Sziasztok
Lányok nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket, nagyon jól esett, főleg hogy drága páromnak eszébe se jutott

pasiiii, a rosszabbik fajtából, ami az ünnepeket érinti... nah mindegy...
Nem rég értem a két és fél nap bepotolásának végére olvasásból, de nézzétek el nekem, hogy szinte alig tudok irkálni, péntek este óta fáj a fogam, szar a kedvem... és stb... szal nem akarok panaszkodni. Remélem a holnapi ctgé feldob majd egy kicsit és előjönnek a klasz emlékek, mikor Daninál tartottunk már itt

LEgalább egy jó is volt, tegnap még a szülésznőm is felhívott boldog névnapot kivánni, nagyon jól esett

Szelivi
Ez a "baráti" beszólást én tuti nem hagytam volna már annyiba... nagyon durva, hogy egyesek mennyire primitívek tudnak lenni, főleg abban a tudatban hogy mennyire humorosak, boáááááááááá
Vikó
Azért nem semmi ez a félmillás indulási ktg, nem irigyellek érte. ÜGyi voltál hogy a heti melót gyorsan letudtad

Titati
Jajj de jó hogy még a barika nem bégetett nálatok, igy tuti esélyetek van már rá hogy most más akol után nézett. Azért ez az exes sztori sem egyszerű nálatok, néha olyan felelőtlenek a felnöttek is hogy az már fáj....
Cory
ejj nagy az isten állatkertje és oly alacsony a kerítés.. főleg ha abból indul ki az emberjánya hogy náluk is van gyerek, szal tudhatná hogy a leggyorsabban egy gyerek a másiktól kapja el a bacikat...
Mariannka
Fogadd öszinte részvétem a nagyid miatt. A bacikra meg küldöm a gyógymanókat, hogy minél előbb meggyógyuljatok, drukkok is mennek, hogy hazaengedjenek.
Mamacka
Nem egyszerű eset a tietek se, és tudom , hogy ilyen lelkiállapotban elég rossz babót várni, de hidd el, hogy ő mindent el fog felejtetni veled és fentről vigyázznak rátok nagyon.
Borcsa
Nem semmi szakmád van, de gondolom élvezed és szereted is

Magam részéről jogi szakokleveles közgazda lennék, sokáig gazdasági vezetőként meloztam egy könyvkiadónál, a végén meg csináltunk egy gazdasági jogi szakkönyvesboltot és ott szinte mindennel foglalkoztam, legalább még a végzettségemet is tudtam benne hasznosítani.
De hogy mit fogok csinálni tesó születése után, ha eljön az idő visszemnni melozni, arról halvány elképzelésem sincs... Valahogy ebben a témában baromi későn érő tipusnak érzem magam, még mindig ugy érzem nem találtam meg az igazi szakmámat.
Nah most megyek és felturom a lakást chamomilláért, mert már több algopirint nem veszek be...
Ági
33+3