A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Tudtam én, hogy egyívásúakkal vagyok körülvéve! Kép
Sokan azt mondják, ez "kismama-betegség". Hát nem tudom, amikor melóztam a nagyok mellett, nem győztem sajnálni, hogy nincs időm saját lekvárt befőzni, saját díszcsíkot készíteni a spájzomba, stb. Pedig még-már nem voltam kismama. Van akit ez érdekel, van akit nem, és van aki készen veszi meg a dolgokat. Én előszötr megnézem, hogy meg tudom-e csinálni otthon azt, ami tetszik. Ha igen, és az ára sztem magas, hát nem veszem meg. Úgy a kosztümöt, mint a lányom sapiját, fiam naciját, képeket, és a fiamnak készített terepasztalt, vagy ágytakarót, stb. Tovább tart, lehet, hogy nem tökéletes, de a szívem/ünk is benne van. A fiam-lányom pl sosem vett fel kölcsönzős jelmezt. A mai napig itthon beöltöznek 3-4 éves jelmezekbe, és nagyon élvezik. Pedig itt-ott feslik, foszlik már. És olyan büszkén mondják: Anyukám csinálta! Olyankor mosolyog a szívem, és megéri az éjszakázások minden percét. Na, nagyon messzire ment eme eszme.

Miután belaktunk lasagnéval és naaaaagy adag madártejcivel, kipihenem a délelőttöt. Jó ejtőzést Kép, tanulást Kép, munkázástKép kívánok mindenkinek!

zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Sziasztok Kép
Látom újra nagy a pörgés Kép
Nem volt könnyű visszaolvasni a másfélnapi termést Kép

Először is
Nyf, Kmóni Kép
Köszöntelek benneteket, jó pocakosodást Kép

Csema Kép
Nagyon klassz a szoba Kép Praktikus a rakodó is. Nekem tetszik a bordűr, bár én is nagyon mackós vagyok, így értem mire vágytál Kép
Anyósod jól bevásárolt Kép

Anita Kép
Hihetetlenül hegyes a pocakod Kép

Angi Kép
Nem semmi méreteket ölt a te pocid is Kép

Ági Kép
Nem baj, hogy lebuktattál Kép Még nem raktam fel képet, de ma megpróbálok Kép
Tejzacsi nagyon jó öttlet, én megvettem (mármint az ötletet) Kép

Eszter Kép
Ügyesen vásároltál és ténleg nem volt drága Kép

Adri Kép
Szuper az ágyatok Kép A kupi nem is látszik Kép

Titati Kép
Sajnálom, hogy nem tudtál értelmes választ kihúzni a dokikból. Remélem azért megússza Bogyó Kép

Nicika Kép
Látom már többen is dicsérték a Chicco mellszívót. Nekem annó csak egy vákumos kézi volt, de most elektromosat akarok venni. Valószínüleg Madelát, azt is sokan decsérik Kép

Eszter Kép
Szuper ez a kiskád Kép

Császár:
Tudom, hogy mindenki óckodik tőle, de néha muszály a baba és a mama érdekében Kép

Biztos kihagytam még valakit Kép

Annácska 28+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Már meg van Kép
Nadin Kép
Örülök, hogy otthon vagytok Kép
Gratula a kiscsajszihoz Kép
Vigyázz magadra és tényleg vedd komolyan a pihenést Kép

Annácska 28+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Ági
Későn lett bejelentett munkahelyem... és rázós a 280 nap (március 20 körülre jön ki és most április 10.-ét mondja a doki szülés várható időpontjának... Kép )... Szakbarbárral beszéltem már. Köszönöm

Kép
Kép
Kép
mamacka

MamackaKép

gondolom 180at akartál irniKép Beszéld meg szépen babóval hogy mindkettőtöknek a lehető legjobb, ha akkor születik meg amikor már biztositott az anyagi háttér neki. Hidd el hallgatni fog rád és tutira összejön a biztosítás isKép

AnnácskaKép
akkor jó van, hogy nem harizol hogy lebuktattalakKépKép Várjuk a fotót az uj szerzeményről.

NicikaKép
szerintem ha neked szimpi és ahogy itt többen is irták hogy bejött nekik, akkor tuti jó választás lesz a mellszívó. Amugy sokan hirdetnek Aventot a babaszobán használtan eladót, elég jó áron, ha gondolod érdemes utána nézni a dolognak. Nekem pl nem jött be az avent isis mert nem tudott elég hatékony vákumot csinálni az előzöekben már felvázolt hatalmas méretű lökháritóimnak, igy én madella kézit vettem.

brrr szétesik a fejem ... áhhh...

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok Lányok!

Ma is benézek egy kicsit, mert tanulni kellene, meg takarítani.

Kmoni!
Ez a babona egy zsidó hagyomány. Ott tárolják egészen a babaszületéséig rokonoknál a holmit és csak miután hazahozták a babát, utána hozzák a rokonok a már korábban megvásárolt dolgokat.

Titati!
Kezdem egyre jobban átérezni a helyzetedet. A keresztgyerekeim most mennek oviba vissza és ott bhimlő járvány van. Úgyhogy most pár hétig nem látogatjuk őket, főleg mivel én még nem voltam himlős és anyukám szerint be se vagyok oltva ellene.

Cory!
Befordulhat még az a kölök! Hallottam olyat, hogy szülés előtt közvetlenől buggyant egy nagyot a mama pocija és akkor fordult be a baba.

Nyf
Nekem is van bébihordozóm, de szerintem a Mamackáé jobb, mert állítható az oldala madzaggal.

Vikó!
Pólyahuzatot és bele bélést a tecsóban is lehet venni, asszem 4 ropi a huzat és 2 ropi a bélés. De elég régen láttam, úgyhogy az árak ne biztosak. Viszont nem nagyon vannak szem előtt, felpakolják őket a polcok legtetejére.

Elmesélem mit álmodtam: Megszületett a baba, fogalmam sincs hogy nézett ki, csak arra emlékszem, hogy féléves korában bömböltem itthon a férjemnek, hogy miért adtuk oda az unokatesójának, amikor neki már van három gyereke. Nem győztem reggel felébredni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Nadine
Örülök hogy minden rendben és gratula a kislányhoz. Reggel olyan kába voltam hogy kihagytalak bocsi.

Annácska
Majdnem utolértünk a sorban csak 5 pénztárral lejjebb. Láttál minket, mert ott mentünk vissza?

Ildi
Bosnyákig gyalogoltál vagy jött apa értetek?

Vikó
Itt a pólya!

Angi
Nem szúr semmim. Mert akkor lennék felfázva?

Babetta és Levi

Kép
Ezt kaptam anyóstól

Kép
Ezt ismerőstől,de szerintem a másik jobban használható. De nekem mindkettő tetszik.

Kép

Vagy a csíkom vagy a köldököm nincs a helyén.

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Csema! Nagyon édesek a rucik! És milyen pindurkák lehetnek! Nekem is a vizilovas tetszik a legjobban! A 9000 ft pedig nem is olyan vészes!

Nancsika! A herpiket kend be valami jó kencével! Nekem az Ebrimicin szokott a legjobban bevállni! És jelenleg is tudod hol van herpeszem? Bár annyira nem néz ki durván! A jobb orrlukamban! De már múlóban mert este bekentem! Már alig látni! Csak fáj ha nózit fújok és piros! Nekem a fogkrémes herpesz eltűntetős trükk még sosem jött be!

Egyébként én a Kenguru Goldban még 44-es bodykat is láttam! Na az már koraszülött méret!

KépKép
nicika

Babetta! Hú már jó nagy a pocakod! Nekem abszolút nincs csíkom! Az hogy lehet?

KépKép
nicika

Szelivi Kép
Nem semmi álom, nem csodálom, hogy hamar fel akartál ébredni Kép
Jó tanulást, meg takarítást Kép

Babetta Kép
Nem láttalak titeket, már nagyon untam a sorban állást Kép
Haláiak a pólyák Kép A lányomnál nem használtam, pedig vagy hármat is kaptunk kölcsön Kép
A pocakod szép gömbölyű Kép

Annácska 28+6

annácska

Nancsi
Herpeszre a zovirax, de szerintem azt most nem lehet, és nekem még a hintőpor jött be, mert takar és szárít. Nekem a szemem alatt szokott lenni na az szép látvány, mint akinek beb…tak én nagyon örülnék ha a számon jönne ki. Szerencsére nem volt 2éve, de most lekopogom.

Csema
Az Árkádba C§A vagy hol voltunk ott is volt 46-os és 50-es. Annácska jól emlékszem? Az árát viszont nem tudom ,de lehet hogy Anna emlékszik rá.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok Kismamik!

Sajnos napokig nem volt módom a gép elé kerülni, állandóan közbe jött valami. Még visszaolvasni sem tudtam, csak futólépésben, azt viszont láttam, hogy Nadinék jobban vannak, aminek szívből örülök!

Én pénteken voltam dokinál, a méhszáj továbbra is zárt, de már csak 2000-es, megrövidült. Ami már-már elviselhetetlenül fáj, az a májam, ugyanis Marcika az orvos szerint nekitámasztotta valószínüleg a lábikáját, és nyomja. De már hosszú hetek óta! Az első fiamnál is így volt.

Tegnap és ma is sikerült jó sok hiányzó dolgot megvennünk, mert hát hiába örököl sok mindent a tesótól, annyi minden kellett!

Én péntekre írtam az orvosomnak egy szülési tervet, azt mondta, ha minden jól megy, tartják magukat az elképzeléseimhez.Olyan jó lenne, mert az első szülésemből okulva lenne néhány dolog, amit nem szívesen élnék át újra.
Lányok, akik már szültek, katétereztek a szülés után még ott a szülőszobán Benneteket? Mert engem igen, mert alám csúsztattak egy tálat, hogy no most akkor pisi, de fájt mindenem, 12 órája nem ihattam semmit, meg hát fekve nem is tudok...

Nicika, van egy két adat, amiket a múltkor nem írtam le: -plusz kilók: 7 kg (55kg-ról 62 kg-ra eddig) -haskörfogat: a jelenlegi 102 cm

Szeretnék Tőletek egy kis segítséget kérni. Tudom, nagyon bután hangzik, de hogyan kell a leírt szövegbe beékelni ezeket a mosolygó vigyorgó, szomorkodó, stb. arcokat? Köszi!

Most megyek vár egy jó kis teregetés!

Szandra 32+6

KépKép
KépKép
foria

Hát most már van 50-s többre nincs szükség, csak nem lesz olyan pinduri, anyósom különben azt mondta, hogy C&A-ban nem talált és főleg felnőtt cuccokban volt leárazás, végül is ha belegondolok, tényleg nem volt vészes igaza van Nicikának, hiszen vett 3 bodyt és 3 rugit amiből egyik plüss átlagolva15oo many.
Puszi megyek pihi, mert a tegnapi nagymosás után ma vasaltam aztán alig feküdtem!
Ui: a szoba tök jó ami készen van belőle, de csak akkor teszek fel képet, ha teljesen meglesz!

KépKép
csema

Nicika
Azt hiszem a sötét hajúaknak szokott inkább lenni.

Annácska
Most már nekem is gömbölyűnek tűnik mintha kislány lenne, de nem az.KépKépKépKép És ha belegondolok, hogy még 7 hét van hátra. Mekkora lesz?
Pólya
Akkor én sem fogom használni? A másik szerintem is használhatatlan az arra jó, hogy bele rakd és lefényképezd. Anyósé szerintem használható, de nem tudom hogy fogom e használni. Pedig olyan lelkesen adta és csomagolta ,lelkiismeret furdalásom lesz ha nem fogom. Olyan sokat szaladgált huzatért.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta Kép
A C&A -ban voltunk és igen ott volt sok 50-es és még annál is kisebb ruci Kép Az áruk 1990 és 2500 között van Kép

Szandra Kép
Mosolygós arc: kettőspont : és utána egyből )
Szomorú arc: kettőspont : és utána egyből (
Gratula a kilókhoz és a hatalmas pocidhoz Kép
Képet nem tudsz feltenni róla?
Sajnálom, hogy a fiacskád nyomja a májad Kép
Annak örülök, hogy amúgy minden rendben veletek Kép

Annácska 28+6

annácska

SzandraKép

a vigyori fej pedig: kettőspont és utána egy nagy O betű rögtön : O eredmény: Kép (köz ne legyen köztük sehol se)

Ismerős ez a májd rugdosás, nekem is pocakmacim most éppen a májam és epém edzi, nem éppen kellemes érzés....

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Babetta Kép
A védőnő nekem most ki is húzta a kelengye listáról Kép Szerinte max arra jó, hogy amíg az anyuka esetlenül fogja a babát (pl a szoptatásokkor) addig legyen mi támasztja a babát Kép
Amúgy nem szabad ebben tartani a babát, mert nem tud szabadon rugkapálni Kép

Na ha már így mindenki belejött a pocakfelrakásba, akkor én is rakok fel képet Kép

Szemből 28 hetes pocak:
Kép
Oldalról 28 hetes pocak:
Kép

Annácska 28+6

annácska

Babetta! Én sötétbarna hajú vagyok! Csíkom mégsincs! Kép

Anna! Neked is jól megindult a pocak növekedése! Kép

KépKép
nicika

Annácska
A tied is gömbölyű csak kisebb mint az enyém, de a végén még utolérsz.KépKépKépKépKép: Tényleg van már nevetek? És a babakocsiról hol a kép?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nicika
Nem mindenkinek van. Erről még nagyon az elején olvastam, de már annyi információ van az agyamba, hogy mire megszülök mindent elfelejtek.Kép Komolyan mondom. Más szavaival élve az agyam egyik felét más használja.Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Sajnos csak most látom, hogy elveszett a tegnap esti írásom. Hajrá, hajrá Babanet. Kép

Vikó: köszi kérdésed, elég jól vagyok. A vérnyomásom elég stabil, és kb. annyira vagyok duzzadt, mint karácsony előtt.

Viszont egyre inkább úgy érzem, hogy ha február elejéig bent marad a baba, akkor is hálás leszek az égieknek. Tegnap este elég kemény fájásaim voltak, szerintem ezek lehetnek a jóslófájások. Normális ez ilyenkor? Mondjuk úgy 20-30 mp-ig tarttottak, és egész este összesen kettő volt, ma reggel meg egy.

Mariann
34+0

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariann
Lehetnek, nekem rendszerint 1órán keresztűl fáj és van, hogy 4-5 percenként és 40mp-is eltart:
Ilyenkor a párom már frászban áll felettem, kezében az összekészített kórházi motyom!

KépKép
csema

Ez volt tegnap este is!

KépKép
csema

Most indulunk szülőszobát látogatni. Nagyon izgulok. Most ismerem meg a szülésznőmet!

Scullyx
32+6

KépKép
KépKép
scullyx

Csema
Mariannka
Ez rosszul hangzik amit írtok,Kép és ilyenkor mit kell csinálni? Semmit vagy valamit szedni kell?
Akár 6 hétig így telnek a napok jóslófájással?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta Kép
Na azért nem akarlak leelőzni Kép Most nagyon meg vagyok békélve a pocakméretemmel Kép
A babakocsiról, madj csak holnap teszek fel képet, mert amióta hazahoztuk a lányom bitorolja Kép
Most is a babáját tologatja benne Kép

Mariann Kép
Ezek már lehetnek jósló fájások! Pihenj sokat, az most tényleg nagyon fontos. Még legalább 3 hétig bent kellene maradnia a babának Kép

Csema Kép
Nehogy itt a frászt hozd ránk!
Tessék pihengetni! Tudom, hogy ez nem könnyű, én majd bele haltam mikor egy hetet pihennem kellett, de ti erősek vagytok Kép A babáért mindent Kép

Scully Kép
Aztán várunk a beszámolóval Kép

Annácska 28+6

annácska

Hát én szedek be + a gyógyszereimből, de én folyamatosan szedem a görcsoldókat, szerencsére ezidáig hatott, mindíg éreztem, hogy csökken az intenzitása és időben is nő vagyis mondjuk már csak 8 percenként van!

KépKép
csema

Igyekszem, de megvagyok most veszve, muszály mosnom, vasalnom, mert azt csak én tudom és akarom megcsinállni, és bár este ez volt ma vasaltam ,pedig a párom leszúrt, hogy feküdjek!
Azért izgulok ilyenkor, hogy a varratok, hogy tartanak, nehogy szétmenjen és ne érjünk be, de hurrá már mehetek a Péterfybe, mert betöltöttem a 32 hetet!

KépKép
csema

Ezért hajtom a szobát is, hogy meglegyen minden!
Aztán ha a héten kész lesz, rucik a szekrényben, már csakis pihizni fogok!

KépKép
csema

Sziasztok!

Annácska, Babetta!
Nagyon szépek a pocik!Nekem még nincs csík a hasamon. Mindenkinek lesz előbb utóbb???

Tünde!
Nekem fordított S görbület van a gerincem alsó részén. Voltam már ortopédián vagy ezerszer,de nem mond semmit. A doki azt mondta, hogy van esély a term. szülésre, és én ebben bízom. Akkor neked ez nem is okozott problémát egyáltalán? És utána sem romlott a gerinced? A terhesség milyen hatással van rá? Bocsi, túl sokat kérdezekKép

Pólya:
Én is kaptam egy csodaszépet. És biztosan fogom használni az első időkben. Dolgoztam szülészeten pár éve, és ott tapasztaltam, hogy könnyebb az apróságokat pólyában megfogni, és ők is nyugodtabbak benne.
Főleg, majd ha jön a rokonság látogatni, és meg akarják fogni, nekik is könnyebb lesz, én sem kapok frászt, hogy hogy fogják, jól tartják-e.
Szerintem praktikus dolog.

Párocskám főz, megyek gyorsan segítek neki! A szagokból ítélve nem spórolt a foghagymával...Kép

Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!Haza jötünk.

Köszönjük szépen a jókívánságokat, nagyon jól éreztük magunkat.
Csomót úsztam, és képzeljétek esténként nem fájt a hátam!!
SÕt éjszsaka a WC-re is simán fel tudtam kellni, nem volt görnyedés, széttett lábak stb...Kép
A mérlegre viszont nem merek ráállni, mert büfé reggeli-vacsi tartozott az árba, és hát...hú mennyit ettünk.Kép
Voltam sókamrában, tepidáriumban, frigidáriumbanKép, gőzfürdőben, aromaterápián, szóval szét kényeztettük az agyunkat!!Kép
Többen kérdeztétek hol van a szálloda, Bükfürdőn, Radison Sas a neve.

Ne haragudjatok de asszem nem olvasok vissza, 11 oldalt írtatok, ez nagyon sokKép

Amit viszont átpörgetve kiszurtam:
NANCSIKA
Gratula a hitelhezKép

ANGI
2. NST, és mi volt?mert ezt már nem láttam.

BABETTA
NAgyon jól néznek ki a pólyák, a pocis pedíg nagyon aranyos-an nagy!!Kép

ANNÁCSKA
Neked is nagyon szép pocid van!Kép

MARIANNKA
Lehet hogy te leszel a következő babás??Kép

Képeket csináltunk, majd megnézem melyik szalonképes Kép, és rakok fel, meg a hétvégén megcsináljuk a gyerekszobát, és arról is.

Alina
35+4
Vendég

Csema
Mariannka
Ez rosszul hangzik amit írtok,Kép és ilyenkor mit kell csinálni? Semmit vagy valamit szedni kell?
Akár 6 hétig így telnek a napok jóslófájással?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Hülye ez a babanet az előbb nem volt fent most meg kétszer is.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="aa00aa">ÁgiKép Értem már, hát persze, hogy nem szabad hátradönteni érzéstelenítés alatt - ugyanazért, amiért nem szabad a fejet mozgatni, emelgetni - mert megváltozik a folyadék mennyisége és iránya a gerinccsatornában és az agyban az epidurális(baleseti sebészeten így hívják)/spinális érzéstelenítőtől. Vacak lehet Kép Nagyon drukkolok, hogy ne kelljen altatniKép

MariannkaKép sok kitartást neked is! Mostanában vacak idők voltak, hátha most beindul egy frontmentes időszak és javul a helyzet.

Babetta, a második az tényleg nem pólya, hanem inkább egy csipkés hálózsák. Szép ugyan KépA pólya egyébként a szoptatással együtt ismét korszerű ... nekem azóta változott meg róla a korábban keményen negatív véleményem, amióta láttam, hogy ugyanaz a gyerek mennyivel nyugodtabb és érzi magát nagyobb biztonságban a születés utáni időszakban vele, mint nélküle. De ez ugyanúgy, mint gyógyszer, tápszer, bordűr és baldachin - nézőpont kérdése. </font>

indianyo

Babetta!
Az én pocimon a köldök van félre, de már ezer éve észrevettem. Csak nekem a pocim is féloldalasra nőtt. De nekem még ilyen függőleges csík nincs rajta.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelevi
Mi az hogy féloldalasra nőt? KépTe nem tudsz képet rakni? Kíváncsivá tettélKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nancsika és minden pocak viszkető Kép
Minél több helyet foglal el hasadban a kis jövevény, annál jobban ki kell tágulnia a bőrnek. Ez sokszor kibírhatatlan viszketést okoz. A krémezés, a csipkedés, az érintés csak fokozza a kellemetlen érzést.
Megnyugtatja és bársonyosan simává teszi a bőrt a (tengeri) sós fürdő, amihez egy pohárka tejszínt vagy egy kis mandulaolajat is önthetsz.

Annácska 28+6

annácska

Mariann! Nehogy aztán nekem pár napon belül megszülj! Még korai lenne!
Csema! Neked is kitartás! Még azért maradjon pociban a kiscsaj!

KépKép
nicika

Livi, kösz az infót, kicsit drágállom a huzatot 4-ért 3-4 hétre brrrrr... de máshol is nagyjából ennyi, ill. Csema jánlott egy weboldalt, ahol harmada, de nincs róla kép. Hát, szerencsére még időnk van bőven...

indianyo

Tena betétet ha veszek elég a normál méret vagy a legnagyobb is kell?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="119911"> Babetta,
nagyon kis helyes a pocakod. Szerintem hasonló, mint az enyém, csak a Tied még most fog nőni egy csomót! Kép Ok, nem paráztatlak. Igen, ha fáj v. szúr, akkor lehet gyulladás, de lehet, hogy Levi éppen a hólyagodon ül.
Csema,
szépek a rucik. Pihengess, amennyit csak tudsz.
Mariann,
ez rád is vonatkozik.
Anna,
szépen nő a pocakod! Csinike!
Alina,
jó lehetett nagyon Nektek! Várjuk a képeket!! 2. NST-n is minden oké volt, nagyon fürge kislányunk van. Kép Legközelebb szerdán megyek és talán kedden dokihoz, ha kapok holnap időpontot.
Nici, Livi,
nekem is csak pici barna csíkom van és az se régen.
Eszti,
király, hogy jót aludtál. Ez nekem se gond mostanában.

Anyuék itt voltak és felhozták a bölcsőt, amit apu szépen felújított. Nagyon szép lett. Ez lesz majd éjszakára a hálószobánkban és ebben fog aludni Lidi.
Puszi Mindenkinek! További szép estét!
Angi</font>
angi79

Sziasztok!

Ma délelőtt már egyszer felnéztem, de akkor csak olvasgattam, most pedig csak ezt az oldalt, ezért nézzétek el nekem kérlek, ha nem mindenkinek írok, bocsánat, ha valaki kimarad, biztosan lesz ilyen. Kép

Adri,
nagyon szép a kiságy, férjemet az érdekelné, hogy egyben van a pelenkázószekrénnyel? Nagyon úgy tűnik és érdekli, hogy így van-e. Mert hogy olyan jó passzentos. Kép

Ági,
hogy az ágy közelébe tegyük a sz.gépet az nagyon nagyon jó ötlet, de sajnos nem kivitelezhető, mert a gép a nappaliban van, én meg a hálóban hálok. De ez a szék elég jó, jól dől a háttámlája és szinte elfolyok benne. Most még csak attól, hogy így a kényelmes, később meg már attól, hogy akkora nagy leszek, hogy szétfolyok.. Kép

Eszti,
nagyon jó az a kiskád és nem is volt drága, ahhoz képest, hogy milyen kis dizájnos! Kép Nekünk is van, igaz csak sima és azt is úgy kaptuk, de a célnak tökéletesen megfelel. Pancsizni jó lesz bent. Már úgy várom én is! Kép

Zsu,
nektek pedig az az ülőke nagyon szupi és praktikus! Bent a nagy kádban és a tesóval, tuti nagy pancsi! Kép
Valamelyik magazinban láttam egy olyan babafürdető dolgot, ami olyan volt, mint egy pici vödör vagy valami hasonló. Az is állványon volt, mint egy kiskád, de olyan pici volt, hogy a gyerek szinte törökülésben csücsült benne, és hát a kép alapján úgy tűnt, sok helye nincs pancsolni.. Nem is tudom, lehet-e benne normálisan megfürdetni azt a gyereket..

Babetta,
nagyon szépek a pólyák, igaz én sem tudom nagyon elképzelni, hogy egy ilyen nagyon szép dologban fektessem a picit. Az ilyenek keresztelőre is jók, nem? Gondolom én...

Scullyx,
várjuk a szülésznővel való találkáról a beszámolót! Kép

Homeos dolgok: állítólag a soproni kórházban is van egy (de lehet hogy kettő) szülésznő, akik a homeos dolgokkal is egyetértenek. Egyik szobatársam pont egy ilyen szülésznőt fogadott meg (egyébként nagyon kedves volt), és ő ajánlott neki egy csomagot, amiben ilyen homeos dolgok vannak. Most meg nem mondom mik, mert nem tudom, de ahogy ő elmesélte, nagyon jónak tűntek. Megfontolandó.

Császár: nekem még mindig az a véleményem, hogy vállalom bármelyiket, ha a baba érdeke azt kívánja. Mivel nem tudom pontosan mi vár rám (csak beszámolókból), egyformán tartok mindkettőtől. Igaz Dorka már most koponyavégű és nemtom megfordulhat-e még, így ha marad, más oka most nincs a császárnak. Viszont nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, hogy valami oknál fogva hirtelen kelljen a császár mellet dönteni a dokinak, mert az már gázos szitu lehet...

Bordűr: most nem néztem meg Angi bordűrjét a táblában, de valamennyire emlékszem és nekem tetszett. Nekünk is macis van, halványsárga alapon fiú és lány macik vegyesen. Virággal vagy anélkül, kalapban vagy anélkül, van köztük minden.

Ma újra átválogattam az eddig kapott ruhákat, és véglegesítettem, hogy melyik marad és melyik megy vissza. De még így is rengeteg van! Kép Ami nem baj. De azért venni is akarok jó párat.

Holnap megyünk egy-két dolgot intézni és beterveztem egy babakocsinéző kört is, mert ahova megyünk (Fertőd), állítólag ott is van egy bababolt és ott is elég jó áron vannak a kocsik, és ha nincs olyan színben, amit szeretnénk, akkor lehet rendelni. Meglátjuk. Nem mondom, hogy babakocsival együtt térünk vissza, de én nagyon be vagyok indulva... Kép
Szerintetek nem korai a 26. héten már kocsit venni?

Nadine és Dorka 26+3 Kép

nadine81

Még nekem sincs csíkom! Kép Juhéjj!! Kép Csak el ne kiabáljam.. Kép

nadine81

Babetta: elég a normál Tena - de a legtöbb gyógyszertárban/gyógyászati segédeszköz boltban tudják.
(És ha van akinek a nevére fel lehet íratni (mármint inkontinenciára), akkor 90%-os támogatást élvez.)
Pólya: amúgy nálunk a lányok nem szerették, mindkettő kirugta magát belőle rövid úton. Viszont ÉN anyu elmondása szerint szerettem, úgyhogy mindig próbálkozom Kép.
Annácska! Ez ám a pocak! Kép Kép Kép
Csema, Mariannka! Pihenjetek sokat! És Csákány dr., egy néhanap itt fórumozó nőgyógyász egy korty alkoholfélét javasol ilyen esetekben. (Végül is elég sokáig használták koraszülés ellen az alkoholinfúziót.)
Borcsa
34+5
(Még két nap, és nem szállítanának tovább a Szt. Imréből, ha szülni kezdenék Kép Kép)

Borcsa
KépKépKép
borsts

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Sziasztok Lánykák!

Pocik nagyon szépek.Kép Meg még nagyok is.Kép Nem is nagyon olvastam vissza, csak felületesen, ezért bocsika, ha nem reagálok senkinek. Meg, most értünk haza.Kép Bejártuk az összes létező bútorboltot.Kép Hulla vagyok.Kép Majdnem mindent sikerült vennünk. Megvettük a kanapét a nappaliba, meg fogast az előszobába, éjjeli szekrényt, tükröt a fürdőszobába, meg még nem is tudom mit. És nagyon jó, mert szinte alig költöttünk.Kép Hihetetlen, de a kanapé is csak 25 ezer volt.Kép Igazi kis buta, de kihúzhatós. Így legalább tud anyukám min szunyálni, ha jön hozzánk vagy 2 hétre szülés után.Kép
Köszönöm a herpesz tippeket, asszem, h fogkrémezek.
Viszketésre, meg kihagyom a fürdést, mert én only forró vízben vagyok hajlandó fürödni, az meg nem biztos, h jót tenne. Ami bejött nekem rá az a Baba testápolója. Ma nem is vakaróztam, pedig csak tegnap este kentem be magam.Kép

Asszem kicsit bepocolok a TV elé. Majd lehet még jövök. Vagy nem.Kép

Pussz,

Nancsika & Alex 30+6</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Babetta! A Tenából elég a normál is! Nekem azt mondták hogy a nagyobb az már nagyon nagy! És nem a nedvszívó képességére utaltak, hanem a méretére, szélességére. Szóval én normált vettem és az tökéletesnek tűnik!

Nadin! Éljenek a csíktalanok! Kocsit szerintem nem korai venni! De ez az én véleményem! Kép

KépKép
nicika

Nancsika,
tök jó, hogy így bevásároltatok! Kép De mitől is buta egy kanapé?? Kép

Nicika,
vigyázz, mert még a végén is repedhet a pocakunk! Kép
A kocsit azért kérdeztem, mert pl. te is később vetted meg, és ahogy emlékszem itt a többiek is. De én már tűkön ülök!! Kép És a tűk szúrnak!! Kép

nadine81

Itt küldök egy 32. heti pociképet, van natur is, Kép de azzal inkább nem borzasztanálak benneteket, kinyílt mint a bazsarózsa KépKép

KépKép
csema

Csema: szerintem minden várandós nő gyönyörű. Te is Kép Kérdezd csak meg a férjedet, egyet fog velem érteniKép

indianyo

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Nadine!
Ilyen buta: http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15585 &catalogId=10103&storeId=22&productId=59610&langId=-30&parentCats=15585*15626
Ülni, még éppen lehet rajta, meg aludni is, de tartósan ilyenen aludni horror.Kép

Pussz,

Nancsika & Alex 30+6</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X