Nekem Marci eleinte a kiságyában aludt,kb.2 hétig.
Aztán bejött a hasfájásos cirkusz és mivel totál kivoltam az egész napos hurcolászástól meg készenléttől meg ordítástól,hogy éjszaka már nem volt erőm 3x kelni és kiülni a hintaszékbe szoptatni,ahogyan az elején.
Persze akkor is úgy volt,hogy szopizott,elaludt és én úgy tettem be a kiságyába és fel sem ébredt,hanem durmolt tovább.
Már csak azért sem,mert mindezt egyedül csináltam,nem voltam olyan "szerencsés",mint pl.And,aki ezt a párjával felváltva csinálja.
És azt,hogy ez milyen rohadt kemény és kimerítő meló csak az tudja,akinek ilyen babája van.
Nekem a férjem kb.9-kor szokott hazaérni,de ő úgy gondolta oldjam meg én én vagyok az Anyja,ő nem tud mit kezdeni egy ordító csecsemővel...

Ígyhát mikor már az erőm a végét járta bevettem Marcit a nagyágyba az éjjeli szopik ideére és szépen ott is ragadt!
Úgyhogy nálunk azóta az a menetrend,hogy este 7-1/2 8-ig fürcsi a nagykádban,mint a nagyfiúk
,aztán zsupsz be a nagyágyba Anyávan szopizni! Megeszi a magáét kb.20 perc alatt,aztán még kb.1/2 óra komfprtszop és bealszik.
Én nagyon élvezem ezeket az esti összebújásokat!
Aztán éjszaka kétszer eszik,egyszer úgy 12-01 körül és 04-05 körül - mikor hogy.
Apa ugyan jelezte már,hogy szerinte jó volna Mazsit átrakni a kiságyába,de pont tegnap miondtam neki,hogy amíg még kel éjszaka szopizni,addig nem,mert én ugyan ki nem mászom a jó meleg ágyból!!!!
Úgyhogy ez van.....meg nem is nagyon tudom hogy an fognék hozzá,mert én is azon Anyukák közé tartozom,akiket igencsak megvisel a babájuk sírása!
Egyszerűen nem tudom hallgatni 5 percnél tovább,mert megszakad a szívem.
Úgyhogy most próbálom gyűjteni az info-kat,hogy mi is ennek a leg kíméletesebb módja.
Mármint a kiságyban altatáshoz szoktatásnak.
naeztjólmegmondtam!