A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose, ha az első az, amit nem ajánlanak, azt értem, az a szenna miatt van, ami nagyon erős szer és tuti függőséget okoz Kép
Az Isapgol(plantago ovata)egy rostanyag és kint kifejezetten gyerekek és várandósok használják. Teljesen kíméletes és tényleg nem okozott semmiféle mellékhatást. Nekem is orvos(ajurvédikus és homeopata is) adta, hogy ne legyen gond - vele nem is volt, csak itthon, később, amikor nem volt ilyen, én pedig gyógyszert semmifélét nem akartam szedni.

Az én unokaöcsikém is fagyos manó volt ám, még bent a szobában 22 fokban is fázott, ám most, hogy már elmúlt egy, viszont nem fázik még a sarkvidéki hidegben sem Kép Szóval változhat még Nyuszid is Kép

indianyo

Jóóó reggeltet Kép

Mindig elképedek, pedig már nem is vok itt új csirke, hogy éccaka idején mit össze nem tudtok dumálni Kép Én meg a szoptatást is alfában csinálom, nem hogy ébren.. Kép

Indi, meg Soosoo,
az általam említett biofarmról származó tej és egyéb termékek igen finomak és feldolgozásukat tekintve hagyományosnak mondhatóak, de az alapanyag sajna csak papíron bio. Ugyanis ha nincs a feldolgozáshoz elég tej( és mivel alig 30 tehén van, amiből kb.20-at fejnek,ezért általában nincs elég), akkor gond nélkül hozzávásárolnak a szomszéd tehenészetből, ami véletlen sem bio. A takarmányozásra termelt kukoricát éjjel permetezik, mert akkor nem jár ellenőr, a károsítóknak( bogarak, gombák, mikróbák, miegymás) meg úgyis mind1. Szóval más baj nincs vele, végeredményben igazi, "tej" tejből készült, megfelelő kultúrával beoltott, finom végtermék (még gyümölcsös joghurt is), csak épp nem bio, mertmivel a vegyszerek és néha bizony antibiok is benne vannak az alapanyagban.
De mielőtt még meggyanusít valaki, sietek kijelenteni: nem minden biofarm működik így!!!!
korrekt voltam? Kép

Jucus,
közmondások rulez Kép úgy látom, majd' mindenkinek sikerült magára vennie az utolsó előtti közmondást Kép éljen az önkritika Kép

Oxigen,
jólemléxem, hogy boszi-rajzért cserébe ígértél a messzi múltban vmikor massage-t ? Kép

Zsanci,
Kép gyógyulást neked

nahirtelen ennyi most Kép

pussza:

Macs és szuszogós Fülöpkebaba
macskanyu

Jó reggelt!

Juc,
nálunk is maszott Oxi, és kiváló volt, és akarom mégmégmég, sajna, mivel én szoptatok, csak az egy fájós részt meg a karomat lehetett, de anyukám kapott teljes hátat. mindketten imádtuk! nem fáj, épp annyira erős, amennyire kell, és ott, ahol kell, és a krémek is nagyon finomak. és még az is szuper, hogy OXI csinálja, és közben Vikka tanítja Vincét. Kép

Zsan,
nemtom mi lehet, de elég rosszul hangzik, nekem is a vese ugrott be, szóval tessék gyorsan meggyógyulni! Kép

Bogárka,
képek szuperek, tényleg nagyon hasonlítanak Rátok a kőceitek! Kép

Most mennem kell, Vincsenzó kunyiz, imádom!!!Kép
fic
ficánka

Köszi MacsKép Sajnos nekem is sok ilyen negatív tapasztalatom van a bio elnevezéssel - mert ugye mi egy találékony népség vagyunk Kép

Betegecskék, jobban vagytok már? Legyetek Kép

indianyo

Miért kel a lányom fél 5kor???? Kép
Tudjátok, miért karikás az ördög szeme? Mert nem alszik.
ördögineet
neet

Neet,
Kép és a fél5 ddddddduuuuuuurrrrrvvvvvaaaaaaa ahhhhhh
ficánka

Jó reggelt!

Zsan:
ez elég rosszul hangzikKépGondolom azóta látott már orvos.Remélem nem komoly!

Votiv:
Ti hogy vagytok?Istinél van már valami javulás?

Zuzmo:
igazság szerint még nem igazán ismerek itt senkit,de szoktam írogatni az esztergomi topikba is és ott van 1-2 pocakos is most.Ha gondolja a sógornőd nézzen be oda,vagy esetleg már meg is tette?Kép

Moose:
annyira ne irigykedj Dorkám alvása miatt.Ilyen pozitúrákat azóta tud produkálni,mióta egomba költöztünk,a buszok végállomásáraKépMajd kiesünk hajnalba az ágyból,mikor elkezdik túráztatni a buszokat,pláne ezekben a fagyos napokban.Az ezt követő nyugodtabb,csendesebb délelöttökön pedig,alkalmazkodva a külső tényezőkhöz,gyorsan elalszik,bárhol,bármikorKép

petergabi

Indi:
már többször is akartam tőled kérdzni,hogy hogy bírod egyedül?Baromi nehéz lehet a férjed nélkül,pont mikor az ember lánya örökös odafigyelést,támogatást szeretne.Azért van segítséged?Mennyire veszed komolyan az "ágynyugalmat"?Hogy oldod meg pl.a bevásárlást?Annyiszor eszembe jutsz,nem lehet könnyű neked ez a várakozásKép

petergabi

Neet:
nálunk a frontok tudnak ilyen szörnyűséget csinálni Dorkámmal.Most elvileg jön a "meleg"frontKép
/Amerikaifoci csapatKép/

petergabi

Zsan,
tessék elmenni orvoshoz!!!!!

Zsebi,
két hete voltam, minden rendben volt, két hét múlva lesz izgalmas, akkor lesz UH Kép

Moose,
IGEN, azt vedeljük, és mi is élvezzük Kép budai skálában szerencsére nagyon ritkán nincs, mert már annyira rászoktunk, hogy elvonási tüneteink lennének Kép

Ada,
én ehhez nem értek. Egy megjegyzés: boldog ember vagy, ha neked ez vita! Ez speciel szerintem kultúrált emberek eszmecseréje volt, mindenféle durvaság nélkül, ami kell, mert qrva unalmas lenne, ha mind egyformák lennénk Kép és igenis tessék hozzászólni, pláne ha értesz is hozzá Kép

Én ma tökjóóóóóóóóót aludtam, Dóci meggyógyult és ismét átalussza az éjszakát KépKép

vera
kisün

Jó reggelt!
Hogy vannak a betegek? Isti, Zsan, Zsombi, és a többiek?

Kép
Kép
zuzmo1

PetergabiKép
ez a meglegfront jó Kép

Igazából a várakozást jól bírom, csak néha kezdek túlaggódni de aztán gyorsan le is nyugtatom magam, ha nem megy, jön valami szép álom, és rendben is vagyunk.Kép
Rossz férjecske nélkül, de neki még rosszabb nélkülünk, én elég önálló és független vagyok, könnyebben veszem az ilyen dolgokat.
Vásárolni nem tudok, csak ha valakinél kikönyörgöm, hogy vigyen el - egy zöldség-gyümölcs-tejtermék bevásárlókörút felér egy orgazmussal szobafogság alatt Kép De azért nem nyavalygunk, bab békés, csak óvatosan rúgkapál, még vélelenül se okoz fájdalmat Kép ágyat komolyan veszem, mert minden más fáj, úgyhogy fél óra munka, 1 óra ágyikó a ritmus - ha nem alszom el Kép

indianyo

Sziasztok,

Oxi: én nem kaphatok masszázst? Olyan rég jeleztem már neked, még babásan. Jaj, de jó lenne.... Persze ha nagyon messze vagyunk neked, akkor megértem, ha nem tudsz jönni.

J.

Kép
Kép
johanna1975

Indi:
na jól van megnyugtattálKépBaromi jó,hogy ennyire pozitív vagy,én már befordultam volnaKépNekem még az is örökké valóság volt,hogy 4 hónapot otthon kellett töltenem a 9 ből.De gondolom azért szülők,barátok vannak körülötted?Pláne majd a finisben,na meg utána...Kép

petergabi

Zsan,
remélem, már jobb a helyzet! Reggel mindig jobb, nem?

Kisünnek igaza van. (Nyalis szmájli helye. Kép)
Uncsi lenne, ha mindenki olyan szép és okos lenne, és ugyanazt gondolná, mint neet... Kép

Frontok: Eszter hálistennek nem érzékeny rá, eddig legalábbis nem tűnt fel. Szóval nem erről van szó, most vagy fázott vagy nem tetszett neki, h betakartuk, mert addig nyávogott, amíg teljesen felébredt.

Érdekelnek valakit ingyen beagle kiskutyák? Engem igen, de sajnos most nem aktuális. Az nlc-n van egy ilyen topic, nagyon tündériek, képek is vannak.
neet
neet

Kedves babaszakértők! Mivel most azzal telik a kutatómunkára szánt időm, hogy pelenkainfokat gyűjtök, kérem a tapasztalataitokat éjszakai pelenkázás ügyben, Én azt gondolom, ill. azt is tanultam, hogy éjszaka nem zavarjuk a babát pelenkázással, kibírja reggelig. Ezt így is tapasztaltam idáig, viszont mondjuk az első 2-3 hónapban is bejön ez? Olyankor még a bab nem tesz nagy különbséget éjszaka és nappal között...

indianyo

Ada!
ha csúnyán beszéltem, akkor ezer bocsánat, kezd zavarni, hogy lépten nyomon azt olvasom, hogy mekkora ellensége vagyok a gyerekemnek, úgyhogy néha elragadtatom magam. szóval ne haragudj. megismétlem kérdésem, hátha válaszolsz Kép esetleg aprómagvasakat lehet akkor már 1 éves kora körül is adni, passzírozva? vannak babagyümölcseim. (Nestlé) van bennük eper, 8 hó van ráírva. mi legyen? lehet, h magtalanok?

Vera!
Éljen Dóci!
láttad, h írtam, h a sterilizáló most akciós a Brendonban?

Zsanci????
mi van már??????? doki?

Votiv!
Istipisti?

ancsipancsi

Indi!
nekem senki nem mondta, h ne pelusozzam éjjel, csak hogy minden kaja után kell, és így volt, hogy 3-4x is átpelenkáztam. utána tudtam meg, h nem kellett volna.
most is van még 11-kor egy kajája, de akkor is tisztába teszem, mert 8-9-ig alszik.
a baba úgy tanulja meg különbséget tenni az éjjel és a nappal között, hogy éjjel nem zargatod, nem tárgyalsz vele, félhomályban eteted. ösztönösen így csináltam, kivéve a pelust Kép. majd a köv. gyereknél.

ancsipancsi

Sziasztok!

A tegnap esti visszaolvasást nem vállaltam, meg most sem megy!Kép

De van egy kérdésem!

Tegnap este fel akartam rakni a Vaterára az autós hordozónkat és amikor már a képet is meg mindent felraktam, akkor láttam, hogy fizetős!Kép

Tudtok valami helyet a neten, ahol érdemes meghírdetni? Köszi!

Szerintetek el lehet menni Savoyába babakocsival? Mennyire van hideg? Itt a 3.-on nem tudom eldönteni!

ILdi
ildi76

Tud valaki valamit Zsanról???? Nem válaszol az sms-emre Kép És Votivékról?????

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Indi,
én sem pelusozom éjjel, utoljára az este 9-es etetéskor, majd reggel 6-7 tájt legközelébb, mikor ébred. Eddig még semmi gond nem volt belőle. Sőt a hölgy ált. alszik éjjelente
macskanyu

Indi,
erre megint csak az a válasz, hogy majd meglátod. Eszter pl az első időkben (már nem emlékszem, h hetek vagy hónapok alatt) midnen szopi alkalmával tett is a pelusba, és nem csak pisit. Ilyenkor egyértelmű, h cseréltem. Idővel elmúlik éjjel a kakilhatnékuk. De amíg ez nincs így, addig kislámpánál, minél kevesebb heves mozdulattal átcsomagolás, és remélhetőleg gyorsan visszaalszik majd. Mottó: az új nyomja az avíttost. Kép
neet
neet

Neet, Kisün,
oké-oké, megértem, vannak olyanok, akiknek hiányzik a feszkó, a vita, vagy a "kultúrált eszmecsere". persze, h tök uncsi lenne, ha mindenki ugyanazt gondolná, de én kicsit úgy éreztem, h eldurvult a dolog. biztos én vagyok túlérzékeny és túlfeszkókerülő ... egyebekben jó vitázást, és PEACE! and LOVE Kép

Ildi,
kérdezted már itt a csajokat hordozó-ügyben? én mostanában kezdtem nézegetni, a babaszobán van olyan fórum, ami erről szól, tehát NEM az apróhirdetésben! ajánlották nekem, nézd meg sztem! Én tegnap voltam kint, nem volt olyan nagyon hideg, ma meg állítólag "melegebb" van, úgyhogy jól felöltözve nem történhet semmi baj! Kép

Indi,
orgazmus Kép nem lehet könnyű így, az erő legyen Veled! Kép nomeg drukkolok, h a férjecskéd is nemsokára! pelusozással az a helyzet, h éjszaka csak akkor kell, ha kaki van, abban ugye nem hagyjuk benne. ezzel is segítünk a kicsikének megtanulni a nappal és éjszaka közötti különbséget. én a kórházban még pelenkáztam éjszaka is, meg ügyetlen is voltam néha, és kifolyt a pisi, no akkor még öltözhettünk is Kép de ilyen Veled nem lesz.

Bogárka,
én sem tudok sajna semmit róluk, de aggódom, remélem, hamarosan érkezik hír Istókról és Zsanciról is!

fic.
ficánka

Dorka,
mikor találkozzunk? 13.40?45?
ficánka

Sziasztok!

Remélem nincs semmi baj Zsannal!!!
És Istivel sem!!!
Jajj, ez most így nagyon ijesztőKép Bár nekem mindig le van némítva a telcsim és sokszor későn veszem észre, ha hívás volt, vagy sms, remélem az említett helyeken is csak erről van szó!

Indi: éjjel nem kell pelusozni, csak ha nagyon összekakálja magát, Balunak eleinte volt ilyen szokása, még öltöztetni is kellett, de ez kb. 2-3 hét voltKép

KicsiCsajok figyelem: Marci profin vetkőztet már most isKépKépKép Igaz csak a patentos és cippzáras rucikat, de pillanatok alatt lekapja Bibáról (=Balu, Marci szerint). És Õ maga is chippanddale fiúkat megszégyenítő ügyességgel kapja le a saját cuccaitKépKépKép

Enyém csajszi már nagyon jól van, elmúlt a láz, hányás és pöttyök sokasága!
Viszont este Marci hozta ránk a frászt, ugyanis olyan nyűgös-hisztis volt amilyen már nagyon rég nem, bekészítettem mindenfélét a szobába, hogy ha rajta is kitörne a betegség akkor kéznél legyenek a dolgok. Hálistennek "csak" nyügizett éjszaka, de más tünet nem jött előKép

Ada: pofázkodjál ám máskor is, én spec sokat tanulok belőleKép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak,
szijjjjjjaaaaaaa! Kép örülök, h csajszid bulgat! Marci pedig szuperügyes Kép

Gigi,
iwiwet nézd meg! ott a név! Kép

és már lesz újra szkájpunk is, és akkor jól szétszkájpolom magam mindenkivel!
ficánka

Pocak! legalább nálatok minden rendben!

Indi! Pelu ügyben csatlakozok az előttem szólókhoz. Nálunk egyébként úgy volt 2 hónapig, hogy délután 6-tól hajnali fél 2-ig nem volt hajlandó aludni a kölök, utána viszont reggel 9-ig húzta a lóbőrt! tehát peluzás sem volt. Egyébként mindenki kitapasztalja. A nagykönyvben úgy van megírva pl, hogy kaja előtt pelenkázás. Hát mi hamar rájöttünk, hogy nálunk ez nem célravezető, mert szopizás közben mindig bekakilt. Szerintem minden gyereknél máshogy van!

Kép
Kép
zuzmo1

Csajszik,
ne dramatizálunk mán! Senkinek nincs komoly baja, csak éppen nem a gép előtt ül, hanem kúrálgatja magát vagy gyermekét. Most azért, mert félnapig nem ír valaki, még nem a halálán van, max szül, de ezt sem Zsanciról, sem Istiről nem tudom most elképzelni, hacsak nem marha jól leplezték eddig. Kép
neet
neet

Iwiw tovább zaklat, egyszerűen nem bírok lelépni róla, sem üzenni senkinek. Hiányoznak némi ikonok vagy parancsok vagy mik. Semmire nem megyek vele, csak kapok napi ezer mélt, h ez meg az üzent meg ismerősnek vélt megjelölni. Komolyan senki nem tud kirúgni róla?
esdeklő neet
neet

Milyen vita durvult el es mikor? Szerintem csak Ada meg en szoktunk durvan beszolni mindenkinek Kép

Es akkor en most vitatkozom is tovabb mindenkivel, mert igenis gyereke valogatja, hogy kell-e ejjel pelust cserelni, vagy nem! Enyemnek kellett, volt olyan (nagyon ritkan meg most is elofordul), hogy azert ebredt, mert zavarta a rengeteg pisi, kicsereltem, ivott egy kis vizet es szepen aludt tovabb. Szoval Indi ne doljel be ennek a "dunsztoljuk csak a gyereket a sajat vegtermekeiben, kulonben sose tudja majd, hogy ejjel aludni kell" dumanak! Majd meglatod, hogy a te babad igenyli-e vagy nem! UFF!

Bogarka, es azt meseltem mar, hogy a multkor azt almondtam, hogy apanak valami volt menyasszonya (valojaban nem volt neki ilyen) elokerult valami tizenakarhanyeves hibernalasbol? Kép egyebkent egyre rosszabbakat almodom, mert ma peldaul valami globalis haboruban voltam, meg tonkrement a Foldkozi-tenger (valami suru, piszkos melasz lett az egesz, se hajozni, se uszni nem lehetett), viszont elarasztotta Eszak-Afrika egy reszet es ott bujkalt egy csomo haborus hulye ebben a lakatlan melaszos izeben... ja, es van meg egy olyan szornyu visszatero almom is, amit nem is merek elmeselni... Kép Kép

Ada, ha ejfelkor itt latsz, akkor en mar aludtam ket-harom orat a gyerek mellett furdes utan, csak mikor kivanszorgok a mosdoba, gyakran itt talalom magam Kép
moose

neet,
kirúgni nem tudlak, de próbáld meg a rendszerüzenetek tiltását.Ha az nincs bejelölve, akkor elvileg nem küld.

neet, meg ada, meg mindenki, aki továbbtanulós,
Ti hogyan valósítjátok meg a baba mellett tanulást? mert elvileg szeptembertől én is újranyűvöm az iskolapadot..
macskanyu

Moose! Könyvet kéne írnod az álmaidból! Igazi sci-fi!

Kép
Kép
zuzmo1

Fic, 13.40 es 45 kozott a belso udvaron, jo? Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Minden fogzástól szenvedő és nem alvó anyuka!

miután már mindent kipróbáltunk, gondoltuk, kísérletet teszünk a Viburcol homeopátiás kúppal. az első három éjszaka semmi változás nem volt de utána csoda történt. Múltkor Votiv azt írta, hogy ezek a homeopátiás dolgok kezdetben felerősítik a tüneteket, de utána hatnak. Lehet, hogy ez történt? nem tudom. de érdemes kipróbálni!

Kép
Kép
zuzmo1

Macs,
próbáltam, beikszeltem, hogy ne kapjak, de el kéne menteni a változásokat, és olyan ikonom sincs, hogy vált.ok mentése... ha meg csak simán lelépek róla, marad midnen a régiben. Grrr, olyan ez, mint a kommandó. Kép

Ja, és ha már álmok, én valamelyik nap megint budival álmodtam. Megint rossz volt (nem volt ajtaja, és sokan jöttek mentek, nem tudtam pisilni. A másik meg, aminek volt ajtaja, olyan magas ülőkés volt, hogy képtelenség volt föléguggolni. Unom már, h álmomban nem tudok egy jót pisilni se. Kép

Macs,
a tanulás önmagában a legegyszerűbb, hiszen ott vannak az éjszakák, amikor a ded alszik. De a suliba bejárás, a tanárok megtalálása, a vizsgákra eljutás... na ezek már izgik, főleg mivel nappali a suli és a nagyszülők átlag 130 kmre laknak. De ha van a közelben egy ráérős nagymama, vagy bárki, aki tud jönni, akkor sztem gyerekjáték lehet. Kép Jó lehet...
neet
neet

Dorka,
okés!!! Kép

Moose és Indi,
pelusügyben meg minden más babával kapcsolatos ügyben persze, h gyereke válogatja, ez ARANYSZABÁLY, és ezt nem kell mondani sztem, vagy igen? persze, h ha olyan a ded, h zavarja, akkor cserélni kell, de általában igaz, h bírják benne az éjszakát, minden sírás-rívás és kiütés nélkül. ezt mutatja itt a hsz-ek aránya is Kép UFF
ficánka

Fic, szerintem sem volt durva, es vegsosoron nem is annyira ellentetesek a nezetek, inkabb csak fokozatokban van kulonbseg. es ez azert nem rossz. en orulok, h hajlandosag azert van/lenne, csak meg a hianyzik a kezdo lokes. de majd az is lesz idovel. remeljuk, kihuzzuk addig meg valahogy...

Neet, iwiw: ha ennyire utalod, miert nem torlod a profilod? es minden (ezzel osszefuggo) gondod megszunneKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Akos megint lazas...9kor adtam Panadolt,most Germicid C-t.Olyan,mint szokott,csak kicsit lasubbKép

Megvan a vizelet eredmenye.Tudja Valaki,hogy mi aza ttc??Mert ez + lett.Valamint a bakterium marha sok,11000KépKépDokit hivtam,de epp nem er raKépKépKép

KiborultKriszta es MertlazasmarmegintAkosom

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Recca,
hiszen ha tudnám!! Ha gondolod, megadom a nevem és jelszavam és törölj ki, még fizetek is érte! Kép
Lehet ám, h valami firewall vagy tudomisénmi, amit a Zuram felrakott a gépre, úgy blokkol, h csak némi része jön fel nekem? Mert gyanúska, h semmit nem tudok igazán csinálni benne, mint olvasni. Lehet, h egy másik gépről menne? Bocs az offért, csak eszembe jutott, ded alszik, kaja a sütőben, így ráérek agyalni. Kép
neet
neet

Neet, ha gondolod, kuldd el, es megoldjukKép ingyeeerKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Reccám,
épp a jelszavam után nyomozok. Kép Töröltem a profilt, kiírta, hogy kész, kiléptem, beléptem, voálá, még mindig benne vagyok. Ez kész maffia. Kép
neet
neet

Neet: Küldd el valakinek a jelszavad, akiben megbízol, és ő biztos át tudja állítgatni a dolgokat.

KépKép
oxigen
Györköny

neet,
lehet, hogy aljas mókusok csinálják az egészet Kép
vagy gondolod, hogy valaki direkte felbérelte a maffiát, hogy így csináljanak ki? Kép Kép
macskanyu

Fic!

Köszönöm a válaszodat!Kép

Kriszta!

Szegény Ákoska! Jobbulást neki!Kép

Neet!

Nekem is volt mostanában budis álmom!Kép Olyan szük volt bent a hely, hogy nem tudtam leülni!Kép Meg egyéb hülyeségeket álmodom én is mostanában, mint Moose! Én írom őket füzetbe!Kép Olyan érdekes évek múlva visszaolvasni! És van olyan, hogy pár év múlva hajszál pontosan u.azt álmodom, mint amit 1X már álmodtam, úgyhogy szerintem az álmaink is el vannak raktározva az agyunkban!

ILdi
ildi76

sziasztok,
itten vagyok és nem szülök!!KépKép
betegen, de már javulóban. Doki délután lesz, azért megnézem, mert nagyon fájt a vesém éjjel, és csak úgy tudtam alunni, ha 2-3 óránként benyomtam egy rubophent...
most el, pihenni, további szép napot!!
köhhh...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ZsanKép
Jo bulast!

Meg 1 kerdes:
Van itthon Panadol,GermicidC,Vibrocul.Ezeket lehet kombinalni?Ha nem,mennyi ido teljen el 2 kul gyogyszer beadasa kozott?

Ime az en kis lazasom:
Kép

TudatlanKriszta es KabaAkos

Ui:most mar ez a gyerekdoki is leirta magat nalam...

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Krisz,
lázasan is gyönyörű, de legyen inkább láztalan. Kérdésre a válasz passz. Én csak a Germicid c-t ismerem, adom Eszternek.

Macs,
már nekem is eszembe jutottak a mókusok. Kép
Egyébként a Firefox megjegyzi a jelszavam, így én elfelejthetem (iwiw) és csak automatán lépek be. Ezért ezt tényleg elfelejtettem (hígagyúneet), szóval csak a törlés marad. Adok neki 1-2 napot, hátha töröl, végülis azt írta ki: KÉSZ. Vagy csak félkész? Kép
neet
neet

fic,
áááááááááááááááááááááááááááááKépKépKépez tényleg meredek......vegyél fel msn-re:jucakukacgalampontnet
megpróbálnám átküldeni a zenéket.

kriszta,
én sajnos passzolom.mármint a panadolt meg germicid-et lehet kombinálni ,úgy rémlik 2 órának kell eltellni,harmadikat még sosem használtam.de miért adsz neki germicid C-t?miért nem simát??????a c nyugtatósKépezért én csak éjszakára szoktam azt adni(dokink tanácsára)....na jó,az túlzás hogy szoktam,eddig egyszer kapott....
sok puszi ákosnak,remélem gyorsan meggyógyul a szentemKép

gigi
Vendég

Fic,
ugyanazt válaszolnám, mint Recca Kép

Rec,
na végre valamiben teljesen és 100%-osan egyetértünk KépKép

Neet,
írok ám majd, nem vesztem el Kép

Zsanci,
gyógyulj meg gyorsan!!!!

v