A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
mamacs

Sziasztok!

Mamacs!
Nagyon sajnálom...Kép

Sien, Marcsi!
Amíg nincs mensi, addig tessék reménykedni!Kép

Edi!
Köszi!Még nem tudom hogy el tudok-e menni, de szólni fogok.

Majd még benézek, de memost mennem kell dolgozni.

Puszi

Andy
Andy

Mamacs!

Ez mi volt????

bnemethm
bnemethm

Vanda!Kép Te nagyon ügyes vagy!!Kép Nagyon büszkék lehetünk Rád, hogy ilyen klassz táblákat csinálsz nekünk!Kép

Köszi!Kép
Pusz, Sien.
Sien

VandaKép
A fotó ngyon kedvesKép Kérhetnék belõle egy 3 kilós darabotKép???
MamacskaKép
Nem szabad így elkeseredni, hidd el nem maradsz így alul sokáig...Kép

Puszi: Doris
doris

Bnemeth!

Hát nem örömmámorKép A K*****ott Q....A életbe! Nagyon mérges vagyok!Kép és tehetetlen és ,áááááááááááááááááááááá....
Ezt voltKép
mamacs

Doris, Sien és lányok KépKép
Köszönöm nagyon aranyosak vagytok, irulok-pirulok Kép is..
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Most duplán.. KépKép
Kép
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Mamacs!
Elhiszem,hogy szar ezzel mindannyian igy vagyunk.
Nekem is szar volt, de mégsem irtam ilyet, mint te itt!!!
Enyje-bejnye!!

bnemethm
bnemethm

VandaKép
A táblázatunk egyre jobb, ha lenne ilyen verseny, Te nyernél el minden díjat!KépKépKép

Mamacs
Ez sajna sokunkkal így történik minden hónapban, kezdõdik a táblamászás, de ha az ember nem figyel egy kicsit, hipp-hopp középen van, ami ugyebár eksön-idõKép aztán meg felül, és már reménykedhet is!Kép
Ne szomorkodj, nemsokára felül leszel megint és lehet hogy ott is maradsz a narancssárga tartományban!KépKépKép
Én ezt kívánom Neked és a többieknek is!

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Drága MamacsKép
Kérlek-kérlek próbáld meg elfogadni a tényeket és nem kiborulni ilyen mértékben... Tudom, hogy milyen nehéz ez Neked de hidd el senkinek sem könnyû és nem szabad azokra haragudnod akiknek sikerül...Kép Hidd el elöbb vagy utóbb Neked is összejön majd a babácska és akkor majd Téged fogunk "irigyelni"Kép Sikerült orvost találnod a Margitban? Meglett akit kerestél?
VandaKépKép Azért még mindíg szeretnék egy 3 kg-os cipócskát de lehet több isKép
Lányok akik szerint a leletem alapján vékonyka volt a méhnyálkahártyám a beágyazódáshoz. Mit kéne szednem? Kéne valamit felíratnom vagy ez magától is meg tud vastagodni néhány ciklus alatt? Szeretnék jó vastag, puha méhnyálkahártyát...Kép

doris

Sien!!!!!!
Nagyon drukkolok neked!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Azért halkan megjegyzem, hogy Szami csak azért csinált tesztet két nap késés után (amellett, hogy én noszogattam egyfolytábanKép)Mert gyanús volt neki, hogy megnõttek a mellei!Kép
Szóval, én már most örülök neked! Kép De babonából még nem gratulálok, jó?! Kép

Sien!
lenne még egy kérdésem! Neked a Szabolcs utcában csinálták az inszemet? Ott tényleg ingyenes? Nekem ugyanis a mostani dokimnál 25 ezer egy inszem (a gyógyszereken kívül)és mivel mindketten közalkalmazottak vagyunk a férjemmel ez így elég megterhelõ...Szóval, mesélnél nekem hogy ott milyenek a körülmények?!

Puszi, Szonja
Szonja

Ányez!
Szerintem sokkal megnyugtatóbb lenne ha elmennél egy UH-ra! Lehet, hogy pont azért nem jön meg mert ciklus közepén abba hagytad a bogyót, és most jól össze zavarodott szegény szervezeted!Kép Magamról tudom mennyire kiborító ez a bizonytalanság, fogadj szót nekem: HÍVD FEL A DOKIDAT!!!
Puszi, Szonja
Szonja

Mamacs,

Nagyon sajnálom, Kép de azért ne keseredj el. Bagoly mondja. Kép

Lányok,

Nagyon köszönöm a tegnapi hozzászólásokat, idõ hiányában most nem tudom név szerint megköszönni, hogy rávilágítottatok arra, hogy férfi emberrel élek együtt. Kép Kép Kép Május 29-ére kaptunk idõpontot fél 2-re kell odamennünk 2 TB kártyával és 8.000 Ft-tal. Párom még nem is tudja, még duzzogok egy kicsit. KépAzért remélem el tudom csalni, mert ha nem, akkor én sem megyek. Kép

Pusz
Alma

Ui: Off Szorítsatok, holnap vizsgázom! Köszi
Alma

Doris!
A nyálkahártyád, pont jó úgy ahogy van!!! Ez a 25-ik napon teljesen normális, hiszen már elkezdett vékonyodni a közelgõ mensi miatt!
Puszi, Szonja
Szonja

Sziasztok Lányok!

Bocsi hogy eddig nem jelentkeztem de rengeteg dolgom vanKép.

A friss kismamáknak én is szeretnék GRATULÁLNI !!!

Sien!
Hááááátttt szerintem az pozitívKépKépKép,mennyi idõ alatt jött be a második vonalka???????????????????

Mamacs!
Nagyon sajnálomKép én szivesen leszállok róllad mert eggyenlõre szüneteltetjük a babát SAJNOSKépKépKépugyanis a párom megzakkkkkant már megintKép

Sajna a talira én sem tudok elmenniKép pedig olyan jó lett volnaKép talán legközelebb.

Puszi Mindenkinek

Alice
Alice

Szonja, Doris!
Ez butaság: a nyálkahártya nem vékonyodik el a mensi közeledtével hanem LEVÁLIK = ami egyenlõ a menstruációval..

Nézzétek meg pl. ezt a képet:

A legalsó ábra mutatja a ciklus során vastagodó nyálkahártyát:

Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Doris!
Egyébként nyálkahártya vastagítási módszerek: Kép
- direkte: gyógyszerekkel (Duphaston, Utrogestan) de mint tudjuk tapasztalatból, elég "nehéz" ezen gyógyszerek szedésére "rávenni" dokinkat
- közvetett: peteérést serkentõ gyógyszerek (Clostylbegyt, Serphen), hiszen ovuláció=>sárgatesthormon=>nyálkahártya vastagabb
- még közvetettebb: Bromocriptin gyógyszer, ami csökkenti a prolaktint=>kiváltja az ovulációt=>sárgatesthormon=>nyálkahártya vastagabb
- és amit itt olvastam, de nekem elég hihetetlen: Gyermek Aspirin (De lehet hogy kipróbálom)
- és szerintem a menstruációs ciklust helyrehozó gyógyteák is hatással vannak a jó minõségû és vastagságú nyálkahártyára

Van még valakinek valami ötlete?

Doris, egyébként jegyeztelek Kép a 3kg-os cipócskára, de nem írtad, hogy "magvas" legyen avagy sima cipócska??? KépKépKépKép

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

VandaKép
De rendes vagy, hogy bemásoltad ezt a képet meg minden...és köszi a részletes leírást is a gyogyikról. Ezek szerint a HSG után az orvosommal kell majd megkonzultálnom a dolgot csak mondjuk nem szeretném a szájába adni a "kívánságaimat"Kép A cipócska bármilyen lehet, mindegyiket imádnámKépKép

doris

Sziasztok!

Mamacs!
Nagyon sajnálom!
Ne panaszkodj, felettem van mindenki! Kép Én el sem kezdhetek még próbálkozni Kép , pedig a legnagyobb örömmel tenném már Kép ! Ráadásul milyen rég volt már február! Kép

Vanda!
Csatlakozom Dorishoz, én is kérek ilyent!!!!!!!!!!! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Vanda!Kép

Én is kérek 3 kg-os cipócskátKépKépKépKépKépKép

Alice
Alice

Doris,
szívesen, ezért vagyunk! KépKépSzeretem ezt az ábrát, mert tök jól le van rajzolva rajta minden. Pl. azt is ki lehet venni, hogy az LH szint az ovi környékén, elõtte közvetlen a legmagasabb (lásd LH tesztek mûködési alapját), meg a progeszteron hogy hullámzik (tetõpontja ovi+7. nap környékén van stb. -term.en ez nem egy babás ciklus, hiszen akkor a progi maradna egekben Kép)

Gitta,
jegyeztelek KépKép

Mit szólnátok egy hét magvas cipóhoz? Félbarna? Fehér? Jaj elindult a fantáziám. Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Gitta!

Mi volt februárban?

Mamacs
mamacs

Ányez, olyan jó, hogy írtál, én sokszor gondoltam rád, csak sose voltál itt.
Ne szomorkodj, tényleg, azzal semmire nem mész.
Szerintem is 1. tesztelj, 2. irány a doki. Ez nem normális, hogy 50 napig nem menstruálsz.
Kitartás!
Zsuzsó
zsuzsó

Vanda!
Ha én valamit másképpen tudok azt szoktam írni, hogy: én ezt nem így tudom, vagy sajnos ezt nem jól tudod mert... és nem azt, hogy "ez butaság" Egyébként azért írtam, hogy jó a nyálkahártyája Dorisnak, mert engem a ciklus végén is többször is néztek UH-val: a mensi elõtt 2-3 nappal 4,5 mm volt a nyálkahártyám (peteéréskor volt 12mm) és a dokim szerint ez normális...

De nem zavarok tovább! Mindenkinek a legjobbakat kívánom!

Sien neked pedig továbbra is nagyon drukkolok!

Szonja
Szonja

SzonjaKép
Köszi-köszi a jóindulatodat meg a segítségedKépKép Kérlek ne haragudj meg Vandára amiért így fogalmazott de hidd el nem akart ám megbántani! Nagyon jól ismerem õt, csupaszív-lélek lányKép Kérlek ne menj el innen, hisz szükségünk van egymásra, ezért jött létre ez a topik. Talán kissé BUTÁN fogalmazott de nem akart senkit sem bántani vele... Lányok, ne legyünk ilyen érzékenyek egymás kijelentéseire, mert akkor ez a "családias" légkör megbomlik és akkor hol fogjuk elsírni egymásnak a bánatunkat??Kép Szonja, ugye nincs harag? Egyébként annak azért örülök, amit most leírtál, mert nekem a Te leleteidhez képest "vastagnak" mondható a nyálkahártyám, talán nincs nagy gond...Kép
AlmaKép
Örülök, hogy menyugodtálKép A Férfiak külön kategóriát képeznek de azért nagyon szeretjük ÕketKép Én tegnap kaptam meg az andrológus címét az orvosomtól és képzeljétek, a Párocskám már beszélt is Vele és nagyon rendi volt. Sajna az idõpont pont a következõ ciklusom közepére esik....le fogunk csúszni az eredményes napokról...

doris

Szonja!
Nem állt szándékomban megbántani. Mindenkinek van valamilyen szavajárása, ami itt a topicban "másképp" jön ki, - az hogy "butaság": ezt szóban is szoktam mondani de kedvesen, és úgy is írtam.
Az életnek vannak számtalan eseményei, amik százszor bántóbbak, mint az én -mostmár félve leírt- "butaság" szóm.
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Doris,

Nem lehetne a vizsgálat elõtti akciózást úgy idõzíteni, hogy ha egy kicsit türelmesen várakoznak a matyik még beleférjen? Elvégre nem kötelezõ mindenkinek kis tökösre hajtania! Kép Kép

Vanda,

Én is, én is, én is akarok cipócskát!!!

Pusz
Alma
Alma

DorisKép

Én nem akarok erõszakoskodni, de "butaság" Kép lenne várni a következõ ciklusod közepéig, amikor egy másik kórházban itt Pesten minden nap van andrológiai vizsgálat, a párod egész nap mehet. Délelõtt egy doktornõ van, délután pedig egy nagyon kedves idõsebb doktorúr. Mindkettõvel beszéltem, nagyon kedvesek voltak, várják a párom és mondták, hogy hamar megvan, nem kell várni sem.
Szerintem gondoljátok meg, kár lenne e miatt lemaradni az oviról!

zsuzsu

Doris!KépNekem nyálkahártya-vastagítónak nagyon jól bevált a gyerek-aspirin, amit itt emlegettek egy páran. Én a 11. napon kezdtem el szedni, amikor az uh 6mm-es nyálkahártyát mutatott, és amikor 3 nap múlva újra nézték, akkor már 9mm-re vastagodott. Napi egy szemet szedtem, addig amíg úgy gondoltam, hogy tarthat a beágyazódás, tehát az inszem után kb.6-7 napig. Biztos van speciálisan erre kifejlesztett gyógyszer is, úgyhogy azért kérdezd meg a dokid is!Kép
Szonja!Kép Aranyos vagy, köszönöm, hogy drukkolsz!Kép Remélem lesz miért!!Kép Igen, nekem tényleg a Szabolcs utcában csinálták az inszemet, bár az én dokim nem az ottani Meddõségi Központban van, hanem a Szülészet-Nõgyógyászaton valami fõmufti. Ez azt jelenti, hogy a dokim szabta meg, hogy milyen legyen a gyógyszeres stimuláció, és én csak uh-ra jártam be a Szabolcs utcába, utána felhívtam a dokimat, vagy éppen megkerestem, ha ott volt a kórház területén, és így mondta el, hogy mi a következõ lépés. Az inszem napján meg átjött a dokim a Meddõségi Közp. épületébe és õ csinálta meg magát az inszemet. Szóval ez így nem volt a legegyszerûbb dolog, ezért is mondta , hogy ha ez nem jön össze, akkor felküld a Kaáliba, mert látta rajtam, hogy eléggé kiborultam ettõl az ide-oda rohangálástól. Amúgy ahogy meg tudtam ítélni az ottani Med. Közp.-ot, elég jónak tûnik, igaz, hogy néha kicsit sokat kell várni, de hát hol nincs ez így? Az inszemináció itt tényleg ingyenes, én 10e adtam a dokimnak utána. Én mindenképpen javaslom, hogy menjetek el és próbáljátok meg!!Kép

Pusz: Sien.
Sien

Doris!
Én nem haragszom, csak rosszul esett, mert segíteni akartam és a saját tapasztalatomat írtam le... Most viszont jól elbizonytalanodtam: lehet, hogy az én nyálkahártyám még sem "normális"??? Az indexen ajánlották többen is a gyermek Aspirint, lehet hogy nekem is szükségem lesz rá?!
Na, mindegy!

SIEN!
Ha lesz idõd válaszolj légyszi, azt még elolvasnám! Köszi!

Szonja
Szonja

SIEN!
Megelõztél a válasszal! Kép Köszi! Még a második inszemet itt csináljuk a jelenlegi dokimmal, de aztán lehet, hogy megpróbáljuk a Szabolcs utcát!
Pusz, Szonja
Szonja

Alma, ZsuzsuKép
Köszi a segítséget. Az elsõ babánál nem "tökösre" hajtunk, csak gyermek legyen...Kép Az idõpontot ma adták és 29.-én szerdára. Elötte 5 napig tilos az együttlét... A Párom beszélt az orvossal és nagyon kedves volt Vele, elmagyarázott mindent meg jól ki is faggatta de úgy tették le a telefont, hogy a Férjem teljesen nyugodt mert megnyerõ volt az ÚriemberKép (Ezúton is köszönet Neki...) Ha pénteken (papirforma szerint) jön meg a menzim akkor a ciklus 12. napján lesz a vizsgálat ami nekem ebben a hónapban pont a pé idõpontja volt de ez még csúszhat ha mondjuk késõbb jön meg a menzim, vagy mondjuk csúszik a pé-em... Most nem szeretném átküldeni a Párocskámat másik helyre, másik orvoshoz, mert tudom, hogy vívódhatott mielõtt megkérte az idõpontot. Egyébként fél órán belül meg is lesz az eredmény és ha szükséges akkor majd egyeztetik a továbbiakat (ismétlést...stb.). Hát kivárjuk most ezt az orvost de köszi Zsuzsu mégegyszerKép Tudod egy hónapon már tényleg nem múlik a dolog és fontos, hogy a Párom is bízzon abban az orvosban...
Sien vagy a TöbbiekKép Hány mm-re kell megvastagodnia a nyálkahártyának ahhoz, hogy egy babácska be tudjon ágyazódni?
SzonjaKép Ne bizonytalanodj el hisz mi itt csak találgatunk. Most okosabbak lennénk, ha mondjuk két nap múlva is lenne UH-om, mert akkor kiderülne, hogy mennyire vékonyodik el a nyálkahártyám közvetlenül a menzim elött... A gyermek aszpirint recept nélkül lehet kapni? És nem árthat a beágyazódás idõszakában?
doris

Lányok, bocsi az elõzõ levelem végérõl lemaradt az aláírásomKép
Sien,Marcsi,LujzaKép
Holnap reggel ha nem felejtitek el megmérnétek a hõmérsékleteteket? Abból is következtetni lehetne...

doris

Doris
FeltétlenülKép Holnap reggel megyek vérvételre, hogy megnézze, hogy a negatív teszt ellenére hátha... Én nem reménykedem, mert szerintem ha lenne, akkor azt biztos érezném. Továbbra is van barnázásom (csak wc papíron - bocs).
Lujza
lujza

Doris!
Én minimum 10mm-rõl hallottam. De íme egy lombikos kérdésre adott orvosi válasz: "A méhnyálkahártya vastagsága fontos paraméter, általában a visszaültetéskor optimálisan 10 mm
körüli vastagságot kell, hogy elérjen. 7 mm alatt jelentõsen csökkennek az esélyek, 5 mm alatt az
esélyek minimálisak. A nyálkahártya vastagságát nem mindíg lehet befolyásolni. "
Most már tényleg eldugulok!
Sziasztok!
Szonja
Szonja

Szonja!

Sajnos figyelmen kívül hagytad bocsánat kérésemet, talán direkt, ami elég rosszul esett.
Így nem látom értelmét hozzászólni a dolgokhoz, mert mindig arra gondolnék, hogy mondataimat ki és hogyan értelmezi -a végén nem a saját gondolataimat írnám, hanem egy nagy felszínes "szíveskedjen-tessen" típusú felhõbe burkolt mondatot. Nézd meg mamacsot(bocs mamacs, hogy példának hozlak Kép), nem egy visszafogott stílusban ír, mégsem bántottuk és oktattuk ki soha, hogy "én ezt úgy írtam volna, hogy.." mert közénk tartozik!

Ezt le szerettem volna még írni, mielõtt passzív olvasótok leszek, bár nehéz lesz, mert szívemhez nõttetek, de nem akarok senkit megbántani "buta" véleményeimmel.

Köszönök mindenkinek mindent és hajrá a babaért!

Vanda

Vanda

Kép
vanda

DorisKép
Meggyõztél, igazad van, ezen már nem múlik és tulajdonképpen a vizsgálat után másnap is lehettek együtt. Addigra már lesznek erõs fiúk, ha még nem is olyan nagyon sokan.Kép

Szerinted kell ezért fizetni valamit? Én nem hallottam ilyet, de már semmin nem lepõdöm meg.

Egyébként az én párom nagyon laza, én jobban izgulok, mint õ. De most már nem merem neki mondani, nehogy átragadjon rá.
Õ úgy veszi, mintha fogorvoshoz menne, sõt olyankor még sokkal izgatottabb. Mikor mondtam neki, hogy el kéne mennie ilyen vizsgálatra, csak annyit kérdezett, hogy mikor és hol van, s megkért, hogy szerezzek neki idõpontot. Nagyon büszke vagyok rá!Kép Mindenben mellettem van és amit eddig javasoltam neki, pl. vitaminszedés, azt is rendesen betartja. Még a gynevacra is hajlandó!KépKépKép
Na nem dicsérem tovább, de tényleg nagyon drága.Kép

VandaKép
Klassz az ábra, nagyon jól látszik rajta minden, ki is nyomtatom.

zsuzsu

Jaj Lányok, Vanda, Szonja!!!
Ne csináljátok ezt. Az egész élet arról szól, hogy megbántunk és megsérõdünk itt legalább a babanet-en ne tegyük ezt. (Már bocs, hogy így a partvonalról közbe kotyogok.)
Szonja,
Szerintem Vandának nem állt szándékában Téged megsérteni, lehet, hogy egy kicsit érzékenyebb vagy, de ne vedd fel ezeket!
Vanda,
Tessék ne csak passzív olvasó lenni, hanem aktív író is. Nagyon jó, hogy itt vagy és színesbíted a csapatot!
Szóval lányok,
Virtuális békülést!
Breki
Breki

Doris, Marcsi, Vanda, Szonja, Zsuzsó!
Köszönöm a megértést és a segítséget. Ma megpróbálom elérni a dokit és ha nem jön meg, akkor csütörtökön tesztelek. Biztos a doki is ezt tanácsolja, csak olyan tehetetlennek érzem magam, hiszen érzem, hogy na most mindjárt... de nem és nem jön.
Pussz
Ányez
Anyez

Vanda
Kérlek ne menj el! Annyi hasznos dolgot írsz! Meg különben is!! Ejnye, ne legyetek ennyire érzékenyek!!! Mi összetartozunk és izgulunk egymásért és szorítunk és együtt örülünk és együtt sírunk! Nem vagyunk egyformák! És ez a jó, mert ha egyformák lennénk, akkor nem tudnánk egymástól csupa jó dolgokat tanulni. Együtt kell mennünk a zebrásodás útján és segíteni kell egymásnak megtalálni az utat, terelgetni azt, aki néha lemarad. Érted? Szükségünk van rád, egymásra!! KépKépKép
Lujza
lujza

VandaKép
Könyörgöm-könyörgöm-könyörgöm! Most épp nem tudok itt letérdelni de szívem szerint ezt is megtenném, csak akkor az Üf.-ek teljesen hülyének néznének... Ne haragudjatok már meg egymásra hisz felnõtt emberek vagyunk. Nem szabad így a szívünkre venni amit mások írnak vagy mondanak. Meggyõzõdésem, hogy Zsuzsu is "butának" tart engem amiért nem hozom közelebbi idõpontra a Párocskám matyivizsgálatát, meg Móni szerint is túl "birka türelmû" vagyok amiért nem harcoltam ki a laparoszkópiát de én ezt el is fogadom mert bizonyos szemszögbõl nézve igazuk is van. (Bocsi Móni és ZsuzsuKép ) Szóval mindannyian írunk, mondunk butaságokat de azért még szeretjük és tiszteljük egymást. Én legalábbis így vagyok Veletek. Ha most egy félre értés miatt szépen "elszállingóztok" akkor ki fog Nekem meg a Többieknek segíteni? LányokKép Kérlek Titeket kössünk egyszer- s mindenkorra békét hisz mindannyiunknak fontosabb problémái vannak az életben. És ne feledjétek jelenleg csak egymásra számíthatunk már ami a lelki istáp-istápot illeti... Szóval ne "butáskodjunk" itt hanem segítsünk egymásonKép És ami a legborzasztóbb, hogy mindez Miattam robbant ki... Talán jobb lenne, ha nem tennék fel ilyen "egyszerû" kérdéseket...

doris

VandaKép

Ne csináld már! Lassan olyanok leszünk, mint egy tipikus rinya-csapat.Kép
Szerintem Szonja ma egy kicsit érzékeny volt, hiszen egyáltalán nem akartad megbántani. Nekem vissza kellett keresnem, hogy min is sértõdött meg, mert nekem fel se tünt.

Eddig olyan jó volt minden, belevaló csajok saját stílussal, de ez így van jól, hiszen attól szép ez a világ is, hogy különbözõek vagyunk.Kép

Engem például kifejezetten szórakoztat egy-egy jó beszólás - például ma a Mamacsé - hiszen egyszerûen olyan hangulata volt és ezt kifejezésre is juttatta. Ami nagyon klassz, mert ettõl tartozunk igazán össze, hacsak virtuálisan is, hogy nem kell udvariaskodni egymás elõtt és õszintén írhatunk az érzéseinkrõl. Arra persze vigyázni kell, hogy ne sértsünk meg másokat, de ilyenrõl jelen esetben szó sem volt.

Én amondó vagyok, hogy túl rövid ez az egész élet ahhoz, hogy veszekedjünk és megsértõdjünk, nemde?

Sok puszit küldök Neked és remélem olvasói státuszodból kilépsz, hiszen az a könyvtárba való, nem ide.KépKépKép

Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

Gabómanó!

Nagyon megható volt amit írtál...
Tudod amikor valami bajom van, mint most is, ami a terhességgel függ össze (itt nem részletezném, a kismamákhoz leírtam), szóval mindig rátok gondolok. Igen rátok, hogy mi a fenét nyavalygok itt, hiszen más a fél életét adná, hogy végre baba lakjon a pocijában.

De hát így van ez jól, azt hiszem. Ti belõlünk, babásokból merítetek erõt tovább csinálni, mindig talpra állni egy-egy kudarc után, hogy ha neki sikerült akkor nekem is fog alapon. Mi pedig belõletek, hogy nekem már sikerült, ne nyavalyogjak, fogjam be a szám, mert a megint megjött-ben a lányok pedig erre a kinlódásra vágyakoznak.
Akarattal írtam kinlódást mert én most az csinálom. Remegve nézem az órát, hogy add uram, hogy most kevesebb legyen mint 10 perc, mert az már jelent valamit. Tényleg nem akarom részletezni, mert a kismamáknál már kiöntöttem a szívem, amit kicsit meg is bántam. Félek, hogy megijesztem a többieket, pedig nem áll szándékomban, de olyan jó volt valakinek kipanaszkodni magam. Talán már a fájdalom teszi.

Bocsi lányok a negatív hangnemért egy kismama szájából! De most ezennel megígérem nektek, hogy befejezem, összeszorított fogakkal tûröm. Mi az én testi fájdalmam a Ti lelki fájdalmatokhoz képest??? Most miattatok, értetek fogom mosolyogva várni a következõ fájást, mert elég volt a soraitokat olvasni és máris elviselhetõbb ez az egész.

Kata (és a 38. hetes Dóri baba)

KépKép

KépKép
kata007

Halihó, aktiválom magam egy kicsit Kép

VANDA,
lécci, ne hagyj itt bennünket! (könyörgõ jel hogy van?) Senkit sem bántottál meg igazán, Téged sem akartak megbántani, és ha Te elmégy, ki fog itt nekünk szupinál szupibb táblákat gyártani? Na, gyere vissza!!!!

Mindannyian egy kicsit feszültek vagyunk (hogy miért Kép ), nézzétek el egymásnak Szonjával ezt a kis szócsatát, jó? Itt szükségünk van egymásra, igaz, Lányok?

Itt megy egy jó nyaláb békitõ energia: *+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*

Pusszancs,

KnéRita
knérita

Doris,

Akkor 29-e mindkettõnknek fontos nap lesz! Szorítok, hogy jók legyenek a párod eredményei, de miért ne lennének jók?! Kép

Pusz
Alma

Ui:Elmentem konzultálni a holnapi vizsgáról!
Alma

DorisKépKépKépKépKépKép

Szerintem a nyálkahártya-vastágságos kérdés igenis jó volt!!! KépKépKép

zsuzsu

ZsuzsuKép
Örülök, hogy egyformán gondolkodunkKép Az Orvos azt mondta a Páromnak, hogy 8.000,- és 12.000,-Ft közötti összeget kell fizetni attõl függõen, hogy milyen lesz az eredmény és lesz-e folytatás. Gratulálok a PárodhozKép
AnyezKép
Helyes, jó ha tesztelsz és mérd meg a hõdet is, hogy okosabbak legyünkKép
AlmaKép
Nagyon drukkolok Neked holnap is és 29.-én isKép
KataKép
Köszi, hogy mindezt leírtad itt és ezzel is csak erõt adsz NekünkKép Reméljük, hogy néhány hónap múlva már Mi is odaátról szemlélhetjük majd egymás "kínlódásait"Kép Szívbõl kívánom, hogy mielöbb elkezdõdjenek azok a 10 percesnél rövidebb gyötrelmek, hogy aztán boldog Mamaként karodban tarthasd Dóri babátKépKép

doris

Most értem a mai napi termés végére! Bevallom, az elmúlt hetekben nem olvastam, pihentetni próbáltam a dolgokat.
Nyálkahártya: nekem az elsõ beültetéskor 16 mm-es volt, dícsérték is rendesen, és nem tapadtak meg a babák, viszont utána a menzeszem olyan mennyiségû volt, mint még soha, tehát valóban az is "kiürül".
Ányez
Anyez

AnyezKép
16 mm???? Jaj, mikor lesz nekem is olyan...??? Remélem hamarosanKép
LujzaKép
A hõdre majd kíváncsi leszek, drukkolok holnapraKép

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?