A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Vanda Kép

Köszi hogy beraktál a táblába Nagyon csinos tábla ám Kép Kép

Zsuzsu Kép

Köszi a bíztatást. Csütörtökön remélem már lesz progi eredményem is. Hogy sikerült a vizsgád? Mibõl vizsgáztál?

Bea Kép

Én jövõ héten kedden megyek egy homeopata orvoshoz, aki íriszdiagnosztikát alkalmaz. Ha szimpi lesz szívesen megadom a számát.

HÚÚÚ de jól szakad kint az esõ!!!

bera3
bera3

Bera!

Itt Szegeden is szakad az esõ!Kép
Megyek is haza!

Pussz

Andy
Andy

BesztiKép
Volna még egy kérdésem. Holnap megy a Párom matyivizsgálatra viszont holnap vagyok a 12. napon ami annyit tesz, hogy mivel az utolsó két ciklusomban pont a 12. napon volt a pé-em ezért lehetség, hogy most is pont arra esik majd. Szerinted meddig van esélyem, hogy nem csúszunk le a dologról? (azért kérdéses ez mert most elvileg pont a jó oldalamon érik majd p.)Ha mondjuk a holnap estét kibírjuk és kihagynánk akkor szerinted csütörtökön este volnának esélyes befutók vagy akkor már úgyis késõ? Persze ettõl függetlenül összebújunk csak ha lenne esély, akkor egy napos lemondást megérne a dolog...Kép
VandaKép
Ígérem holnapra összekapom magam és írok ám Neked isKép
CipómamaKép
Milyen híreid vannak? Kérlek írd megKép Neked is írok magánbanKép

Puszi: Doris
doris

Bera

Nagyon megköszönném, ha megadnád a nevét!Kép

Tiddet

Neked is köszönöm, elõször szerintem elmegyünk íriszdiagnosztikára, aztán majd meglátom, mire tudom még rávenni szegénykémet. Tegnap a fogorvos elõtt háromszor felhívott, hogy nagyon fél. Elég rossz tapasztalatai vannak az orvosokkal, fehérköpenyesekkel, úgyhogy nagyon büszke vagyok rá, hogy végülis mindenre rávehetõ...

Bea
Bea

Lányok!

Mi lehet Timicivel? Remélem jól van õ is meg a baba is

Bea
Bea

BeaKép
Én is sokat gondolok Rá és nagyon aggódom mert nem jelentkezik... Esetleg említette, hogy szabadságra mennének? Nekem nem dereng de nagyon izgulok... Reméljük csak pihenget otthonKép
TimiciKép
Ha olvasol minket kérlek jelentkezz!!! Úgy eltüntél és hiányzolKép

doris

Doris,
De jo, hogy tul vagy az HSG-n! Kerdezhetek valamit? Az atjarhato vezeteken szabadon aramlott a folyadek? A masikon egyaltalan nem ment at, vagy csak bement de nem folyott vissza konnyeden? Lattad a monitort? Te janyka! Miert akar ez az orvos allandoan 3 honapokat varni? Es fokent mire? Kar, hogy nem vagyok otthon, mert akkor elcipelnelek egy masikhoz, hogy azonnal kezdjen el mar valamit! (Remelem nem bantottalak meg, tenyleg nem akarlak, de egyszeruen nem ertem az orvosod. Mire var? Miert akar 6 honap mulva lapart? Miert nem most?)

Marcsi!
Ne keseredj el! En megkerdeztem az orvosomat, hogy az inszem mennyivel javitja a teherbeeses valoszinuseget. Azt mondta, hogy ha jo a ferfi spermaja akkor nagyon kicsi a kulonbseg. Inkabb a no stimulaciojaban van elteres, azaz, hogy hany pete tud egy alkalommal megerni. Te milyen gyogyot kaptal es hany peted erett egyszerre a multkori inszem elott?

Vanda,
Koszonom az atszinezesem....... Az az igazsag, hogy csinaltam megegy tesztet, ami hatarozottan pozitiv lett. Az orvost viszont meg nem mertem felhivni. Ugy felek, kulonosen a multkori korai veteles miatt.

Sien, Lujza ,
Nagyon sok sikert az inszemhez!!!!!!!!!!!!

Barbie,
Mi ujsag? Megvolt mar a peteeres? Kimutatta a teszt?

Cipomama
Cipomama

Sziasztok Lányok!!!

Vanda

Ha van idõd lerakhatsza tábla aljára. Ma megjött, 8 c?? 1cn

Be is jelentkeztem az orvoshoz, du már voltam is nála. Jövõ héten kedden kell befeküdnöm a kórházba, szerdán mûtenek, és utána hétfõn vagy kedden hazajöhetek. Kezdek izgulni...majd szorítsatok!!!

Üdv: Hermi
Hermi

Doris

én se értem a várakozást...miért nem csinált mindjárt lapart??? Nekem a HSG teljesen kimaradt. 5 hónpja jártam rendszeresen, már a 3. hónapban mondta, hogy ez a következõ lépés, csak az ünnepek, aztán szabadság miatt tolódott ennyit. De így sokkal többet tudnak meg.

Hermi
Hermi

Sziasztok! Kép

Ma volt a fonokommel megbeszelesem, na az mindig stresszes. Kép Kép (Szerencsere nem latom tul gyakran.)
+Javitottak a gepemet is, ezert nem tudtam eddig feletek nezni! Kép

Sien, Lujza, hajra, gyerunk, kuldok ++++++++++++++++ energiat! Kép Kép Sien, de jo neked, ket het nyaralas...Kép

Doris, olyan jo, hogy jol vagy! Meg hogy azt mar biztosan tudod, hogy a petevezetoktol lehetsz nyugodtan babas. Kép

Zsuzsu, lehet, hogy mar keso, de egy Karpat-medencenyit a vizsgadhoz!

Cipomama, megertelek, Kép en is itthon aggodom jelenleg. De Breki irasa megnyugtatott, es megprobalok optimista lenni. KépKép lehet, hogy nem fogom minden nap a Babanetet nezegetni (mert tegnap 5 percenkent neztem Kép ), hogy kicsit masra gondoljak. Igy talan tulelem ezt a masfel hetet. KépKép

Timicire en is nagyon kivancsi vagyok! Kép

Vanda, nagyon szep ez a tabla. KépKépKép

Bea, nagyon buszke lehetsz a parodra! Tenyleg mindenre raveheto...Kép

Pusszancs,
Gombóc KépKépKép
gombóc

Cipomama, köszi kérdésed, elvagyok. A tesztekbõl kifogytam,igy nem tudom 100%-ra a peteérést.(nem jutottam el venni, na meg nem is olcsó,ugye...) Marad a hõmérõzés, ami elég biztató idáigKép
Neked azér lehet félig-meddig gratulálni, vagy legalább örülni??Én azt teszemKép
Doris, ügyi voltál, gondoltam én is rád!!!
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Doris,

Nem tudom mi van a keppel, azt gondoltam, tul nagy a dosszie, ezert nem megy el. De nem. Mindegy, addig probalkozom, amig nem sikerul.

Kedves lanyok!! Kép

Nagyon sajnalom, hogy nem tudok elmenni a bulira, pedig vartam ra, es jo lett volna titeket latni. Viszont csak most tudunk elmenni edeskettesben egy hosszu hetvegere a Balcsira. Tehat ez az indokom. De sokat fogok ratok gondolni es remelem majd legkozelebb.

A kepeiteket lattam, szepek vagytok, remelem az enyemet is talan majd sikerul feltenni.

Puszi mindenkinek,
Kakukkfu
kakukkfu

Sziasztok,
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gratulációt.Annyira kedvesek vagytok, nagyon meghatodtam.Köszönöm.

Nálam nincs semmi különös, tegnap megkaptam a 3.Profasi szurimat es nagyon remélem, hogy minden rendben lesz. Mivel meg gorcsolgetek, megnezett UH-val, egyenlore a petezsak 12mm es meg nem latszik benne embio. Szombaton is kaptam szurit, akkor az ügyeletes orvos is megvizsgált, mert mondtam, hogy sokat görcsölget a hasam és rózsaszines a hüvelyváladékom.Szerencsére a méhszáj zárt, így csak pihennem kellett a hétvégén, emelni és idegeskedni nem szabad(mintha az csak úgy menne) továbbra sem.
Eddig sajnos meg nem igen tudtam orulni annak, hogy terhes vagyok. Inkabb felek, hogy mi lesz. De majd Ti megnyugtattok, ugye?Kép

Bea, levél ment.

Doris,
Remelem mar jobban vagy, mig az orvosnal voltam hetfon, sokat gondoltam Rad.

Vanda,
Nagyon szupi a tábla, gratulálok.Olyan jó volt látni a babócát a nevem mellett.
Nyaralas ügyben csak annyit, mi sem utazunk el sehova,lélekben Veled vagyok, ami nagyon rossz lesz, de sajnos nem igen van ra keretunk. Eddig mindig utaltam a nyarat a melo miatt, most meg annyira varom, vegre nem lesz suli, de sajna nyaralas sem.

Eni,
Gratulálok a kutyusod kölykeihez, biztos helyesek lesznek. Nekem van egy gordon szetter szukám, egyszer én is úgy szeretném, ha lennének kölykei, de a panellakás nem megfelelõ hely az ilyesmihez, sajnos.

Gomboc,KépKépKép

Sajnos a héten nem igen tudok jönni, de azért elolvasgatlak majd Benneteket minden nap.
Mindenkinek sok puszi,
Timici
(bocs, hogy kicsit hosszu voltam)

u.i.: hétvégén tali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép
Timici

Sziasztok,
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gratulációt.Annyira kedvesek vagytok, nagyon meghatodtam.Köszönöm.

Nálam nincs semmi különös, tegnap megkaptam a 3.Profasi szurimat es nagyon remélem, hogy minden rendben lesz. Mivel meg gorcsolgetek, megnezett UH-val, egyenlore a petezsak 12mm es meg nem latszik benne embio. Szombaton is kaptam szurit, akkor az ügyeletes orvos is megvizsgált, mert mondtam, hogy sokat görcsölget a hasam és rózsaszines a hüvelyváladékom.Szerencsére a méhszáj zárt, így csak pihennem kellett a hétvégén, emelni és idegeskedni nem szabad(mintha az csak úgy menne) továbbra sem.
Eddig sajnos meg nem igen tudtam orulni annak, hogy terhes vagyok. Inkabb felek, hogy mi lesz. De majd Ti megnyugtattok, ugye?Kép

Bea, levél ment.

Doris,
Remelem mar jobban vagy, mig az orvosnal voltam hetfon, sokat gondoltam Rad.

Vanda,
Nagyon szupi a tábla, gratulálok.Olyan jó volt látni a babócát a nevem mellett.
Nyaralas ügyben csak annyit, mi sem utazunk el sehova,lélekben Veled vagyok, ami nagyon rossz lesz, de sajnos nem igen van ra keretunk. Eddig mindig utaltam a nyarat a melo miatt, most meg annyira varom, vegre nem lesz suli, de sajna nyaralas sem.

Eni,
Gratulálok a kutyusod kölykeihez, biztos helyesek lesznek. Nekem van egy gordon szetter szukám, egyszer én is úgy szeretném, ha lennének kölykei, de a panellakás nem megfelelõ hely az ilyesmihez, sajnos.

Gomboc,KépKépKép

Sajnos a héten nem igen tudok jönni, de azért elolvasgatlak majd Benneteket minden nap.
Mindenkinek sok puszi,
Timici
(bocs, hogy kicsit hosszu voltam)

u.i.: hétvégén tali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép
Timici

bocsi,
most latom, hogy 2x ment el.
sorry,
Timici
Timici

Bera3! Kép Nincs mit köszönni Kép nagyon szívesen tettem, bár a narancssárga szín közelebb állna hozzám! Kép Mármint hogy mindenki nevét átszínezzem vele.

Cipomama! Kép
Titokban szorítok neked, és ujjongok, hogy máris megerõsítésre került az a pozitív teszt! De megértelek, hogy egy vetélés után bizonytalan vagy, és nem tudsz még egyenlõre felhõtlenül örülni a két csíknak! Azért próbálj meg lazítani, hiszen a babók a nyugodt anyucikat csípik! KépKépKép Babóca fej mehet a neved elé?

Gombóc! Kép
Örülök, hogy tetszik a tábla! Cipomamának írt hozzászólásom neked is szól! Betehetem a babófejet a neved elé!

Hermi! Kép
Mikor lesz pontosan a mûtét, és hogy végzik? Reméljük, hogy ezzel megszûnik az "akadály" leendõ kisbabád elõtt.

Timici! Kép
Délután írtam -volna- levelet, amiben hiányoltalak ám rendesen, (de sajnos megzavartak, és ki kellett lépnem). De látom nem vagyok ezzel egyedül, hiányolunk ám mindannyian! És milyen jó, hogy írtál. Kérlek ne idegeskedj, hiszen lesz még miért eleget!! Elõbb az elsõ trimeszter aggodalmai, aztán ott lesznek a további kismamasági "gondok", vizesedés, afp, fejvégûen fekszik-e a baba, stb.stb. milyen súlyú lesz, egészséges lesz-e, stb. meg ha megszületik majd akkor is aggódhatunk Kép hogy eleget eszik-e, nem fázik-e, jajj miért sír megint Kép aztán mikor kezd már járni, mit vett a szájába, stb. ha oviba jár, be tud-e illeszkedni, suliban hogy tanul, olvas, számol, és majdan az elsõ kapcsolat és szerelme...... Szóval ezzel a hosszas kifejtéssel azt akartam mondani, hogy ha így vesszük Aggódhatunk egész életünkben gyermekünk iránt Kép, épp ezért egy kicsit nyugodtabban kell felfogni, és máris színesebben látjuk az egészet! KépKépKép
Nyaralással kapcsolatban talán összejön egy kis pihenés a Balatonon Kép. De nekem is a halálom volt a sok tanulás (fõsuli azután egyetem+szakiskola+munkahely egyszerre) és most hogy nem kell tanulni!!!! Egy álom! KépKép

Na befejeztem, elég hosszúra sikeredett.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Jóreggelt mindenkinek! Kép

Köszönöm mindenkinek a toxoplazmás választ!

Vanda!
A táblázatban javíts át légyszíves! ... már csak két hónap van hátra! Kép Köszönöm!

Timici!
Örülök, hogy minden rendben van. A görcsölgetésre nem szedsz nospát? Nekem a dokim azt mondta, azt lehet. De azért elötte kérdezd meg a tiédet is róla!!! Nagyon izgultam értetek! Remélem minden rendben lesz a továbbiakban!!! Kép

Cipomama!
Kép Légy nyugodt! Örülj az életnek és a babának! Megértelek, bennem is van egy kis félelem a következõtõl. Igyekszem nem ilyesmire gondolni, csak az örömre amit majd 9 hónap múlva fog nyújtani. Tedd te is ezt! Próbálj meg nyugodt maradni, az jót tesz a babucinak! Kép

Üdv:

Gitta
gitta

Szép jó reggelt LányokKép
CipómamaKépKépKépKépGratulálok a két csíkodhozKépKépKép Nem lesz semmi gond, próbálj megnyugodniKép
Cipómama, HermiKép
Kérdésetek jogos de nem tudok rá válaszolni. Mivel az orvosom komoly szaktekintély és maximálisan megbízom benne, ezért nem kételkedtem a döntése helyességében. Bár furcsa nekünk, hogy szaladnak a sikertelen hónapok azért van annak realitás alapja, hogy a laparoszkópia is egy mûtét, amely tartogat kockázatokat... Tul. képpen három sikertelen ciklust kell kivárnom amely azonban jelen esetben 6 hónapot jelent. Ha jól belegondolok az elmúlt 3 sikertelen hónapból 2 a nem mûködõ oldalamra esett és csak egy a mûködõre... Elhihetitek, hogy engem is hidegzuhanyként ért a tudat, hogy még 6 hónapig várakoznunk kell, de a lehetõség és az esély benne van ebben a 6 hónapbanKép Én az utóbbi fél évben sem érzelmileg sem fizikailag nem voltam szerencsés állapotban már ami a babásodást illeti. A Párocskám ma megy vizsgálatra, két hét múlva elutazunk nyaralni és lassacskán talán sikerül megnyugodnaom a Nagyikám elvesztése miatt... Ha mindez összejön és sehol nem lesz egyéb probléma, akkor én is úgy gondolom, hogy sikerülhet ez a babácska. Igazatok van abban, hogy jobb lenne már most túljutni a laparon de én rákérdeztem és az orvosom is azt javasolta, hogy várjuk meg ezt a 3 sikertelen ciklust. Addig megyek 24. napi UH-ra amelybõl azért kiderül egy-két dolog. Megpróbálok leereszteni, nem stresszelni és idõvel az érzelmi életemet is stabilizálni. Szerintem a lelki megpróbáltatások miatt talán a szervezetem is tíltakozott a baba ellen de ezután már másként lesz... Legalábbis szeretném hinni, hogy így lesz. CipómamaKép Kérdésedre a válaszom az, hogy saját magm is láttam a röntgenen, hogy míg a jobb o-i petevezetõn az anyag gond nélkül feljutott és lefelé is, addig a bal oldalon el sem indult egyáltalán. Mintha ott nem is lenne semmi... Nézegettem a felvégelt azóta is és már "tõben" el van vágva a dolog... Te mikor mész orvoshoz? Próbálj megnyugodni és nem gondolni semmi rosszraKép Írok Neked magánban is ígéremKép
Gombóc, BarbiKép
Köszönöm a drukkot Nektek isKép Én is csak bíztatni tudlak TiteketKép
KakukkfûKép
Sajna ismét nem jött át a fotódKép Esetleg megpróbálod elküldeni Vandának hátha Õ megkapja... Megértem, hogy a hosszú hétvégét választottad a PárocskáddalKép Jó pihit Nektek és a következõ talin majd megismerkedünkKép
VandaKép
Ugye nem gond? Remélem Te megkapod és akkor fel is tudod tenniKép Jó lesz szombaton talizniKép
TimiciKép
De jó, hogy írtálKépKép Nem is tudtam, hogy görcsölgetsz.... Pihenj, pihenj és pihenjKép Az most a legfontosabbKép Tessék sokat feküdni és pocit növesztgentiKép Vigyázz Magatokra!!Kép

doris

Sziasztok Lányok! Jó reggelt!

Köszönöm szépen, hogy szorítottatok a vizsgámhoz. Szerintem meg is lesz az eredménye, úgy érzem sikerült, bár mivel írásbeli volt, ez csak kb 1 hét múlva derül ki.

BeraKép
Kommunikációs jogból vizsgáztam. Jogászok mondták, hogy még tõlük sem kérték ilyen részletesen.

DorisKép BesztiKép
Eddig úgy volt, hogy Doris Veled és Monival együtt megyünk a talira. Ha megjavul Moni kocsija, akkor lehet, hogy így is lesz. Még meg kellene Monival beszélni. Egyébként én a piros metro vonalán bárhová el tudok menni, ahol fel tudtok venni autóval. Sõt tulajdonképpen a kék metró vonala sincs messze tõlünk. Meg Zugló sem. Szóval SienKép én Veled is szívesen mennék, ha nem gond.
De szerintem akkor várjuk meg a pénteket, ahogy Doris mondta és akkor megbeszéljük.

CipomamaKép
Szívbõl gratulálok.KépKépKép

DorisKép
Igazad van abban, hogy a baba akkor sikerül nagyobb eséllyel, ha az ember érzelmileg és lelkileg kiegyensúlyozott állapotban van. Kívánom Neked, hogy az utazás után így érezd magad.Kép

RitaKép
Szerintem az orvosodnak nincs igaza a toxoplazmával kapcsolatban. Én úgy hallottam, hogy nagyon is gyakori, 10 emberbõl kb 8 már átesett rajta. Szóval inkább azért nem kell annyira agódnód, mert valószínû, Te is a 8 közé tartozol Én sajnos, bár mindig volt kutyám, macskám, a maradék 2%-ot erõsítem.

HermiKép
Akkor én már most elkezdek drukkolni azért, hogy minden rendben menjen a mûtét alatt és után, jó?KépKépKép

BeaKép
Egy rossz fog tényleg sok mindent okozhat. Egy barátom nõvére, amikor 16 éves volt, szabályosan lebénult az egyik lábára. Nagyon meg volt ijedve az egész család. Aztán kiderült, hogy egy rossz, gyulladt fog okozta a dolgot. Kihúzták és rögtön rendbe jött.
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem nagyon jó, hogy elmegy fogorvoshoz.Kép

TimiciKép
Küldök Neked pozitív sugarakat. Biztos minden rendben lesz, ne aggódj.Kép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

LányokKép
Ma csak délig leszek, holnap pedig egyáltalán nem sajnos.Kép (munka miatt vidékre utazunk) Szóval csak pénteken leszek.

Mindenkit puszilok: Zsuzsu
zsuzsu

Zsuzsu!
Nekem tavaly nézték a toxoplazmát, akkor azt mondták, hogy én is átestem rajta. De ettöl még ujra elkaphatom, de nyugodjak meg, ha terhes leszek ellenörzik ugyis. Tehát az orvosom szerint újra el lehet kapni (ezt a fertözö kórházban mondták)

Cipómama!
Szoritok minden rendben legyen veletek!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

ZsuzsuKép
Gratulálok a vizsgádhozKép Pénteken térjünk vissza a tali kérdésre mert addigra talán kiderül, hogy Móni kocsijával mi a helyzetKép

doris

Sziasztok!

Csak beköszönök mert elárasztottak melóval. A hasam reggel is görcsölt, de nem akar megjönni. Ha jövõ héten se jön meg akkor irány a doki.

Cipómama!Kép
Gratula a két csíkhoz!

Zsuzsu!
Látod szorítottam, hogy sikerüljön a vizsgád!Kép

Karmen!
Ezt a toxoplazmát neked mikor és miért nézték? Ezt lehet kérni hogy nézzék meg?

Hermi!
Milyen mûtéted lesz?

Na megyek mert meló van.

Pussz

Andy
Andy

Gitta

Timicivel most egyeztetek a talival kapcsolatban, tudod már az idõpontot?

Timici

mail ment, idõpontot várok Gittától

Zsuzsu

Gratulálok a vizsgádhozKépKépKép

Bea
Bea

Sziasztok!
Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

AndyKép
Nagyon ideje már orvoshoz menned...Kép Azért drukkolok, hogy megjöjjön, de ne halogasdKép

doris

Bea!

Nekem két vonatom van reggel. Az egyik kb. 1/2 8-ra, a másik kb. 1/2 10-re ér be Pestre. Gondolom a 1/2 10-es lenne a jobb, ugye? Álltalában 1 óra alatt felér a vonat, ha nem késik. Szerintem legkésöbb 3/4 10-re biztosan ott van, de ha ez már késõ, akkor megyek a korábbival, biztosan fel fogom találni magam. Még utánanézek, hogy mikor indul buszom.

Üdv:
Gitta
gitta

KarmenKép
Én meg úgy tudtam, hogy csak egyszer lehet elkapni és akkor az ember ugyanolyan védett lesz, mint a rubeola ellen. De hát a fertõzõ kórházban biztos jobban tudják.

AndyKép
Gyanus is volt, hogy még olyan is eszembe jutott, amit meg se tanultam. Ez csak a Te / Ti hatásotok lehet. Köszönöm még egyszer.Kép

DorisKép
Akkor pénteken megbeszéljük.
A Párod nagyon izgul? Mikor kell mennie? Délután?
Te is mész Vele?

LányokKép
Nekem attól függ, hogy milyen stimulálást kapok a következõ ciklusban, hogy milyen lesz egy bizonyos mellékvese hormon eredményem.
A papíron az állt: DHEA-S.
A Margitban vették le a vért, de el kellett küldeni egy központi laboratóriumba, mert csak ott csinálnak ilyet. Az eredményre kb 1 hónapot kell várni.
Nektek néztek ilyet? Fõleg az érdekelne, hogy aki Clostit vagy Serophent kap, annak elõtte vizsgálták e ezt a hormont. Mert az én dokim ettõl teszi függõvé, hogy mit fogok kapni.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Gitta

Mail ment

Timici

Ha Gitta rábólint az idõpontra, neked is küldök mailt

Bea
Bea

VandaKép
Lujzának tegnap volt a második inszem, szerintem ezt is írjuk be a táblába.Kép

LujzaKép
Remélem, minden jól ment. Drukkolok Neked nagyon!KépKépKép

SienKép
A talin majd jó sok energiát küldünk a pocidba, hogy az inszem sikerének az esélyét ezzel is fokozzuk, jó?KépKépKép
Ahogyan hallottam, a talik jó hatással vannak a babásodásra.Kép

GittaKép
Ezek szerint ma jött meg. Ez most a Te esetedben nagy öröm, hiszen már nem kell sokat várni a legközelebbi próbálkozásig. Addig is még türelmet kívánok Neked és a Párodnak is.Kép

zsuzsu

Sziasztok!

DorisKép
De jó nektek, hogy mentek nyaralni, az a két hét pihi, biztos, hogy jót fog tenni. Drukkolok a jó matyieredményért. Mikor megy a férjed? Oda megy a kórházba, ahova Te is jársz?

ZsuzsuKép
Én Serophent szedtem, de semmilyen vizsgálatot nem csináltak elõtte. De az az orvos szerintem nagyon hanyag volt. Ez tök jó, hogy ilyen alapos orvosod van.
Klassz, hogy jól sikerült a vizsgád.

Tidet
tiddet

Zsuzsu!

Köszönöm, remélem lesz elég türelmem kivárni augusztust és nem csábulok el júliusban! Kép Egyébként vasárnap volt egy picike barnásozás, és hétfõn jött meg, de már szinte alig van valami. Bár nekem már az 5-6 nap az iszonyú hosszú szokott lenni, álltalában kb 4, 4.5 nap az álltalános. Kép

Bea!
Rendben, de legyen inkább 3/4 10, mivel a vonat kb. 1/2 10-re ér be, és még a parkolóba is ki kell érnem! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

ZsuzsuKép TidetKép
Köszi az érdeklõdéstKép Párocskám du.3-ra megy és 4-re lesz eredmény... Nagyon-nagyon izgulok és bízom benne, hogy Vele legalább minden rendben leszKép Ha tudom az eredményt mindenképp megírom NektekKép
LujzaKép
Mi van Veletek? Úgy izgulok...Kép

doris

Timici

Mail ment

Bea
Bea

SZOMBATON TALI!!!KépKépKép

A héten már nem tudok jönni, de mobilon elérhetõ vagyok.

Nagyon-nagyon várok mindenkit!!!Kép

Pusz,

Edi
edi

TidetKép
Annak én is örülök, hogy ilyen alapos a doki. Ha megjön az eredmény majd beszámolok róla, hogy mire következtetett belõle az orvos.

DorisKép
Én úgy tudom, hogy Lujzának tegnap 5-kor volt az inszem és most néhány napig otthon marad pihenni. Ezért nem ír.
Remélem, minden jól ment nála.Kép
A férjednek legalább olyan jó eredményt kívánok, mint az én férjemé lett. Szerintem nem lesz gond nála sem.Kép

GittaKép
Lehet, hogy az orvos engedélyezi majd hamarabb a próbálkozást, nem?
Én úgy tudom, attól függ, hogy milyen hamar regenerálódik a méh.

LányokKép
Most mennem kell, utazunk Keszthelyre ülésre.
Mindenkinek szép napot mára és holnapra. Pénteken jövök.

zsuzsu

ZsuzsuKép
Köszi és jó utatKép Lujza valószínûleg tényleg pihizik, reméljük a legjobbakatKép
BesztikeKép
Mi a véleményed a tegnapi kérdésemrõl?

doris

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenki jól vanKépsajnos még nem tudtam részletesen visszaolvasni az írásotokat mert rengeteg melóm van sajnosKépés nagyon fáj a hasamKép

Doris Kép

Mostmár biztosan sikerülni fog én nagyon szoritok nektekKép

Timici,Gombóc,CipómamaKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépTesssék!

Remélem hamarosan mi is követünk titeket mert én pl.mostmár unom hogy ennyire szenvedek a hasfájástól egy héten keresztülKép

Nemtudja valaki hogy mi van Zsuzsó-val?????

Puszi Mindenkinek!

Alice
Alice

Gitta!

Amikor én elveszítettem a babámat rá két hétre azt mondta nekem a dokibácsi hogy teljesen visszahúzódott a méhem,és minden a helyén van de a belsõ sérülések miatt érdemes kivárni a három hónapot.
Meglátod hogy elszalad ez a kis idõ és hogy húúúú de mekkora hasunk lessz.

Puszi neked is Alice
Alice

Doris!

Bocsi, bocsi, bocsi, hogy nem válaszoltam!!!
Tegnap du. elmentünk dokihoz, és csak ma hajnalban olvastam, hogy még kérdeztél, de aztán elfelejtettem válaszolni!Kép Ne haragudj!
Igazándiból nem tudom. A petesejt nagyon kevés ideig él, tehát ha tényleg ma van a peteérésed, akkor lehet, hogy a holnapi nap már késö. De ha az az igaz, hogy a felszállóágban van a tüszörepedés, akkor meg jó lehet.
Holnap reggel nem lehet??
Talán az egy középut lenne... (akkor már esetleg valamennyi újratermelödhet, sajnos az ideális újratermelödési idöhöz a 24 óra sem elég, ha jól tudom, akkor 36 óra kell minimum, de jobb a 48)
Ha nem, akkor viszont marad a holnap este. Ma este semmiképpen nem jó szerintem.
Remélem, hogy olyan kiemelkedö lesz a párod eredménye, hogy elég lesz az is, ami ennyi idö alatt újratermelödik (végül is csak 1 kéne!Kép), és nálad sem késtek el.
Nagyon jó akciót!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

LányokKép
Még egy percre itt vagyok.

DorisKép
Szerintem nyugodtan akciózhattok ma. Tudom, hogy itt mindig azt mondjuk, hohy kell 2-3 nap az újratermelõdéshez, de vannak olyan szakkönyvek, amik teljesen mást mondanak. és hát ott vannak az életbõl vett példák is.
Kriszti mondta azt hiszem, hogy amikor az elsõ babája fogant nem 3 naponta, hanem napi 3-szor voltak együtt és összejött a bébi.
Ez volt az egyik barátnõmnél is. Szóval szerintem próba, szerencse.

Puszi, ezt még el akatam mondani, most szaladok:

Zsuzsu
zsuzsu

Alice!
Köszönöm, úgy legyen, szeretném ha már hórdónyi lenne! Kép De nem csak az enyém, hanem mindenkié itt közöttünk! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok!

Köszönöm, hogy drukkoltok. Pontosan szerdán lesz, 1 hét múlva. Andy a táblázatba Vanda belerakta, hogy milyen mûtét leszKép
Már izgulok, de utána majd mindent beleKép

Hermi
Hermi

Zsuzsu, BesztiKép
Köszike a választ, dehogy haragszom, hogy csak most, hisz az életed egyre sûrûbb lesz ahogy számolgatom a napokat...KépKép
Végül is úgy gondolom a holnap reggeli hõmérsékletem lesz a mérvadóKép
Lányok fõként akik már átestek a hsg-n. Mennyi ideig jogos és normális, hogy (bocsánat) véres "darabok" csúsznak ki belõlem? Nem vagyok megijedve, csak nem gondoltam, hogy ennyi lesz. Nálatok meddig tartott?
AliceKép
Fel a fejjel, nem sokáig görcsölgetünk már mi semKép Meglátod, akkor meg más lesz a gondunk...KépKép Persze az már sokkal örömtelibbKép
GittaKép
Ezek a hónapok is elrepülnek hamarosanKép
HermiKép
Ez hány korházi napot jelent majd? És mennyi idõ után próbálkozhattok a babával?

doris

DorisKép
Nekem a Hsg után semmilyen darabok nem csúszkáltak ki belõlem, fõleg nem véres. Még váladékozás is alig volt.
Szerintem hívd fel az orvost, hogy ez "szokványos"-e. A görcsölgetésed elmúlt?
Tidet
tiddet

TidetKép
Köszi, igen a görcsök elmúltak most egy amolyan "egyforma" fájdalom (erõs izomlázra emlékeztetõ...) van a pocimban de nem rosszabb a dolog. Várok még néhány napot hisz végül is csak tegnap elött volt a dolog. Esetleg arra gyanakszom, hogy mielött a katétert bevezette egy jódos kendõvel fertõtlenítette a területet, és lehetséges, hogy a nyálkahártya felszíne vált most le. Köszi a segítségetKép

doris

Doris!

Nekem se voltak a HSG után véres darabok. Csak meg kellene az orvosnak is említened.

Hermi!
Szorítok hogy a mûtétnél minden rendben legyen.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!Kép
Még mindig úszok a munkában, de azért lopva el-elolvaslak benneteket.Kép
Lujza!Kép Remélem jól ment minden tegnap!
Cipómama!Kép Szerintem most már tuti ott van egy kis cipó a hasadban! Próbáld kímélni magad, amennyire lehet, és meglátod nem lesz semmi baj!Kép Köszi a drukkot!Kép
Hermi!Kép Gondolok majd rád a jövõ héten!Kép A mûtétre:+++++++++++++++++++++++++++Kép
Doris!Kép Van már valami hír a párocskád eredményérõl?
Andy!Kép Jó lenne, ha magától megjönne a mensid, és nem kéne gyógyszerrel meghozni. Szorítok, hogy így legyen!KépKép
Zsuzsu!Kép Akkor pénteken még letisztázzuk a talis szállítást!Kép
Én most éppen amiatt aggódom, hogy mi van, ha nem bírják ki a tüszõim holnapig és már mondjuk most megrepedtek??? Hál' istennek a sok munka miatt nem sok idõm jut ilyeneken filózni, de azért mindig találok valami aggódni valót!Kép
Most rohanok, mindjárt indulok fogorvoshoz! Halmozom az élvezeteket!!KépKép

Pusz mindenkinek, Sien.
Sien

DorisKép
Azért ne várjál vele túl sokáig, nehogy valami gyulladásban maradjon. Vigyázni kell arra az egy ép oldalunkra nagyon.

Tid
tiddet

Doris!Kép Most olvastam csak a hsg-s kérdésedet. Nekem sem volt semmiféle véres folyás a hsg után, úgyhogy ha holnapig sem múlik el, akkor szerintem is hívd fel a dokid, hogy õ mit mond! Amúgy valószínûleg tényleg a nyálkahártya sérülhetett a katéter behelyezésekor.

Puszi, Sien.
Sien

LányokKép
A Párom ebben a percben hívottKépKép Átlagon felüli az eredményeKépKép Nagyon jók a kis fickók és semmi de semmi probléma VeleKépKépKép Én olyan boldog vagyok, hogy azt leírni sem tudomKép Legalább Vele minden OKKépKép Holnapra majd elkérem a leletét és akkor leírom a részleteketKép
Andy,Sien, TidetKép
Kivárom a holnapi napot és ha nem enyhül semmi akkor mindenképp felhívom az orvosomKép Köszi, hogy leírtátokKép

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?