Sziasztok!
Zsuzsó!
Ne félj, remélem nem lesz semmi baj! Sokak vérezgettek, mégis megszületett a makkegészséges babájuk!
Én majdnem egy hónapon keresztül vérezgettem, kisebb-nagyobb szünetekkel. Akkor voltam hülye, amikor egy másik doki javasolta, hogy feküdjek be a kórházba, és én a sajátomra hallgattam, otthon maradtam! Már nagyon megbántam! Én a helyedben nagyon nagyon sokat pihennék, és utazni tilos! Nekem szigorú fekvést mondtak, csak wc-re kelhettem fel!!! Bánom, hogy a végén többször fenn voltam a kelleténél, talán ha pihenek... Késõ bánat, ezért mondom neked, hogy feküdj amíg csak bírsz, tessék elmenni betegállományba!!! Ne az a pár nap izgasson, amíg nem dolgozol, hanem arra gondolj, milyen jó lesz a babával!
Ragaszkodj hozzá, hogy csináljanak egy soronkívüli UH-t! Ha egybõl az UH-ra mész, elvileg fogadnak beutaló nélkül is, ha megmondod, hogy vérzel!!! Engem fogadtak úgy is!
Erazmusz!
Köszönöm, nálam eltelt a 4 hét, kívételesen remélem, hogy most az egyszer nem lesz baba a dologból! Elkezdtem ma mérni a hõmet, az 36,9 volt, azt hiszem ez azt jelenti, hogy nincs ilyen "gondom" most.

Vigyázni fogok az elkövetkezõ pár hónapban!
Lányok!
Ki tudna Pesten felszedni engem a keleti környékén? Tatabányáról jönnék a talira!!!
Üdv:
Gitta