Annamami, Megann,
Elnezest,nem akartalak en remisztgetni titeket, azert nem kell megijedni, hiszen a ti gyerekeitek mar nagyobbak lesznek marciusban.Valamint, mint Marti irta, naluk semmi sem volt.Altalaban 1000-1500 meter felett kezdodik pici babaknal. En sem tudtam, hogy ilyen letezik ezelott
Magassagi laz = nathara jellemzo tunetek, eldugulo orr, horgos lelegzes, fulladasos szaraz kohoges. Balazsnak ez volt. Karacsony szentestejen a surgossegin kotottunk ki, mert nem tudtam elkepzelni, miert kohog a gyerek.
Mi 1500 meteren voltunk, de en nagy MARHA, az elso napon felvittem meg 1500 meterre a felvonoval. Ezt nem kellett volna!!!! A doki szerint ettol lett. DE!!!! Kb harom nap utan,(nem vittuk feljebb csak egyszer) sokkal jobban lett, o is nagyokat aludt. Bar a visszautat vegiguvoltotte es a hotelban estenkent sem aludt sokat

, dehat o egy ilyen kisfiu, szereti a kis megszokott dolgait maga korul.
Bar ez nem riaszt el attol, hogy aprilis vegen hazarepuljunk vele Magyarorszagra, mert azert szeretnem mar nagyon bemutatni a csaladnak.
Duda,
Boldog hat honapot a piciridnak.
Camomilla 15CH gyengebb. Nekem van egy baratnom, aki ezzeket forgalmazza, o ajanlotta a 9CH-t fogakra, mert sokkal gyorsabb es hatasosabb fajdalomcsillapito.
Egyebkent en most nathara is homeopatiat hasznalok nala, nagyon jo szerintem. Ha akarjatok leirok egy parat, natha es kohoges ellen.
Ancsi26
Te is Aniko vagy igazibol??
Mennyi idos a babad, nem lattam, vagy atugrottam.
Homeos dolgokat addig kell adni, amig jobbulas all be. De en peldaul a camimillat megallas nelkul adom neki, mert mihelyst lealltam vele, egybol nyugosebb lett.
Most natha ellen is kezelem, a kohogese elmult, igy lealltam, de orrfolyasra meg mindig adom.
En zoldsegeket vagy megparolom, nekem van bebikuktam, aki teheti vegye meg, mert nagyon le tudja egyszerusiteni az ember dolgat. Szoval megparolom es leturmixolom. De a krumplit mindig vizben fozom ki, ezzel surusitek.
Megprobaltam osszeparolni oket, de tiszta gumiszeri valami jon ki a dologbol. Igaz fiam megette, de szerintem igy jobb.
Itt nevetek, mert fiam abszolut nem valogatos, igazi kis haspok, nagyon szeret enni. DE!!
Csak amit en fozok!!!! Megkostoltattam mar vele egy csomo bebikajat(nagyfiamnal nem volt baj, o szerette nagyon ezeket), de a kicsinek nem kell.
Pedig valamilyet talalnom kell, mert ha utazunk kicsit huzos lesz.
Aniko