Hello!
Jaj, de irígy vagyok a talira!!! Bár a képeket még nem láttam, de lehet, hogy nem is kínozom magam velük

Na jó, azért meg fogom kuksizni...
És én már nem is fogok panaszkodni, hogy mi van közel vagy messze, mert Pocak írásán nagyon elgondolkodtam...szóval legközelebb a világ végére is elmegyek .... de ott ugye azért nem lakik senki?

Csak végre adnák már át a 70-est, mert én mindig arrafelé közlekedtem (sőt, úgy még a MOM se lenne messze), és úúútálom a kerülőutakat. De most csak májusra ígérik
Azért jövőhéten lehetne egy szagoja, én egyébként is mennék oda...

... mondjuk ugyanígy pénteken???????
Ja, és hétfőn meg vsz. az ikejában fogok főzni, oda nem jön valaki???
Persze ennek feltétele, hogy mindkét gyerek jól legyen. Petrának varázsütésre elmúlt a köhögése a Stodaltól

...szegény Doni meg iszonyúan be van rekedve, úgy tűnik, mintha nem tudná felköhögni a letapadt váladékot...
...így most kicsit a holnapi Kika is veszélybe került...
Képzeljétek ma mit művelt az én okos, értelmes nagylányom: eljött hozzánk a védőnénink (szeptemberben látta utoljára Donit), és mivel Petra totál levette, hogy Donihoz jön, átment ő is kisbabába: végig szopta az ujját, négykézláb mászkált Donival a földön, kérdésekre nem válaszolt, vagy ha igen akkor kényeskedve, szóval tiszta regresszió volt...Amiket közben én elmondtam róla a védőnőnek totál ellentétben álltak azzal, ahogy viselkedett - biztos gondolta is magában, hogy na, anyuka kissé elfogult

..erre mikor elment, és kérdeztem Petrától, hogy miért volt kisbaba, közölte: "Már nem vagyok kisbaba, mert már nincs itt az Áginéni"
Köszi!
Na, megnézem azokat a képeket...
B.