A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Javulunk,mert már egész sokat elüldögél magában!Most ez a mérce.Kép
A motortémához csatlakoznék.Én a fiatal robogósokat utálom a legjobban, meg persze az egykerekező vagányokat,csak belőlük,azért kevesebbet látok.A Vacsi köz tele van a robogósokkal,meg a Petőfi városból is sokszor elhallatszik idáig a zajuk.Kép

Azért még nem tökély a lányKép,mert már kezdi is a nyűgizést!Megyek is hozzá!

Mino!Drukkolok Bálintnak,h.egészséges maradjon,vagyis,h.ne súlyosbodjon!Kép
mrege

rege dóra
nagyon édessek a csajok Kép

bea
és most hova tovább mész még valhova vizsgáltra ?

syg
nagyon sajnálom tényleg anyira szertnékneked segíteni én is beához hasonlósan annyit agyalok hoyg hogy tudnék segiteni nagyon rossz leht nem tudommikro fogod magad kipihenni Kép

bepa
ez akép is nagyon cuki
ammyira birom ezt barna bőrét benőkének Kép naggyon cuki kis husika imádni való Kép és azok szemek Képte jól vagy ?

mino
balcsiak lett láza megmérted ?? te hogy vagy ? éjszaka ??
kicsit hülyén érzetem volna magam ha letámadom dokit Kép egyébként sem vagyok olyannagy dumás idegenekkel Kép
bármég 4 sezr tuti hogy megyek hozzá Kép ma kicsit megszenvedtetet Kép elzsibbatam mire végzett Kép meg kimelegttem Kép de szerintem ő is Kép valami gyűrűt probált fogamra rakni de vagy 10 szer leesett angyon türelmes vagy csak annak látszik énmár bizti földhöcsaptam volna Kép

lina
cukker hoyg van nálad mind oks mit modtak csomora ???

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,
Nem tudom a bababörze (valaki kérdezte, hogy mi lesz pontosan) téma aktuális -e , de láttam egy plakátot ma a műv kp előtt babaruha csere és vásár lesz valamint néhány cég állít ki stb. Szóval lehet, hogy érdemes megnézni.
mvirag

Nem tudjátok hol lehet kecskeméten bilit venni?Olyat ami nem zenél, integet stb, hanem egyszerűen csak BILI:-))
mvirag

Bea,
Köszi. Ott szabad úszkálás van? Vagy okatatás amire be kell jelentkezni?
mvirag

Mvirág,
"csak" bilit tudsz a baumaxban venniKép

Voltam Cukkernél, jól van, minden eredménye OK, láttam pici Adrit rúgdosni isKép
Az van, hogy várnak hétfőig, ha nincs semmi, akkor az orvosa beszél a Godóval, mert most már csak főorvosi engedéllyel lehet császározni.

Roz,
most megyek még csak a kontrollra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

virág
szerintem bárhol kapsz bilit tesco szil.coop auchan ( mi szil coop,-ban vettük ) de ne is használtuk csak wc szűkitőt

seriff
ma sincs neted vagy csak nem érsdz rá ???
hanci jól van ? hőemelkedés eémult teljessen ?

mino
itt vannak géped cuccai Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Aludtam leonával 1,5 órát délután, nagyon jólesett.

Bea, Roz,
rajtunk nem segít semmi, csak majd ha megérik az alvásra. Egyszer majdcsak eljön annak is az ideje. Csakhát hogy lesz így kistesó...

Mrege, Mino,
persze, tudom, h vannak kivételek, de sztem a normális motorosok vannak kevesebben. És természetesen a száguldozó autósokat sem szeretem. De ahhoz, h vki motorozzon sztem eleve kell vakmerőség.

Mino,
lett láza? Remélem nem!
Miért ilyen egyformák a gyerekeink? Bár Bálint legalább eleinte aludt, Leona akkor sem.

Lina,
azért kérdeztem a tűzfoltot, mert Leonának is volt, a jobb szemén. De már elmúlt.
Hát az sem sok alvásKép
Az jutott még eszembe, hogy ha felszaporítanád a tejet, akkor lehet, h ki tudna annyit szopizni, amennyire szüksége van. De akkor meg nem kapna a zsíros hátsó tejből. Ennek tudatában megkérdezhetnéd a szoptatási tanácsadót, h erre mit mond. Mármint a gégeproblémára. Kíváncsi lennék.

Mrege,
nekem hat a tea, csak Leonának nem annyira.
Olyan édesen mosolyog Rege alvás közbenKép

Nana,
én rettegtem tőle. A 37. héten nyugodtam meg, onnantól kezdve nagyon-nagyon élveztem a terhességet. Jó sokáig, nem?Kép

Bepa,
csodaszép ez a kissrác! Tényleg nagyon szép a bőre! És a szeme és a...

Dóra,
és hogy vagy? Fáj még mindig a nyakad?
Lányok nagyon aranyosak!

Kép
sygnum

Mino,
refluxra kipróbáltátok a homeót?

Kép
sygnum

Mindenkinek küldök egy nagy-nagy puszit.Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Bea,
ez nagyon tetszik! Nem semmi ez a lány. Fotomodellnek készül?

Kép
sygnum

Nana, ezt neked találtam:

http://www.anyaklapja.hu/0602/cikk_42.html
Az őssejtről van benne szó. Kép

Nagyon szuper a kép Lilláról! Kép Kép
birolili

sziasztok Kép

bea Kép
ez a kép Kép
szenzációs a csaj Kép
kisdága Kép neki is van fischer p.-os asztalkája szereti ?

hu apát lecsapom ha hazajön adri azt hajtogatja picsába nagyon szuper Kép

mino

KÉSZ A GÉP
csörögj rám ha jöttök érte mert ma nem nagyon lezünk itthon de ezért hazaaugrok hogy odadjam Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt.

Mrege, Dora,Bepa: nagyon szépek a babócás képek!!! Kép

Bea: nem semmi csókot tud dobni a lányka!! Kép

Nana: én is félek még egy kicsit hogy 2 hetet még legalább bírjon ki odabenn, mert híznia és erősödnie kell még. De ahogy Lina is mondta egyre jobbak napról-napra az esélyeik és erre kell gondolni!!

Lina: sajnálom hogy Lilibabánál gondok vannak, de olyan szép erős kiscsaj, biztos nem lesz semmi baja, meg egy csomó mindent ki is nőnek a babák! Kép

Nekem már 3 napja alvási gondjaim vannak. Sokat zsibbad a lábam, lehet hogy pont egy idegszálra fekszik éjjel janika vagy nemtom mitőllehet de alig bírok aludni, na meg a sok pisi... Kép
De nem panaszkodom, ez semmi ahhoz képest ami a babákkal megy éjjel-nappal, ahogy olvasom.

Tegnap nagyon ügyik voltunk és megvettünk mindent ami hiányzott még janikának: babahordozó, pelenkázóalátét, overál,rugi stb. Mindenből kéket vettünk, szinte csak kék rucijai vannak, de nem baj! Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Erszényes,
azért nem aggódom annyira, biztos vagyok benne, hogy ahogy erősödnek a kis szervei, majd ez a gégedolog is alakul.

Syg,
továbbra sem tudok lépést tartani a lányommal. Tegnap este örömködtem, hogy szopizott 110 g-ot, ugye mert előtte végigaludta, hogy bementünk a kontrollra, azt végigvárta, hazajöttünk..., és nem is ébredt fel, szóval volt mit ennie. Na még nyügi volt, gondoltam ennyi szopi után kaphat egy pici tápit. Na röhögve rányomott még 80-at. Ennyit hogy termeljek?
Aztán éjszaka majdnem a 100-zal is kiröhögtettem nála magamatKép
Igaz akkor is már 5 órája aludt egyfolytában, és 6 órája nem evett.

Bea,
nagyon édi ez a kép is.

Na megyek ebédet csinálni,itt vannak anyósomék, és még mielőtt nekikezdene ő inkább megyekKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,
Te mikor kezdted a bilire szoktatast?
mvirag

Roz!köszike megvagyok...tegnap kicsit töltődtem:2,5 órás kimenőm volt..ersze itthon állt a bál...mikor beléptem hallottam gond van és ledobáltam mindent magamról rohantam fel:kicsi fiam amint meghallotta a hangom megnyugodottKépNem voltam még így távol de ez olyan jól esett, ls az is hogy Benő ennyire megörült nekem..most már tudom, hogy nagyon is kellek nekiKép

Lina! nagyétkű lányod van sztem azért is alszik 5 órát, meg nem eszk 6 órán át mert telezabálja magát és lehet a hasa is attól fáj..nem?

Bea! puszit köszönjük, Benedeknek nagyon bejönKép
SzuperügyiKép

nemtom ki kérdezte de én végigizgultam a terhességem. első trim:megmaradjon..másoik és harmadikba nehogy toxos legyek és nehogy kora legyenKépez a normélis...

Mai alvásunk napközben csúcs volt eddig 2x 5percKépmert lerakom ha elalszik...és ez nem teccet nekiKépEz van.

KépKép
KépKép
bepa77

Virág: mopst nézem Te bigyológus vagy...mivel foglalkoztál..ha szabad kérdezni...(Nagyon szép a kép a profilodban)..nem okoskodás, csak olvastam, akkor kell megkezdeni a bilire szoktatást amikor már a lépcsőn stabilan járnak...(ekkor már meg tudják tartani súlyukat, vagyis arra is képesek, hogy visszatartsák a kakit, pisit)

KépKép
KépKép
bepa77

na nem nagy ma a forgalom ittKép

lina,
tudnak azok a cicik sok-sok tejcsit termelni. 2 ciciből szopizik? próbáltad már őt gyakrabban szopiztatni?
az új tápit kapja? nem lehet, h attól fáj a pocija? meg tényleg lehet a telezabálás is.

erszényes,
nemsokára itt a vége és ott lesz minijanikádKép próbálj pihenni amennyit csak tudsz!

lili,
néztem az etetőszékünket. meg lehetne csinálni a kartámlát, h oda lehessen tolni az asztalhoz, de a magassága akkor sem stimmel, mert pont a térdét verné az asztalba, ha oda akarnám tolni. szóval ha ez is fontos szempont, akkor jól nézzétek meg.
az jutott még eszembe, h esetleg a szil-coop melletti faktumban is meg lehet nézni.

Kép
sygnum

Syg,
egyből szopizik, a kettő nem jön be. Utána alig tudtam helyrehozni, meg visszaállítani, hogy etetésről etetésre elég legyen, mikor néhányszor kipróbáltam. Gyakrabban nem szopizik, ezt is próbáltam, mikor beteg volt, akartam, hogy többször szopizzon, ha nem volt éhes, csak vigyorgott a cicinek, vagy szopizta, de a szája sarkán folyatta ki a tejet. Mire észrevettem az egész ruhatárat le kellett cserélniKép Na meg soha nem tudtam, hogy mikor nyűgös, vajon éhes-e?
Visszatértünk a régi tápira, mert az újból ennyi sem lett volna elég, meg annyira nem is ízlett neki.
Egyébként elfogadtam, hogy nekünk ez így megy. Nem stresszelem magam rajta. Ha ennyi kaja kell neki, egyen, főleg, hogy alig hízik. Valószínű kétszer annyi tejem nagyon nehezen lenne, de legalább már végig kiszívja, nem adja fel félúton. Végül is kap anyatejet, nem is annyira keveset.
Még két, 2,5 hónap, aztán meg tápi helyett majd kapja a rendes kajcsikat, gyümölcsöket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

És még egy kép...

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina: nagyon szép Lilibaba! És milyen hajas! Kép
Nagyon cukin alszik apukája karjában. Kép

KépKép
erszényes

lányok én nagyon rossz vagyok: majd kidurran a pocakom úgy feszül az előbb ettem, és megint egy tejfölös kenyéren jár az eszem. Kép

KépKép
erszényes

sziazstok Kép

virág
mi nem keztük el 2 év alatt niki ügyes is volt mert 2 nap alatt teljessen szoba-és áygtiszta lett rögtön a 2 éves szülinapja után egysezr olvastam valahol hogy jó ha babának ár egész kis korában elkezdi mondogatni az mber hogy hu büdivan kaka van ... és miko rmár tud dumálni akkor kérni hogy jeleze hogy van e kaka esetleg pisi bár ezt s zerintem jóval ksőbb "fogják fel " mármint pisit na ezt jól leirtam már megint Kép
szóval én nikinekmindig mondogattam is aztán valaki azt mondta hogy ez hülyeség nem értik még... aztán adrinál valahoy ez kimaradt és ugy érzem hogy sokkal ehezebb dolgom is van most még 95 % ban bepisil vagy inkább viszatartja igy most hagyon ugy is nemsokára jó idő lesz inkább akor probálkozom mert a szönyeg már olyan hogy jaj meg nem győzők mosni sem adri egyenlőre nem igen akar bilizni őt is ugy látom hoy wc fel hajlik látja nikitől és minidg együtt mennek pisilni niki minidg hívja magával és adri tudja is mentet levetkőzik ráül erőlködni nagyon tud Kép és utánna töröl de közben a wc ben nincs semmi Kép szóval szerintem menni fog ez csak ő még nem érett rá egyébként egyszer irtam már itt csajoknak hogy az okosok szerint mindne korban van valamire kézség pl 15-18 hós korba egyedül evés 13-15 hós kórban az egyedül járás ez valmi tudta alatti dolog és ha jól levszed a jelzéseit gyereknek és látod hogy ő mikor éret dolgokra és nem parázol esetleg egykis kaj foltol vagy mástól akkor mindnet sokkal könnyebben megtanul adri pl 15hós korában becsukta száját ha ettem és soha töbt nem ettehttem meg azóta teljessen egyedül eszik iszik és szerintem nikinél is azért volt ilyenkönyű szobatisztaság mert jó időben kaptam el szóval ezt most kicsit összekuszáltam meg megint mindent egyszerre akartam leirni gyorsan de remélem tudtam értelmes lenni Kép bocsi ha nem :Kép

bepa
ugy milyen jó érzés mikor a puszta látványodtól csend lesz Kép ugyan igy jártam énis ma mindnere meg van az időpontunk fürdés vacsi.... és minidg ákit viszem be előszőr elaltatni aztán adrit ma adri volt fárattabb és ugy dötöttem beviszem őt ellatatni hát áki addig sirt itt kint apa kezében kb 10 percig de mikor meglátott az ajtóban már visitozott nevetgélt a kis tündérbogár uuuugy imádom őket Kép

erszényes
a vége felé már én sem aludtam érdekes é n csak adrinál paráztam nikináél végig tök nyugi voltam adrinál meg ideges minden eredményt százszor megnézetem biztos jó e ákinál meg már csak "rutin" volt Kép

nana
már nagyon sokszor akartam irni most olvastam valahol hogy bizonyitott tény hogy fiús kismamák magasabb kalória tartalmú ételekt esznek és jobban is hiznak Kép jól gondoltad : )
egyébként hogy vagytok ???

seriff
nagyon el vagy tünve remélem minden rendben van Kép

lina
ez fotó kkis pumukli Kép nagggyon cuki Kép

syg
hogy bírod hoy vagy ?? leoka ? alvás ? nagyon kivagy még ??? ma anyukámnak is meséltelek hoyg kicsi leo hogy megdolgoztatott és ő is mondta hogy nem irigyel holnap talélkozom sógornőmmel neki uygan iylne volt kislánya ő most 2 évs megkérdek tőle egy két dolgot kifaggatom hogy nekik mikor lett jobb
azt tudom hoy most kislány nagyon öntörvényű akaratos egy tündér egyébként szerintem én imádom okos értelmes és csodaszép de nagy rafkos Kép azt tudom hoyg már mikor olyan 10 hós lehett és neki naggyon bejött gyerekek társasága de nem az ő korabeli gyerekeké hanem olyan 4-5 éves nikivl most elválszthatatlanok niki egyébként is olyan anyáskodó enci imádja is mindig jönn iakar de még a családot nagyikat minket még minig szoknia kell ha eljönnek mindig csak anya -anya még apa sem jó bár tölünk alig akar hazmenni Kép de ha anyát nem látja akkor gáz van

beszéltem ma minoval nagyon betegek
kimentek az ügyeletre is nagyon lázasodik balcsi és ő is nagoyn beteg nem alszank és nagyon fáradt szegényke Kép

kob
ha holnap megjöttök meséld ám el hogy hoyg sikerült vizsga nagyon várom a hireket Kép

na megyek vissza mosgatni még belesek Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

el is felejtettem mrege hogy vagytok ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Roz,
itt vagy?? Kép

Megjöttünk, hát a matek végül nem sikerült, bár nagyon csodálkoztam volna, ha sikerül, mert semmit nem tanultam. Nem volt rá erőm... Sebaj, a félévet elkezdtem, majd májusban megint elmegyek vizsgázni.
Köszönöm, hogy szorítottatok!! Puszi Mindenkinek érte!

A gyerekek gyönyörűek, kis drágák!

A betegeknek jobbulást!

Most gyorsan ennyi, sok pakolnivaló van még!

Kép

Kép
kobudo

sziasztok Kép

kob sajnálom vizsgádat de majd legközelebb az este még olvastam az üziz (1/4 1 kor feküdtem le ) de már irni nem volt erőm még az este kipakoltál ? tudtál kicsit pihenni anyukádnál ? csajok meg gyógyultak tejessen ??

na megyek gyorsan sütök egy lekvásros piskótát aztán megyünk megint anyuékhoz lelket ápolni meg dédi szülinapra
majd jövök Kép addig irjatok jóóóóó sokat Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Roz: bár még nem volt gyerekem, de szerintem is számít hogy az ember beszél hozzájuk, akkor is ha még nem értheti hogy mit mondasz. hiszen már a terhesség alatt is mondják hogy beszéljünk hozzá, mondjuk el mi vár rá majd idekinn és akkor nyugodtabb lesz a születése is meg ilyenek. Szóval szerintem lehet benne valami!

KépKép
erszényes

Sziasztok,

Roz,
köszi... Pihenni tudtam, szerencsére, a gyerekek teljesen meggyógyultak, holnap újra indul az ovi. Holnaptól megint főzök, mostmár Emesének is, lehet, hogy furcsa, de ennek is örülök. Előre megtervezem a heti étrendet, uzsonnát is, így sokkal könnyebb, no meg minden másnap főzök csak.
Most is szaladok, lassan eszünk!

Puszi, a betegek bejelentkeznének, hogy hogy vannak?

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Roz, vagy valaki sos!!!
Mi történik akkor, ha én abba a síma egyszerű baracklekváros muffinba dobálok őszibarackbefőtt darabkákat????? Elrontja, puhább lesz, vagy nyugodtan szórhatom. Most ezt találtuk ki. Lassan már minden nap süthetem én is a "gyógyszert".

Kob,
sajnálom a vizsgád, ez már a második volt? Hú, hogy örültem én is, mikor túl voltam ezeken. Pedig matekból mindig jó voltam, de az analízis, meg a valszám nem ment.

Erszényes,
ugyan én még 6 hete próbálgatom az anyaságot, de hidd el, igaz, amit írtál. Nem tudom, mit ért, és mit nem, de mi mindent megbeszélünk vele, a legbonyolultabb dolgokat is, ami vele történik, pl. hogy kötöttünk neki biztosítást, csináltattunk útlevelet, hogy tudjunk menni...
Anno az öcsém nagyon sokára tanult meg beszélni, már vagy 2,5 éves is volt, és akkor kezdte elmesélni azokat a dolgokat, amik mondjuk 1 évesen történtek vele, csak akkor még nem tudott rá reagálni, de emlékezett.

Ha minden igaz, délután megyünk korcsolyázni, jól befagyott apu tavaKép Pedig azt hittem ezt az évet ki fogom hagyni. 8-9 hónapos terhesen már nem kockáztattamKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Jó nagy a pangás.
Lina én is muffin sütöttem, csak nutellásat és nagyon fini lett.A kérdésedre viszont nem tudok válaszolni,mert még elég amatőr szinten sütögetek.Kép

Kob.vizsgaKép
Örülök,hogy a gyerkőcök már jól vannak.

Roz olyan jó dolgokat írtál a bilizéssel,evéssel kapcsolatban.Mindíg tanulunk tőled v.mi újat.Kép

Erszényes ha Minijanika kívánja azt a tejfölös kenyeret,hát akkor nincs mit tenni.KépEnni kell.Kép

Syg hogy vagytok?

Most beszéltem Minoval.Ügyeletre mentek,mert nem ment le Bálcsika láza,és hányt is.Torokgyulladása van a gyereknek,ráadásul Õ is beteg.KépKaptak gyógyszereket úgyhogy most egy hangyányival jobb a helyzet.

Lilla egy tünemény.Szinte minden nap produkált v.mi új dolgot.KépEddig nem nagyon akart mászni,csak hason kúszni,és pénteken elindúlt négykézláb.Mostmár így közlekedik.Tegnap pedig a kis játékasztalkájába kapaszkodva felállt,aztán azt maga előtt tolva keresztülment a szobán.KépMostmár mindenhol feláll,csak nem tud leülni,aztán ha megunja,akkor mérgesen visít,hogy pattanj anya és ültess le,de azonnal ám.KépJelzem,azért,hogy aztán kb. 2 mp. múlva már újra álljon,és folyt köv.Kép

Itt éppen kutya mérges vagyok,mert ha anya most itt lenne,már az is késő lenne.Én MOST AKAROK LEÜLNI!!!!!Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Ja és még mondjátok,hogy ez a gyerek mindíg vigyorog.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Lina,
nem is azért mondom én ezt, hogy stresszeld magad! Dehogyis! Jól vagytok, jól működtök így és ez a lényeg!
Azt viszont nem értem, miért lett kevesebb tejed a 2 cicizéstől. Én csak akkor szoktam őt átteni a másikra, ha már végzett az elsővel. Nem 5 v 10 v akárhány perc múlva. Te is így csináltad?
Hajasbaba egyre jobban rád hasonlít, nem?

Erszényes,
edd, amit megkívánsz! Ez nem az az időszak, amikor egy tejfölös kenyeret meg kell vonni magadtól!

Roz,
szarul bírom, mostanában nagyon fáradt vagyok. Ráadásul nem tudom, h most a tej lett kevesebb vagy Leona eszik többet, mert gyakran 2 ciciből szopizik és elég lötyik a cicik. Ráadásul 1-1,5 óránként kéri nappal. Tegnap rátettem a mérlegre és 8000-8100 g körül lehet, pedig a hét elején még csak 7800 volt. Soha többet nem vonom meg tőle a szopizást, ezt megtanultam. Sosem tudhatom, h valóban enni-inni akar vagy csak engem. De végülis mindegy, mind a kettő fontos neki. Az evés is és az is, h megbizonyosodjon, h vagyok, szeretem...
Azt hiszem Leona is pont olyan lesz, mint sógornőd lánya. Már most látom, h akaratos, öntörvényű, viszont nincs kitartása, könnyen feladja és sírva fakad.
A gyerekeket kb. 2 hete nagyon szereti, úgyhogy azt hiszem, ezentúl gyakoribb vendégek leszünk mindenkinél, hogy barátkozhasson. Láttátok Bálcsit is hogy letámadtaKép
Egyébként a hétvégén végig itthon volt Robi és ma már nagyon jól elvoltak, nem volt szükség rám, nem hiányolt percenként. Erre lenne szükség, na de egyedül ezt hogy csináljam...

Bea,
majdcsak belejösz ebbe a sütésbe isKép
Ne szívasd a lányod, ez nagyon szar érzés lehet, h nem tud leülni, ha elfáradt. Nem véletlenül csinálja. Anyuci, ilyenkor tessék szaladni és segíteniKép
Na jó, és mit csinált 1 perc múlva, amikor leültetted???? Fogadjunk, vigyorgottKép
Nem bírtam ki, h ne vegyem meg a Nike sapit Leonának. Ott voltunk a boltban és szemeztem vele, ráadásul le volt árazva, úgyhogy nem hagytam ott. Na de milyen a színe? Kék. Én most az egyszer a rózsaszínt vettem volna, de Robi nem engedte. Így biztos mindig azt fogjuk hallgatni, h de aranyos kisfiúKép

Kép
sygnum

Syg igen,mikor leültetem elégedetten vigyorog,és már készül is felállni.KépEgyébként elég sokáig szokott állni.Nagyon tetszik neki.A képen nem sír,hanem éppen visít.Ez a mániája.Ha nem tetszik v.mi akkor teli torokból visít egyet.De ha játszik,akkor is visít.Babaúszáson is a gyerekek midíg megijednek tőle,mert olyan hangos.Õ jókedvében kiabál a többi baba meg sírva fakad,aztán Lilla meg csak néz,hogy most mi van?KépKép
A kék sapi is szép.Lillát még rózsaszínben is nézték már fiúnak.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Megvolt nagy korcsolyázás. Olyan jó volt, azt hittem ez az év ki fog maradni. Lili meg hatalmasat aludt a tóparton, csak Gini kutyust érdekelte nagyon, még nem találkoztakKép

Beszéltem Cukkerrel, jól van, Adrinak esze ágában sincs kijönnie, volt nst-n, sokat mozgolódott. Az orvosa holnap nagyvizit után beszél a főorvossal, hogy engedélyezze a császárt.

Bea,
kipróbálom azt a muffint, lesz, ami lesz, szerintem mindenképpen el fog fogyni.

Syg,
mi ma hatalmas rózsaszín zsákban voltunk a Malomban, és megkérdezték, hogy kisfiú-e vagy kislány, szóval szerintem egy sapkán már nem múlikKép
Amúgy nem kevesebb lett a tejem a két cicizéstől, csak valahogy nagyon lassan telik. Ha ugye az egyik kihagy egy etetést, akkor két etetésenként már egész jól megtelik. Éjszaka mikor már 6 órát is alszik akár Lili, utána nagyon sokat tud szopizni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina sztem azért is kevéske a tejcsi, mert rá van állva a cicid, hogy ritkán eszik Lili....(?) már ahogy írod. 4-5-6 óránként :az elég ritka...BENÕ IS 3 ÓRÁNKÉNT ESZIK KI bocs caps lock..kivéve ha éjjel van mert néha -néha 4 óránként kel cvsakKép

KépKép
KépKép
bepa77

Lina,
a tejcsi csak egy-két napig lesz több, ha azt az étkezést kihagyod, pár napon belül már nem telik meg így két evés között. Hát ugye az a kereslet-kínálat. Emese most állt át a 4-5 óránkénti evésre.

Syg,
a héten meglátogathatunk? Valamelyik délelőtt? Megbeszéljük a szopi témát is, jó? Hát igen, a szopi megvonás visszaüt valahogy szerintem is. Kamillán is láttam, pedig Õ már nagy volt. Óriási volt az összebújás utáni vágya. Na majd személyesen.

Mino,
sajnálom Bálcsit, láza van még? Mail megy!

Bea,
nagyon édes Lilla, tényleg olyan tüneményes korszak ez, rengeteget fejlődnek, jó látni, hogy miből lesz a cserebogár Kép

Bepa,
teljesen igazad van a szopitémában! Tényleg milyen jó barna bőre van Benőnek! Nagy nőcsábász lesz Kép

Kép

Kép
kobudo

Kob! köszi...magamon tapasztalom a szopiügyeket(a sírás után is kevesebb a tejcsiKépamúgy Benő már most nőcsábász, csak még Õ nem tud róla...
A matekot meg sajnálom, de ismervén karakán jellemed (ha jól érzem) az is meglesz
Jóéjt holnap már egyel többen leszünk:Cuki és a babájaKépéjjel ezen fogod gondolkodni szopi közbenKép

KépKép
KépKép
bepa77

Kob, pedig én szurkoltamKép Na nem baj, majd legközelebb.
Persze, hogy jó lesz jövő héten! Kedden és szerdán ráadásul egyedül leszünk.
Én is érzem, hogy visszaüt. De most legalább -sztem- hízik. Nem tudom, mi ez a 2 ciciből szopizás, meg 1-1,5 óránkénti, de nem baj. Ha kéri, hát kériKép Én amúgy is csak szeretm a szoptatást.
Olyan aranyos volt most este. Amikor végzett az egyikkel, elengedte és elkezdte keresni a másikat. Tudta a kis bestia, hogy van másik is. Pedig eddig mindig 1 mellből szopizott.

Lina,
nekem is ritkának tűnik a szopizás, de hozzá kell tenni, hogy minden baba más. De azt tudnod kell, hogy az, hogy nem kemény a melled, nem azt jelenti, hogy nincs benne tej!! Én is mindig ezt hittem, ezen paráztam. De ez nem így van. Ha kemény, akkor tulajdonképpen túltermelődött. Attól biztos nem lesz kevesebb a tejed, hogy 2 mellből szoptatsz. Sőt! Ha ennyit eszik Lili egyszerre, akkor persze, hogy kell neki 2.
Olyan régen koriztam már! Pedig az olyan jóóóó. Mikor voltatok a Malomban? Mi is ott voltunk. Kár, hogy nem találkoztunk, megnézhettem volna hajasbabát élőbenKép

Sztem Leona sosem fog 4-5 óránként szopizni, enni. Aktív koromban -mikor dolgoztam- én is 3 óránként éhes voltam. Sőt, 10-kor ettem, aztán alig bírtam ki délig, mire mentünk ebédelni. És ez most, felnőttként.

Bea,
ezt a sikongatást Leona is csinálja. Így provokálja a játékot Robitól. Úúúúúúúgy szeretem hallgatniKép
Látod, tudtam én, hogy rögtön vigyorog, ha leültetedKép

Mino,
én is írtam!

Jó éjszakát, aludjatok helyettem isKép!

Kép
sygnum

Bepa,
Növénybiológus vagyok, és legutóbb Hollandiában dolgoztam egy vetőmagvállalatnál, növénynemesítés téma.

roz,
Akkor a biliztetéssel még várunk. csak azert gondoltam , mert van aki azt mondja, hogy mikor stabilan ül, rá lehet ültetni a bilire alvások után, és ha van siker., akkor az jó hatással van rájuk, később könnyebb ateljes szobatisztaság.

Két hét múlva egy évesek Beni és Panka. Van valami jó tojásmentes tortareceptetek? Liszteset és joghurtot, túrót más kaptak módjával.

szopi témaában nem nagyon tudok hozzaszolni, mert nekem nem volt eleg a tej, vegig potoltam hozza, es 7 honaposak voltak mikor nem fogadtak el a cicit tobbet, eloszor Beni kopte ki es sirt , aztan ra par hetre Panka. En mindent megprobaltam hogy szaporitsam a tejet de nem sikerult tobb. Beni nagyon kajas volt, ha nem volt dugig tele akkor uvoltott.

Lina,
Lili gyonyoru. nekem Beni volt ilyen kajas, es en nem tudtam mast csinalni, mint tapival hozzapotolni...Sokat probalkoztam mindennel.

Bea,
ugyes Lilla. Jo hogy maszik is. nekem szerencsem volt, mert Panka az elso pillanattol le tudott egyedul ulni. Igaz, hogy o 11 hosan allt fel, tehat mar erettebb. Beni is mnar inkabb allni szeretne, huzza fel magat a kezembe kapaszkodva, de mi meg nem nagyon serkentjuk, mert szeretnenk ha elobb maszna. persze anya tervez, Beni vegez, ugyhog nem biztos hogy sikerul:-))
mvirag

sziazstok Kép

seriff
mostmár kezdek aggódni Kép minden rendben vagy csak elutaztaok ?!
Kép

bea
nagyon ügyi lilácska Kép nagyon nagy csibész uy látom Kép

na csengettek majd jövök egy hoszabb levélre

Kép

Kép

Kép
roz23

Dora

Nagyon sok boldog névnapot kivánok!

Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

Dóra,

én is nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!
balim

Rengeteget írtam és elszállt!!!!! Utálooooooom!

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok, köszi az aggódást,elutaztunk hétvégére fürödni,meg pihenni barátokkal oda, ahol decemberben is voltunk! Nagyon klassz hely, a 31 fokos gyermekmedence nem tetszett Hancinak, de a 34 fokos termálban álldogált vigyorogva és Apa fülébe kapaszkodvaKép...

Bea, Királylány a csókos szájával, és visító pofijával megint megnevettetettKép!

Lina, hajas Lili is csudaédes, a tejcsi-tápszert meg Te tudod!Milyen lett a muffin? Sztem az a lényeg, h ne túl sokat tegyél bele, mert lemegy az aljára és odaragad könnyen, vagy elázik a tészta. De már túl vagy rajtaKép!

Dora, Boldog Névnapot! Jobban van a nyakad?

Syg, akkor minket is utálni fogsz,mikor férjem indul motorozni? Mert van hangja rendesen, mondjuk sztem nagyon klasssz! És Õ sosem vezet felelőtlenül, és Minohoz csatlakozva védeném a motorosokat, párszor velünk is jól k...tek az autósok, csak azért mert előtte egybefüggő kocsisor állt, nehogy már nekünk jobb legyen, lentebb nem húzodott volna, sőt mikor látta, h előzünk, kihúzódott középre, majd bevágta a féket, mi meg majdnem felnyitottuk a csomagtartót, ez sokkal veszélyesebb....Amúgy meg tényleg a robogós ifjúság az aki megy mint a bolond. Hidd el akinek nagy és értékes motorja van nem kockáztat, és az sem aki tizen éve motorozik.

Mino, jobbulást mindkettőtöknek! Antibiotikum is kell?

Kob, vizsgát sajnálom, de majd legközelebb!Kép

Bepa, hát Beninek meseszép bőre van, és nagyon kis helyes!

Most ennyi, majd jövök, csak még be sincs ágyazva....

Kép
seriff

Syg,
Úgy fél 5 fél 6 körül voltunk a Malomban. A Hervisben vettünk Szlávának gatyát, meg végül befigyelt egy pulcsi is, meg nekem kabátKép
Pedig mindig úgy nézelődök, hátha látok ismerőst.
A korizást végigaludta, meg a Malmot is, csak három óra után itthon kelt fel. Jól összekakilta magát, meg a Szláva gatyájátKép

Amúgy hajasbabát bármikor, bárki jöhet nézni, sőt, néha nagyon szeretném, ha jönne valaki!!!!!!!!!!
Írjam a címet? Kép

Seriff,
három fél barackot tettem bele, meg csoki helyett kakaóport, és nagyon fini lettKép

Bepa,
lehet, hogy csak holnap lesz kis Adri, Cukker biztosan ír sms-t a vizit után, hogy mi lett végül. Majd akkor jövök, és továbbítom.

Úgy mennék sétálni, de a mellettünk lévő utca teli van kóborkutyával. Tegnap apu mondta, hogy esetleg használhatom szegény nagypapám kocsiját, amit örökölt tőle, jó lenne, mennék is be mindig Kecskemétre sétálni...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

dora

nagyon -nagyon sok boldog névnapot Kép

lina
ti merre laktok lajosmizsén ott a belső rész mozi előtt olyna szép vagy az már messze van töletek ? ott park meg minden bár nézelődni nem sokat tudsz

seriff
Kép örülök hogy itt vagyKép szóva kicsi hanci pancsizott Kép

hát ez nem igaz megint csengettek mi van irtt ma ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt, szép napot!

Seriff,
van képetek a "nyaralásról"? Apa biztosan örült, amikor Hanna belé kapaszkodott, nem? Van hír az egyetemről? Indul a szak? Szombaton megvolt az első konzultáció, nagyon jó volt! De komolyan...

Lina,
másfelé nem lehet elindulni sétálni? Bár olyan csalóka az idő, bentről szép napsütéses, de tegnap is olyan hideg volt kint Kép

Jaj de jó, Cukker nemsokára babázhat!

Dora,
sok-sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

Virág,
szerintem is várj a bilizéssel, én meg azt olvastam, hogy a korán elkezdett szoktatás látványos eredménnyel jár ugyan, de mivel még nem tudja saját maga szabályozni az ürítést, nem lesz hamarabb szobatiszta. Nálunk maga nézte ki a bilit egy boltban, kb 2 évesen, aztán 2 hét alatt lett szobatiszta. A kakilással többet szenvedtünk, bár ott bekavart egy költözés meg egy szalmonella fertőzés is, de ez hosszabb történet...

A motorosokat én sem utálom, bár csak egyszer ültem motoron, de úgy jártam mint Bea. No meg egy jóbarátunk meghalt egy balesetben. Kép Ez egy szomorú történet, nem írom le.

Betegeink? MRege, Mino?

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Tehát újra!

Dora,
Én is Nagyon Boldog Névnapot kívánok!
Kis Kata hogy van?

Bea,
Ezért lehet hogy megvettek, de szerintem nagyon édes Lilla a hisztizős képen.Kép Igazi "csajos" kis hiszti! Kép

Syg,
annyira szeretnélek már én is meglátogatni benneteket, remélem egyszer összejön. Kép

Kob,
Vizsgád nagyon sajnálom. Kép

Seriff,
Örülök hogy jól éreztétek magatokat. Hannáról nincs kép???

Mvirág,
az elözö írományomban hosszan ecseteltem, miért ne ültesd még bilire a picurjaid, de végülis Roz már meggyözött hogy bőven ráérsz.

Lina,
Nekem is elsőre az jutott eszembe Liliről, hogy egy kis pumukli azon az apás képen. Kép Nagyon aranyos kis manó. Kép

...

KépKép
KépKép
nana09

Kob, végül nem megyek, mert nem tudom megoldani a nappali szopikat,és még jobban körüljártam a témát, nem biztos,h szükségem van rá,nem akarok kórházigaztgató lenni,meg pont a hétvégék,amikor együtt lehetünk rendesen.Igazából a munkámhoz nem sok köze van,azt meg szeretem.Inkább ráhajtok megint az angolra,és esetleg felfrissítem a franciát is. De köszönöm, h segítettélKép!

Nana, Kob, ismét nem fényképeztünkKép....Hanna az etetőszékben 0 percet töltött, általában mászkált az asztalok között, szerencsére szőnyegpadló volt,és teljesen tisztaKép.

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?