A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hülye Zsan!
A lótúrót aludtunk eddig. Most érkeztünk haza, 9-kor indultunk.
Inkább azt mondanám, hogy biztos jár nekem valami kitűzőféleség, hogy ebben a kaka időben levittem a megint-atomfogzós-demár-nemlázas gyerekemet alukálni a babakocsiban. Õ jól érezte magát, én nem. Na? Milyen kitüntetésre terjesztetek fel engöm lánykáim?

Most megint beszunyt, de csak kézben van el a kis makimanóm.
Visszaolvastam egyébként, bebeeee.és Macs: a zp nyitó májusban van, de addig úgysem tudok sehova elszabadulni a rabszolgatartóm miá'.
Illl. ma már megint megyek suliba....2. félév rulez....már csak 3 félév van hátra ezen kívül, abból egy 'csak' diplomamunka Kép

ööööööööö Indi, ugye jobban van már a pracli? és én sem tudtam ám, hogy mi az az ónoseső, de eszembe sem jutott elmerengni rajta...Jucus, hihetetlen vagy. Panna jobban?

És enyim lány is utál aludni, az alvós Teri-t (terrorista segéd rövidítése), meg a PirosIdegent (ikeás, meghatározhatatlan fajtájú, piros színű házikedvenc) kivadássza a kiságy rácsai közül és olyan undorral dobja el, hogy félő 1-2 hónap múlva már le is köpi Kép

És azt akartam még elújságolni, hogy van mostmár apa is nálunk, mármint BigyóFelügyelő mostmár nevén nevezi a kettes számú rabszolgáját is Kép És annyira édes, mert ha elindul a zuhanytálca, vagy a sáros cipők felé, akkor szólok neki, hogy 'Bogyó nem!!!NEM-NEM-NEM', erre megáll, leül a kis sejhajára, elkezd pityeregni, rázza a fejét és hajtogatja ő is, hogy nemnemnemnem....és általában ha megtiltok neki valamit (khmmmm elég ritka), akkor ugyanezt csinálja. Zabbantanivaló.

Na, megyek kendőkötözést gyakorlatozni.
És Zsu! Megkívántam tőletek ezt a koffeát Kép

Pusszancs,Ada
ada007

Feladom, hülye kendő.

Dóra: vazzeg, ügyesen elugrottál az életre kelt radiátor elől...meg te is Zuzmó....az ikejás konyhaszekrény is köztudottan vad jószág, tessék vele vigyázni.
és nem ezt kerested?
http://www.recontra.hu/index.php?pg=market&item_id=QHIP45622

Ha már hátihordozónál tartunk: ki tud kölcsönadni egyet majd jún 22 és júl 7 között Kép

Macs: hihetetlenek a karikatúráid, kereshetnél vele egy kis mellékest...
És hol van Neet, meg Votiv?
Ada
ada007

ZuzmóKép
Ez itten annak a hordozónak a linkje, amire valószínűleg gondolsz. nekem van, babaszobán vettem 4000 pízér' használtan, Megatoysban ugyanez 20 ezer ruppóKép Van mindenféle színekben,e nyém pont nem a legszebb, de sebajKép
http://www.premaxx.com/en.html

Távgyógyításból az lett, hogy nem kapok semmilyen gyógyszert, mert csak a babára lenne hatással, rám nem, így maradnak a borogatós praktikák meg a sűrű imákKép

hihetetlenek ezek a nemalvó gyerekek..

MAcsKép szomszédbácsi nekem is teccik ámKép volt egy ilyen nagypapapótlékom, akkortájt fekete klottgyatya volt csak forgalomban, abban nyomta télen-nyáronKép

Ja, és az ifjú pár éljen soká nagy-nagy megértésbenKépKép

Zsanci, te mindig tudod, hogy mi hol van? ónosesős cikkKép Látszat szerint jó étvégya volt IgigbabánakKép

AdaKép pracli biztos bul, csak még nekem nem szólt rólaKép

Minden iskolás anya előtt leveszem összes kalapjaim!!!

indianyo

Na akkor egy önarckép is Kép Zsan ihlette..Kép Kép

Kép

És Ada, ha van torna, akkor szted már mehetünk, egy bármikor ordításra kész, majdnemkéthónapossal? vagy még inkább várjunk?
Nekem meg csak szimpla kengurum van, azt szívesen kölcsönadom, de valszeg nem erre gndoltál.Kép
és rajzoljak neked egy érdemérmet? Kép Kép
macskanyu

Kösz Ada! Pont ilyenre gondoltam. Te már próbáltál ilyet? Vagy valaki más? Tényleg jó? A mostani kengurun 9 kilóig jó, lassan kinőttükKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmó!
Én kaptam egy reklámfüzetet a Gabriell-től. annak a 2006 tavasz számában én láttam egy olyan hordozót, amit a derékra lehet csatolni (övtáskának is hívják), 6-36 hós dedeknek ajánlott, 9900 Ft az ára. Úgy néz ki, hogy a baba fenekének van egy kiképzett rész, oda beül a pici, de a hátát átkarolja a mama, hogy biztonságosan üljön (ha jól látom a képen). Így azt hiszem, már ülni tudó babáknak van. Nem tudom, erre gondolsz-e?
Van netcím: www.gabriell.hu, a cikkszám 300009. Még nem jártam itt, de talán meg tudod találni. Ha kell még info az elérhetőségekről (cím, tel.), akkor szólj, leírom.

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Zuzmo

Persze, hogy írhatsz. rozsacska@hotmail.com. Kép

Jaj, nagyon helyesek a babaképek. Tegnap is akartam írni, de Bendi már nem hagyott netezni.

Jucus
Olyan aranyos volt az a kép, ahol Pannikó bújt! Remélem már meggyógyult Kép

Szabolcs baba egyenesen gyönyörű! Kép

Hát ezt a jegyespár képet pedig imádom. Kép Balunak minden az arcára van írva. Kép Bocs, Macs. Kép

Ez a szomszéd bácsis rajz pedig kicsit hasonlít apósomra Kép, csak ő nem kopaszodik. Kép

Zsanci

Igi hogy megnőtt! Kép Én sem értem ezt, hogy ha egyszer álmosak akkor miért nem alszanak? Bendi is így szokta, hogy már látom rajta, hogy majd összeesik, nyűgös mint a fene, de aludni azt nem akar. Kép De tegnap például egész sokat aludt délután és teljesen kiegyensúlyozottan ébredt. Miért nem lehet ezt máskor is?

ruz
ruzicsky

Ada, sziaKép sztem en oda tudom adni a mienketKép legalabbis egyelore nem tervezek olyan programot pont akkora, h ne tudnam nelkulozniKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ruzi,
Kép még gondolkodom, hogy megbocsájtok-e Kép Kép
macskanyu

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, sajnos nem tudom ezt a sok hsz-t végig olvasni, és az én dokimhoz csak sokára kaptam időpontot, messze is van, lehet, váltanék a második babával.
Kit ajánlanátok a Szt. Imréből? Kéne magánrendelés telefonszám is, mert minél hamarabb el szeretnék menni, ha valóban terhes vagyok.
Előre is köszi, ha válaszol valaki.
knebea

Zuzmo, biztos jo ez az oldal-kenguru, de ugyanezt kendovel is meg lehet am jatszaniKépKép
de 10 kila felett mar nem egy leanyalomKép
hatihordozoban semKép

Coolio
recca

Indi, Neked is köszi. Ilyet még nem is láttam, de ez is nagyon tetszik! Most már csak apának kell beadagolni valahogy.Kép Remélem sikerül nekem is olcsón, használtan szert tenni egyre! Indiában nem kendőben hordozzák a gyerekeket? Amikor kendőbe rakom Bazsót, apa mindig kis Radzsidnak szólítjaKép

Szerintem ez a lábujj dolog azért van, mert nem pihensz rendesenKép Remélem, már végre elmúlik!!! Érdekes, nekem a szülés után volt állandóan ilyen, pedig előtte soha nem volt!

Kép
Kép
zuzmo1

Az övtáska sem rossz, de azzal az a baj, hogy végig fogni kell a babót.
A kendő pedig valahogy nem elég kényelmes, már próbáltam. Biztos béna vagyokKép

Kép
Kép
zuzmo1

Ada!
olyan szemléletesen írod le a kis Bogyót! annyira édi lehet! nehogy befald!

ancsipancsi

Fic, Zuzmo, 10, 12(v akarmennyi) kilo, az haton (es oldalt) is annyi (nahatKép). de tenyleg: nekem vegulis nem annyira valt be a hatihordozo, akkor mar inkabb a kendoKép. de lehet, h csak ezt szoktam megKép. masnak meg nyilvan mas jon beKép
de azert mielott kiadtok ezekre a szerkentyukre egy rakat penzt, erdemes kiprobalni, v legalabbis elgondolkodni a dolgonKépKép uff

Coolio
recca

Zuzmo: én kendőzök, mármint Bogyóval, de mindent elkendőzök a jókedvemmel rendszerint...áááá, zavaros vagyok...szóval kengurut nem szeretem, ezt nem próbáltam

Recca: köszönööööm Kép

Macs: egy érdemérem jól jönne Kép
ada007

Indi: teafaolaj? és Bactroban?
ada007

KURVÁRA ELEGEM VAN MÁR A HÓBÓLHIDEGBÕLFAGYBÓLJÉGBÕL!!!!!! Bocs, de ezt szebben nem lehet... TAVASZ!!!!!!!

Pirusnak JOBBULÁST!!!!!! kisgömböcSzabolcs szépséges!!! Kép

Macs,
a ruhaméret illúzió Kép ha pl. megyek venni, akkor viszek egy mintadarabot, ami mondjuk jó Dócira, és annál nagyobbat veszek. És azért szeretem a használt cuccokat, mert azokat már mosták, és nem fognak a felére összemenni Kép

Fic,
vigyázz a hátadra! Tatonka: mi körtéri Mountex-ben vettük.

Denizsa,
nekünk tatonkánk van, nagyon jó, már voltunk vele kirándulni is (8-10 km), és szuperül bírtuk Kép Dóci be is aludt Kép

Ada,
én akkor pénzt is érdemlek a kitűző mellé, mert én mindennap kint ... őőő... élvezkedek 2 órát pocakkal Kép de Dócinak annyira kell a levegő meg a mozgás, hogy ha 1 napot kihagyunk, már megy is a zombulás.
Ja, és nekünk is van hátihordozónk, és szerintem sehová nem fogunk június 22- júli 7 közt menni, max. szülni, szóval ha kell, akkor itt vár titeket Kép Bogyót pusszantom

Dora, Zuzmo,
ez aztán az extrémsport Kép még jó, hogy ennyivel megúsztátok!!!!

Knebea,
üdv itt. Gyorsan néhány kérdés: milyen dokira gondoltál:
- férfi/nő
- idősebb-fiatalabb
- alternatív-hagyományos szemléletű
- magánrendelésre mennyit szánsz?
- van-e valami speciális elképzelésed: pl. legyen inkább határozottabb, vagy megbeszélősebb, több teret engedjen neked stb.?
Ez alapján már tudunk dokit ajánlani, ill. még egy tipp: keddenként este 6-tól vannak a kórházi szülésfelkészítő előadások, a dokik és a szülésznők tartják, esetleg érdemes ezekre is benézni, hátha valamelyik doki szimpatikus!!!!

vera
kisün

Hogy lehet egy nap alatt ennyit irni? Nem birom elolvasni! Asszem az mar telejsen remenytelen, hogy a multheti negy napot bepotoljam (ujaktol bocs)... ugyhogy csak kerdezek Kép

HELP! HELP! akkor mi van, ha egy pocakbaba teljesen szetfesziti a pocakot? Ugy erzem, mindjart ki fogok durranni, vagy legalabbis nekidontott valami bazinagy ruhasszekrenyt a koldokomnek, hogy most itt elol azonnal tavozni fog vagy valami ilyesmi... nem faj, de eleg kellemetlen es mar este elkezdte es bar marhasokat aludtam, de olyan faradt vagyok, hogy alig birok egyik szobabol a masikba atmenni... miert nincs olyan nonstop UH, ahova barmikor be lehet ugrani, mint egy benzinkut, vagy lehetne kapni valami kis kezi keszuleket, ami UH+NST egyben, valami elemzo dokiprogrammal, es barmikor elokapom itthon es megtudom, minden oke-e...

ja, es mit lehet csinalni egy hisztirohamos masfel evessel, ha nem tudni, hogy miert hisztizik (olyan hirtelen jon ra) es hiaba javasolok barmit, meg kerdezgetem mit szeretne, nem hasznal (megkozeliteni nem mindig merem, annyira rugkapal, feltem a pocimat, de a verbalis kommunikacio altalaban keves)...

es rendelt mar valaki www.jatek-city.hu -rol?

es ismeritek ezeket a konyveket: Baba-moka a szuletestol harom eves korig (Silberg, Jackie), Jatektippek (Kuffner, Trish)? Jok? Gyerek egesz nap kisvakondot meg kockasfulu nyulat akar nezni (erdekes, micimackot mar nem igazan), nem tudok mit kitalalni, jatekok, konyvek, rajzolas stb mind nem igazan erdekes mar...

Es FLEXA butor Kikaban altalaban van, de ha nincs, es megrendelem, akkor 3 honap, mire megerkezik. Elso butordasoknal nincs, csak rendelni lehet, 3 honap. Nekem mar osszesen nincs harom honapom, nemhogy csak az agyra, ugyhogy mar vinnyogtam apanak, hogy azonnal vegyuk meg...
moose

Kisün: egy cipőben evezünk, igaz nekem (még) nincs pocak
és köszönöm a felajánlást
pusszancs, ada
ada007

Moos:
Bogyó ugyanezt csinálta a pocakban....és sajna kint is ez van Kép ill Kép ez kérlek genetika
1,5 éveseddel meg én sem tudnék mit kezdeni, szóval passz Kép
ada007

Moose! Kép
Bár segíteni nem tudok, de együttérzek Veled! Az én babóm is izgett-mozgott az utolsó pillanatig, úgyhogy néha én is úgy éreztem, hogy szétrepedek. A 30. héten szépen befordult "irányba", aztán a 38.-on már keresztben harántfekvésben volt. Aztán megint vissza és így tovább... Állandóan UH-ra kellett járnom, h akkor most császár lesz vagy sem? Végül megtalálta a helyes irányt, de addig annyit nyüzsgött hogy csak na és még a köldökzsinór is rátekeredett. Beszélj a kis pocaklakóval! Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok lányok!

Nagyon le vagyok maradva, mire a végére értem az olvasásnak, már nem emlékszem az elejére.

Bálintoknak boldogságos névnapot!

Jucusnak boldogságos akárhanyadik szülinapot!

Pannikónak jobbulást! Az alvós fénykép nagyon megható, olyan kis törékeny rajta a kicsi lány, remélem már jobban van.

Lillának boldog névnapot!

Lencsének boldog féléves szülinapot!

Ildi! Örülök, hogy nem kellett kórházban maradnod, bár ezt Timire való tekintettel előbb is beígérhették volna.

Macs, Pocak! Tündéri a párocskáról a fotó.

Zsan! Mostanában Gréti is szórakozik az alvással, úgyhogy visszaszoktunk arra, hogy 10-kor és 3-kor megfogom, bevágom a mi nagy ágyunkba, melléfekszem, átkarolom, így nem tud átfordulni, kicsit rúg-kapál, aztán pár perc múlva lenyugszik, és megint pár perc múlva alszik. Ezután átcsempészem a saját ágyába. 1-2 hete csak így működik. Ha csak simán az ágyába teszem, rögtön feláll, jó esetben nézelődik, rossz esetben üvölt, de se így, se úgy nem alszik.

KépKép
KépKép
lindicita

Indi! Remélem helyrejön a lábas midneféle gyogyó nélkül is. Lehet a szervezeted így harcolja ki az ágyban fekvést.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok,
némiképp elvesztettem a fonalat, de a képek nagyon jók! Mind a rajzoltak, mind a fotók. A suli kezd az idegeimre menni, a lányom viszont csodaédes, és nagyon jól bírja a kiképzést. Kép Ma elhangzott az első értelmes szó a szájából (amennyiben a baba-mama-papa-pápá csak hablaty, ebben nem vagyok biztos.) Szóval azt mondta peluscsere közben: kaka. Kép
És ha ad valamit, azt mondja: "te" (tessék), ha kap, azt mondja: "kö/ka" ez lehet a köszönöm. Kép

Aki beteg, az most már biztos hamar meggyógyul, ez a hó meg ónoseső csak az utolsó próbálkozása a télnek, de úgysincs esélye!!! hamar itt lesz a tavasz, nyit a Bogárkapark, úgyhogy cheer up, girls! Kép

Moose,
hisztiről ódákat tudnék zengeni, csak remélhetjük, h kinövik a csajaink. Alvás meg hol így sikerül, hol úgy, van, hogy egész jó, aztán pár nap, és megint jön az őrület. Nem látok semmilyen összefüggést se az időjárással, se a fogakkal, se semmivel kapcsolatban.

Ada,
kösz a hiánylást. Kép Napi átlag 6 órákat békávézünk Eszterrel, és még így sem mindig sikerül célt érnünk, de most már csak rendeződnek a dolgok. Ha mégsem, akkor pápát integetünk a tetves sulinak. Kép

És Minikisün, alias Dóci, olyan édes nyálas-nyelves puszit adogat, hogy az ember elolvad tőle. Kép
neet
neet

Linditől puskázom:
Éljen Lilla, és minden Julianna!
Éljen a féléves Lencsi!
A többit már írtam idejében. De azért ők is éljenek (Jucus, Bálint és a törpiek) Kép

A híres emberek monogramjai kiket fednek? A pletykarészt abszolút nem értem így...itt adtam fel a visszaolvasást. Kép A békaszájú Julia Roberts, ugye? Aki ikreket szült?
neet
neet

Neet, a békaszájú Angelina JoliKép. Előtted van?Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Ja, még azt akartam írni, hogy Fic, nagyon édes Vincenzo, és én még emlékszem az első képeire, amelyiken olyan ksi vékonyka lábai voltak Kép

Neet! A békaszájú Angelina Jolie.
J.A. = Jenifer Aniston
B.A. = Brad Pitt

KépKép
KépKép
lindicita

Alvás-nem alvás témához:

nem mondom ki,hogy Panna éppen mit csinál(ugye NeetKép)de nálunk is előfordul.hogy nem a megszokott módon történik a nemmondjukkimitcsinálás.
De olyankor nincs más lehetőség mint a nyafogás hallgatása,időhúzás,cipelés aztán egyszer csak eljön a fürdés idő és onnantól már olyan jó!
De ha jobb idő lesz és lehet menni sétálni,játszóterezni,nem lesz ilyen nehéz,higgyétek el nekem drága sorstársnőim!Kép

Egyeskénél még idegroncs voltam egy-egy ilyen alkalommal,de most már laza anya vagyok,magamra csapom a kölköt és letojom az összes más dolgomat.Szegény nem tud aludni olyankor és neki pont olyan szar mint nekünk vagy még szarabb.
Ma konkrétan S.val kiugrottunk Kispipisbe(tortaügyben,meg Mayában főzni stb...)de villamossal mert autót lusta voltam hóletakaríani.De jól megszívtam mert annyit kellett cipelnem.Na és mindezek után S. nem akart aludni,de én nagyon.Olyan rossz most nekemKép

Neet!

Hogy te mennyire le vagy maradva pletykailag!Mert mindig csak az az angol nyelvtörténet meg ilyenek!

Juc
20170114224602

Kép Nádas György családja befogadta Kandech Evelint. HURRRÁ!!!
Kép Kiszel Tündi apukája hires, okos orvos. HURRRRRÁ!!!
ettől még lehet a lánya hüje, ugye???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Én is kicsit elvesztettem a fonalat... Össze vagyok zavarodva, mert teljesen a tavaszra készülünk, már Vincinek is "beígértem", és errefel ma reggel hatalmas hó a kertünkben és V. csak néz, hogy ha jön a tavasz, akkor most miért a hólapátot veszem elő megint, sírni csak akkor kezdett, amikor nem mentünk szánkózni se, mert időközben ónoseső kezdett esni Kép Kép Kép
De a madarak akkor is hangosabban csivitelnek, szóval csatlakozom Neet optimizmusához: jön a tavasz! Kép

Moose,
nem ismerem azokat a könyveket, amiket kérdeztél, de nekünk ami tetszik: Deákné B. Katalin: Anya, taníts engem! (Fejlesztési lehetőségek születéstől az iskolakezdésig). Nagyon sok jó játékötlet van benne. És szerintem nektek is könnyebb lesz, ha jó idő lesz, mert gondolom, Nyuszinak is nagy a mozgásigénye, amit lakásban nehezebb kielégíteni. Szerintem nekem V-vel könnyebb lesz, ha tudunk játszóterezni, menni virágokat nézegetni az utcában stb.

Lillusnak boldog névnapot!

És Doninak is boldog névnapot előre!
(Holnap kéne bemennemm a munkahelyemre adóval kapcs. papírokat intézni, és ez jó hosszú programnak ígérkezik)

Pápá, Blaye és V.
blaye

ZuzmóKép
Indiában a szegények csak a hónalj alá csapják a kölköt és uccu neki! Nem sokat vacakolnak... ill. nagyon hamar üldtetik, állatják a gyerekeket, sajnos mindent siettetnek velük. Kendőt én még ott nem láttam, középosztály és attól felfelé gyalog nem tesz meg egy métert se, úgyhogy ott megint nincs hordozókendő... Babakocsi sincs, meg babaülés sincs autóbaKép

Én nagyon szeretnék kendőzni, de még nicsen, ez a baby bag pont azért lett, mert táskaként is használható, ha már lesz kendőm - és meg is tanulom biztonságosan használni.

Érdemes a babaszobán feladnod egy hirdetést, hogy ilyet keresel, több ismerősöm is így talált a kívánt darabraKép

Egyelőre lábujjaim csak a kamillás borogatást és fürdőt viselik, úgyhogy most tényleg pihenünk - szerintem is az lehet, hgoy a gyerök unja az ágyból ki-be ugrálást Kép

Köszönöm a sok pozitívatKép

indianyo

egyébként nálunk alvás-nem alvás ügyben egy dolog használ:
ha itt kipanaszkodom magam. Már hetek óta tart ez a kinlódás, és ma eleget panaszkodtam, és lám: másfél órát aludt a kedves...Kép
igaz, h már én is a végemet jártam, és ezt megérezhette...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ada, itt vagyok, olyan szemekkel, mint Horst Tappert (Macs, egy portrét? Kép)
közeleg a lapzárta, Istvánnak már 8 foga jön egyszerre... ma is csak 4 órát aludtam, viszont reggel 8 óta dolgozom, és komolyan mondom, kikapcsolódás, ha a gyereket kell birkózva tisztába tenni, vagy ha rajtam lóg és nyöszörög meg nyáladzik mint egy bulldog
azért nincs még itt a világ vége Kép de jól jönne egy kis szabadság. idestova azóta nem voltam, hogy bevonultam a SztImibe szülni 3 napra Kép

Gabi, gondoltam rád tegnapelőtt.

Recca, kérek szépen koordinátákat ahhoz a bájoáruházhoz Kép

babák cukik, a gyerekházaspáron jót mosolyogtam Kép Lillusnak boldogot Kép és féléves Lencsinek is Kép Jucus, remélem tegnap láttad az msn-em, de azért megismétlem, nagyon boldog szülinapot! Kép és minden mamácskának soksok tejcit, nyugodt babákat, lábujjacskáknak gyógyulást kívánok!

Bogárka, mennyiért töm az irtó jó fej fogdokid? mert elhagytam egy fehéret...Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Lilláknak boldog névnapokat!

Macs, méltem! Lánykád gyönyörű Pocak Baluja mellett!Kép

A mai napunk nagyon fényes volt, ha nem számolom, hogy max. 25 percet aludt Rékus. Közben apa esett egy hanyatot, és fájlalja a bordáját.Kép Remélem, hogy dokinak több esze van, mint neki, és elzavarja betegállományba. Akkor legalább itthon lesz és lánykázhat.Kép

Mása, felírtam a megrendelésedet.Kép

Gyermekek gyönyörűek!

Indi, lábujjaidnak jobbulást!
zanza

az előző hszemtől mostanáig atomhiszti volt. fogak, pukik, gonosz szellemek Kép és kegyetlenül ráharapott az ujjamra, mikor bekentem anesztessel...

Zsan, ez a Nádas Gy. nekem új volt Kép

viszont ma meg azt olvastam, hogy Barbara Wussownak (aki még emléxik, ő volt Gaby nővér a Schwarzwaldklinikán, a Klausjürgen Wussow/a prof lánya) most született kislánya. 44 évesen. a baba egészséges, szép, nagy, persze ő végigfeküdte a terhességet, de nem bánta, csak azt, hogy a végén császárral kellett szülnie Kép de azért ez se volt tragédia Kép és tök szimpi volt, ahogy azt mondta, mikor szerettek volna gyereket, lemondott minden programot, és sokat voltak kettesben a férjével, mert ha egy házaspár ritkán találkozik, akkor ezeken a találkozásokon legkevésbé sem a gyermekáldáson fáradozik Kép
és azt mondja, semmilyen rásegítés nem volt, természetes úton esett teherbe Kép

votiv 8)
votiv

Oké, csajok, de nem győztetek meg. A. Jolie nálunk pichaszájú, mint a régi Eszter a BKban, aki már nincs. (Konta Barbarara asszem a neve) Akinek ilyen felfújt, szilikonszája van, az pichaszájú,(vagy inkább szopósszájú, de ez túl csúnya így leírva) akinek meg széles és vékony, az békaszájú. Látom már, nem egy iskolába jártunk. Kép Kép Kép
Azért kösz a felvilágosítást.Kép
lemaradtneet
neet

Neet!

ÉS Schobert Réka meg kiharapja a pókot a sarokbólKép

Votiv!

Igen,olvastam a Te kedves jó kívánságodat is!Köszönöm!8 fog?nem semmi!

LILLUSNAk én is boldogot!Kép

Jucus
20170114224602

Zanza,
mélt megkap, elolvas, köszönöm Kép

Votiv,
téged kéne lerajzolnom, Horst Tappert szemekkel?? Kép Kép ijjen bátor vagy? Kép

Indi,
mondott vmit a doki rutascorbin ügyben? És gyóóógyuljál meg jól végre.

Zsanci,
micsoda egy bulvár-bige vagy Kép fogadjunk, hogy a velveten lógsz Kép Kép

Jucus,
lehet, hogy szereti a pókokat? ki tudhassa??? Kép Kép

Mindenkinek pihentető, átaludt écccakát kívánok Kép

csókolat

Macs
macskanyu

Lillának boldog névnapot. Beet merre van?

ancsipancsi

x Ugye mást is irritál Dorina?!!
20170114224602

Votiv:
Kép

Indi:
most olvastam,hogy indiában házasságkötés apropóján a nő viszi a komoly hozományt?!Kép
De nektek lesz babakocsitok is és autós ülés is,ugye?Milyen királyok lesztekKép

petergabi

Sziasztok!

Csak gyors bekukkra futja, mert én is le vagyok amortizálva.
Persze tudom, h akinek kettő gyerkőce van, vagy egy kint és egy pocakban, vagy dolgozik sokat, mint Votiv vagy sétál a havazásban, mint Ada, vagy sulizik, mint Neet ... mind-mind sokkalta fáradtabbak, mint én. Úgyhogy nem panaszkodom, csak csendben Ldőlök. Kép

Mindenkinek sok-sok +++++++++ energy, és elő a tavasszal mostmár tényleg!!!!!! Kép

KENDÕ/HÁTIHORDOZÓ: még gondolkodom a témán. én szeretem a kendőt, szerintem állati jó dolog, mert rengetegféleképpen lehet használni, elől-hátul-kifelénéz-befelénéz, és már egészen pirinyókat is lehet bele tenni, úgyhogy javaslom mindenkinek, és a babók is mind szeretik és jó a kis testüknek. Kép csak akkor van gond, ha a 12 kilós elalszik, és kifelé dől. áááááááááá, még mindig fáj a hátam. nem tudom, hátihordozóban hogy műxik az ilyesmi. nomeg azt apára is rá lehet tenni mindjárt tavasszal amikor rándulunk ki Kép
fic
ficánka

Juc!
Dorina megagigairritatív, áááááááááá és grrrrrrr
nincs is hangja, meg randa is

Den!
Igen, a lépcsőzés nekem sem nagyon megy babakocsival. Szóval nem is a mozgólépcső a gond, hanem, hogy fel kell valahogy jönni az aluljáróból. No, nem baj, szerzek egy sherpát Kép

Dorka!
Holnap egyeztetünk randi-ügyben! Kép Ha látja Kata Vincsenzót, biztosan gyorsan megtanulja tőle a forgást, és akkor teljesül az álmod! Kép

Zanza!
Szegény zapa! De hátha kap egy kis betegálcsit Kép!

Szép álmokat, hosszú, pihentető éjszakát Mindenkinek, és cupppppppppppp!
fic
ficánka

Sziasztok Csajok!

Votiv!
Húúú, aktuális árlistám nincs, szerencsére nekem már régen kellett tömni, de tényleg nagyon rendes és aranyos az Olgika, ugye Zsan??? Kép

Zsan!
Látod, látod, én is megmondtam nemrég: csak ide kell jönni panaszkodni, és máris megoldódik az aktuális probléma Kép

Fic!
Hol az a kép??? Vagy lemaradtam??? Egyébként én emlékszem Vincsenzó újszülöttkori képeire, mert én is pont azon merengtem rajtuk, hogy milyen kis hosszú vékony karjai vannak ennek a babának Kép

Ancsi!
Ma megcsináltam a zabkorpás zöldségkrokettet almával...próbáld ki!!! Kép

Moose!
Nekem a pocakosság vége felé az egyik uh-n azt mondták, hogy valamivel több a magzatvíz, Kérdeztem a Mártát, hogy akkor ez most mit jelent, de csak annyit mondott, hogy semmi jelentősége, max. én érzem jobban, hogy feszít a pocak...szóval esetleg ez lehet a nagy feszülés oka Nálatok is...
Hiszti: csak egy tipp: nem lehet, hogy attól frusztrált szegény Nyuszi, mert szeretne valamit közölni, de még nincs hozzá megfelelő szókészlete??? Én Petránál anno sokszor gyanítottam, hogy ez lehetett az ok nélküli hisztik hátterében...
És lécci-lécci tegyél már fel egy pocakos képet, úúúgy szeretném már látni, hogy mekkora a hasad!!! Kép

Blaye!
Köszönjük előre is a jókívánságot a fiatalúrnak! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

MacsKép Szóhoz se hagyott jutni a doki, közölte, hgoy semmit se kaphatok, kenjem betadinnal. Gyerekorvos nénink is ugyanezt modnta, kiegészítve a gőzkötéssel, de addigra már szivacs lett az agyam, és jól elfelejtettem a Rutascorbint. De megkérdezem majd hétfőn tőle.
Most kamillás lábfürcsi és körömvirágkrémes-kamillás gőzkötés a jó egyedül, többire már ordítok.

GabiKép
Ez sajnos ennél durvább: gyakorlatilag az irgalmatlan összegű hozományon vásárolnak férjet a lányoknakKép
Babakocsiról még nem tudok, babaülést pont most kaptunk az unokatesóktól, nagyon boldog vagyok vele, ők is azon nőttek egyévesreKép
Sajnos mi a királyságtól nagyon messze vagyunk, egyelőre anyóstól különálló albérletről szólnak álmainkKép

AdaKép köszi a javaslást, általad említett dolog ismeretlen előttem, majd utánanézek annak isKép

szépséges csütörtök estét kívánokKép

indianyo

Votiv, torokbalint meggyes u 28Kép

Beet, boldog nevnapot a leanykadnak!Kép

Fic, hatihordozo 1x-1x tenyleg jol johet(kirandulas, apan-cipeltetes, stb), de varosban, bkv-n egy konnyu babakocsi sokkal jobban hasznalhato!! (bar a kendonel nincs jobb!Kép csak nehez babakKép)

Coolio
recca

Bogárka!

Zabkorpás izémicsoda!Megjegyezni sem tudtam.Te milyen kis reform néni vagyKép

Miért van az,hogy pakolás közepette vagyok,van vagy 20 db dobozunk már és úgy tünik mintha semmit sempakoltam volna még el,sőt!

Votiv!

te nem éreztél ilyet?

Juc
20170114224602

sziasztok

bocs nem olvastam vissza Kép

Zuzmo
ti mennyi idos koratol kenguruztatok?en most probaltam ki vele a kendot utalta de a kenguruhoz 2honaposan nem kicsi meg?mennyire jo az h ul benne?
azt a csipore rakhato cuccot lattam a brendonban budaorson nekem is tetszett meg zugloban a minimanoban volt egy olyan hatihordozo amibol kishatizsakot lehetett csinalni az egesz nagyon kicsi es helyes volt

Abel-babel ma kapott babakocsit olcso konnyu kicsire osszecsukhato es egyelore ugy tunik mindent tud amit en egy kocsitol cseretnek es mindezt tok olcson;18.keruletben van egy nagyker www.babaholmiolcson.hu a lapjuk

sziasztok mindenkinek minden jot meg joejt!!! Kép

es az apja vette a kocsit eljen sikerult radumalni...
brekuc

Recca, nagyon köszönöm Kép majd elkukkantok, ha kicsit levegőhöz jutok Kép

Indi, Zsanci doki apósának csodakenőcse a Bactroban, Iginek a gyulladását is meggyógyította. emléxem, hogy még nyáron a drága pici fiúnak az iciripiciri lábujjacskáin a mini körmöcskéje begyulladt Kép de a Bactroban segített! Kép
és jesszus, hogy miket mesélsz, épp ma láttam 1 filmet Greta Garbóról, és gondoltam is magamban, hogy tnx Gréti, amiért "legalizáltad" a gatyóviselést nekünk is KépKép
rossz belegondolni, hogy Indiában a nők még ma is olyan dolgokért kell küzdjenek, amiket a mi ősanyáink 100 éve kivívtak. najó, kivéve a svájci választójogot Kép de azok buggyantak, a német tv-ben soxor feliratozzák is őket, cikizésből Kép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?