A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Anikó!

Mi az a magassági láz???
Ilyenről még nem is hallottamKépKép
Remélem minket nem kap el, mindenesetre még kis porszívót is fogunk vinni, hogyha esetlen nátha lenne, akkor legyen mivel orrszívózni...
De nagyon bízom benne, hogy nem lesz szükség ilyenre...
A nappal meg természetesen vigyázni fogunk, tudom milyen becsapós a dolog...én mindígy egy tréningalsót is aláveszek a gatya alá és legalább 4-5 réteg felsőt meg 2-3 zokni...
Ja meg 20-30 faktoros védelem, de Léna persze 60-as Vichyt fog kapni...Kép

Dori bp, Vrucsinicá!
Igen, igen akkor Lénának is értágulata van, mert neki is akkor pirosodik ki, amikor sír pl..és nem emelkedi ki egyáltalán és egyből születésétől látszik...

M.

Kép

Kép
megann

Dori!

Norbi hogy megy??
Én még kitartok, de már nagyon nehezen, majd egy hónapja nem ettem egy cikra kenyeret, tésztát, csokit stb...
Szinte semmi update 3asat nem ettem mégis "csak" 3 kilót fogytam...
Bár ennek most hogy így leírtam hogy 3 kiló, ennek nagyon örülökKépKép

Egyébként nálam ez már szemmel láthatóKép
És a férjem is elképedt, amikor reggel ráálltam a mérlegre..

Én sem csípem sem Norbit, sem Rékát, de nem is érdekelnek, az érdekel, hogy lefogyjakKépKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Aniko, AndiKépKépKépKép
Jucc, arra, ahol Balázs úgy ki van tekeredve, mintha külön életet élne a feje és a lábaKép
MankaKép, bizony néha figyelmeztetni kell apát a fül mögötti rész mosására.
Prüntyi, nem lehet könnyű. A chamomilla fogzásra van, bár még én sem használtam, de hamarosan bevetem, mert kezdődnek megint az éjjeli sirások, szerintem emiatt.
Julcsi ma rájött, hogyan hintáztathatja magát egyedül a hordozójábanKép Ütemesen kalimpált és vigyorgott mellé.
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Manka, tényleg, ezt is javasolta R. RékaKép Szegény gyerekek, lehet, hogy visszafordulnának ijedtükben.

KépKép

KépKép
majola

Dóri!

Ne haragudj, de szoptattamfőztemmostamvasaltamtornáztamanyósomértleugrottamszoptattamfőztem. De látom, rátaláltatok a topikra.

Prüntyi!
Minden együttérzésem a Tiéd! (Nem tudom, hogy ez segít-e valamit.)

Ildi!
Miért lennél önző? Neked így kerek a világ. Egyetlen gyerek felnevelése is iszonyú energiákat követel.
Sokáig úgy nézett ki, hogy nem jön össze a tesó. Belenyugodtam és úgy gondoltam, hogy nekem így is tökéletes az életem. (Biztos, ezért sikerült Andris, mert már nem akartam olyan görcsösen.)

Csajok!
Nálunk szakad a hó!

Ayse

ayse

Sziasztok!

And Kép
Eszter 8 órákat aludt egyhuzamban???
Vagy vmit félreértettem???
Marci még SOHA nem aludt ennyit egyfolytában.....szóval ha ez így van,akkor tuti,h.nem éhes!Kép
Nagyon cuki a kenguruban!KépKépKép
A kis házias!Kép

Megann Kép
Igen már régebben írtam,a lányok a férjem első házasságából valók de már nagyon régóta velünk vannak,mi neveljük őket.
Dorka és Virág - 14 és 10 évesek.Kép
Nagyon aranyos a méhecskés rugi,asszem tűzök és veszek egyet a Mazsinak!Kép

Ancsi26 Kép
Szia,üdv itt nálunk!Kép
Marci még csak szopizik és foga sincs még...Kép
Én múlt héten voltam szolizni 2 alkalommal 10-10 percet és nagyon jólesett!Kép
Szerintem menjél nyugodtan.Kép

Göndörzsóf Kép
Bubus nagyon édi,szép kékszemű kisfiú!Kép

Davallia Kép
Panda csúcs azon a furulyás képen,akkorát nevettem rajta!KépKépKép

Spanci - Majola Kép
Ti hol veszitek az Eucerint?????
5000 FT??????

Én is ezt használom Marcit az Eucerin Ölbad-ban fürdetetem 2000 Ft volt és vettem az arcára egy 50 ml es Eucerin Creme ph5-öt az volt 1750 Ft és tényleg nagyon jó!
Én séta vagy levegőzés előtt is azt kenem a pofijára,mer nagyon érzékeny a bőre és hajlamos a szárazságra is,bár mióta ezeket a készítményeket használjuk semmi gond és gyönyörű a bőre!Kép
Na de akkor mi kerül 5000 Ft-ba mert az tényleg nagyon sok!!!!Kép

Ayse Kép
Marci sem alszik du.csak ha jól beöltöztetve kirakom a teraszra...de akkor meg én sem tudok aludni,mert őrizni is kell valakinek,hátha felébred....
Én is nagyon fáradt vagyok már néha....Kép..........de ő olyan jókat szundít!Kép

Prüntyi Kép
Mi is két hét csúszással kapjuk a 3 hós oltást,de a védőnéni adta az időpontot és azt mondta nem gond!

Duda Kép
Gratulálunk Natinak!Kép
Milyen "nagylány"már!Kép
annamami

Duda.
Boldog 6.hónapot a kiscsajnak.
Annamami.
Köszi a választ.Én is elfogok menni,mert nagyon hiányzik.

ancsi26

Ayse Kép

Nálunk is hóóó-zik-zik-zikKépKépKép
annamami

AnnamamiKép
Eszti aludt kb 1-1,5 hnapon át 8-10 órát is, és épp, amikor rekordot döntött majdnem 11 órával, másnap elkezdett 2 óránkénmt enni és éjjel meg 3 óránként, azaz akkor 2 napig 12x evett! most már megszoktam, hogy éjjel megint 1-2x kel, napközben meg max 3 óra telik el két kaja között, de ha ébren van megetetem 2 óra múlva, főleg, ha látom, hogy el fog aludni. ez már kb 3 hete így megy. a lactoherbet átmenetileg ittam, de egyet értek abban, hogy sztem is csak a folyadék számít.

most volt itt a dokinéni, Eszti neki is előadta magát. azt mondta, hogy mivel többször is van széklete, jól gyarapszik, szerinte nem a kaja a gond. lehet, hogy mégis a hasa fáj. a foga még nem jön. azt javasolta próbáljunk meg neki tápszert adni, és meglátjuk nyugodtabb lesz-e, és egyáltalán elfogadja-e. főleg azért, hogy mi is megnyugodjunk.

megkaptuk a 4 hós oltást (infanrixet). elfelejtettem a nagy sírásban megkérdezni a dokinénit, hogy mire számítsakKép láz?? oltás helyén fájdalmas duzzanat?

Megann, Vrucsincá! nekünk is olyan van Eszti fején, amit írtatok, születéstől kezdve! (bár apa kb havi rendszerességgel megkérdezi mi az ott a szemén....) szóval remélem nekünk is elmúlik!

Ayse, nem lazsálszKép én is elkezdtem tegnap Esztivel egy kicsit tornázni. egész jól esik, bár lehet, hogy a tejcsi szempontjából most jobb lenne a pihi.

Prüntyi! háát, kitartás!! okosat nem tudok írniKép ez a megnyugtathatatlan sírás nagyon fárasztó, nálunk is ez van 3 napja minden áldott este, én kidőlök pár perc alatt, apa tudja valahogy megnyugtatni és elaltatni. de ma pl már többszöür előadta, pedig most délelőtt dőlt a szájába a tejcsi. szóval sztem sem a kaja. de ha kitalálod, hogy mi ez, akkr rögtön írd meg!
én kennék popókrémet a pöttyök miatt is! nekünk olyan sárga színű, ami gyulladáscsökkentő is, amikor néha volt 1-1 pötty, kifejezetten jót tett. sztem csak annyi, hogy ne vastagon kend, hanem szép vékonyan, és hagyd többet szellőzni pelus nélkül a popsiját Tündinek, az biztos jót tesz.

DudaKép

Ancsi! üdvKép én a microsoft photo editorban kicsinyítem (asszem: image és resize), a férj laptopjára pedig az infraview nevű program van feltéve, az asszem ingyenesen letölthető.

KépKép
KépKép
and

Sziasztok, sajna nem sok időm van a manókám mellett, tehát most is csak beköszönök, nehogy elfelejtsetek. Ha valami fontos dolog van, babatali vagy ilyesmi akkor a mail címeme légyszi küldjetek infót, mert nagyon kaki itt a net és mire elolvasom a hozzászólások felét már le is fagy, ezért néha nincs rá energiám... Kép
csikken@t-email.hu a címem. Köszike.
Sziasztok, (pénteken megint tudok sasolni)
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Anikóóóóóóó!!!!!!!!

KépKépKépMi a fene az a magassági láz?????KépKépKép
Brrrr...még kimondva is rosszuil hangzik!!!
És kiscsecsemőknél mi számít magasnak???
Mondjuk 1000 m fölött???
Vagy mi???
SEgííííítség!Kép
Mi is akartunk menni síelni Marcival!Kép

Na Megann ezt jól kifogtuk!Kép
annamami

And Kép

Hát ezt nem értem.
Ha a doktornéni is azt mondja,hogy Eszter jó gyarapszik,szépen fejlődik,akkor MI A FRANCNAK A TÁPSZER?????
Azt írod dől a szájába a tejcsi,akkor miért???
Attól nem fog elmúlni a sírás,ha tápit kap.
Már ha nem éhes.
De ha dől a tej,akkor miért lenne éhes?
Ha viszont dől a tej(ilyen nekünk is volt-van)akkor lehet,hogy szopzásnál túl gyorsan zuhog bele a pici gyomrába és attól bizony fájhat ám a pocija!Kép
Tudom,mert Mazsinak is ez volt!KépKépKép
Ilyenkor úgy szoptatok,hogy szinte fekszem,annyira hátradőlök,ő meg szinte hasal rajtam és úgy cicizik!Kép
És hidd el így is kiszívja magának ami kell,csak nem fuldoklik,nem nyel levegőt és nem fáj a hasa!Kép
Ha viszont mégis hasfájás,akkor adok neked a honmeo-s csodabogyóból,amit Amcsiból kaptam.mert tényleg csodákat tesz!KépKépKép
Hmmmm,mit gondolsz?Kép
annamami

Megann, Annamami!
Lányok, mi voltunk Bendegúzzal síelni januárban, akkor 3 és fél hónapos volt. Nálunk nem volt semmi gond, mi kicsivel 1000 méter fölött laktunk, őt mondjuk felvonóval nem vittük fel magasabbra, vigyáztak rá a Nagyik. És olyan jó időt fogtunk ki, hogy mindennap két és fél órát aludt a teraszon a napsütésben a babakocsiban (persze nem érte az arcát a nap, de én be se kentem semmivel, csak kis popsikrémmel)
Attól még lehet ez a magassági láz, én csak meg akartalak nyugtatni Benneteket, hogy nálunk sem volt semmi. És a több mint hét órás utat is tök jól bírta.

Jó síelést Nektek!!
Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

And Kép

Hát ezt nem értem.
Ha a doktornéni is azt mondja,hogy Eszter jól gyarapszik,szépen fejlődik,akkor MI A FRANCNAK A TÁPSZER?????
Azt írod dől a szájába a tejcsi,akkor miért???
Attól nem fog elmúlni a sírás,ha tápit kap.
Már ha nem éhes.
De ha dől a tej,akkor miért lenne éhes?
Ha viszont dől a tej(ilyen nekünk is volt-van)akkor lehet,hogy szopzásnál túl gyorsan zuhog bele a pici gyomrába és attól bizony fájhat ám a pocija!Kép
Tudom,mert Mazsinak is ez volt!KépKépKép
Ilyenkor úgy szoptatok,hogy szinte fekszem,annyira hátradőlök,ő meg szinte hasal rajtam és úgy cicizik!Kép
És hidd el így is kiszívja magának ami kell,csak nem fuldoklik,nem nyel levegőt és nem fáj a hasa!Kép
Ha viszont mégis hasfájás,akkor adok neked a honmeo-s csodabogyóból,amit Amcsiból kaptam.mert tényleg csodákat tesz!KépKépKép
Hmmmm,mit gondolsz?Kép
annamami

jaj,bocsi ez 2 x ment,és ráadásul hibásan is...Kép
honmeo = homeo KépKépKép

Márti72 Kép

Köszi a megnyugtatást,azért kíváncsi vagyok!
Ti merre voltatok?
annamami

Annamami!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
MÉhecskés rugi annyira bejött itthon, hogy férj mondta, menjek és vegyek egyet a mostani méretére isKépKépKépmerthogy jövő télre vettem Lénának egyet)

Úgyhogy lehet hogy estefelé összefutunk a Corába, én a fótiba megyekKépKépKépKépKépKépKép
Remélem van még méhecskés ott..
9hós ott egyáltalán nem volt csak newborn, 3-6-12-18 hós...

M.

Kép

Kép
megann

Márti!

Kép
Én sem hallottam még ilyet,remélem jön Aniko és felhomáéyosít minket....

m

Kép

Kép
megann

Annamami, Megann,

Elnezest,nem akartalak en remisztgetni titeket, azert nem kell megijedni, hiszen a ti gyerekeitek mar nagyobbak lesznek marciusban.Valamint, mint Marti irta, naluk semmi sem volt.Altalaban 1000-1500 meter felett kezdodik pici babaknal. En sem tudtam, hogy ilyen letezik ezelottKép
Magassagi laz = nathara jellemzo tunetek, eldugulo orr, horgos lelegzes, fulladasos szaraz kohoges. Balazsnak ez volt. Karacsony szentestejen a surgossegin kotottunk ki, mert nem tudtam elkepzelni, miert kohog a gyerek.
Mi 1500 meteren voltunk, de en nagy MARHA, az elso napon felvittem meg 1500 meterre a felvonoval. Ezt nem kellett volna!!!! A doki szerint ettol lett. DE!!!! Kb harom nap utan,(nem vittuk feljebb csak egyszer) sokkal jobban lett, o is nagyokat aludt. Bar a visszautat vegiguvoltotte es a hotelban estenkent sem aludt sokatKép, dehat o egy ilyen kisfiu, szereti a kis megszokott dolgait maga korul.
Bar ez nem riaszt el attol, hogy aprilis vegen hazarepuljunk vele Magyarorszagra, mert azert szeretnem mar nagyon bemutatni a csaladnak. Kép

Duda,
Boldog hat honapot a piciridnak.
Camomilla 15CH gyengebb. Nekem van egy baratnom, aki ezzeket forgalmazza, o ajanlotta a 9CH-t fogakra, mert sokkal gyorsabb es hatasosabb fajdalomcsillapito.
Egyebkent en most nathara is homeopatiat hasznalok nala, nagyon jo szerintem. Ha akarjatok leirok egy parat, natha es kohoges ellen.

Ancsi26
Te is Aniko vagy igazibol??
Mennyi idos a babad, nem lattam, vagy atugrottam.
Homeos dolgokat addig kell adni, amig jobbulas all be. De en peldaul a camimillat megallas nelkul adom neki, mert mihelyst lealltam vele, egybol nyugosebb lett.
Most natha ellen is kezelem, a kohogese elmult, igy lealltam, de orrfolyasra meg mindig adom.
En zoldsegeket vagy megparolom, nekem van bebikuktam, aki teheti vegye meg, mert nagyon le tudja egyszerusiteni az ember dolgat. Szoval megparolom es leturmixolom. De a krumplit mindig vizben fozom ki, ezzel surusitek.
Megprobaltam osszeparolni oket, de tiszta gumiszeri valami jon ki a dologbol. Igaz fiam megette, de szerintem igy jobb.
Itt nevetek, mert fiam abszolut nem valogatos, igazi kis haspok, nagyon szeret enni. DE!!
Csak amit en fozok!!!! Megkostoltattam mar vele egy csomo bebikajat(nagyfiamnal nem volt baj, o szerette nagyon ezeket), de a kicsinek nem kell.
Pedig valamilyet talalnom kell, mert ha utazunk kicsit huzos lesz.

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Lányok.
Ne vessetek meg,de én olyan bizonytalan vagyok a hozzátáplálással kapcsolatban.
Nem tudom mikortól,mit mennyit?
Aki jártas ebben a témában segithetne.
Vagy ide vagy az e-mailre:siroki.zoltan@chello.hu
KÖSZIKE

ancsi26

Sziasztok!

Bubus megkapta a 4 hós oltást. MÁr 7,55 kg és 67 cm. Már van olyan 68-as, ami nem megy rá. És tegnap az ölemben hasra is fordult.

Zsóf és a ma 4 hónapos Bubus

Kép
Kép
göndörzsóf

Ja és voltunk a Corában, méhecskés rugiból csak újszülött méret volt és a fülhőmérő is elfogyott.Kép
Ez a budakalászi volt. A törökbálintiban tudja vki, hogy van-e?

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Aniko.
Engem Anitának hivnak.A kislányom 11-én lesz 5hónapos.
Mi a pontos neve a homeos bogyónak,ami fogfájásra jó?
Bébikukta?Még nem is hallottam.
Ti hol éltek?

ancsi26

Ancsi!Kép

6 hónapos korig csak anyatej vagy tápszer ajánlott, utána fokozatosan növelve a mennyiséget alma, őszibarack, meggy, krumpli, sütőtök, répa első körben.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Köszönjük a sok tanácsot és együttérzést! Kép
Sokat segített!
Du vettem a patikában homeokat, és du.már kapott a Chamomillából, remélem lesz javulás, este meg kapja a kúpot.

Meddig lehet ezeket egyhuzamban adni?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Ancsi,
Anita a keresztlanyomKép
Ha a babad nem kivanja, jol alszik ejjel, nem akar mindig enni, en is azt ajanlom, hogy vard meg a hat honapot. Nem leszel lekesve semmirol, hidd el. Ha valoban akarsz neki valamit adni, akkor parolj meg almat es ezt osszeturmixolva adhatod a babanak az elejen. Eloszor csak par kanallal, mint Zsofi irta, utana novelheto a mennyiseg. Minden kajat igy vezetunk be az elejen az allergia kikerulese vegett. Bar bevallom, en neha egesz adagokat adok neki, mert nem akar leallniKép
Peldaul en ugy csinaltam, hogy elso nap adtam neki repa+krumpli, masodik, harmadik nap ugyanez, majd a kovetkezon beletettem egy kis zoldbabot.
Ha szereti, a kovetkezon megint ugyanez. Utana megint probaltam mast stb. Eloszor keveset, majd ha szereti es foleg nem csattog ki, noveled az adagot. Kajat altalaban delben adunk es utana potolhatsz tejjel.
Nalunk a kovetkezo a menu, mi most vagyunk hat honaposak es 10 naposak:
reggel 6h tejcsi
tizorai kb 100-120g gyumolcs + viz
ebed 180-200g zoldseg + ha akar tejcsi, vagy valamilyen bebidesszert(tejalapu)40-50g
uzsonna tejcsi
vacsra tejcsi
Ez nagyon bevallt most, nyugodt egeszen a kovetkezo kajalasigKép
Este 8h30-9h-kor elalszik es masnap reggel kel 6-6h30 kozott.
Remelem segitettem
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Pruntyi,
Fentebb irtam, addig amig javulas all be, de fogakra lehet folyamatosan.

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Ancsi!

Nézz át a tápszeres topicba, ott sok írás van a hozzátápiról, csak vissza kell nézegetned.
Vendég

Aniko.
köszi nagyon aranyos vagy.
Még csak érdeklődöm hogy is kell majd csinálni a dolgokat.
A homeos bogyó nevét leirod?Fogzásra.

ancsi26

Ancsi,

camomilla 9CH

Szia
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok Boldog Anyukák, Csodálatos Csemeték!
Már egy ideje olvaslak Benneteket, s nagyon tetszik, hogy egy ilyen klassz, összetartó csapat vagytok, ezért is kérdezem: "Bevállalnátok" minket is?? Mármint klubtagnak.
Az én Kislányom 2005.09.15-én született a MÁV-Kórházban 3090 gr.-mal és 52 cm-rel. Rékának hívják,de a névválasztásnál NEM Rubint Réka ihletett meg bennünket.:-)))
Szeptemberben költöztünk ki Szigetszentmiklósra, addig Bp.-en laktunk, de eredetileg mindketten (férjem és én is) vidékiek voltunk/vagyunk.
Bemutatkozásként felrakom Manócskámról az egyik favorit fotót (legalábbis nekem), habár nem ez a legfrissebb.
Kép
Cinka + Réka

KépKép
cinka

Sziasztok!

Nem voltam netközelben 4 napig, mert Dani olyan beteg lett, hogy beutaltak minket a kórházba. Annyira nem gyógyult a köhögése, hogy a doktor néni tüdőgyulladás gyanújával szombat este azonnali hatállyal beküldött a kórházba, miután megvizsgálta. Szerencsére nem tüdőgyulladás lett a diagnózis, hanem asztmatikus hörghurut. Ez nem asztma, hanem olyan - akár vírusfertőzés által okozott - hörghurut, aminek asztmatikus tünetei vannak és szörnyű csúnya köhögéssel jár.
Ma jöhettünk haza, most gyorsan írok egy pár sort, míg Dani alszik.
Szerencsére, Danit nem viselte meg a kórházi tartózkodás. Cici velünk volt, nekem sem volt más dolgom, csak vele játszani. Kétágyas szobában voltunk, egy 15 hónapos kisfiúval és anyukájával. Egész jól össze is barátkoztunk.
Még nem teljesen gyógyult, de már itthon is tudom kezelni. Holnap után kell mennünk vissza kontrollra.

Visszaolvasni talán holnap lesz időm.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu!

Dani!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Azért az jó hír, hogy Danit nem viselte meg nagyon. És Téged? Benit? Férjedet? Te is kaptál rendes ágyat, meg mindent? Ilyenkor fizetni kell a Te részed?

Cinka!
Üdv! Kép

Tünde és Zita 19+4
Vendég

Szia Cinka.
Még én is újnak számitok itt,de a csajok nagyon aranyosak.
Az én lányom 2005.09.11-én született.
Irsz pár dolgot a babával kapcsiban?Szopizik még?Adsz már neki mást?Fogzás?Éjszaka alvás?
Bocs a sok kérdésért.
Te hogy tudtál fényképet iderakni?Én nem tudom lekicsinyiteni.

ancsi26

Benianyu!!

Jobbulast Danikanak!!
Hogy kaphatta el szegenyke? Lazas is volt? Beni hogy viselte, hogy "eltuntetek"?
Remelem minden ok lesz!!

Spanci, en sem ertem mert ne lehetne egynel tobbszor orrszivni.. inkabb kint legyen taki mint bent, nemdebar?

ppanna

Kép

Kép
ppanna

Benianyu!
Nagyon sajnálom Danit, sajnos kórházi "élményeink" nekünk is voltak ):-
Remélem mihamarabb rendbejöttök!!!
Ancsi26!
Réka még szopizik, de ízesítés nélküli babateát szokott kapni. 2 napja 2-3 kanál reszelt almát is adok Neki, mert elég híg a széklete, s ez jó "hasfogó".
A fogzással mi is küszködünk, állandóan tömködi befelé az öklöcskéjét a szájába, s rendesen nyáladzik is. Mi még csak a Dentinox-ot próbáltuk.
A fotót csak át kell méretezned, kb. 20-25 %-ra.
Minden képnézegető program (kiv. Win.XP beépített képnézegetője) alkalmas az átméretezésre.
Én pl. az Irfanview-t használom, s ez ráadásul ingyenes.
Innen is letöltheted: http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/download/st/.-download--prog-Kepnezegeto-Ir fanView.html

KépKép
cinka

Sziasztok!

Gyors bekukk... holnap lenne vizsgám, de azt hiszem elhalasztom. A 40 tételből sikerült kb 30-at kidolgozni, de a maradék 10 elég keménynek ígérkezik. Este 8 után tudok csak foglalkozni vele, és fordítanom is kell, ami viszont határidős. Ami viszont nagyon bejött, hogy két napja azt csinálom, reggel átviszem anyunak Zsuzsát, otthagyom kb 10-2-ig, addig én tanulok meg kliensekkel foglalkozom... hihetetlen mennyit el tudok intézni 4 óra alatt, ha nincs velem a kislányom! A nagyi meg uncsi meg törik be egymást. :P

Cinka! Kép

Lányod kis druszám! Kép És nagyon szép kislány!

Elnézést, nem tudok az elmúlt pár nap összes termésére reagálni.

Rémálmok:

Lehet, hogy a napi feszültséget így vezeti le a szervezet... tehát azért nem vagy feszült napközben, mert éjjel álom formájában feldolgozódnak a frusztrációk. És mivel kisbabás anyukák gyakrabban kelnek, nagyobb a valószínűsége, hogy pont REM fázisban, és akkor még emlékszünk is rájuk. Hormonális változások is okozhatnak élénkebb álmokat. Én is sok bugyutaságot összeálmodom mostanában.

Újaknak mind üdv a csapatban!

Zsuzsa baba ma 5 hónapos. Kép

Na megyek... nem is tudom, hova, Zsuzsa leájult a mellemről fürdés után, pedig ilyenkor még 8-ig ébren szokott lenni, most várom mikor ébred újra... bár tegnap is negyed nyolckor elaludt, épp mondtam Davidnek hogy nem lehet hogy ennyivel kész vagyunk, és aztán negyed 8-ig aludt reggel! Persze szopikkal megtűzdelve. De ma háromnegyed hétkor aludt el!!! Furi ma a kislány. Olyan kis komoly volt egész nap, aztán Anyunak nagyon nyűgizett, viszont hatalmasakat aludt, sokkal többet mint szokott. Lehet hogy bújkál benne valami?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Cinka.
Ha nem nagy kérés leirnád,hogy mit kell pontosan csinálni azzal a programmal és utánna hogy kell alkalmazni?
Bocs a bénázásért.

ancsi26

Ancsi26!

Töltsd le a progit, majd indítsd el, s ez önmagát fogja instalálni. Az asztalra kirak egy (piros paca) alakú ikont. Ha ezt megnyitod, a file/opennel keresd meg a képet, amit át akarsz méretezni. Fent a file mellett megtalálod az Image-t nyisd le, s itt a Resize-nál lekicsinyítheted a képet, vagy csökkentheted a méretet.
Remélem sikerül!
Többiek! bocs, az off topic-ért!

Rókica!
Neked jó tanulást, s a kínaik össznépi termését, ha mégis elmész vizsgázni!:-)

KépKép
cinka

Benianyu: szegény DanibabaKépKépKép
CSÚNYA VÍRUSOK SIPIRC!!! hátha ez még segítKép

Annamami!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
nagyon aranyos vagy!!!!! úgy döntöttem még alszom a tápira egyet, jó lenne, ha Eszti is így döntene, nagyon nem akarom. szóval a tejcsi csak reggel dől a szájába, estére elfogyKép és ő persze azt várja, hogy este is dőljön, hogy jól tele legyen a pocija. hajnalban, amikor felébred lezabálja mindkét teli cicit, és akkor még jót alszik. de most már max 5-6 órát alszik egyben a korábbi 8-9-hez képest. és nincs annyira teli a cicim, legalábbis úgy érzem.
nem tudom, mennyit eszik egy nap, amióta hazaértünk nem mértem, de nem is annyira jó ez a mérleg, kicsit mindig mást mutat. arra jó, hogy lássam, jól hízik, amióta ennyiszer eszik 160 gr/hét kb.
majd beszámolok a fejleményekről.

Cinka! üdv ebben a tényleg szuper csapatbanKép

and, eszter 18+0

KépKép
KépKép
and

Rókica: a REM-re meg a hormonokra gyanakodtam én is, de most, hogy írtad a frusztrációs megfejtést, már kifejezetten örülök! ha ilyen frusztrált lennék, mint amilyeneket álmodtam... ajjajjjjKép

KépKép
KépKép
and

Cleo! KÖSZI!!
nemrég hozta haza apa, Esztit már meg is masszíroztam, és nagyon élvezte! mostantól minden nap lesz masszírKép
and

KépKép
KépKép
and

Benianyu, már gondoltam rád, hol maradsz ilyen sokáig. Szegény kis DaniKépKép Jobbulást neki!
Elszállt egy üzenetem, és most nem tudom, mit irtam abban és mit korábban. Amúgy is szita az agyam mostanában, most meg ráadásul náthás is vagyok, kerülget a kórságKép

Hari, te hogy vagy? Meggyógyultál?

Duda, Isten éltesse a feedik évét betöltött Natit! (talán ezt már irtam?)

Ancsi, Cinka, üdv köztünk! Cinka, Réka lányod nagyon helyes abban a hatalmas bodybanKép

Bkriszta, hol vagy?

Na, abbahagyom, most csak ilyen félmondatokra futja.

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

And, Majola!
Nektek is köszönjük a befogadást:-)

Rókica!
A Réka-ból lett a Róki, s ebből a Rókica???
Amúgy mit tanulsz?

Majola!
Réka azóta már belenőtt a bodyba!:-))

And!
Esztit v.mi speckó mód*rel masszírozod?
Mi is járunk babamasszázsra. Manócska nagyon élvezi:-)

KépKép
cinka

Annamami, Göndörzsófy, és többiek!

Fóti Cora méhecskés, zümis rugi totál elfogyottKépKépKépKép
Még egy elárvult ujszülött se volt belőleKépKépKép
Hát ennyi, aki későn kap észbe az így jár...
Szóval én jövő ősszel-télen csodálhatom benne Lénát, még szerencse hogy akkor vettem egy db-otKépOlyan ari, hogy minden nap el tudnám képzelni benne Lénát..KépKépKép

Benianyu!
Jajjajajajajajajj, szegény DanikaKépKépKépKépKép
Már gyanus is volt nekem hogy nem jösszKépKép, mert ok, van hogy hétvégére lelépsz, de már kedd este van....
Jobbulást a kis vejemnekKép
Beni hogy bírta hogy te a kórházban vagy Danival???

M.

Kép

Kép
megann

Anikó, Ildi! köszi. Kép

Andi!
Gratulálok a fél évességhez! Kép

Megann!
Olyan sz@r kajákat hoztak ki a múlt héten, hogy elküldtem őket a fenébe és lemondtam. És nem érdekel az új szakácsuk sem. KépKép Magam főzök főzelékeket, meg mindenfélét. És eszem is. Kép Kép Én még ráfoghatom, hogy kizárólag szoptatok. Kép Sajnos az a biz. plusz 10-es rajtam van.

Ancsi!
Hát én már nem tudom.. Tudod, a hétvégén úgy megjártam a "szaunás tejjel", én nem merem kockáztatni a "szolisat". Kép pedig én is hóka lettem sajna.

Benianyu!
Kép tesómék gyerekének is ugyanez van, mint Daninak. Kép Kinövik ahajlamot is általában. Nektek mit mondtak? Melyik kórházban?

Cinka!
Üdv! Kép Jó a kép! Szépen tartja magát.

Vikire már kb 3-4 hete esélytelen feladni a 68-as cuccokat, azóta 74-ben nyomulunk. Kép Jövő héten lesz 4 hónapos. Kép

Dóri
Vendég

Gergő tök aranyos volt, tegnap asszem, látta, hogy babanetre írok, és a szövegben van mindenféle smiley. Erre megkérdezte, hogy miért van itt ennyi sírós ember kiosztva, meg nevetős. Meg hogy én is adok-e. KépKép

A suliban náluk úgy van, hogy a jó munkárt nevető ember jár, ha nincs lenya vagy vmi ilyesmi, akkor sírós. Kép Olyan ari volt. Kép

D.
Vendég

Dóri!

Ma kínai zöldésget rendelem édessavanyú csirkecsíkokkal..
Szerinted mit kaptam?
Kukorica borsó répa brokkorli párolt csírkével...se édes nem volt, se savanyú,és persze nuku szósz..
Holnap telefonálok nekik...
Elegem van, miért hazudoznak?
Kínai kelre, meg bambuszra számítottam nem franciasaláta vegyeszöldségre..KépKép
Persze jól hangzik hogy kínai zöldség...de b..sznak költeni rá, inkább belevágnap a dobozba egy fándli zöldségmixet..
k...v ideges voltam...

BOCSI A VULGÁRIS KIFEJEZÉSEKÉRT, DE MEGINT NEM LÁTTAM A PIPÁTÓL....

M.

Kép

Kép
megann

Cinka:

Réka - Róka, de mivel ez túl rövid internetes loginnak, ezért alakult át (már jó régen) rókicává, illetva rokica-vá Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Dori!

Gergő nagyon cuki....Kép

Ezt neki küldöm: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Mindenképp mutasd meg nekiKép

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?