A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Voitv,
Bogárka és mi szivesen kimozdulunk, ha nem lesz nyakig érő hó!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan, ha havazni kezd, majd jól seggberúgom! Kép

ja és depibogyón még gondolkodom Neked meg Gabinak Kép de az igazi persze az alkati szer lenne!

szerekről jut eszembe, Ildi, sztem a fűszerektől általában eleinte minden gyerek pötyi lesz, de majd kinövik

és pöttyökről jut eszembe, Isti megismeri a Túró Rudi papírját! Kép sőt, már akkor is nagyon vigyorog, ha piros pöttyöket lát Kép

vigyorgásról jut eszembe, Macs, még mindig jókat rajzolsz Kép és ne izgulj, mert Füli - aki olyan szépséges és édes és tökéletes csaj, hogy nem győzök betelni vele - majd csak beállítja a rendszert, és akkor többet tudsz majd pihenni, remélhetőleg.

pihenésről jut eszembe, Moosenak és Neetnek is kívánom, mert úgy olvastam ki, most épp nekik lenne nagyon nagy szükségük rá (meg persze mindenkinek, de most velük akarok kivételezni)
Esztit pusszantom, biztos hisztisen is cuki, de nem hergelem Neetet, mert mindjárt hozzámvágja Kép egy tucat mausszal Kép nincs vmi rágcsálóirtó szolgálat?

és orrfújás rulez, csak ámulok, mennyit feljődnek ezek a kis csimoták! Pocak fiai is szépségesek, és olyan huncfut ez a kis Balu, hogy csak na! Kép

csak azt nem értem, miért nem tolonganak még a kérők Klárinál? biztos még Katánál lebzselnek Kép vagy Vikkát ostromolják, esetleg Dorka fürtöcskéiről álmodoznak? vagy Dóciért dobban a szívük, netán Emmával álmodnak? Tán Fanninak csapják a szelet, vagy Lillus után futnak? vagy Petra máris elcsavarta a fejüket?
esetleg Timit szemelték ki maguknak, vagy Gréti töri össze a szívüket? talán Orsit stírölik vagy Rékával kokettálnak? netán Liza Hanna után koslatnak, vagy Henikének csókolják a kezét? vagy nem tudnak választani Boglárka és Elina közt? vagy Esztire ácsingóznak, és Istinek meg kell küzdenie mindegyikükkel? Kép

votiv 8)
votiv

Rylie,
Gratulálok nektek Kép Legyetek egészségesek és kívánok még sok-sok tejcsitKép

Macs,
Az Orsim is ezt csinálta eleinteKépHiába keltegettem napközben, úgy aludt, mint a tej. Amikor éjjel felébredt, nem vettem ki a kiságyból, hanem hagytam és visszafeküdtem aludni. Kb. 1 hónaposan már nem ébredt fel. Álmában etettem, aztán vissza a kiságybaKép Ja, és nálunk nem volt félhomály, tök sötét voltKépKép A keresztlányomnál nagyon sokáig égett a lámpa, mert félt a sötétben Kép. Én úgy szoktatom, hogy sötétben alszunkKépKép, éjjel félhomályban etetek (ha kell)és kész. És lányod tündériKép

Proone,
Mosolygós baba a legszebb KépKépKép Gyönyörű lányod vanKép

Lányok,
ha lesz sagoja, megyek!!!(ha nem baj)

Moose,
én is zabáltam az aszalt szilvát, narancsotKép,de nem volt hatásKép Végül vettem a gyógyszertárban laktóz szirupot "Laevolac"-ot és azt alkalmaztam. Székrekedésre jó. Kismamák, szoptatós anyukák is szedheteikKép Nekem csak a szirup segített KépKép

Ancsi,
Nekem nagyon teccet a pingvin!!!KépKépKép

Gabi,
én is akarok barna fürtös hajú szép kislányt Kép, de nálunk kicsi az esélyeKép

Votiv,
láttalak fényképen és egyáltalán nem vagy gömbölyűűűűűűűűű!!!!!!!!Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ancsi,
nekem is tetszett a pingvin!
Bog,
ötleteket holnap megbeszéljük!
Ancsi,
Votiv nem is magára gondolt! Ugye Votiv????KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie,
hatalmas gratula Kamillához!!!! KépKép

Zsanci,
már mér lennél te szánalmas? eztet nem értem Kép

Votiv,
te meg mennyé má a 38-as ruhaméreteddel Kép még hogy gömbölyű... NO COMMENT Kép kelenföldi turiról kérek részleteket!!!!!

v
kisün

Vera,
amiért le akarom magam beszélni a 3. gyerekről.
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kelenföldi turit nekem is.
Votiv, tiszta hülye vagy. Kép

Már lassan utál az összes ismerős s rokonság, mert nem bírnak felhívni: összes telefon le van némítva. Matáv alapból, azon csak a hülyék keresnek (= ügynökök), azt csak este 8 után kapcsolom be. Mobil meg szintén néma, ha ded alszik. Ha neet tanul. Aszongyák, elkényeztetem a dedet, mert az oviban sem fog lábujjhegyen járni senki miatta. De nem magyarázom, hogy 3-4 óra visítás után (ha végre elalszik) még a lélegzetvételemre is odafigyelek, ha ez azzal jár, h csönd van. Kép

Zsan,
ha van még hely a klotyóban, szólsz? Kép
neet
neet

Macs, nem. most onuralmat gyakorlokKépKép

Lindi, Kép v Kép?Kép huh, hazat berelni nem kerul baromi sokba?Kép

Gabi, lanyod tenyleg szepsegesKép. az ilyen szep lanyokra mondta volt a nemtudommilyen rokonom, h "gyufat fognak pisilni erte a fiuk"Kép

Neet, betojt az uh-s riaszto is?Kép akkor nem veszunk!Kép

Pocak, a fiaidKépKép. Marci a sajat pelusat nem szokta akarni levenni?

Macs, a boszis kep nagyon tetszett, bar ez a bullterkos se rosszKép

Zsan, dolgozni??? az mi?KépKép

Votiv, azert az elet nem all megKép meg persze "egy kicsi mozgas mindenkinek kell"Kép na mondjak meg ilyeneket?Kép
gombolyu? te kirol beszelsz? biztos nem magadrol, hisz te nem is vagy asszonyKépKép

ja es a holnap nekunk is jo lenneKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moose,
Nem laktóz, hanem LAKTULÓZ szirup.... kihagytam 2 betüt az előző hsz.ban Kép Sorry Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Recca: de, íme a bizonyíték
Kép
és ezt teljesen egyedül, mondjuk a bilibe nem került semmi, de jó poén volt anyát dolgoztatni az öltöztetéssel, ma már ki tudja hányadszorKépKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Véleményt és elérhetőséget szeretnék kérni dr Bálint Balázshoz. Ha tudtok segítsetek. Köszi
favorite

Csajok!
Köszönöm a bókokat,majd továbbítom az illetékesnekKépMost épp tiszta ideg vagyok,a másik csajszim nem jelentkezik,kicsöng a telefonja és nem veszi felKép,pedig 40 perce vége a tanításnak,jaj,jaj!!!

Zsan:nálunk is örök téma a köv.gyerek.De mi inkább fiura hajaznánk,olyan jó stram kiskölökre,mint PocakéKép

Macs:köszönöm-köszönöm!!!Nagyszerű lett,ha hazakeveredik végre,azonnal mutatom is nekiKép

petergabi

Pocak,KépKép es hogy mosolyog!! nagyon tunder!Kép

Coolio
recca

Favorit,
ez itt így nem pálya, ilyen szűkszavúan. Tessék bővebben írni, hány hetes, ki merre hány méter! Kép
Dokit én nem ismerem, de majd más fogja.

Reccam
most mondd meg! És azt nem értem, hogy egy pár hétig jó volt, de most már befogják a fülüket és juszt is bejönnek a dögök? Asszem ejthetjük az egértémát, majd egyszer nyár lesz (??) és kiszoknak a mezőre.
optimista-neet
neet

Votiv:
miket tudsz Te összeírni,benned egy újságíró veszett elKépEngem annyira érdekelne,hogy miféle kritikákat írogadsz?!Milyen jellegű,kinek szól?Most,hogy itt a kampány,politizálsz is majd?
Ja és a képek alapján Te nem vagy gömbölyű,az én vagyokKép

Favorite:
üdv köztünk.BB.-t nem ismerem,csak látásbólKép,de az apukája csúcsszuper,és ahogy hallani lehet Õ is!Ha egy helyen van a magánrendelőjük akkor a tel.sz.:386-0700,1114 Bocskai u.22,a du.időben próbálkozz bejelentkezni.

Megvan a lányom!Csak a gyagya anyja elfelejtette,hogy hittanon vanKép

petergabi

csajok!

Turit én is tudok Kelenföldön,Göncöl az egyik pl.Nem tudom,hogy Votiv nagyika ezt fedezte-e fel?

Pusza:Majd jövök még

Juc
20170114224602

Zsanci, Votiv!
Akkor holnap eleven???? Kép

Ki még????? Kép

Zsan!
Képzeld én megtegnap azon kaptam magam, hogy Apával fél órája arról beszélgetünk, hogy majd így meg úgy lesz a 3.-kal Kép Pedig pár hete megtiltottam neki, hogy Doni 2. szülinapjáig felhozza a témát Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Recca,
ááááááá, csak mellé ütöttem...Kép

Ms.Typo

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bog,
Votivka még!!!KépKép

és mi is szoktunk beszélgetni hármaskáról, de van ennek értelme????Mármint az én esetemben????
nem sok...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
ez nem szánalmasság, hanem túlélési ösztön Kép most, hogy D. breteg és nyűgös, és a 2. itt növexik pocakban, egyelőre nekem is bőőőőven elég lesz kettő. aztán majd ha az idő megszépít mindent, akkor jöhet a 3. Kép

Holnap sajnos nekünk nem jó elevencenter Kép meg hát Dóci sincs még csúcsformában, fertőzni sem akarunk senkit.

Pocak,
ülni már Dóci is ül rajta, de pisilni következetesen a szőnyegre pisil, ha fürdés előtt meztelenül rohangál Kép

Gabi,
szépségesek vagytok! Ezek a szempillák...

Rec,
úgyis tudod, hogy viccültem, nem vagy te annyira bátor, hogy a sztimrébe merészkedj KépKép tényleg, teszteltél azóta?

Neet,
egerek szopóóóóóóó Kép valahogy tényleg oda kéne szervezni valami macskát...

Favorite,
üdv!!! Írj még magadról! Kép Egyébként február 7-én, kedden délután Bálint Balázs tartja a szüléselőkészítőn a "Szülés, együttszülés, alternatív szülés" előadást, ott meg is tudod magadnak nézni Kép

vera (16+3)
kisün

Kamillát Isten éltesse itt a Földön sokáig!

ancsipancsi

Ez nem a mi napunk, Zsomborra rájött a fulladós köhögés, tiszta nyűg a gyerek. Holnap biztos nem megyünk KépKép

Rylienak, Kamillának és az egész családnak soksok boldogságot!

Neet,
gyerek+kutya mellé egy macska is? KépKép

Kisün, a legközelebbi UH-t is összeszervezhetnénk Kép

Én ma ennyi.....

Kata
soosoo

Sziasztok!

Ági vagyok, február 6-ra várjuk első babánkat, Orsit, aki a keddi ultrahang szerint már 3 027 gramm.
Még decemberben Bálint Balázs rendelőjében ajánlotta nekem egy kedves lány a fórumot, csak akkor még nem volt itthon internet.

Visszaolvasni reménytelennek tűnik a rengeteg hozzászólás miatt, de azért remélem be tudok kapcsolódni.

Lassan indulnom kell NST-re, meg vizeltet nézetni, mert találtak egy kis fehérjét. Ha minden rendben, este még benézek.

Ági (37+5)
golab

Bogárka,
szerintem is jó ötlet a saját honlap, a címében valami pozitív legyen, pl. amit írt valaki, hogy szt Imrében szülni jó vagy hasonló. Ha van konkrét ötletem, majd írok mélt. Kép

Neet,
V. is néha hisztizik, akkor olyan, mintha azt üvöltené, hogy "akarom!!! most azonnal!" Mivel ez teljesen más, mint a sírása, amikor valami baja van, próbálok normálisan reagálni és magyarázni neki, hogy mit hogyan lehet és mikor. De legjobb, ha elterelem a figyelmét, pl. én elkezdek játszani egy jópofa játékával, és akkor ő is kedvet kap hozzá. Kivéve, ha nagyon fáradt már, akkor csak a lefektetés segít. Kép Én is mindig lehalkítom a telefont és nem érdekel, hogy nem tudnak elérni, NEKEM van szükségem arra a nyugodt 2 órára, amíg Vince napközben alszik, persze neki is, így a rokonok kezdik megérteni.

Lindi,
Remélem, gyorsan sikerül a sok munka végére érned! Hol lesz a házikótok, valahol a közelünkben? Jó lenne! Kép

Rylie-nak hyper-szuper-gratula! Nagyon szép név a Kamilla Kép Kép

Blaye
blaye

Golab,
Isten hozott!!!
és ki volt az a kedves lány????KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Most komolyan kérdezek tőled:mi ez az állandó búskomorság,rossz hangulat?Miért?
ÉS ha nehéz a két gyerköccel akkor szerintem inkább gondold át azt a harmadikat tényleg.Nem okostojáskodni akarok,de nem kötelező 3 gyereket nevelni.Tudom,hogy a szülés nem kunszt neked hál'Istennek,de ami utána jön az sokáig tart.

Ha utáltok ezért akkor tegyétek,de mostanában mindig rosszkedvű,fáradt Zsan és nem gondolom,hogy egy 3. baba ezen változtatna,sőt!

Vagy majd akkor szülj amikor a pasik már felsösök!

Jucus
20170114224602

Képzeljétek, kaptunk egy talpnyaló levelet a Volántól! Kép
A sofőrrel elbeszélgettek és elmarasztalták, wow!!! (Tudjátok, aki majdnem otthagyta Esztert a megállóban...)
És elnézést kértek nagyon-nagyon. Kép
neet
neet

Ági!
Üdv itt!!! Ne félj, hamar be lehet kapcsolódni, mindenkit szívesen fogadunk!!! Kép

Neet!
Ez azért tök jó!!! Kép Bár tudom, visszamenőleg már semmin nem változtat, de azért mégis Kép

Jucus!
Én nem utállak azért, amit írtál! Kép Zsannak most sztem is pár év "pihire" lenne szüksége...Kép

Zsan!
Azt láttam ám, hogy Votivka is, én rajtatok kívül kérdeztem, hogy ki még??? Kép
Szóval: Ki még??? Kép
(és ha láttátok volna, hogy felcsillant Petra szeme, mikor kérdezetm tőle, hogy megyünk-e holnap Igivel meg Istivel játszóházba Kép)

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet:
ez nagyon nem semmi!!!!!Csak a honlapjukra írtál akkor v.máshova is?El sem hiszemKép

Juc:
miért is kéne téged utálni?Ez is egy vélemény és akinek van már gyereke nagyon is tudja,hogy miről beszélszKép

Golab:
üdv.itt!Gratulálok a szép névválsztáshoz.Nekem is van egy 11éves Orsim,Õ a dokid apukájánál születettKépÍrj tényleg magadról/magatokról.Elég gyakran érdeklődnek erre felé a Bálint Balázs után.Te vagy most ebben a leg illetékesebb.Neked mi a véleményed róla?Mi szeretjükKép!És ki volt az a kedves lány?

Jaj,képzeljétek:nem olyan régen megkeresett egy lány e-mailben,hogy itt-ott olvasta a hsz.-mat és én biztos tudok segíteni neki orvosválsztásban.A Bálintok szimpik neki és most írt,hogy megy a BB-hoz 25-én.Gondolom Õ is csatlakozni fog hozzánk nem sokára,igaz még csak tervezik az első babát.

petergabi

Sziasztok!

Fiacskám alakul, a múlt éjszaka már csak 2 ébredés volt, előkészítettem az ostort, mert mától már csak egyet szeretnék! Kép
De ami a lényeg, hogy végre teljesen jól van Vincsenzó, ma már reggel, tízóraira és ebédre is nagyon jól szopott, köhögés nulla, csak jókedv és mosolygás! Kép

Dócinak is hasonló jókat kívánok!!!! Kép
És mindenkinek, aki még breteg!

Neet,
ez a volán-levél igazán kedves! Kép most már megbocsátassz? Kép

Juc, Zsan,
igen, sztem sem rossz a harmadikkal várni, nálunk 10 év van a két öcsém közt, de épp a minap beszélgettünk erről anyukámmal, hogy utólag úgy látja, jó lett volna akkor utána még egy negyedik is, h legyen neki korban hozzáillő tesókája. háááááááááát ... Kép
Sztem nagyon jó a nagy család, és a három gyerek, de tényleg nagy terhet ró az anyára, és végig kell nagyon alaposan gondolni. Szülni jóóóóóó, de utána még jön kb. 20 év ...

Na, most visszaolvasok.
cupp,
fic
ficánka

Manóka és Magdi: köles és rizs itt van nálam. Végre volt a nagykerben....

Golab: üdv. közöttünk. Nem lesz könnyű lépést tartani a lányokkal, de jó a csapat.

Neet: egerek, brrrrrrrr. remélem azért sikerül valahogy kifüstölni őket. Volán nem semmi, legalább bocsánatot kértek, ez is ritka a mai világban. Bár a Te akkori lelkiállapotodon sokat ez nem változtat. De mégis....

Zsanci: voltam ma Rapunzeles néninél. Szimpatikus...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

ÉGIGÉRÕ GRATULA RÁJLINAK ÉS KAMILLÁNAK!!! Kép

Ági,
üdv Kép akkor már igazán a finisben vagytok! jól vagy? a fehérje elő szokott fordulni, ha csak kevés, nem kell tőle megijedni!!!

Bogárka, Votiv, Zsan,
mi nem hiszem, h megyünk, mert jön anyukám holnap. de Nektek nagyon jó szórakozást! Kép

Votiv,
nagyon jóóóóóóóóó olvasni Téged!!! Kép gömbölű meg asszonyka senemvagyse! Kép outlettel felcsigáztál, rajtam is van nagy vásárlási kedv, holnapra azt is terveztem, elhalasztott szülinapi ajándékként magamnak. melyikben voltatok? bár én holnap nem túl távoli célokat tűzhetek ki, mom v. lurdy v. budai skála ... nemtom, lehet, h 7végén apafejjel, meglátom ... és Te bármit felvehetsz, mindenben csini leszel! sztem a nőies, kicsit vagány, kicsit etno-retro cuccok jók Hozzád. és örülök, h Isti jól van, jövő héten találkozunk! Kép

Pocak,
nem is vagy lüke, a 3 kőc totál leköti az összes agysejtedet, nem csodálkozom. ha nem a tv elé ülteted őket némi chipsszel, hanem igyekszel foglalkozni velük, és fejleszteni őket, akkor az nem 100, hanem 300%-osan igénybe vesz! Kép Fiaid csodásak, és én is várom már, h meglátogassatok minket!

Ada,
vettem ám az adást múltkor, h gondolsz rám, meg h emlegettél, csak reagképtelen voltam. Kép de nagyon jól esett! én is gyerekruhamániás lettem, de nem csodálkozom, korábban nőiruhamániás voltam ... szóval a mánia az marad Kép next gatyóhoz pedig gratula, és gondolj arra, micsoda jó vásárt csináltál! holnap ... de lehet, hogy most uccu, átnézem V ruháit, mert gyanús, h a szekrényben lévők felét megint kinőtte, és feltérképezem a helyzetet, és én is bekukkantok a turiba! Kép

Oxi,
Te sikerrel jártál?

Gigi,
jövő héten hétfő????? Kép

És: FIC SZERET MINDENKI!!!

Most ennyire futotta.

cuppantás,
fic.
ficánka

Bogarka, enisenis!!KépKép

Zsan, ??? v. erre gondoltal?

Golab, legy udvozolve! es elarulod ki volt?Kép

Juc, en senem utallak!Kép

Kisun, nem, tenyleg nem. ja es nemKép

Coolio
recca

Na jó,ha nem tudtam megutáltatni magam így sem,akkor majd dolgozom rajta továbbKép!Bár Zsan nem reagált még rám.

Juc
20170114224602

rájli családnak hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neet,
igen,szokták mondaniKépKépKépmost csak azért hagylak békén mert vizsgázol,de utána....KépKép

oxi,
én eg állat vagyokKép((((((((((((((tök nyugodt voltam mert úgy emlékeztem hogy válaszoltam,de akkor csak akartamKép(((((ne hari és oké amit írtálKép

recca,
szóval azért vagyok ám csak +++++++++++++++ mert az taratja bennem a lelket hogy lehet hogy nyáron nekiállunkKépKépKépha meg nem ti fogtok kiskanállal összeszedni és az is lehet hogy nem találjátok meg minden darabomatKép((((((

vera,
hogy neked milyen jó a megfigyelő képességedKép
diagnózis helyesKép!!!!!!!!!!miből jöttél amúgy ráKépKépKép?????

fic,
rendben,ezt lezsíroztuk,akkor hétfő tuti ezer százalék.anyu visz apa meg hozKép

pocak,
mi van azzal amiről maileztünk utoljra???????remélem nem jött beKép

bogárka,zsanci,
nekünk még kettecske sincs,de még útban sem és mi is szoktunk arről beszélgetni hogy ha majd három gyerkőc lesz...KépKépKép
és az biztos hogy szeretnénk 3.-at csak az ideje nem....az tuti hogy addig várunk míg kettecske is iskolás lesz de ha úgy érzem majd hogy sok lenne még várunk pár évet.szóval ez még 7-8 év a minimumKép

juc,
én azért szeretlek mert ha kicsit elszállok a gondolataimmal akkor mindig megmutatod az érme másik oldalátKépaz ilyen álmodozóknak mint én szükségünk van ilyen barátokra mint teKépúgyhogy sztem senki sem utál,mert én lehettem volna az egyedüliKépKépKép

cupp
Vendég

Mindenki megnyugtatására közlöm, hogy NEM TERVEZÜNK 3. GYEREKET az elkövetkező 3-5 évben!!!!!!!!!!!! Ennyire mi sem utáljuk a gyerekeinket!!!KépKépKépKép

Juc,
teljesen igazad van!!!! Csak néha elkap a gépszij...Kép
szaporodni akarok!!!Kép ösztön!

BORISZ puszil mindenkit!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi, hat te tenyleg nem semmi csaj vagyKép mas mar negyedekkora lelkesedessel belevag!! szoval dologra fel! nyaron ne allitson meg semmiKépKép

Coolio
recca

Zsan!

Tényleg nem akartam belekukorékolni csak olyan rossz mindig azt olvasni,hogy nincs jó napod meg ilyenek.Azt szeretném olvasni,hogy nagyon jó napod van meg ilyenekKép

Ma én is nekivágtam a kerületnek,mert sütött a nap,Panna elaludt a shoppingolás után és autókáztunk és Somáért is kocsival mentünk a 2 saroknyira lévő óvibaKép

Juc

Juc
20170114224602

na ne izéljetek, azt írtam, hogy kissé gömbölű! ebből csak az úszógumim kritikus, de Ada már ajánlott pár gyakorlatot rá Kép

Gabi, politikához nem alacsonyodom le Kép max külpolitika, de azt is csak ha nem ér rá más
de néha azért rámsóznak politikusokat és politizáló színészeket/tévéseket stb. is, de velük is lehet úgy beszélni, hogy én ne ártsam bele magam a dologba... egyébként nem is érdekel. most a kultúra rovat felét viszem, van lassan 3 éve egy tévékritika rovatom, egy ideje fenn van a neten is www.vasarnapihirek.hu kultúra, 9. oldal. és szombatonként "ügyelek", bulvárhíreket gyűjtök, meg néha becsúszik 1-2 interjú, de mivel az nagy munka és Istit se tudom csak úgy lepasszolni, ezért az most csak akkor van, ha kifejezetten engem "kérnek" Kép
és arra ráhibáztál, hogy hülyeségeket szoktam írni Kép és inkább dícsérek, mint bántok, de ha bántok akkor is igyexem megjegyezni a jót is Kép

akkor holnap hol/mikor találkozunk? én nem ragaszkodom az elevenhez, menjünk oda, ami a legközelebb van mindenkinek, mert nekünk minden egyformán messze van Kép

Turi: kelenföld városközpontból az Etele úton (merőleges a tétényire) a pályaudvarral ellentétes irányban a jobb oldalon, a 4. "lábas házban". a nevét sajna még nem tudom, még én sem voltam, de hamarosan Kép

Fic, köszi Kép retró-etnót szeretem is, de valahogy mostanában olyan szakadt cuccokat árulnak, nem igaz Ada? Adával voltunk 1x Váci utcában H und M-ben, meg Zarában, és csak néztünk, hogy ilyen cuccokat régen túrtunk... Kép
na és ma is du. ott lógtam a biai outletben (innen csak 10 perc kocsival) Kép és nagyon elszállt az agyam, és csomó érdekes és fura cuccot felvettem, és nagyon bátornak éreztem magam, hogy most aztán stílust váltok, és csak különleges cuccokat veszek, és erre a végén vettem 1 darab sötétkék farmert! KépKépKép

votiv 8)
votiv

Zsan, bocs. leesettKépKép
kicsit szetszort vagyok maKép

Coolio
recca

Recca, gyanúsan szétszórt vagy, te nő...KépKépKép

votiv 8)
votiv

Votiv, Zsan, Bog, nekunk jo az eleven, meg ugyse voltunk ott. de mikor?

Coolio
recca

Sztem legyen a 10-fél 11. nem?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ok. megteszek minden tolem telhetotKép

Coolio
recca

Votiv, gondolod?Kép

Coolio
recca

Votiv:
köszi a kimerítő válaszod,meg is lestelekKép

petergabi

Oké, akkor eleven 10-fél11 Kép

Zsanci!
Ugye jól rémlik nekem, hogy van ott fent kajálda, vagy valami, ahol esetleg lehetne ebédelni???? Kép

Votiv!
Ez nem az a turi, amit Jucus is ajánlott egyszer? Az is valahol ott van, nem Juc? Kép

Beet!
Te miért írtad, hogy az eleven messze van??? (vagy nem Te írtad?)... a 153-as busz a körtérről indul, megáll a Kosztyán is, és az is Grétre jön...csak onnan egy kicsit sétálni kell...Kép

Gigi!
Te, Te kis szemtelenül fiatal!!! Kép Könnyen beszélsz, hogy nagy korkülönbséggel akarod a 3.-at Kép

Jövőhéten meg lehetne szagoja Kép, mennék bioboltba, meg a Kenguruba valami térdzoknifélét nézni Doninak, amit nem tornáz le magáról (legalábbis nehezen Kép)

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Recca, gyanúsan szétszórt vagy, te nő...KépKépKép

votiv 8)
votiv

na, ez elment 2x.. Kép kis fáziskéséssel Kép

votiv 8)
votiv

Bogárka!

Szerintem egy turiról beszélünk Votivval.
Ez jó közel van hozzánkKép

És Sagoyába én is eljutok könnyebben,tudjátok sok,szép,nagy hely!

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?