2002.05.14 10:48

aztán meg felül, és már reménykedhet is!

2002.05.14 10:49
Hidd el elöbb vagy utóbb Neked is összejön majd a babácska és akkor majd Téged fogunk "irigyelni"
Sikerült orvost találnod a Margitban? Meglett akit kerestél? 
Azért még mindíg szeretnék egy 3 kg-os cipócskát de lehet több is
2002.05.14 10:55
)Mert gyanús volt neki, hogy megnõttek a mellei!
De babonából még nem gratulálok, jó?!
2002.05.14 11:09
Magamról tudom mennyire kiborító ez a bizonytalanság, fogadj szót nekem: HÍVD FEL A DOKIDAT!!! 2002.05.14 11:10
de azért ne keseredj el. Bagoly mondja.
Május 29-ére kaptunk idõpontot fél 2-re kell odamennünk 2 TB kártyával és 8.000 Ft-tal. Párom még nem is tudja, még duzzogok egy kicsit.
Azért remélem el tudom csalni, mert ha nem, akkor én sem megyek.
2002.05.14 11:18
. 

,mennyi idõ alatt jött be a második vonalka???????????????????
én szivesen leszállok róllad mert eggyenlõre szüneteltetjük a babát SAJNOS

ugyanis a párom megzakkkkkant már megint
pedig olyan jó lett volna
talán legközelebb. 2002.05.14 11:27
a 3kg-os cipócskára, de nem írtad, hogy "magvas" legyen avagy sima cipócska??? 

2002.05.14 11:37
A cipócska bármilyen lehet, mindegyiket imádnám
2002.05.14 11:46

Szeretem ezt az ábrát, mert tök jól le van rajzolva rajta minden. Pl. azt is ki lehet venni, hogy az LH szint az ovi környékén, elõtte közvetlen a legmagasabb (lásd LH tesztek mûködési alapját), meg a progeszteron hogy hullámzik (tetõpontja ovi+7. nap környékén van stb. -term.en ez nem egy babás ciklus, hiszen akkor a progi maradna egekben
) 
2002.05.14 12:28
2002.05.14 12:34

Kérlek ne haragudj meg Vandára amiért így fogalmazott de hidd el nem akart ám megbántani! Nagyon jól ismerem õt, csupaszív-lélek lány
Kérlek ne menj el innen, hisz szükségünk van egymásra, ezért jött létre ez a topik. Talán kissé BUTÁN fogalmazott de nem akart senkit sem bántani vele... Lányok, ne legyünk ilyen érzékenyek egymás kijelentéseire, mert akkor ez a "családias" légkör megbomlik és akkor hol fogjuk elsírni egymásnak a bánatunkat??
Szonja, ugye nincs harag? Egyébként annak azért örülök, amit most leírtál, mert nekem a Te leleteidhez képest "vastagnak" mondható a nyálkahártyám, talán nincs nagy gond...
A Férfiak külön kategóriát képeznek de azért nagyon szeretjük Õket
Én tegnap kaptam meg az andrológus címét az orvosomtól és képzeljétek, a Párocskám már beszélt is Vele és nagyon rendi volt. Sajna az idõpont pont a következõ ciklusom közepére esik....le fogunk csúszni az eredményes napokról... 2002.05.14 12:35
2002.05.14 12:49
lenne várni a következõ ciklusod közepéig, amikor egy másik kórházban itt Pesten minden nap van andrológiai vizsgálat, a párod egész nap mehet. Délelõtt egy doktornõ van, délután pedig egy nagyon kedves idõsebb doktorúr. Mindkettõvel beszéltem, nagyon kedvesek voltak, várják a párom és mondták, hogy hamar megvan, nem kell várni sem. 2002.05.14 12:51
Nekem nyálkahártya-vastagítónak nagyon jól bevált a gyerek-aspirin, amit itt emlegettek egy páran. Én a 11. napon kezdtem el szedni, amikor az uh 6mm-es nyálkahártyát mutatott, és amikor 3 nap múlva újra nézték, akkor már 9mm-re vastagodott. Napi egy szemet szedtem, addig amíg úgy gondoltam, hogy tarthat a beágyazódás, tehát az inszem után kb.6-7 napig. Biztos van speciálisan erre kifejlesztett gyógyszer is, úgyhogy azért kérdezd meg a dokid is!
Aranyos vagy, köszönöm, hogy drukkolsz!
Remélem lesz miért!!
Igen, nekem tényleg a Szabolcs utcában csinálták az inszemet, bár az én dokim nem az ottani Meddõségi Központban van, hanem a Szülészet-Nõgyógyászaton valami fõmufti. Ez azt jelenti, hogy a dokim szabta meg, hogy milyen legyen a gyógyszeres stimuláció, és én csak uh-ra jártam be a Szabolcs utcába, utána felhívtam a dokimat, vagy éppen megkerestem, ha ott volt a kórház területén, és így mondta el, hogy mi a következõ lépés. Az inszem napján meg átjött a dokim a Meddõségi Közp. épületébe és õ csinálta meg magát az inszemet. Szóval ez így nem volt a legegyszerûbb dolog, ezért is mondta , hogy ha ez nem jön össze, akkor felküld a Kaáliba, mert látta rajtam, hogy eléggé kiborultam ettõl az ide-oda rohangálástól. Amúgy ahogy meg tudtam ítélni az ottani Med. Közp.-ot, elég jónak tûnik, igaz, hogy néha kicsit sokat kell várni, de hát hol nincs ez így? Az inszemináció itt tényleg ingyenes, én 10e adtam a dokimnak utána. Én mindenképpen javaslom, hogy menjetek el és próbáljátok meg!!
2002.05.14 12:58
2002.05.14 13:16
Az idõpontot ma adták és 29.-én szerdára. Elötte 5 napig tilos az együttlét... A Párom beszélt az orvossal és nagyon kedves volt Vele, elmagyarázott mindent meg jól ki is faggatta de úgy tették le a telefont, hogy a Férjem teljesen nyugodt mert megnyerõ volt az Úriember
(Ezúton is köszönet Neki...) Ha pénteken (papirforma szerint) jön meg a menzim akkor a ciklus 12. napján lesz a vizsgálat ami nekem ebben a hónapban pont a pé idõpontja volt de ez még csúszhat ha mondjuk késõbb jön meg a menzim, vagy mondjuk csúszik a pé-em... Most nem szeretném átküldeni a Párocskámat másik helyre, másik orvoshoz, mert tudom, hogy vívódhatott mielõtt megkérte az idõpontot. Egyébként fél órán belül meg is lesz az eredmény és ha szükséges akkor majd egyeztetik a továbbiakat (ismétlést...stb.). Hát kivárjuk most ezt az orvost de köszi Zsuzsu mégegyszer
Tudod egy hónapon már tényleg nem múlik a dolog és fontos, hogy a Párom is bízzon abban az orvosban...
Hány mm-re kell megvastagodnia a nyálkahártyának ahhoz, hogy egy babácska be tudjon ágyazódni?
Ne bizonytalanodj el hisz mi itt csak találgatunk. Most okosabbak lennénk, ha mondjuk két nap múlva is lenne UH-om, mert akkor kiderülne, hogy mennyire vékonyodik el a nyálkahártyám közvetlenül a menzim elött... A gyermek aszpirint recept nélkül lehet kapni? És nem árthat a beágyazódás idõszakában?2002.05.14 13:37
2002.05.14 13:37
), nem egy visszafogott stílusban ír, mégsem bántottuk és oktattuk ki soha, hogy "én ezt úgy írtam volna, hogy.." mert közénk tartozik! 2002.05.14 13:43
Mindenben mellettem van és amit eddig javasoltam neki, pl. vitaminszedés, azt is rendesen betartja. Még a gynevacra is hajlandó!

2002.05.14 13:52

2002.05.14 13:55
) Szóval mindannyian írunk, mondunk butaságokat de azért még szeretjük és tiszteljük egymást. Én legalábbis így vagyok Veletek. Ha most egy félre értés miatt szépen "elszállingóztok" akkor ki fog Nekem meg a Többieknek segíteni? Lányok
Kérlek Titeket kössünk egyszer- s mindenkorra békét hisz mindannyiunknak fontosabb problémái vannak az életben. És ne feledjétek jelenleg csak egymásra számíthatunk már ami a lelki istáp-istápot illeti... Szóval ne "butáskodjunk" itt hanem segítsünk egymáson
És ami a legborzasztóbb, hogy mindez Miattam robbant ki... Talán jobb lenne, ha nem tennék fel ilyen "egyszerû" kérdéseket... 2002.05.14 13:56

2002.05.14 13:58
2002.05.14 14:02
), nézzétek el egymásnak Szonjával ezt a kis szócsatát, jó? Itt szükségünk van egymásra, igaz, Lányok? 2002.05.14 14:09
Az Orvos azt mondta a Páromnak, hogy 8.000,- és 12.000,-Ft közötti összeget kell fizetni attõl függõen, hogy milyen lesz az eredmény és lesz-e folytatás. Gratulálok a Párodhoz
Reméljük, hogy néhány hónap múlva már Mi is odaátról szemlélhetjük majd egymás "kínlódásait"
Szívbõl kívánom, hogy mielöbb elkezdõdjenek azok a 10 percesnél rövidebb gyötrelmek, hogy aztán boldog Mamaként karodban tarthasd Dóri babát
2002.05.14 14:09

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|