Sziasztok Lányok! Jó reggelt!
Köszönöm szépen, hogy szorítottatok a vizsgámhoz. Szerintem meg is lesz az eredménye, úgy érzem sikerült, bár mivel írásbeli volt, ez csak kb 1 hét múlva derül ki.
Bera
Kommunikációs jogból vizsgáztam. Jogászok mondták, hogy még tõlük sem kérték ilyen részletesen.
Doris

Beszti
Eddig úgy volt, hogy Doris Veled és Monival együtt megyünk a talira. Ha megjavul Moni kocsija, akkor lehet, hogy így is lesz. Még meg kellene Monival beszélni. Egyébként én a piros metro vonalán bárhová el tudok menni, ahol fel tudtok venni autóval. Sõt tulajdonképpen a kék metró vonala sincs messze tõlünk. Meg Zugló sem. Szóval Sien

én Veled is szívesen mennék, ha nem gond.
De szerintem akkor várjuk meg a pénteket, ahogy Doris mondta és akkor megbeszéljük.
Cipomama
Szívbõl gratulálok.

Doris
Igazad van abban, hogy a baba akkor sikerül nagyobb eséllyel, ha az ember érzelmileg és lelkileg kiegyensúlyozott állapotban van. Kívánom Neked, hogy az utazás után így érezd magad.
Rita
Szerintem az orvosodnak nincs igaza a toxoplazmával kapcsolatban. Én úgy hallottam, hogy nagyon is gyakori, 10 emberbõl kb 8 már átesett rajta. Szóval inkább azért nem kell annyira agódnód, mert valószínû, Te is a 8 közé tartozol Én sajnos, bár mindig volt kutyám, macskám, a maradék 2%-ot erõsítem.
Hermi
Akkor én már most elkezdek drukkolni azért, hogy minden rendben menjen a mûtét alatt és után, jó?

Bea
Egy rossz fog tényleg sok mindent okozhat. Egy barátom nõvére, amikor 16 éves volt, szabályosan lebénult az egyik lábára. Nagyon meg volt ijedve az egész család. Aztán kiderült, hogy egy rossz, gyulladt fog okozta a dolgot. Kihúzták és rögtön rendbe jött.
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem nagyon jó, hogy elmegy fogorvoshoz.
Timici
Küldök Neked pozitív sugarakat. Biztos minden rendben lesz, ne aggódj.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Lányok
Ma csak délig leszek, holnap pedig egyáltalán nem sajnos.

(munka miatt vidékre utazunk) Szóval csak pénteken leszek.
Mindenkit puszilok: Zsuzsu