoneredmenyekre.Kép

Bea,
koszi a fuvart elore is, akkor majd elotte lelevelezzuk, holgy hol es mikor, ugye?Kép
En a Paskomliget utcaban lakom most, de Angyalfoldon szulettem, es angyalfoldinek vallom magam. Szuleim a Baber utcaban laknak (kozel a Duna Plazahoz), nagymamamek a Beke utcaban, kisgyerekkent pedig a Keszkeno utcaban laktunk. Te merre laksz?

Penteken voltam az uj dokinal (SOTE I. Asszisztalt Reprodukcios Osztaly), hat nem is tudom, mit mondjak. 4 orat kellett varni, hogy bejussak hozza, nem tudom, hogy a penteki nap volt az oka, vagy csak mindig ilyen sokan vannak(van aki Pecsrol, van aki Miskolcrol jar hozza, ugy gondolom ez csak jelenthet valamit, nem?). Egy biztos, az orvos nagyon kedves volt, megvizsgalt, kikerdezett, mondta, hogy kuldjem el a parom andrologiai vizsgalatra, mondtam, hogy az mar megvolt itt az eredmeny. Ennek nagyon orult es azt mondta, hogy akkor ezt a leletet most elfogadja. Gondolom, ha meg jo ideig nem jon ossze, akkor meg kell majd ismetelni. Megnezte a hogorbeimet es azt mondta, hogy sargatest elegtelensegre utal (Beszti Kép ) az ive, meg ugy az egesz. Kaptam tole Bromot, amit meg aznap el kellett kezdenem ½ szemmel es, ha megjon fel kell emelnem 1-re. A mensi masnapjatol 5 napon at napi 2 Serophent kell szednem, aztan vissza kell mennem UH-ra a ciklus 11-12-13.napjan. Vettek le vert a hormokvizsgalathoz, aminek az eredmenye csak 4-5 het mulva lesz meg.

Amit nem ertek:

-en eddig ugy olvastam toletek, hogy a Boromot a prolaktinra adjak, na marmost a hormoneredmenyek meg nincsenek keszen, miert szedet velem akkor ab start Bromot.
-ugy olvastam Erazmusz topicjaban, hogy ha Serophent szed az ember akkor a ciklus masodik feleben pedig Duphastont is szedni kell, azt pedig nem irt fel.
-beleolvastam a meddoseg archiv topicba, es ott ketten is negativ velemenyt irtak errol az osztalyrol, meg az intezkedesekrol, allitolag mindenkinek az altalam emlitett fenti kombinaciot adjak. Mit gondoltok errol, nem tudom mi tevo legyek.
Velemeny?

Meg atnezek a SOTE I. topikba, hatha ott talalok mas velemenyeket is, es irok Erazmusznak, kivancsi vagyok neki mi errol a velemenye.

Bocs, hogy kicsit hosszu voltam, de ezt szerettem volna veletek megosztani.
Puszi,
Timici
Timici

Bocsi,
de most neztem fel a zebrafarmra es annyira helyesek vagyok, mindenki nagyon szep es a parja is, nagyon orulok, hogy igy arcrol mar "ismerlek" Benneteket.
Szep almokat, pusssz.
Timici
Timici

Kedves Lányok!
A fiúknak Gynevac-ot adni nem hülyeség. Valóban fokozza az eredményességet. Ennek pedig a következõ magyarázata van:
Auzoknál a nõknél, akiknek 1 évig nem sikerült terhesnek lenni, 85%-ának enyhébb vagy súlyosabb krónikus gyulladása van. A Gynevac ezeket a gyulladásokat szûnteti meg. Vannak, akiknek csak ez a bajuk, ezeknél minden egyéb kezelés nélkül sikerül utána azonnal, vagy 3-4 hónapon belül a terhesség. Másoknak egyéb problémája is van, ezeknek azt is rendezni kell a sikerhez, de Gynevac nélkül hiába rendezik az egyéb problémát, nem sikerül a terhesség. Hogy jön ide a fiúk Gynevac kezelése? Úgy, hogy a gyulladást baktériumok okozzák, amelyek a hüvelybõl vándorolnak feljebb, a méhbe, petevezetékbe. A fiúk pedig sex közben oda teszik be a sajátjukat... - ha õk nincsenek kezelve, a ping-pong fertõzés létrejön. A ping-pongozást az õ kezelésükkel lehet megakadályozni. Egyben igen hatásos az õ gyulladásuk megszûntetésére. A honlapnak van egy fejezete a prosztatáról, azt is érdemes elolvasni, illetve elvinni a háziorvoshoz. (A honlapnak egyébként a pontos neve: www.elender.hu/gynevac .) Ez egy olyan egyszerû gondolatmenet, amit azt hiszem, a legegyszerûbb emberek is megértenek. A nõgyógyászok feltehetõen már mind ismerik a Gynevac létezését. Akik használják, azok jó véleménnyel vannak róla, akik nem próbálták ki, azoknak van negatív hozzáállása. Ez számomra azért érthetetlen, mert ha valami nem árt, de használhat, és ugyanakkor nem természetgyógyászat, vagy kuruzslás, mert törzskönyvezett gyógyszer, akkor miért nem adják? Ennek hátterében olyan ok feltételezhetõ, amit inkább nem írok le!
Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Kedves lányok! Babavárók!

Már egy pár napja olvasgatom a topicot, elkezdtem a legelejénél is, meg az utolsó egy hónapot. Jó érzés látni, hogy másoknak is éppen az jár a fejében, ami nekem, és pont olyan gondolatai támadnak... ja, és hogy milyen rengetegen vagyunk, akik ezzel küzdenek. Én 32 éves vagyok, 2 éve vagyunk házasok a férjemmel. Most gondoltuk úgy, hogy elérkezett az idõ egy új kis családtag érkezésére. Életemben elõször pár hónapja éreztem, hogy gyereket szeretnék. Késõn érõ típus vagyok, férjhez is késõn mentem, amíg lehetett, szerettem volna gondtalanul élvezni a gyermekkort. Azt vallom: addig lehetsz gyerek, amíg neked magadnak nincs egy. De most már érzem, hogy pont ez hiányzik az életünkbõl.
A múlt hónapban próbálkoztunk elõször, intenzívebben úgy a középidõ környékén, + nézegettem a nyákomat is, mindent beleadtunk :-) De sajnos nem jött össze :-( Tudom, hogy elsõre ritkán jön össze, de én állatira reménykedtem! A termékeny napoktól kezdve szinte másra se tudtam gondolni, csak arra, hogy hátha... De most éppen megvan, és bánatomban ezt a topicot kezdtem el olvasgatni. Nagyon sok hasznos gondolatot osztotok meg egymással, rám is rámfér egy kis "szakmai felkészítés". :-)

Szóval, most már én is együtt drukkolok veletek:
Csimota
csimota

Hello Lanyok,
Gabo,
Orulok, hogy jobb kedved lett! Sajnos nem ismerem a te torteneted pontosan, de annyit tudok tanacsolni, hogy mindenkeppen menj vissza az orvoshoz. En is borzasztoan banom, hogy nem voltam kicsit eroszakosabb es ennyit vartam. Lehet, hogy mar regen sikerult volna a baba, ha masik orvost keresek fel, aki korabban megkezdi a vizsgalatokat. Nem szabad ennyit varni, nincs ertelme.

Timici,
Sajnos en ezekrol a dolgokrol semmit sem tudok Kép Plane nem az emlitett osztalyrol.

Csimota,
Udvozollek itt nalunk, jo helyre kerultel! A szakmai felkeszitessel nem lesz gond! Drukkolok neked is, hogy mielobb pocakos legyel!

Puszi
Bella
bella

Sziasztok lányok

Timici

Persze, a tali elõtt még egyeztetünk. Egyébként én Újlipótváros legvégén lakom a Pannónia utcában. Lelevelezzük majd, hogy hol, és pontosan mikor találkozunk, egyébként tervezem, hogy jövõ héten felteszem a képünket a zebrafarmra, úgyhogy akkor könnyebben megismerjük majd egymást.A problémádban nem tudok sajnos segíteni, én még nem voltam itt a SOTE-n, remélem a lányok közül valaki otthon van a témában

Doris

Hát tényleg szomorú látvány volt, de optimisták vagyunk, mert az orvos szerint szerencsére a spermaszámmal minden rendben van(az szokott ilyenkor baj lenni, ha még ezzel sem stimmel valami, úgyhogy reméljük, idõvel rendben lesz minden. Ja, egyébként a képen nagyon édesek vagytok!

Csimota

Üdvözöllek nálunk, kívánom minél elõbb KépKépNe szomorkodj, Mo-on az átlagos teherbeesési idõ 3-4 hónap. Azonban egy egyszerû nõgyógyászati rutinvizsgálat a tervezett teherbeesés elõtt sohasem árt, ha esetleg gondolod, érdemes megnézetned magad, esetleg a párod. Itt többen gondoljuk úgy, felesleges nagyon sokáig várni és örlõdni...

Bea
Bea

Jó reggelt Lányok,Kép
Orsoly, Nem értettem amit írtál nekem. Vanda lakik Szolnokon én Pesten élek. (Lehet hogy összekevertél Bennünket?)
Gabómanó,Kép
Örülök, hogy újra itt vagy köztünk, gyere ha tudsz gyakrabban.
Lányok,KépKép Megnéztem a képeket és írtó jók eláruljátok , hogyan tudok én is képet feltenni magunkról?.
Breki
Breki

Lányok, szép jó reggelt MindenkinekKép
GabómanóKép
Szia, örülök, hogy benéztélKép Sajna nem voltam itt, hogy lelket öntsek Beléd, de ne szomorkodj és ne légy dühös Magadra... Hidd el ezek a dolgok nagyon összetettek és nem csak rajtunk múlik a sikerKépKép Tudom, hogy nagyon-nagyon régi topikos vagy már itt és igazán kiérdemelnéd a babácskát... Nagyon drukkolok Neked és fel a fejjelKépKép Remélem a talin végre megismerhetlekKép
AncsikaKép
Nagyon jó volt olvasni RólatokKép Boldog babavárást kívánok és vigyázz MagatokraKép
TimiciKép
Errõl sajna nincs tapasztalatom...
BeaKép
Igazad van, minden rosszban van valami jóKép Drukkolok, hogy mielöbb jó formába kerüljenek a kis FickókKép Köszi a kedves szavakat (2 éves nyaralás utáni fotó....)Kép
CsimotaKép
Légy üdvözölve a körünkben és azt kívánom mint minden újnak...ne maradj itt sokáigKép Érdemes egy komplett kivizsgálással kezdenetek a dolgot, hidd el rengeteg csalódástól és várakozástól kímélheted meg MagatokatKép
CipómamaKép
Nagyon örülök, hogy írtál, majd válaszolok de valószínûleg csak holnapKép
Inszemes lányokKép Mi újság???

Puszi: Doris
doris

Sziasztok! A hugom nevében is köszönöm a gratulációkat,
sajna 1 napra rá még nem volt teje. A baba még elég csunyácska volt amikor láttam, én még sose láttam újszülöttet, megijedtem amikor megláttam milyen lila a feje.
Állitólag elözõ nap sokkal csúnyább volt. A lényeg, hogy
egészséges és minden rendben.

Ja és nem leszek keresztszülö, mert náluk nem lesz keresztelö.

Remélem mindannyiunknak hamarosan hasonló öröme lesz!

Puszi.Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Jó napot mindenkinek!

Sajnos a jelszóval, amit kaptam, nem tudom megnyitni az oldalt, így nem látom a képeket! Kérlek küldjétek el újra! (Vagy csak én vagyok béna? Kép )

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!

Pénteken megnéztem újból és nekem mûködik azzal a jelszóval, én is ezt kaptam, és másnak is elküldtem és be tudtak lépni.

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Marcsi, Lujza??????????????????????????????????????????????

Dobok egy tali-listát:

Zsuzsu, Moni, Doris, Sien, Beszti, Pucúr, Orsoly, Vanda, Breki, Marcsi, Andy, Gitta, Bea, Ancsi, Timici, Lora, Gabomano ...Kép

Sikítsatok, ha kifelejtettem valakit!

MÁR CSAK 3 HÉT A TALIIG!!!KépKépKép

Edi
edi

EdiKép
Mit szólnál, ha salit vinnék meg sütit? Vagy inkább üditõt és rágcsálni valót? Vagy mondjuk mindenbõl valamennyit?
KarmenKép
Hidd el ez teljesen "normális", hogy a babácska "kék-zöld-lila" hisz nagyon elgyötrõdik a születés alatt... A tejcsi belövelléséhez kell néhány napKép Sok boldogságot kívánokKépKép
VandaKép
Mi újság van Veled?

doris

Sziasztok Lányok!
SZép jó reggelt mindenkinek!Kép

Galuska
Annyira sajnálom, hogy megjött, pedig olyan bíztatóak voltak a tüneteid. A párod nagyon kedves. Biztos, hogy nemsokára sikerülni fog!!!KépKépKép
Úgy látom, nagyon összetartunk mi hárman, Bnemethm, Te és én. Pedig szerintem mindannyian örülnénk neki, ha valamelyikünk megszegné végre a régi fogadalmunkat, hogy együtt jöttünk, együtt megyünk. Lehet, hogy akkor beindulna az esõ Nálunk is...

CsimotaKép
Én is üdvözöllek és megértem azt, hogy elszomorodtál az elsõ sikertelen próbálkozás után. Én is így voltam ezzel, de azóta megértettem azt, hogy nem szabad görcsösen akarni a dolgot és türelmesnem kell lenni. Persze egy kivizsgálás nem árt, illetve jó ha már most csináltatsz toxoplazma és rubeola szûrést. E mellett elkezdheted szedni a folsavat és esetleg valamilyen terhességi vitamint is. De ezt az orvosod úgyis el fogja mondani.
Remélem nem maradsz itt sokáig és mihamarabb pocaklakód lesz!Kép

TimiciKép
Sajnos én sem tudok a témában segíteni, de amit leírtál az tényleg furcsa. Erazmusz biztos tud majd segíteni.

PankaKép
Ebben a PCO dologban nagyon egy cipõben járunk. Nálam eddig az arány:
3 orvos szerint PCO
1 orvos szerint hülye az elõzõ három
1 orvos szerint kizárt a PCO
1 orvos azt mondja szerinte nem PCO, de nem is kizárt, mert az csak egy lapar segítségével lehet megmondani. Õ a mostani orvosom, benne nagyon megbízom.
Azt mondta, jövõ hónaptól lehet, hogy clostit kell majd szednem, de megvárjuk a nagyobb hormonvizsgálat eredményét.
Mindenesetre nekem nem sok PCO-s tünetem van. Neked van valami tüneted?

ZsuzsóKép
Örülök a jó híreknek, biztos nagyon megható volt látni, ahogy ver a szive.Kép

DorisKép
Már régóta meg akarom mondani: Te egy hõs vagy!
Árad Belõled az optimizmus és mindig mindenkit meg tudsz vígasztalni, annak ellenére, hogy esetleg fordítva kéne lennie a dolognak. Azt gondolom, hogy mindenki nevében írhatom Neked, hogy: köszönöm, köszönjük. Olyan jól esik olvasni kedves szavaidat.
Biztos vagyok benne, hogy hamarosan Te is kisbabát fogsz várni, és abban is, hogy nagyon jó anyuka leszel.Kép

MarcsiKépLujzaKép
Hogy vagytok?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!
Üdv az újaknak! Ne maradjanak sokáig, én is ezt kívánom.
Háát, mostanában sajnos ritkán tudok jönni, rengeteget kell tanulnom.Kép Ma 2 órán keresztül olvasgattalak Titeket, mire a végére jutottam.Kép
Megengeditek, hogy én is megnézhessem a képeket? Sajnos nekem nincs még. Kép
Mostanában nem mértem a hõmet, nem mertem e miatt is görcsölni, ugyanis elõzõ hónapban minden jel arra mutatott, hogy.., de sajnos nem.Kép Tehát most csak bizakodom, és próbálom nem stresszelni magam.
A gynevacról annyit szeretnék mondani, hogy én most kapom meg a 4. szurit, és lassan a párom is elkezdi a kúrát. A doki is azt ajánlotta, hogy adassa be magának, mert ártani nem árt, és a legtöbb esetben használ!!

pussz,
Alexandra
Alexandra

Hûha, nem akartam így elszomorítani a topikot, küldök gyorsan sok vidám smile-t.KépKépKépKépKép

Alexandra
Alexandra

ZsuzsuKép
Szóhoz sem jutok, úgy meghatódtam attól amit írtál...Kép Nekem minden okom meg is van az optimizmusra mert amolyan "Szerencse Lányának" tartom magam tehát az optimizmusom az Élet adománya. Örülök, ha idõnként sikerül mást is felvidítanom és azon vagyok, hogy sikerüljön az optimista oldalról látni és láttatni a nehézségeketKép Persze idõnként én is elkomorulok ám... Most hétvégén mikor a Nagyika holmijait végérvényesen is sikerült összepakolnunk elõkerültek fontos korházi és egyéb papírok. Az egyikbõl sajnos az derült ki, hogy a Szüleim elfelejtették beadatni az alapvetõen kötelezõ oltásokat... A papír most nincs itt nálam, de nagyon meglepõdtem. Szerintetek a nõgyógyászomhoz vagy a körzeti orvoshoz forduljak és mely oltások azok, amelyek a vérképbõl utólagosan is kimutathatóak?

doris

Sziasztok Lánykák!Kép

Hát, úgy tûnik, hogy az én reményeim tegnap este végképp elszálltak, amikor megjelent egy barna pötty, amit ma reggel egy másik is követett.Kép Arra számítottam, hogy már reggelre itt lesz, amit nem várok, de mostanában mindig délutánra jön meg, úgyhogy szerintem most sem lesz másképp.
Brekinek éppen most írtam, hogy az egyetlen dolog, ami boldoggá tesz most, hogy a párom annyira, de annyira kedves és megértõ, hogy mindig ki tud rángatni a gödörbõl. Szóval neki köszönhetõen már azt hiszem túl vagyok ezen is, felálltam és optimistán nézek elõre!Kép
Megyek olvasni!
Remélem Marcsi és Lujza szerencsésebb volt nálam!!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok!
Még múlt héten csütörtökön csináltam egy tesztet, mert nem bírtam tovább és negatív KépKép lett. Teljesen kiborultam. Olyannyira, hogy nem jöttem be dolgozni. Nem akartam senkivel találkozni, beszélni. Csak bõgtem, mint egy árva szamár. Vasárnap kellett hívnom a doki bácsit. Kérdezte, hogy hogy állunk? Mondtam, hogy a 30. napon vagyok, a hõm 37,2 és barnás trutyi. Azt mondta az nem baj, abból még bármi lehet,dolgozik a sárgatest szépen, mérjem tovább a hõmet és majd ma minden kiderül. Ma reggelre a hõm 37,1-re leesett és erõsödik ez a barnás valami.Olyan nagyon-nagyon mensi eleje. Nagyon el vagyok keseredve, de a párom azt mondta, hogy Õ biztos benne, hogy a jövõ hónapban sikerülni fog. Olyan aranyos, mert minden hónapban ezt mondja.
Remélem Marcsi, Sien sokkal jobb hírrel szolgál majd.
Lujza
lujza

Sien
Sajnálom Kép A következõ ciklus a miénk!!! KépKép Ez tuti!
Mindkettõnk párocskája ezt mondja, tehát így lesz! Mi hiszünk nekik, ugye? KépKépKép
Lujza
lujza

Sziasztok Lányok,
a végére jutottam a visszaolvasásnak!

Timici, írtam neked az Erazmusz topikban, olvasd el.

Lányok! Elküldenétek nekem is a zebrafarmos elérhetõséget és jelszót, szeretném megnézni a képeket és én is raknák fel. renata.bogaras@generali.hu

Köszi

Hóvirág
Névtelen

Sziasztok Lányok,

Tudnátok nekem irni egy kicsit bõvebben a Serophen-rõl??? Képzeljétek, voltam egy dokinál és nem tudta mi az!!!KépKép

Kérdem én, ez hogy lehet???!!!

Puszi
Ribizli
Ribizli

Sziasztok!

Jo reggelt mindenkinek! :-))

Doris, neked nem ma kell menned a dokidhoz? Ird meg, hogy mi van, jo? :-) Egyebkent tenyleg annyira aranyos, hogy beloled ugy arad az optimizus! Hogy csinalod? :-))))

Zsuzsu, irtam mail-t. Elkuldted nekem a Zebrafarm linkjet, de en a Kepekhez nem ferek hozza. MArmint link sincs a tartalomjegyzeknel. En benaztam? En is nagyon szeretnelek "kepekben" is megismerni titeket! :-)

Csimota, neked is udv! En sem vagyok ezen a topicon itt regota, en is azt hittem, hamar osszejon a baba a gyogyszer abbahagyasa utan, es sajnos en is negativ pelda vagyok, vagyis nekunk se jon ossze. :-( Viszont nem hagyom magam a dokinal lerazni azzal az egy evig probalkozzanak szoveggel, ugyhogy volt mar par vizsgalatom, ami sajnos tenyleg problemakat mutatott ki! Szerintem inkabb Te is menj el mielobb dokihoz, sok csalodastol kimeled meg magad...

Orsoly, en teged az Indexes topicbol ismerlek (igaz, szemelyesen nem), bar ott mas a nevem. :-) Mar ott is irtam, de itt is nagy nagy gratula Nektek! :-)))

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Sien, LujzaKép
Nagyon sajnálom...tényleg nagyon drukkoltam Nektek de nem szabad elkeseredni mert látjátok, meg is lett a pozitív kisugárzása a dolognakKép Sokkal közelebb kerültetek egymáshoz a PárjaitokkalKép A következõ hónap már biztosan a Tiétek lesz és sikerülni fogKép Meg aztán addigra a szervezetetek is feltöltõdik majd sok-sok vitaminnal és minden jól alakulKép
SienKép
Ma megyek orvoshoz délután. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit mond... Ma vagyok a 24. napon és fogalmam sincs, hogy mit nézhet pont ma. Szeretném még a nyaralás elött "kicsikarni" a laparoszkópiát...hát meglátjukKép
MarcsikaKép
Veled mi újság....

Úgy tûnik ez a gólya nagyon kimerült mostanában... JÓ lenne, ha összekapná Magát!!!

doris

DorisKép
Milyen kötelezõ oltásokra gondolsz? Amiket csecsmõ- illetve kisgyerekkorban kell megkapni?
Ha nem kaptad meg, szerintem mindenképpen mondd meg az orvosnak, hátha ezeket is meg lehet állapítani vérbõl.
Egyébként a legtöbb oltást nem az ovodában és az iskolában kaptuk meg? Azokat meg nem lehetett elfelejteni. Biztos, hogy vagy benne, hogy nem kaptad meg?

Sien, Lujza
Annyira drukkoltam Nektek. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de úgy tudom, az elsõ inszem sikerének esélye sokkal-sokkal kevesebb, mint a 2. és 3. Nem tudom mitõl van így, de ezt olvastam.
A következõ biztos sikerülni fog!!!
Mindkettõtöknek nagyon kedves párja van és igazuk van, hamarosan sikerülni fog a kisbaba!!!Kép

Marcsi
Érted még nagyon izgulunk!

BnemethmKép
Holnap vagy utoljára a régi helyeden?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

GombócKép
Köszi és tényleg ma megyek orvoshoz. Délután vagy este beszámolok, hogy mi volt...
BesztikeKép
Mi újság van Veletek? 32. heted környékén jársz ugye?
Nincs ötleted véletlenül az oltásaimmal kapcsolatban? Jobb lenne, ha a körzeti orvost környékezném meg nem?
MóniKép
Mesélj! Mit szólt a család??? Persze ez olyan buta kérdés, de ugye tepdestek örömükben???

doris

Sien, LujzaKép
Én is úgy értesültem, hogy a 2., 3. inszem az igazán eélyes, úgyhogy ne szomorkodjatok, most biztosan sikerülni fog! Nagyon drukkolok!

puszi: Alexandra
Alexandra

Halihó!

Köszi mindenkinek az üdvözléseket, meg a biztatást. Már jobb kedvre is derültem. Kép Amikor megjött, csalódás volt, de mondjuk elég hiú ábránd volt azt gondolni, hogy elsõre összejön. Egyébként a két legjobb barátném olyan, hogy ha egyszer nem vigyáznak, rögtön terhesek lesznek. Szóval én ebbõl indultam ki... De ahogy olvasgatom a topicot látom, hogy rengeteg lány van akikre éppen az ellenkezõje igaz! Egyébként annak is látom elõnyét, hogy most megjött: szombaton megint elmehettem szoláriumba, és egy csomó kólát ittam (vigasztalásul). Uis az elmúlt 2-3 hétben ezek tilalmi listán szerepeltek :-) Legalább egy kicsit megint elengedhetem magamat. Én úgy döntöttem, hogy 3 hónap "sima" próbálkozási idõt adok magunkak, ha akkor nem jön össze, akkor megcsináltatom a vizsgálatokat. Az a tervem, hogy nyár végéig terhes leszek, mert a nagy pocit hordani a téli hónapokban lenne jó. Anyukám velem nyáron volt terhes, (október eleji vagyok), mesélte, hogy az a nyár iszonyú meleg volt, és alig bírta cipelni a hasát (õ kis vékony nõ), meg a lába is visszeres lett. Szóval szerintem télen jobb a nagy poc. De azt is elhatároztam, hogy ezentúl lazábban veszem a dolgot, mert különben ha mondjuk egy évig nem jön a pocaklakó, akkor idegbeteg leszek. Akkor meg ugye végképp nem jönne össze...Kép

Karmen! Az újszülött babák tényleg nem valami szépek. Az unokatesóméknak 7 hónapos most a kislányuk, egy kis tündér - MOST! De amikor született, bementem a kórházba, az újdonsült mama pedig büszkén mutatta nekem a KIS SZÖRNYET! KépAlig tudtam, hogy mit is mondjak... elõtte még én sem láttam újszülöttet. :-)))))

Na jól van, most már búcsúzom, mindenkinek HANCÚRra fel!
Csimota
csimota

eélyes=esélyes
Kép
Alexandra

ZsuzsuKép
Csak az biztos, hogy nem idõben kaptam meg, de nem tudom, hogy a felszólítások után elvittek-e oltani vagy sem.... Három oltás szerepelt a papíron amibõl az egyik a bárányhimlõ volt. Az a legbiztosabb ha rákérdezek a nõgyógyászomnál aztán majd meglátjuk. Persze lehetséges, hogy utólag aztán pótolták ezeket az oltásokat de nem tudom biztosan.

doris

CsimotaKép
Nagyon helyes, nem szabad görcsölni és három hónap után tényleg fordulj orvoshozKép Azért kicsit erõs volt ez a Szörny...kifejezés....szegény babácskák, de mi is így kezdtük ám Lányok!!!!Kép

doris

Zsuzsu! Kép

Szerdáig vagyok, de a szerda már laza lesz, csak összepakolok, meg netegzek (Kép), aztán fél 4 körül jön a párom majd hazafelé és akkor lelépek vele! Kép
Vigasztal az, hogy a terveim bejöttek (merthát a baba nem, akkor legalább más sikerüljön), lesz lehetõségünk anyagilag egy kicsit összekapni magunkat, és azért ennek nagyon örülök, legalább biztosabbak lesznek a "babavárás" alapjai! Kép Meghát ugye most nem görcsölök a témán, lesz ami lesz alapon élem a napjaimat. Anyukámékkal már beszélgettem a babáról, és õ mondta, hogy menjek majd el dokihoz és vizsgáltassam ki magamat, mert szerinte én is úgy jártam mint õ, meg elõtte a nagymamám. Nem tudom miért, mondta, pedig nem mondtam neki, hogy mióta próbálkozunk. Szerintem magából indult ki.
Szerintem a párom kivizsgálásával fogunk kezdeni, mert neki három éve volt egy balesete, és eltört a gerince, tehát félõ, hogy nála van a bibi. Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

Karmen,
Igen, sajnos a hüvelyi szülésnél a legtöbb kisbaba nagyon csúnyácska lesz, a fejük is kúp alakúvá válik, ahogy kijönnek a szülöcsatornában összenyomódik a koponya, ami persze természetes. 2-3 nap és gyönyörü kisbaba lesz belöleKép hidd el.

Sien, Lujza,
Nagyon sajnálom, de örülök, hogy túl vagytok a legrosszabbján.Kép Kitartás és meglesz az eredményeKép

Doris,
Szóval az úgy volt, hogy vasárnap mindenkit leültettem a tv elé, és a párommal azt mondtuk mindenkinek, hogy egy nagyon rövid szexfilmet kell nézniük. (Másképpen nem maradtak meg a fenekükön, össze-vissza rohangáltak ki-be a kertbe fözni, növényezni, ebihalazni, halazni a tóhoz, meg ilyesmik)

Szóval elindítottam a kazit, tesó abban a pillanatban felvisított örömében, és toporzékolva azt kiáltotta "tudtam, tudtam, tudtam!!!! Aztán leesett anyunak is mit lát, apámnak is akinek a szeme tele lett könnyel és meg se tudott szólalni, csak meredt a képernyöre és nézte a manócskát, nagyanyám meg azt kérdezgette: "Ez mi????"

Aztán mindenki Nekem gratulált, a nyakamba borultak és sírtak, hogy milyen egy szörnyü fehérnép vagyok, hogy így titkoltamKép Párom meg csak ült a széken és vigyorgott, aztán persze eszükbe jutott, hogy nemcsak én létezem, és neki is gratuláltak. Aztán újranéztük a filmet és elmagyaráztam mi micsodaKép

Szóval nagy volt az örömKép Pont úgy történt minden ahogy elterveztemKép

Most megyek, pusszancs,
Moni
mj

Doris,
Hogy érted azt, hogy nem kaptad meg az oltásokat? A csecsemõkoriakat? Azokat szerintem meg kellett kapnod, ha bizonytalan vagy akkor ellenanyag szintet tudnak nézni a véredben? A bárányhimlõ ellen azonban nem oltottak ez biztos, mert nagyon enyhe lefolyású gyermekbetegség, nem a rózsahimlõvel (rubeolával) kevered.
Szerintem ennek azért járj utána, mert pl a DPT oltások nagyon fontosak, ezekbõl annak idején több ízben még ismétlõ oltáspkat is adnak, a BCG-rõl meg nem is beszélve, ami úgye a tbc. ellen biztosít védelmet.
Breki
Breki

Doris, szerintem ahhoz az orvoshoz menj el, amelyikkel jóban vagy. Tudják, hogy babát szeretnél és meg fogják mondani, hogy mit érdemes beadatni.
Kitartás és sok szerencsét!
zsuzsó
zsuzsó

BrekiKép
Köszi, de de a rubeolával kevertem. Tudom, hogy kötelezõ volt, de találtunk egy felszólítást, amelybõl kiderült, hogy én nem kaptam meg ezeket (idõben)és nem tudom, hogy a felszólítást követõen beadatták-e vagy sem. Ma rákérdezek az orvosomnál.
MóniKép
A könnyeimmel küszködöm... Elhiszem, hogy nagy volt az öröm meg a boldogságKép Vigyázz nagyon MagatokraKép

doris

Zsuzsó,
Te hányadik héten mentél elõször a dokihoz? Most már a hetediken túl vagy úgye?Szívhangot is hallottál?
Moni,Kép
Nagyon jó kis meglepit okoztál a családnak, szerintem egész életükben emlegetni fogják, hogy " ... amikor õk szexfilmre vártak akkor mit is láttak valójában...".
Bnemethm,
Vedd lazára az utolsó munkanapjaidat a régi helyen!
Breki
Breki

Lányok,
Az orvosok tuti, hogy olvassák a bababnet-et, most néztem a noklapja web-en dr. Sztanyik doktor válaszait és Õ javasolata egy debreceni kérdezõnek, hogy orvosok tekintetében a babanet-en nézzen körbe.
Breki
Breki

BnemethmKép
A Párodnak szó szerint eltört a gerince...? Íszonyatos lehetett... És azóta teljesen rendbe jött? Nem maradt vissza semmi? Nagyon drukkolok és sok sikertKép
ZsuzsóKép
Köszi, tul. képp jóban vagyok a nõgyógyászommal ill. a körzeti orvosommal is tehát rákérdezek mindkettõnél. Ezen kívül jóban vagyok a fogorvosommal is, csak Õ nem szokott tõlem vért venni...KépKépKép

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?