A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Jó napot mindenkinek! Jobbat.
Muszály kiírnom magamból a hétvége leki fájdalmait, olyan sítrni volna kedvem van még mindig. Pedig tudom, hogy az én felfogásom is hülye és ez tetézi a legjobban a dolgokat.

Azzal kezdem, hogy a remény hal meg utoljára, a barátnőm egy 35. nap utáni negatív tesztet követően szombaton felhívott, hogy most jön a dokitól és az olyan 10 hetes terhesnek saccolta, de hétfőn megy uh-ra!
Na én ennek ekkor iszonyatosan örültem mégiscsak a barátnőm, de aztán elfogott a sárga irigység hogy nekem miért nem és neki miért és már megint megelőztek. Kicsit maximalista vagyok, tudom ez nem túl jó. Az egész ott kezdődik, hogy 4-en vagyunk jó barátnők és én mindig hajtottam, hogy valamiben a legjobb/legelső lehessek közülük. Jól tanultam, de nem elég jól, jól spportoltam, de nem elég jól. És akkor megkérte a párom a kezemet, úgy tűnt igen, végre lehetek valamiben az első, én fogok négyőnk közül először férjhez menni! Aztán az egyik barátnőm egy hónappal beelőzött, így jártam, de aztán esküvő után ugye jön a babatéma, náluk nem volt aktuális, gondoltam ebben talán én leszek az első, mire az orvosi bajaim elmúltak és jöhetett igazán a babaprojekt a másik barátnőm bejelentette, hogy ő sem szedi tovább a gyógyszert, és most pedig 10 hetes terhes. És közben valahol belül pedig érzem, hogy nekünk ez a hónap sem jött össze…
Tudom hogy hülyeség a felfogásom, és persze hogy nem azért házasodtam és nem azért szeretnék babát, hogy én legyek az első ez csak egy plusz lett volna, de nem lett. Szeretném kisírni a bánatomat, de tudom, hogy végülis nincs igazam, meg örülnöm kéne, örülök is, csakhát a kisördög nem alszik. A párom és én egész hétvégén letargiában voltunk, hisz mi is szeretnénk már kisbabát és annyi mindent legyőztünk érte már, de úgylátszik mégsem elég. Õk meg egyszerűen abbahagyták és összejött, ez olyan igazságtalan, persze mint minden.
És akkor eszembe jut, amiket itt és más fórumon olvastam, hogy sokan vannak akiknek egyáltalán nem vagy csak még nehezebben lehet gyerekük és ez kicsi erőt ad, hisz ha belegondolok mi még azért olyan régóta végülis nem próbálkozunk, de akkor is! Az élet olyan igazságtalan. És én meg olyan hülye vagyok…

Bocsánat valahova meg kellett írjam, egyszerűen nem tudom már magamban tartani

kancellárka

Azért vissza is olvastam ám.

Mátra! Örülök, hogy javultak az eredmények, ez jó ha kaptatok még időt, gondolom megkönnyebbülés kicsit.

Duddu! Minden elismerésem a tied! Én kb rosszul lennék ha be kéne adnom bárkinek is szurit. És persze drukkolok a sikerhez! Megérdemlitek.

Évi! Grat az új kocsihoz, nagy családhoz kell az autó Kép

Sziszka! Sajnálom, fel a fejjel.

Refief! ÜDv újra. Jó olvasni igaz hogy most minden babásra irigykedem, lassan már csak a szemem vágása különböztet meg egy kínaitól (sárgulok az irigységtől).

És mindenki másnak üdvözlet és jobb napokat és minden jót.

kancellárka

Matra,
Sajnálom hogy ilyen rosszul jött ki ez a hónap, tisztára hős vagy hogy ilyen jó viseled! Ja és persze le a klappal a jegyeid előtt, hát én nem ilyen fényesen muzsilákok, de azért meg vannak a vizsgák, ill. Most szombaton volt egy uv-m. Kezdek fáradni de azért még ki kell tartanom, februárig. Neked a szigorlattal befejeződött a vizsgaidőszak?

Évi,
Gratula az új autóhoz, remélem hamarosasn meglátod te is!!

Refief,
Hát tényleg régen írtál!! Már ekkora a kis Pöttömöd?!! Elképesztő hogy megy az idő, örölök hogy a hányingen már nem gyötör.

Barbi,
nem szeretnélek ilyesztegni de csak a magam esetéből kiindulva, hasonlókat tapasztaltam mint te és egyszer úgy döntöttem hogy a ciklus végén elmegyek vérvételre, ahol megállapították, hogy nincs peteérésem, így azóta kapom a clostyt. Szerintem mielőtt nekiállsz hőmérőzni nem árt egy vérévétel, az sokat elárul.

Ors,
Nagy-nagy gratula a kis pocaklakódhoz, vigyázz magatokra!!

Dudu, nagyon szorítok, biztos gyönyörű tüszőid leszenk!!! Várom a fejleményeket hétfőn!! Tüszőrepit kapsz hogy biztosra elpukkanjanak ? Nekünk is egy VW Polo volt az új autó előtt, bár mi nem adtuk el hanem most anyukáméknél pihizik!! :o))

Nárcisz, Sziszka
Nagyon sajnálom, de talán a következő hónap máshogy alakul. Remélem Sziszka már nem fáj annyira a pocakod.

Sosi,
Szeritem még időben volt a reggeli akció, ne nagyon borulj ki tőle ha nem úgy jön össze ahogy tervezted mert az én tapasztalatom az hogy ilyenkor a férjek is nagyon lehangolódnak, vagyis az én párom ilyenkor megvígasztal de közli hogy nem éri meg ez a herce-húra ha igy kikészít. Majd jön a babó ha akar.

Nálam semmi extra éppen a fejembe vettem hogy elkéne húzni vhova sielni, bár belföldre gondoltam (kaptunk üdülésicsekket), nem igazán tudom hogy most van-e jó hó náluk, bár biztos megoldják hóágyukkal. Van tippetek?

Lenne egy kérdésem:
Aki kapott közületek tüszőrepit, mindíg érezte a feszülést v. Fájdalamt a 40 óra elteltével. Mert amikor én babás lettem akkor fájdogált, most meg nem volt semmi, lehet hogy nem dolgozott rendesen? De azért remélem hogy akkkor is megreped, bár most abszolut nem vagyok optimista. Meg ez a lelet csere is, furcsa ez a hónap.

Húúú mennyit írtam, na sürgősen eldugulok
Pusza
Kivi
kivi2

Sziasztok Lányok!
Végre van net! De nem sokat írtatok, mióta nem olvastam.
Kivi2! Köszi, remélem igazad vanés nem késtünk le róla. Egyébként a fertility a 16.napra tette a pé-t, ez pont az a nap, amikor elaludt a párom. De! A 14. nap éjfél körül, már majdnem a 15.-en és a 17. nap hajnalán együtt voltunk, ugyebár?? Remélem sikerült. Igaz, hogy fiúra hajtunk és akkor pontosan kell célozni, de még egy leányzó is boldoggá tenneKép

Kép
Kép
sosi

Sehol senki!Kép
Felrakom a görbém. Nem túl alacsonyak a hőim??Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!
Köszönöm a sok-sok drukkot, nagyon jól esik! Kép
A szuri gratulációk is jól esnek, de tényleg meg se kottyant. Most ezt nem a magam sztárolása miatt írom, hanem azért, hátha valakinek szüksége lesz még ilyesmire.
Szinte alig éreztem a tű szúrását, annyira kicsi és vékony. Kép A gondolat rossz csak, hogy ilyet kell csinálni, de valamit valamiért!

Továbbra is 3 tüszőm van versenyben: 14,5 ; 17,5 és 18 mm-esek. Ma még adtam szurit, holnap már nem kell és szerdán inszem!!!! Kép
Most azért drukkolok, hogy szerdáig még nőjenek, és nehogy idő előtt megrepedjenek.
Mindig van min parázni... Kép

Évi77!
Ügyesen követem a példádat? Nagyon szívesen lépnék a nyomdokaidba! Kép

Egy dolog miatt aggódom még, hogy holnap délelőtt muszáj tanítani mennem, nem tudom lemondani, de nem akarom megerőltetni sem magam. De majd inkább a hangerőmre helyezem a hangsúlyt Kép

Kivi!
Ritkán írsz, de akkor jó sokat!
Én nem kapok repesztőszurit, sőt Dévai kifejtette, hogy olyan nincs is és ami szurit adnak, az sem garancia a repedésre. Nem akarom a kedved elvenni, sőt ahány doki annyi féle, de neked is és nekem is meg fog repedni magától és punktum. Így jó lesz? Kép

Ditta!
Jó néha edzeni a leendő Apucikat! Mi is a szomszédba járunk babázni, hát ott aztán van zűrzavar... Kép jól esik hazamenni. Kép

Kanci!
Először is egy terhet leveszek a válladról: Nem vagy hülye, hogy ilyeneket gondolsz, ez mindannyiunk fején átfut. Ettől már muszáj jobban érezned magad! Kép
DE az is tény, hogy ezt csak te tudod magadban rendezni, hogy ne másoknak legyél boldog, hanem magadnak és néha marha nehéz, tudom, tapasztalom én is. Kép Sajnos ez így lesz, míg nem leszünk babások, de addig sem szabad ebbe belesüllyedni.
Gondolj inkább arra, hogy mennyi mindent megtettetek már a babáért és készek vagytok többet is tenni. Hidd el, hogy a másik 3 lánynak pedig másban oszt majd kevesebbet a sors! Kép

réka
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sosi!
Szerintem tökéletes a görbéd! Legalábbis nekem az ilyenre mindig azt mondta a dokim.
Nem az "alacsonyság" a kérdés, hanem a változás és az szépen látszik. Kép
Nekem ebben a hónapban össze-vissza cikázik, gondolom a gyógyszerektől... Kép
Vendég

Réka
Minden drukkom a tiéd szerdára!!!!!!!!!!!!!!

Tündi
Vendég

Tündérke!
Köszi-köszi-köszi Kép

Hát te megkaptad-e már az utolsó szuridat? Mikorra áll vissza a rend (menzi, meg ilyenek)?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsi a nagy hallgatásért, mostanában csak olvasó üzemmódban, azt is csak ha sikerül.

Köszi Dido a kérdésed, szedem a Bromo-t rendületlenül, igaz a doki által előírt 2 helyett csak 1,5-et, mert a reggel bevett egész tablettától délelőtt nem nagyon voltam jól, és sok a munkám, nem engedhetem meg magamnak, meg hirtelen túl soknak is tartottam a napi fél után. Majd a dokimnak is bevallom Kép Nem tudom, mikor veszünk vért, hogy mi lett az eredmény, jövő héten megyek a dokihoz mindenesetre.

Duddu Kép, szuper, hogy már itt az inszem!! Kép Szerdán szorítok majd nagyon!! Kép

Kivi Kép a repesztőről én sem tudok sok jót mondani, eddig egyszer kaptam, és pont akkor nem repedt meg időben a tüszőm, hanem jópár nap múlva... MInden más ciklusban repesztő nélkül magától megrepedt, így igaz lehet, amit Duddu ír, hogy a szurival sincs garancia a repedésre, de majd megreped magától, ne aggódj!! Kép

Most megint mennem kell, bocsi, mindenkinek megy a drukk!! Kép

Réka
korek

Sziasztok!

Hát, tényleg nem pörgött a topik...Kép

Kivi!
Menjetek csak el síelni, nem árt a kikapcsolódás a nagy babagyártás közepette. Lehet, hogy épp akkor történik meg a csoda. Csak egy példa: egy baráti házaspár már 4 éve(!) próbálkozott a kisbabával, de mikor elmentek dokihoz, és mindegyiknél megállapították, hogy rendben van, a doki megkérdezte, hogy hol és mennyit dolgoznak, mennyit pihennek. Miután mondták, hogy bizony elég sokat, akkor a doki közölte, hogy vegyenek ki két hét szabadságot és akkor összejön a babó. Azóta már egy kisfiuk és egy kislányuk van. Kép

Duddu!
Remélem, megmondtad a tüszőidnek, amit üzentem!Kép Van egy (szerintem hülyeKép) kérdésem: akkor Nektek most "á la nature" nem is lehet próbálkozni? Vagy azért próba-cseresznye alapon azt is? Bocs, hogy így kérdezgetek, csak eszembe jutott, hogy ha kapsz tüszőérlelőt, akkor összejöhet inszem nélkül is, nem? Mindenesetre a lényeg, hogy sikerüljön!!!++++++++++++++++++

Kancellár!
Megértelek, én akkor voltam így kiakadva, amikor mi elkezdtünk próbálkozni, és erre tesómék bejelentették, hogy baba lesz (úgy, hogy elvileg nem is tervezték). Én is sírtam, mert nagyon szerettem volna az első unokát én adni anyunak, bár tudom, hogy semmi jelentősége az egésznek, mert mindegyik az unokája lesz.
Próbálj meg nem így gondolni rá (tudom, hogy nehéz), meg nem görcsölni rajta, nem szabad, hogy ez gátja legyen a Ti babátok érkezésének!!!!
Nagyon drukkolok+++++++++++++++, hogy mihamarabb összejöjjön (már csak azért is, mert egy megyében lakunk Kép).
Mióta próbálkoztok a babóval?

Szisz!
KépKépKép

Sosi!
Szerintem is jó a görbéd, az emelkedés a lényeg, nem az, hogy hány fokon égsz!Kép Bár a terhesség egyik első jele lehet a 37°C fölötti hőmérséklet lehet (nálam bejött Kép).

Wishről nem tudtok valamit? Mikor lesz lombik nála?

Sziasztok

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Duddu, Norwell+Mazsola!
Köszönöm a bíztató szavakat, jelenleg a könnyeimmel küzdök miután elolvastam amit írtatok, nagyon köszönöm, de most muszály kijöjjön belőlem, hát kiengedem, azt hiszem utána megkönnyebbülök.
Tudom, hogy ez nem egy verseny de eddig bírtam erős idegekkel. Azt hiszem ez kellett ahhoz, hogy újul erővel induljak majd a következő hónapban ha ez nem sikerül, márpedig arra utalnak a jelek, bár nem adom még fel.
Ténylegesen nem próbálkozunk régóta, ez a negyedik hónap, viszont, már több mint egy évvel ezelőtt szerettünk volna nekikezdeni (dehülye szó ez rá) csak akkor még nem engedte a sors és a szervezetem, mert egy évig küzködtem p3-mal gyulladással és egyéb nőgyógyászati gondokkal, addig nem akartunk gyereket, amíg nem kész rá a szervezetem. Orvosilag már rendben vagyok, remélem a szervezetem és a mi babónk is így gondolja ezt és hamar eljön hogy lehessen neki egy szerető családja.

Itt mindenki másnak elismerésem küldöm, mert ahogy olvasom senkinek nem egyszerű és hihetetlen jól bírjátok ehhez képest.
Mára ennyi voltam mert vár a pároma telefonvonalra, üdv mindenkinek: Niki

kancellárka

Sziasztok!
Nekem 26 naposak a ciklusaim.Peteérésem a 10., 11. napon szokott lenni.Előfordulhat az, hogy vkinek egy hónapban több peteérése van?
Amikor éreztem, hogy van a peteérésem, akkor nem voltunk ugy együtt.A 20.ciklusnapon voltunk ugy együtt.Pénteken meg kellett volna jönnie.
Ma csináltam egy tesztet, negatív lett.
Egyáltalán lehetséges, hogy terhes lennék?
Ha nem jön meg, akkor mikor menjek orvoshoz?
ildike25

Halihó Kanci nyugi-nyugi nem versenyKép) Hisz úgyis te leszel a győztes.
Dudu szerdára drukk
pancsi20

Dududrága!

Annyi drukk a világon nincs, amennyit szerdára küldök!!! Tökös csajszi vagy! Csak így tovább, meg is lesz az eredménye.

Hú, nem tudom ki kérdezte a tüszőrepesztő szurit, de én pl. amikor kaptam, egyáltalán nem éreztem a repedést, pedig előtte mindig éreztem. A férjem izgult is, hogy akkor ő most valamit elszúrt (merthogy ő adta be nekem). De csak nem rontotta el olyan nagyonKép

Na megyek, majd még jövök!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

KoRéka!
Remélem jövő héten mostmár jó hírekkel jössz a dokitól!

Norwell!
Igen megbeszéltem velük, hogy túl sok drukkot kaptunk már ahhoz, hogy csalódást okozzanak! Kép
Elvileg igen, lehet házaséletet élni, sőt inszem után főleg ajánlott. Addig igyekszünk tartogatni a kiskatonákat, bár ebben néha elbizonytalanodunk... Kép

Kanci!
Mi sem bírjuk ám mindig olyan nagyon jól... És ezeken a fázisokon át kell menni, nincs mese. De hidd el, hogy utólag nem fogod bánni, hogy kicsit hosszabb időszak alatt jött össze a baba, mert annyival több leszel a most átélt nehézségek miatt! Legalábbis én biztos vagyok benne!

Évi, Pancsi és mindenki más!
Nagyon-nagyon köszi!

De állj a tökös nem én vagyok a családban. Vagy lehet, hogy ezért nem jött eddig össze Kép Kép Kép Na jó befejezem..

Évi!
Amikor Dóri összejött, akkor kaptál szurit?

PUszi:
réka
Vendég

Sziasztok!
Ma voltam orvosnál, végül is hüvelyi uh-n látszott a petezsák és benne a 4mm-es baba! Már dobogott a kis szíve! Olyan hihetetlen még mindig!Kép 6 hetes vagyok kb.
Eddig jól vagyok, mellfeszülés, álmosság, fáradtság savanyú kívánása(sav.káposzta ketchuppal, kenyérrel).

Duddu!
Gondolok és szorítok Neked szerdára!!!
Mátra!
Tudom, gondolom, nehéz lehet, és megértem a vívódásodat, legalábbis, azt hiszem. Annyit tudnék tanácsolni, hogy ne add fel soha, mert én is, mi is, azt hittük e hónapban, hogy nem sikerült, illetve decemberben, és látod, itt a Manócskánk.KépRáadásul akkor, amikor fogant kb. akkor beteg is voltam! És tudod, mindig ott egy új hónap, ne görcsösen akard, hanem próbáld spontán. Tudom, tapasztalat, hogy nem könnyű, de próbáld meg!!Türelem és nyugalom, szeretet. Kívánom, hogy sikerüljön!
Bogi
dbogica

A görbém nevében köszönöm a dicsérő szavakat.Kép
Kancellárka!
Maximalisan megértelek. Ez nagyon rosszul tud esni. Én is jól emlékszem azokra az időkre, amikor a lányommal próbálkoztunk és körülöttem főleg azok lettek terhesek, akik nem is tervezték.De hidd el, hamarosan eljön az az idő, amikor rád fognak irigykedve nézni. Egyébként nekem pélsául, íg yutólag visszagondolva tiszta haszon volt , hogy az ismerettségi körben és a családban én lettem utoljára terhes. Mindenkinek lánya lett, nekem is és persze az összes babacucc nálam landolt, szinte semmit sem kell vennem a mai napig.Kép

Kép
Kép
sosi

Ildike!
Üdv. a topikban!
Nem igazán valószínű, hogy többször legyen peteérés, vagy inkább tüszőrepedés, de nem kizárt.
Biztos vagy benne, hogy 10-11. napon volt peteérésed? Egyébként előfordul olyan hónap is, mikor nincs pé.
Talán várj még néhány napot és ha továbbra sem jön meg, csinálj egy újabb tesztet.
Sok sikert:
réka
Vendég

Sziasztok!

Niki!
Ne azt lásd, hogy a barátnőid miben "nyertek"...
Azt is vedd észre, hogy Te lekűzdötted a P3-mat és nyertes vagy, mert a bajból így jöttél ki!
A párod melleted áll és ennek lesz "gyümölcse"!
Persze vannak rossz napok, amikor mindent kakinak érzünk..., de ezeket meg kell próbálni kizárni, különben megbolondulunk!
Nyugi, ahogy Pancsi is írta!Kép

Kivi!
KépSíelés!Ha késztetés is érzel, a legjobb terápia!
Az is lehet jel, hogy semmi nem úgy történik, mint korábban!Lehet, hogy így lesz "befutó" a dolog...Ne add fel!Kép

Dudu!
A szerda "le van vajazva"!Sikerülnie kell!!!
Nagyon-nagyon drukk!Kép

Talán még jövök...
Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Duddu!
Én is nagyon szorítok szerdán a kiskatonáknak és a petének is, hogy megtörténjen a nagy találkozás!Kép Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Duddu!
Nagyon szorítok Neked!!!Kép
Olvastam, hogy ügyes voltál.Hármas ikrek?Hajrá!!!

Junko,Timi!
Nekem jó a csütörtök! Mikor és hol?

Az Újaknak üdvözletem!!!Kép

Rólam annyit, hogy holnap megyünk a Kaáliba.Már nagyon izgulok.
Megvan minden eredményünk.Minden jó, de a ciklus 2.napján vett hormoneredményből kiderült, hogy nagyon magas a prolaktinom,99,9 és a normál érték: 5 és 35 között van.Az agyalapi mirigy termeli és a peteérésben van szerepe és a stressz miatt ilyen magas. Úgyhogy mondtam is a páromnak, hogy bemegyek a főnökömhöz és megmondom neki, hogy Õ (vagyis az iskola) az oka, hogy nem jön össze a baba!
Azt mondta a doktornő, hogy a Kaáliba erre majd kapok gyógyszert.

Mennem kell aludni, mert nagyon megfáztamKép és pihennem kellene!

Pusza Mindenkinek:
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Jó Reggelt!
Ma az ébredési hőm 36,7 volt. Beírtam a fertilitybe és ez alapján átrakta a pé-met 16-ról a 18. napra. Akkor már nem is volt tojásfehérjém!!!! Tény, hogy akkor reggel mintha szurkálódott volna bal oldalamon a hasam, de nem volt tipikus. Inkább vastagbél jellegű volt. A 18.napon nem voltunk együtt, csak a 17-en. Még hányszor fogja átpakolni a pé-met ez a program??? Kép

Kép
Kép
sosi

Íme:Kép

Kép
Kép
sosi

Szép jó reggelt! Még mindig szebbet!
Tegnap még este rápakolt néhány lapáttal az élet a kis lelkemre.
Egyrészt a barátnőm kiakadt, hogy én miért nem örülök velük, pedig én neki nem mutattam semmit abból ami végbement bennem, csak épp annyit mondtam irigykedünk rájuk, és ekkor még azt is hencegve elmesélte, hogy visszaszámolt és elsőre összejött a baba nekik. Paff
Aztán a tv-ben meg mutogatták Anettkát azt a ... hogy ugyan nem tervezték,de terhes lett... Újabb paff
És ha ez még mind nem lett volna elég tegnap este meg is jött!!!
Jól kibőgtem magam és reggel újult erővel elkezdtem hőmérőzni és még az is lehet, hogy kipróbáljuk az LH tesztezést is.

Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat, jól esett kiönteni a lelkemet egy olyan társaságnak akik megértik, mert már átélték, vagy ha nem is élték át, akkor is valahonnan tudják miről van szó.

Duddu!
Amit túlélünk az megerősít! Remélem így lesz, bár látom nálad meglett, és szorítok hogy meg is legyen az eredménye.

Brill!
Igazából nem az a leglényegesebb, hogy első vagy nem első vagyok, hanem hogy szarul esett, de már nem érdekel.

Sosi!
A babaruhák már félre vannak téve. Keresztfiamék után megörököljük a jó állapotú ruhákat az ágyat a pelenkázót az stb.-t.

Csibe! Neked is szorítok ám!

kancellárka

Sziasztok!

Szép, hideg reggelünk vanKép, bár én már nagyon várom a tavasztKép.

Kivi!
Én mindig azt mondom, hogy addig jó amíg van remény, úgyhogy legyél csak optimistaKép A síelés nagyon jól hangzik, és legalább pihennétek is a sok munka és suli közöttKép.

Dudu!
Továbbra is drukk a tüszőidnek, és persze nagyon szorítok Nektek holnapraKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Korek!
Jó, hogy jelentkeztélKép, a doki biztos elküld majd vérvételre, és biztos, hogy rendbe jött a Bromo-tól a prolaktinodKép.

Ildike!
Szerintem is várj még egy-két apot, azután jöhet az újabb tesztKép.

Bogi!
Gratulálok a dobogó szívecskéhezKép, vigyázz nagyon Magatokra ebben a hidegben meg főlegKép!!!

Brill, Csibe!
Várom a beszámolót, hogy mit sikerült ma megbeszélnetek a dokikkalKép.

Lányok!
Egy kis segítséget kérnékKép. Eddig csak a középidően fájt a hasam, az is valszeg csak a clostil-tól, mert előtte nekem soha nem fájt, még piri alatt sem. Most viszont már a múlt ciklus végétől szinte folyamatosan fáj, hol az egyik oldalt, hol a másikon, hol középen. Ez még mindig a clostil hatása? És a menzi hossza is lecsökkenhet ettől?

dido

dido
dido

Sosi!
A program szerintem azt nézi, hogy 3 egymást követő napon magasabb legyen a hőd az alaphőnél. (ez a hivatalos álláspont) E szerint tényleg 18 a pé. Hivatalosan. De azért ez csak egy program és a hőmérés is meglehetősen szubjektív dolog.
Ha 17-én voltatok együtt sztem az jó. Inkább elötte legyen hancúr mint utána.

Csibe, Timika!
Fél hat, Nagyvirág?
A többit majd remélhetőleg csütörtökön megdumáljuk.

Dudu!
Már csak egy nap, tartalékoljátok, azokat a kiskatonákat!
Lehet nálatok először ezt a tökös kérdést kellett volna tisztázni. NA mindegy jobb később mint soha. Kép
Igaz nálunk is úgy van, hogyha megjön, a férjem kér egy szem merisztint, mert fáj a hasa...Kép

Brill!
Ma mész a Kaáliba? Írjál majd, mit mondtak. Én próbáltam felhívni a dokimat, de telefonon nem akart tájékoztatást adni. Így holnap megyek hozzá délelött és ,megkérdezem mit szól az eredméynekhez. Lehet megkérem ha már ott vagyok kukkantson be mi újság a tüszőmmel.

Kismamik merre vagytok? Juca, Sysy?

Évi!
Neked tetszett a kocsi?

És Majcsi, ha jól vagy vagy van kedved, írj mi van veletek.

Szép napot!

J.
Vendég

Dudu!

Mikor Dorkát összehoztuk nálunk úgy volt, hogy kaptam 5*1 Clostit, utána 2*1 ampulla Menogon szurit, utána egy tüszőrepesztő szurit. Szóval volt azért néhány szúrás, de nem volt vészes.

Bogi!

Ugye milyen jó látni UH-n Manócskát? Gratulálok hozzá!

Csibe!

Neked is drukk-hegyek mennek mára a Kaális találkozóhoz! Beszámolót kérünk! A magas prolaktint meg viszonylag egyszerűen rendezni lehet, úgyhogy emiatt ne aggódj.

Dido!

Nem tudom, mitől fájhat a hasadKép

Junko!

Mazda 323F a járgány, és szerintem nagyon tuti! Tegnap este már itthon aludt a mi garázsunkban. Azért délután már mentünk vele egy kört, csak hogy szokja a környéketKép

Évi!

Köszi szépen, mi jól vagyunk. Dorka egy ír sztepptáncost megszégyenítő gyorsasággal kever, bár már érezhetően több időt tölt pihenéssel, mint eddig. Most éppen buli van, a jobb oldalamon próbálja meg kidugni a sarkát a külvilágba. Ha így folytatja, hamarosan sikerül neki, olyan jó erőben van a drága.
Poci növöget, 106 centi, és az első csíkok is megjelentek, eddig bírta a kiképzést a bőröm. SebajKép
Ügyesek vagytok, hogy már ilyen jól álltok az esküvő szervezéssel. Aznapra már megrendeltük nektek a szép időt!

Évi
34+0 (MÁR!!!)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Csibe Kép Junko Kép Nekem is jó a csütörtök 17:30 a nagy Virágban Kép Hogy foglak megismerni titeket? Csibe, jobbulást kívánok és nagyon szorítok a Kaálihoz!

Duddu Kép Neked is mennek ám a drukkok folyamatosan! Kép

Bogica Kép Gratulálok a kis dobogó szívűhöz! Kép

Pussz mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Csibe!

Hát Timikának lesz nagy hasa az biztos. Én nem is tudom, mibe leszek, de majd holnap megírom.

Kancellárka!
Ja hogy neked tegnap este megjött. Hát ejnye-bejnye ezért volt ez az érzékenység. Sztem egy-két nap és elmúlik.

Évi!
Meleg tea bögrében, talált! Honnan tudtad? Kép

j.
Vendég

sziasztok.

itt vagyok csak olvaso uzemmodban.Nem tortenik velem semmi.Van egy mini gorbem elg genya de nem tudom feltolteni,nem akarja a gepKép

dudu az osszes drukkom ami van azt mind neked adom.Nagyon nagyon drukkolok neked.Kivanom hogy sikeruljon.Ket het mulva lesz eredmeny?

junko mi egy napon vagyunkKép12cnKép

kancelarka sajnalom amin keresztulmesz.Hidd el par nap es jobb leszKép

sosi remelem jokor akcioztatok es felmegy a hod es ott is maradKép

BOGI GRATULA A petezsakodhoz,vigyazz magatokraKép

Kép
monyoka

Képime a genyus gorbem

Kép
monyoka

Sziasztok!

Nem tűntem ám el, csak lusta voltam írni. Kicsit depis vagyok mostanság, semmi sem jó. Kép

Nem is rontom a hangulatot, csak gondoltam beköszönök.

Dudu!
Nagyon szorítok holnapra!!!Sikerülnie kell!!!Kép

Adri+Levike
27+6

Kép

Kép
adriana

Adri!
Mi a baj? Otthon vagy egyedül, unatkozol? Vagy ez ilyen kismamás depresszió amihez én nem értek?
Nem rontod a hangulatot, nincs megszabva hogy csak jókedvűen lehet írni. Sőt.
Ha gondolod írj még.

Monyó!
Na akkor össze tudjuk hasonlítani a hőinket. Nekem is elég nyomi a görbém, csak 3szor mértem a hónapban. Ma minden esetre 36,4 volt reggel.
Nem tudom, volt-e már pé-m talán még nem. Bár ha tegnap este 22.30 és 22.35 perc között volt Kép azt se bánnám..Hát igen lányok csak röviden lényegre törően.Kép Evvan

Ja Timika te kérdezted,hogy hogy ismerjük meg egymást. Hülye vagyok.
Az biztos, hogy barna szövetkabát lesz rajtam, szörmével az ujján, és fekete sapka. Hát egyenlőre ennyi. Lehet szoknyát veszek, és úgy egyszerűbb lesz.

j.
Vendég

Sziasztok LányokKép

Jövő hét kedden megyek a 15. heti ultrahangra. Kapok beutalót valami szívkórházba, mert a cukorbetegségem okozhat szívbetegséget a babánál. Ezt kell megnézetnem. Sima ultrahangon csak annyit látnak, hogy dobog a szíve. Ez egy speciális ultrahang, amivel a baba szívét nézik.

Duddu!Kép

Minden drukkom csak a tiéd!!!KépKépKép És persze még azoké a csajoké, akiknek most nagyon kell a drukk!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Újakat üdvözlöm, és mielőbb a narancssárga részbe kerülni a táblázatban!Kép

Kati
Vendég

Sziasztok,

Hú, de régen írtam már ide Kép De a babás topicba szoktam (ez most a mentségem Kép)

DudduKép
Mindenem X-ben Érted holnapra! Hogy bírod a hormonkezelést? Mellékhatások? Biztos nagyon izgatottak vagytok a holnapi nap miatt. Utána tervezel pihenni egy kicsit? Táncitánci???

Évi77Kép
Hát szerintem nagy párost alkotna Dóri és Laura együtt ami az ír sztepptáncot illeti Kép Szerintem Flatley elbújhatna... Kép Kép Azt meg Te honnan tudod, hogy épp a lábfejét dugja ki, amikor mozog? Mert én is látom meg érzem, de azt nem, hogy épp melyik testrésze az Kép
Nem felejtettem ám el a gyógyis listát... Bevallom szita az agyam (gondolom ismerős kismama tulajdonság Kép) és amikor anyuéknál vagyok mindig elfelejtem összeírni a dobozom tartalmát Kép Meglesz az is, tényleg ígérem. Kép Tényleg: Te mivel kened a pocidat? Én eddig a DM-ben vett reelle krémmel, de most, hogy kifogyott vettem a Vihy-nek a krémét, remélem, ez is beválik. Mellette pedig Nivea babaolaj minden este. Kép

KatiKép
Nem lesz semmi baj a baba szívével, hiszen a cukrod már rendbejött nem, amikor teherbe estél? Úgy emlékszem, hogy pont úgy jött össze, hogy elkezdted a kezelést...

AdriKép
Mitől vagy depis? Csak úgy általában? Gondolj Levikére meg simogasd és beszélj hozzá, az segít! Kép
És nézz be ide minél gyakrabban! Sőt, nézz át a babásokhoz is, nagyon klassz témák vannak szupi képekkel... Kép

MonyoKép
Ez a grafikon még csak a kezdet, ha jól látom, ugye? Úgy értem, csak az első 6 nap. Rosszul látom?

BogicaKép
Grat a kis dobogóhoz! Kép És ez már csak egyre klasszabb érzés lesz látni őt a monitoron Kép

Puszi mindenkinek!

Unique
30+5

KépKép
unique

Évi77Kép
Neked nem szokott szurkálni a pocid meg néha olyan, mintha belülről nyomnák meg néha nyomást érzek a köldökömnél is... Ezek normális dolgok? Mert az, hogy fáj a derekam, alig bíok aludni, az tudom, hogy normális Kép

KépKép
unique

Unique!

Abból gondolom, hogy a lábát érzem, hogy egészen magasan érzem, majdnem a bordáimat dolgozza, és mivel a feje már lent van, ez csak a lába lehet. Meg hagyja kitapintani is, ha hosszú vékony keménységet érzek, az a kis lába szára, ha meg kis kerek keményet, akkor vagy a sarka, vagy a térde, megint attól függően, hogy milyen magasságban érzem. Bár köldöktájon éppen a könyöke is lehet. Szóval ezek csak a saját diagnózisaim, lehet, hogy nem is úgy van. na ez most így visszaolvasva kicsit kuszának tűnik, de Te biztos érted.
Az én pocim csak akkor szúr, ha egyik oldalamról a másikra fordulok alvás közben, egyébként nem. És hát az, hogy olyan, mintha belülről nyomnák az attól lehet, hogy belülről nyomjákKépKépKép Viszont a derekam nem fáj. (kopp-kopp-kopp)
Én gyógyszertári olajjal kenem a pocit reggel, Nivea testápolóval este, de éppen a napokban megadta magát a bőröm, nem bírta tovább a kiképzést, és megrepedt.
Pusszancs a kis "táncpartnerünknek"Kép

Adri!

Mi a baj? Miért vagy depis?Kép

Csibe!

Mi volt a Kaáliban???

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Lányok!

Nincs időm mindenkinek válaszolni, de nem bírtam ki, hogy ne köszönjem meg a sok-sok Kép Kép drukkot. Szépen elosztogatjuk holnapra és az azt következő két (három) hétre, mert ezalatt szerintem sok "fázison" fogok keresztül menni!
Kép Kép Kép Kép Kép

Még egyszer NAGYON KÖSZI! Este benézek még!

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!
Mátra!
Most ahogy Kancellárkát olvastam összezavarodtam, hogy jó helyre írtam-e a tegnapi üzit. Tudniillik Neked vagy Neki. Ne haragudjatok, de most sem tudtam utána nézni,mert nem jön be nálam a tegnapi üzik nagy része.
Dudu!
Drukk!!Kép
Köszi Lányok a gratulációkat, tényleg jó volt látni az UH-t, de igazából még nem tudatosult egészen bennem ez a csoda!Kép
Bogi
dbogica

Junko Kép Akkor a Virág előtt találkozzunk? Rajtam fekete hosszúkabát lesz, meg a pocakomról biztos fel fogtok ismerni Kép

Adri Kép Miért vagy depis? Mi a baj?

Unique Kép Én Milupa terhességi krémet használok, meg időnként testápolót (most éppen mézes L'Occitane-t).

Csibe Kép Mi volt a Kaáliban?

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
Évi 79 alakulnak már tudjuk hol lesz Kép A lényeges elemek már megv annak, most a kis apróságokon van a hangsúly. Bár vasárnap úgytűnt semmi nem lesz, nemhogy esküvő Kép Aztán szokás szerint csitultak a hullámok. A miénk olaszos házasság lesz Kép

Bogica szerintem Kancellárkának szántad az üzit, de nekem is jól esett Kép

Duddu!
Holnapra sok erőt, kitartást és mindent, ami kell. Iszonyatosan szurkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kancellárka!
Nagyon-nagyon megértelek!
De akinek jön a baba elsőre és nem szenved meg érte úgy, mint mi itt mindannyian, másban kap rosszabb lapokat, vagy másképp éli meg az egész anyaságot. Vigyázz arra, hogy a negatív energiák, amik ilyenkor keltkeznek benned ne hatalmasodjanak el.Nagyon szurkolok, hogy túljuss ezen a perióduson és mihamarabb beköltözzön a pocidba egy kis manócska.

Pancsi!
Rég láttalak! Hogy állsz a vizsgákkal?
mátra

Sziasztok Lányok!Kép

Én is itt vagyok,de leginkább csak olvasó üzemmódban.

Dbogi!Kép

Gratulálok Neked a dobogó szívű kis csöppséghez!Kép
Ennél csak az lesz csodálatosabb amikor érzed hogy rugdos a hasadban,mert azt elmondani nem lehet!KépKépKép

Adri!Kép

Néha én is depis vagyok,ezt valószínűleg a hormonok és az időjárás is befolyásolja.
Egyébként jól vagy?Kép

Duddu!Kép

Nagyon szorítok Neked!Kép

Unique!Kép

Én is kezdem érezni hogy milyen ügyesen lambadázik a bébi a hasamban!Kép
Olyan édes hogy meglehetne zabálni!Kép
Ti voltatok 4d ultrahangon?
És ha igen akkor hány hetes voltál?
Nem tudom eldönteni hogy mikor menjek.

Ma lett meg a terheléses vércukor eredményem,4,8.
Ez gondolom normális érték.

Évi77!Kép

Neked már csak 6 heted van,ez nagyon izgi!Kép

A hétvégén megvettük a bébihordozót,nagyon édi.Kép
Még a babakocsival,a kisággyal és a pelenkázóval vagyunk bajban.Nem tudjuk hol vegyük meg.
De hát van még időnk.

Mindenkinek drukkolok akinek szükséges!:-O

Sysy
sysy77

Sziasztok lányok!Szinte új vagyok köztetek. Én is insemen voltam, holnap kel mennem vérvételre, hogy sikerült-e.
Dudu nagyon szurkolok érted!!!!!(Bocsi nem tudok olyan aranyos mosolygós figurát rajzolni.) Pihenj sokat a beavatkozás utáni napokban.Így ismeretlenül is nagyon sok energiát merítek tőletek lányok. Én nehezen viselem a gyógyszerek hatásait, mellékhatásait. Minden insemes kezelés plusz 5 kg-ot jelent. Kezeim vizesek és nem beszélek az éjszakai kialvatlanságokról és a bennem lévő feszültségről. Mindenki ilyen nehezen viseli a kezeléseket vagy velem van a baj??Mit tegyek, hogy ne rakódjanak rám a plusz kilók?
cinca

Halihó Lányok! Mátra már csak egy s kééész.
Dudu úgy gondolom, hogy s szívem összes drukkját meg mindenét átirányítom
Cinca bár én nem vagyok hozzáértő úgy gondolom, hogy nyugodt légy, s nem lesz semmi baj
pancsi20

Évi77Kép
Olyan édes, ahogy leírtad Dóri mocorgásait! Kép Nem semmi lehet a leányzó! Kép
Nekem is fejjel lefele van (maradjon is így a drágám). Lehet, hogy azért érzek mindeféléket, mert sokat ülök egy helyben és azt nem komálja. Többet kellene már napközben is feküdnöm itthon. Csak belemerülök a munkába és akkor nehezen állok fel. Na majd holnap másképp lesz Kép Meg most szerintem a nagy hidegek miatt is alul érzem egy picit néha ha felállok, hogy keményedget a pocim. Nem valami klassz érzés. Kép
Mekkora lehet most a nagylány?

TimikaKép
Én a Milupát nagyon hamar eltettem, mert nekem nem szívódik fel rendesen a bőrömben és olyan ragacsos leszek tőle sokáig (ha érted, mire gondolok Kép).

SysyKép
De jó olvasni Rólatok! A cukrod teljesen normális, sőt, mondhatni, tökéletes. Kép
Mi a 22. héten voltunk 4D-n, akkor már szépen lehetett látni mindenét, még az arcát is. (fleg, ha megmutatta volna, de szerencsére sikerült lencsevégre kapni őfelségét :9)
Most még gondolkodunk rajta, hogy február közepefele elmegyünk megint, most már szerintem konkrétan babaformája lesz. Kép
Milyen babahordozót vettetek?

CincaKép
Hú, nagyon drukkolok Neked holnapra! Gyere majd az eredménnyel! A kilókról nem tudok sajnos nyilatkozni Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique!Kép

Pierre Cardin babahordozót vettünk,világoskék-sötétkék kombinációban.
Már szinte látom benne a kisfiunkat!Kép
Hol voltatok 4D ultrahangon?

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Nagyon köszönöm Mindenkinek, hogy gondoltatok rám és drukkoltatok, na meg persze az érdeklődést!Kép

Szóval:
nagyon szimpatikus dokival találkoztunk!Kép
Beszélgettünk egy kicsit, megnézte a leleteimet (megdicsért, hogy milyen ügyes voltam, hogy minden eredményem megvan), aztán uh-gal megvizsgált.
A magas prolaktin szintem miatt csütörtökön mennem kell újabb vérvételre és ha az is magas, akkor egy kopony ct-re, mivel ezt az agyalapi mirigy termeli és meg kell bizonyosodnunk arról, hogy ez a mirigy az agyamban nincs megnagyobbodva. De azt mondta 99,9%,hogy nincs, úgyhogy nyugodjak meg.Ezután ezt majd gyógyszeresen beállítják, hogy ne legyen ilyen magas!
A köv. ciklusom 2.napjától fogamzásgátlót kell szednem, közben a 10-14. nap körül uh., és a köv. ciklusban jöhet a stimulálás, majd ha minden oké, a leszívás, megtermékenyítés és a beültetés.
Azért kell a fogigátló, hogy nehogy a stimuláláskor cisztáim legyenek.
Kaptunk még egy csomó papírt, amit ki kell tölteni és tul.képp ennyi volt.
Nagyon jó érzésekkel jöttem el!Kép

Duddu!
Drukkolok holnapra!!!!

Kancellárka!
SajnálomKép
Fel a fejjel!

Junko, Timi!Kép
Nekem jó a csütörtök!Nekem rövid barna hajam van!

Dido, Évi, Éva!
Köszi, hogy gondoltatok rám!Kép

Puszi
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

sziasztok.

nagyon merges vagyok es muszaly leirnom mert most rogton szetrobbanok.
Errol nem beszeltem eddig,de nekem keves az a sex amit a parom nyujt.Marmin nem minosegileg hanem mennyisegileg.En birnam minden masnap a ferjemnek az egy heten 1-2 eleg.Ebbe eddig bele is nyugodam,mert nem maszhatok ra mindig de most ugyebar azert surubben kene ha babat akarunk.
Most is elutasitott es piszkosul rosszul esett.Nem azt akrom hogy folyton..de legalabba 15 ig napig a minden masnap....sokat akarok?
raeroltetni nem szeretnem magam,de faj a dolog.
raadasul szinte minden ejjel fogdos almaban,akkor meg mert nem akarja?Kép
Az hogy egy heten egyszer vagyunk egyutt es pont eltalajuk azt a napot...hat eleg keves az esely.
menzi utan minen okes,kivan meg akar meg minden.Aztan hirtelen leal.
nem tudom mit tegyek?Kép
bocsi hogy ilyen intim meg hulyesegeket irok,de gondolom ti valahogy jobban megertitek mint barki mas a kornyezetemben.

remelem holnap mar jobb lesz.

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?