2006.01.19 11:30
de az igazi persze az alkati szer lenne!
sőt, már akkor is nagyon vigyorog, ha piros pöttyöket lát
és ne izgulj, mert Füli - aki olyan szépséges és édes és tökéletes csaj, hogy nem győzök betelni vele - majd csak beállítja a rendszert, és akkor többet tudsz majd pihenni, remélhetőleg.
egy tucat mausszal
nincs vmi rágcsálóirtó szolgálat?
vagy Vikkát ostromolják, esetleg Dorka fürtöcskéiről álmodoznak? vagy Dóciért dobban a szívük, netán Emmával álmodnak? Tán Fanninak csapják a szelet, vagy Lillus után futnak? vagy Petra máris elcsavarta a fejüket? 
2006.01.19 11:42
Legyetek egészségesek és kívánok még sok-sok tejcsit
Hiába keltegettem napközben, úgy aludt, mint a tej. Amikor éjjel felébredt, nem vettem ki a kiságyból, hanem hagytam és visszafeküdtem aludni. Kb. 1 hónaposan már nem ébredt fel. Álmában etettem, aztán vissza a kiságyba
Ja, és nálunk nem volt félhomály, tök sötét volt
A keresztlányomnál nagyon sokáig égett a lámpa, mert félt a sötétben
. Én úgy szoktatom, hogy sötétben alszunk
, éjjel félhomályban etetek (ha kell)és kész. És lányod tündéri

Gyönyörű lányod van
,de nem volt hatás
Végül vettem a gyógyszertárban laktóz szirupot "Laevolac"-ot és azt alkalmaztam. Székrekedésre jó. Kismamák, szoptatós anyukák is szedheteik
Nekem csak a szirup segített 

, de nálunk kicsi az esélye

2006.01.19 12:15
2006.01.19 12:46

v
?
huh, hazat berelni nem kerul baromi sokba?
. az ilyen szep lanyokra mondta volt a nemtudommilyen rokonom, h "gyufat fognak pisilni erte a fiuk"
akkor nem veszunk!

. Marci a sajat pelusat nem szokta akarni levenni?

meg persze "egy kicsi mozgas mindenkinek kell"
na mondjak meg ilyeneket?

2006.01.19 13:29
Most épp tiszta ideg vagyok,a másik csajszim nem jelentkezik,kicsöng a telefonja és nem veszi fel
,pedig 40 perce vége a tanításnak,jaj,jaj!!!

2006.01.19 13:45
2006.01.19 13:48
Engem annyira érdekelne,hogy miféle kritikákat írogadsz?!Milyen jellegű,kinek szól?Most,hogy itt a kampány,politizálsz is majd?
,de az apukája csúcsszuper,és ahogy hallani lehet Õ is!Ha egy helyen van a magánrendelőjük akkor a tel.sz.:386-0700,1114 Bocskai u.22,a du.időben próbálkozz bejelentkezni. 
2006.01.19 14:12
most, hogy D. breteg és nyűgös, és a 2. itt növexik pocakban, egyelőre nekem is bőőőőven elég lesz kettő. aztán majd ha az idő megszépít mindent, akkor jöhet a 3.
meg hát Dóci sincs még csúcsformában, fertőzni sem akarunk senkit.

tényleg, teszteltél azóta?
valahogy tényleg oda kéne szervezni valami macskát...
Egyébként február 7-én, kedden délután Bálint Balázs tartja a szüléselőkészítőn a "Szülés, együttszülés, alternatív szülés" előadást, ott meg is tudod magadnak nézni
2006.01.19 14:21
2006.01.19 14:54
2006.01.19 14:58
Én is mindig lehalkítom a telefont és nem érdekel, hogy nem tudnak elérni, NEKEM van szükségem arra a nyugodt 2 órára, amíg Vince napközben alszik, persze neki is, így a rokonok kezdik megérteni.
2006.01.19 15:29
2006.01.19 16:17
Bár tudom, visszamenőleg már semmin nem változtat, de azért mégis
Zsannak most sztem is pár év "pihire" lenne szüksége...
) 

2006.01.19 16:20
Írj tényleg magadról/magatokról.Elég gyakran érdeklődnek erre felé a Bálint Balázs után.Te vagy most ebben a leg illetékesebb.Neked mi a véleményed róla?Mi szeretjük
!És ki volt az a kedves lány? 2006.01.19 16:24
most már megbocsátassz?
2006.01.19 16:39
2006.01.19 16:57
akkor már igazán a finisben vagytok! jól vagy? a fehérje elő szokott fordulni, ha csak kevés, nem kell tőle megijedni!!!
gömbölű meg asszonyka senemvagyse!
outlettel felcsigáztál, rajtam is van nagy vásárlási kedv, holnapra azt is terveztem, elhalasztott szülinapi ajándékként magamnak. melyikben voltatok? bár én holnap nem túl távoli célokat tűzhetek ki, mom v. lurdy v. budai skála ... nemtom, lehet, h 7végén apafejjel, meglátom ... és Te bármit felvehetsz, mindenben csini leszel! sztem a nőies, kicsit vagány, kicsit etno-retro cuccok jók Hozzád. és örülök, h Isti jól van, jövő héten találkozunk!
Fiaid csodásak, és én is várom már, h meglátogassatok minket!
de nagyon jól esett! én is gyerekruhamániás lettem, de nem csodálkozom, korábban nőiruhamániás voltam ... szóval a mánia az marad
next gatyóhoz pedig gratula, és gondolj arra, micsoda jó vásárt csináltál! holnap ... de lehet, hogy most uccu, átnézem V ruháit, mert gyanús, h a szekrényben lévők felét megint kinőtte, és feltérképezem a helyzetet, és én is bekukkantok a turiba!
2006.01.19 17:40

most csak azért hagylak békén mert vizsgázol,de utána....
((((((((((((((tök nyugodt voltam mert úgy emlékeztem hogy válaszoltam,de akkor csak akartam
(((((ne hari és oké amit írtál

ha meg nem ti fogtok kiskanállal összeszedni és az is lehet hogy nem találjátok meg minden darabomat
((((((
!!!!!!!!!!miből jöttél amúgy rá

?????

az ilyen álmodozóknak mint én szükségünk van ilyen barátokra mint te
úgyhogy sztem senki sem utál,mert én lehettem volna az egyedüli

2006.01.19 17:44

ösztön! 2006.01.19 18:26
2006.01.19 19:23
max külpolitika, de azt is csak ha nem ér rá más
és inkább dícsérek, mint bántok, de ha bántok akkor is igyexem megjegyezni a jót is
retró-etnót szeretem is, de valahogy mostanában olyan szakadt cuccokat árulnak, nem igaz Ada? Adával voltunk 1x Váci utcában H und M-ben, meg Zarában, és csak néztünk, hogy ilyen cuccokat régen túrtunk...
és nagyon elszállt az agyam, és csomó érdekes és fura cuccot felvettem, és nagyon bátornak éreztem magam, hogy most aztán stílust váltok, és csak különleges cuccokat veszek, és erre a végén vettem 1 darab sötétkék farmert! 

2006.01.19 19:58

2006.01.19 20:18
Könnyen beszélsz, hogy nagy korkülönbséggel akarod a 3.-at
, mennék bioboltba, meg a Kenguruba valami térdzoknifélét nézni Doninak, amit nem tornáz le magáról (legalábbis nehezen
)