De tényleg nyugiban vagyok, mert nem bolondozna így odabent a kicsi fiam, ahogy most
Olyan kis játékos! Amúgy sokan ostobának néznek, hogy már úgy foglalkozom vele, mintha kint lenne, de szerintem ez így normális! Örülök, hogy kaptam rólatok informáicót! Azért írjál mindenképpen UH után, mert mi is kíváncsiak vagyunk, milyen szép nagy már a fiad!
Lassan tényleg otthon lehetnél már! Nagylányod is jól van?
Nici: Nagy klasszak a katicák
Akkor örülök, hogy nem bántottalak meg. Hogy őszinte legyek én is kicsit "megörültem", hogy nemcsak az én pocim nem bírta ki az utolsó hónapot!
Ildi: jobbulást Olivérnek! Majd muti meg a járgányt, ha megjött
Mamacka: akkor csak óvatosan pakolászni! Áron baba biztos kicsit megijedt tegnap, azért kezd csak óvatosan jelezni!
Vikó: Nem akarom a többieket ismételni, de nem nagyon tudok mást írni. Tényleg nagy létszámú társaság jött itt össze, ahol nem is csoda, hogy ütköznek nézetek. Ugyanakkor hiba lenne kijelenteni, hogy a tapasztalatcseréinkkel (nem a babaholmik beszerzésére gondolok itt) nem tudunk egymás segítségére lenni. És ahogy azt már a múltkor is írtam, főleg ezek után tudunk majd egymásnak segíteni: szülési félelmek, szüléstörténetek, nevelés...stb.
Gondold át mégegyszer, mert ugyan mi lehet segítségedre leszünk ezután is (ha olvasod a topicot), de lehet, hogy épp te tudnál vmi hasznos infóval előrukkolni nekünk! (pl. tegnap este is vártam, hátha tudsz vmi frankó linket nekem, mert én olyan bénán tudok keresgetni a világhálón
)... Jól van, eldugulok,mert ma nagyon fecsegős napom van!