A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Annácska: mivel csütörtökön amúgy is mennem kellett volna terhesgondozásra, most előbbre hoztuk. Lesz gondolom vizsgálat meg UH! Holnap reggel kell menni a kórházba NST-re, ahova szerintem ő is bejön!
De tényleg nyugiban vagyok, mert nem bolondozna így odabent a kicsi fiam, ahogy mostKép Olyan kis játékos! Amúgy sokan ostobának néznek, hogy már úgy foglalkozom vele, mintha kint lenne, de szerintem ez így normális!
Örülök, hogy kaptam rólatok informáicót! Azért írjál mindenképpen UH után, mert mi is kíváncsiak vagyunk, milyen szép nagy már a fiad!Kép
Lassan tényleg otthon lehetnél már! Nagylányod is jól van?

Nici: Nagy klasszak a katicákKép Akkor örülök, hogy nem bántottalak meg. Hogy őszinte legyek én is kicsit "megörültem", hogy nemcsak az én pocim nem bírta ki az utolsó hónapot!Kép

Ildi: jobbulást Olivérnek! Majd muti meg a járgányt, ha megjöttKép

Mamacka: akkor csak óvatosan pakolászni! Áron baba biztos kicsit megijedt tegnap, azért kezd csak óvatosan jelezni!

Vikó: Nem akarom a többieket ismételni, de nem nagyon tudok mást írni. Tényleg nagy létszámú társaság jött itt össze, ahol nem is csoda, hogy ütköznek nézetek. Ugyanakkor hiba lenne kijelenteni, hogy a tapasztalatcseréinkkel (nem a babaholmik beszerzésére gondolok itt) nem tudunk egymás segítségére lenni. És ahogy azt már a múltkor is írtam, főleg ezek után tudunk majd egymásnak segíteni: szülési félelmek, szüléstörténetek, nevelés...stb.
Gondold át mégegyszer, mert ugyan mi lehet segítségedre leszünk ezután is (ha olvasod a topicot), de lehet, hogy épp te tudnál vmi hasznos infóval előrukkolni nekünk! (pl. tegnap este is vártam, hátha tudsz vmi frankó linket nekem, mert én olyan bénán tudok keresgetni a világhálónKép)...

Jól van, eldugulok,mert ma nagyon fecsegős napom van!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Hűű Angi, én már tűkön ülnék....

Nici,
nagggyon jó a szoba! Milyen festékkel készült?
Megtennéd, hogy berakod a babó képét a táblába?
Az albumoman van, Katicuska néven fut...

Vikó,
további jó egészséget és könnyű szülést kívánok.
Mást nem tudok hozzáfűzni, mert én ebből a vitából kimaradtam.

Katica
33
katicuska

Jaj Annácska bocsi, hogy véletlenűl kicsi A-val írtalak!
MamackaKép
Vigyázz magadra!!
Megyek visszafekzem az ágyikóba, mert egyfolytában keményedik a hasam, s olyankor én is görnyedezekKép

KépKép
csema

Bartika, én is elkezdtem megrendelni onnan, aztán a végén töröltem a kosárból, hátha kapok itt valahol.
Aztán tegnap megrendelték nekem a gyógy.tárból.
KépKép

Ugye, szerintem is jó árban van, de kérdés, hogy mennyivel jobb, mint a kézi, vagy mennyivel rosszabb, mint amiket kölcsönözni lehet?

ildi
vas

Mamacka! Én személy szerint azt mondanám hogy nagyobb kaliberű munkát már ne vállalj el! Elvégre már a 31. hétben vagy, szóval inkább pihizz! Én néha segítettem a Patriknak, pedig csak tényleg minimális dolgokban, de még abban is elfáradtam!
Hogy mennyi idő alatt lett kész amúgy a szoba? Hát jó pár hét kellett hozzá! Kép

KépKép
nicika

Csajszik!
Hányadik héttől kell számolni a magzatmozgást, hogy óránként 10 legyen. Vagy ez egy hülyeség? Ma Lili is annyira csendes, kezdek én is izgulni.

Kép

Kép
pgyöngyi

...most már megnyugodtam nyomakszik ezerrel a kistökös! Kép ...de azt hiszem kikapcsolom a gépet, különben nem haladok semmit.

Anita
Viko nem fogja olvasni a fórumot, de biztos örülne ha bármiben a segítségedre lehet, keresd meg emailban vagy skypon!

Kép
Kép
Kép
mamacka

ja és Nici... ne vedd ki Vikot a táblából jó? Had tudjuk számontartani, nyomon követni...
...lehet meg sem fordult a fejedben csak most eszembejutott...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csema: nincs mitKép OK, várom és köszönöm!

Ildi: épp tegnap vettem és ittam Light Colát, mert már annyira hiányzott és úgy megkívántam. Egy-egy kis pohárnyi nem ártahat, ugye! (Szégyeltem a boltban is, hogy Colát veszünk, de vehettük azt a férjemnek is, nem?)

Barti:én már egy hete használom a masszázsolajat, illetve 2 naponta. Nekem is Apa segítKép Mondjuk nálunk először szülőknél szinte tuti a metszés, nem annak elkerülésére gyúrok, hanem hogy minél kisebb legyen a vágás, és belül ne repedjek! Remélem, használni fog!

Gyöngyi: nekem is száll lefele a méhem, kívülről is látszik, hogy lejjebb van (na nem annyira, mint Titatinak szülés előtt), de nekem azt mondták, van akinek hetekig készülődik a szervezete, van akinek pillanatok alatt játszódik le minden. (Nekem pl. már hasmenésem is van 2 napja (bocsi), anélkül, hogy más tünetem lenne... elvileg ez is lehetne szülés előtti jel (mint annyi minden másKép)!)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nekem is olyan fecsegős napom van! Kép

Katicuska! Persze hogy berakom! Mindjárt nézem is!

Erről jut eszembe! A táblába egy újabb fülre betettem a Szülés/születés történetet! Most még csak Borié van ott, de akit érdekel az el tudja olvasni!

Gyöngyi! Máris nézem a mailom! Kép

KépKép
nicika

Gyöngyi: nem óránként kell 10-nek lennie, hanem 12 óra alatt (legalábbis nálunk úgy kell, hogy reggel 9 és este 9 között mikor éri el a 10-t)! A 32.héttől. Szerintem front is lehet, meg már a vége felé, sokszor lelassulnak a manócskák!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mamacka! Meg sem fordult a fejemben hogy kiveszem Vikot a táblából! Neki ott a helye! Kép

KépKép
nicika

Katicuska! Írtó jó a 29 hetes babó fotótok! Nagyon tetszik! Kép Gyorsan be is rakom a táblába! Kép

KépKép
nicika

Nicika: megnéztem a táblát, nagyon szupi!Kép Tök ügyes vagy, igaz ezt már sokat mondtam. Még annyit kérhetnék, hogy ha legközelebb v vmikor frissítesz, betennéd a táblába az utolsó 4D-s pofis képünket? Benne van a profilomban, hogy ha onnan le tudod menteni, ha nem, akkor elküldöm mail-ben! Köszönöm!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, én is épp erre gondoltam, amikor vettem a kólát, hú, mondom, mit gondolnak rólam, terhes aztán kólát iszik????KépKépKép
De bárkinek vehettem, nem?
Erre nem is ihatok belőle, ez valami tudat alatti volt, hogy romlottat vettemKép
vas

Karácsony előtt meg vettem egy mézes barackpálinkát(persze nem magamnakKép),
na akkor mit gondolhatott a pénztáros??????
KépKépKépKép
Kép
vas

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita! Persze! Ezen a képen mennyi idős is a babó?

KépKép
nicika

Köszönöm Nicika, aranyos vagy! Visszakerestem, mikor voltunk: 30+3!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Köszi!

KépKép
nicika

Most kapcsolok, hogy csütörtökön megyek az első CTG vizsgálatra. Egyébként a Cola ívással kapcsolatban annyi, hogy nálunk a kórházban javasolják az ivását, ha a baba alszik a vizsgálat alatt. Ebből kifolyólag szerintem nem okozhat akkora bajt. Na most megyek, de később benézek.
Nicika
Majd jelentkezzél, hogy tudok táblázatot nézni, stb. Köszike

Kép

Kép
pgyöngyi

Pgyöngyi,
én úgy tudom a 36. hét körül száll le a méh. Már én is nagyon várom, szeretné végre egy jót aludni!

MÉG MINDIG NEM MONDTA SENKI, HOGY MIVEL FESTITEK A FALIKÉPEKET!!!
katicuska

Én is csütörtökön megyek az első CTG-re. Izgi, hogy ennyire közeleg a szülés. Elkezdtem nagyon izgulni.

Scullyx
35+1

KépKép
KépKép
scullyx

Jaj bocsi Katicuska! Mi Sefra márkájú kül- és beltéri diszperzikós festékkel! Nem olcsó, de ez a legjobb minőségű festék! És ebben az a jó hogy töményen is a falra kenheted és nem kell hozzá diszperzit, maximum akkor ha világosítani akarod a színt! Aztán ami márkát még használtunk az a Trilak festék! Na ez olcsóbb, de nem fed olyan jól mint a Sefra!

KépKép
nicika

AnitaKép
Nem is tudtam, hogy van olyan NSt is ahol gombot kell nyomogatni. Nállunk egy övet csatolnak a "derekamra" ameddig a méhem ér és a szívhang hallgató kütyüt pedig fogni kell ott ahol a szívhang van.Közben ha nem mozog a baba pedig bökdösni. Szegénykémet ma is fel kellett ébreszteni.

NadineKép
Az ha valakinek a méhszája hamarabb megrövidül, lehet alkati kérdés is. Legalábbis nekem ezt mondta a dokim. Az enyém is már a 22. héten C2000 volt. Sőt a 32. héten pedig már csak C1000! De még most is annyi (38.hét) és még nem nyílt ki. Amikor megtudtam, hogy teljesen megrövidült akkor elkezdtem sokat pihenni. Előtte semmit nem pihiztem. De mostmár szintén nem foglalkozom vele. Csinálok mindent amit kell. (főzés, takarítás, bevásárlás stb...)

NicikaKép
Annyira irigy vagyok a gyerekszobára.
Mi egyszobába leszünk vele, legalábbis amíg el nem költözünk egy nagyobb házba.

Petri 38+1

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!
Jó rég nem írtam már, de azért olvaslak Titeket Kép

Először is Mariannkának nagy drukk!

Vikó
Sajnálnám, ha tényleg nem jönnél többet ide.

Nicika
Csodaszép lett a szoba. Párod nagyon ügyes.

Bevallom oka van, hogy jöttem. Megkaptam a laborleleteimet és találtak fehérjét a vizeletben. Tud valaki erről valamit, hogy mitől lehet????

Szilvi
37+1

Szilvi és Katababa
szisz2

Szilvi!

A terhesség során a vizeletben történő fehérjeürítést komolyan kell venni. A fehérjeürítés lehet valamiféle vesebetegség következménye, vagy az
úgynevezett terhességi toxémia (magasvérnyomás-fehérjeürítéssel, és egyéb tünetekkel) részjelensége.
A vérnyomásod is magas?

KépKép
nicika

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Vikó!
KépKépKépKépKép
Sajnálom, h így gondolod, érzed.

Mamacka!
Sajnálom a lépcsőt. Meg azért hihetelen, h össze kell magad törjed, h bármit is lépjenek anyósék.Kép
Mi jól állunk, holnap megyünk szerződni a bankba.Kép

Aztán meg a rendőrségre, mert a rendőr cimbora szerint a páromat akarják kihozni vétkesnek, csak mert Õ nem vitte be a látleletet a korházból a baleset után. Ez milyen már??? Hogy működik ez? Livi! Te rendőr vagy, vagy mi? Tudsz erről valami infót mondani, h mi alapján ítélik meg? Meg a másik, h ott volt 1 srác, aki ugyan gyalog volt, és azt mondta a helyszínelőknek, h a párom jött át a zöldön, és a csaj volt a vétkes, erre megkérdezték a rendőrök, h látta-e, h kinek volt zöld, Õ mondta, h nem, erre elküldték. Ma beszélt apa ügyvéddel, és annyit mondott, h a rendőrnek nincs jogköre eldönteni, h ki számít tanúnak, és ki nem, vagy valami ilyesmi. Szal holnap még lesz egy csörténk a rendőrségen is.Kép

Nektek mocorok a babótok? Enyém reggel óta pörög. Van valami front, vagy mi van? Nem baj, h pörög, csak szokatlanul sokat nyomul.Kép

Vas!
Kép
Én pl tegnap az újságosnál vettem egy karton cigit apának, meg magamnak egy kismama magazint.Kép Látni kellett volna a nő arcát.Kép

Szilvi!
https://www.babanet.hu/szak/no644.php

Pussz,

Nancsika & Alex 33+1</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Vikó!
KépKépKépKépKép
Sajnálom, h így gondolod, érzed.

Mamacka!
Sajnálom a lépcsőt. Meg azért hihetelen, h össze kell magad törjed, h bármit is lépjenek anyósék.Kép
Mi jól állunk, holnap megyünk szerződni a bankba.Kép

Aztán meg a rendőrségre, mert a rendőr cimbora szerint a páromat akarják kihozni vétkesnek, csak mert Õ nem vitte be a látleletet a korházból a baleset után. Ez milyen már??? Hogy működik ez? Livi! Te rendőr vagy, vagy mi? Tudsz erről valami infót mondani, h mi alapján ítélik meg? Meg a másik, h ott volt 1 srác, aki ugyan gyalog volt, és azt mondta a helyszínelőknek, h a párom jött át a zöldön, és a csaj volt a vétkes, erre megkérdezték a rendőrök, h látta-e, h kinek volt zöld, Õ mondta, h nem, erre elküldték. Ma beszélt apa ügyvéddel, és annyit mondott, h a rendőrnek nincs jogköre eldönteni, h ki számít tanúnak, és ki nem, vagy valami ilyesmi. Szal holnap még lesz egy csörténk a rendőrségen is.Kép

Nektek mocorok a babótok? Enyém reggel óta pörög. Van valami front, vagy mi van? Nem baj, h pörög, csak szokatlanul sokat nyomul.Kép

Vas!
Kép
Én pl tegnap az újságosnál vettem egy karton cigit apának, meg magamnak egy kismama magazint.Kép Látni kellett volna a nő arcát.Kép

Szilvi!
https://www.babanet.hu/szak/no644.php

Pussz,

Nancsika & Alex 33+1</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Szilvi! Ezeket a linkeket nézd meg esetleg!
http://www.orvosaneten.hu/Sections-index-req-viewarticle-artid-103-page-1.html
http://www.celsus.hu/ideal/2005_februar/egeszseg/odemas_kismamak

Nancsi! Jaj de jó hogy sinen van a dolog! Kép Egyébként az én babám is tegnap óta pörög! Kép

KépKép
nicika

Hát a vérnyomásom az inkább alacsony mint magas. Viszont tényleg volt még bellette baci is meg mindenféle egyéb.
A kókusszűrésem viszont másodszorra negatív lett, de állítólag ha már egyszer pozitív volt akkor már annak tekintik szüléskor.

Szilvi és Katababa
szisz2

Anita Kép
Lányom nagyon várja már a tesóját Kép
Tegnap rajzolt neki a suliban. Ráírta, hogy szeretlek anya, apa, kistesó és az aljára azt: "remélem, hogy egészséges leszel!"
Elbőgtem magam Kép Annyira édes Kép

Csema Kép
Várom majd az infókat Kép

Ildi Kép
Nekem elvileg a jövő hét is jó Kép Remélem mielőbb megkapjátok a kocsit Kép
Mariannról nem tudsz semmit?

Annácska 31+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szaisztok!

Annácska,
köszi az utántöltős dolgot, megfogadom a tanácsod! Kép Kislányodra büszke lehetsz, el is hiszem, hogy megríkatott...

Angi,
40+0!!! Kép Kép Kép Nagyon jó a kép, és tök jó, hogy nyugiban vagy! Kép

Csema,
én is csak azt tudom mondani, hogy szerintem bárkinek írhatsz a táblából, mert szívesen közlünk ilyen jó híreket, mint pl. egy baba születése! Tényleg, most veszem észre, jól látom, hogy itt mindenki várandós??? Kép Kép Kép

Mamacka,
sajnálom, hogy elestél, vigyázz nagyon magadra! Úgy érzem mostanában sokat aggodalmaskodsz... Nem szabad! Tudom, hogy nálatok is van min, de próbálja meg most csak a jó dolgokkal foglalkozni. Azokkal érdemes! Kép

Rita,
nekem már bent van a táskában 1 db törölköző, a köntös, 1 db bugyi. És ennyi! Kép Nemtom minek kezdtem el, de ezek ugye még meg fognak sokszorozódni! Sok bugyi, sok törölköző! Kép

Nici,
basszus, naaagyon látni a különbséget a két pocakod között! Egy hét alatt!! Hihetetlen. Én meg még azt hittem, hogy nem fogok soha gömbölyödni... És ha belegondolok, mit paráztál azon többször is a kórházi folyosón, hogy neked nincs is akkora hasad, mint a többi hasonló hétben lévő kismamának... Kép Kép Lüke! Kép

Ildi,
durva a colás bolt! Szemetek, hogy ki mernek ilyet tenni. Én is szeretem, néha bűnözök is... Ez van. De sokat nem ám! Kép

Pgyöngyi,
óránként 10 mozgás? Nem napi 10-nek kell meglenni? Húúú, valahol eltévedtem. Vagy amit én tudok, az korábbi hetekre vonatkozik és amit te mondasz, az már az uccsó időszakban? Jujj, segítség! Kép Mit nem tudok jól?? Kép

Petri,
akkor tulajdonképpen te is azt mondod, hogy a rövidülés nem is akkora gáz, mint a nyíltság, ugye? Akkor jó! Kép

Nancsi,
hááát a Kismama Magazin és cigi párosítás is erős! Kép Lehet, hogy még üti is a colásat! Kép Mármint egy eladó szemében! Mert mi tudjuk, hogy e kettő csak külön megy. Kép

Nadine és Dorka 28+5 Kép

Kép

nadine81

Szisz! Nincs más ötletem! Az orvosodat mindenképpen kérdezd meg!

Annácska! Lányod tényleg nagyon aranyos!

KépKép
nicika

Sziasztok!
Megjöttünk a 3. CTG-ről, a szívhang 130 körül volt, a fájásmérő, szinte vízszintes vonal, úgy hogy a szülésznő kicsit felrázta-pofozta a hasamat, ami a kisfiamnak annyira nem tettszett hogy egyből felugrott a szíve 170-180 körülire, aztán hamar beverte megint a szunyát. Ennyi. Vizsgálat ma nem volt, az majd csütörtökön.

Angi
40.hét, hú de izgi. Várjuk a jó híreket már tőled!!Kép

Vikó
KépNem értelek. Az nem igaz hogy nem keresünk, mert szerintem minden nap valaki megkérdezte hogy mi van veled/veletek.
Csütörtökön UH után jelentkezz mindenképp!!
pusz

A. 37+6
Vendég

Nici, Nancsika
Köszönöm a linket!
Persze megkérdezem, csak gondoltam addig is ....
Annyit tudok, hogy baj ha van, csak nem tudom mennyire.
Na majd holnap este.

Nici
Majd küldök adatokat a táblába csak valamiért vacakol a netünk, így elég nehézkes.

Szilvi és Katababa
szisz2

Nici, köszi a festék tippet!
Bár nem tudom ljutunk-e odáig, iszen mire átköltözük már ott lesz a picur. Úgy meg nem jó festeni. De veszek bordűrt és azt legalább felrakjuk...

Ma hívtak Gyömrőről, a laminált padlót rakják le éppen, ezzel kész is a kéró teljesen. Sajnos nem költözhetünk csak 1 hónap múlva a hitel miatt Kép
katicuska

Sziasztok csajócák,

Látom, ma pörgésben vagytok, de én ennek örülök.
Kezdem a nem jóval: nem vittem fényképezőt Borihoz, így nincsenek képeim, brühühü Kép Kép
Úúúú, de jót babáztam ám. Szavakkal persze nem lehet leírni, hogy milyen édesek a kiscsajok, picik még, de már egyáltalán nem törékenyek. Amíg ott voltam volt minden: evés, alvás, kaki, büfi, nyöszörgés, pici sírás, szóval ahogy az egyhónaposoktól kell. Egyébként szerintem kifejezetten jó gyerekek. És ez felváltva, és szinte folyamatosan, szóval egy gyerekes anyukák csak mindig gondolni majd az ikresekre, akiknek duplán kijár minden.
Bori marha jól néz ki, egyáltalán nem úgy, mint aki most szült, hasa már alig van, sopánkodott, hogy van rajta vagy plusz 3 kg (na jóvan....) Kép, az egész arca egy nagy mosoly, és azt hiszem az a legjobb szó rá, hogy született anyuci! Szeretném majd én is ilyen természetességgel ellátni, szeretni, óvni, ringatni, nyugtatni a gyerekemet, mint ahogyan ő teszi az ikrekkel. Megható volt, ahogy elhalkulnak, ha Bori hozzájuk ér. És már úgy várom, hogy én is így legyek az én pici fiammal. Kép
Ringattam Eszterkét, aki megtisztelt egy apró mosollyal (na persze nem bízom el magam, hogy ez miattam volt, szerintem egyszerűen csak Bori cicijével álmodott) Kép, Luca egyszer bealudt a pocimon (pici fiam meg megérezhette, mert folyamatosan mocorgott alatta), és az a babaillat.....Kép

Szóval klassz volt minden, jó volt őket így látni, sok pozitívságot (hű de randa szó) merítettem belőlük.

Ildi, jót nevettem a kólás sztorin. A múltkor én a Camembert sajttal jártam itt, vissza akartam vinni, de apa mondta, hogy ő szereti éretten....hááááát, ez faja érett volt. Kép

Angi, azért ma már voltak klassz kis kilengések! Nagyon drukkolok most már nektek! Kép

Anita, hajrá este neked is! Kép

Szisz, ahogy nézem a táblában, te is hamarosan....Kép

Na puszi nektek.

Eszti
36+6
Vendég

Oké Szisz! Kép

KépKép
nicika

Ja, és lemaradtam... Mariannka mért szül???
Vagy mivan most?
katicuska

Eszti! Olyan szépeket írtál Boriékról, hogy most már még jobban várom az én kicsi lányom érkezését! Kép

KépKép
nicika

Ja, jóvan, megnéztem a táblába!!!
katicuska

Katicuska! Mariann kórházban van, sajnos minden rossz összejött neki! Tegnap már 1.5 ujjnyira nyitva volt és fojamatos fájásai vannak! Nagyon magas a vérnyomása, azt próbálják most beállítani, aztán valószínűleg holnap meg is szül! Ezt csak onnan tudom mert tegnap írt a férje! Hogy pontosan mikor azt már nem is tudom!

KépKép
nicika

Katicuska! Itt van Mariann férjének a tegnapi írása: 2006 Január 30 hétfő - 22h 24

KépKép
nicika

Sziasztok Lányok!

Csema!
Nekem nyugodtan írhatsz sms-t, de hétvégén nem mindig vagyok net-közelben.

Vikó!
Nekem nagyon hiányozni fogsz, ha nem írsz néha. Azért néhány naponta nézz ránk, hátha találsz valami hozzászólnivalót és hallhatunk felőled!

Vas!
Szerintem ne legyen lelkiismeret-furdalásod a kóla miatt. Énrám ma nagy szemeket meresztett a bolti pénztáros, mert norbis szalámit vettem, meg diabetikus joghurtot. Közben akármire is gondolhatott. Ja és gyógyszertárban amikor páromnak veszek köhögés ellen valamit (nem bírja a torka a hideget), akkor mindig megkérdezik hogy én akarom e szedni.

Nancsika!
A helyszínen lévő rendőr dolga a tanúkutatás, ezt az ügyvéd ismerődöd nem jól tudja. Aztán majd a szabálysértési előadó (aki szintén rendőr, csak tisztit végzett) dönti el, hogy a sok-sok tanúból melyiket veszi figyelembe. Szerintem a párodat csak azért fogják tudni kihozni vétkesnek, mert ha nincs látlelet akkor "hivatalosan" nem sérült az ügyben. Az ügyhöz tartozó iratokat majd az előadó kéne bekérni, addig nem is dönthet. Ha belegondolsz így csak az van, hogy van két ember, az egyik ezt mondja a másik azt, és nincs semmi sérülés. A gyalogost, ha elküldték a rendőrök, akkor az nagy hiba volt, de ha ti tudjátok a nevét meg el tudjátok érni valahogy, akkor a szabs előadónak lehet szólni, hogy van egy tanú, akit a "T" kollégák elküldtek. Emiatt csúszik ugyan az egész ügy egy pár hetet, de szerintem ez nem nagy gáz.

Ja és csajok megfejtettem a pocicsíkosodás rejtélyét!
Én kb 85 cm derékbőségről indultam, most tartok kb 105-nél. Ez azt jelenti, hogy csak a negyedét kellett az eredeti méretnek pluszba tágulnia.
Aki 70-ről kezdte és most tart kb 100-nál, őneki több mint a felét kell nyúlnia, szóval itt jöttek a csíkok. Elvégre arányaiban az én bőröm a felét se tágulta más bőrének.
Érthető volt? Egész reggel ezt fogalmazgattam magamban.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi! Akkor én most megcáfollak! Kép 91 cm-ről indultam és most vagyok 107 cm! És mégis vannak csíkjaim kb. 2 hete! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nálunk minden rendben, most Petivel megyünk étterembe kajálniKép

Mamacka: Vigyázz Magatokra azon a hülye lépcsőn!!!

Nicika: nem írt semmit a doki a könyvembe, csak mondta, hogy teljesen nyitott a méhszáj, de még kemény. Tényleg látványosan növöget a pocid!!

Rita: én kb. a 36. héten pakoltam össze. Volt egy görcsölős, szörnyű éjszakám, másnap gyorsan bepakoltamKép

Barti: a jóslófájás olyan, hogy bekeményedik a pocid és enyhe mensis fájdalom járul hozzá, nem rendszeres és nem fáj annyira, csak olyan szorító érzés.

Anita: várom a híreket Rólatok!
Mi jól vagyunk, család teljesen meggyógyult, lakás alakulKép

Eszti: irigyellek, hogy élőben láthattad a pici gyönyörűségeket!!Kép Annyira jó, hogy ilyen jól mennek a dolgok Boriéknál!!!KépKép

Betti: mi eddig csak az előnyét éreztük a könnyűszerkezetes háznak:
- könnyű szerelvényezni, nincs téglavésés, minden a falpanelekben van elhelyezve
- télen nagyon jól szigetel, a fűtésszámlánk melegvízzel együtt kb. 8000,- (75nm a lakás)
- bármilyen terv alapján elkészíthető (mi saját magunk terveztük)
Ha konkrét kérdésed van, szívesen válaszolok:
tpribus@invitel.hu

Vikó: írok inkább e-mailt Neked este, de addig is: nem értek egyet azzal, hogy itthagysz minket, igenis ugyanolyan fontos része vagy a topicnak, mint bárki más!!!!!!

Tünde 38+5

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Mariannkának óriási drukk, hogy minden rendben legyen!!!

Angi, neked is sok drukk, hiszen akár már most is a szülőszobán lehetszKépKépKépKépKép

LÁnyok!

Hogy én milyen rosszul vagyokKép Tegnap este héttől hajnali háromig görcsöltem rendszeresen, egy magnézium, és seduxen ellenéreKép úgy megilyedtemKép És egész éjjel kemény volt a hasam, és éjjel is, meg reggeltől fáj a méhemKép Nem görcsöl, hanem fájKép

ma elemntem a dokihoz, mert rámparancsolt, ctg szuper, a szívhang 135-170 között mozgolódott, a fájástevékenység gyakorlatilag 0Kép A méhszájam se nyílt tovább, 2110 még mindig, viszont nagyon bő a folyásom a doki szerint, így fertőzésre gyanakszik. Vett kenetet, és majd antibigyót kell szednem....

Kép Meg mondta, hogy valószínűleg a frontot éreztem meg, mert tömgenyomor volt a szülőszobánKép csak amíg ott voltam, addig 6 újszülöttet vittek át a gyerekágyra....

Na lépek pihizniKép

Puszka

Zsu
34+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szelivi,
én is rácáfolok, 61cmről indultam, most 96 vagyok és nincs egy csíkom se!

Nekem 29 hetesen néztek méhszájat, 2 hét múlva megyek CTGre de nem lesz hüvelyi vizsg. pedig az már a 36. hét lesz! Pedig szúr és fáj gyakran...
katicuska

Sziasztok!

Na, itten vagyok! Kedvesek vagytok, hogy gondoltatok ránk, és már vártatok!

Minden királyság!!!Kép Doki egyből flowmetria-t nézett, mert azt mondta a "beszűkülés" a áramlásra vonatkozhat. De mindent a legnagyobb rendben talált. Azt mondta, egy ilyen hosszú NST-nél előfordulhat, hogy beszűkül egy-egy résznél! Nagyon mérges volt azokra, akik csinálták. Lebeszélte előttem a szülésznővel, hogy reggel hozzámegyek és együtt nézik meg az NST-t, legyen akkor inkább gyakrabban nézve!
Kicsifiam feje beilleszkedve, UH szerint betöltött 38 hetes, BPD: 92,5... 3200gramm a becsült súlya!(Ilyen ütembe folytatva a gyarapodását és végighúzva 40.hétig....Kép)
Amennyire izgultunk, hogy a méhszáj kibírja a 36 hetet, a belső szerencsére még tök zártKép Ettől függetlenül, bármikor megindulhat a szülés (érezte mennyire feszül, kemény a pocim), ne ijedjek meg, "ha ma szülnénk se lenne gond" - mondta a dokim - nagy a babaKép Úgyhogy tök happy vagyok!!!

Annácska: nagyon aranyos a lányod, én is teljesen elérzékenyültemKép

Eszti: te meg ahogy meséltél Boriékról... könnybe lábadt a szemem! Én is-én is - én is akarok!!!KépKép

Nicika: köszönöm, hogy feltetted a képet, és nagyon klassz az új fül is (szüléstörténetek)!Kép

Tünde: jó étvágyat, szép estét nektek!Kép

Zsu: vigyázz magadra, pihenj sokat!

Anita (36+4)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?