A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Junko!
Nekünk azért lesz átmenet anyóséknál mert nem mertünk beleugrani abba hogy lefoglalózunk valamit, aztán mi van ha nem megy el a lakásunk, annyi rémhírt hallottam, hogy lassan mennek el. Viszont nagyon ajánlom a cetlizős módszert. A környéken ragasszátok ki letéphető fülekkel, hogy eladó lakás. Nekünk arra többen érdeklődtek, mint az újsághirdetésre, és aki most épp meg akarja venni az is azt látta.
És tényleg nem könnyű, de milyen uncsi lenne másképpen...

Na ma sincs meló, azért tudok ennyit írni Kép bocsi

kancellárka

Junko :o)))
Hajrá az önmegvalósításhoz, én már meg kezdtem!!

Sezi!!
Asszem lemaradtam vmiről, meglepett hogy lombikra készültök. Remélem hogy minnél hamarabb meglesznek a hátralévő vizsgálatok és kezdhetitek.

Brill!!
„nemsokára mi is babások leszünk” A próféta szóljon belőled!!! :o))

Tzg1,
Én csak jót hallottam a Krizsáról, meg az egész intézményről., Meg lettek a leleteid? Mikor kezdődik a nagy akció?

Anikó24,
Hát igen nekem is nagyon sokat számít hogy milyen a dokinak a memóriája, akihez most járok az egy nagyon jó szakember, de látom rajta hogy fogalma sincs róla hogy ki vagyok. Mindíg belenéz a kartonomba, akkor már talán derengek neki mert ugye sok papírka van ott így kedvesen elkezd rám mosolyogni.

Duddu,
A csütörtök szuper 1 cn.-ra. Köszönöm.

Monyóka,
Hogy megy a diéta? A héten társulok!!! Plusz egy kis mozgás, remélem hogy lecsúszik pár kiló. Középidő jó hogy megállapítsák mi újság odabent.

Kivi
kivi2

szia Kivi.
A Ferkót ezer éve ismerem, a kismamáitól én is csak jót hallottam. Én mint magánember vagyok baráti viszonyba vele.

Leleteim majd Pénteken lesznek, akkor sokminden eldől.

Puszi mindenkinek, nem nagyon tudok jönni ide, mert az elsőszülöttem beteg.Kép
tzg1

Sziasztok!

Most nem tudtam visszaolvasni, talán holnap már menni fog, de most nagyon mérges, és szomorú...vagyok és még mindig nem tértem teljesen magamhozKép
Képzeljétek ellopták az autónkat. A férjem hajnali 1-kor feküdt le, akkor kinézett az ablakon, mert ráláttunk, és akkor még megvolt, reggel 6-kor amikor keltem már nem volt ott. Annyira felháborít, hogy ilyen megtörténhet. Még csak 5 hónapos volt az autónk, és 7700 km volt csak benne, de biztos szétszedik, mert ez nem az a kategória amit érdemes egyben tovább passzolni. A rendőrségen annyit tudtak mondani arra a kérdésre, hogy meg lesz-e vajon, hogy rossz a statisztika. Az a legfelháborítóbb, hogy az a szemét aki elvitte, az nem csak egy autót lopott el tőlünk, hanem egy lehetőséget is, hogy egyáltalán legyen autónk. Az esküvőn bejött pénzből fizettük be a kezdő részletet, de így esélyünk sincs rá, hogy egy másikba befizessünk majd. Pedig olyan könnyű lenne kiszűrni azokat az embereket akik nem tisztességesen vagyonosodnak, hiszen csak azt kellene megnézni, hogy kinek nagyobb a havi kiadása, mint a bevétele, és ott akkor biztos stikli van. Na mindegy ma már kidühöngtem magam, de nem tudom mikor fogok megint magamhoz térni rendesen.
Köszi, hogy leírhattam, majd ha lecsillapodom jövök még.

ditta

dido
dido

Dido!

Ez szörnyű, ami az autótokkal történt... Kép Hát, tudnék mit csinálni annak a szemétnek a kezeivel, aki más holmijához nyúl. Lennének ötleteim.

Junkó, Niki!

Nagy-nagy drukk a lakás-projecthez! Mi is eladósodtunk 20 évre (már csak 18 és fél, bibibííí) Sajnos keveseknek megy ez hitel nélkül. De most van egy szép nagy új építésű lakásunk.

Juca, Unique!

Nagyon csinos kismamik vagytok, szépek a pocakok! Nektek egyébként nem szokott olyan érzésetek lenni, mintha egy jókora kötőtűvel bökdösnének alulról? Bocsi a megfogalmazáésért, de jobb hasonlat nem jutott eszembe. Nekekm eléggé fáj néha. Holnap megyek doktornénihez, mindenképpen rákérdezek, hogy ez normális-eKép

Eszter!

Tök jó, hogy írtál nekünk! mesélj még Hagymácskáról! Az én oldalamat is majd kifúrja a kíváncsiság, hogy fiú vagy lány a pöttöm!Kép

Seszi!

Mindenképpen majd írd meg, hogy mikor szorítsunk Nektek a lombikhoz!Kép

Dina!

Remélem minél kevesebb ilyen hányós napod lesz! Rókavadászat indulKép

Velünk semmi különös, növögetek. Tulajdonképpen már minden apróságot megvettünk Dórinak, ruckók kimosva, kivasalva várják a sorukat a szekrényben. Lassan be kell csomagolni a kórházi tatyót is, holnap elvégre 36 hetesek leszünkKép Félelmetes, hogy elszaladt az idő, vagy csak nekem tűnik úgy? Még csak most lettem zebrás, és két hét múlva akár már szülhetek is... De jó lenneKép

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok Csajszikák!

DidoKép
Felháborító, kiábrándító, elszomorító! Kép
Hogy jön valaki ahhoz, hogy ilyet tegyen!
Sajnos ismerem az érzést, nekünk is lopták már el kocsinkat. Kép
És most nem is utazol emiatt Édesanyádhoz? Persze úgyis nagyon hiányoznál, úgyhogy ezt a részét nem bánnám... Kép

BogiKép
Én NAGGGYON-NAGGGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!
Mesélj, hogy vagytok? Voltál már UH-n?

TündérkeKép
Nanná, hogy randizunk szombaton. Majd szólj, ha pontosan tudod, hogy mikor érkezik a vonatod és u.ott találkozunk, ahol a múltkor, jó?
Szerdán pedig mondd meg a magadét, ha halogatni akarják a dolgokat és azt is, hogy vigyázzanak, mert nyáron Pécsett járok és szétcsapok köztük, ha nem azt teszik, amit Te szeretnél! Kép

NikiKép
Gratulálok a lakásprojekthez! Ezt a kis átmeneti időt féllábon is kibírjátok! Kép

JunkoKép
Teljesen normális, hogy mikor már igazán közel van a nagy vásárlás, akkor megijedsz picit! Ettől még nagyon jó lesz nektek, ez tutti! Kép

Tzg ÁgiKép
Jobbulást az elsőszülöttnek! Hát tényleg jóbarát lehet, ha Ferkónak hívod! Akkor pénteken legalább várunk a hírekkel!

DinaKép
Azért nem irigyellek a hányós napért. Remélem, csak múló szeszély lesz nálad! Mondjuk küldhetnéd rögtön hozzám, hmmm? Kép
Édesanyád hogy van?

réka
Vendég

DudduKép

Most mindenki hozzád küldi a rókákat! Igaz, engem elkerült, de remélem hogy téged megtalál!
Tudod, hogy hogy értem.Kép

DidoKép

Nekünk 2001-ben öt hónapon belül két kocsinkat lopták el. Én amúgy sem hiszek a véletlenekben. Ezek kifigyelik az embert.Kép

CsibeKép

Veled mizújs? Mensi sehol? Vagy lemaradtam valamiről?Kép
Vendég

Kati!
Igen, tudom. És nagyon köszönöm! Kép
réka
Vendég

Sziasztok Lánykák!

Brill!
Elkezdhetem a fogigátlót,így lehet,hogy egy hónapocskával megelőzlek,de ez egyszer sem biztos.Mert mi van ha nincs érett tüsző,amit leszívjank?

Monyo!
Köszi a drukkokat! Kívánom,hogy találj egy rendes orvost magadnak.

Junko!
Szorítok a házhoz. Hát adósságunk az van nekük is!De van egy szép házunk!Kép

Ditta!
Sajnálom az autót!Kép

Kati és Mindenki!
Igen Kati jól látod a 33.napon vagyok és mensi sehol,még barnázni is csak nagyon minimálisat barnázok.
Ma voltam a Kaáliba a koponya ct miatt (amivel minden rendben)és kaptam gyógyszert a prolaktin beállítására. Ugye a múltkor azt mondta,hogy a koponya ct eredményéig ne kezdjem el szedni a fogigátlót, de mondtam neki,hogy késik,ja és hogy nem szokott és hogy ha megjön elkezdhetem e a fogigátlót. Azt mondta igen, de ha holnapig sem jön meg teszteljek,mert a női szervezet nagyon bonyolult és kiszámíthatatlan.
Most szerintetek mit csináljak? Tényleg teszteljek? De elvileg elzáródtak a petevezetékeim!!!!Segítség....

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
Először is nagyon örülök, hogy elkezdheted a fogigátlót! Szépen haladsz az utadon! Kép
Másodszor, szerintem azért tesztelj egyet. Csak a biztonság kedvéért. Ne agyalj rajta, csak tesztelj, aztán kész. Egyébként szedtél closty-t ebben a hónapban, mert attól késhet, legalábbis többen írták már.
Nagyon drukkolok, hogy minden olyan jól haladjon az útján, ahogy eddig! Kép
réka
Vendég

Sziasztok,

Dido Kép Sejtem, mit élhettél ma át... Nekünk is lopták el autónkat, ráadásul nagyon szerettük. Főleg az a brutál, amit utána írtál. Hogy az esküvői pénzből fizettétek az első részletet. Belesajdult a szívem. Kép

JucaKép
Szia, Te kis bögyös! Kép Látom, nemcsak a pocód növöget ám szépen Kép (ez jár annak, aki nem vágja le a felső részt Kép)
Gratula a pocihoz! Kép

ÉviKép
Nekem akkor csinálta, amikor megerőltettem / ill. fáradt voltam. Amióta itthon vagyok és innen dolgozom és sokat pihenek/reggel 10-kor kelek, azóta nincs ilyen. Pihenj Te is sokat!
Õrület... Mindjárt kipottyan Dóri Kép Tényleg most lettünk csak zebrásak Kép Hihetetlen! Kép Ollyan kíváncsi vagyok Dórira!!!
Irigyellek, amiért már minden elő van készítve, nekünk ugyan megvan minden (majdnem), de még nincs összeszerelve. Majd hétvégén ráveszem az uram, hogy kezdjük el Kép Persze csak a tali után Kép
Apropó: már nem is emlékszem: a 32+4 azt jelenti, hogy 32. hétben vagyok és a 4. napon vagy pedig hogy betöltöttem a 32. hetet és utána a 4. napon? Totál kiment a buksimból... Kép
Hogy állsz a vizesedéssel? Te hány kg-nál jársz?

Puszi

Unique

KépKép
unique

EsztiKép
Egy szó, mint száz: örülök, hogy itt vagy! Kép
Olyan oldalt-fekszem-rugják a pocim nekem is szokott lenni. Minden éjjel Kép vagy inkább: Kép ??
Örülök, hogy minden rendben van Veletek. Írj gyakrabban, magatokról! Kép

Puszi

KépKép
unique

Helló!

Didó!
Rettenetesen sajnálom! Ez is egy olyan szelete a világnak, mait sohasem fogok megérteni. Soha eszembe nem jutna ilyet tenni! Hiszen másoknak ez felbecsülhetetlen érték!
Nagyon sajnálom, de kívánom legyetek üdítő kivétel a statisztikai átlagból! Valakik csak kerülnek oda is!

Évi77!
Rohan az idő! És még csak ezután fog majd igazán!
Én mint "tapasztalt" róka! Kép
Az oldalad tapaszd be, mert még nem tudni semmit. A genetikai 20 hetesen zacsikat véltek látni, ám négy héttel később egy másik uh-n semmit nem láttak, ami egyértelmű lett volna. Apa azért rendíthetetlenül úgy gondolja újab fia lesz! Kép Nekem már mindegy, hogy Majdnem Márton vagy Lehethogy Petra!Kép
Ha kapok időpontot, akkor jövő héten hétfőn megyek dokihoz, de nem biztos, hogy lesz uh is. talán! Kép
Szurkálások!
Előfordulnak nálunk is, de valóban mintha lenne köze ahhoz, ahogyan unique is írta, mit tettél előtte.
Én néha nem is tehetek ellene semmit, hiszen nagyfiamat valahogy el kell juttatni a a pelenkázó magasáig, de ha megyünk valahova kettesckén, akkor sem kerülhető el. Ráadásul, mivel nem számítok segítő utazóközönségre, ezért inkább lábon viszem gyerekem és ha elfárad, beültetem a kendőbe és az oldalamon viszem. De Akkor is jógázni akarok! Kép

Unique!
Olivérnél sokkal hisztisebb voltam hasonló időszakban, mint most. De mivel már van egy kézzel fogható jó példám, mi is lesz a pocakból, ráadásul túl sok időt nyafogni nem is hagy, most sokkal jobb. Egyszerűen elfogadom, hogy néha fáj, máskor kényelmetlen, egy-egy pózban meg olyan, mintha kiszakítaná a gátat. De azért szorgalmasan számolok visszafelé!Kép Már csak 12hét és 1 nap!

Duddu!
Egy egész állatsereglet tart feléd tudod! Rókák, gólyák, zebrák.... Kép

Monyó!
Drukk a fogyihoz! Cigivel már leszámoltál teljesen? Bocs, ha már hónapokkal ezelőtt írtad, de én alaposan lemaradtam! Kép
Remélem hamar meegtalálod az "igazit" az orvosok között is! Kép

Seszi!
Lombik!
Drukk, drukk!

Csibe!
Nem emlékszem írtam-e már neked, de szia!
tesztelj, ártani nem árt, bár az igaz előzményekkel nem vagyok tisztában.
BÁRMI MEGTÖRTÉNHET.

Junko!
Lakás!!! Kép
Adósság. Szorongató érzés, de ha már benne lesztek a saját kis vackotokban, akkor érzed majd, van értelme a jövőnek így is. Egyszer meg majdcsak elmegy az a lakás is, és jó helyre kerül az ára!

Brill!
Köszi! Szia!
Lassacskán majd összeismerkedünk! Kép

Tündi!
Bevált a bűbáj! Köszi!
Épp ez hiányzott az én kis lelkemnek! Kép

Még mindig nem tudok rövidet írni, de majd ihgyekszem!

Mindenkinek legszebbeket!

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat és a gyors reagálást!Reggelig azért várok a tesztel!

(Duddu!Semmit nem szedek!)

Jó éjt!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Monyóka!
Újra jó hangulatban!Örülök!KépA depis időszakodat nem szeretem.
"Szeressétek" egymást..., az jóó!
A középidőről már írtak.

Niki!
A baci nem jó Kép gyógyulgass!A ferility le van...
Az új otthonhoz sok sikert!Kép

Tündi!
Nagyon kíváncsi vagyok, miben tudtok kiegyezni a dokival?!Remélem, jól sikerül!Kép

Kivi!
"Kaális" babákra fel!Kép Rajtunk nem múlik, igaz?

Tzgági!
Gyerkőcnek jobbulást!
Ha korábban nem is, legalább pénteken írj...

Dido!
Ledöbbentem...Miért a jó embereket pécézi ki a Sors?(és az autótolvaj?)A simliseknek miért vannak biztonságban az értékeik?
Casco???
Rendörség Kép...Nem mindig van a helyzet magaslatán...
A tali elött elmenjek érted?A buszvégállomásig képben vagyok...?

Csibe!
Nagyon örülnék neki, ha megelőznél!Kép
Reggel tesztelsz?A hődet nem méred?Húú, de szorítok!

Eszter!
Nyitott vagyok!Kép

Dudu!
Továbbra is...

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Jó reggelt.
Unique Tjuca gyönyörű pocitok vanKép

Kár, hogy nekem alapból ekkoraKép)
Még a maradék Ádámkámtól.
Remélem lemegy mire jöhet a következőKép Tudom sok munkávalKép
Kicsilányom nem javul, mi tartjuk el a pzs ipart.
Nagyon izg mert Péntek mindjárt itt van.
Lakás: 2004-ben sikerült eladnunk a házunkat vidéken és felköltöztünk Pestre. Azóta egy kicsit könnyebben vagyunk. Így jött el az ideje a közös gyerek vállalásnak. Remélem egyszer sikerül. A nagyok nagyon szeretnék, ha lenne kistesó. Majd meglárjuk mit szólnak ha már végre lesz.
Ádámot csak fényképről látták, de megható volt mennyire szerették még így is, azalatt az egy hónap alatt.
Négy év alatt elvesztették az apukájukat és a kistestvérüket. Remek kamaszaim vannak ám.
tzg1

Sziasztok Lányok!Kép

Mindenkinek jó reggelt kívánok!Kép

Nekem sajnos ma megint nagyon fájdogál a pocim,úgy érzem hogy leakar szakadni és iszonyatosan feszül.Ez gondolom annak a következménye hogy tágulok és a doki szerint mivel vékony vagyok ezért érzem meg ennyire.Kép
Azt mondta pihenjek sokat meg adott gyógyszert de attól meg olyan rosszul érzem magam hogy nem merem szedni(szédelgek,felmegy a vérnyomásom,és remeg a kezem).Én ezt nem szeretném úgyhogy inkább szedem duplán a magnéziumot és pihenek.
Remélem hogy nem lesz semmi baj!Kép

Évi77!Kép

Holnap megyünk a férjemmel 4D ultrahangra a Brendonba.Én már nagyon várom hogy lássam a babát!Kép
Neked már nem sok van és meglesz a babád,jajj de izgulok érted!Kép

Most megyek mert fáj pocim,lepihenek egy kicsit!
Szorítsatok hogy ne legyen baj!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Dido
Kocsi kérdést én is nagyon sajnálom, tényleg nagy veszteség a lehetőség is, és mert az esküvős pénz, az olyan más.... Egyébként Casco? Lopás esetében nem fizet?

Eszti
Bűbáj van még tarcsiba, készenlétbe helyeztem, hoyg bármikor bevethető legyen Kép És ne akarjál kevesebbet írni, jó? Kép

Réka
Szombatig még megdumcsizzuk, és ugyanott mint szeptemberben, okés! Drukkolok neked nagyon, az állatsereg remélem beválik! Tudnál rakni majd egy talis táblát? Nem vagyok képben hoyg ki jön, köszi szépen! Kép

Lányok
Talira ki mikor jön és meddig marad?

Brill
Szerintem majd licitálunk a dokival Kép, addig már csak 1-et kell aludni

Monyóka Kép
Többen érdeklődtünk a fogyókúráddal kapcsolatban, nem válaszolsz? Pedig tényleg érdekel!

Tündi
Vendég

Szép napot!

Tegnap megint lh teszteltem és megint csak halvány, úgyhogy akármit is mond a fertility, tuti nem vagyok túl még a peteérésen, ma is csinálok délután majd egy lh tesztet, kíváncsi vagyok mikor lesz végre erős kétcsíkos. Bár inkább már a terhességi lenne erős kétcsíkos.

Dido!
Sajnálom ami történt. Hogy törne le a keze...

kancellárka

Ja még annyit, hogy a barátnőmnek - aki terhes és aki a múltkori lelki hullámvölgyemet okozta - jókat visszaszurkálok azzal hogy kioktatom, hogy én mennyi mindnet tudok már a terhességről a pici babákról, mert olvastam, meg mert a sogornőmtől tanultam aki ápolónő, és ő meg nem tud szinte semmit. És most gonosz vagyok, de bevallom jól esik Kép

kancellárka

Sziasztok!!!

Dido!
Döbbenet!!!! Inkább nem írok semmit, mert szerintem nem lenne szalonképes, de annyit azért, hogy tuti, hogy kifigyelték a kocsitokat. Ezek a ****************************** Kép
A durva tényleg az, hogy az ember keményen megdolgozik valamiért, amit aztán az ilyen "nemisemberek" meg pofátlanul és jogtalanul elveszik tőle. Nincs remény, hogy elkapják őket?

Sysy!
Sokat pihizzél, szedd a magnéziumot, nekem is ezt mondta a doktor bácsi. A méhnyakaddal és a méhszájaddal minden oké? Mennyi a cervix értéked?
Ja, és milyen gyogyit kaptál, amitől annyira rosszul vagy???

Bogi!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!! (Utólag is...Kép)
Kép

Uniqueocska!!!Kép
Egy darabig én is bele voltam kavarodva ezekbe a számításokba, de ha jól tudom, akkor úgy van, hogy a 32+4 azt jelenti, hogy betöltött 32 hetes vagy, és a 33. hétbe léptél! Legalábbis a dokim így magyarázta. Aztán Laura úgyis akkor jön, amikor akar, fütyül a naptárra!Kép

Tzgági!
Jobbulást a kislányodnak!

Csibe!
MI ÚJSÁG?????????? Tudod, a csodák léteznek, csak hinni kell bennük! Nagy-nagy drukk!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Duddu!
Mikor is nyit az állatkerted?KépKépKép Vigyázz ám velük, mert nagyon sokat esznek!

Jucus!
Gyönyörű a Stöpszlis pocak!!!Kép Kár, hogy nem tudok a talira menni...Kép

Nálunk Mazsola egyre inkább aktivizálja magát, van úgy, hogy fél órán keresztül minden percben érzem, hogy rúg vagy könyököl.Kép Nagyon jó érzés, semmivel össze nem hasonlítható!!!
Ja, és képzeljétek: tegnap meg kellett keresnem a dokimat, hogy javaslatot írjon a táppénzre. A szülészetre kellett mennem, mert ott volt a dokim. Hát, lányok, remegett kezem-lábam, amikor megláttam, hogy ki van írva: "SZÜLÉSZET", és ráadásul épp egy kismama mellett mentünk el, aki fel volt cuccolva, a nővér meg pont mondta neki: "Hát, ilyen hamar ideért ez is! Sok szerencsét!"
Még a víz is levert, de nem a félelemtől, hanem olyan izgatottság fogott el, mintha én mennék szülni!!!Kép

Sziótok, jók legyetek!!!

Norwell+Mazsola(aki nagyon aktív mostanábanKép)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok lányok!

Ma reggel nem kezdtem a napot hányással, igaz kicsit émelyegtem, de nem jött egy róka sem. Kép

Ditta Kép
Sajnálom ami a kocsitokkal történt. Szinte szóhoz sem tudok jutni. De hidd le hogy a rendőrök megtesznek mindent ami tőlük telik.

Brill
Igazad van hogy nem mindig állnak a rendőrök a helyzet magaslatán, de tapasztalatból mondom, hogy ők is emberek, ők is hibázhatnak. Igen, ha a sértett oldalát nézzük, követeljük a mi igazunkat, de ha a rendőr oldalát, nem biztos hogy sikerülni fog minden ahogyan azt mi elképzeltük. Mondom, ez tapasztalat. Higgyetek nekem!Kép

Duddu
Köszi szépen az érdeklődést, már jobban van, a kötözködés ugyanúgy megy neki mint az elején, de már legalább nem sértődik meg ha leállítom. A doki lehet hogy a héten leveszi a gipszet, igaz akkor sem fogja tudni majd rendesen használni még. De majd csak lassan eljön az az idő is. A drukkokat küldöm továbbra is. Kép

Most ennyit, majd később még megpróbálok jönni.

Pusza mindenkinek! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok,

SysyKép
Sok-sok pihi, rendben? Nem hangzik túl jól ez a fájós dolog. Pihenés csodákat tesz. Nyiss ablakot, jól takarózz be és feküdj le egy picit. Sokat segít. Vigyázz magatokra! Nem lesz semmi baj! Miért is lenne? Csak úgy látszik, kicsit jobban megvisel a babó növekedése, mint az átlag Kép

NorwellKép
Áááá... köszi az infót! Kép Mindig kavarodok. Kép Tudom, hogy Laurát abszolút nem érdekli, hogy mennyi az annyi, csakhát legalább az anyja tudja.. Kép
Ilyen akítv korszaka az én kicsimnek is volt/van/lesz Kép Folyamatos. Kép
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira. Mondjuk, ha megyek én is csak rövid időre tudok menni mert borzasztóan kifáaszt már maga a kimozdulás is, de szombaton meglátjuk Kép

EsztiKép
Hű, azért ijesztő, hogy egy gyermeket emelgetsz terhesség közben. Persze tudom, nem lehet másképp megoldani, de ha belegondolok, hogy az én férjem még azt sem hagyja, hogy a bevásárlás után behordjam a cuccokat a kocsiból, akkor Kép

DinaKép
Azért olyan megnyugtató, amikor hányingere van az ember lányának, nem? Kép

DudduKép
Azért nem hangzik annyira jól ez a csomó tennivaló, ami Rád szakad... Kép Vigyázz magatokra! Kép

Évi77Kép ?????

Puszi

Unique
32+5

KépKép
unique

Sziasztok!

Dido!
Nagyon sajnálom az autótokat, és titeket is!
Sose felejtsétek el, hogy új autónak garázsban a helye, és ma már nagyon kevés csak a "gyári riasztó" egy autóban. Én ezt tudom, mert nekünk minden autónk garázsban van, és mindig rakatunk bele pluszba riasztót.
Tényleg nagyon sajnállak, szerintem énis a falat kaparnám! Megkérdezhetem, hogy milyen autótk volt?

Duddu!
Lassan tényleg nyithatsz egy állatkertet, de én kívánnék a róka mellé egy kis vukkot.popjpeg
{353726,}

Mindenkinek drukkolok!
Ági

Kép
Kép
Ági279

A kis vuk:
Kép

kancellárka

Kancellárka!
Köszi a segítséget! Az én kis vukkom is ugyan így néz ki, csak szégyenlős.
Lesz még a terhességi teszted erős kétcsíkos!
Ági

Kép
Kép
Ági279

Ági! Ez a te kis vukkod. Kimásoltam a popjpeges részt és kivettem belőle az entert.
Egyszer csak lesz nálam is állatkert. Már egy pulim van és nagyon barátságos, biztos megszeretné a többieket is, a csirkékkel pl szívesen barátkozik Kép

kancellárka

Szia Lányok!

Eszter!
Ne akarj keveset írni! Úgy hogy hoznád be a lemaradásod??
Felőlem aztán jöhet nekem az egész állatkert is, alig vááárom! Kép

Unique!
Milyen csomó tennivalóra gondoltál? Az állatkertre? Kép

Ági, Kanci!
Köszönöm a vukkot! Kép édesek vagytok!

Kanci!
Szerintem érdemes lenne újraértékelned magadban azt, hogy ki az igazi barát és hogy érdemes-e szurkálódni és nem fog-e ez visszacsapni valamikor valakitől... Félre ne érts, én téged féltelek! Kép

Brill!
Köszi Kép

Sysy!
Akkor tessék sokat-sokat pihenni és holnap 4D UH után várunk! Kép

Tündi!
Én Veled érkezem korán és valószínűleg du. 2-3 körül kell eljönnöm.
És a tábla:
Kép

réka
Vendég

Duddu! Tudom már megbántam.

kancellárka

Kanci!
De ugye nem azt bántad meg, hogy leírtad?
A lényeg Te vagy és nem Õ. Legalábbis számodra ez legyen a fő! Kép
Tyűűű, ez rímelt! Kép
Vendég

Unique!

Akkor jó szerelgetést nektek hétvégére! De csak szigorúan a tali után!!!Kép Nagyon kíváncsiak vagyunk Laurára, meg az anyukájára isKép
Jelentem a szurkálás elmúlt, dokinéni szerint Dorcika nyomja a buksival a hólyagomat. Vizesedek is, de nem vészes, bár a gyűrűimet már jobb a békesség alapon nem hordom. Nehogy egyszercsak ne tudjam levenni. Szerintem nem híztam sokat (a védőnő mérlege szerint 10 kg, a dokinénié szerint 7 kg.) Nem tudom, hogy mérhetnek ilyen különböző eredményeket, de ez van. Csajszi kb. 2600 gramm lehet, fejecske szépen beilleszkedett a medence bemenethez. Tudja, mi a dolga, olyan okos kis nőci! Megvolt az első CTG vizsgálat is: méhtevékenység egyáltalán nincs, Dóri szívhangja tökéletes. Szerencsére jól érzi még magát benn.

Sysy!

De jó lesz nektek holnap!Kép Képet majd tegyél fel!

Tündi!

Neked meg nagy drukkok mennek a holnapi vizsgálathoz és megbeszéléshez a dokiddal!

Csibe!

Teszteltél???

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Csibe!
Olvastam tegnap az üzeneted,nem tudom hogy
azota teszteltél e?
De a clostytol tuti hogy nem késhet!
Én öt honapja szedem és nekem mindig pontosan 28 napra jön meg!És amikor elötte szedtem akkor sem késett soha egy napot sem (sajnos)!
Csodák vannak és bizni is kell bennük!
Nagyon várom hogy mi van veled!
Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Már lehigadtam egy kicsit, bár még mindig nagyon csalódott vagyok...Kép
Végig olvastam amit írtatok, több, mint egy óráig csak olvastam, úgyhogy most jó sokat is fogok írniKép.

Korek!
Jól tetted, hogy pihiztek egy kicsit, az itteni tapasztalatok szerint még be is válhatKép.

Dudu!
Az agyi fáradtság nem árthatKép, a többi pedig jól hangzott a vidéki utazásodonKép.
Köszsönöm, ogy hiányoltál volnaKép. Az utazást elhalasztottam egy-két héttel, még nem tudom pontosan mikorra.

Csibe!
Az jó hír, hogy nincs eltérés, mert akkor a prolaktinod gyogyival valószínűleg rendbe rakható leszKép.
Teszteltél végül? Nagyon kíváncsi vagyok, és drukkolok is, de a márciusi beültetés is nagyon jól hangzik ámKép.
Egyébként amióta szedem a clostilt nekem is megnőtt a ciklushosszom, 32 nap azelőtt nekem soha nem volt, átlagosan 27 napos volt előtte.

Eszter!
De jó, hogy újra itt vagyKép. Örülök, hogy jól vagytokKép, Hagymácskának szép neveket választottatokKép.
Jó lenne a másik oldalra kerülni, de a biztosítós nem látta fényesen azt a lehetőséget is, ert lehet, hogy összetörve kapnánk vissza.

Unique, Juca!
Olyan nagyon szép kismamik vagytokKép. énisénisénisénisénisKép

Sziszka!
Eddig nem voltam front érzékeny. Egy időben szinte minden héten fájt a fejem, persze nem ennyire, de már hónapok óta nem fájt azóta, nem is volt itthon fájdalom csillapító.

Mátra!
Nagyon sajnálomKép

Bogi!
Így utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOTKép!!!
Mi újság veletek, hogy vagytok?

Monyóka!
Ez a beszédKép!!! csak így tovább, és mindenképpen írd meg a fejleményeketKép.

Tündi, Dudu!
Én is 10-re megyek, és 13-1/2 14 körül el kell majd jönnöm, mert ugye Mátrafüredre megyünk du. és kocsi nélkül már nem olyan egyszerű a dolog...Kép

Niki!
Remélem már jobban vagyKép, gyógyulgass!!!
A külön szoba nagyon jól hangzik, biztos szeretni fogja majd a Ti kis Lurkótok isKép.

Dina!
Ezek szerint elért a róka családKép?!?! Remélem nem tartod magadnál sokáig őket és hamar tovább küldöd majdKép
Én elhiszem, csak éppen szerintem a rendőrség is tehetetlen az autólopásokkal szembenKép.

Junkó!
A hitel már csak ilyen sajnaKép. És az a szomorú, hogy a többségnek nem megy nélküle, nekünk is lesz majd a leendő házunkon.

Évi77!
Tényleg elrohant az idő, már nemsokára a kezedben tarthatod DóritKép!!!

Kati!
Lakótelepen lakunk, több száz autó áll a házak közötti parkolókban, egy házzal arrébb pedig van egy ugyanolyan autó, mint a miénk, még a színe is, a rendszámából itélve csak 1-2 hónappal lehet öregebb a miénknél, nem teljesen értem a választásukat...vannak sokkal jobb és rosszabb autók is itt, és persze hasonló kategóriájúak is.

Unique!
Igen, ez a hab a tortánKép, legjobban a tehetetlenség dühít.

Brill!
Köszi az ajánlatotKép, tényleg nagyon aranyos vagyKép, de megy közvetelen busz a kerületből az Õrsre és ráadásul nem is áll meg sehol máshol csak az ÕrsönKép.

Brill, Tündi!
Van szerencsére casconk. Persze a biztósítón múlik, hogy mennyire értékeli fel a kocsinkat és mennyit fizet, csak remélni tudjuk hogy a hátra lévő hitelt fedezi, és csak annyit bukunk amennyit már befizettünk, persze az sem kevés, de úgy fizetni autó hitelt, hogy nincs is kocsi...Kép
De ez az egész már most látszik, hogy lassan fog menni, addig persze nekünk kell továbbra is fizetni a részletetKép.

TzgÁgi!
Mi pont fordítva vagyunk, a pesti lakásunk helyett vidéki házra vágyunkKép.
Jobbulást a LánykádnakKép!!!

Norwell!
Szerintem nem kapják el, és sajnos a biztosító és a rendőrség!!! szerint sem kapják el. Persze ha mégis, akkor is mit kap majd felfüggesztetett...?!?!

Ági!
Ideális esetbenKép, de nem mindenkinek van garázsaKép. Egyébként mi is arra jutottunk, hogy Budapestre nem éri meg az új kocsi, hogy ellopják?!?!?, vagy bele menjenek az embereb???, na mindegy..., persze majd ha már elköltözünk akkor majd talán jöhet egy új kocsi, de lakás hitel melett, autóhitelt fel venni, na mindegy jobb ha bele se gondolokKép.
Egyébként Renault Thalia Perfek-ünk volt, nem is értem miért ez kellett nekik, még csak nem is volt benne nagy motor csak 1.4-es.

Na jó sok lettem, de én szóltam előre...Kép

dido

dido
dido

Sziasztok Lányok!

Ma hajnalban 3 órakor kipattant a szemem,rettenetesen kellett pisilni és nem bírtam tovább teszteltem!
ÉS POZITÍV LETT!!!Kép
El se merem hinni,azt hiszem ezt tényleg csodának hívják!Kép
Nem tudja még senki(csak TI Kép),remélem a férjem nem olvas bele a topicba,mert még titok!
Reggel rögtön hívtam a doktornőt és olyan megható volt,mert annyira örült ő is,de sajna csak csütörtökre tudott időpontot adni! Addigra leszek a 36.napon,azt mondta már látnunk kell valamit!
Jaj, lányok!Még fel sem fogtam,nem merem felfogni!
Ami viszont már most aggaszt,hogy pénteken voltam koponya ct-n!Igaz,hogy a fejemet nézték és volt rajtam védőköpeny,de most aggódom!

Lányok!
Azt hiszem azért sikerült,mert teljesen belenyugodtam,hogy a Kaáli segít babásodnom és már nem akartam görcsösen a dolgot.
Sőt azt is sejtem mikor foganhatott.Miután hazaértem a sítáborból(ahol ugye párocskám nélkül voltam) és már nagyon ki voltunk egymásra éhezve!Kép

Köszönöm MINDENKINEK a drukkokat!Jelentem ideértek!!!!Kép

Puszi:Csibe Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sokan mondjátok de én nem szedek/szedtem clostyt!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
Volt egy sanda gyanúúm, de nem mertem elhinni! NAGGYON ÖRÜLÖK és GRATULÁLOK!!! Kép
Tudod, az jutott eszembe, amit a természetgyógyász mondott nem is olyan réég. Nem emlékszem pontosan, hogy mi volt, de valami nagyon ilyesmi..

Puszi:
réka
Vendég

Évi!
A csajszi nagyon szépen növekszik. Olyan jó volt olvasni, hogy minden a legnagyobb rendben... Kép

Dido!
Azért annak örülök, hogy nem kell a héten nélkülöznünk, jó?

Csibe!
Még mindig nem térek magamhoz! És hogy bírtad ki, hogy nem mondtad el?
Feldobtad a napomat, tudod?
Vendég

Réka!
Igen, azt mondta a term.gyógyász,hogy merjek nagyokat kívánni,mert 2006. az én évem!Na,jó ez olyan boszorkányos...
Viszont decemberben azt mondta,hogy teljesen átjárhatónak lát.Úgy látszik így volt.
Hogy miért nem mondtam el?
Még vmikor kislány koromban elterveztem,hogy fogom a férjemnek elmondani,hogy gyerekünk lesz.Nem csak simán közlöm.És ezt az álmom szeretném megvalósítani,de megvárom mit mond csüt.-ön a doktornő!!!
Puszi
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibeeee!

Tudtam, tudtam, tudtam!KépKépKép
Óránként néztem be, hogy mi van...
Kép
Azt nem mondom, hogy jobban örülök, mit Te ,de nagyon-nagyon-nagyon!!!

Többiek!
Este...

Puszó
BrillKép

Kép
brill

csibe,nem hiszed el de megtelt a szemem konnyel,GRATULALOKKépKépKép
ki is megyek nehogy a ferjem meglassa,nem szeretem ha ilyen elerzekenyult allapotban lat.

Kép
monyoka

CsibeKép
Hatalmas gratula!!!! Ez szuper! Ne aggódj, én koponya MRI-n voltem kb. 3-4 napos terhesen... Akkor még ugye nem tudtam Kép Nyugi!!! Amikor kérdezték az űrlapon, hogy terhes-e, beírtam, hogy "nem tudom" Kép

DudduKép
Nem Te szerveztél valami kajás rendezvény-féleséget? Ha nem, akkor bocsi!

Évi77Kép
Hú az anyját, de nagy már Dóri!!! 2600 gr nem semmi! És irigylésre méltó, hogy csak ennyit híztál ezalatt!!! Kép Ehhez fogadd külön gratulációimat! Kép

DidoKép
Eljön a Te időd is, ne aggódj! Látod, Csibe is akkor jött elő a hírrel, amikor a legkevésbé számított rá... Kép

KancellárkaKép
Van Neked ilyen Vuk-od nagyban is? Úgy kitenném Laura szobájába... Most ezerrel gyűjtöm a kisállat képeket (Disney minden mennyiségben)... Dolgozunk a szobán Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Csibe!
Bocsánat a félreértésért de valahogy azt gondoltam hogy elkezdődött a stimulálás és hogy gyogyszert szedsz!
De ez már nem számit!Nagyon nagyon szeretnék gratulálni!
Ez csodálatos!KépKép

Dido!
Sajnálom ami az autotokkal történt!
Ezek nem emberek hanem patkányok!
Nincs valami ismerős a biztositonál aki tudna valami kiskaput?

Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Csibe Kép Próbáltalak hívni, hogy szóban gratuláljak, de akkor megteszem most írásban!!! KépKépKép Tényleg vannak még csodák!!! KépKépKép Problémamentes babavárást kívánok!

Puszi: Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Csibe!
GratulálokKépKépKép!!! Nagyon-nagyon boldog és problémamentes pocakosodást kívánok NekedKép!
És bocs, hogy nem figyeltem eléggé a closillal kapcsolatban, de ez már úgyis mindegy.

Dudu!
KösziKép

Unique!
Nagyon remélemKép.

Aniko!
Sajnos nincs, ki kell várni a sorunkat, mint mindig, mindenhol, mindenben...Kép.

dido

dido
dido

Lányok!

Nagyon-nagyon köszönöm!Kép
Aranyosak vagytok!!Olyan jó volt megosztani veletek az örömömet!
Nagyon várom már a csütörtököt,szeretném ha a doktornő is megerősítene!!!

Timi!
Láttam,hogy hívtál,visszahívtalak,de most te nem válaszoltál!Kép
Köszönöm a gratulációt!

Jó éjszakát Mindenkinek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Bocsánat, hív az ágyam, de nem hagyhatom szó nélkül...

Csibe!
Bármi megtörténhet és MEG IS TÖRTÉNT!!!!
Gratulálok!

Kicsit pihentebben remélem, holnap!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Elég régen írtam, mert egyrészt el voltam szontyolodva a mensi miatt, aztán meg nem volt net 2 napig.

Csibe ! Nagyon örülök és szívből gratulálok!Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Monyoka!

Tényleg, hogy állsz a fogyókúrával. Képzeld én is elkezdtem a 90 napost, ma volt a 9.napom és már minusz 2,5 kg-nál tartok. Annyira jó érzés, eltereli a figyelmemet. Regisztráltam a mindmegette fogyinapló topicjába. Ott is nagyon jó fejek vannak.

Egyébként meg nálunk elkezdett pörögni az építkezés. Nagyon sok ügyintéznivalóm van!Mint "ráérő" gyedes anyukának, nekem jutott ez a feladat, mivel a férjem nagyon elfoglalt. Egy szónak is száz a vége, az utóbbi napokban nem nagyon járt a fejemben a babaproject.

Mátra!

Látom neked isKép.

Duddu! 15-nél hamarabb nem csinálsz tesztet?Kép

Mindenkinek drukkolok!Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Most jöttünk be a kutyasétából.Amíg kint voltunk ömlött a hó!Marshall kutya "megbolondul" ilyenkor...Kép Már nem esik.

Sysy!
Pihenj, amennyit csak tudsz!
Mi is láthatjuk majd a képeket?

Tündi!
Holnap csak ügyesen!Szorítok!Aztán, ahogy net közelben vagy, gyorsan írj légyszi.Kép

Dido!
Sajnos sosem a biztosított fél jár jól.Főleg, hogy sok volt a "visszaélés".Kép
Remélem a talin feltöltődsz majd és jobb kedved lesz!Kép

Dudu!
Neked a szokásos...

Csibe!
Csütörtökön meglesz a megerősítés!Kép

Sokan kimaradtatok, de mennem kell.
Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

S.O.S.!!
A ferilitity azt írja, hogy 2 nap múlva lejár a kipróbálási időszakom, úgy értettem, hogy utána fizetős a dolog. Most akkor regisztráljak mégegyszer más néven ( bár az e-mail u.a.) vagy ti, hogy oldjátok meg??? Fizettek érte????

Sosi

Kép
Kép
sosi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?