A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Zsu!
Rendezvényszervezéshez egy ilyet találtam neked:
http://www.mot.hu/kepzes.php3?keid=28301
De általában véve érdemes bogarászni a www.mot.hu -n. Rékának gimit is innen néztünk Kép.
Vikó!
Hideg vízben sajna semmi nem mos olyan hatékonyan, mint melegben. Viszont nemrégiben a mosógépünk fűtése bedöglött, akkor tűrhető eredményeket értem el azzal, hogy egy vödör forró vízben feloldottam a szódát+mosószert (a mi ruháinkhoz többnyire azt is használok), és úgy zúdítottam a mosógépbe.
Amúgy mivel a napocska igen hatékony és környezetbarát fehérítő és fertőtlenítőszer, valszeg nagy gond nem lessz a hidegvízből.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Annácska!
De igen, 99 nyarától. Most is rendőr vagyok, csak hivatalosan "tartós beteg".

Vikó!
A mi mosógépünk valószínűleg új korától csak hideggel mosott, ez úgy derült ki, hogy anyósék kaptak automatát és csodálkoztunk, hogy abból gőz száll ki. Szóval mi vagy 4 évig hideggel mostunk. Igaz nem mosószódával. Viszont az új fűtőszál kb 1300 Ft volt, ezerszer olcsóbb, mint négyévi calgon, ami nélkül "nem élhet tovább a mosógép".

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Azt nem tudja vki, hogy a Gyes/Gyed alatti tandíjmentesség csak egyetemre, főiskolára vonatkozik, vagy a képzettséget nyútó tanfolyamokra is??? Elvileg az első szakma is ingyenes....de hogyan??

Nem találtam róla semmit e netenKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi!
Én úgy tudom, hogy ami akkreditált tanfolyam, arra szintén ingyenes. Ilyenek egyes OKJ-s tanfolyamok. De Akkreditált iskola is tarthat nem akkreditált vizsgát, szóval nagyon rá kell kérdezni.

Kép
szelivi

Ezt találtam az oktatási minisztérium honlapján:

http://www.om.hu/main.php?folderID=650&articleID=2508&ctag=articlelist&iid=1

Kép
szelivi

Sziasztok!

A szakképzések gyed alatti áráról nem tudok, de az biztos, hogy a PhD-m a következő félévekben tandíjmentes lesz. :-)

Rólunk: csütörtök este hazautaztunk a szüleimhez, és nagyon boldog voltam, hogy velük lehetek. Sajnálatos hír, hogy édesapám anyukája, vagyis a nagymamám meghalt. Kép A temetés szerdán lesz, és mivel elég sanszos, hogy hétfőn befektetnek, elképzelni sem merem, hogy nem tudom elkísérni őt utolsó útjára.

Ráadásul tesóm kislánya összeszedett valami hányásos hasmenéses nyavaját. Ma délelőtt a tesóm is elkezdte, este pedig a férjem is és én is. Valami járvány lehet. Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariann!
Részvétem Kép
Gyógyuljatok!
B.

Borcsa
KépKépKép
borsts

Mariannka
Nagyon sajnálom a nagyidat, részvétem Kép
Mielőbbi gyógyulást az egész családnak!
Tuti valami vírus, mert már többektől is hallottam.

Annácska 29+5

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szasztok4

5 napja nem néztem be, mert festettük a Pici+ mi hálónk szobát, itt van a gép is (egyenlőre) ami, emiatt szét volt szedve.
A táblázat alapján azt látom, hogy a Bori babáin kívül nincs új jövevény.
Így van????
Remélem mindenki jól van!
Az én hasam elég "kőkemény".

Rita
31+6

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

<font color="aa00aa">Köszi, Borcsa Kép A mosószer+hidegvizes mosás géppel idáig bejött, én naponta használom a gépet, de szeretném teljesen kiiktatni életünkből a mosószert, amire szerencsére férjecske is mutat érdeklődést(hiába, vannak csodák Kép). Tehát vagy mosószóda vagy mosódió - ha már egyszer utóbbi Indiából származik... de ez a forró vizes feloldás vödörben jó ötlet, akkor azt hiszem, máris megvan a megoldás Kép Esetleg mosogatásra hasonlóan hideg vízben mosogatószerpótlásra ötlet?

Zsu: arra figyelj, hogy mostantól az egyetemi és főiskolai képzés az csak kiegészítő, az alapképzés a 3 éves, amiben csak irányt választasz - tehát például bölcsész, természettudomány, társadalomtudomány etc. Azt a csecsemőgondozást jól olvasd el, azt hiszem, az csak középszintű képzés, csak az egyetem keretein belül(unokahúgom is járt ilyenre).

Rita: Így van Kép Ma délelőtt még legalábbis így volt Kép

Mariannka: vigyázz magatokra nagyon....

AnnácskaKép Nagyon szeretnék megint tanulni, most már 4 éve lesz, hogy lediplomáztam, épp ideje egy kis tanulásnak Kép De hát baba mellett nappali képzésről szó sem lehet, marad a távoktatás. Vagy nyelvszakot választanék (az angolt tobábbfejlesztendő), vagy pedig belsőépítészetet. Sajnos itthon semmi értelmes nincsen, még nem terjedt el ez a forma, viszont a londoni egyetemnek van mindkettő. BA szintű 4 éves képzés és csak kreditenként kell az anyagot teljesíteni, írásbeli vizsgák és leadott esszék formájában.

A munkámat e hétre már tegnap leadtam, úgyhogy ma dőzsöltem és egész nap szunyóka volt filmnézéssel és csevellyel juhéééééj Kép</font>

indianyo

Sziasztok!

Mariannka, gyógyuljatok meg! Nagymamád miatt részvétem.

Mivel művelődésszervező az egyik diplomám, a szakmában dolgozom, ráadásul felnőttképzéssel foglalkozom, többszörösen érintett vagyok a témában. Művelődésszervezést lehet szakmaként is tanulni, úgy közművelődési szakembernek hívják, érettségi után is végezhető, mindenféle specializációi vannak. Itt utána lehet nézni: http://www.taninfo.hu/szakmak/html/t7973.html, tanfolyamokat meg ugyanitt a képzéstárban lehet keresni hozzá. (Borcsa bocsi, én ezt a honlapot jobban favorizálom, mint a mot-ot, főleg, hogy rokoni szálak fűznek hozzá Kép)

GyeZsu
gyezsu

<font color="119911"> Jó reggelt!
Megint keltem 6-kor. Kép
Mariann,
jobbulást és sajnálom a történteket!
Babetta,
leht, hogy nekünk se jön össze ez a velencei kirándulás, de vmit azért kitalálunk.
Anita,
nem ülök tűkön. Sőt, nagyon nyugi vagyok.
Nici,
talán lentebb van a pocakom egy picit. De tényleg nem nagy, ezt a barátok is megállapították tegnap. Jól össze van hajtogatva bennem a kiscsaj. Kép
Ritaa,
nincs más baba még. Kép Biztos sokat voltál talpon, azért kőkemény a pocakod. Vigyázz magadra. Milyen lett a szoba?
Eszti,
ma mentek?

Kellemes vasárnapot Mindenkinek!
Puszi:
Angi</font>
angi79

Sziasztok,

Úgy látom, az éjjeli baglyok ma kihúzták hajnalig! Kép
Angi, igen, ma megyünk valahová, látom, már a napocska is kibújt az ágyból! Kép Barátainkhoz megyünk ebédelni, de majd csak 2 körül, így nem kell korán indulni kirándulni. Ti voltatok valamerre? Azért a pesti hegyek se rosszak.
Ja, egyébként ilyenkor az utolsó napokban a szervezet nyugihormonokat termel, azért nem ülsz tűkön. Ki van ez találva, kérem! Kép
Szülés után meg adrenalin bombát nyomunk, azért nem álmosak sokan, és a bébi sem. Kép

Puszi mindenkinek.

Eszti
35+4
Vendég

Angi: én nem látom a pocid Kép

Képzeljétek remélem Kali nem hoz haza torokgyuszit. Ex-anyós "kölcsönkérte" 1 napra, mert szülinapoztak náluk, erre most hívott, hogy nem ő hozza vissza Kalit, mert belázasodott, és hasogat a torka Kép Már csak az hiányzik, hogy lebetegedjen itt nekem Kép Ja és az ex VÁLLALTA, hogy hazahozza a lányát. Mily nagylelkű, hogy vállalta, hisz eleve erre fele mennének haza. Baromi jó fej.... Kép
Na nem panaszkodom tovább.

Ja, éjjelente egyre többet keményedek Kép De még kihúzok másfél hetet. Semmi egyéb tünetem nincs!

Titati 38+3
titati

Sziasztok Kép
Vikó Kép
Jó, hogy ilyen lelkes vagy tanulás terén Kép
Találd meg azt a szakot amivel jól el tudod ütni a fenn maradt szabadidődet Kép
A lányom mellett nekem is volt időm tanulni, meg vizsgázni, de kettő mellett nem tudom mire lesz időm és energiám Kép

Angi Kép
Azért ma mentek valamerre, nem?

Eszti Kép
A budai hegyek tényleg szépek Kép Egy kiadós séta gyönyörű még ilyen csípős hidegben is Kép

Titati Kép
Szegény Kali, remélem nem lett beteg. Döntsd bele a vitamint Kép
Ex-re nem tudok mit mondani!
Te jó ég már csak más fél hét Kép

Annácska 29+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

SziasztokKép

Lányok nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket, nagyon jól esett, főleg hogy drága páromnak eszébe se jutottKép pasiiii, a rosszabbik fajtából, ami az ünnepeket érinti... nah mindegy...

Nem rég értem a két és fél nap bepotolásának végére olvasásból, de nézzétek el nekem, hogy szinte alig tudok irkálni, péntek este óta fáj a fogam, szar a kedvem... és stb... szal nem akarok panaszkodni. Remélem a holnapi ctgé feldob majd egy kicsit és előjönnek a klasz emlékek, mikor Daninál tartottunk már ittKépKép

LEgalább egy jó is volt, tegnap még a szülésznőm is felhívott boldog névnapot kivánni, nagyon jól esettKépKépKép

SzeliviKép
Ez a "baráti" beszólást én tuti nem hagytam volna már annyiba... nagyon durva, hogy egyesek mennyire primitívek tudnak lenni, főleg abban a tudatban hogy mennyire humorosak, boáááááááááá

VikóKép
Azért nem semmi ez a félmillás indulási ktg, nem irigyellek érte. ÜGyi voltál hogy a heti melót gyorsan letudtadKépKép

TitatiKép
Jajj de jó hogy még a barika nem bégetett nálatok, igy tuti esélyetek van már rá hogy most más akol után nézett. Azért ez az exes sztori sem egyszerű nálatok, néha olyan felelőtlenek a felnöttek is hogy az már fáj....

CoryKép
ejj nagy az isten állatkertje és oly alacsony a kerítés.. főleg ha abból indul ki az emberjánya hogy náluk is van gyerek, szal tudhatná hogy a leggyorsabban egy gyerek a másiktól kapja el a bacikat...

MariannkaKép
Fogadd öszinte részvétem a nagyid miatt. A bacikra meg küldöm a gyógymanókat, hogy minél előbb meggyógyuljatok, drukkok is mennek, hogy hazaengedjenek.

MamackaKép
Nem egyszerű eset a tietek se, és tudom , hogy ilyen lelkiállapotban elég rossz babót várni, de hidd el, hogy ő mindent el fog felejtetni veled és fentről vigyázznak rátok nagyon.

BorcsaKép
Nem semmi szakmád van, de gondolom élvezed és szereted isKépKép

Magam részéről jogi szakokleveles közgazda lennék, sokáig gazdasági vezetőként meloztam egy könyvkiadónál, a végén meg csináltunk egy gazdasági jogi szakkönyvesboltot és ott szinte mindennel foglalkoztam, legalább még a végzettségemet is tudtam benne hasznosítani.
De hogy mit fogok csinálni tesó születése után, ha eljön az idő visszemnni melozni, arról halvány elképzelésem sincs... Valahogy ebben a témában baromi későn érő tipusnak érzem magam, még mindig ugy érzem nem találtam meg az igazi szakmámat.

Nah most megyek és felturom a lakást chamomilláért, mert már több algopirint nem veszek be...

Ági
33+3

KépKép
KépKép
Ágiboszi

<font color="aa00aa">Ági! vegyél a gyogyóban szegfűszegolajat. Garantáltan szövődménymentes, évekig elég egy kis üveg és azonnal hat... szegény...Kép
Pasik néha tényleg hihetetlenek - enyém is azt mondja, hogy az ilyen köszöntgetés-ajándékozás női ügy, egy igazi férfitól ilyet nem lehet elvárni Kép (hehe: igazi férfi buksiját simogatni kell, ha valami jót csinált, meg azért is, hogy legközelebb majd sikerüljön neki valami jót csinálni Kép) Ne haragudj, hogy tréfára veszem a dolgot, de muszáj röhögnöm rajtuk...)

Annácska, szerintem kétféle ember létezik: aki a papírért és a kötelesség letudásáért tanul, és a másik, aki a tanulás öröméért. Ez utóbbi emberfajta úgyse hagyja abba soha Kép
Nálam csak az anyagi tehetség szab határt Kép

Titati: horrortörténet... az emberi felelőtlenség határtalan! Ex meg Kép
Nyomjatok echinaceat homeopátiásan, az lórúgással megerősíti az immunrendszert és akkor nem kell félni, hogy jön a baci, tényleg azonnal hat - Tünde is használja, emlékszem, írt róla

Jó kirándulást midnenkinek, keleten már nagyon mínuszok vannak, holnapra ideér hozzánk is...</font>

indianyo

VikóKép

A végén már én is csak röhögtem, főleg mikor este felhivott a párom öcse is hogy felköszöntsön, nah nehogy azt hidd hogy magától jutott eszébe, hanem a sogornőm figyelmeztette és kész védőbeszédet tartott a férfiakért, hogy nekik mennyi mindent kell észbetartaniuk és hogy sokszor annyira leterheltek hogy már arra sem emlékeznek mivolt tegnap. NAh miután végighallgattam a süket dumáját kitört belőlem a röhögés.

Szegfűszeget már be is vetettem, mármint nem az olajat, mert most nem tok elmenni venni, hanem a konyhában vadásztam igazit és azt tettem a fogba.. likas szegény.

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági Kép
Sajnálom, hogy a párod megfeletkezett rólad, de apisik már csak ilyenek Kép
Nekem is van egy ilyen pasasom Kép Az tuti, hogy a fiamba majd belenevelem, hogy figyelni kell a nőkre Kép Talán ezzel megelőzhetjük a jövő generáció női tagjait a csalódottságtól Kép
A holnapi ctg-t már a szülésznőd csinálja?

Vikó Kép
Van nekem is ismerősöm, aki már a 7. diplomáját gyűri, pedig már 50 fölött van Kép Na ő tuti, nem kötelességből tanul, hanem egyszerűen élvezi Kép

Annácska 29+6

annácska

AnnácskaKép

Nekem valahogy mindig sikerül ilyen pasikat kifognom, de hát ugy látszik az a feladatom, hogy megtanítsam őket arra, hogy még se legyenek ilyenek, a fiamra én is figyelni fogok, hogy tanulja meg mennyire fontosak ezek az apróságok isKép

Nem a szülésznőm fogja csinálni most, sőt a fiamnál se ő csinálta, hanem utána vittem hozzá, ha szolgálatban volt a papírt megnézni. A ctgén van egy nagyon rendi néni, az szokta mindenkinek csinálni.

Ági
33+3

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Éljenek a női nem megmentésén fáradozó fiús mamák KépKépKép

indianyo

Sziasztok!

Adri:nálunk ritkán volt a védőnő, de akkor igen sokáig. Kicsit bosszantott is, mert sok sületlenséget hordott össze. Ráaásul betrappolt a sáros cipőjével...
sajnálom a hátfájást és a nemalvást, átérzem, sorstárs vagyokKép

Angi: ha megszületik a baba, akkor meg az ismerősöket kell majd visszatartani, hogy ne jöjjenek minden nap! Nálunk olyanok is jöttek, akikkel évek óta nem találkoztunk. aztán persze elmaradtak..

Titati: akkor titeket is kerülget a betegség, remélem, hogy nem kap el!!!

Szelivi: mi is gyakran járunk az alsópetényi étterembe, nagyon sokat adnak olcsón, a mútkor is négyünknek fizettünk 3500,-ot és még vittünk is haza. Tuti, hogy beszóltam volna annak a bunkónak!

Nyf: sógornőddel mi újság??

Babetta: ha februárban szülök, akkor valszeg a szabolcsba megyünk, de nem szívesen! Férjem nagyon hajlik kerepesre, ő ott akar szülniKép

Zsu: végzettségem földmérő-térképész, egy ilyen műszereket forgalmazó cégnél dolgoztam.

Mariannka: részvétem nagymamád miattKép
vigyázz magadra, ez a betegség nem kellemes!!!

Rita: biztos a sok munkától kemény a hasad, tessék pihenni!

Ági: utólag is Boldog Névnapot!!!

Cory: fiúk hogy vannak??

kirándulók: hova mentetek??

Nálunk most Patrícia is elkapta a betegséget és hánykolódikKép Most már csak tényleg én maradtamKép
Dorina és Peti már jobban vannak, de egy anya nem teheti meg, hogy beteg legyen!!Kép

Tünde 37+3

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="119911"> Tünde,
tarts ki a sok beteg között!! A nagylánynak is jobbulást!!! Hogy vagy?
Igen, majd biztos jönni akarnak a látogatók. DE a család messze van és ők egy darabig nem jönnek. Csak a szüleink. A keresztfiam pedig most lett ovis és sajnos nem túl erős az immunrendszere, így ő is mindent elkap. Ezért ő se jöhet egy darabig. Kép Addig marad a web-kamerás babanézegetés.
Annácska,
ma ebédelni voltunk és fantasztikus jó salit ettem kacsamellel. Kép Sajnos nagyon hideg van, így a séta nem valószínű... Azért még talán lesz 1 hétvégénk. Kép</font>
angi79

Sziasztok!

Mariannka: összejött most nektek minden Kép Részvétem!

Ági: megkésve, de boldog névnapot Kép

Tünde: fiúk mintha javulnának. Ma már csak hőemelkedésük volt, de gyanúsan gyorsan elaludt mindkettő délután, de egymás ölésére már volt erejük Kép
Nektek jobbulást!!!!

cory 32+3

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok lányok!
Gondoltam benézek így vasárnap délután! Most végeztem a kiságy letisztításával és összeszerelésével (most hoztuk le a padlásról és hót retek volt az egész). Képzeljétek egyedül szereltem össze! Kép Olyan jól esett! És olyan jó látni hogy készen áll a baba fogadására! Még az ágyneműt is belepróbáltam és lefényképeztem hogy megmutassam nektek!
Kép
Kép
Kép
Kép

Mariann! Részvétem a nagymamád miatt! És kívánom hogy mihamarabb gyógyuljon meg az egész család! Ja és remélem hogy hétfőn nem fektetnek be a kórházba!

Angi! Én még mindig azt mondom hogy kevésbé kellemetlen egy kisebb hassal az élet mint egy hatalmassal! Én legalábbis ezzel a pocakkal nagyon jól érzem magam! És a lényeg hogy a baba egészséges legyen benne és normál méretű!

Titati! Remélem kihúzzátok bacimentesen! Drukkolok!

Ágiboszi! Fogacskádat tessék meggyógyíttatni még a szülés előtt! Kívánom hogy ne fájjon már tovább!

Tünde! Javulást az egész családnak! Neked meg kitartást!

KépKép
nicika

Rólunk: apa jól halad a gyerekszoba kifestésével, lassacskán kész lesz és jöhet a parkettázás, majd pedig a butorok bevitele! Már alíg várom hogy kész legyen!
Az én pocim már sűrűbben keményedik, naponka 2-3-szor is akár enyhe görcsökkel kombinálva!
Holnap megyünk reggel vérvételre, utána pedig CTG-re! Kiváncsi vagyok már nagyon hogy milyen lesz!

KépKép
nicika

Nicika!

Gratulálok a kiságy összeszereléshez, nagyon ügyi vagy!
Milyen színű lesz a gyerekszoba?
A miénk világossárga lett.

Azért próbálj pihenni is!

Üdv: Rita
32+0 !

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok Lányok!

Felteszem a képeket a babarucikról!

Ezt vettük a tecsóban:

Kép

Ezeket pedig kaptam az egyik osztálytársamtól:

Kép

Kép
szelivi

Sziasztok!

Adriana,
kíváncsi vagyok én is, milyen lesz a falra festett meserészlet! Én nem mernék nekiállni ilyennek.. Kép Inkánn feltettünk 2 db képet a gyerekszobába, jó az oda! Kép
Nekem a derekam szokott fájni, tegnap volt az eddigi legdurvább, felálltam és a szó szorors értelmében egyszerűen nem tudtam elindulni, annyira fájt. Vártam picit, próbáltam újra, hogy akkor jobb lesz és megint nem sikerült. Megint vártam picit, akkor elballagtam... Szóval átérzem a hátfájásodat, sajnálom!

Titati,
jó, hogy azért még aktívoskodsz, de azért pihengess is ám valamennyit! Utána nem lesz majd sok lehetőséged! Kép

Angi,
szép a pocakod, tényleg nem hatalmas. De a lényeg, hogy kicsi lányod kényelmesen lakik benne, mert ha nem, már tudnál róla! Kép Nemsokára kinövi! Kép Olyan izgi... Kép
Én már egy hete itthon vagyok a kórházból, de még mindig jöttek tegnap is látogatók, akik oda nem tudtak bejönni, és most halmoznak el kérdésekkel... Kíváncsi leszek mi lesz nálunk a szülés előtti és utáni hetekben. Gondolom hasonlóan, mint nálatok! Kép

Szelivi,
köszönöm a biztosítós dolgot, arra már gondoltam, hogy jövő héten felhívom őket és megkérdezem, hogy stimmel-e minden, tudomásul vették-e a dolgot és jó lesz-e így. Remélem... Kép
"Kedves" ismerősödet belöktem volna az asztal alá! Kép

Titati,
neked is nagyon édi a pocakod, szép kerek! Na de az is aranyos, ahogyan "titkolod Bogyót"! Kép

Nyf,
gratula a szuper vizsgádhoz, látod megy ez! Kép

Zsu,
nekem vendéglátó és idegenforgalmi technikus a végzettségem, és van egy valutaváltó és ügyintézői papírom is. Egy termélfürdő panziójának és gyógyászatának recepcióján voltam recepciós. Mostanáig... Kép És oda is szeretnék visszamenni.

Mariannka,
részvétem a nagymamád miatt, családnak pedig jobbulást kívánok!

Nici,
nagyon szép lett a kiságy, ügyes vagy, ahogy kicsinosítottad! Van azon az ágyneműn huzat? Mert nekem a Momában ajánlottak olyan ágyneműt, ami mintás volt és arra azt mondta a csaj, hogy nem kell rá huzat. No én totál ugyanolyat vettem a Tescoban és eddig úgy vagyok vele, hogy nem lesz rajt huzat. Mindenkitől kérdezem: Létezik ilyen??

Nadine 27+3 Kép

Kép

nadine81

Ritaa! Most már pihenek! Mára ennyi elég volt a munkából! Kép Amúgy a gyerekszoba Oroszlánkirályos lesz, apa már jól halad a festéssel! Majd megmutatom ha készen lesz! Kép

KépKép
nicika

Szelivi! Én is pont ezzel a rugival szemeztem még a Tescoban, nekem a piros is tetszett! És jó ára van! Aztán meggyőztem magam hogy már van elég rugink! Kép Az ajándék rucik is nagyon szuperek!

KépKép
nicika

Nadin! Az én ágyneműmre sem kell huzat! Nincs is rajta! Önmagában ilyen sárga macis mintás! Én simán kimostam a mosógépben! Még össze sem gyűrte, szóval tök jó! És tényleg van ilyen is meg olyan is. Amire huzat kell az mindíg egyszínű!

KépKép
nicika

Nici,
akkor jó. Különben a mi ágyneműnk is világos alapon maci mintás Kép, de nem pont ilyen! Kép Hány garnitúrád van?

nadine81

Nadine!
Mi is valószínűleg huzat nélkülit veszünk. De most néztem, hogy csak az Ikeában van olyan rácsvédő, ami körbeéri az ágyat. Igaz 2 ropi felett van az ára. De ott csak rózsaszín és kék van, meg fehér, amire huzat kell. Viszont az ikeás és a tecsós garnitúra-méretek még véletlenül se egyeznek.

Nicika!
Mi is néztük a pirosat is, de a párom azt mondta, hogy azért mert lány, nem kell mindennek rózsaszínűnek és pirosnak lenni. Így aztán már van kék body is.

Kép
szelivi

Sziasztok csajok,

Nicika, szép lett nagyon a kiságy! Ügyes vagy, de azért ne erőltesd túl magad! Kép
Angi, nem semmi a kaja! Mi ma hasonlót ettünk a barátainknál, csak csirkemellel, és utána azért csokimártásos piskótát is toltunk. Kép

Csajok, ti végül milyen méretből hány bodyt, rugit vettetek?
Hálózsákból vékonyat, vagy béleltet?

Puszi

Eszti
Vendég

Nadin! Van ez az új 4 részes, meg örököltünk egy másik 4 részest is! Annak ilyen a mintája:
http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=509621&index=15

KépKép
nicika

Szelivi! Nem rég mi is kék csíkos bodyt vettünk! Apának ugyanez volt a véleménye mint te apunak! Kép

KépKép
nicika

Eszti: nekem 6-6 db van bodyból meg rugiból 56-os, 62-es és 68-asból. Hálózsákom vékony van, de nekünk nem jött be, rugiban altattam a fiúkat, és most is ezt tervezem.
cory

cory
Budapest

Eszti! Nekem az a véleményem, hogy hálózsákból nem kell bélelt, szóval én nem is vettem olyat! Így is csak 2 db hálózsákunk van, meg 1db angol pólya!
Bodyból van: 1db 50-es (hosszú ujjú), 5 db 56-os (3 hosszú ujjú, egy rövid ujjú és 1 ujjatlan), 6db 62-es (3 hosszú ujjú, 1 rövid ujjú és 2 ujjatlan)! Talán elég lesz!
Rugiból van: 1db 50-es hosszú ujjú plüss, 1db 50/56-os ujjatlan plüss, 3 db 56-os plüss ujjatlan, 3 db 56-os plüss hosszú ujjú, 1db hosszú ujj vékony 56-os, 5db 62-es ujjatlan, 2db 62-es hosszú ujjú pizsi szerű anyagból, 1db 62-es vékony ujjatlan
Ennyi! Kép

KépKép
nicika

Esztipeszti!
Nekünk még elég gyér a ruci-parkunk. Egyelőre bevárom amit kapunk és ahhoz vásárolunk majd hozzá. Addig csak azt vesszük, ami nagyon megtetszik. Hálózsákot nem akarok, bár apának tetszik. Február közepe táján hajtjuk végre a fotelek - kiságy cserét. (kivisszük ideiglenesen a két fotelt a keresztgyerekékhez és hozzuk helyette a kiságyat) és utána jöhet a NAGY bevásárlás.

Kép
szelivi

Nekünk bodyk vannak többféle méretből (nemtom pontosan mekkora méretből hány db), ezek általában hosszú ujjúak, de rugi még nincs. Amiket kaptunk, azok mind nagyobbak, így azt venni kell. De ha lenne sem tudnám megállni, hogy ne vásároljak be azokból is eleget! Kép Hálózsákot is kaptunk, abból van 4-5 db, ha jól emlékszem, de egyik sem bélelt. Szerintem abból csak egyet veszek, maximum kettőt.
Tényleg, lehet, hogy baromi hülye kérdés, de hálózsákot csak éjszakai alváshoz használtok, vagy nappalira is?

nadine81

Köszi a válaszokat, jó, hogy itt mindig számíthatok rátok! Kép
Vendég

Tünde Kép
Akkor a párod fog szülni?Kép Azért az érdekes lenne Kép
Patriciának küldök gyógyimanókat, de te tényleg vigyázz nagyon magadra Kép

Nicika Kép
Nagyon ügyes vagy Kép Látod nem csak a párodnak fontos, hogy valamit egyedül csináljon a kis jövevénynek Kép Már alig várom, hogy megmutasd a szobát Kép
Honnan van ez a gyönyörű ágynemű és mennyi volt?
Ennyi ruha tuti elég lesz egy darabig Kép

Angi Kép
Isteni lehetett az ebéd Kép Gondoltam rátok napközben mikor a szemetessel leszaladtam és közben megfagytam Kép
Lányom görizni akart, de lebeszéltem róla, aztán meg a hó is elkezdett esni Kép

Szelivi Kép
Nekünk is ilyen rugink van a tesco-ból, csak a miénk kék Kép

Eszti Kép
Csokimártásos piskóta, nyami Kép Ez volt a beszt a menzán Kép
Holnap lesz torna?

Annácska 29+6

annácska

Sziasztok Kismamák!
Gyöngyi vagyok és hétfőn kezdem a 35. hetemet. Sajnos eddig nem volt internetem, ezért elég későn csatlakozom hozzátok. Olvastam a délutáni levelezéseket, de korábbra visszamenőleg még nem volt időm a témákat megtekinteni. A nővéremnek most lesz két hónapos a kisfia, én tőle kérdeztem meg, hány rugit szerezzek be. Azt tanácsolta, hogy minden napra számoljak nyugodtan 2 db-t, szóval én így vásárolgattam.
Most mennem kell, de holnap benézek, van egy-két dolog amiről szeretném megkérdezni a véleményeteket. Sziasztok és nyugodt éjszakát

Kép

Kép
pgyöngyi

<font color="119911"> Eszti,
örülök, hogy ilyen jól telt a baráti kajcsi. Kép Látom a lányok már írtak hálózsák, ruha ügyben. Nekünk van egy ujjatlan pamut, egy ujjatlan plüss, egy ujjas frotír hálózsákunk. Meg van egy bélelt is, ezeket örököltük. Bodyból kb 8 darabom van 56-os és ennyi 62-es is. Rugikból is, de nekem a legtöbb az ujjatlan. Nektek van rácsvédőtök? Mert nekünk tök nehéz berakni a matrac mellé még azt is. Plussz lehet, hogy jobb lenne a kiságy, ha lentebb lenne, mert így a forgó a baba arcába lóg. Kép De kész a pelenkázó is.
Nici,
nagyon ügyi vagy az összerakással. Csinos lett a kiságy.
Cory,
örülök, hogy jobban vannak már a srácok.
Nadine,
inkább éjjre a hálózsákot, szerintem. Bár kinek mi jön be.</font>
angi79

Közben rájöttem ám, hogy melyik könyv jött be még nekem Kép
Libby Purves: Hogyan NE legyünk tökéletes anyák?
És még ebben a sorozatban van 2 könyv. Nagyon jó stílusban adja elő a dolgokat, és tényleg olyan prkatikákat ír, amiknek hasznát vettem.
Ez most a hálózsákról ugrott be. Egy újszülöttnek még mindegy, hgoy éjjel van-e vagy nappal, nagyrészt alszik Kép

cory
Budapest

Angi, én még nem találtam olyan fejvédőt, ami igazán tetszene. Ami tetszik, az csak készletben van, de én egyelőre nem vettem ágyneműkészletet. Az önállóak annyira nem jönnek be....Kép
De szerintem nem is muszáj betuszkolnod a matrac mellé, elég, ha csak visszahajtod, nem?
Nekünk nincs forgó, hanem olyan lógós állatkákat vettem, amit a kiságy szélére kell felhelyezni. Mindjárt rakok egy fényképet. Egyelőre ezek az állatok is még ülnek a matracon, aztán ha lejjebb engedjük majd, akkor fognak lógni. De a tehén így is nagyszerűen zenél...Kép Ezt a hordozóra is rá lehet tenni, és a figurák külön-külön is leszedhetők. Egyelőre a bébibáránybőrünk is az ágyban van, de ez majd inkább a babakocsiban lesz. Bár állítólag nagyon jó ezen fektetni a babát, és nyugtató hatása van. Az a folt nem piszok Kép, ilyen az anyaga a szőrnek. Kép
Szerettem volna varrni hasonló fejvédőt, mint amilyen a játszószőnyeg, de eddig még nem jött össze. Holnap még lehet, elmegyek a Minimanóba, hátha ott van valami kis aranyos.

Hálózsákból nekem két béleletlen van, ujjas, frottír. Tegnap láttam még egy ujjatlan vastagabbat, és nem tudom, hogy az még kell-e vajon......Na, holnapig még gondolkodom.

Puszi

Kép
Vendég

<font color="119911">Eszt,
ne röhögj, de nekünk is ilyen valamink van a hordozón. A középsőt meg lehet húzni és akkor az zenél. Kép Na, oké kicsit más a színe és a miénk zsiráf a közepén.
A rácsvédőre még kitalálok valamit én is. Akkor jó vásárlást Neked holnap!!! De jól öltözz be, mert biztos hideg lesz!</font>
angi79

Sziasztok kismamik!

Hát végre egy szusszanásnyi időm van. Egész hétvégén festettünk, meg vásárolgattunk. De megérte!

Holnap egész nap itthon leszek, és visszaolvasok amennyit csak bírok!

A Tescoban mi is jártunk, és vettünk pár holmit. Többek között megvettük a kádat is, 1049ft volt. Szép sárga. Meg pár rugit-bodyt is vettünk.

De a lényeg! Kész lett a falikép!!!Kép Én rajzoltam fel, de apával közösen festettük, és szerintem nagyon édi lett.

Itt a kép róla:
Kép
Itt még munka közben.
Kép
Ééés ilyen lett!

Holnap jövök, jó éjt mindenkinek!
Adri+Levike
27+mittudomén (még a táblát sem néztem + maKép)

Kép

Kép
adriana

Nadin! Szerintem a hálózsák csak éjszakára kell, nappal simán lehet rugiban altatni! De cáfoljatok meg ha nem így van! Kép

Anna! Én jobban örültem volna ha párom állítja össze a kiságyat, bár a lemosás mindenképpen rám várt, azt nem bíztam volna rá! De így meg tök büszke vagyok rá hogy egyedül csavaroztam össze meg minden! Kép
Már én is alíg várom hogy megmutathassam nektek a készre festett falakat! Kép
Az ágyneműt a múltkori szombathelyi bevásárló körútunk során vettem a Baby shop nevű üzletben! Ilyen bolt kell hogy legyen Pesten is! Akciósat akartam venni, ami a Kismama magazinban volt (4 részes 4990ft-ért), de sajnos mivel az akciós készlet még nem érkezett meg a meglévőkből választottam! Ez a sárga macis 9500ft volt!

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?