És nem ám itt rémítgetni az embereket a szüléssel, mert dá-dá lesz. Így is be vagyok már előre kakizva tőle.
Timi! Pont ezért kérdeztem a lombikos dolgot. Mert ha nekem lenne rá lehetőségem, biztos mindjárt igent mondanék, de azért olyan szar lehet, hogy már csak 5 próba van. De msot te megmutatod hogy lehet kis spermával kisbabát csinálni! Igaz-e?
Még nem kaptál hasba szurit? Akkor mit szoktál? És hidd el, sokkal, de sokkal jobb, mint popóba. Én magamnak adom, akkor egy kicsit remeg a kezem, de nem fáj, de amikor beszúrták végképp semmit nem éreztem.
Inari! De jó nektek, hogy ilyen szép kirándulós idő van arra. Itt meg kell fagyni. Vanta gyönyörű jószág, az uszkáros szőrzet a szexepilje. Keksz biztos ráugrik, ha meglátja.
Szerintem is pont jó lesz az a kis borocska, borászatba hogy lehet nem inni? Pinceajtón kimászni négykézláb, úgy az igazi!
Réka! Ha Inariból és magamból indulok ki, akkor igen csak jó jel a tünetmentesség. Itt már lesz valami! Az én elgondolásom szerint nem is kell érezni semmit, elvégre a frissen fiatal terheseknek sincs tünet. Csak később a hányinger, cicifeszülés, stb. Ugye te is így gondolod?
Póci! Mikor mész uh.-ra? Ha jól számolom szerdán találkozunk.
Dia! Látom képbe vagy, csak nem nagyon írsz mostanság. Lenne egy kérdésem, neked inszem után voltak hasfájós, mellfájós tüneteid? Éreztél valamit?
Wish! Szerdán lesz a transzfer előreláthatólag? Olyankor hány órára kell menni?