A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Akkor egy újabb szagoja-párti hsz!!! Kép
Én már nagyon-nagyon szeretnék oda menni!!! Kép

Pocak!
Én nagyon sajnálom, hogy olyan messze vagytok, mert tényleg jó lenne Titeket is látni többször...de azért a többség errefelé van...vagy tévedek?
És sajna Ruz is ugyanígy járt nyáron, mikor az én "szülésiszabim" alatt talit rendezett...Kép, talán 4-en vagy 5-en mentek el Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pocak!
Csináld úgy, mint én Kép. mindig úgy elmentem volna egy talira, de a villamoshoz még nyúl vagyok, így Sagojába nem mertem menni. Erre most feldobtam, hogy legyen a MOM-ban pénteken 10-kor tali, és legnagyobb meglepimre rengetegen voltunk. Én úgy is elmentem volna, ha senki nem jön, sétálva is csak fél-háromnegyed óra, és most annyira jó kedvem lett a tali alatt, meg utána a sétán, hogy le se tudom írni. Tán az időjárás is teszi, de totál boldog vagyok Kép

és a 4 v, 5 anyukás tali is tali, mi is rendeztünk már Manókával ilyen összejövetelt Kép, és marha jó volt. szóval dobj be egy DunaPlazás v. Westendes ip-t, és majd lesz rá jelentkező.

Sok fotó született, gondolkodom, hogy hova kellene feltennem úgy, hogy rendesen meg lehessen nézni őket.

ancsipancsi

Hahooooooooooo!

Sajna nem tudok egyenlore visszaolvasni,de azert azt leirom,hogy
NAGYON KIVANCSI VAGYOK A TALIS KEPEKRE!!!!!!

Mire egyszer en is eljutok egyre,siman mindenkit fel fogok ismerniKépKép

Pusz
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok lanyok!

Naagyon jol ereztuk magunkat veletek, orulok, hogy vegre mi is eljutottunk egy talira!Kép

Pocak, sajnalom, hogy nektek igy kivul esik. Nekem tenyleg az volt a szerencsem, hogy alacsony paldoju busz visz szinte haztol hazig - Sagojaba epp ezert nem is tudok elmenni.

Lindi, megegyszer nagyon koszi a Libero figurakat!Kép Ancsi neked is!Kép
A kepekre nagyon kivancsi vagyok.Kép

Kisun, emberunk aztan elhallgatott es meg sem szolalt, persze o is vegig jott a Borarosig.Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv,
nem is arra gondoltam, hogy bizonyos szabályok szerint kellene írni a bármilyen kritikát, egy adott műről és nyilván objektív kritika, a szó klasszikus értelmében nem is létezik. De Teljesen elképedtem pl.azon,hogy egy filmről, két teljesen eltérő kritika jelent meg, mindkettő a porton. Ráadásul az elmarasztaló jellegű (szerzője bizonyos SzabóZ )írás, azokat a nézőket is leminősítette, akiknek urambocsá', netán tetszett a film. Lehet, hogy nincs igazam, de szerintem az ilyentén megnyilvánulás merőben etikátlan, még egy laikustól is, nemhogy újságírótól.Kritikát meg nem azért olvas az ember,-legalább is én nem-,hogy megmondja valaki helyettem, mi tetszen nekem és mi nem, de a fenti cikk, szerintem ilyen irányba is hajaz. Tévedés ne essék. Én nem láttam az adott filmet, csak kíváncsiskodtam, tehát lehet, hogy nekem sem tetszene. De ez nem változtat a fenti véleményemen.
Ezenkívül meg egy kritikát meg lehet írni tárgyilagosan, netán humorosan és a szomorú igazságot sem kell feltétlen brutálisan a képébe vágni a szerzőnek/nézőnek, "őszinteség" jeligére. Igazán nincs komoly jelentősége a dolognak, csak elgondolkodtatott.
És köszönöm a választ, amúgy meg Kép

És ezúton kérem tiszteletteljes bocsánatát Godzillának, az alaptalan gyanúsításért, miszerint K.T.-vel távoli rokonságban, vagy hasonlóságban van. Kép Kép

Indi,
láttam, köszönöm. Kép Lehet,hétvégén elmegyünk a Zapával vadászni valami ilyesfélét Kép

Denizsa,
nekem meg fel kellett csórikámat ébreszteni a hülye orthopédia miatt,de tök édes volt, egy nyikkot sem sírt, hanem vigyorgott nekem. Pedig egy csomó gyerkőc bömbölt körülötte. Kép

Mása,
Kép ez a kép Kép nagyon falat Kép
macskanyu

Mása!
ez az Orsi egy erőművész! ez a birkózó ruckó! Kép látom te se adsz neki enni, a cumisüveg csak dísznek van ott, azt a lábát falja Kép

Talis fotók.
Lekonvertáltam mindet picire, akinek kell a nagy méret (kb. 2-2,5 megás darabok), írjon már mélt pls, és küldöm neki.

http://www.kep.tar.hu/mamapoc

egyelőre nem jelszavas, de ha valaki akarja, akkor valahogy azzá teszem. csak gyorsan reklamáljatok, mert mindjárt indulunk vidékre. Kép

ancsipancsi

Dorka!
miért nem szóltál?? Kati később kelt, és nem került rá a képekre Kép. bocsi!

Sooso!
ti se vagytok sajna rajta, később jöttetek Kép

Zsanci!
a tiéteket meg elszúrtam, jó homályos lett Kép

ancsipancsi

Ancsi,

képek nagyon rulez KépKépKépKépKép biztos tök jó volt a tali KépKép
macskanyu

Sziasztok!!
Ma volt az első sétánk ide anyuékhoz és igy kerültem hosszú idő után net közelbe.
Persze visszaolvasni esélyem sincs, igy csak bekukkantok és köszönöm a sok drukkot meg jókivánságot. mindjárt keresek friss képet a jányról és teszek fel egy párat.

Képzeljétek tegnap voltunk dokinéninál és most mérlegelték Kamillát a szülés óta először és 4850 grammos már!!! Egy kicsit felhzízlaltuk a lányt Kép Ha igy folytatja karácsonyra vágósúlyban lesz Kép Persze nekem voltak olyan napok amikor meg azt hittem, hogy nincs elég tejem és szegény gyerök éhezik, ehelyett az volt a baja, hogy túlzabálta magát Kép de ez a jobbik eset. Fejni már nem tudok, mert beállt a kereslet-kínálat. De azért 10db teli avent pohár bent figyel a fagyasztóba.

volt egy kis mellgyulladásom is, akkor gondoltam Votivra, de nekem nem a tejbelövelléstől volt, hanem mert amikor először vittük gyerekdokihoz Kamillát elszorította a cicim az a hülye melltartó! Fene se gondolta volna, hogy ilyen érzékeny műszer ez a cici ilyenkor...De mostmár minden rendben!

Keresek képet.
Rylie+Kamilla aki 1 hónapos múlt 1 héttel
rylie

Sziasztok!
Végre van internetünk.
Tali nagyon jó volt, bár Gréti megint hozta a szokásos formáját, és nem nagyon akart hagyni társasági életet élni.
Ancsi! Nagyon klasszaka képek.

Viszont, fel vagyok háborodva. Szolnokra mindig IC-vel szoktunk menni, a jegyet telefonon megrendelem, aztán indulás előtt 20 perccel átveszem.
Na most a MÁV kitalálta, hogy a jegyet legalább 25 órával az indulás előtt meg kell rendelni, és 24 (!) órával az indulás előtt át kell venni személyesen. NORMÁLISAK? Most másszak át a gyerekkel a városon azért, hogy megvegyem a jegyet? Mellesleg most meg se tudnám venni, mert nem rendeltem meg 25 órával hamarabb. Olyan csúnyákat tudnék most mondani, hogy csak na.
Most Petit elküldtem jegyet venni, ami vagy lesz, vagy nem, mert ugye lefoglalni se tudtam.

KépKép
KépKép
lindicita

Semmi baj Ancsi!Kép En is csak most vettem eszre!Kép Majd legkozelebb!Kép Nagyon jok lettek a kepek!Kép
Addig is itt a kis feleves:
Kép

Masa, jo ez a csikos szerko!Kép

Iginek elore is boldog szulinapot kivanok!
Kép

Na megyek pakolni, mindenkinek szep hetveget!

Dora

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Macs, tök igazad van! na ezért nem szeretem én az i. kritikáit. pedig sokáig olvastam, de szép lassan leszerepeltek a szememben. ezek az újságírók simán "übermenschnek" képzelik magukat, nincs bennük semmi empátia. nem azt mondom, hogy úgy kell kritikát írni, hogy közben ne bántsunk meg véletlenül se senkit, de szerintem egyesek ott még soha nem gondoltak bele, mennyire megbántanak embereket a cirkadalmas szitkozódásba csomagolt véleményükkel. azért meg nem olvasok már kritikát, hogy lássam, hogy megint jól odamondanak ennek-annak, és porig alázzák x filmet. az meg tényleg a csúcs, hogy "nem elég, hogy a film szar, de hülye az is, akinek tetszik"... apafej szerint kardinális probléma, hogy ezek az emberek felügyelet nélkül dolgoznak, nincs szerkesztő, aki ténylegesen ellenőrizné a munkájukat, netán felhívná a figyelmet a zagyvaságokra, amikbő azért van bőven Kép

és még 1 titok: sokszor azt "kell" kritizálni, amire jegyet kapsz, vagy amiből tiszteletpéldányt adnak a szerkesztőnek, szóval ritka a szabad választás. úgyhogy én tök mázlista vagyok Kép (és van itthon egy főfőszerkesztőm is Kép)

votiv 8)
votiv

2 napja alig jön fel az oldal...
neet
neet

Tali nagggyon jó volt, Dóci Istivel meg Soosoo Zsombijával és Bendijével bandázott, mi meg futottunk utánuk Kép meg a lányom táncolt is, meg autókázott, hazahoztam, evett, aztán kidöglött, fél 1 óta alsz.

Ancsi,
képek csúcsszuperek!!!!

Juc,
trükk: egy irányba futó gyermekek anyjaival kiválóan lehet pletyizni Kép

Dora,
szurkoltam nektek, hogy ne az üvöltözést kelljen végig hallgatnotok!!! Kép

Pocak,
érted a világ vééééééééégére is elmegyek Kép

na közben ébredés,

v
kisün

Talis kepek tokjok! En most irigyirigy...
moose

Ryliemama, szia!!!! Kép
hol a kép? már nagyon várjuk! és szüléstörténet? legalább egy nyúlfarknyit! Kép
és milyen az anyaság? Kamilla igen tekitélyes súlyt ért el máris! örülök, hogy van bőven tejcid, és hogy minden oké KépKép

Pocak, én elmegyek Dunaplázába (is), meg bárhová, és egy mamát+babát beteszek az autómba még Kép szóval találd ki az időt/helyet! Kép

votiv 8)
votiv

Moose! Van kedved 3-4x tücsökzenére menni Nyúllal. Ezen is teljesen ki vagyok akadva. A tücsök-zenére 10 alkalmas bérletet kell venni, mi szerdánként járunk és 3x nem voltunk, amikor ez a rota vírus volt. Erre azt mondja a néni, hogy nemsoká lejár a bérlet, úgyhogy gyorsan pótoljuk be hétfőnként az elmaradásokat, mert ha vége a "bérletnek" (márc.29), akkor utána elvész. Viszont az időpontok átruházhatók.
Szóval Moose, van kedved menni hétfőnként vagy szerdánként zenélni, mert mi nem tudunk menni hétfőnként, így elveszne eddig 3 napunk. Ráadásul jövő héten sem tudunk menni, azzal együtt 4.
Vagy Pocak! Ti is Óbudán laktok, ugye? Mert ez az Óbudai Műv. Házban van (San MArco utca).

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi, szuperek a képek, kedvencem a 23-as, ahol Lencsi elől olyan méricskélően néz, miközben Te a társaságot fényképezed KépKép nagyon szépen köszönjük a megörökítést Kép

cukik voltak a bébik és szépségesek az anyukák! jó volt a tali, sok ilyet még Kép

csak az a kár, hogy ellopták az extraméretű tejeskv-m Kép

votiv 8)
votiv

Lindi, nem látod a Svábyt valahol a környéken? mert ez ma nem a te napod KépKép

Kisün, jesz, Isti nagyon belebolondult Dóciba!Kép de ez nem meglepő, mert olyan kedves kislány, imádnivaló! és minden baba tetszett, például Vincsenzó olyan cukin kiosztott mindenkit Kép és Lillus mondta Istinek, hogy Iszti Kép és Benke pedig nekiadta a rágcsáját Kép aztán Istók Vince joghurtjából is kért Kép olyan drágák voltak ezek az édes kis gyerekek, hogy mindjár túlcsordul a szívem KépKépKép

votiv 8)
votiv

Moose! Van kedved 3-4x tücsökzenére menni Nyúllal. Ezen is teljesen ki vagyok akadva. A tücsök-zenére 10 alkalmas bérletet kell venni, mi szerdánként járunk és 3x nem voltunk, amikor ez a rota vírus volt. Erre azt mondja a néni, hogy nemsoká lejár a bérlet, úgyhogy gyorsan pótoljuk be hétfőnként az elmaradásokat, mert ha vége a "bérletnek" (márc.29), akkor utána elvész. Viszont az időpontok átruházhatók.
Szóval Moose, van kedved menni hétfőnként vagy szerdánként zenélni, mert mi nem tudunk menni hétfőnként, így elveszne eddig 3 napunk. Ráadásul jövő héten sem tudunk menni, azzal együtt 4.
Vagy Pocak! Ti is Óbudán laktok, ugye? Mert ez az Óbudai Műv. Házban van (San MArco utca).

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv! Ez tényleg nem az én napom, mert a hsz is 2x ment el.

Dóra! Nagyon édi Kati a csíkos szerkóban, és micsoda zoknija van !

KépKép
KépKép
lindicita

Kép
Kép
hirtelen ennyi, mert éhes Kamilla és menni kell.
születéstörténetet legközelebb, mert most nincs rá idő és az hosszadalmasabb. Lassan sötétedik és haza kell tipegnünk.
Pá nketek ja ér Recca Kép Kép
rylie

Lindi, a csikos szerkoban Masa Orsija van.Kép

Rylie eeedi babad van!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Rylie! Kamilla nagyon szép! Pont mint a neve.

KépKép
KépKép
lindicita

Dóra! Most már tényleg kinézek az ablakon, mert Sváby tuti itt van a közelemben. Kép
Katica is nagyon aranyosan trónol az etetőszékében fél éves szülinapján. Olyan édi kis nyugis baba!

Mása! Orsi akkor is édes a csíkos szerkóban, ha nem Katinak hívják.

KépKép
KépKép
lindicita

Végre sikerült felküzdenem magam a társalgóba! Nem tudom miért, de órákig nem tudtam belépni.

Mása! Dora! Rylie!
Gyerkőcök gyönyörűségesek!!! Kép

Ancsi!
Hallom jó volt a tali! Kép Segítenél és megmondanád, hol találom róla a képeket?

Indi!
Papos sztori nagyon király Kép
A császármorzsát én sütőben csináltam, a félórás kevergetéshez nem lett volna cérnám. De a mikró is jó ötlet! Miért vagy szénhid. diétán? Orvosi javaslat?
Akkor nem is merem leírni, h ezen a héten milyen sütési láz tört rám és mennyi sütit csináltam: 2 kenyeret, banános sütit, túrósat, cs.morzsát, és még csak most jön a hétvége... Kép

Macs!
És az orthopédiai vizsgálatot hogy bírta Füli? (Bálint akkor zendített rá, amikor megcsavargatták.) Mindent rendben találtak?

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!
Nagyon jól éreztük magunkat a talin, örülök, hogy végre sikerült megismerkednünk néhányótókkal(Úr isten, ezt így kell leírni?). Csak azt sajnálom, hogy Bazsón kitört a "szeparációs szorongás"Kép Ez tart már nálunk kb 1 hónapja! Olyan rossz, mert előtte Bazsó nagyon barátkozós volt, minden babához odamászott, Emmára is a baba-mama tornánKép. Remélem, nem tart sokáig ez az időszak. Ezért sem tudok mostanában sokat jönni, de a képeket mindig megnézem.
Ancsi! Nagyon jók a képek, köszönjük! Bár Bazsó nagyon citrombaharapós képet vágKép Ez van, majd csak elmúlik nála ez a félős időszak!

Kép
Kép
zuzmo1

Mi is nagyon örülünk, hogy volt tali és el tudtunk menni, csak azon izgultam, hogy odataláljunk, de végülis könnyen ment. ÉS nagyon jó volt találkozni Veletek!!! szuperek a képek, Ancsi!
Nekünk Sagoja túl messze van oda nem megyünk, ez a MOM jó volt nagyon! Nagymama közelben lakik, utána nála ebédeltünk és visszafele úton V. jól bealudt...Kép
Én korábban javasoltam, hogy az óbudai shopstopnál is talizhatnának az északiak... ott is vannak jó kis kávézók...

Neet,
Nagyon hiányoztatok a Vincével-egy-napon -született-lánykáddal! Kép

Blaye
blaye

Dora: Nagyon vidám Félszülinapot kívánunk KatánakKépKépKép
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok,

Ancsi: köszi a képeket, nagyon jók.

Ryllie: lánykád mekkora. Nem semmi, és nagoyn helyes.

Mindenkinek szép hétvégét.

Zsan: Iginek boldog szülinapot.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Tali nagyon jó volt, meglepően sokan voltunk. Kép Nagyon jó volt látni a régen nem látott arcokat, és megismerni az "újakat" személyesen is.

Most visszaolvasok.
fic
ficánka

Den, Ancsi legutóbbi hsz-ében van a link, meg ide is beteszem
http://www.kep.tar.hu/mamapoc
és ha mindenáron cikkemet akarod olvasni, www.vasarnapihirek.hu és a Kultúra címszó alatt a Távkapcsoló rovat vagyokKép

Rylie, köszi a képeket!!! Kép nagyon szép kiscsajszid van! Kép fekvős képen látszik a jó kis tele hasaKép jól csinálod Kép

Lindi, majd leestem a székről, úgy megnevettettél KépKépKép puszillak

Mása, csíkos druszám naggyon szexi! Kép fergeteges jó ez az összeállítás Kép

Bogárka, büszke vagyok rád, hogy megírtad nekik Kép az emberek többsége sose venné a fáradságot Kép és ma este lesznek a tévében igazi idegenek, ma kezdődik ez a Rejtélyek városa sorozat...

votiv 8)
votiv

Ancsi!
Kérés törölve, sikerült megcsodálni a képeket! Tényleg nagyon jók! Kép

Johi!
Téged sikerült beazonosítanom, már találkoztunk párszor a Babanet-en kívül is: védőnéninél, pocaktornán. Én is Albertfalván lakom, Bálint fiam pár héttel fiatalabb a kislányodnál. Persze nem tudom ez alapján beugrik-e vmi... Kép

Kép
Kép
denizsa

Hello!

Jaj, de irígy vagyok a talira!!! Bár a képeket még nem láttam, de lehet, hogy nem is kínozom magam velük Kép Na jó, azért meg fogom kuksizni...

És én már nem is fogok panaszkodni, hogy mi van közel vagy messze, mert Pocak írásán nagyon elgondolkodtam...szóval legközelebb a világ végére is elmegyek .... de ott ugye azért nem lakik senki? Kép Csak végre adnák már át a 70-est, mert én mindig arrafelé közlekedtem (sőt, úgy még a MOM se lenne messze), és úúútálom a kerülőutakat. De most csak májusra ígérik Kép

Azért jövőhéten lehetne egy szagoja, én egyébként is mennék oda...Kép ... mondjuk ugyanígy pénteken???????
Ja, és hétfőn meg vsz. az ikejában fogok főzni, oda nem jön valaki??? Kép

Persze ennek feltétele, hogy mindkét gyerek jól legyen. Petrának varázsütésre elmúlt a köhögése a Stodaltól Kép...szegény Doni meg iszonyúan be van rekedve, úgy tűnik, mintha nem tudná felköhögni a letapadt váladékot...Kép
...így most kicsit a holnapi Kika is veszélybe került...

Képzeljétek ma mit művelt az én okos, értelmes nagylányom: eljött hozzánk a védőnénink (szeptemberben látta utoljára Donit), és mivel Petra totál levette, hogy Donihoz jön, átment ő is kisbabába: végig szopta az ujját, négykézláb mászkált Donival a földön, kérdésekre nem válaszolt, vagy ha igen akkor kényeskedve, szóval tiszta regresszió volt...Amiket közben én elmondtam róla a védőnőnek totál ellentétben álltak azzal, ahogy viselkedett - biztos gondolta is magában, hogy na, anyuka kissé elfogult Kép..erre mikor elment, és kérdeztem Petrától, hogy miért volt kisbaba, közölte: "Már nem vagyok kisbaba, mert már nincs itt az Áginéni"
Köszi! Kép

Na, megnézem azokat a képeket...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Válaszoltam már, de ide is megteszem, biztos, ami sicher. Szóval a Stodalból első nap háromszor, aztán kétszer adtam naponta, a teáskanalat félig töltve kb., hozzá én cseppentettem Cebiont, és úgy be a szájba, néha köpött ki belőle Vincsenzó. Nagyon hamar hatott, remélem Doninál is működik! Kép

Dorka!
Akartam is kérdezni, hogy mit csináljak a maradékkal, kéritek-e, vagy dobjam ki? Minden rendben volt hazafelé? Aztán azon gondolkodtam, nem bánod-e, hogy nem mentünk Veletek. Ugye, nem hari? Igaz, hogy milyen síma ügy a bkvzás?

Den!
Ne is hallgass híreket! Ez borzalmas! És most biztosan bűnrosszanyának fogsz tartani, de én bizony felébresztettem Vincsenzót, persze nem szándékosan, de így alakult. Szóval ő is ilyenkor aludni szokott, 9-kor be is szunyt, mint rendesen, az erkélyen, én meg 10-kor behoztam nagyon óvatosan, de sajna felébredt. Persze aludt egy órácskát, úgyhogy azért az is valami. Tudod, ilyenkor min.11-ig aludni szokott, de van, hogy délig is. Jól bírta, nagyon jó volt a kedve végig. De ő ilyen, vele meg lehet ezt néha csinálni. És az is bizti, hogy Te tudod a legjobban, mit lehet meglépni a kismukiddal! Kép Hétvégére jó vásárlást! Majd mesélj, hogy alakult!

Ancsi!
Képek nagyon jók lettek! Nagyon örülök, hogy végre személyesen is találkoztunk! Nagyon vagány csajok vagytok Mindketten! Kép
fic
ficánka

Bogárka!

Petra jól átverte védőnénit!Van esze!Kép

Hétfő IKEA sajnos kizárva mert 3 gyerekem lesz.Vagy csak kettő és egy meg óviban?SZóval több lesz mint ált.szokott.

Volt farsang és ahhoz képest,hogy reggel nem akart SOma menni,egész jól érezte magát.
És az óvónénik meglepetésként a "riszálom,úgyis úgyis"-ra táncoltak,ez nekem nagyon tetszettKépÉn sose nem csináltam ilyet.

Panna meg kiütéses,valszeg a az antibiotól.Kép

Juc
20170114224602

Bogárka!
Én még kiegészítettem a csajszik tanácsára kakukkfüves fürdővel és adtam neki kis kakukkfüves gyermekteát is. Próba, cseresznye. Kép

L, mert jön BK, cupp
Ha zapa már nem enged ide, akkor szép estét és nyugalmas éjszakát Mindenkinek!
fic
ficánka

sziasztok,
visszaolvasni sajnos esélyem sincsenKéptali miatt irigy vagyok,sagojába megyek vagy megyünk csak szóljatok hogy mikor és lehetőleg ne szerdán mert akkor szállítok......
itt kicsit nyugisabb a helyzet,nagyján túl vagyunk a nehezén a projectnek de el kell végeznem még egy tanfolymot gyorsanKépKépez nagyon nem hiányzott de ez van,remélem azért tudok gyakrabban jönniKép

puszi
gigi
Vendég

Gigi!
De jóóó hallani felőled!!! Kép Gyere gyakrabban!!!
És én jövőhétre nagyon szervezkedek szagoja ügyben Kép

Fic!
Köszi itt is!!!! Reméljük hatni fog! Kép

És most láttam valahol a neten, hogy valami szupi kis játszóház nyílt a TEMI-ben (Fővárosi Művház)...volt már ott valaki??? Ott is talizhatnánk egyszer!!! Ha a kőcöknek van játék, akkor mi is jobban tudunk dumcsizni! Mindjárt meg is kersem azt az oldalt és belinkelem...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!
Nagyon köszi a help-et és a linket Kép , közben megküzdöttem a dologgal, bevallom nem vagyok egy számítógépzseni, de sikerült megnézni a szupi képeket! Nagyon tetszettek! Láttalak Téged is és Istit is Kép Kép
A cikked is megkuksizom, talán még ma este Kép

Bog!
Pici fiadnak bulást! Petra igazi szuperszenzitív intelligens hölgy, ezt mondd inkább a védőnéninek Kép Nektek nem kell havonta raportra menni a gyerekdoki-védőnéni pároshoz? Nálunk dokibácsi kijött havonta szurizni az 5. hónapig, azóta mi megyünk az "egészséges rendelésre".

Fic!
Vincsenzó angyali kispasas, ha ilyen jól bírta! Kép Egyszer én is ki fogom próbálni az ébresztést, hogy hogyan reagál Bálint ilyen esetben, hogy tudjam mire számítsak. Legfeljebb, ha nagyon zokon veszi, akkor kap egy kis búfelejtő szopit és visszadajkálom. Az az igazság, hogy eddig mindig ő "diktált", hozzá igazodtunk mindenben, de talán most már elég nagy fiú, hogy ezt megpróbáljam.
Megheccöltem a képeket, Titeket is megtaláltalak: Vincsenzó igazi vasgyúró egy igazán dögös mamával. Kép
Na most megyek, hív a bébi...

Kép
Kép
denizsa

Bogárka!

Most mondod a FMK-s játszóházas talit,amikor mindjárt odébb költözünk?
Jövőhétre vagy utána szervezd meg oda a talit!

ÉS az előbbi hsz-om elszállt.

Petra nagyon jó fej,átverte a védőnénit!Kép

Juc
20170114224602

Itt a link:
http://www.kaleidoskop.hu/content/view/1044/39/

Den!
Nekünk nem az a dokink, aki a védőnénikhez tartozik, azaz nem a hivatalos körzeti. Ráadásul most ideiglenes helyen van a rendelő, mert átépítik az eredetit, kisebb a hely, rövidebb a rendelési idő, szóval a doki mondta is, hogy hozzá ne is menjünk, ha nincs miért, csak a védőnénihez...de ő meg hívni nem hív minket, sztem tudja, hogy rendben vagyunk...kicsit érdekes a kapcsolatunk, mert mikor megtudtam, hogy Petrával terhes vagyok épp az eü főiskolán tartottam egy továbbképzést gyermekbántalmazásról védőnőnek...az egyik szünetben odajött hozzám egy védőnő, hogy személyes segítséget kérjen családi problémához tőlem, mint pszichomókustól...erre ahogy beszélgetünk kiderül, hogy ő lesz a védőnőm Kép...szóval ő valahogy most is úgy kezel engem, mint a tanfolyamvezető pszichológusnénit Kép anak ellenére, hogy jó 15 évvel idősebb Kép...és hogy ezért vagy nem ezért, de még sose mondta, hogy fáradjunk be hozzá egészséges rendelésre...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Bogárka, bárhova tervezel talit most megyünk.Kép

Mása, Orsi irtó édes, tényleg birkozó ruciban van, már csak vicces bajusz kellene, mint a régi képeken.Kép

Votiv, Fáyt Erkelben meg akarták már nem egyszer verni.Kép
zanza

Bog!
Lehet, h a védőnéninek kellene hozzád járnia rendelésre, pszichomókusnéni? Kép
Köszi az FMH tippet! Kép Bár Bálint még nincs 1 éves (mint ahogy ajánlották), de hamarosan annyi lesz és ez a hely tök közel van hozzánk. Megnéztem az elérhetőségeit a bizt. kedvéért, tényleg a Fehérvári úti Műv. Házról van szó. Kép

Votiv!
Elolvastam a cikked, nagyon rulez! Gratula a tolladhoz! Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Taliert en is iriiigy! Kép

Juc- Hogy van Panna? Pottyok Kép

Bogarka- Koszi a linket! En meg nem is hallottam errol a jatszohazrol de nagyon kivancsi vagyok ra!

Lanyok - a Stodal milyen kohogesre ajanlott? Jázi szarazan kohog mar 2 hete. Doki neni kulonbozo homeos bogyokat adott,de egyik sem segitett Kép Nincs valami bevalt szeretek? Mar nagyon szeretnem ha elmulna...
Voltam ma orthopedian.Sajna mutik a labam Kép

Neet- Milyen ovirol irsz? Mit lehet tudni rola?Minden info erdekel...ha van.

Ma a korhazban Jázi eleteben eloszor neger pasit latott.Jooo hangosan elcsodalkozott.Aztan elmeseltem neki mitol neger stb. Este furdes elott kerdezte, Anya a neger feneke is fekete? Kép
Norka
norkini

Norka, mi a gond a lábaddal? KépKép Stodal mindenfajta köhögésre jó. esetleg kiegészítheted baby luuf-os hátbekenegetéssel, ez melegít, köhögéscsillapít, tisztítja a légutakat és feloldja a váladékot is. kakukkfüves fürdő is csodát tud tenni, és marha jó az illata Kép
fekete fenékKép

votiv 8)
votiv

sziasztok,
Brekuc,
PPKE angol szak. ide irom a szakdogát, much ado about nothing-ból. interperting nothing cimmel.Kép
Votiv, Macs,
kritikáról:
Votivval szinte mindenben egyetértek, azonban ahogy ő is irja, (szerintem) NEM LEHET OBJEKTIVAN irni. Aki azt mondja magáról, h objektiv, az HAZUDIK!!!
És egy filmről/könyvről/stb. hogy is tudnál máshogy irni, mint szubjektiven. Azt irod meg, h tetszett e, ajánlod e másnak, vagy nem, és megpróbálsz másoknak tanácsot adni, h inkább mivel töltsék a drága idejüket.
Én szabózével egy évfolyamra jártam, és nekem ÁLTALÁBAN tetszenek az irásai, ha nem, akkor egyszerűen arra gondolok, h na, azért ez BAROMSÁG. És remélem most már látjátok, h nem csak balliberális bolsik irnak oda, hanem jobboldali legények is... Kép
ÉS kritikák: TOTÁL, mint Votiv...semmi több...
és a többi is.
én is sokszor ki vagyok akadva Indexre, de szerintem ezek az emberek igy jók (vagy rosszak)...SZERINTEM. Kép

Tudnék idelinkelni jó kritikákat is, de inkább megkiméllek tőle titeket.
Ja, és szabózé tök lehúzta a fehér tenyeret, amit én nem láttam ugyan, de alapból jó filmnek tartom, és csupa csupa SZUBJEKTIV okokból, ezért, úgy gondolom, szabózé, akkor és ott HÜJESÉGEKET irt...és ha én irnám a kritikát, biztos jót irnék rólaKépKép
Ámen.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Norka!

Műtik?Ez nagyon nem jó hír.

Pöttyös Pannim pöttyös továbbra is.

Juc
20170114224602

Oxi!
Nem is írtam még: nagyon-nagyon köszönjük a borítékot Kép
És képzeld: masszásbérletet kaptam anyóséktól névnapra...ők nem tudták, hogy nekem van saját masszőröm Kép ...de azért bármikor szívesen látunk "csak úgy" is Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Den Kép

Zanza, nem vagyok ám meglepődve! Kép de vajon Kocsis Z. azóta minden koncertre kivasaltatja a frakkját? Kép mert ha igen, akkor lehet, hogy megérte beszólni, hihi

Péter Gabi, hogy vagy? remélem nem azért tűntél el, mert betegeskedsz KépKép

Zúzmó, tök klassz, hogy jöttél talira Kép örülök, hogy megismertelek személyesen, és Bazsót is Kép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?