Sziasztok!
Ági,
azt hiszem, nála vannak jobb meddőségis szakemberek. Adsz e-mailt, akkor írok szívesen.
Mióta próbálkoztok?
lili, lina,
zsófit meg se ismertem, lili meg egyre inkább anyára hasonlít. a szája teljesen a tiéd, lina.
lina,
az ilyen nyűgösségre többnyire bejön a viburcol kúp. szar dolog, amikor tudod, h semmi baja, csak álmos, de nem tud elaludni. nálunk is így kezdődött 3 hetesen
oltás után sosem adtam kúpot, azt olvastam, h lázcsillapítóval nem lehet megelőzni, csak kezelni a lázat, tehát előre adni fölösleges.
lili,
a párolt, sült alma finomabb és könnyebben emészthető. leona eddig csak a banánt kapta nyersen.
erszényes,
nem kell már sokáig várni, kitartás! inkább próbáld meg még élvezni! fura, én pont a végén olyan jól éreztem magam.
dóra,
fáradtan, nagyon fáradtan. nem tudom, mi volt ma éjjel, de fél 11-től 2-ig nem tudott visszaaludni, így tulképp 2-kor kerültem ágyba és 7-kor végleg felkelt. na persze nem aludta végig ezt az 5 órát.
kob,
persze, megírom majd, de azt hiszem, nem most lesz, h megnézem őket (cipőket). alig állok a lábamon.
cukker,
nincs vékony tej. a tej eleje híg, ez a leves, a közepe sűrűbb, ez a főétel, a legvége meg nagyon zsíros, ez a desszert.
ha ennyire kézben akar lenni, javaslom a kendőt. én ezt elrontottam az elején, h ritkán tettem bele, mert mindig reménykedtem, h majdcsak letehetem az ágyába. persze sosem tehettem le. mennyivel könnyebb lett volna, ha nem kell őt tartani.
a szoptatáshoz kell a pihenés is, semmi gond, ha tápit adsz, ha nem bírod már. csak azt javasolnám, h nem cumisüvegből add neki, hanem pohárból.
nana,
teszel fel képet a bkocsiról?
azért még nem 1 éve. pont ez a mázlim, h várandósság alatt nagyon sokat pihentem és semmi olyat nem csináltam, amihez nem volt kedvem, így teljesen fel voltam töltődve.
múltkor nézegettem, h az első 3,5 hónapban 3-4*, max 5* ébredt fel manó, 3,5 hónapos kora óta megy a 6-8-10 ébredés. azt hiszem, most igencsak holtponton vagyok. néha nem tudok megmozdulni, hiába sír mellettem, képtelen vagyok magamhoz térni.
balim,
tegnap lementem a boltba, fél óra volt az egész. mire hazajöttem, robi teletömte manót kölesgolyóval, mert mással nem tudta lefoglalni. keresett a kis rabszolgahajcsár, mindenhova be kellett nézni, h ott vagyok-e, mikor rájött, h nem vagyok itthon, elkezdett sírni. jöhetett a kölesgolyó.
melissza,
bálint azok alapján, amit írtál, szuperjó kisbaba. és nagyon szép! gyere gyakrabban, ha nem is tudsz olvasni, írj magatokról!
bepa,
a kórházaknak van hotel- és diagnosztikai szárnya. sztem is poénosan hangzik, főleg a magyar kórházaknál.
seriff,
az ütögetést úgy kell csinálni, h teljesen zárt ujjakkal kúpot kell képezni a kezedből, a bentrekedő levegő az, ami megrezegteti a váladékot. ha fellazul, köhögni fog tőle.
mennem kell.