Szép jó napot mindenkinek!
Ma egy kicsit jobb az idõ

.
Amint látom, az esti hidegfront senkin nem segített. Pedig lén már úgy reménykedtem. Ha jól figyeltem, a héten m,ár az idõjárásra nem számíthatunk, mert ismét jön a meleg.
Bringa

!
Sok sikert a vizsgádhoz, ha még olvasol minket.
Kata007, Martina, Norci!
Nekem az elmúlt napokban álklandósult ez a rózsaszínes valami. A doki azt mondta, hogy nem baj, mert az okozza, hogy a Törpe csinálja magának a helyet. Szóval még jó is. De tegnap már élénk piros vér is jött. Nem sok, azaz nem folyt, de azért volt nyoma rendesen. Azóta a rózsaszínes van megint. Most örüljek? Nálatok van valami hasonló?
Kata007

!
Június 10. az utolsó idõpont? Az még pokoli messze van. Remélem, hogy nem kell addig várnunk. Örülök, hogy tegnap megúsztátok az esõt.
Martina

!
A telefonnal néha én is így vagyok, fõleg, hogy kettõ van. (mobil+normál) Persze mindig máshol hagyom õket, s ha véletlenül a közelemben is van az egyik, akkor tuti, hogy a másik csörög. Ez már törvényszerû. A párom azt mondja, hogy hordjam magammal. Én erre viccesen csak annyit szoktam mondani, hogy jó, majd bepakolom a hátizsákba és abba leszek itthon.
Norci

!
Ne legyél ennyire morcos. Én megértem a helyzetedet, mert érdeklõdõ telefonok között is van különbség. Az alvással kapcsolatban pedig azt tudom tanácsolni, hogy a mobilodat kapcsold ki, a vonalasat pedig teljesen tekerd le. Ha arra a pici csengetésre felébredsz, akkor már nem aludtál annyira, ha meg alszol, akkor nem hallod meg. Ezt a jövõre nézve is javaslom, mert a picit is nagyon zavarhatja majd a telefon.
Úgy látom, hogy az aggódó rokonok téma vegyes érzelmeket váltott ki. Én csak annyit akartam anno mondani, hogy engem nem a telefon zavar, hanem az, hogy ha õszintén válaszolok a kérdésre, akkor letorkolnak, hogy ne nyafogjak, stb. Meg persze jönnek azzal, hogy az õ idejükben (25-60 évvel ezelõtt) mi volt. Pl., hogy indíttassam meg a szülést a kiírás napján, ne hordjam túl a picit, mert az nem jó. Erre mondom, hogy majd a doki eldönti, meg hogy profi vizsgálatok vannak ma már, amik követik a pici benti állapotát. Ez persze már nem érdekli õket. Azt is jobban tuidják, hogy mikor kell elindulni a kórházba. És még sorolhatnánk....
Martina

!
Mi pénteken megyünk újra. Szerintem nekem akoor fogják megnézni a magzatvizet. Én már örülök minden vizsgálatnak, hátha elindít valamit. Inkább örülj neki, ne féljél tõle.
Mindenkinek szép napot.
Törpi
40