Neet, Kisün,
oké-oké, megértem, vannak olyanok, akiknek hiányzik a feszkó, a vita, vagy a "kultúrált eszmecsere". persze, h tök uncsi lenne, ha mindenki ugyanazt gondolná, de én kicsit úgy éreztem, h eldurvult a dolog. biztos én vagyok túlérzékeny és túlfeszkókerülő ... egyebekben jó vitázást, és PEACE! and LOVE
Ildi,
kérdezted már itt a csajokat hordozó-ügyben? én mostanában kezdtem nézegetni, a babaszobán van olyan fórum, ami erről szól, tehát NEM az apróhirdetésben! ajánlották nekem, nézd meg sztem! Én tegnap voltam kint, nem volt olyan nagyon hideg, ma meg állítólag "melegebb" van, úgyhogy jól felöltözve nem történhet semmi baj!
Indi,
orgazmus

nem lehet könnyű így, az erő legyen Veled!

nomeg drukkolok, h a férjecskéd is nemsokára! pelusozással az a helyzet, h éjszaka csak akkor kell, ha kaki van, abban ugye nem hagyjuk benne. ezzel is segítünk a kicsikének megtanulni a nappal és éjszaka közötti különbséget. én a kórházban még pelenkáztam éjszaka is, meg ügyetlen is voltam néha, és kifolyt a pisi, no akkor még öltözhettünk is

de ilyen Veled nem lesz.
Bogárka,
én sem tudok sajna semmit róluk, de aggódom, remélem, hamarosan érkezik hír Istókról és Zsanciról is!
fic.