Sziasztok!
Lina,
nem is azért mondom én ezt, hogy stresszeld magad! Dehogyis! Jól vagytok, jól működtök így és ez a lényeg!
Azt viszont nem értem, miért lett kevesebb tejed a 2 cicizéstől. Én csak akkor szoktam őt átteni a másikra, ha már végzett az elsővel. Nem 5 v 10 v akárhány perc múlva. Te is így csináltad?
Hajasbaba egyre jobban rád hasonlít, nem?
Erszényes,
edd, amit megkívánsz! Ez nem az az időszak, amikor egy tejfölös kenyeret meg kell vonni magadtól!
Roz,
szarul bírom, mostanában nagyon fáradt vagyok. Ráadásul nem tudom, h most a tej lett kevesebb vagy Leona eszik többet, mert gyakran 2 ciciből szopizik és elég lötyik a cicik. Ráadásul 1-1,5 óránként kéri nappal. Tegnap rátettem a mérlegre és 8000-8100 g körül lehet, pedig a hét elején még csak 7800 volt. Soha többet nem vonom meg tőle a szopizást, ezt megtanultam. Sosem tudhatom, h valóban enni-inni akar vagy csak engem. De végülis mindegy, mind a kettő fontos neki. Az evés is és az is, h megbizonyosodjon, h vagyok, szeretem...
Azt hiszem Leona is pont olyan lesz, mint sógornőd lánya. Már most látom, h akaratos, öntörvényű, viszont nincs kitartása, könnyen feladja és sírva fakad.
A gyerekeket kb. 2 hete nagyon szereti, úgyhogy azt hiszem, ezentúl gyakoribb vendégek leszünk mindenkinél, hogy barátkozhasson. Láttátok Bálcsit is hogy letámadta
Egyébként a hétvégén végig itthon volt Robi és ma már nagyon jól elvoltak, nem volt szükség rám, nem hiányolt percenként. Erre lenne szükség, na de egyedül ezt hogy csináljam...
Bea,
majdcsak belejösz ebbe a sütésbe is
Ne szívasd a lányod, ez nagyon szar érzés lehet, h nem tud leülni, ha elfáradt. Nem véletlenül csinálja. Anyuci, ilyenkor tessék szaladni és segíteni
Na jó, és mit csinált 1 perc múlva, amikor leültetted???? Fogadjunk, vigyorgott
Nem bírtam ki, h ne vegyem meg a Nike sapit Leonának. Ott voltunk a boltban és szemeztem vele, ráadásul le volt árazva, úgyhogy nem hagytam ott. Na de milyen a színe? Kék. Én most az egyszer a rózsaszínt vettem volna, de Robi nem engedte. Így biztos mindig azt fogjuk hallgatni, h de aranyos kisfiú