A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

IZa Kép akkor szulhetnenk egyutt. Kép

Szilcsi, Tuncsi Kép kosziiiii

orulok, hogy jol ereztetek magatokat ! es hogy egyutt volt A csapat.
Wish rol mit tudtok? irt a masikba? majd mindjart megnezem...
saci

a transfer ota nem irt a wish a masikba sem...irtam neki egy rovod uzit..
remelem WIsh Kép most osszejon es hogy "megagyaztak" a babak bent nalad ++++++
saci

Amugy : milyen volt a kavezo?

tetszett? volt mas is font rajtatok kivul ?
saci

sziasztok, jó reggelt mindenkinek

Kép
elizabeth25

TizaKép
Nekünk meg Valentin nap az évfordulónk, és akkor is kezdtük 3 éve a babaprojektetKép
Lehet, hogy nem is tudsz majd sokat gyakorolni a babámon, mert már szülés előtt fogsz állniKép

SackóKép
Csak 1-2 ember volt még rajtunk kívül fönt, de azok is cserélődtek. Nekem egyetlen gondom volt a hellyel, hogy nagyon meleg volt. Ettől eltekintve viszont szupi volt. A kaja isKép

SzilcsikeKép
De azért most megpróbálod a fagyibabákat, ugye?
gtünde

Tüncsibe Kép
Én szívesen megpróbálom a fagyibabákat, csak attól tartok most is lesz valami, amiért nem kaphatom vissza őket. November eleje óta nekem semmi sem sikerül, most miért lenne máshogy? Kép

Kép
Kép
szilva069

Tuncs Képorulok, hogy jo volt a hely, a meleget sajnalom ugyan..
azert is tetszett meg nekem, mert kicsit megis szeparalva voltatok.
(a miro kavezo nak meg nem tetszett a hangulata)
hogy megy a pocakodas? mikor kell menned kovre dokihoz?
sac.
saci

Szilva Kép ne mondd ezt Kép Kép Azert fog most sikerulni, mert akkor nem. erted? Kép a balszerencse nem ismetlodo vmi, hanem sajnos neha elofordul az emberrel.
saci

TüncsiKép
Majd megbeszélem a Karcsival, hogy méretezd-e?

Képzeljétek áramszünetünk volt, most tudtuk bekapcsolni csak a gépeket!!!

IzaKép
Szuperek a tüszőid, hajrá Valentin-nap!!!!!!!!!!!

SaciKép
Neked is megy a drukk holnapra+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nem gondoltam ám annyira komolyan, hogy eljöttök szerdán, csak úgy megírtam!Kép

MaryKép
Drága, jó takarítást, gondolom azért nem jöttél ma még! Köszi a vörös boros bátorítást szombat este!!!!KépKép

manda

SzilcsikeKép
Én nagyon-nagyon szorítok, hogy most semmi ne jöjjön közbe!!! És igenis, most máshogy lesz!!

SackóKép
Márc. 3-án, a 11. héten kell visszamennem dokihoz, és végre UH is lesz. Már nagyon várom. Megpróbálom Gábort is bevinni az UH-ra, remélem, sikerül. Már mindketten szeretnénk látni a babátKép
gtünde

SzilcsibeKép
Ne legyél nega!!! Mi az, hogy nem sikerül? Dehogynem. Ez még csak csodaszámba sem menne, pedig terhesedés témában néha még csodának tűnő dolgok is történnek. Sikerülni fog, ha nem most, akkor később.

Kép
Kép
tiza

Tüncsi,
addigra már ember formája leszKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok, én is szívesen mentem volna, ráadásul nálunk is egy olyan családi mizéria követte a szombatot, éjjel alig alvás, gyerekek folyton felébredtek.Nekm is kellett már ez a hétfő!

Sackó, de jó, azért veled is repül ám az idő!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép sajnalom, hogy neked is ilyen hetveged volt..
velem repul az ido, de pont hogy nem kellene, mert arra emlekeztet, hogy meg mindig nem vagyok terhes Kép Kép es hogy kozben nem leszek egyre fiatalabb

Tuncsi Kép az meg 2,5 het, de legalabb lesz mit nezni a picin.. rosszullet elmult mar? remelem..
saci

Manda!!!!
Gondolom ma itt vagy többet, de...
Kukkants át a BMC-s topikba!Óriási jó hír van Chestitől!
Én már könnyezem örömömben!Olyan jó!!!!

Kép
Kép
zuzmó

Helló MindenkinekKép
Talis csajok,meg néztem a képeket,szupik lettek,és tök jó h ilyen jól sikerült a dumcsizás is.A rossz hétvégézők közé én is csatlakoznék,szörnyű volt.
De ma végre 1cn. vagyokKép(62cn után)!!!

Tiza
gyönyörűek a tüszőid,holnap aztán anyait-apaitKép

Sok-sok drukk,babatapit... mindenkinek ami kell,küldömKép
Vendég

Sziasztok Lányok Kép!

Éppen rakom (raknám Kép ) fel a "talcsis" képeket, de nem tulságosan akar menni. Remélem estére azért felkerül. Előre is elnézést a képek minőségéért, de a vakum nincs tulságosan a toppon. Majd szólok, ha már nézhető. Aki nem tetszik magának, az csak szóljon és leszedem.
Én is örülök, hogy találkoztam veletek, mert egész más így beszélgetni, hogy az ember arcot (és személyiséget) is tud kapcsolni a leírtakhoz.

üdv.: Karcsi
karcsi

Szilva drága

Tudom nagyon szomorú vagy mostanában. Szeretnélek valamivel felvidítani, de azt hiszem én kevés vagyok ehhez. Csak azzal bíztatlak hogy mi is rengeteg akadályba utkoztunk míg eljutottunk ide és remélem most már minden rendben lesz. Ne add fel kérlek, nem szabad. Sikerulni fog nektek is hamarosan meglátod. En tiszta szívembol kívánom és nagyon-nagyon fogok szorítani neked.
mili

Halihó!!!

Végre végeztem az irodám takarításával (hétvégén festették), irattároztam, gyönyörű rendet raktam, tök szép lett minden.

Nagyon jó volt a tali, máskor is csináljunk! Bár én azt hiszem egy kicsit zavarban voltam, de igazából nem tudom miért, mert sosem szoktam.

És hát persze másnap egész nap a csizmás dolgon agyaltam, és mostantól lesni fogom a lányokat az öltözőbenKép És természetesen nem merem magamon hagyni a csizmát. DE: érdeklődtem itt a kolléganőimtől, itt Fváron egy csomó rendelőben magukon hagyják, még külön a doki szól, hogy vegyék fel, nehogy felfázzanak!!! Na mindegy, legközelebb harisnyatartót is veszekKép

SzilvaKép
Én tudtam ám, hogy el fogsz jönni, és nagyon örültem, hogy így tettél. És hidd el, hogy lesz gyereked, az ellenkezőjét töröld ki a pici fejecskédből! Tegnap jutott eszembe, hogy amikor közölte velem a doki anno, hogy csak lombik, akkor mondta, hogy van egy olyan kismamája is, akinek öklömnyi miómát vettek ki a méhéből, és a 2. lombik sikerült neki. Mindenre lesz megoldás, hidd el! Egyébként téged teljesen ilyennek képzeltelek ám el!

MotKép
Kár, hogy nem jöttél, hiányoltunk nagyon! Én nem emlékszem a párodra, minden fiúnak rövid volt a haja, és elég magasak is voltakKép

SaciKép
Ha tudnád, téged is hányszor emlegettünk! Sajnálom nagyon, olyan jó lett volna téged is megismerni. Na majd legközelebb!

BarbiKép
Rólad nem volt egyedül elképzelésem, hogy hogyan is nézhetsz ki, jó, hogy téged is láttalak végreKép

TizaKép
Szuperek a tüszők, holnap aztán mindent bele, hozzatok össze egy igazi Valentin-napi szerelemgyereket!

TüncsibeKép
Szóval a párod nem akar szerepelni ország-világ előtt? Hát lehet, hogy nem ússza megKép Valóban, máskor légyszi mikróbusszal gyertek, ok? Már nem értem ki Enyingre, csak másnap délre mentünk a Szilárdommal. De legalább jót boroztunk még Mandáékkal.Kép

NoémiKép
Köszi a tanácsokat a vitaminokkal kapcsolatban, akkor várom az elérhetőségeket! Amióta láttalak, mindig az jár a fejemben, hogy úgy szeretnék már én is ilyen kismama naciban lenniKép Olyan kíváncsi vagyok, hogy mije van a kislurkónak!

Karcsikám!
Sajnálom a szemüvegedet, nekem azóta is lelkiismeret furdalásom van, hogy nekem észre kellett volna vennem, ha valaki menetközben leveszi a táskát a fejetek fölülKép Remélem az a gazember taknyol egyet a jégen, és kitöri mind a két kezét!

MandaKép
Én azért még benyakaltam a maradék bort, aludtam is egy jót végreKép Remélem mostmár megnyugodtál, ne idegesítsd már magad, mostmár csak a babócákra gondolj!

Bocsika, egy kicsit hosszúra sikerültem...
mary78

MaryKép
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, abszolút!
Örülök, hogy túl vagy a takarításon! És mégegyszer köszi a borozgatást, nagyon jól esett!
Bocsi, hogy nem értél le Enyingre, lehet, hogy ez volt a büntetésünk miatta?!
Csak vicc volt!Kép

manda

Mary Kép koszi , de hat mint mar irtam a sors kozbevagott

hol lehet a kepeket latni?...

babcsirol tudtok vmit??
saci

Szép jó estét!Kép
Képeket nézegettem...Hát az utolsó, az övön aluli ütés volt.(Kép)
Egy kitartó fogyókúrázó
Vendég

GyugyiKép
Hmmmm és milyen finomak voltak, én ettem a sajttal-sonkával töltött gombát, az volt az utolsó előtti!Kép

manda

Jó estét mindenkinek Kép!

Na végre fent vannak a képek!!!!!! Akit érdekel a nagyon fantáziadús "Találkozó 2006.02.11 Karcsi" néven fut. Nem olyan jók mint a Tüncsié Kép, de azért próbálkoztam...
Ja, és Tüncsi Kép majd küldök mailt a képek ügyében.
Mary Kép Nehogy most lelkiismeretfurdalásod legyen!!!!! Te nem tehetsz róla.!!!!

üdv.: Karcsi
karcsi

Sziasztok!
Szupi jók a képek,utólag ,sajnálom....hogy nem mentem el!Majd legközelebb,ha napra készebb leszek Belőletek!KépKép
***pusza Andi***
kandi72
Budapest III. kerület

Csak bekukk!
Andika
Neked jöttem köszönni!Régen nem találkoztunk már!
Mi hír felőled?

KépKép

KépKép
okr

Szia Kriszti!
Olvasok ám,odaát is Kép,csak nem írok....de Te tudod miért!Kép
Semmi különös,ciklusnapom=Te c.n.!Kép
Van kolléganőm,nem egésznapozok!Kicsit sok a 13-14-gyerek egy emberre,egész nap!Kicsit lefáradtam a 2hét alatt!Kép
Jó sok petikéd van!Kép
***pusza***
kandi72
Budapest III. kerület

Andika
Hát igen,sajna nem hiszem,hogy lesz belőlük baba.Na de kapok Metformint,ha most nem jön össze.Már ez is vígasztal!
Sztem jöhetnél odaátra is!Mit számít egy ember,mikor százan szeretnek?(köztük én isKép )

KépKép

KépKép
okr

Andika,Krisz
Sziasztok!!KépKépKép
Vendég

Ella
Rólad is rég nem halottam már!Írj magadról kicsit!Mi történt veled az elmúlt napokban?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!!! Kép

Mili Kép annyira örülök nektek! Mind a négy Kép kezünk és lábunk keresztben értetek, hogy 2 hét múlva is minden rendben legyen. Meg utána még 7-8 hónapig! Nagyon örülök!

Tiza Kép 4 esélyes tüsződ van szerintem, nem semmi, hogy milyen jól reagáltál! Van nékem egy kolléganőm, akinek inszemből (nem túl sok a különbség Kép) lettek 3-as ikrei. Tündéri babák! Kép

Wish Kép nektek Kép továbbra is mennek a drukkok! Remélem jól megágyaztak a babók Kép

Lányok Kép olyan nagyon jó volt a tali, én szívem szerint minden hónapban összehoznék egyet Kép

Szilva Kép nagyon sajnálom a miomád, de arra gondolj, hogy a rossz után mindig jó szokott történni. És most már kaptál elég sok rosszat, úgyhogy innen már felfelé mennek a dolgok! Ha tudnád mit találtunk ki neked... Kép a párommal Kép. Majd úgyis megtudod Kép.

Manda Kép nagyon sajnálom a táskát, de szerdára annál jobban drukkolok!!!!!!!

Barbi Kép sokat jártál szombat este a fejemben, és az jutott eszembe, hogy eleget mért már rád valaki odafenn, a lombiknak sikerülnie kell! Ne félj tőle, szerintem inkább várd. És próbáld meg Irénkével elintézni, hogy Sz.hez küldjön. Biztosan tud segíteni.

Mary Kép lesz neked is ilyen nacid Kép nyárra Kép Küldöm neked mailen az infokat Kép Azért ne hagyjátok ki ezt a hónapot sem, még akkor is ha az orvosok szerint 1000% Kép.

Kandi Kép Sackó és a többiek Kép sajnálom, hogy nem jöttetek! A következőből nem ér kimaradni! Kép

Kandi Kép megjött a vitamin, a hétvégén átszaladok vele. Kép

Alina Kép nagyon szép élményteli szülést kívánok nektek! Nagyon jó felőled is hallani! Várjuk majd a képeket rólatok és a születéstörténeted!

Puszi mindenkinek!

Felrakom én is a fotókat oda, ahová Karcsi, Noémi néven.

Puszik
Noémi és pocaklakó Kép
15+4
(már csak 2 nap a 4Ds UH-igKép)
Vendég

Ella Kép mizújs veled?
Vendég

szia NoiKép
Jaj,de nagy már a picikéd!Kép
na akkor két nap múlva kérünk szépen képeket!Kép
Velem nem sok,mára beköszönt piri,akit már nagyon vártamKép
Vizsgálat,vérvétel,gyógyszerek,nálam ez a napi rend a pco miatt,küldözgetnek minden felé,de legalább haladok előre(remélem)
Szépek voltatok a talis képeken,jól áll neked a kismami ruciKép
bocsi kicsit összevissza irtamKép
Vendég

Hol lehet a talis képeket megnézni?

Ella
Milyen vérvételed lesz?Hormonok?Cukor?
Vizsgálatokat ,miket csinálnak?

KépKép

KépKép
okr

kriszKép
aham,hormon,cukor,inzulin,pont ebben a sorrendbenKép
Most egy enokrinológus dokihoz járok,ő mondta h keresek egy jó nőgyógyit és nem ártana majd csinálni egy pet.átjárhatóságit.(2 éve volt egy vetélésem kb. azóta sz@r a vérzésem,h nem e esetleg vmi gubancót csináltak.De nemtom mikor lesz belőle vmi.+ az erdményekkel ha vissza megyek talán mond vmi okosságot.
Szépek ám a tüszőcskéid!!!!Apát nehagyd,pihizzni!Kép
Vendég

Ella
Apa már alszik!KépDe nem is hiszem,hogy a 10 mm-s tüsző megrepedne.Majd a 21.cn-n esetleg!

Jó,hogy végre elindulnak a vizsgálatok!Remélem mihamarabb + teszted lesz!Átjárhatósági-az lesz a következő amit én is kiharcolok.Jó az ,ha megcsinálják!
A párodat nézték már?

KépKép

KépKép
okr

KriszKép
Nem tudhatod h mikor kell pontossan akciózni,úgyhogy hajráKép
Nem még, nem nézték apát!Tudod nem lehet mindent egyszerre akarniKép/Most a baci miatt nincs is értelme,majd utána csak!/
Kis lurkód alszik már?
Vendég

Ella
Az a fránya baci!KépKépNagyon szívós.
Ada már szundizik apa mellett.Mindjárt megyek én is.Elég fárasztó napom volt,ráadásul meg is fáztam.
Apavizsgálat még nálunk sem volt.Gondolom annak is eljön az ideje!

KépKép

KépKép
okr

Krisz
ne is mond,nekem is sikerült megfáznom,fáj a torkom,bevagyok rekedve stbb..
Na akkor tegyük el magunkat holnapra és pihizzünk h minél hamarabb meggyógyuljunkKép
Szép álmokat!Kép

Noi jól eltüntél!Kép

Jó éccakát Mindenkinek!!!!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek! Kép
mot

Bár mostanában ritkán jövök erre,de nagy szeretettel küldöm mindenkinek!
Kép

A talis képeket szeretném megnézni(persze csak ,ha nem gond)De nem tudom hol lehet ezt megtenni?!

KépKép

KépKép
okr

BOLDOG VALENTIN NAPOT MINDENKINEK!!!

KépKép
Vendég

OkriszKép
Fotóalbumok, legfrissebb albumok, 2006.02.11. találkozó
Vendég

Tiza, reméljük egy befutó lesz ebből a rengetteg tüszőből!!!!

Karcsi Kép ha még mosolyogtam volna, akkor lett volna szupi, de azért nem vagyok telhtetlenKép

NoémiKép, már megint mintöröd a fejed, olyan ritka az ilyen ember hogy mások próblámáján szeretne segíteni, örülök hogy megismertelek, a nadrágodat énis szeretném majd kölcsönözniKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szép jó reggelt!

OKriszKép
Köszi a Valentin napi rózsát! A képek a "Találkozó 2006.02.11" és a "2006.02.11 - találkozó" albumokban vannak.

KarcsiKép
Jók a képek, de miért nem szóltál, hogy húzzam be a tokámKép Nagyon tetszettek a képaláírások is!
gtünde

egy nagyon bena kerdezi:Kép Hol kell Azokat Az Albumokat keresni?
vmilyen topicon belul van?
segitseg !! KépKép:Kép
saci

SaciKép
Az oldal tetején, jobb felső sarokban van egy rózsaszín négyzet fotóalbumok felirattal. Klikkelj rá!
Vendég

BOLDOG VALENTIN NAPOT!Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Jó reggelt tokások és nem tokások!

KarcsiKép
A fotók jók lettek. Tetszett a belibbenős szöveg.

MaryKép
Egyébként én is egy kicsit zavarban voltam, pedig nem nagyon jellemző rám, mindig azt mondják, hogy olyan magabiztosnak tűnök. Már a lépcsőn felfelé is tökre izgultam.

BarbiKép
Hát én is remélem, hogy lesz legalább egy befutó és jobban is örülnék, ha csak egy lenne, de kettővel is kiegyeznék.

NoémiKép
A gatyódat én is irigylem.

SaciKép
Én is tök nehezen találtam meg a fotóalbumokat. Valami nagyon rózsaszínt keress a jobb felső sarokban.

Kép
Kép
tiza

Karcsi Kép
Köszönjük a fotókat, tök jók lettek!

Mary Kép
Azért én is nagyon remélem, hogy lesz nekem is saját gyerekem, csak már félek a következő lépésektől, attól, hogy mindig vastag falakba ütközök, amiken egyre nehezebben töröm át magam. És a lelkesedés, kitartás, türelem is egyre fogy. De ezer köszönet, a bíztatásért Kép
Most a legújabb taktikám, hogy nem tervezek semmit előre. (Hátha bejön?)
A hangod alapján én "komoly" barnának képzeltelek!

Noémi Kép
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mi az a meglepetés? Mire készültök? Olyan kíváncsivá tettél! És mikor fogom megtudni?

Az én férjem rosszul van a valentin naptól. Én ilyenkor soha nem kapok semmit Kép És én sem lephetem meg!

Mot Kép
Mikor mégy legközelebb a BMC-be?

Barbi Kép
A Noémivel beszélgettetek, hogy mégis átmennél K. ügynöktől? Piri +van még? Nekem pénteken kell megjönnie, ha nem b*szakszik megint. Remélem ezúttal megáltogat a csajszi!

Manda Kép
Már csak egyet kell aludnod Kép Drukk +++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Tüncsibe Kép
Alakítsuk meg az ÖTYE után a TOKA klubbot is Kép

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: