Sziasztok!
Ma délelőtt már egyszer felnéztem, de akkor csak olvasgattam, most pedig csak ezt az oldalt, ezért nézzétek el nekem kérlek, ha nem mindenkinek írok, bocsánat, ha valaki kimarad, biztosan lesz ilyen.
Adri,
nagyon szép a kiságy, férjemet az érdekelné, hogy egyben van a pelenkázószekrénnyel? Nagyon úgy tűnik és érdekli, hogy így van-e. Mert hogy olyan jó passzentos.
Ági,
hogy az ágy közelébe tegyük a sz.gépet az nagyon nagyon jó ötlet, de sajnos nem kivitelezhető, mert a gép a nappaliban van, én meg a hálóban hálok. De ez a szék elég jó, jól dől a háttámlája és szinte elfolyok benne. Most még csak attól, hogy így a kényelmes, később meg már attól, hogy akkora nagy leszek, hogy szétfolyok..
Eszti,
nagyon jó az a kiskád és nem is volt drága, ahhoz képest, hogy milyen kis dizájnos!

Nekünk is van, igaz csak sima és azt is úgy kaptuk, de a célnak tökéletesen megfelel. Pancsizni jó lesz bent. Már úgy várom én is!
Zsu,
nektek pedig az az ülőke nagyon szupi és praktikus! Bent a nagy kádban és a tesóval, tuti nagy pancsi!
Valamelyik magazinban láttam egy olyan babafürdető dolgot, ami olyan volt, mint egy pici vödör vagy valami hasonló. Az is állványon volt, mint egy kiskád, de olyan pici volt, hogy a gyerek szinte törökülésben csücsült benne, és hát a kép alapján úgy tűnt, sok helye nincs pancsolni.. Nem is tudom, lehet-e benne normálisan megfürdetni azt a gyereket..
Babetta,
nagyon szépek a pólyák, igaz én sem tudom nagyon elképzelni, hogy egy ilyen nagyon szép dologban fektessem a picit. Az ilyenek keresztelőre is jók, nem? Gondolom én...
Scullyx,
várjuk a szülésznővel való találkáról a beszámolót!
Homeos dolgok: állítólag a soproni kórházban is van egy (de lehet hogy kettő) szülésznő, akik a homeos dolgokkal is egyetértenek. Egyik szobatársam pont egy ilyen szülésznőt fogadott meg (egyébként nagyon kedves volt), és ő ajánlott neki egy csomagot, amiben ilyen homeos dolgok vannak. Most meg nem mondom mik, mert nem tudom, de ahogy ő elmesélte, nagyon jónak tűntek. Megfontolandó.
Császár: nekem még mindig az a véleményem, hogy vállalom bármelyiket, ha a baba érdeke azt kívánja. Mivel nem tudom pontosan mi vár rám (csak beszámolókból), egyformán tartok mindkettőtől. Igaz Dorka már most koponyavégű és nemtom megfordulhat-e még, így ha marad, más oka most nincs a császárnak. Viszont nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, hogy valami oknál fogva hirtelen kelljen a császár mellet dönteni a dokinak, mert az már gázos szitu lehet...
Bordűr: most nem néztem meg Angi bordűrjét a táblában, de valamennyire emlékszem és nekem tetszett. Nekünk is macis van, halványsárga alapon fiú és lány macik vegyesen. Virággal vagy anélkül, kalapban vagy anélkül, van köztük minden.
Ma újra átválogattam az eddig kapott ruhákat, és véglegesítettem, hogy melyik marad és melyik megy vissza. De még így is rengeteg van!

Ami nem baj. De azért venni is akarok jó párat.
Holnap megyünk egy-két dolgot intézni és beterveztem egy babakocsinéző kört is, mert ahova megyünk (Fertőd), állítólag ott is van egy bababolt és ott is elég jó áron vannak a kocsik, és ha nincs olyan színben, amit szeretnénk, akkor lehet rendelni. Meglátjuk. Nem mondom, hogy babakocsival együtt térünk vissza, de én nagyon be vagyok indulva...
Szerintetek nem korai a 26. héten már kocsit venni?
Nadine és Dorka 26+3