A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Gigi! Naaaa, a Hédi elvileg uszkár, az apját is látták hátulról, elszaladni. KépKép
És nem ám itt rémítgetni az embereket a szüléssel, mert dá-dá lesz. Így is be vagyok már előre kakizva tőle. Kép

Timi! Pont ezért kérdeztem a lombikos dolgot. Mert ha nekem lenne rá lehetőségem, biztos mindjárt igent mondanék, de azért olyan szar lehet, hogy már csak 5 próba van. De msot te megmutatod hogy lehet kis spermával kisbabát csinálni! Igaz-e? Kép
Még nem kaptál hasba szurit? Akkor mit szoktál? És hidd el, sokkal, de sokkal jobb, mint popóba. Én magamnak adom, akkor egy kicsit remeg a kezem, de nem fáj, de amikor beszúrták végképp semmit nem éreztem.

Inari! De jó nektek, hogy ilyen szép kirándulós idő van arra. Itt meg kell fagyni. Vanta gyönyörű jószág, az uszkáros szőrzet a szexepilje. Keksz biztos ráugrik, ha meglátja. Kép
Szerintem is pont jó lesz az a kis borocska, borászatba hogy lehet nem inni? Pinceajtón kimászni négykézláb, úgy az igazi! Kép

Réka! Ha Inariból és magamból indulok ki, akkor igen csak jó jel a tünetmentesség. Itt már lesz valami! Az én elgondolásom szerint nem is kell érezni semmit, elvégre a frissen fiatal terheseknek sincs tünet. Csak később a hányinger, cicifeszülés, stb. Ugye te is így gondolod? Kép

Póci! Mikor mész uh.-ra? Ha jól számolom szerdán találkozunk. Kép

Dia! Látom képbe vagy, csak nem nagyon írsz mostanság. Lenne egy kérdésem, neked inszem után voltak hasfájós, mellfájós tüneteid? Éreztél valamit?

Wish! Szerdán lesz a transzfer előreláthatólag? Olyankor hány órára kell menni?
vanda978

Timi,
Üdv Keksznek. Hát igen combközépig ér a drága.Kép

én úgy döntöttem, hogy nem nagyon törődök most vele, nálunk tényleg annyira minimális az esély, hogy most sikerüljön, hogy úgy döntöttem nem töröm magam. Ha most történik csoda, akkor úgyis maradnak. Tehát most dolgozom, de nem fárasztóan. Remélem veled minden ok. és Tibi si jobban van. Látod mi is boldogan igent mondanánk a lombikraKép

KépKép
inari

Wish most írt SMS-t, 9 peti lett!!!

hurráááá
Farkasok J

Kép
farkasok

Wish!
Ez naggyon jóóó! Kép
Gratulálok és drukkolok!
réka
Vendég

Jujj, de jó! Wish! Gratula nagyon! Máris jobb a napom Kép Ide nekem a móka-cukrot Kép
grillázs

Wish Kép
Éljen éljen!!! Legyen ilyen szuper a folytatás is!!! Kép
hajnesz

Wish,
Gratula, nagyon ügyik vagytok. Ez most olyan szépen indul, biztos sikerülni fogKép

Farkasék Krisztiánja ezt a képet neked küldöm, ha éppen nagyon szenvednél. Ettől azért jobb helyzetben vagyKépKép

KépKép
inari

Vanda!Kép
Igyekszem képben lenni,bár ez nem mindig sikerül.KépÉn semmit nem éreztem.Se mellfeszülés vagy hastáji fájdalom....Vagyis hastáji volt de már akkor kb:8-12 hetes voltam.Az az ínszalagok húzódásától volt és a petefészektől.Ez normális de egyben rémísztő is mert menszi görcs szerű és ugye az ember állandóan parázik.Te érzel valamit?Mikor is kéne tesztelni?Nagyon szorítok!KépNyugi,nem lesz baj!Sok puszi

Kép
Kép
lldicsi

szevasztok Drágáim,
Köszi a drukkot Krisztián javulgat, eszik rendesen, és unatkozik.

Timi,
Wish mesélte a sztorit hát eszem-faszom megáll!Még jó hogy megcsinálta az inszemet, ha nem visszaküldtelek volna, remélem utána még rendes eligazítást tartottatok a palántáknak! Tibi-nem ám magadba fordulsz, mert mindenki ezerrel imád Téged meg lökött feleségedet, illő lesz eljönni egy talirahogy rendesen gatyába rázzunk!

Inari,
ez az óriás uszkár szerkó? Nem ám valami marketinges cuccra nevezed a kutyát!

Vanda,
Hédinek visszanőtt a szőre vagy legalább elindult már a növés? Jó neki ugrottatok ennek az inszemnek, így kell ezt csinálni menni a falfelé aztán vagy átmegyünk rajta vagy lepattanunk, de mindig menni kell!Írtad a múltkor hogy valamilyen kutyátok majd szegényke meghalt, most vagy nem jól jött át a kutyafajta vagy én egyáltalán nem hallottam még ilyen fajtáról, még egyszer légyszi!

Lldicsi,
Mi lesz akkor ha Domi csaját Rotának fogják hívni akkor szólsz majd neki, hogy anyukám hiába kotorsz Domink immunis rád!

Hajnesz,
Valaki bevállalta a magyarul tanuló embert?

Csajszikáim húzzatok bele mert Stella anyánk magára maradt!

puszkó Farkasok J

Kép
farkasok

Segítsetek! Hova lehet menni tüdőszűrésre, ha nem tudsz elmenni a lakhelyed szerint? Nincs valami központjuk? Itt keresgetem a neten, de nem találtam semmit. Három kerületi tüdőszűrőből zavartak el, hogy ott csak kerületi lakosokat szűrnek.
grillázs

WishKép
Gratula a petikékhez!
Pihenj sokat és készült a nagy talákozásra!
Remélem a kiskatonák is felsorakoztak és már randiznak ezerrelKép!

HajniKép
Jól tetted, hogy pihiztél!
Drukkolok, hogy a babók jó helyen legyenek!
Vigyázz magadra és ne vidd túlzásba a melót!

DudduKép
Mi a helyzet veled? Pecsételősdi ugye abbamaradt!!!
Inszem után nem kaptok utrot?

TimiKép
Reméljük meglepnek a kis Csibészek és akkor tényleg igaz lesz a mondás, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség számít!!!

InariKép
Köszi, egész jól bírom. Kicsit furi is belegondolni, hogy azt beszéltem meg a fiúkkal, hogy a 38. héten találkozunk. Addig már csak 7,5 hét és tök jól érzem magam.
Bár egyre viccesebben nézek ki, mert tök olyan, mindtha egy jó nagy fél dinnyét nyömöszöltem volna a pólóm alá Kép!
A hátam és a derekam még nem panaszkodott, a fekvés viszont már csak oldalt megy, mert ha a hátamra felkszk 10 másodperc múlva nem kapok levegőt, úgyhogy ezt a testhelyzetet most hanyagolom egy ideig!

JuditKép
Ahogy mondod, húzzatok bele, mert már nem bírom sokáig tartani a frontot egyedül a sárga mezőben!!!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Grillázs,
én egyszer a János kórház tüdőszűrőjébe mentem. Hát ott is húzták a szájukat, de megcsinálták, mivel arra hivatkoztam, hogy a Dévai ott dolgozik és ő küldött. időpont cím:www.janoskorhaz.hu

KépKép
inari

http://www.janoskorhaz.hu/content3_ido.html

pontosan, a lap alján van, ott találsz telefon számot is.

KépKép
inari

Stella,
jó, hogy jelentkeztél. Hát igyekszünk utánad.....
Inszem után DI nem ad utrót.

KépKép
inari

Wish! Gratula, nagyon szép a termés, így tovább. Pihizz, ne csinálj semmit!

Dia! Sajnos nekem már nem sikerült, szerdán megjött, már elkezdtem a következőt. Kép Csak Réka megnyugtatására kérdeztem, mert én is és Inari is görcsöltünk, és én nem találtam jó tünetnek, ami be is igazolódott.

Réka! Na látod, igen jó helyzetben vagy, a helyi kis statisztikánk szerint! Szuper!

Timi! Neked voltak tünetek, görcsök, hasfájás?

Judit! Köszi kérdésed, de Hédi nem szőrösödik. Összedobhatnánk neki a Kóborokból. Kép Szedi a gyógyszereit, de semmi javulás, sőt még kevesebb van. Kép
Az a kutya Egy Tibeti Lhasa Apso volt, ez e rendes fajta neve, amúgy Loney-nak hívtuk. Olyan kicsi, hosszú szőrű, fehár-barna, de nem az a nyomott orru. Aranyos eb volt, mindig hozta a fésűt, ha kócos volt, olyan igazi hölgy. Csak 4 évesen meghalt szülés után. Kép
Krisztián hogy viseli a lábadozást? Olyan férfiasan agonizálósan, vagy fel sem veszi?

Stella! Fel tudnál tenni egy képet magadról, vagy legalább a pocakodról? Már a legutolsón is olyan nagy volt, most akkor milyen lehet? Pont ma este gondolkodtam azon, hogy mennyire rossz lesz mindig egy pózba aludni, el tudom képzelni milyen szar.
vanda978

Sziasztok!

Grilli!
A mókacukrot ugye magaddal vitted tüdőszűrni is? Kép Sikerült megoldani?

Jucikám!
Látom, ügyesen ápoltad Apát! Kép És szerencsére a mai dilibogyódat is bevetted. Ezért érdemes benézni a topikba! Kép

Stella!
Te jósnő! Ma még nem találkoztam pecsételősékkel, gondolhatod: örülök neki. Kép És ici-kicsit megint fájdogál a pocim, így helyreállt a lelki nyugalom.
Tiszta gyogyi vagyok, igaz? Reggel meg azért könyörögtem Zuramnak, hogy hagy teszteljek már holnap, de babonából még nem szabad, megfogadtuk!
Szupi, hogy ilyen jól bírod a fiúkkal! És gondolom élvezed a munkamentes időszakot! Jól rá kell pihenned a srácok érkezésére..
Nagyon remélem, hogy tudunk találkozni majd nyáron, mikor Pécsett leszek pár napot (már marhára szervezzük a dolgot)! Kép

Vanda!
Köszi a bíztatást, remélem, hozom a statisztika elvárásait! Rajtam nem múlik elhiheted, legalábbis remélem, hogy nem szúrtunk el semmit! Kép
Szegény Loney! Kép Hédi kapja az ő szeretetét is, igaz? Lehet, hogy őt már szőrike nélkül kell szeretni? Ugye nem?
Szurikat hogy bírod? Mikor mész Pityeszhez, szerdán? Drukk-drukk!

Andi!
Sokat gondolok Rátok és küldöm a drukkokat!
Remélem, nem azért nem írsz annyit, mert kivagy! Ugye nem??

Dia!
Ez jól hangzik, hogy neked nem igazán voltak tüneteid! Reményt adtál, köszi Kép

Kata, Roxal!
Levizsgáztatok?

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Vanda!Kép
Jaj ne haragudj figyelmetlen voltam.KépDe a következőhöz is nagyon szorítok!Kép

Judit!Kép
Hááát remélem nem ilyen nőszemélyt fog elvenni mert rossz emlékeim vannak ezzel a névvel.KépDe,hogy mik jutnak eszedbe??KépKépKép

Réka!Kép
Szivesen.KépMegy a drukk!Nagyon szorítok ám!Kép

Andi!Kép
Ügyi voltál,gratula!Kép

Puszpusz Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Réka, Vanda!
Örömmel jelentem, hogy eddig mindig voltak tüneteim: mensi előtt 1 héttel cicifájás, ami a mensi érkezésekor már naggyon fájt.Tehát Réka tünetmentessége ebből kiindulva akár nagggyon jót is jelenthet. És ugye miért ne jelentene????

Juditom!
Szeretlek és készKépKép

Mindjárt fehívom Andit és beszámolokKép
lkt

WISH HÍRADÓ

Fáj a pocija, de az előző körökhöz képest kevésbé. Már én ennek nagyon örülök.
Kérdeztem, hogy kérnek -e blasztóig tenyésztést, de most alapból inkább a fagyasztást jelölték be. Konkrétan majd holnap dől el, aszerint hogy hogyan fejlődnek a kilencék. Persze ügyesenKépKép

Eszterkém!

Még egy kérdés: mennyi volt egy vizit ennél a Sáránál? Gondolom, egy tizes.
lkt

Domi és a füstli.KépKép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Jó estét!
Wish, gratulálok a petikékhez! Remélem, holnapra is szép számmal lesznek versenyzők és kezetekben lesz a döntés lehetősége hogy blasztó vagy fagyasztás. Sokat gondolok rátok!
Külön puszillak!

Lányok, rengeteget írtatok, sajnos, nem tudtam most visszaolvasni, csak felületesen.

Inari, igazán csinos az ebedli ezzel az uszkáros fazonnal! Atinak különösen tetszett a fotó! :-) Nagyon kis gonik vagyunk, hogy heherésztünk rajta, de hát olyan kis murisan néz ki szegény...
Azért a "hitetlenkedve" csinált inszem eredményéért is szorítok, oké?

Judit, örülök hogy a párod szerencsésen túlélte a beavatkozást! Egy hős! Gyors felépülést kívánok neki!

Duddu, sajnos még nem vizsgáztam le, szombaton megyek majd. Egyéni vállalkozások adózását gyűröm, jövő héttől pedig számvitelt fogok. Fincsi!
Nagyon szép türelmesen várod a végeredményt, tarts ki! Ügyesen!

Vanda, én is úgy gondolom, ha már egyszer beszálltatok a "mókuskerékbe", haladjatok tovább a megkezdett úton, egyenesen masírozva a siker felé! Én is már nagyon várom, hogy újra nekifuthassunk!

Timi, szerintem - akinél a férfival van baj - mindannyiunk párja nehezen vette a hírt, hogy gond van vele! Én azt gondolom, egy pár esetében - lelki oldalról legalábbis - szinte mindegy, kinél van a hiba, a megoldás úgyis kettejükre vár. Ti is egymásba fogtok kapaszkodni és így a párod is könnyebben túl lesz a megrázkódtatáson. Nálunk azt veszem észre, a párom legjobban azért bántja hogy baj van vele, mert tudja, hogy fizikailag nekem kell megszenvednem és nem tudja tőlem ezt átvenni.

Stella, szoktam nézni a spektrumon az ikeres műsort, na, néha ott is látni dinnyénél is nagyobb méretű pocakokat! Volt a hármasikres anyuka, annak szinte kocka volt a hasa, annyira nőtt mindenfelé. Úgyhogy, te is csak növesztgest a dinnyédet legalább a 38. hétig!!!

Seszi, örülök hogy elolvastad a hármasikres anyuka történetét. Az nlc-n szokott fórumozni, szépen fejlődnek a babái. A beteg baba is nagyon aranyos, kisebb a tesóinál, de szépen fejlődik ő is. Várnak még rá műtétek, de mostmár nagyon jók az esélyei. Szerencsére.

Elnézést kérek akinek nem írtam személyesen, mindenkit puszilok!

Jó éjszakát!
Kata

Kép
szkatácska

Lldicsi - Domit imádom, ez a gyerek valami gyönyörű. Azok a szemek... elájulok, olyan gyönyörűek

Duddu - szorítok nagyon, most tuti bejön. Mókacukrot vittem magammal, de sajnos visszaütött. Amúgy épp meg akartalak mutatni grillázs-apunak, de duddu fotói eltűntek a babanetről.. Kép miért???

Wish - ezerrel veled vagyok, a munkahelyemen lopkodva nézem a babanetet, hogy mikor kapok hírt felőled
grillázs

És akkor néhány sor
- köszönöm nektek, hogy tüdőszűrő ügyileg segítettetek, végül a 13. kerületibe oldottuk meg. Nem kérdeztek semmit, nem számított honnan jöttem, hol lakom, csak leszűrték. Szinte az egész napot azzal töltöttem, hogy ezt vadásztam a neten, végül az egyik kollegám, aki ilyen egészséges életmódos dolgokkal is foglalkozik ajánlotta ezt, merthogy a 13. kerületbe szűrik a hajléktalanokat is. No, gondoltam ha a hajléktalanoknak jó, nekem is az. Jó is lett, de csak holnapra lesz meg a lelet. Kicsit elképedtem rajta, vidéki dolgokhoz vagyok szokva, ahol mindig minden azonnal megvan.
Amúgy az egészben az volt a legkiborítóbb, hogy a párom fél órával később ért oda, de közben filmet cseréltek. Hogy ennek mi a lényege? Hát az, hogy nekem holnapra meg lesz az eredmény, neki meg csak holnap utánra, így kétszer mehetünk. Hurrá

Mindenkinek szorítok, drukkolok, ti is gondoljatok rám, holnap megyünk vissza, akkor derül ki mit is lehet velünk kezdeni.

Ma átálltam az egészséges kajára, minden undorom ellenére húst ettem hússal. Kép

Apropó, nem lehet kapni a Bencsik-féle könyvet. Nem látta valaki könyvesboltba? Megvenném lélekerősítőnek

Puszi és jó éjt mindenkinek Kép
grillázs

Grillázs: ajánlom figyelmedbe a Libri zöld számát: 06-80-254-274
silvi

Grillázs!
Honnan a neved? Már régen akartam ezt kérdezni Tőled.
Holnap gondolok Rád. Már az is megkönnyebbülés lesz, ha kiderül, hogy hogyan tovabbKép
Bencsik Andrea könyvét láttam a lombikbaba.com-on, ahonnan meg lehet rendelni, illetve próbáld meg könyvtárban. A kicsinek mondható ceglédi könyvtárban is megvan.
lkt

Sziasztok lányok!

Voltam ma uh-án meglepöen hamar végeztem,elég sok petikém van 10 felett már nem számoltam,van vagy 3db 17-es a többi átlagba 14-es és egy két 8-as,10-es.Érzem is rendesen a hasam és akkora mint egy lufi.Szerdán még uh aztán pénteken punkció.

WishKép
Ügyi vagy gratula a sok petikéhez!Kép

Mindenkit pusszantok most megyek alukálni!
Jo éjt lányok Kép!

Kép
póci

Helló csajok! Gondoltam nem lépek le szó nélkül, beköszönök még. Szerintem holnap már nem jövök, de ha a hétvégén Pakson leszek mindenképpen jelentkezem. Vagy ha hazaérek.
Légyszike drukkoljatok nekem, hogy ne úgy legyen mint múltkor az árva petimmel, hanem sokasodjanak. Én is szurkolok minden arra hivatott egyénnek, csupa-csupa jó híreket olvassák ám legközelebb!

Vanda
vanda978

Dia!
Ez a füstli! Kép Kép

Timi!
Köszi, nagyon furcsa, mert múlt héten volt olyan nap nekem is, hogy nem bírtam hason aludni úgy fájtak a melleim, most meg csak kicsit érzem őket. Egyébként nekem szokott mensi előtti napig fájni, tehát, ha nagyon akarom, akkor ez sem épp üzemszerű és örülhetek... Kép

Kata!
Háát nem irigyellek! Én is ezeket tanultam végig. Nagy kalappal a szombatira! Kép

Grilli!
A fotóalbumban kerested? "Dudu albuma" pedig ott van! Lehet, hogy nem vetted észre, hogy 1 d-vel van. De jó, még mutogatnak is? Tök furi érzés... Kép
Örülök, hogy elintéztétek tüdőszűrit, és drukkolok nektek mára NAGYON!!! Kép

Vanda!
Remélem, tudsz majd jelentkezni. Nincs kedved elküldeni priviben a mobilszámod? Mert akkor SMS-t is válthatnánk...
Nagyon drukkolok, de biztos is vagyok abban, hogy most nem egy petike lesz, hanem sokkal több! Kép Kép

Póci!
Nagyon szépek! Hajrá!! Kép

réka
Vendég

Réka!

Még én sem vizsgáztam, nekem csütörtök lesz a nagy nap, igaz, nekem már az utolsó. Társasági jogot, meg csődjogot nyomom, hát mit mondjak, nem izgi. Ne keress tünetet, az a jó, ha nincs Kép

Timi!
Úgy-úgy volt az az összeg. Atti azt mondta, hogy kitartóan kell próbálkozni a telefonálással, de ő általában a magánrendelési időben érte el.

Wish!
Nagyon ügyi voltál, pihengess, de azért tájékoztass minket, hogy mi lett a nagy randi eredménye.

Póci!
Te is nagyon szépen állsz! Gratula.

Dia!
Domi és a virsli. Nincs valami pályázat? Szerintem ezzel simán nyerne.

Judit!
Megint formában vagy látom. Krisztiánnak kitartás, most már nemsokára jobb lesz. Gyógypuszit adjál neki.

Stella!
Már nem is olyan sok idő, aztán látod a fiúkat. De jó!

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Ismét beugrottam egy pár percre, éppen alvás van! Gratula Wishnek, szorítok nagyon hogy most sikerüljön!Kép

Köszönjük mindenkinek a dicséretet, igazán jólesik. Elhihetitek, néha még én sem hiszem el, hogy ők már az enyémek, olyan nagy boldogság ez! Sokan tudjátok, igencsak végigizgultam a 38 hetet!
Kérdeztétek milyen egy napunk, hát nagyvonalakban elmesélem: reggel 6-tól olyan délután 2-3ig egyedül vagyok velük, ilyenkor egész jól viselkednek. Reggel hatkörül esznek, de még ilyenkor olyan 8-9ig visszalszanak, aztán ismét megéheznek, persze egyszerre! Még jó hogy az embernek két keze és két lába van, igen csak szükség van rá ilyenkor! Sőtt! Néha nem ártana ha 4 lenne!Kép beteszem a bébyhordóba őket és így egyszerre tudom adni nekik a cumisüvegt! Aztán picit (max 20perc) nézegetik a forgót a kiságyban. Utána még én fárasztom őket az éneklésemmel. Ha kellőnek elálmosodtak, akkor irány a babakocsi (merthogy ez a lakásban van még) és ebben elringatom őket, ilyenkor alszanak egy nagyot. Hát mit mondjak, a kiságy nemnagyon van igénybevéve! Valamit biztos nagyon elrontottunk, mert ők nem alszanak ám el csak úgy maguktól! Ringatni kell őket, és hát ez a művelet a kiságyban még nem megy!
Aztán ismét evés, majd séta a levegőn ha jóidő van! Hát ahogyan lemegyünk sétálni is elég vicces, még jó hogy az elsőn lakunk! Leszaladok a babakocsival, majd az egyik gyerkőccel, aztán a másikkal, és irány! Az öltözés és az elindulás legalább 20perc!Kép
Az esték már elég érdekesek. 18:30 körül masszázs,csupaszkodás (pisi hegyek!Kép)fürdés, és innentől kezdődik a "műsor" legalább éjfélig! Fáj a hasunk, sírdogálunk, néha ordítunk, apa meg anya rázza a fenekünk, közben úgy csinálunk mintha szundiznánk, és ha megpróbálják letenni a fenekünk, akkor ordítunk, amire persze a tesó is felkel és akkor aztán sztereoban is képesek vagyunk nyomni, aztán pedig a másik percben mosolygunk és gagyogunk, de éjféltől hamarabb juszt se alszunk el!!! KépKép
Szóval így telnek a napjaink!

Na most azán jó sokat fecsegtem, puszi mindenkinek, és küldök egy kis inspirálást:
nikosz

Kép
nikosz

Kép
nikosz

SziasztokKép
Három szabályosan osztódó embriónk van, holnap megyünk értük fél tizenegyre.
A hasam is jobban van sokkal, mint szokott lenni, ennek nagyon örülök.
Kb gyógyszertárat nyithatnák, annyi cuccost kapok most. Van a szokásos utro és duphaston, plusz estrofem (ettől fogok trombózist kapniKép, de lagalább cuki kis doboza van) és napi két progeszteron szuri. Az elsőn már túl vagyunk, Laci izomba is profin adta be a szurit, alig éreztem, de azért azt hiszem eléggé szita lesz a fenekem a végére Kép

wish

Nikosz!
Ez aztán az inspiráció. Gyönyörű ICSi-s babák, mi is ilyenekre hajtunk...

Wish!
Nagyon szupi, három babó az igazán jó. Holnaptól meg mennek a tapasztó energiák. Puszi a hasidra, gyógyulást a tűpárnának.

Eszter
Kép
roxal

SziasztokKép

NikoszKép
Nagyon-nagyon szépek!!! A kiscsajszit megkaphatom??? Még hiányzik a leltárból!Kép Ne aggódj a ringatva elalvás egy idő múlva elmúlik . Igaz nálunk elég sokáig tartott. Olikám olyan szintem lett elkényeztetve, hogy nappal csak a karomban volt hajlandó aludni. Ha este hazajött az apja akkor ő vitte tovább. De olyan erőszakos volt, hogy ha nem sétált vele akkor azért is ordított. Néha próbáltunk állva tv-t nézni, de olyankor rögtön bekapcsolt a mozgásérzékelője és vísítottKép Nagyon ügyes vagy ezekkel a bébikkel!!

WshKép
Ennek sikerülnie kell!!!! Olikám lombikján én is szedte ezt a gyógyszert!!!!!!! Már tisztára ki is ment a szita agyamból (látod nekem nem a fenekem hanem az agyam szitaKép) Ez égi jel!!! Követtek minket, érzem!!!!

Mindenkinek megy a drukk!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Gratula Wish! KépKépKépA három szupi szám, nekem is ennyiből lett ez a két szépség! szorítok értetetek!

Gigi!Kép
De jó hogy ezt írtad, mindíg úgy gondolom, hogy csak mi rontottuk el, és hogy más gyereket csak betesznek a kiságyba evés után és kész, már alszik is! Ezek szerint ezalól nem csak az én gyerkőceim kivételek!
nikosz

Wish!
Nagyon ügyik vagytok! Csak így tovább!
Tőled nem kérdezte Pityesz, hogy hármasikrek elég lesz-e?
Neked legalább biztosan nem lesz a progival sem gondod! Kép Az estrofem mire való?
Pihenj sokat!

Nikosz!
Nagyon tündériek a Kicsik! Kép Nem csodálom, hogy ilyen boldog vagy... hááát a napi programot pedig nagyon ügyesen csináljátok! Mi is ilyen programért rimánkodunk már mióta, igaz? Aztán, ha meg itt lesz, örülünk majd, hogy luk van a sejhajunkon! Kép

réka
Vendég

WishKép
Nagyon drukkolok Nektek és a kicsiknek!
Ha már tényleg szita a hátsód a szuriktól, akkor próbálkozzatok karba adni. Abból kettő is van Kép!

Estrofem-et nekem a fagyis transzferek előtt kellett szednem!

DudduKép
Estrofem: ösztrogén, vagyis totál női hormon. szépen nő tőlet a méhnyálka és nálam anno a zsírpárna is Kép!
Ügyesen bírod nagyon! Remélem hamarosan csatlakozol a sárga mezőhöz!
Holnap tesztelsz?

LányokKép
Pociképet most nem teszek fel, mert nem olyan látványos a változás, inkább majd kb. 2 hét múlva, jó?

NikoszKép
Nagyon tündériek a babáid!
Áruld el a titkot, hogy bírtad kihordani őket majdnem a 40. hétig és hogy növesztetted olyan szép nagyra őket a pocidban?
Én azóta is csak ámulok ezeken a dolgokon!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Stella!
KĂśszi az info-t! KĂśszi, de nem bĂ­rom ĂĄm olyan Ăźgyesen. Ma bejelentettem a Zuramnak, hogy mĂĄrpedig ĂŠn tesztelek ĂŠs kĂŠsz. Kép Erre Ő mondta, hogy pĂŠntek, mondtam, hogy sĂźtőtĂśk... ÜÜÜ ... csĂźtĂśrtĂśk ĂŠs megĂĄllapodtunk. Kép
De a sors is Ă­gy akarja, mert nem kaptam Qupido-t a gyĂłgyszertĂĄrban, pedig ilyen korĂĄn szerintem mĂĄs mĂŠg nem mutatnĂĄ ki... Kép ..szĂłval megĂşsztuk... egyenlőre! Kép
Akkor kĂŠt hĂŠt mĂşlva szĂĄmonkĂŠrjĂźk a fotĂłt, oksi? Kép
rĂŠka
Vendég

...teljesen meghülyült az Internetem...
bocsi
Vendég

wish Kép megneztelek itt is, mert gondoltam, h tobbbet irtal .
MEgvagy !!! Kép
Szoval holnap 10:30 !!! nagyon drukkk ++++++
puszi:sackolany, a "ma megint megjott" bol
saci

Sziasztok!
Andi!Kép
Nagyon,nagyon,nagyon szorítok,tuti,hogy sikerül!Kép

Eszter!Kép
Tényleg írok már a Ságának nem e kell reklám gyerkőc nekik.Kép

Nikosz!Kép
Akkor Gigi mellett még én is megnyugtatlak nem rontotatok el semmit!A Dévais gyerekek ilyenek:KépDomi 5 hónapos koráig csak úgy aludt,hogy a hasamon volt és körbe voltam párnázva.KépSzerencsére erről leszokott de még mindig cipelem a valagát altatáskor.Nem ám majd egyedül elalszik mint a nagyfiúk.KépSőt mostanában hajnalban már átkéreckedik közénk és ott durmol tovább.KépDe ez biztos azért is van mert a kórház óta nagyon anyás.Remélem megnyugodtál!KépNagyon tündériek a picurik olyan harapni való pofijuk van.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok
Voltam Dévainál. Csupa rossz hír. Aranyosak voltatok, hogy drukkoltatok, de sajna az én megérzésem jött be és rajtunk csak a biopszia segít. A Dévais spermavizsgálat ugyanúgy igazolta az azoospermiát, mint a magánurológus.
Ez még hagyján, de talált nálam egy méhszájsebet, illetve fél füllel (akkor már nem voltam magamnál) annyit hallottam, első ránézésre jóindulatú. Aztán már csak annyi maradt meg, hogy négy hét múlva lesz meg a rákszűrés eredménye. Ezután közölte, hogy mivel a családban volt egyenesági mellrákos, ezért ha hormonozni kezdenek, nálam is nagy valószínűséggel megjelennek a mellembe a csomók, ezért azt minden nap kell nézni.
Mindezek tükrében már a bejárati ajtóban elszakadt a cérna, hazafelé végig zokogtam, még most is alig térek magamhoz. Itthon megittam egy Jager-t, addigra már majdnem öklendeztem úgy zokogtam. Szegény grillázs-apu gyakorlatilag nem tudott velem mit kezdeni.
Kaptunk egy telefonszámot egy andrológushoz. Most már csak benne bízhatunk. Közületek bárkinek a párját is elküldte hozzá?

Amúgy puszilok mindenkit. Duddus, remélem minden rendben lesz, Wish, szorítok érted és mindenkinek csupa jót kívánok.
grillázs

Szia Grilli!
Háát erre nem számítottam. Kép
Azért annyi vígasztalót tudok mondani, hogy méhszájsebem nekem is volt évekig (mert féltem minden beavatkozástól). Nekem lézeres égetéssel szedték le. Ennek csak annyiban lehet - hangsúlyozom, csak lehet - kapcsolata a rákkal, hogy valamivel nagyobb az esélye, ha nem kezelik. Mondott rá valamit, hogy mit csinál vele?
Az azoospermiát most néztem csak meg, hogy mit jelent. Kép A Dévai ajánlotta andrológushoz nem tudok hozzászólni, de Seszi véleményét biztosan érdemes kikérned, mert ők egy nagyon jó dokinál jártak, bár nehezen jutottak be. Ha jól emlékszem, erre a dokira mondták, hogy "andrológiában kezében a jogar, meg az országalma", ugye Seszi?
Megértem, hogy kivagy, jól tetted a Jager-t, sőt én is innék veled egyet valamikor búfelejtőnek! Kép
Nem lesz könnyű út, de legalább kaptatok egy-két irányt, itt pedig mindig találsz buzdító erőt és Grillázs Apu is melletted áll! Kép
Küldök nektek virtuális buksimit és holnap már jobb lesz!
Jó éjt:
réka
Vendég

Duddu
Semmit nem mondott. Csak annyit, hogy három-négy hét múlva eredmény. Tényleg nem mondott semmit. Mire magamhoz tértem, eszembe is jutott, hogy nem mondott rá semmit. Grillázs-apu mondta, hogy hívjuk fel, de már nem volt hozzá kedvem. Végül úgy voltam vele, hogy majd ha visszamegyek hozzá, akkor rákérdezek.
Virtuális buksimit köszi, grillázs-apu adott nem virtuálisat is, de valahogy nagyon elkenődtem. Tudtam én, hogy nem vagyunk egyszerű eset, de mégis számítottam rá, hogy megoldódik valahogy
grillázs

Grilli!
Meg is fog oldódni! Még ha most úgy is érzed, hogy nincs megoldás, hidd el, hogy lesz!!
Én sem vagyok az a csodákban bízós típus (inkább ki szoktam taposni magamnak a dolgokat), de tényleg vannak csodák! A másik topikban elzáródott petefészekkel pozitívat tesztelt ma egy lány! Hinnünk kell benne! Kép
Mostmár eltesszük magunk holnapra. Jó éjt:
réka
Vendég

Jó estét!

Wish, holnap rajtatok a világ (a topik) szeme! :-)

Grillázs, mindenki összeomlik egy kicsit, mikor szembesül a tényekkel. Szerintem itt mind így tettünk, anno. Ugyanazt írom neked mint Seszinek, egy másik fórumon van egy biopsziás attrakcióból született hármasiker pár, a lombikbabán megvan az ő történetük is. Nektek van egy plusz lépcső, amit a párodnak kell meglépnie, de egyébként ugyanaz az út áll előttetek, ugyanazzal az eséllyel, mint előttünk, többiek előtt.
Méhszájseb, ahogy Duddu is mondja, sokaknak van, nekem is volt és szintén lézerrel szabadultam meg tőle. Azóta hírét sem hallottam, szerencsére. Duddu nagyon bölcsen írta, a méhszájsebből (HA nem kezelik), jó tíz, tizenöt év alatt lesz rákot megelőző vagy rákos állapot. NEM mostanság, és neked kezelni fogják. Úgyhogy fel a fejjel!

Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi, Kata

Ui: nekem ma még semmilyen leletem nem volt meg a múlt hétről. Se a hormonok, se a vérvétel.
Sőt, az kutyás/allergiás sincs még meg. Leleteket akarok, jó hírekkel! :-)

Kép
szkatácska

Nagyon aranyosak vagytok. Időközben megfogalmazódott bennem egy csomó kérdés. Mit gondoltok? Felhívhatom ezzel Dévait?
Például azt mondta, az andrológus után keressük meg. De én ezt nem értem. Ez úgy működik, hogy megcsinálják a biopsziát és ha mindent rendben találnak, akkor elkezdenek engem kezelni és megcsinálják még egyszer?
És a rákszűrés eredményét megmondja telefonon, ha három hét múlva rátelefonálok? Mit gondoltok?

Amúgy hiába hittem, hogy jók a leleteim, az egyik hormonra azt mondta szó szerint, hogy édes kevés
grillázs

http://www.cvonline.hu/new_tp/tp_detail.php?tp_id=17057&i=2&page=0&par=tegvk&teg vk_id=17

Az eddig talált legjobb álláshírdetés, fel kellett tennem, mert hátha valakit érdekel és megfelel az elvárásoknak

Kép
farkasok

Grillázs Kép
Ne aggódj a méhszájseb miatt, most nagyon jó kezekben vagy, akkor lehet veszélyes, ha sokáig nem veszik észre. Nekem is van pár éve. Minden eddigi nőgyógyászom megkérdezte, tudok róla, hogy van egy sebem? Aha. Megnézték, nem kell bántani, a mostani dokitól is mindig megkérdezem transzfernél, hogy hogy van a méhszájsebem: köszöni, jól. Kép
De ha van sok kérdésed, szerintem hívd Dévait és mondd meg neki, hogy legyen szíves egy kicsit bíztatni is, mert tudjuk, hogy olyat is tud! Kép

Judit Kép
Nekem még nem jelzett senki az Englishmanről.

A fenébe, nem tudok németül...Kép
hajnesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?