A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Ildi!
Én mostanában fõleg olvasgatoma fórumot és mivel semmi érdemleges nem törénik velem, nem nagyon írok. Cincérke vagyok, sajnos már nagyon régi fórumlakó... Kép Kép Kép
Én/mi a XIII. kerületben lakunk. Nagyon jó környéken, téglaházban és 1 hónapja költöztünk ugyanabban a házban a földszintrõl a 3. emeletre Kép Kép Kép
Aztért ha baba még nem is, de vannak dolgok, amik megvidámítják az ember szívét!
Lehet, hogy mostmár kicsit gyakrabban fogok jönni. A költözés és a sok cécó nagyon lefoglalta az életemet. Baba-projekt õsszel, a 3. lombikkal folyatódik... csak telne már gyorsabban az idõ...
Cincérke
Cincérke

Sziasztok!

Olyan jo volt latni a tablazatban a nevemet kisargitva. :-)) Viszont elhataroztam, hogy pentek reggel elott nem fogok tesztelni. Csak kibirjam addig...:-)

A legjobb baratnom most jelentette be, hogy tegnap ketcsikos tesztet produkalt. Viszont o meg nehany evig nem akart gyereket, igy elegge le volt lombozva....en meg attol lettem szomoru, hogy neki osszejott, nekem meg nem...:-((((

Vanda, koszonom szepen a pajzsmirigyes anyagot, nagyon erdekes!

Doris, neked nagyon drukkolok a HSG-hez. Ird majd meg legyszives, hogy mi volt.

Zsuzsu, Te hol vagy?

Ildi, neked jobbulast! :-)

Hovirag, gratula! :-))))))

Pusszantas,
Gombóc

ui.: En is csatlakoznek ahhoz a kerdeshez, hogy nem tudjatok hogy lehet a profile-omban megvaltoztatni az email cimemet? Mert nem hagyja magat. :-(
gombóc

Hello Lanyok,
Zsuzso,
Szerintem is mindenkeppen menj orvoshoz! Ha gond van, akkor azert, ha pedig minden rendben, akkor legalabb megnyugszol.
Hovirag,
Gratulalok a Manohoz es minden jot kivanok nektek!
Doris es Tidet,
Biztosan minden rendben lesz a HSG-n, majd drukkolok nektek! Jo, hogy tul lesztek rajta, en is megnyugodtam utana.
En most a varakozas edes napjait elem, meg a tanulaset Kép
Puszi mindenkinek es babazaport! Kép
Bella
Bella

Kedves Gitta!
Vetélés után - ha azt mûszeresen befejezték, vagyis kaparás történt - ugyanannyi idõ telik el a következõ mensesig, mint egyik mensestõl a másikig. Mûszeres befejezés után nem is szabadna 4-6 hétig szeretkezni, mert a méh sebének meg kell gyógyulnia, és arra kell a 4-6 hét. Ha ezt valaki nem tartja be, hanem 2 hét mulva szeretkezik, az bizony könnyen terhes lesz azonnal. Láttam már ilyen történetet egy nõgyógyász fõorvos feleségénél is, sajnos. Nála mondjuk szerencsés volt a kimenetel, mert érett gyereke született, de majdnem az egész terhességét bent töltötte a kórházban.
Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Hello mindenki!

Mint látjátok sikerült kideritenem, hogy van net. Sajna nem tudok sürün jönni, max gyorsan elolvaslak benneteket.
Velem semmi különös nincs, nem görcsölök a témán, majd alakul.

Zsuzsu!
Irtam emilt megkaptad???

Az esélyeseknek nagyon szurkolok!
pusz
bnemethm
bnemethm

Szép jó reggelt LányokKép
Zsuzsó! Mi van veletek? Úgy izgulok értetek... Írjál!Kép
AlmaKép
Köszi a drukkot elõre isKép Végül is miért irányítottak Titeket a Kaáliba?
IldiKép
Persze beszámolok majd mindenrõl. Azért egy Máltai "kúrának" jobban örülnék de már csak 3 hét és mi is elutazunk nyaralni. Ha pontos lesz a menzim (remélem nem...)pont az utazás napján fog megjönni... Gratulálok az új lakásotokhozKép El is hiszem, hogy boldogok vagytokKép
CincérkeKép
Ha az segít egy kicsit, hogy itt "kidumcsizhatod" Magad, akkor gyere közénk gyakrabban, hidd el itt gyorsabban repül az idõKép Drukkolok nagyon az õszi projectetekhezKép Ugye elutaztok elötte néhány napra? Az nagyon jót tenne lelkileg...
GombocKép
Jól teszed, hogy kivárod a pénteket...izgi lehet most NektekKép Nagyon drukkolok, hogy a Te teszted is úgy nézzen ki mint a barátnõdéKép Ugye írsz majd pénteken?
BellaKép
Neked sok-sok kitartást kívánok a tanuláshoz és türelmet a várakozáshozKép
LányokKép Edelweiss sajna iszonyatosan be van havazva munka szempontjából ezért nem tud jönni mostanában...de azért néha közvetítem Neki az eseményeketKép
VandaKép Mi a helyzet Veled? Cipómama sajna még nem jelentkezett de ha ír akkor szólokKép
A Többiek hol vannak?

Puszi: Doris
doris

BnemethmKép
De jó, hogy itt vagyKép Ha tudsz azért írj majd néhány szót az új helyedrõl isKép Remélem azért gyakran hallunk majd felõletekKép

doris

Hóvirág! én is szívbõl gratulálok Neked!
Zsuzsó, vigyázz nagyon magatokra, nem szabad kockáztatni!
Moni! 14 hetes! Rohan az idõ és már mozgolódik is!
Doris! Gondolok rád, hogy minden OK legyen a HSG
eredményével.
Cincérke! Gratulálok a lakáshoz. Kaáliba jársz? Nekünk nyáron lesz a 2. (reményeim szerint utolsó) lombik.
Edi! Ne keseregj! Nem értem a dokikat, hogy miért eröltetik az inszemet, vagy ez a Ti kérésetek volt? Akkor bocsi.

Bátyáméknak 18-án született meg a második kislányuk. Fogok babázni én is amennyit lehet.
Nekem az 58. napon, hétfõn megjött. Felhívtam a dokim, és 4-én megyek hozzá, mert azt mondta, nem biztos, hogy a proliszinttõl van, mindenképpen látni akar. Hát rajtam nem fog múlni.
Pussz
Ányez
Anyez

ÁnyezKép
Tudjátok már, hogy mikor lesz pontosan a második lombik? Köszi a drukkolást és én is nagyon drukkolok, hogy ez a második már tényleg sikeres legyenKép Bátyádéknak szívbõl gratulálok és boldog babázgatást kívánokKép

doris

Sziasztok!
Bnemethm!Kép
De jó hogy van net az új helyen is!Kép Ha tudsz gyere sûrûbben!

Tidet!
Én se kaptam fájdalomcsillapítót és túléltem. Igaz nekem nagyon fájt mert el volt záródva a bal oldal. Ne félj azért ki lehet bírni!

Zsuzsó!
Voltál dokinál? Mit mondott?

Puszi

Andy
Andy

BesztiKép
Mi van veletek? Úgy eltûntél innen... Már csak a "Friss-be.." írogatsz? Azért be szoktál még ide nézelõdni?
Kata 007Kép
Egyben vagytok még ugye? Mi van a babuval? Már vagy még nem készülõdik?

doris

Sziasztok Lányok!

Doris, Tidet!

az infertility.hu-n van az újdonságok között egy írás a HSG-rõl. Egyébként én is nagyon féltem elõtte, de csak max 15 perc fájdalmat kell kibíni. És utána el is felejtitek.

Kérlek adjatok tanácsot, mert most meg ezen rágódom: be kell fizetnem a nyaralást. De ha kiderül hogy jön a baba és lemondjuk akkor jó esetben 25.000 rossz esetben 60.000 vagy akár 120.000 Ft-ot is bukhatunk. Vagy szerintetek korai terhesen repülehetek? És nagy hõség lesz! Tudjátok tavaly is amikor jött a baba én nagyon boldogon lemondtam lemondtam egy 3 hetes londoni utat (bár ott pénzt nem buktam) aztán meg elment a baba. És amúgy meg jó lenne a párommal rekreálódni. Mindkettõnkre ráfér.

Marcsi
Marcsi

Marcsi, Andy, Bella!KépKép
Olyan aranyosak vagytok, hogy bíztattok, mostmár nem is félek annyira.KépKépKép

MarcsiKép
Szerintem mindenképpen orvost kérdezz meg errõl. Hosszú repülõút lenne? És mennyi idõs terhes lennél/leszelKép amikor utaznátok?

Puszi
Tidet
tiddet

Sziasztok!

Zsuzsó!
Ne félj, remélem nem lesz semmi baj! Sokak vérezgettek, mégis megszületett a makkegészséges babájuk!
Én majdnem egy hónapon keresztül vérezgettem, kisebb-nagyobb szünetekkel. Akkor voltam hülye, amikor egy másik doki javasolta, hogy feküdjek be a kórházba, és én a sajátomra hallgattam, otthon maradtam! Már nagyon megbántam! Én a helyedben nagyon nagyon sokat pihennék, és utazni tilos! Nekem szigorú fekvést mondtak, csak wc-re kelhettem fel!!! Bánom, hogy a végén többször fenn voltam a kelleténél, talán ha pihenek... Késõ bánat, ezért mondom neked, hogy feküdj amíg csak bírsz, tessék elmenni betegállományba!!! Ne az a pár nap izgasson, amíg nem dolgozol, hanem arra gondolj, milyen jó lesz a babával!
Ragaszkodj hozzá, hogy csináljanak egy soronkívüli UH-t! Ha egybõl az UH-ra mész, elvileg fogadnak beutaló nélkül is, ha megmondod, hogy vérzel!!! Engem fogadtak úgy is!

Erazmusz!
Köszönöm, nálam eltelt a 4 hét, kívételesen remélem, hogy most az egyszer nem lesz baba a dologból! Elkezdtem ma mérni a hõmet, az 36,9 volt, azt hiszem ez azt jelenti, hogy nincs ilyen "gondom" most. Kép Vigyázni fogok az elkövetkezõ pár hónapban! Kép

Lányok!
Ki tudna Pesten felszedni engem a keleti környékén? Tatabányáról jönnék a talira!!!

Üdv:
Gitta
gitta

Drága MarcsikaKép
Fizessétek csak be bátran azt a nyaralást mert rengeteg "haszna" lesz a dolognak. Fõként a kikapcsolódás és a pihenés, lazítás az ami megfizethetetlen és Rátok is férKép Ne izgulj a repülés miatt, a világon semmit sem befolyásol egy egészséges terhességnél. Egyébként kössetek stornó biztosítást mert akkor kissebb a "veszteség" ha mégis le kell mondanotok. Tudod mi már elbuktunk egy Horvátországi és egy Thaiföldi utazást de mindkét alkalommal volt stornóbiztosításunk. A Thaiföldnél így is sokat veszítettünk
viszont megmentették a bal felsõ 1-es fogam és ez megfizethetetlen...Kép Nem szabad ennyire görcsölni és gondolj csak arra, hogy ha mégsem lennél addigra terhes (ne legyen így...Kép ) akkor milyen jó hatással lesz majd a babaproject-re a tengerparti nyaralásKépKép Mi egyébként 3 hét múlva indulunk nyaralni és vagy 10 órát kell repülõn tölteni egy átszállással de egyáltalán nem hiszem, hogy ez bajt okozhatKép Sokkal rosszabb hatással van a babára a stressz meg az idegeskedés... Szerintem irány a Nyaralás!!!Kép
Köszi a címet, meg fogom nézniKép

doris

Doris!
Köszi a gratulációt!
A 2. lombik idõpontja még nem fix, de vmikor július 20 és aug. 10 között lesz. A fogamzásgátlóval lehet "csúsztatni" az egész elindítását. (persze nem ez a cél, de ha szabin van esetleg a doki, jó megoldás)
Marcsi!
Én a helyedben befizetném! Ha sikerült volna nekünk a lombik, akkor is elutaztam volna Chicagóba. A 7. hónap után nem ajánlott a repülés, az elsõ idõben csak a hányinger miatt nem az. Én kerestem infót az interneten, találtam cikket is a témáról. Meleg meg itthon is lehet...
Pussz
Ányez
Anyez

Doris!

Vagyok.Kép Olvasgatok... (Igazándiból mostanában nem tudok nagyon beleszólni.) Meg pihenek...KépKép

Marcsi!

Én azt hiszem, hogy befizetném. Jó lesz tervezgetniKép, meg utazni isKépKép (kell a pihenés, és lehet, hogy az hoz eredménytKép), aztán ha van baba (kiderül elötte), akkor lemondanám (tudom sok pénz, de azért nem kockáztatnék). Nekem a belföldi utazás nagyon jót tett (pont ott derült ki a baba), ha akkor épp külföldre utaztunk volna, akkor biztos az is. De ha már elöre tudtam volna és repülni kellett volna, akkor azt biztos nem kockáztattam volna meg (pedig nekem semmi okom nem lett volna tartani bármitöl).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

MarcsiKép
A fent leírtakat persze arra az esetre értem, ha egyébként teljesen problémamentes lesz addig a terhességed (nem vérezgetsz!)Kép

doris

Kedves Doris!
Köszi a drukkot! Igen elmegyünk egy kicsit pihenni, ha minden úgy alakul, ahogy tervezzük. (Anyósom állapota már 3. éve nem enged bennünket igazán elutazni és teljesen kikapcsolódni Kép

Kedves Anyez!
Kívánom, hogy Neked valóban az utolsó lombik legyen a második és legyen baba a dologból. Én is így mentem neki a 2.-nak, de Kép most a 3. elõtt is megpróbálok optimista lenni. Kép Csak ne lenne olyan nagyon messze az az augusztus vége... és tudnánk addig tényleg pihenni

Cincérke
Cincérke

ÁnyezKép CincérkeKép
Nem idegeskedni a lombik elött!KépVan egy barátosném akinek a 6. lombik sikeredett és azóta már született Neki spontán is babácskájaKép Pihenni pedig mindenkinek kell, mert a túlhajtott szervezet sem kedvez a babának... Mondom ezt én aki X ideje nem volt szabin a Párjával... Reméljük most nekünk sem jön össze semmiKép
CincérkeKép Szívbõl kívánom, hogy Anyósod olyan állapotban legyen, hogy nyugodtan tudjatok pihenni...Kép
BesztiKép
Hát jó, ha most pihengetsz mert szülés után néhány hétig a Babuska fogja lekötni minden energiádatKép Vigyázz Magadra és ha van valami "mondandód" akkor azért ne hanyagolj ám minketKép

doris

CincérkeKép ÁnyezKép
Légyszi világosítsatok fel: mennyi ideig tart amíg valakit felkészítenek a lombikra? 1-2 hónap? vagy attól függ, hogy kinek miért kell lombik program?
elõre is köszi a választKép

Tidet
tiddet

Tiddet!
Ahogy mondod, attól függ, mi a bibi. Általában az elsõ megbeszélés után hormon, matyi és nõgyógyi vizsgálat következik. Nálunk a férjemmel van gond (legalábbis Róla derült ki). Nekem febr. 22-én kezdõdött a stimuláció (szurikkal), elõtte 1 levél Marvelont kellett szedni, márc. 6-án volt a leszívás és 8-án a visszaültetés. Ha ezt nézzük, nagyon gyors az egész. Viszont én elõször októberben voltam a Kaáliban. Így nézve pedig fél év. Sok türelem kell hozzá, de szerintem korántsem olyan "macerás", mint ahogy én elõtte gondoltam.
Sok sikert!
Ányez
Anyez

Sziasztok!
Sajnos nekem is sok a munkám, de megcsináltam a mai táblát - és most nem a teljeset dobom.

Gombóc! Kép
Örülök, hogy tetszik! Feltettem a farmra is, elég érdekes cikkek!

Doris! Kép
Itt vagyok, csak elhavazva... Levlet is írni akarok már mióta Kép A hõm képzeld kb. ilyen (nem emlékszem pontosan, deKép
16. nap: PÉ, de nem mértem
17. nap: 36,8 (?
18. nap: 36,8 (?
19. nap: 36,9 (?
20. nap: 37,1
21. nap: 36,9
22. nap: 37,0
23. nap: 36,9
24. nap: 37,0
25. nap: 36,85
Ha le lehetne rajzolni, a 19. naptól cikk-cakk lenne.
Mi a véleményed errõl a cikk-cakkról Kép?
Lányok, hõszakértõk Beszti, Moni Kép nektek mi a véleményetek? (Baba nincs az biztos)

Akkor a tábla:
Kép

CITROMSÁRGÁK, hahóó! Kép

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

VandaKép
SziaKépHát, ezek akkor most csak "emlékezetbõl" írt mérési értékek? Csak azért kérdem, mert így nincs értelme nagyon értelmezni. A 37 C-t -végül is jól elérte a hõd csak az nem túlságosan jó, hogy ingadozik. Mondjuk egy tized még nem jelent semmit, de ez a mai napi esés nem túl szerencsés. Hány napra kéne megjönnie? Ha mondjuk 28, akkor a mai napi esés attól is lehet... Nekem is volt már olyan ciklusom, hogy a menzim elött két-három nappal kezdett el esni... Nem mentetted el táblázatban a görbédet? Esetleg átküldhetnédKép

doris

ÁnyezKép
Köszi a választ. Én most megyek HSG-re, utána gondolom mi is elkezdjük a felkészülést. Nálunk is a férjemmel van gond. Legalábbis eddig csak nála derült ki.
Nektek is sok sikert.

Tidet
tiddet

Doris! Kép
Igen fejbõl van Kép , az otthoni gépemen meg van a tábla pontosan. Akkor szerinted ez a cikk-cakk nem is rossz Kép ?
Most nem tudom, mikorra akar megjönni, mert ha 16. napon volt ovim, akkor a 30. napra várom, ha vesszük a "normált" : akkor 28-ra szóval 5-7 nap múlva várom. Ez a mai esés szerintem még nem a mensi jele, ahhoz még túl korai.
Viszont lehet, hogy hülyeség, de mintha a melleim megnõttek volna, feszül és nagyon érzékeny már vagy egy hete, de annyira....! KépKépKépKép

Breki, Sien! Bromósok! Kép
Nektek a gyogyi nem okozott olyan gondot, hogy feszült a melletek, sõt mintha megnagyobbodott volna? (Breki a babás ciklusod elõtt milyen volt? Mert hát most ugye attólKépKép duzzadhat.)
Köszi

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Tidet!

Nekem tavaly áprilisban volt az elsõ lombikom. Nagyon gyorsan nekiugrottunk, mert az elõzõ dokim hónapokig Clostilbegyttel tömött és mindkét oldalamon 1-1 teniszlabdányi ciszta lett Kép
Csinált még egy HSG-t és kiderült, hogy nem okék a petevezetékek.
Irny új doki, mert már nem bíztam az elõzõben (tekintve, hogy nem mondta meg mi a helyzet -szerencsére az internetrõl tudtam, hogy mit kellene látnom a monitoron- és még pénzt akart rólunk lenyúzni)
Az új, pontosabban a jelenlegi dokimmal túlvagyunk azóta már a 2. lombikon is és laparoszkópiás mûtétet is csinált. Elvileg én oké vagyok kívül-belül Kép de kevés a "farkincás" versenyzõ.
Egyszóval viszonylag gyorsan meg, persze attól is függ milyen az "elõéleted", leletek, vérvétel, UH, HSG stb...
Jó ide írogatni... most épp a szomszédos óvodából üvöltene a fülembe a gyerekek... bárcsak az enyém üvöltene már.... Kép
Cincérke
Cincérke

VandaKép
Gyanús-gyanús...Kép Nekem az elõzõ ciklusban érzékenyek voltak a ciciim kb.menzi elött két héttel kezdõdtek a tünetek de egyáltalán nem változott meg külsõre...egyszóval ez még bármi lehet...Kép Küld el majd holnap a valós görbédet és akkor megpróbálunk kiokoskodni valamit belõleKép

doris

CincérkeKép
Fog még az is ordítani...Kép Meg is únod majd meglátodKép(mármint az ordítást)

doris

Sziasztok!

Most jovok a mosdobol, haaaaat, nalam at lehet javitani a tablazatot. 2. ciklus, 1. ciklusnap :-(((((((((((((

Viszont ha belegondolok, hogy a gyogyszer abbahagyasa utan igy alakultak a ciklushosszaim: 66-42-32 (a 32 a mostani), akkor remenykedek, hogy talan elkezdtem en is rendezodni. :-)) Viszont kopp-kopp-kopp haromszor alulrol bal kezzel, el ne kiabaljam. :-))))

Ha ez tenyleg rendesen menzi, akkor holnaptol Clostit fogok szedni a 8. napig (napi egyet), aztan megyek a dokihoz.

Sziasztok,
Gombóc

ui: Most meg azon aggodom, hogy ugye, ilyen mennyisegu Closti nem tud tulstimulalni? :o
gombóc

Cincérke!Kép
Köszi neked is a gyors választ. Szörnyû, hogy milyen orvosok vannak, szerencse, hogy eljöttél tõle.
A mûtét közben nézted a monitort? Nagyon ügyi vagy, hogy rájöttél hogy a dokid nem mondja el mi a helyzet. Az ember annyira ki van szolgáltatva az orvosoknak. Szerencse, hogy azért több a lelkiismeretes doki.Kép
Remélem most jó kezekbe kerültél, és nemsokára hallgathatod a babasírást a gyerekszobából is. KépKép
Tidet
tiddet

Gombóc!
nem akartalak megijeszteni! Kép
Ne aggódj, az nem is mennyiség... én annak idején lóadagot (a mostani orvosom hívta így) kaptam (napi4x1), mert nem reagáltam, ahogy kellett volna ... állítólag (no comment).
Szóval ne félj és követeld a rendszeres UH-ot!!
Cincérke
Cincérke

Tidet!

Adja a jó Isten, hogy a próféta szóljon belõled és azt sem bánnám, ha ikrek lennének! Csak jöjjenek már!!!
Cin
Cincérke

Doris!
Köszi, úgy legyen, de mihamarabb, mert már nem nagyon bírom...
Cin
Cincérke

Gombóc!
Sajnálom, de legközelebb már talán tényleg baba lesz!

Lányok!
Senki nem tud felvenni Pesten a talira?

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Ha nem lesz senki aki felvenne Téged akkor én kiíratkozom Móni kocsijából és akkor megkérem a Párom, hogy Õ vigyen el a talira és akkor felveszünk Téged a KeletinélKép Lényeg, hogy ne szomizz, megoldjuk a dolgotKép(ugye oda érkezel?) MóniKép Ugye nem haragszol, ha esetleg külön megyek, de Gittát sem szeretném magára hagyniKép GittaKép Szerintem térjünk erre még vissza a jövõ héten és ha nem lesz jelentkezõ, akkor Mi szívesen felszedünk TégedKép
GombócKép
MInden rosszban van valami jó, kezd helyrerázódni a szervezetedKép
LányokKép Zsuzsóról nincs semmi híretek? Úgy izgulok Értük...

doris

Cincérke!Kép
Ilyen ne is mondjál, hogy már nem bírod, tudod, hogy nem szabad stresszelni!Kép Könnyû mondani tudom, de azért próbáld meg. A következõ lombik biztos, hogy sikerülKépKépKép
Tessék optimistábbnak lenni!Kép
puszi
Tidet
tiddet

Doris!

Elõre is köszönöm, nagyon remélem, hogy sikerül a tali!

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Szivi-sziviKép Mindenképp kérdezz ám Rám bátran ha elfelejteném mondaniKép

doris

Köszi Tidet!
Próbálom, meg általában sikerül is, csak néha vannak ilyen dpis percek, órák...
Cin
Cincérke

Gitta!

Mi Timicivel egyenlõre ketten megyünk. Még nem beszéltük meg, hogy pontosan hol találkozunk, de szerintem mivel én úgyis a 4-en szeretnék menni, a Keletit könnyedén útba tudjuk ejteni!

Bea
Bea

Gitta!

Nálam még lenne hely, csak én nem akartam eredetileg bemenni a Keletiig...
Lorát kell felvennem (Lora jelentkezz, hogy megbeszéljük a részleteket!! E-mail a profilomban...) a Népligetnél.
De ha megbeszéljük, akkor természetesen lehet róla szó! (Nem nagy távolság...KépKép)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Vanda,
Nekem a Bromo szedésétõl kezdve a melleim nem fájtak, feszültek csak akkor amikor kiderült, hogy baba van a dologban.
Akkor fájt ezt megelõzõen a mellem amikor a proli szintem " az égbe szökött".
Lehetséges, hogy nálad is lakó készülõdik odabent?KépKép
Breki
Breki

Moni,
Én úgy tudom, hogy nyaki redõ UH-t a 12. héten csak akkor csinálnak ha a mama vagy a papa kora ezt indokolja, egyébként nem.
Breki
Breki

RitaKép
Ne haragudj, hogy eddig nem írtam: Boldog NévnapotKép
BrekiKép
Veletek mi újság?

doris

Breki! Kép
Háát nem tudom Kép, mert nem az esélyes napokon voltunk együtt, és a bromot is szedem napi egy szemben. Már arra gondolok, hogy nem-e null-prolis lettem én is ? Kép, és attól fájogat a mellem (de ennyire??).
Kedden (tegnap 24. napomon, mert kb. a 16. napon volt ovi) voltam vérvételen, néznek teljes hormonszintet, pajzsmiriggyel kapcsolatos dolgokat is. Már nagyon várom, mi az eredmény!
Legközelebb akarok kérni én is rubeola + toxoplazma + CMV szint méréseket. Te is így kompletten kérted az orvosodtól? Vagy cytomegáliát nem nézettél?
Bár rubeola elleni védettségem biztosan van, be vagyok oltva, meg talán beteg is voltam kisgyerekként, de ez a toxoplazma és CMV dolog nem hagy nyugodni.

Nálatok minden rendben? Bromot hogy szeded most? Szoktál hõmérõzni?

Errõl jut eszembe, tegnap a párom meglepett egy digitális hõmérõvel. Olyan aranyos volt, de kénytelen voltam "bevallani" hogy az ébredési hõt csak szigorúan higanyossal.. Mondom neki, nem baj, jó lesz ez majd a babának, mire õ: Dehogyis, neki fülbedugósat veszünk! Édes volt, teljesen komolyan mondta.

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vanda!
En is Bromot szedtem, es minden honapban azt hittem, hogy sikerult, mert annyira produkaltam egy csomo tunetet. Mellfeszulgetes is volt. Ez a Bromo mellekhatasa, viszont a 3. Bromos ciklusban sikerult a baba, bar folyamatosan mondogattam magamnak, hogy amiket ereztem csak gyogyszer mellekhatas Kép Kép Kép
Miota szeded? Csak a magas prolaktin a baj? Ha igen akkor tuti nagyon hamar osszejon a Bromo mellett a ket csik Kép

kamilla
kamilla

Kamilla! Kép
A magas proli nekem eléggé lenyomta a progeszteron szintemet, ráadásul az elején (már több mint egy éve Kép) "gyártottam" az anov görbéket. Most három hónapja szedem a bromot, úgy néz ki, hogy a progim kezd helyrejönni, ovim is szokott lenni, a hõm is el-eléregeti a 37 fokot (pont ma írtam fentebb). Szóval úgy érzem, hogy most kezd helyreállni a ciklusom, csak ezt a mellfeszülést nem tudom hovátenni. Mert eddig nem fájt. Most családi dolgok miatt kicsit kerüljük az esélyes napokat, úgyhogy azért is kételkedek a bébiben.
Aranyos vagy, hogy bíztatsz, rám is fér. Kép Kérek is még, úgy igazán a köv.ciklusomra sokat-sokat! KépKépKépKép
Vanda

Vanda

Kép
vanda

EdiKép
Edelweiss megígérte, hogy ír Neked magánban a lombikkal kapcsolatban. Ha gondolod írj Neki és biztosan válaszolKép
VandaKép
Lehet, hogy azért csúszik be talán most...nem görcsöltök rajtaKép

doris

TÍZ NAP MÚLVA TALI!!!

Látom már itt is folyik a szervezkedés. Én nagyon izgulok!KépHa kell én is beszervezem a férjemet fuvarozni, csak síkítson akinek még nincs helye.

Képzeljétek, tegnap az ismételt spermavizsgálaton ezt írta a doki a papírunkra: "Spermiumszelekció utáni AIH eséllyel kísérelhetõ meg!" Mégis lehet inszem! Most nagyon boldogok vagyunk.Kép

Doris! Tidet!Kép
Nagyon fogok nektek szorítani a HSG-hez. Ha erõsen koncentráltok, hogy mennyien drukkolunk nektek, meg se fog kottyanni az egész.Kép

Edi
edi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?