A lótúrót aludtunk eddig. Most érkeztünk haza, 9-kor indultunk.
Inkább azt mondanám, hogy biztos jár nekem valami kitűzőféleség, hogy ebben a kaka időben levittem a megint-atomfogzós-demár-nemlázas gyerekemet alukálni a babakocsiban. Õ jól érezte magát, én nem. Na? Milyen kitüntetésre terjesztetek fel engöm lánykáim?
Most megint beszunyt, de csak kézben van el a kis makimanóm.
Visszaolvastam egyébként, bebeeee.és Macs: a zp nyitó májusban van, de addig úgysem tudok sehova elszabadulni a rabszolgatartóm miá'.
Illl. ma már megint megyek suliba....2. félév rulez....már csak 3 félév van hátra ezen kívül, abból egy 'csak' diplomamunka
ööööööööö Indi, ugye jobban van már a pracli? és én sem tudtam ám, hogy mi az az ónoseső, de eszembe sem jutott elmerengni rajta...Jucus, hihetetlen vagy. Panna jobban?
És enyim lány is utál aludni, az alvós Teri-t (terrorista segéd rövidítése), meg a PirosIdegent (ikeás, meghatározhatatlan fajtájú, piros színű házikedvenc) kivadássza a kiságy rácsai közül és olyan undorral dobja el, hogy félő 1-2 hónap múlva már le is köpi
És azt akartam még elújságolni, hogy van mostmár apa is nálunk, mármint BigyóFelügyelő mostmár nevén nevezi a kettes számú rabszolgáját is
És annyira édes, mert ha elindul a zuhanytálca, vagy a sáros cipők felé, akkor szólok neki, hogy 'Bogyó nem!!!NEM-NEM-NEM', erre megáll, leül a kis sejhajára, elkezd pityeregni, rázza a fejét és hajtogatja ő is, hogy nemnemnemnem....és általában ha megtiltok neki valamit (khmmmm elég ritka), akkor ugyanezt csinálja. Zabbantanivaló. Na, megyek kendőkötözést gyakorlatozni.
És Zsu! Megkívántam tőletek ezt a koffeát
Pusszancs,Ada

Van mindenféle színekben,e nyém pont nem a legszebb, de sebaj

Nádas György családja befogadta Kandech Evelint. HURRRÁ!!!