A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

balim: köszike infót
napközben: hm változó de ált. 3-4 x45 perc van amikor sikerül többet is
mostanában nem (bár most már 1,5 órája nyomja)
éjjel ált. 2-3x kel (ill. mostanság hajnalban van amikor óránként) így most apa náélkül alszunk néha a nagy ágyban mert ha cict nyomok a szájában visszaalszik (tudom nem jó taktika, de máshogy nem megy)
sajna 1 hónap és új bcg-t kap előzőnél nem volt semmiKépés bent a tüdőgondozóban (nagyon jól ki van találva hátha összeszed valami sz@rt isKép

jaj, kob! Kamilla igazi királykisasszonyKép

KépKép
KépKép
bepa77

lányok: a babruhabörzére rendelni kell a jegyet?

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa, különben milyen rtg-re mentek? Nyugodtan kérjétek többször is a leletet, tényleg, akkor gyorsabb lesz-remélemKép!
És ne izgulj, mi is úgy alszunk vissza éjjelKép!

A Delelőben én is csak egy részletet láttam, nem az elejétől, csak amikor arról volt szó, h "olyankor felvesszük néhány napra a gyermeket az osztályra, esetleg a szülővel együtt, h kialudják magukat,és akkor könnyebb az új nevelési elveket begyakorolni". De jót szórakoztam a beérkező sms-eken....

Balim, nagyon gáz a rendelő, sztem, mert ugye miért ne lehetne babakocsival menni, ha egyszer az idő is jó, stb, közben bent meg akkora a hely, h táncolni lehet a tanácsadóban is-de minek. Holnap nincs rendelés, csak d.u a másik doki. csak szóltam, nem küldeni akarlakKép.

Mi megjöttünk a dokitól,megint kaptunk valami hízlaló pépet, Milupa HA-pép, vaníliás, mindegy,most úgyis a betegsége miatt nem eszik Hanci, szinte csak tejcsit. De továbbra sem piros a torka, meg tiszta a tüdeje, úgyhogy orrszívás, köptető.Persze,mikor megjöttünk eltörtem az orrszívót, vissza kéne menni a patikába, de közben Hanna elaludt,már mégse hagyhatom egyedül itthonKép. Na majd ha felébred, visszamegyünk.

Syg, az az érdekes, h hallani, h ott a váladék, de nem tud igazából köhögni.
Óh, hát szegény Robi, és meddig fog horkolni?Kép
Mi a múltkor a Szutykos Pannát olvastuk-ez még Anyukám mesekönyve Kép. Meg szoktam Grimm meséket is, de általában 2 oldal után kiszedi a kezemből a könyvet.Kép

Roz, Boldog Szülinapot Nikinek!Kép

Pille, keresem az email címed,és írok.

Kép
seriff

Pille, nem találom, az enyém benne van a táblázatban, küldesz egy sort, és akkor írok NekedKép!

Kép
seriff

kob
mikor és hol találkozzunk ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
gondolom az időjárás függvénye, nem? 1/2 4-ig ovi, utána indulunk, úgy jó? Van valami ötleted? Holnap hívlak!
Puszi

Kép

Kép
kobudo

Roz, Kob,
én úgy emlékeztem, h amikor még nővérem gyerekei voltak kicsik, akkor még ilyen volt a Siesta is. Na meg a fősulin is ezért jött szóba. Lehet, h időközben megváltoztatták? Különben mitől lenne olyan extra?

Balim,
én még csak a József A. Altatót mondtam neki régebben, de nem igazán érdekelte. Akkor még róttuk a köröket a lakásban altatáskor.
Erre a Három nyúlra nem is emlékszek. Nem szeretek verset mondani, pedig még megyei szavalóversenyt is nyertem.

Bepa,
Leona is kapott újraBCG-t. Nem kellett várni, odamentem, bekopogtam és mehettünk is be. 11 óra körül mentünk. Neked kell lefogni.

Seriff,
kéne neki egy kis mellkasi fizioterápia. Majd egyszer megmutatom.
Én is így jártam, amikor egyedül olvastam neki, ezért is adtam fel. Õ még 2 oldalt sem bírt, de nem is akartam annál többet, sztem az még sok nekik.

Kép
sygnum

Sziasztok!
Sajnos ritkán jutok Net közelbe. Remélem jól vagytok, Babócák szépen fejlődnek és jókat alszanak (Syg???).
Magunkról egy gyors helyzetjelentés: zűrös hónapok vannak mögöttünk, de mostmár túl vagyok a nehezén. Zsombor nagyon édi.
Alvás: 8-kor teszem le, éjfél-1 között kel kajcsizni, majd 5 körül ébred. Ez már egész szupi. Ugye???
Egészség: túl vagyunk egy vírusos torok gyulladáson. Kicsit még hurutos, de már ez is egész szupi.
Kaja: válogatós.
Mozgás: 6hónapos korától kúszik. Most kezd "kutyázni". Egyedül ül. A kiságyban felkapaszkodik.
Fog: 6 hónapos korában kibújt 2 fogacska.

Kép
Ez már kicsit régebbi kép, de most nincs nálam fotó a legfrissebb Zsombi verzióról.
Laca is jól van. Keményen kamaszodik.Nem egyszerű a kis pasi. Idén "már" ötödikes, így a farsang jelmez nélkül ment le.

Más: Jancsi és Juliska bábot kell készíteni rajzórára. Nincs valami tippetek?
patriot

nekem azért tetszik jobban a Siesta, mert szerintem (laikusként) jobban kidolgozott, valahogy profibbnak tünik.
A dr. Leo csatjainál pl. kitörte a Dani lábát, a Siestánál ilyen soha nem volt.
Nekem a gyerekdoki és az ortopédorvos is Siestát mondott, de nem értek hozzá...

KépKép
KépKép
nana09

Syg, gondoltam rá, de kesztyűt fújassak Vele?Kép Nem értek ám hozzá egyáltalán...Kép

Nálunk még mindig menő az Egyszer egy királyfiKép

Patriot, de jó, épp a napokban emlegettelek!Kép
Zsombi édesKép, és már mekkora? És 5-kor végleg felkeltek?

Kép
seriff

Lizbeth,
én két hónapja szültem, akkor sem lehetett szülésznőt választani, éppen aki akkor "szolgálatban " van. Nekem egy Zsuzsa keresztnevű középkorú hölgy volt, és nagyon aranyos. Amúgy azt vettem észre, hogy az, hogy ki mennyire kedves, az nagyban függ a te hozzáállásodtól. Ha csinálod amit mondanak, próbálsz pozitívan állni a dologhoz, akkor mind nagyon aranyos.

Syg,
azért tegnap is hazajöttem valahogy, csak nem olyan jó így vezetni, főleg Lilivel nem akarom kockáztatni. A városban, amíg van közvilágítás is, nem gond, Lajosmizse meg azért nincs olyan messze. 1,5 éve 2 hónapon keresztül minden este megtettem a Nyíregyháza-Debrecen utat, mindig beálltam valami teherautó vagy lassabb autó mögé, és úgy már jó.

Roz,
Nikinek sok boldog szülinapot kívánok!!!

Oltás után feltétlen kell a germicid, vagy csak ha lázasodni kezd? Komolyan, valahogy túl kellene magam tennem ezen a dolgon, nem szeretném, ha Lili érezné közben, hogy anya feszült. De holnap ilyenkor már túl leszünk rajta...és útálom a Szláva főnöknőjét, hogy miatta kell ezt végigjátszani, miközben ő nyugodtan siel!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff
Zsombi 7,5-8kg körül van. És igen, 5-kor végleg ébred. Nappal összesen kb. 2órág szundizik.

Nálatok mi a helyzet? Pici lány hogy van???
patriot

Nem bírok magammal, még olvasás előtt le kell írnom. Ez hihetetlen. Syg te is írtad már, h babók többet ki tudnak szopizni, de bizonytalan voltam. Aggódtam és mindig pótoltam, most meg a mérleggel, amit Linától kaptam, látom, h tényleg. Csak el ne kiabáljam. Eddig 20-at tudtam fejni, ő meg kipréselt 40-et. Csajok, ha ez bejön nagyon hálás leszek érte nektek. !!!

Na olvasok

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Húú de sokat írtatok! Kép

Nana: örülök, hogy minden rendben a pocaklakóval! Kép
Amúgy mennyi a becsült súlya??

Cukker: Örülök, hogy Adribaba ilyen kis ügyes!! Kép

Lizbeth: én ugyan 2 hét múlva fogok először szülni, de a szülésfelkésztőn is úgy mondták, hogy annál szülünk aki éppen "szolgálatban van".
Amúgy nekem mindegy kinél szülök, a lényeg hogy apa ott lesz velem!! Kép

Pille: jobbulást!! Remélem holnap neked is minden oké lesz a vizsgálatoknál!! Kép Én is holnap megyek... Kép

Én ma voltam UH-n. Minden rendben van, nagyon szép 2 db képet kaptam a kisfiam buksijáról. Kép
Azt mondta B.I hogy ne számítsunk nagy babára olyan 2900-3100 gramm között lesz a végén, most 2600 grammos. Mondta hogy ez teljesen jó, főleg hogy apával nem vagyunk se magasak, se nagyok, ráadásul mi is mindketten ennyivel születtünk. Kép
Aztán lehet hogy elmérte mert a derekamban érzem rendesen... KépNa meg az éjszakák...

KépKép
erszényes

Szia Erszényes!

Én is örülök hogy Janikával is minden ok. Kép de szívesen járnék én már ott ahol te.

750 g-ra becsülte a gép és ma vagyok 24+6.
Már nem olyan kis pocakos mint volt, mondjuk Apa szerint a sok betegeskedésem miatt is lehet hogy már nem olyan pufok.

Képeket rakd fel légyszi! Kép

cukker! ügyik vagytok!!! Hajrá! Ha meggyógyulok és Danimentes leszek én is átugranék majd megnézni gyönyörű pici lányodat. Végülis kb. 1 háznyira lakunk egymástól. Szerintem a konyha ablakunkból a ti lakásotok ablákát is látom.

KépKép
KépKép
nana09

Erszényes,

Nekem BI 38 hetesen 2900-ra becsülte, és közölte, hogy nem lesz egy nagy baba, na Lili 3950-nel születettKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Patriot,
de jó, h jelentkeztél! Örülök, h jól vagytok (nagyjából).
Alvás még mindig nem megy nekünk.

Seriff,
neeeem. Kesztyűfújatás 1000 éves öreglányoknak valóKép Ütögetés, vibráció (ezekkel lehet fellazítani a váladékot, hogy aztán könnyebben ürüljön) az, amit babáknál is lehet csinálni, feltéve, ha nyugton maradnak addig. Leona nem nagyon maradt a fenekén, amikor próbáltam neki csinálni.

Nana,
sztem a dokik sem ismerik a Dr LEOt, ezért mondják a Siestát. Látod, én is csak azt ismertem. De komolyan úgy emlékeztem, h emelt talpéle van. Ha a dokik is így tudják még...De a lényeg, h a gyerkőcnek kényelmes legyen és ezt Dani már meg tudja mondani, úgyhogy semmi gond nincs azzal, ha Siestában jár, nem? Majd jól megkuksizom mind a kettőt és mondok véleményt.

Cukker,
látod, látod, csak jót akarunk nektekKép Örülök, h ilyen ügyik vagytok! Csak ne add fel, szopiztasd sokat-sokat (egyszerűbb, kellemesebb és hatékonyabb a fejésnél), de ha ez nem megy, akkor fejj közben. Azt próbáltad már, h nem adsz pótlást? Akkor felébred korábban szopizni? Így lehetne a leggyorsabban szaporítani a tejet. Ezt nem éjjel gondoltam, akkor aludjatok csak, hanem nappal.
Homeon nem gondolkozol? Urticát lehet kapni, hátha jó lenne. Meg Herbalakt, őszilé...

Erszényes,
súlybecslés nem 100%-os, de a 3 kg körüli sztem abszolút tökéletes.

Kép
sygnum

Agi,
Védőnőknél próbálkoztatok? Õk ált tudjak kinek van sok teje. Hivatalosan nem segithetnek, de szerintem ha elmondod mirol van szo biztos segitenenk...

Mar letoltottem a szulinapi kepeket, holnap
kuldomKép

sikerult a mosolyKép
mvirag

Sziasztok Lányok!

Nehezen megy a tejci keresés, ezt azért nem gondoltam. Képzeljétek, "egész" halas a Dávidnak keres tejcit. Szerintem ez szupi, de kecskeméten van inkább keletje. Nem tudom, hogy nektek írtam-e, Dávid, unokatestvérem kisfia. Õk már eléggé bele fáradtak, állandóan kórház-orvosok-kórház. Én csak így tudok segíteni nekik.

Pille!
Aranyos vagy, ne felejts el minket! Több topikba is írtam, megszeretnélek kérni, hogy ha lesz felesleges tejcid akkor mailt küldj.
Jó neked, hogy nemsokára babád lesz. Én kecskemétre járok dokihoz, mert mi is babát szeretnénk, csak nem sikerül. Pénteken is megyek UH-ra, de a dokim nem lesz ott, de a múlt hónapban azt mondta, hogy kapok szurit. Nem tudom, hogy mire jutok majd. Pusztai Zoltán a dokim. Jó doki? Tesóm 2 éve nála szült és ő meg van vele elégedve. Bocsi, hogy sokat írtam!
Ági

Kép
Kép
Ági279

Mvirag!

Védőnők is próbálkoznak, csak ha bele gondolok abba, hogy amikor az anyukák szólnak nekik, akkor azt tanácsolja a "drága jó védőnéni" : öntse ki vagy adja oda a macskának.
Idegességembe az jutott eszembe, hogy csinálnék itt nálunk anyatej gyűjtő állomást. Eletleg, ha mégjobban ideges leszek, akkor tényleg utánna járok.
Ági

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Ma sűrű napunk volt... Kép

D.e-t itt voltak Lili babáék. Kép Kép Sétáltunk a városban és aztán meg itt voltunk nálunk. :

Kép

Nagyon kis nyugodt Lili baba. Kép És anyukája is csinos! Kép

Erszényes, örülök a jó eredményeknek! Kép

Nana, javul már Dani?

Mvirág, várjuk a képeket, a mosolygósat is! Kép

Cukker, nagyon ügyes vagy! Menni fog ez! Állandó ciciztetés.... Kép

Syg, jó, h. megint itt vagy! Kép

Kob, bocsi az esti zavarásért! Gyönyörű Kamilla! Kép Kép Tündérlány! És milyen ügyes!

Roz, te jobban vagy? Annyira sajnállak, és mindig kiidegelem magam, ha Rád gondolok! Nem érdemel meg titeket! Te olyan aranyos vagy....nem becsül titeket.....téged....nem lát semmit...... áááááááá, nem is folytatom.

Pat, köszi a gyógyszert, megkaptam! Kép

Bepa, Zsófi tegnap kapott almát. Nagyon ízlett neki. Annyira édesen cuppogott. Ezen a héten csak almát kap, a levét, aztán a jövő héten csak krumplit. Így szép fokozatosan fog hozzászokni. A 3.héten jön a sárgarépa.
Bepa, Te már adsz neki vmit?

Balim, Kép Kép Kép alvás...

Ez az idő....teljesen felborulnak a babák...
birolili

Sziasztok!

Lili, Lina: csodásak a babócák igy együtt!!! Nagyon szépek. Kép

Igen, tudom hogy a súlybecslés nem 100%-os, de azért megnyugtató, hogy már ez a 2600is egész jó súly.

Sajnos én pocsékul vagyok. Most fejeztem be a sírást. Kép Egész éjjel hol a fogam fájt, hol pedig az orrom fojt. Valószínűleg összeszedtem vmit mert nem kapok levegőt se és nagyon gyenge vagyok. A fogam is 5 percig úgy fáj hogy majd belehalok aztán órákig semmi aztán megint, szóval nem értem mi van. Kép Most egy kicsit el vagyok keseredve meg nagyon kedvetlen és fáradt vagyok. Kép

Na ennyit a panaszkodásból, mennem kell ctg-re, dokihoz majd jövök sztem du.

Mindenkinek szép napot!!

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Roz, en nem ismerem Tibor, teged sem (meg - sajnos) igy nehez tanacsot adni, de szerintem orok ervenyu dolog, hogy mindent meg kell beszelni. Hogy miert tortenik ez most veletek, miert kergeti mas szoknyajat es nem a tiedet. Neked is vegig kell gondolnod, hogy ezek utan hogy akarod folytatni. Szerintem az a no nem is tudja, hogy Tibornak harom gyereke van...
Szomoru, ami veletek tortenik!Kép

A kepeket nezve azert felvidultam.Kép
Kamilla csodaszep kiralylany!Kép
Patriot, nagyon edes a kisfiad!Kép Mit eszik, sutotokot?Kép
Jancsi es Juliska bab: nem tudom milyen szinvonalut kell kesziteni, nekem elso korben fakanalbabok jutottak eszembe. Filctollal megrajzolni az arcot, fonalbol hajat, keves kis anyagbol ruhat lehet kesziteni (szimbolikusat).
Kasirozni is lehetne fejet, de az kicsit bonyolultabb. Ha erdekel, hogy kell csinalni, mailben leirom szivesen.

Agi, sajnos en sem tudok segiteni.Kép De azert remelem, hogy tudtok szerezni tejet az unokaocsinek es jobbulast neki!

Erszenyes, igy a vege fele mar sokkal erzekenyebb az ember lanya mindenre. Jobbulast kivanok, pihenj sokat!

Zsofi+Lili nagyon edesek!Kép
Lili, uvegreszelon, nagyon finom peppe lehet reszelni az almat, ugy is probald adni neki, ne csak le formajaban!

Syg, jobbulast! Most hogy vagy?

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szép napot Mindenkinek!

Lili,
az almát meg is sütheted a sütőben, hamar puha lesz, és benne marad a vitamin Kép Lehúzod a héját, és szét lehet trancsírozni. Nyersen is jó, ahogy Dóra írta. Ha főzöd akkor (nem tudom, tudod-e, azért írom le) nem szamad majd mással együtt főzni, mert a töb (vagy az alma, ezt nem is tudom) megkeményedik az almában található savtól. Bár ezt MVirag biztos jobban tudja Kép
Nem volt semmi probléma tegnap este, csak Kamilla már nagyon mondogatta, hogy "nem szeretem, amikor így írsz Kép" Aztán meg úgy elaludtam vele, hogy csak na!

Cukker,
nagyon-nagyon örülök a tejcsi dolognak! Az éjszaka hogy alakult? Majd írj pár szót róla, kíváncsian várjuk!

Patriot,
de jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy szépen alakultok, látom Zsombi is rajong a söóütőtökért, Emesének is az a kedvence Kép

Syg,
majd írd meg, melyik cipő a nyerő!

Még jövök, Emesének kijött tegnap a második foga is, és az alkaromat kiválóan tudja harapni vele, még jó, hogy szopi közben nem Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Megvolt a mai üvöltésünk is, nem tudom miért, de három napja azt csinálja Lili, hogy nagyon álmos lesz, de nem alszik el, helyette üvölt, de annyira, hogy néha még levegőt sem vesz. Ha próbálok neki cicit adni, akkor még jobban üvölt, nem fogadja el. Végül csináltam neki tápit, evett 35 g-ot belőle, és beájult. Se cumi, se cici, nem értem én ezt. Mi lesz délután a szuri után? Kép
Éjszaka sem bírtam egy percre se letenni az ágyába, végig rajtam aludt, igaz négy meg három órákat, de már leszakadt a karom.

Erszényes,
kitartás, pár nap és kezedben Minijanika. A végén nekem is mindenem fájt, főleg éjszaka, alig tudtam aludni. Szülés előtt közvetlenül, meg szülés közben a combom fájt hátul annyira, hogy talán az volt a legrosszabb az egészben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dora, Te milyen kreatív vagy!Kép Kati jól van A múltkori orrfolyásból teljesen meggyógyult? Mi újság ház-lakás ügyben?

Lili, Doranak igaza van,adhatsz pépet is,de csak valódi üvegreszelőt vegyetek! Nekünk van műanyag Rossmannos,de az üveg klasszisokkal jobbKép.

Erszényes, nekünk is azt mondták a 37 hetes UH-n h "nem lesz egy óriás baba", aztán 3150-nel született Hanna, ami tökéletes-mondjuk azóta teperhetne jobban, de ez más kérdésKép!

Nana, Te bármit csinálhatsz,Botond elveszi ami kell NekiKép! Jobban vagy?

Ági, vhol olvastam az Eszterlánc hálózatról, egy anyatej adó szervezet, ami bizalmon alapul.

Lili és Zsófi nagyon szépek együtt!Mennyit változott Lili, már nem annyira újszülöttes, nagyon tetszik a haja isKép! Zsófi meg, hát csudaédesKép!

Syg, ütögetem én, ha nyugton van-ami azért ritkaKép-, de felszakad, csak nem ürül,mert nem köhögi kiKép. Meg is nevettettük a rendelőben tegnap a dokit, védőnőt nem volt egyszerű felöltözni, álló mozgó Hannára feladni a harisnyát, csak nézett a dokinő, kérdezte, ez így megy otthon is, mondtam nem,ott a földön a szőnyegen-és a telefonom még mindig lekötiKépKép..

Mino,merre jársz? Csavarogtok egésznap?

Bea, megjöttetek már? érünk képet Lilla királylányról!

Virág, képek?

Roz, talán a Napsütés,meleg szellő és a PIROSMOGYORÓS!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

Kép
seriff

Lina, ne félj az oltástól, tényleg fontos, h ne érezze Rajtad Lili, h rettegsz! Megoldjátok!Kép
Van ilyen,mikor annyira fáradt, h csak sírni tud, de elaludni nemKép, hidd el, h visszavágysz majd még ezekre a karban alvó éjjelekre!Kép Ahogy Roz írta egyszer, nemsokára csak 5-10 perc a szopi, aztán már csak a popóját törölni kellesz, stb....Kép

Kob, Emese a kis vámpírKép...Lehet, h husit kér?KépKép

Kép
seriff

Megszivatott a lányom, mivel kimaradt a szopi, lefejtem neki 100 ml-t, és abban a pillanatban ahogy betettem a hűtőbe, felkelt. Odaadtam neki, megette, plusz 80 tápit. Mindjárt indulunk szurira, kíváncsi vagyok, mennyinek mérik majd.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

hulla fáradt vagyok. éjszaka szopiztunk, meg lány kézben akart lenni állandóan. fél 11-kor feküdtem le, ő 1-kor kelt és 5-ig fent voltam vele. na akkor átmentem férjemhez, h most már ő is vegye ki a részét. tulajdonképpen két hete csak rajtam lóg adri és most kipurcantam. ma kicsit rosszul lettem. ma adtam pótlást mert már nem bírtam tovább. 9-délig bírtam, aztán adtam neki 60 milit. úgy 80-at 100-at szopizott, csak vékony lehetett a tej. mennem kell mert végre 3. napra tojt nekem egyet. utána jövök vissza írni-remélem

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Igen SEriff, köszönöm kérdésed jobban. Kép Továbbra is köhögök és fáj a torkom, de a közérzetem már nem olyan rossz. És ti??? Te? Füled?

Lina, Lili
Gyönyörűek a kis baby-k. Kép Lina, pici Lili tiszta anyukája! (lett)Kép Nagyon édes!

Syg,
Tegnap este eszembe jutottál...Hogy bírod te hogy lassan 1 éve csak 3-4 órákat alszol???????

Cukker,
Kitartás! Majd ha lesznek új képek...én nagyon várom! Kép

Erszényes,
Kép Kép Sajnálom... Képek??

Én nagyon happy vagyok. Találtunk Dani mellé egy bébiszittert, aki itt van vele amig nekem angolórám van. Kép (különben már épp ott tartottunk hogy elfelejthetem az angol órákat)

Dani rögtön beleszerelmesedett Kép - mondjuk Dani ilyen szempontból nem egy nehéz eset, ő rögtön mindenkivel jól kijön.

Ja és gőzerővel várom a babakocsinkat ill. a futárt Kép, de sajna nem jön...Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Megvolt a mai kórházi ctg, uh, röpke 2,5 óra alatt Kép úgy, hogy a dokira egy percet sem kellett várnom (pedig azt hittem az lesz majd húzós) Elszopogattam fél csomag Negrot, hogy ne jöjjön rám a köhögés.
Szerencsére minden rendben van Orsi-borsival, így 37 hetesen 2800g-ra saccolták, ami nekem teljesen rendben is van. Flóra 2750-nel született.

Flórának még mindig folyik az orra, de éjszaka szerencsére nem és így tud aludni nyugodtan. Ez rólam már nem mondható el, folyamatosan úgy érzem, hogy az agyam helyén is váladék van. Már én is bőgtem tegnap, de attól csak rosszabb lesz. Várhatnám nyugodtan a szülést, mert pocakilag teljesen jól vagyok, de nem.

Erszényes, örülök, hogy összefutottunk KépRemélem a fogdoki nagyon hamar segít rajtad!!

Zsombi-Zsófi-Lili nagyon aranyosak!

Seriff, nagyon köszi mégegyszer!!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Nana, milyen babakocsit vettetek? És honna vetted, rendelted??

Köszi lányok a sok hasznos infót. KépNagyon cuppog Zsófi. Kép

vasárnap lesz a keresztelő...., már nagyon várom. Kép Bár pont beleesik az alvási idejébe....de majd vhogy megoldjuk. Kép 1* van kersztelő. Kép
birolili

Pille, Erszényes,

Én is így ki voltam készülve szülés előtt már 2-3 héttel. Orrcsepp nélkül létezni sem bírtam, még a szülőszobára is vittem. Akkor január volt és náthás időszak... Nem akarlak elkeseriteni benneteket, de nekem a szülésig el sem múlt, viszont megszültem és mintha elvágták volna. Kép

Daninak is még mindig folyik az orra. Hogy folyhat ilyen sokáig???

Orsi-borsi...Ez aranyos! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Lili,
De jó itt vagy! Kép Már kérdezni akartam, hogy a kenguru fekvő pozicióját mennyi ideig használtátok? Zsófi hány hónapos koráig?

Nagyon hosszú töprengés és tanakodás után választottunk babakocsit. Ebay-en rendeltük és Olaszországból jön.
Chicco complett travel system.... Álmaim babakocsija volt egy ilyen vagy ehez hasonló, nagyon akciós volt és nagyon megérte volna....Úgy volt hogy nem kell hazaszállitattnunk mert egy ismerősünk -aki jár ki- hazahozza, de a végén mégse...Hát így a szállitás jól megdobta az árát, de még így is jóval olcsóbb mint kis hazánkban.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok Lányok!

Sajnos nem tudtam tartani a topik tempót, így egy ideje nem is olvastam. Érdekes, hogy pont most ültem újra gép elé, mikor Seriff is hiányolt. Köszi! Kép

Három lapot olvastam vissza, és rettentően sajnálom azokat, akiket veszteség ért, és kívánom, hogy legyen elég erejük, hogy túljussanak ezen a nehéz időszakon.

Ági: hívj fel, van pár csomag tejem, talán tudok segíteni vele. 06 (20) 479 - 9082 Melinda

Magunkról, remélem mindenkit felvidít:
Mi jól vagyunk, Bálint még soha nem volt beteg. Még mindig csak anyatejen él, ma 21 hetes. Négy hónaposan 8240 gramm és 67 centi volt. Most már biztos több 9 kilónál is. Nagyon szépen fejlődik, minden nap egyre ügyesebb. Az első naptól jól alszik éjszaka, általában egyszer kel, 4-5 óra körül. A nappalok nehezebbek, két hónapig egyáltalán nem aludt, karácsonytól napi egyszer, de azt is csak nehezen, és nem tudom előre, hogy mikor. Egész embert kíván. Folyton mellette kell lenni, különben brünnyög. Most vettünk neki új autósülést, és elvileg ma hozzák a szoptatós hintaszékünket. Rendeltem neki hintát is. Nehéz lefoglalni. De nagyon-nagyon aranyos. Teszek fel róla képeket, amik mostanában készültek.

Igyekszem mielőbb újra jelentkezni, minden jót nektek!KépKépKép

Kép
Kép
melissza

Seriff, koszi mar el is felejtettuk, hogy folyt az orra!Kép Valoszinuleg a fogzas miatt lehetett, ahogy kibuj a foga, megszunt az orrfolyas is.
Most en vagyok megfazva, de mar kifele jovok belole.Kép
Hat egy pedagogusnak muszaj!Kép Egyebkent sajnos nem vagyok valami kreativ.Kép
Lakasugyben egy helyben toporgunk. Mint eddig is.Kép

Pille, jobbulast!

En is babakocsi vasarlasi lazban egek, igaz meg nagyon raerne, de a rokonsag akar valamit keresztelore venni es felesleges dolgok helyett inkabb megmondjuk konkretan, hogy mire lenne szukseg.

Lili, de izgalmas! Es az sem baj, ha elalszik a lany a templomban!Kép Mi visszuk a hordozojat, hogy abban ringatozzon... Valami csendesebb jatekot is viszek neki, ha nyugoskodni kezdene. Vagy a kedvenc csorgojet?Kép

Cukker, ejszaka.Kép

Nalunk mostmar egyre jobb a helyzet, ketszer, max. haromszor kel a lany!KépKépKép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

melissza : gyönyörű ez a fiú és hatalmas:azt hittem megint elvesztélKép

Lili, Lina! Csudipofák együttKép
Lili:nem eszik mást, csak tejcsit...még 3-4 hét és én is kezdem a hozzátápitKépvárom már, mert kíváncsi avgyok de türelmes is...a bélrendszerének jobb lesz ha még nem kap mást..elég volt a tápi terhelés isKép

Seriff! csípő természetesenKép azt írták hotel 2. emeletKéphotel a kórház ez vicc

KépKép
KépKép
bepa77

Megjött a csodababakocsink!!!!!!!!!!

Egy nagy doboz! Hát csak remélni tudom hogy minden , sértetlenül megvan benne!

KépKép
KépKép
nana09

Melissza!!!
De jó hogy írtál! Hát sajna az első hónapok még elég gyötrelmesek tudnak lenni, de most már hónapról-hónapra jobb lesz! Kép Dani is nagyon rossz alvó volt, aztán idővel egyre inkább kezdte bepotolni a lemaradást. Kép

Bálint gyönyörű kisfiú! Kép igaza van Roznak itt csak szép babák vannak! Kép

KépKép
KépKép
nana09

lina: oltásnál érdemes kúpot adni(én adtam de sose lázasodott)

KépKép
KépKép
bepa77

Szerintem is érdemes beadni az oltásnál a kúpot. (én is mindig adtam, de Dani sem lázasodott sosem)
A másik a nagyanyáink ősi módszere, vizes zsepi rörtön rárakni. Én egyszer - a 3 éves oltásnál, gondoltam már nagy a gyerek- nem raktam rá és be is csomosodott, előtte soha sem.

A babakocsink hiper-szuper! El sem hiszem még! Annyira örülök! Kép Kép Kép

Lazán kiemeltem a 10 kg-os kocsit a dobozból...kaptam is a férjemtől a fejemre Kép

De remélem nem lett baj, gondolom azt rögtön éreztem volna. Nagyon felbátorottam, hogy a lepényem jó helyre került. Kép

Bocsi a hosszú beszámolóért.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Megvolt az oltás, szerencsére Lilit nem nagyon hatotta meg. Akkor sírt egy picit, mire kiértünk a rendelőből, már vigyorgott. Csak pont hazafele a garázsban elaludt, úgyhogy hordozóstól rátettem a babakocsijára, és most kint alszik az udvaron.

Le is mázsálták, 5700 g és 59 cm.
Lili,
Így Zsófinak még maradt egy centi előnyeKép

Viszont megyünk a Heim Pál kórházba alvásvizsgálatra, biztos, ami biztos. Pont elaludt oltás előtt 10 perccel, úgyhogy látták, hogy hogy riadozik közben.

Bepa,
estére mondtak egy fél kúpott, akkor is, ha nem lázas, majd adunk neki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bepa, azért hotel, mert ott vannak a kórtermekKép, akkor ne az sztk-ba menjetek, és ne délután, főleg pénteken, sztem 10-11 körül, Nyíri út 2.emelet, ahol az Uh előtt a narancs székek vannak, oda csüccs le, vki pedig el jobbra majd balra és ablaknál beadni a kérőt. A leletet is uott fogják adni, kérjétek többször. Tényleg ne menjetek ennél később!

majd még jövök, de most mennem kell.....

Kép
seriff

Néhány kép a bulibol. Panka nagyon elemeben volt tancolt a lanyokkal, beni meg beteg volt, igy kicsit bagyadtan telt a napja.Kép
mvirag

Kép
mvirag

Kép
mvirag

Sziasztok!

Ági,
azt hiszem, nála vannak jobb meddőségis szakemberek. Adsz e-mailt, akkor írok szívesen.
Mióta próbálkoztok?

lili, lina,
zsófit meg se ismertem, lili meg egyre inkább anyára hasonlít. a szája teljesen a tiéd, lina.

lina,
az ilyen nyűgösségre többnyire bejön a viburcol kúp. szar dolog, amikor tudod, h semmi baja, csak álmos, de nem tud elaludni. nálunk is így kezdődött 3 hetesenKép
oltás után sosem adtam kúpot, azt olvastam, h lázcsillapítóval nem lehet megelőzni, csak kezelni a lázat, tehát előre adni fölösleges.

lili,
a párolt, sült alma finomabb és könnyebben emészthető. leona eddig csak a banánt kapta nyersen.

erszényes,
nem kell már sokáig várni, kitartás! inkább próbáld meg még élvezni! fura, én pont a végén olyan jól éreztem magam.

dóra,
fáradtan, nagyon fáradtan. nem tudom, mi volt ma éjjel, de fél 11-től 2-ig nem tudott visszaaludni, így tulképp 2-kor kerültem ágyba és 7-kor végleg felkelt. na persze nem aludta végig ezt az 5 órát.

kob,
persze, megírom majd, de azt hiszem, nem most lesz, h megnézem őket (cipőket). alig állok a lábamon.

cukker,
nincs vékony tej. a tej eleje híg, ez a leves, a közepe sűrűbb, ez a főétel, a legvége meg nagyon zsíros, ez a desszert.
ha ennyire kézben akar lenni, javaslom a kendőt. én ezt elrontottam az elején, h ritkán tettem bele, mert mindig reménykedtem, h majdcsak letehetem az ágyába. persze sosem tehettem le. mennyivel könnyebb lett volna, ha nem kell őt tartani.
a szoptatáshoz kell a pihenés is, semmi gond, ha tápit adsz, ha nem bírod már. csak azt javasolnám, h nem cumisüvegből add neki, hanem pohárból.

nana,
teszel fel képet a bkocsiról?
azért még nem 1 éve. pont ez a mázlim, h várandósság alatt nagyon sokat pihentem és semmi olyat nem csináltam, amihez nem volt kedvem, így teljesen fel voltam töltődve.
múltkor nézegettem, h az első 3,5 hónapban 3-4*, max 5* ébredt fel manó, 3,5 hónapos kora óta megy a 6-8-10 ébredés. azt hiszem, most igencsak holtponton vagyok. néha nem tudok megmozdulni, hiába sír mellettem, képtelen vagyok magamhoz térni.

balim,
tegnap lementem a boltba, fél óra volt az egész. mire hazajöttem, robi teletömte manót kölesgolyóval, mert mással nem tudta lefoglalni. keresett a kis rabszolgahajcsár, mindenhova be kellett nézni, h ott vagyok-e, mikor rájött, h nem vagyok itthon, elkezdett sírni. jöhetett a kölesgolyó.

melissza,
bálint azok alapján, amit írtál, szuperjó kisbaba. és nagyon szép! gyere gyakrabban, ha nem is tudsz olvasni, írj magatokról!

bepa,
a kórházaknak van hotel- és diagnosztikai szárnya. sztem is poénosan hangzik, főleg a magyar kórházaknál.

seriff,
az ütögetést úgy kell csinálni, h teljesen zárt ujjakkal kúpot kell képezni a kezedből, a bentrekedő levegő az, ami megrezegteti a váladékot. ha fellazul, köhögni fog tőle.

mennem kell.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Végre itthon! Hát a napom vége az lett hogy elmentem a fogdokihoz megint és kihúzattam a fogamat. Kép
Szomorú de nem maradt más megoldás. Kép
Ilyen rossz napom még nem volt, egész nap annyira szenvedtem de most megkönnyebültem. Kép Bár lesz mé egy kis nemulass ha kimegy az érzéstelenítő hatása... gr...

Pille: én is nagyon örülök, hogy találkoztunk, csak sajnálom hogy most pont ilyen ramaty állapotban voltam. Kép Nagyon csini kismami vagy. Kép

Amúgy én a CTG előtt ültem majdnem egy órát. Kép
A dokit pedig azonnal én is nyakon tudtam csípni. Kép

Nana: örülök, hogy a lepényed jó helyen van, az fontos!! Kép De az emeléssel vigyázz!

Képet majd teszek fel csak a fotót kell lefényképeznem a digit géppel és olyan nehéz szépet csinálni, de mindjárt megpróbálom. Kép

KépKép
erszényes

megprobálok képet felrakni...
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Syg,
végül is el tud aludni, csak előtte üvölt 10 percet. Sajnos a cici se jó ilyenkor, aztán lenyugszik és elalszik. Általában rájön, hogy felesleges sírni. Reggelente, mikor reggelizek, ha sír, akkor sem veszem ki a hordozójából, tudom, hogy evett, aludt, tisztába tettem, szóval nagy baja nem lehet, üvölt kb. 1 percig, vagy addig sem, aztán mosolyog, meg gügyög tovább, és kivárja, hogy lenyeljem az utolsó falatotKép

Viszont most a szuri óta alszik, már lassan öt órája nem evett. Már a teraszról is betoltuk, de erre sem ébredt fel, kigomboltuk a ruháját is, de semmi.

Erszényes,
hogyhogy ültél egy órát a CTG előtt, nem időpontra mentél? Én soha nem vártam, de mindig előbb is mentem 10 perccel, nehogy beelőzzön valaki az osztályról, és pont ne férjek már be egy gépbe se.

Tényleg, hol van pontosan a gyerekkardiológia? Jövő kedden megyünk, csak azt tudom, hogy valaol az Izsáki úton.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?