A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv,
jó, hogy én írtam pár napja, h ne aggódjuk túl a dolgokat, de most nőiesen megvallom, h végigbőgtem a hsz-aidat. Nem is tudok erre mit írni. El se hiszem. Kép

KOSZMÓ: nekünk is az olajat mondták, de semmire nem mentünk vele, csak tiszta csúszós lett a gyerek feje, meg apa leborította az új farmerjét vele. (Száját húzó szm.)
Úgyhogy ment a popsikrém rá, (itt olvastam!)és kis fésűvel addig kaparásztam neki, amíg le nem jött. Mivel elég nagy felületen volt, pár nap kellett hozzá, mert bár nem fájt neki, de nem akartam órákig "kínozni". Tényleg nagyon gyakori, de elmúlasztható, semmi gáz nincs vele.
neet
neet

Neet:
sima,patikai popsikrém?És mennyire kell vastagon kenni?

petergabi

MIUTÁN ELOLVASTAM VOTIV ÍRÁSÁT, MEGYEK BÕGNI A FÜRDÕSZOBÁBA, TELJESEN KIVAGYOK! el sem olvasom most a többit, bocs. nem tudom elhinni, hogy ilyen létezik!
komolyan javaslom egy betegjogi képviselő felkeresését, mert ez már nem játék! minden kórházban van!

ancsipancsi

Votiv!
Ez valami iszonyat! Kép teljesen lebénultam, itt pityergek én is magamban...Kép
Most nem is tudok többet írni...Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv,
ez borzalmas lehetett... KépKép Minden elismerésem, hogy végigcsináltad, és jól tetted, hogy leléptetek, bátor voltál!!!

KépKép
fibi

Látom senkinek sincs kedve írni.
Talán holnapra kialudva,jókedvűen.

Juc
20170114224602

megírtam a cikket, jövő héten leközlik, és egyben elküldöm az ombudsmannak, a kórház vezetőségének, az ÁNTSZ-nek és a betegjogi képviselőnek. a többi gyerek és anyuka érdekében is muszáj megtennem, akik most vagy a jövőben kerülnek oda.

votiv 8)
votiv

Petergabi,
arcra vékonyan, mielőtt kiviszed a hidegbe. Koszmóra vastagon, de csak módjával. Kép Majd meglátod: rákened (én azt a sűrűt használom, nem a tubusost, hanem a tégelyest, boraxos vagy milyen), kaparászod egy kisfésűvel, de hagyd egy picit állni rajta, h fellazítsa a koszmót.

Jucus,
kialudva, jókedvűen vagyunk. Kép Jönnek anyósék, hozzák ebédet, király. Kép
neet
neet

Jó reggelt!

Remélhetőleg kicsit jobb kedve lesz ma már mindenkinek.Kép

Votiv:
örülök,hogy megtetted!!!!!!!!!!!!!Kép
Isti,hogy van?Na és Ti?És a másik 2 szegény gyerek?Isti nővére,gondolom neki aztán ez végképp nem hiányzot?Szorítok neked és persze a párodnak,hogy végre egy nyugodtabb időszak köszöntsön rátok+++++++++++++++++++++++++++++++

Neet:
köszi,megpróbálom,mert az olajozás csak tényleg arra jó,hogy minden mást is összekenjen az emberKép

petergabi

Nyaki idegbecsipodesre van valakinek tippje? Bevettem egy Cataflamot, de sz@rt sem er.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Esélyem sincs ennyi termést visszaolvasni. Ha valaki szólt hozzám, akkor ezer bocs, lécci mégegyszer!

Mi jól vagyunk, Vince egyre ügyesebb, ma már rosszalkodott is, amíg feltettem a kávét, ő odagörgőzött a tvállványhoz, és a dvd-ket rámolta nagy igyekezettel. Kép

Remélem, minden betegünk jobbulgat, most ezt az oldalt visszanézem.

Dóra,
ez nagyon rosszul hangzik! Kép nincs valami fájdalomcsillapító kencétek? bár lehet, h ilyenkor az sem túl sokat segít. szegény Te!

Vince még bírja nélkülem, így vissza tudok menni az archívba.
cupp
fic
ficánka

Dora!
Kencét nem ismerek, majd mondanak neked a lányok valami jót, de az biztos, hogy melegen kell tartani a területet: gyapjú vagy selyemsállal eseetleg, bár bármi más is jó csak meleg legyen. Régen volt egy büdös kenőcs gyógyszuertárban - azt hiszem, Gerosan volt a neve, amit én gyakran kaptam ilyen nyavalyára, de talán az már nem is létezik.

Jobbulást!

indianyo

Votiv,
jajjjjjjjj Kép, most olvastam a beszámolódat. ez szörnyűség tényleg! szegény kicsi aranyos Istók! úgy sajnálom, h ilyen történt Veletek! azt kívánom, h a kisfiad mosolya segítsen elfelejteni ezt a borzalmat! örülök, h megírtad a cikket! a VH-ban fog megjelenni? és még azt is kívánom, hogy a nagytesók is gyorsan rendbejöjjenek!

most nem is nagyon tudok máshoz hozzászólni, inkább jól kibőgöm magam.

annyit csak, h:
Zanza,
örülök, h sikerált a féléved, végre egy jó hír! kéne aloe-ügyben értekeznünk. jössz tornázkodni?
fic.
ficánka

Tegnap este végig Votiv meg Isti járt a fejemben, újból előjött a felelősségparám, hogy mi van ha...stb. kikészített a kórházas sztori, de legalább nem mások előtt bőgtem. Kép

este már nem is mertem netre jönni. baba újságot olvasgattam, ahol volt pofájuk azt írni, h a László fertőző gyerekosztályát felújították, és most berendezésre gyűjtenek, adakozzunk. :/

Votiv!
Kérlek, panaszold be őket a betegjogi képviselőnél, és írjál egy cikket is, amiből küldj tiszteletpéldányt a főnökeiknek!---> most látom, hogy mi újság! Kép

férjem - különböző szidalmak mellett - felháborodva örvendezett, hogy megírtad a cikket, azt mondta te vagy a babások szócsöve, és nagyon köszöni, hogy eljársz az érdekünkben! 5 perce még arról papolt, hogy beszéljünk rá az írásra, mert neked hatalmadban áll a kis tetű kiskirályokat megfingatni (bocs Kép ), és lám. szóval egész családom örvend és támogat téged!

Juc, Dóra!
Kösz a koszmó infot. gondoltam én, h ez az, csak hajmosással elég jól lejött, de már megint van. majd olajozom.

Juc!
anyut folyton ellenőrzik, csak még sosem említette ezt az értékét,

light Norbi fogyózom, nem durva, tkp majdnem mindent eszem, tejem nem csappant, csak most, hogy megint nagylány lettem. uuuuuuuuuutálom ezt Kép.
főzelék: krumpli, répa stb. Kép lehet, hogy ez fogja meg, de utána meg nagy rakást tojt.

Zanza!
vizsgáidhoz gratula. már hiányoltalak! Picúrt szeretgesd!

Recca!
fejek, amíg csak tudok!

Indi!
inkább az miért jut eszébe embereknek, hogy ÉN nem akarok szoptatni! már a kórházban kezdtek ezzel gyanúsítani, hogy a gyerek ellensége vagyok, mert nem akarok tejet adni neki, közben meg nem jött össze a szoptatás, de így is kap tejet, úgyhogy minden jó, ha a vége jó. mint kiderült számomra, Mása is így fej, és nem a fejésen múlik a tej mennyisége, ez vszleg alkati kérdés, mert Másának még mindig fél liter teje van, nekem meg csak két deci. de nem baj. azt is nyelheti a baba szépen Kép

Oxi!
milyen ülést vettetek?
mit tegyek, hogy Lenke nem akar inni? semmit nem szeret. már gyümölcslével is próbálkoztam. igazából csak anyósi nyomásra teszem, mert szerintem nem szomjas, de nem is értem, hogy miért írják elő, hogy testsúly kg-onként 150 ml-t kell innia. Kép ki tud ennyit inni? tej és tápszer ebből kb. 5x150 ml, de ő már 7 kg, tehát 3 dl-vel kevesebbet iszik. nem látom, hogy zavarná.

Zsanci!
apósod pesti kórházban melózik? Igit tudod majd oda vinni?

Neet!
detto én is bőgtem!

Dóra!
nekem mikor becsípődés után amolyan csomószerű görcs van a hátamban (kopott csigolyák miatti rossz tartás hatására keletkezik), akkor sótvegyeneket játszunk a férjemmel (habár neki igen veszélyes Kép ), + míg volt kádunk, meleg fürdőben áztattam kicsit, de fájd. csill. soha nem segített. inkább algopyrint vegyél be, szoptatósan azt lehet (én is vettem be 2x cataflamot fogamra), de nem hiszem, hogy használ. Kép

Fic!
előző oldalt is olvasd el, Votiv fontos tudósítást adott egy tetű intézményről, ahol sárba tiporják a betegek és az aggódó szülők alapvető jogait.

na megyek, má nem bőgök, habár ahogy olvastam, hogy mások is pityeregtek, újra kezdtem... Kép Kép Kép

pánikancsi

ancsipancsi

Ancsi:
most,hogy írod,merre van Mása?Rég nem hallottam rólukKép

petergabi

Szép jó reggelt,

Votiv: örülök, hogy megírtad. Ezt tényleg nem lehetett szó nélkül hagyni. És valóban mindenkivel így bánnak, másik topicban uezt olvastam, szóval nem egyedi az eset. És ez nagyon nagyon nagy bunkóság.

J

Kép
Kép
johanna1975

hát tudjátok, egyszer-egyszer csak úgy állok, vagy bármit csinálok, és jön vmi reset, és csak kibugyborékol belőlem a sírás.
a lelkem mélyéig megsérültem én is, pedig különben sem vagyok egy mentális bodybuilder.
reggel Isti elaludt, és rettegve nyitottam be hozzá, hogy él-e még.
na pl ilyenkor kezdek megint sírdogálni.

de muszáj valahogy túltennünk magunkat az egészen. és talán a legjobb gyógyszer, ha felveszem a kesztyűt, és harcolni fogok. ez most nagyon patetikusan hangzik, de ha ebbe nyilvánosan belemegyek, annyi gyalázkodást kell majd elviselnünk, hogy még felmérni se tudom.

mikor még régen arról írtam, mennyibe kerül egy szülés, több olyan fenyegető levelet is kaptam, amiben az én meg a gyerekem halálát kívánták.
pedig ott csak a "zsebét" piszkáltam a tisztelt társaságnak. végül semmi semmi mozdult, de itt sajnos nagyon működik, hogy varjú a varjúnak nem vájja ki a szemét.

még nem akarom azért nagyon elkiabálni a dolgot, mert meg kell terveznünk az egész stratégiánkat, még jogilag is le kell ellenőrizni mindent, nehogy valamibe is bele tudjanak kötni formailag vagy pl megfogalmazásba, amivel elterelhetik a figyelmet a tényekről. szóval alaposnak kell lennünk és összeszedettnek, nem szabad lebecsülni ezt az "ellenséget" Kép

ha amerikában lennénk, beperelném őket, és kifizettetném velül a pszichológusi számlákat Kép

votiv 8)
votiv

Hajrá Votiv!!!!!!Hogyan tudnánk neked segíteni? Tudnánk? Betegjogi képviselő esetleg?

AncsiKép
Többször is elolvastam a szopiról írott hsz-edet, nem értettem ugyanis, hogy miért nekem címezted... Teljesen jogos, mit írtál... Ha arra volt rekació, hogy miért nem értik meg a mamák manapság a szoptatás fontosságát, akkor én az anyatejre gondoltam kizárólag és nem arra, hogy fejés+cumisüveg.... Ugyanis mostanában látok egy csomó csecsemőkkel foglalkozó tudományos ismeretterjesztő műsort a Spektrumon például, ahogy kizárólag táppal, cumisüvegből etetik az újszülötteket és meg se próbálják a saját, testre szabott tejecskéjüket "előcsalogatni"a kisbaba számára... Szóval én csek ezt gondoltam tovább... És ha meg nem tud a baba szopni, de van tej, hát éljen a lefejt tejecske Kép

indianyo

Indianyó: nálam vannak a kért cuccok. Írok majd mélt is.

J.

Kép
Kép
johanna1975

Votiv:
mi lenne ha elinditanánk itt a babaneten egy szlászlós fórumot,ahol kérnénk az anyukákat,hogy osszák meg velünk a tapasztalatokat?Szerintem minél több fórum annál jobb,Ha csak a kismamában megjelent,a kecskeméti szülészetről szóló cikkeket vesszük alapul,annak is lett foganatja.A mostani számban biztos olvastátok,hogy mekkora port kavart?
És ha többen állítják ugyan azt a kórházzal szemben, nem lehetsz Te az egyedüli kiszemelt"áldozat" ?!

Johanna:
Te írtad,hogy egy másik topikban is olvastál erről a kórházról.Esetleg ott is fel lehetne dobni ezt a témát!

Csajok valahogy fogjunk össze,nehogy már Votiv legyen majd a célpont?Ha jól emlékszem volt köztünk is olyan aki saját bőrén tapasztalta meg szintén,milyen is ez a hely.

petergabi

Sziasztok lányok! Kivont karddal állok az ügy mellett!!!!

JohiKép Gyors vagy, mint a villám, köszi Kép Várom a mélt. Csütörtökön megyek a Bártfaiba+A Bartók Béla útra reggel, ha estleg arra jársz, akkor le is tudjuk bótolni... Várom a mélt Kép

Ancsipancsi kért tőlem SOS kókusztejes receptet, gonoltam, akkor ide is felteszem, hátha tudjátok használni Kép
Elöljáróban annyit, hogy a kókusztej nem az az átlátszó, viszonylag íztelen szomjúságoltó folyadék, amit a zöld kókuszból lehet inni (az egyébként gyógyszer vese-húgyúti- és gyomorbajokra), hanem a friss kókusz lereszelt húsból kipréselt sűrű és zsíros krémszerű dolog, amit főzéshez használnak.

Kókuszos rablóhús (Kambodzsa)
1 dl kókusztej, 1 ek cukor, fél ek só, 1 nagy fej apróra vágott hagyma, 5 gerezd zúzott fokhagyma, csipetnyi kurkuma. fél deci víz, szűzpecsenye - bár szerintem ezt baromfiból is ugyanolyan finom, de az eredeti sertéshúst ír)
VAlamint thai citmromfű 1 szál - no ezt talán nem lehet itthon kapni, szerintem enélkül is jó lesz)
A hozzávalókat alaposan elkeverjük, a húst legalább egy órán át érleljük ebbena pácban - legjobb egy egész éjszakán át - majd nyársra húzva 180 fokos sütőben 30-40 percig sütjük.

Maláj kari marhahúsból
Thai citromfű 1 szál, 2 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma, 1 csili, 2 ek szezámolaj, 1 ek őrölt gyömbér, fél tk koriander, fél tk kardamom, 4 dl kókusztej, 80 dk marhahús, 2,5 dl húsleveslé, korianderlevél a tálaláshoz
A hagymát, fokhagymát és a kimagozott csilit apróra vágjuk és a forró olajban a fűszerekkel pirítjuk, majd a felcsíkozott marhahússal összekeverve tovább sütjük.Kis idő múlva a kókusztejet is hozzákeverjük. Kb. 40 percig főzzük, tálaláskor megszórjuk korianderlevéllel.

Csirkekari (India, Thaiföld)
1 csirke, fél liter kókusztej, 2 szál citromfű, 2 ek mogyoróvaj – ezt lehet pörkölt de sómentes darál földimogyoróval helyettesíteni-, 1 ek fűszerkeverék – no itt a választék óriási, jobb híján a curry is jó, bár az nem autentikus dolog, 1 tk őrölt fahéj, 1 tk őrölt kardamom, citromlé, cukor, reszelt citromhéj
A csirkét kicsontozzuk és nagyobb darabokra vágjuk. (mi csak a combját és mellét szoktuk használni, a többi túl csontos…) a húst a kókusztejjel és a mogyóróvajjal kb. 40 percig főzzük, majd a léből kivéve félretesszük. A szószhoz adjuk a fűszereket és addig főzuzuük, míg kb,. a felére sűrűsödik,. Ekkor hozzáadjuk a citrom levét és a cukrot, a húst tálra rendezzük, a szósszal leöntjük és a citromhéjjal tálaljuk. Sima, só nélkül főt rizst adunk hozzá.

Indonéz kókuszos zöldségtál
10 dkg káposzta, 10 dkg zöldbab, 10 dkg karfiol, 10 dkg répa, 10 dkg szójacsíra, 1 zöldpaprika, 2 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 dl, húsleveslé, só, 1 tk őrölt gyömbér, 1 tk őrölt koriander, 2 tk szójaszósz, 2,5 dl kókusztej, só
A zöldségeket csíkokra/kis darabokva vágjuk, a húslével és a fűszerekkel ropogósra főzzük- kb. 15 percig. A hagymát és fokhagymát az olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a zöldségeket és a kókusztejet, összeforraljuk.

Természetesen citromfű nélkül is finom Kép

indianyo

Votiv,
én is melletted állok, csak szólj, ha tudunk segiteni! Lépni kell tényleg, mert ez vérlázito...

KépKép
fibi

Recca,
újra elküldtem a mélt a lakásról, remélem, mar müxikKép

Most asszem ledölök, mert hulla vagyok, 3 napja nem birok aludni, folyton csak a költözésen jar az agyam...

KépKép
fibi

Indi!
azért írtam, mert én még nem találkoztam olyan csajjal, h nem akarta szoptatni a gyerekét. csak olyannal, hogy ráfogták, nem akarja. a Spektrumot sajna nem tudom nézni Kép Kép , így nem tudom külföldön mi a helyzet. lehet, hogy nem mindenhol van ilyen propagandája a szopinak.
a receptek kiválóak!

Votiv!
Gabi ötlete kiváló a topic nyitásról!!!!!

ancsipancsi

Ancsi, képzeld, nálunk még a gyerekorvos is azt mondja, ha nem megfelelően hízik a gyerek(mármint ahogy a gy.orvos szeretné) - hogy térjen át a tápszerre Kép és van egy csomó védőnő is, akinek a tápszer a mániája Kép szerintem a tápszerlobbi a ludas.. vagy nem?

Örülök, hogy jók lettek a recipék Kép

indianyo

HAli!

Votiv újságodat nem kaptam meg ma vagyis jobban mondva újságos felé nem jutottam el.A Neten pedig nem találom a cikketKép

Indi!

Én annyira szégyenlem magam de a receptjeidet már nem is olvasom mert nekem nincsenek itthon ilyen különleges hozzávalóim és lusta vagyok beszerezni őket.De egyszer szívesen megkostólnám ám valamelyiketKépNa,kicsit vagyok csak lusta mi?!

Szoptatás témához:angoloknál meg ahol ugye 6 hétig tudsz otthon maradni deddel,nem ciciznek(itt a szó szoros és nem szoros értelmében is)hanem tápot kap a gyerek.
De szerintem ezen kár egymást győzködni,mindenki csinálj aúgy ahogy neki és dednek is jó.Szegény Moose már most parázik,hogy tudja e majd jól szoptatni kicsi nyúlat.és EZ AZÉRT VAN MERT NAGY nYÚLNÁL NEM JÖTT ÖSSZE NEKI TÖKÉLETESEN,ÉS MINDENHOL AZT HALLJA,HOGY PEDIG de!Moosetól elnézést,hogy őt hoztam fel példának,de magamról is rhattam volna,csak én már rég nem parázok ezen mivel már soha többet nem fogok szoptatni és NEM IS SZERETTEM szoptatni,mert egy rémálom volt !
De ezt már kifejtettem jó párszor csak megint felelevenedett bennem az a nyomás amit mindenhonnan kaptam,hogy mindenáron szoptatni.
6 hónapig bírtuk a kölkökkel.Azóta viszont mindenki sokkal kiegyensúlyozotabb,mert nem vagyok elmebeteg,hogy eleget szopik-e másfél óra alatt a ded ,és ő(Soma és Panna is)rövid idő alatt megkapja a szükséges táplálékot,nem kell küzdenie érte másfél órát.
MÉG LLL sem tudott segíteni,csak széttárta a kezét.
Na most igérem,hogy utoljára hallottátok tőlem ezt a rémtörténetet a "nem szeret szoptatni"anyukárólKép
Zsanci már ismeri,remélem nem harapja le a fejem.

Mókusok,mókusók...jaj!!!!

Jucus
20170114224602

Jucus!
ne féljél, Woody Allen már a mókusok előtt van, max csevegtek egyet, például mindenről, amit nem mertél megkérdezni a szexualitásról. (hjaj de imádom azt a fickót)
én sajnos - pedig szorgalmasan olvasok - nem tudtam, hogy nektek is voltak tejmennyiség gondjaitok. engem Mása győzött meg róla, hogy igenis van olyan, hogy kevés a tej. eddig mindenki aszonta, hogy azért kevés, mert fejem. mivel ő is fej, és neki fél liternyije van még most is, már egyáltalán nem hibáztatom magam. és a legjobb, hogy marhául nem félek, hogy mi lesz a következő gyereknél, mert ennél nehezebb nem lehet. max végigfejem azt is. nem is érdekel!

és még maradt kicsi a kókusztejes csirkéből, amit Indi receptjei alapján ötlöttem ki, ha erre jársz! Kép

Indi!
védőnőnk és dokink is szopipárti, de mikor látták, hogy teljesen kivagyok azon, hogy kórházban csak fű alatt írtak tápszer receptet, pedig úgy jöttem haza, hogy 1 napi fejésből 10(!!!) ml tejem volt összesen, hát ők azt javasolták, hogy először tej, majd táp. és azonnal írt is fel a doki. de nem erőltette a dolgot.

ancsipancsi

JucusKép
Én nem akartam senkit győzködni semmiről Kép Azt tudom, hogy a szoptatás egy nagyon is stresszes dolog, mert 1. vagy nehezen megy, 2. vagy azzá teszik a segítőkész emberek az összevissza tanácsaikkal. Én nem akarok okoskodni - pláne, hogy még meg se született a csemetém... de egyébként se. Abban mondjuk biztos vagyok, hogy befelé fogok figyelni és nem hagyom, hogy beledumáljanak. Aztán lesz, ami lesz Kép

A különleges hozzávalók miatt megértem ám a dolgot Kép Bár a legtöbbet be lehet itthon is szerezni, de megértem a "lustaságot" is Kép Azért talán hasznosak a receptek, hogy lásd, mifélék vannak benne, és hát lehet bátran kihagyni és cserélni fűszereket például Kép

indianyo

Votiv: Nem gondoltál még arra, hogy a tv-be is beküldd a gondolataid? A Fókuszban most két műsorvezető is babát vár,szerintem ráugranának a témára akár név nélkül is.

Juc: Ugyan, ki akar ezért a mókusok elé citálni? De ha igen, megyek veled Kép

ancsi: Concord Trimaxot vettünk. És szerintem, ha nem akar inni a Lencsi, akkor ne erőltesd, ő tudja, mire van szüksége. Viki sem hajlandó inni semmiből, amikor nem szomjas. Amikor meg az, akkro iszik bármiből, annyit, amennyi neki kell.

Dora: Becsípődésre inno reuma krém, francia levendula, Voltaren, de azt nem tudom, ehet-e szopi alatt.
Tablettában ilyenkor nem nagyon használ semmi, amíg be van csípődve. Utána gyulladáscsökkentő, apa gyengéd massza a leghatásosabb.

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!
Nem voltunk itthon a hétvégén, úgyhogy most, ahogy hazaértünk, pattantam a géphez, apával annyira szurkoltunk Votivéknak! Teljesen le vagyunk döbbenve............. Ez borzasztó!!!

Nagyon sok erőt a felépüléshez, az elfelejtéshez, és a harchoz!!!

Nekem is a kismama kecskeméti kórházzal kapcsolatos cikke jutott eszembe, és ami a legjobban megragadt bennem, az az, hogy úgy védekezett a kórház vezetősége és az ÁNTSZ, hogy hivatalosan nem nyújtottak be náluk panaszt. Ez olyan álszent! Mintha az emberek vakon dolgoznának, és nem látnák a problémákat! Ez olyan undorító! És ez tényleg nem pénz kérdés. Ha adtál volna pénzt, akkor elsőre eltalálja a vénát, vagy mi? meg az is eszembe jutott, hogy gyerekosztályra valószínűleg olyan ápolókat raknék, akik ügyesebbek. Na nem ragozom. Kitartást!
Melyik újságban fog megjelenni?

Egyébként mindenkinek gyógyulást!

Mi is betegeskedtünk, Bazsónak hőemelkedése volt, a doki szerint nem lett volna szabad ilyen hidegben sétálni, mert a hideg levegőtől legyengül a babák immunrendszere... A szopin kívül nem is kellett neki semmi.

Koszmó ügyben nekünk a babaolaj jött be, azóta minden este van egy kis masszázs, és azóta nincs gond.

Kép
Kép
zuzmo1

Indi!

Nem is miattad írtam le újra,csak azért mert eszembejutott és kikivánkozott.

oioppőú ez Panna:Kép,kkm, n hhhhhhhjghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjgb vvvvvvvvvvvvvvfayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyélllküö

recepteket meg félszemmel azért figyelemmel kíséremKép

Juc
-
20170114224602

Drága Votiv!

Most jutottam csak gépközelbe, de teljesen leblokkoltam.. Kép Remeg a kezem, engem is sírás kerülget, pláne, hogy imádott istidhez rettegve tudsz csak bemenni. Kép Borzasztóan sajnálom. Kép Nagyon sok erőt kívánok Nektek! Azt hiszem nem kell leírni, de melletted állunk mindannyian! Kép
Puszi! Próbáljatok pihenni.
mkatus

Juc, jövő hetiben lesz Kép

Zuzmó jól beszélt, előbb be kell nyújtani hivatalos helyre a panaszt. aztán ha megjelenik a cikk, már emiatt se nagyon térhetnek ki a cselekvés/vizsgálat elől. sőt, azt is bele kell írnom majd a cikkbe, hogy mit reagált a betegjogi képv. és a többiek, ha semmit akkor azért h beégessem őket, ha igen és - akkor meg hogy még nagyobb legyen a botrány, ha igen és + akkor meg hogy kerek legyen a dolog. de akkor sem menekülnek meg Kép
én úgy tippelek, az első 2 variáció közül az egyik lesz...

és mondjátok, hogy kell topikot nyitni? mert épp nem látok egy olyan gombot se
bénaVotiv

votiv 8)
votiv

ja és képzeljétek, szegény kis nagyikám is elkapta! Kép viszont Isti bátyuskáját legalább ma kiengedték Jánosból. nálam is mintha teljesen elmúlt volna, de apjuk még kissé fájlalja a pocát.

és én meg legyőztem a lustaságom és fincsi (l)azannyát készítettem Kép

és mondtam már, hogy Isti nagyon szép tisztán mondja, hogy baba? Kép és bakker mindjárt kijön a szemfoga! már látom a fehér hegyét. szegényke, még ez is... (de legyen ez a legrosszabb! Kép)

votiv 8)
votiv

Votiv:
amikor bejössz ide a kórházak...,akkor le egészen,még a mi topikonkun is lejjebb, az aljáig,ott van,hogy új téma inditásaKép

petergabi

Votiv! Melyik újság? Hol keressük?
mkatus

Votiv! De melyik újságban?

Kép
Kép
zuzmo1

Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Kép

Kép
Kép
zuzmo1

bocs, Vasárnapi HírekKép

votiv 8)
votiv

Hali!

Néztem eladó lakást,de pofára estem.30.millából nem is kapok a kerületben(nem mintha lenne ennyim a zsebembenKép)

Recca!

Péterhegy az tényleg nagyon drága.

Szóval ezért lakunk béreltben,ha valaki még csodálkozna rajtaKép

Juc
20170114224602

Juc,
de akkor is kőmilkósok vagytok, mert 2 fürdőszobátok volt!

mi is szeretnénk itt maradni, de nem fog menni. pedig "csak" egy jó elosztású 70est akarunk, esetleg garázzsal.

Panna keze profi, már gépelni is tanítod, látom.

ancsipancsi

még van egy hónapig utána meg liftünk leszKép
20170114224602

Sziasztok!

Votiv,
azt kívánom, h minél előbb túl tudj lépni ezen a rémálmon! érthető, h sírdogálsz, amit Ti átéltetek, abba bármelyikünk belereccsenne. pihenjetek, játszatok sokat, egyetek finomakat, tök jó, h főzőcskéztél! meg hallgassatok jó zenéket, meg sétáljatok nagyokat, amint lehet ... no nem okoskodom. Kép a "háborúhoz" pedig sok energiát kívánok, egészen biztos nem lesz egy könnyű menet, de mi mind melletted állunk, szólj, ha tudok segíteni!!! Kép
és ami a legfontosabb: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nagyon várom azt a napot, amikor újra együtt tornázunk és pofázkodunk a cukrászdában!

cupp,
fic
ficánka

Votiv,
ez horror!!!!! Kép kurva mérges vagyok!!!! Basszus... mi az istent keresnek olyan emberek egy gyerekosztáloyn, akik nem értenek a gyerekekhez és nem tudnak/akarnak/szeretnek foglalkozni velük?????? És igenis jó, hogy hazavitted és most otthon vagytok, és főképp, hogy Isti jobban van, puszi a kis buksijára, gyógyuljon gyorsan!!!!! Kép
És kell a cikk, mert ha nem kap nyilvánosságot a dolog, semmi nem fog történni! És Isti tesóinak is jobbulást!

Ancsi,
azt akartam még régebben írni, hogy szerintem bármennyi anyatej hasznos Kép Dóci addig nem volt beteg, amíg szopott (14 hó), és a végén már csak egy kis reggeli cuclizásra volt hajlandó, ami egy-két kortynál nem lehetett több. Amint leállt a szerről, rögtön el is kapta első nyavajája, szóval van ebben a tejdologban valami Kép
A hideg láb nem felétlenül jelenti azt, hogy fázik, lehet alkat is. Nekünk is mini-koszmónk volt, én nem is csináltam vele hajmosáson kívül semmit, ahogy záródik a kutacs, úgy tűnik el. De súlyosabb esetben biztos van ellene szer.

Gigi,
örülök, hogy B. javulgat!!! Szerintem csirkehús meg hal nyugodtan mehet Kép

Soosoo,
ÉLJEN!!!!! Kép

Gabi,
hőmérő nagyon jó ötlet, elraktároztam!!!! Kép

Proone,
köszi szépen Kép

Mi hazaértünk kényeztetésből, Dóci most fürdik, szerintem ma jóóóóóóóó nagyot fog aludni Kép

vera
kisün

Vera!

"lejött a szerről" nagyon tetszik!

Juc
20170114224602

sziasztok!
Juc,
mivel téged szeretlek, akkor sem haragudnék rád, ha kolbásszal etetnéd a lányt!!!KépKép
egyébként meg: mindenki maga dönt! Én SOHA SENKIT NEM beszélnék rá a szopizásra!!!!!De azt mindig elmondom, h én azt csinálom. És, mint mondtam már, nálam ez alkati adottság is, és nekem egyszerűen jött.És nem azért, mert én naaaaaaaaaaaagyonakartam, hanem, mert volt. És kész. Ja, és ez ügyben csak a DOKIKAT és a VÉDÕNÕKET utálom!!! már, ha kell...Kép
Votiv,
viva la revolucion!!!!
és JOBBULÁST!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gyerekosztály, gyerekkórház és vérvétel: Ebben nekem is van némi tapasztalatom Kép
Vikineka Madarász laborjában egyszer vettek vért, mert aranyos néni volt, másodszor, amikor mentünk egy HP azt mondta, hoyg ő csecsemőtől nem vesz, menjünk fel a Madarász csecsemőosztályára. Ott meg kivették a keemből a gyereket, hogy az anyá csak hátráltatnak... Ezen teljesen ki voltam akadva, engem mondjuk a zapa fogott akkor vissza, hogy ne csináljak botrányt, biztos tudják, mit csinálnak. Akkor kaptam vissza üvöltve a lányom, aki sem előtte, sem utána soha nem sírt a szúrásoknál. És teljesen belilult a szúrás, rendesen elszúrták Kép

Votiv: Én a helyedben a gyermekek - betegségek, gondok főtopicban nyitnék ilyen topicot.

KépKép
oxigen
Györköny

HelloHahó Elektorkalandorok!

Megjöttünk, de most HullaváriBori vagyok. Csak annyit mondhatok: FOGZUNK, kérem, fogzunk.
Szóval holnap.
Csók mindenkinek.
Ada
ada007

Vera!
mikor tegnap olvastam Votivékat, gondoltam rátok, h te mit tettél volna. és épp ma döntöttem el, hogyha van akár fél deci tejem, akkor is minden nap fejek. azt nem tudom h mosz pl. néha 20 ml-t fejek csak. nyúzzam-e magam napi 5x-i fejéssel. node nem filózom, nyomom az ipart, addig is olvashatok babanetet Kép
koszmó nekünk sem sok. korábban azt mondta védőnéni elég 2-3x hajat mosni hetente. így tovább oké?

Ada!
lemaradtál sok mindenről!

Másával mi lehet?

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?