Bocs Nana! Figyelmetlen voltam! Szóval akkor Botond?? (Nálam Vince és Botond volt a toppon, Andrisnál a Barnabás anno..)Látod, erről is majdnem lemaradtam..
Húha! reméljük, hogy inkább csak vas hiány okozza a gyengeséged és a szédelgéseket! Nem volna jó, ha tgyuszkód lenne.. Antibigyótikum...és társai... Brrr...
Nagyon drukkolok!
Lilke
Te is januári lyány vagy??? Nem is tudtam.. De Te sem rólam!

Nem tudom a zodiákus jegyeket, de te akkor már ugye nem bak vagy, mint én?!? Bocsi, csak átsiklottam, de most töltötted a 23-t???? Vagy 24-volt írva, csak nagyon átrohantam rajta???

(atya gatya...ha 23-t, akkor én egy tizessel vagyok ráncosabb nálad...Húha.)
Hát remekül sikerült akkor a szülcsid!
Ezennel, így utólag is Nagyon Boldog Szülit kívánok Neked!

Erszényes
Még mindig érdekel a légzésfigyelő? Mert multkor írtam Neked róla, és h gyartoi aron tudok neked szerezni, ha gondolod. Biztosan atsiklottal rajta, amikor irtam.. En csak ezzel erzem biztonsagban Balintot!
Ja lanyok: én kaptam elégedettségí kérdőívet tavaly júniusban a gyerekágyon, júliusban a nőgyógyászaton!
A másik, h barki bemehet a kórházba, és érdeklődhet, hogy milyen aházirend, milyen lehetőségek vannak, meg lehet nézni a szobákat, szülőszobát, csak előtte szólni kell a kezelő orvosnak, vagy meg kell kérdezni az osztályvezetőt, hogy mikor van lehetőség rá!
Én azt gondolom, ez így rendben is van! Fel lehet készülni a bent töltött (általában) 4-5 napra, a lehullott csempékre, a kismamák által összemocskolt (kevéske) WC-re, stb... A kaja, pedig a patológián azért olyan, mert a modern táplálkozás tudomány szerint, étkeztetik a kisamákat! Kevés só, kevés zsír, fűszer szegénység.. Azt gondolom, ez is rendben van így, mert értünk teszik! Ha valakinek van külön gondja, vagy kívánsága, bármikor lehet beszélni a dietetikussal, mert minden nap, minden osztályon végigmegy a kórtermeken..
Ne féljetek, rengeteg pozitív változás történt! Arról nem beszélve, hogy ha felkészültök a lehetőségekre, körülményekre, senkit nem érhet trauma! A szakmai háttér kiemelkedő, és ha koraszülöttre, vagy intenzívre kerül egy babus, akkor ahhoz csak a másik épületbe kell átmenni, és nem másik kórházba..
Azt gondolom, hogy a "köszönöm, kérem, jó napot, jó estét, legyen szíves" ezek megteszik a hatásukat az ott dolgozókkal szemben!
Csak azért ne válasszatok másik kórházat, mert a híre miatt féltek a kecskemétitől!
A hírek-rémhírek is attól függnek, hogy kinek a szájából, és milyen szemszögből jutnak el az emberekhez! Én azt gondolom, hogy az alap dolgokra a külső védőnői hálózatnak kell megtanítani a kismamákat, még a terhesség elején! Ha maguktól nem teszik, kérni kell! Aztán a kórházban már keveseb segítséggel is el lehet boldogulni, ha már elméletben fogalmunk van a dolgokról!
Az a véleményem, hogy PL: kiemelem Bíró Lilit

, fel lehet 9 hónap alatt nagyon sokmindenre készülni!! Lili is csak kérdezett, és kérdezett, én is.. hiszen itt sok tapasztalatból meríthetünk, és ott vannak a védőnők, meg a többi szakember! És megszerveztük a szülöszoba látogatást is! Nem voltunk szívbajosak!

Én is azért nem a SOTÉN szültem, mert az oszt.vez. főorvossal és a dokimmal való beszélgetés után fel tudtuk mérni, hogy hol lesznek jobb esélyeink! Álljatok a sarkatokra, hiszen értünk dolgoznak ezek az emberek! És ha tiszteljük őket, ők is tisztelni fognak minket, hiszen kemény munkát végeznek Õk is!
Perzse a kivételek mindig erősítik a szabályt!, De azok mindig lesznek is!
Szerintem nem csak azt kellene az újságoknak megírni (esetleg átírni), hogy mi volt rossz, hanem az elégedett kismamák írásait is leközölhetnék! Igaz, Õk kevesebben írnak, mert ha minden rendben megy, azt nem szokták propagálni, mert az természetes!
Velem kiemelkedően bántak a kórházban! Utánajártam mindennek, és szinte minden dologra oda tudtak figyelni!!

A KISFIAMRÓL már nem is beszélve! (Oké, volt ott ismerős orvos, de az csak egy dolog..nem ők voltak a babákkal nap mint nap, minden percben..) Ezek az emberek mind jókor, és jól döntöttek, és megmentették az életünket!
Úgyhogy ne féljetek a rémhírektől! A lányok is, szinte mindenki kellemesen csalódott szülése folyamán.
Szerettem volna, hogy ezt a dilemmázó Kismamák elolvassák!
Nagy puszi mindenkinek!!