Sziasztok!
Már lehigadtam egy kicsit, bár még mindig nagyon csalódott vagyok...
Végig olvastam amit írtatok, több, mint egy óráig csak olvastam, úgyhogy most jó sokat is fogok írni

.
Korek!
Jól tetted, hogy pihiztek egy kicsit, az itteni tapasztalatok szerint még be is válhat

.
Dudu!
Az agyi fáradtság nem árthat

, a többi pedig jól hangzott a vidéki utazásodon

.
Köszsönöm, ogy hiányoltál volna

. Az utazást elhalasztottam egy-két héttel, még nem tudom pontosan mikorra.
Csibe!
Az jó hír, hogy nincs eltérés, mert akkor a prolaktinod gyogyival valószínűleg rendbe rakható lesz

.
Teszteltél végül? Nagyon kíváncsi vagyok, és drukkolok is, de a márciusi beültetés is nagyon jól hangzik ám

.
Egyébként amióta szedem a clostilt nekem is megnőtt a ciklushosszom, 32 nap azelőtt nekem soha nem volt, átlagosan 27 napos volt előtte.
Eszter!
De jó, hogy újra itt vagy

. Örülök, hogy jól vagytok

, Hagymácskának szép neveket választottatok

.
Jó lenne a másik oldalra kerülni, de a biztosítós nem látta fényesen azt a lehetőséget is, ert lehet, hogy összetörve kapnánk vissza.
Unique, Juca!
Olyan nagyon szép kismamik vagytok

. énisénisénisénisénis
Sziszka!
Eddig nem voltam front érzékeny. Egy időben szinte minden héten fájt a fejem, persze nem ennyire, de már hónapok óta nem fájt azóta, nem is volt itthon fájdalom csillapító.
Mátra!
Nagyon sajnálom
Bogi!
Így utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT

!!!
Mi újság veletek, hogy vagytok?
Monyóka!
Ez a beszéd

!!! csak így tovább, és mindenképpen írd meg a fejleményeket

.
Tündi, Dudu!
Én is 10-re megyek, és 13-1/2 14 körül el kell majd jönnöm, mert ugye Mátrafüredre megyünk du. és kocsi nélkül már nem olyan egyszerű a dolog...
Niki!
Remélem már jobban vagy

, gyógyulgass!!!
A külön szoba nagyon jól hangzik, biztos szeretni fogja majd a Ti kis Lurkótok is

.
Dina!
Ezek szerint elért a róka család

?!?! Remélem nem tartod magadnál sokáig őket és hamar tovább küldöd majd
Én elhiszem, csak éppen szerintem a rendőrség is tehetetlen az autólopásokkal szemben

.
Junkó!
A hitel már csak ilyen sajna

. És az a szomorú, hogy a többségnek nem megy nélküle, nekünk is lesz majd a leendő házunkon.
Évi77!
Tényleg elrohant az idő, már nemsokára a kezedben tarthatod Dórit

!!!
Kati!
Lakótelepen lakunk, több száz autó áll a házak közötti parkolókban, egy házzal arrébb pedig van egy ugyanolyan autó, mint a miénk, még a színe is, a rendszámából itélve csak 1-2 hónappal lehet öregebb a miénknél, nem teljesen értem a választásukat...vannak sokkal jobb és rosszabb autók is itt, és persze hasonló kategóriájúak is.
Unique!
Igen, ez a hab a tortán

, legjobban a tehetetlenség dühít.
Brill!
Köszi az ajánlatot

, tényleg nagyon aranyos vagy

, de megy közvetelen busz a kerületből az Õrsre és ráadásul nem is áll meg sehol máshol csak az Õrsön

.
Brill, Tündi!
Van szerencsére casconk. Persze a biztósítón múlik, hogy mennyire értékeli fel a kocsinkat és mennyit fizet, csak remélni tudjuk hogy a hátra lévő hitelt fedezi, és csak annyit bukunk amennyit már befizettünk, persze az sem kevés, de úgy fizetni autó hitelt, hogy nincs is kocsi...
De ez az egész már most látszik, hogy lassan fog menni, addig persze nekünk kell továbbra is fizetni a részletet

.
TzgÁgi!
Mi pont fordítva vagyunk, a pesti lakásunk helyett vidéki házra vágyunk

.
Jobbulást a Lánykádnak

!!!
Norwell!
Szerintem nem kapják el, és sajnos a biztosító és a rendőrség!!! szerint sem kapják el. Persze ha mégis, akkor is mit kap majd felfüggesztetett...?!?!
Ági!
Ideális esetben

, de nem mindenkinek van garázsa

. Egyébként mi is arra jutottunk, hogy Budapestre nem éri meg az új kocsi, hogy ellopják?!?!?, vagy bele menjenek az embereb???, na mindegy..., persze majd ha már elköltözünk akkor majd talán jöhet egy új kocsi, de lakás hitel melett, autóhitelt fel venni, na mindegy jobb ha bele se gondolok

.
Egyébként Renault Thalia Perfek-ünk volt, nem is értem miért ez kellett nekik, még csak nem is volt benne nagy motor csak 1.4-es.
Na jó sok lettem, de én szóltam előre...
dido