akkor szulhetnenk egyutt.
Szilcsi, Tuncsi
kosziiiii orulok, hogy jol ereztetek magatokat ! es hogy egyutt volt A csapat.
Wish rol mit tudtok? irt a masikba? majd mindjart megnezem...
2006.02.13 12:18
2006.02.13 12:41

2006.02.13 12:42

2006.02.13 13:07
!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2006.02.13 13:28
sajnalom, hogy neked is ilyen hetveged volt..
es hogy kozben nem leszek egyre fiatalabb
az meg 2,5 het, de legalabb lesz mit nezni a picin.. rosszullet elmult mar? remelem..2006.02.13 14:00
(62cn után)!!!

2006.02.13 14:43
!
) fel a "talcsis" képeket, de nem tulságosan akar menni. Remélem estére azért felkerül. Előre is elnézést a képek minőségéért, de a vakum nincs tulságosan a toppon. Majd szólok, ha már nézhető. Aki nem tetszik magának, az csak szóljon és leszedem. 2006.02.13 15:34
2006.02.13 15:40
És természetesen nem merem magamon hagyni a csizmát. DE: érdeklődtem itt a kolléganőimtől, itt Fváron egy csomó rendelőben magukon hagyják, még külön a doki szól, hogy vegyék fel, nehogy felfázzanak!!! Na mindegy, legközelebb harisnyatartót is veszek
Valóban, máskor légyszi mikróbusszal gyertek, ok? Már nem értem ki Enyingre, csak másnap délre mentünk a Szilárdommal. De legalább jót boroztunk még Mandáékkal.
Olyan kíváncsi vagyok, hogy mije van a kislurkónak!
Remélem az a gazember taknyol egyet a jégen, és kitöri mind a két kezét!
Remélem mostmár megnyugodtál, ne idegesítsd már magad, mostmár csak a babócákra gondolj! 2006.02.13 21:31
!
, de azért próbálkoztam...
majd küldök mailt a képek ügyében.
Nehogy most lelkiismeretfurdalásod legyen!!!!! Te nem tehetsz róla.!!!! 2006.02.13 22:30
annyira örülök nektek! Mind a négy
kezünk és lábunk keresztben értetek, hogy 2 hét múlva is minden rendben legyen. Meg utána még 7-8 hónapig! Nagyon örülök!
4 esélyes tüsződ van szerintem, nem semmi, hogy milyen jól reagáltál! Van nékem egy kolléganőm, akinek inszemből (nem túl sok a különbség
) lettek 3-as ikrei. Tündéri babák!
nektek
továbbra is mennek a drukkok! Remélem jól megágyaztak a babók
olyan nagyon jó volt a tali, én szívem szerint minden hónapban összehoznék egyet
nagyon sajnálom a miomád, de arra gondolj, hogy a rossz után mindig jó szokott történni. És most már kaptál elég sok rosszat, úgyhogy innen már felfelé mennek a dolgok! Ha tudnád mit találtunk ki neked...
a párommal
. Majd úgyis megtudod
.
nagyon sajnálom a táskát, de szerdára annál jobban drukkolok!!!!!!!
sokat jártál szombat este a fejemben, és az jutott eszembe, hogy eleget mért már rád valaki odafenn, a lombiknak sikerülnie kell! Ne félj tőle, szerintem inkább várd. És próbáld meg Irénkével elintézni, hogy Sz.hez küldjön. Biztosan tud segíteni.
lesz neked is ilyen nacid
nyárra
Küldöm neked mailen az infokat
Azért ne hagyjátok ki ezt a hónapot sem, még akkor is ha az orvosok szerint 1000%
.
Sackó és a többiek
sajnálom, hogy nem jöttetek! A következőből nem ér kimaradni!
megjött a vitamin, a hétvégén átszaladok vele.
nagyon szép élményteli szülést kívánok nektek! Nagyon jó felőled is hallani! Várjuk majd a képeket rólatok és a születéstörténeted!
)2006.02.13 22:48

2006.02.13 23:07

2006.02.14 08:29
ha még mosolyogtam volna, akkor lett volna szupi, de azért nem vagyok telhtetlen
, már megint mintöröd a fejed, olyan ritka az ilyen ember hogy mások próblámáján szeretne segíteni, örülök hogy megismertelek, a nadrágodat énis szeretném majd kölcsönözni
2006.02.14 08:58
2006.02.14 09:00
És én sem lephetem meg!
Drukk +++++++++++

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|